Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok, napok (43 db)

15 hetes vagyok.4 nappal ezelőtt határozottan éreztem a magzatmozgást (2. baba) és másnap is, de azóta semmi. Ez normális lehet, valaki járt így? Aggódom.

Legjobb válasz: 18+4 hetes vagyok,még csak egy hete érzem. Hol jobban,hol kevésbé,hol pedig egyáltalán nem érzem a mozgását. Még nagyon jól elfér odabent,úgyhogy ez normális.. Majd ha picit nagyobb lesz érzed.

18+4 hetes vagyok, még csak egy hete érzem. Hol jobban, hol kevésbé, hol pedig egyáltalán nem érzem a mozgását. Még nagyon jól elfér odabent, úgyhogy ez normális.. Majd ha picit nagyobb lesz érzed.
Szerintem ez természetes, hisz még picike. Én 13 hetes voltam és már éreztem, hogy mozog, volt 2 nap, meg sem mozdult, vagy csak nem éreztem, de a doki megnyugtatott.:)
Nyugi, normális! Én is 14 hetesen éreztem elõször, és volt, hogy napokig semmi.De most 18 hetesen már minden nap érzem, de még most sem mindig, csak ha olyan testhelyzetben vagyok.
Ne aggódj, semmi probléma! Én a másodikat a 11. héten éreztem kicsit bizonytalanul, majd 13 hetesen már határozottan. 15 hetesen még elég nagy helye van odabent, pláne, hogy 2. baba, ilyenkor a méhed is jobban tágul, nagyobb, mint az elsõ terhességednél ennyi idõsen! Egyszer itt, egyszer ott van, és van, hogy pont úgy helyezkedik el, hogy amikor mozog, érzed. Ha nagyon aggódsz, akkor nyugodtan menj el az orvosodhoz, hogy nézze meg, rendben van e! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv:3 lányos
Nekempont ez van. 18 hetes vagyok két napja éreztem elõször határozottan, de még ma is kicsit délután, de most este meg semmi. pedig este volt eddig jobban mozgás.

15 hetes vagyok es par napja erzek valamit de mindig ugyanott a bal felemen. Lehet a baba vagy csak a levego jatszik velem?

Nem kozepen,alul kene lennie?

Legjobb válasz: Szia én a köldököm alatt a bal oldalon éreztem elöször üdv 22 hetes kismama

Szia én a köldököm alatt a bal oldalon éreztem elöször üdv 22 hetes kismama
Szia!Én egész lent éreztem elõsször 16hetesen!27hetes kismama
Szió! Én 18 hetesen éreztem elõször a babó mozgását egészen lent, azt hiszem, hogy középen, de mindkét oldalon éreztem már, de inkább bal oldalon szokott mozogni ezt már megfigyeltem, de szerintem ez teljesen attól függ, hogy éppen hogy helyezkedik. Mostanában már feljebb is szoktam érezni. Olyan jó. Szerintem õ lehet az. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
Én a poci aljában éreztem elõször, mintha korogna a gyomrom.:) S
Én lent és jobb oldalt. :) 33 hetes kismama
Szia! Én bal oldalt, lent. 17 hetes kismama

Ma vagyok 15 hetes, pár napja minden hajnalban 3 óra felé, felébredek, és egyszerüen nem tudok visszaaludni, ez is lehet egy terhességi tünet? Más is van igy ezzel? Esetleg van valakinek valami ötlete, praktikája amivel vissza tudnék aludni?

Legjobb válasz: Erre nincsen praktika.Lesz rosszabb is. Van,hogy 1-2 órát nem alszom.Elkezd mozogni a pocaklakó is,eljárja a csárdást,aztán aludj..... :) A lányommal talán rosszabb volt,mint most a fiammal.... 22 hós,24 hetes.

Erre nincsen praktika.Lesz rosszabb is. Van, hogy 1-2 órát nem alszom.Elkezd mozogni a pocaklakó is, eljárja a csárdást, aztán aludj..... :) A lányommal talán rosszabb volt, mint most a fiammal.... 22 hós, 24 hetes.
Nekem kicsit késõbb volt ilyen 'gondom', én úgy gondoltam, hogy a picim kezd el mocorogni és ez tudat alatt felébresztett mivel még konkrétan nem éreztem Õt. Aztán pár hét múlva elmúlt, bár mostanában is felébredek de könnyebben vissza is alszom, nem csinál nagy ramazurit. 28 hetes kismama
Szia, én szinte a kezdetektõl nem alszom jól, azt mondják a hormonok.
nekem kicsit késõbb kezdõdött, de detto. Hajnal 3-kor felekelek mint aki kialudta magát. Eleinte kiültem a gép elé, de akkor 2 órát fent voltam. Most már nem kelek ki az ágyból és 1 óra múlva vissza tudok aludni. Igyál egy forró kakaót, nekem bejött. 39km
Nekem is volt és van is hasonló, hogy nem tudtam aludni, csak 3-4-ig. Ilyenkor felkelek, mert nem szeretek az ágyban szenvedni forgolódással, csinálok egy pohár meleg kakaót, netezek, olvasok egy kicsit, aztán amikor elálmosodom, akkor visszafekszem. Ha nem tudok visszaaludni, az sem bej, mert akkor alszom egyet délután (bár én már táppénzen vagyok, megtehetem(-:) . Amikor dolgoztam még, akkor meg egész nap kómáztam emiatt, de majd hozzászokik a szervezeted. Ez is valamilyen szinten felkészíti a szervezetedet az anyaságra, arra, hogy nemsokára még ennyit sem fogsz tudni aludni. Legalább is nagy általánosságban. 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszokat, eléggé rossz, nem tudom magam kipihenni.Mondjuk táppénzen vagyok, igy délután tudok pihenni, de mégis rossz.Szegény párom alszik, igy hogy ne zavarjam, nem netezem, nem tvzek, csak forgolódom.
Nálam u.ez és én is ma vagyok 15 hetes! Már megszoktam, csak aznap olyan vagyok mint a mosott ...... Bár ma épp fél6-kor keltem ami istenes :)

15 hetes vagyok, és pár napja tapasztalom, hogy valahogy nagyon nem bírok enni, nagy baj ha nem kívánom a kaját?

amugy semmi bajom nincs,se hányinger semmi,csak egyszerüen nemkívánom amit föztem,pedig elötte azért kezdem el azt f?zni,mert azt ugy ennék,de ha kész van hogy nemis eszek belölle....ugye ezzel nemártok a babünak???mert azért nyomok le falatokat,vagy más kajcsit a torkomon,hogy legyen a babonak..

Legjobb válasz: Szia Ez teljesen normális. CSak inni igyál sokat az fontos. És ne aggódj, eljön ennek az ellenkezõje is,h csak eszel és eszel.... Addig is örülj h nem jönneek fel a felesleges kilók! De ha nagyon aggaszt a dolog, beszélj az orvosoddal! Boldog babavárást 26 hetes kismama

Szia Ez teljesen normális. CSak inni igyál sokat az fontos. És ne aggódj, eljön ennek az ellenkezõje is, h csak eszel és eszel.... Addig is örülj h nem jönneek fel a felesleges kilók! De ha nagyon aggaszt a dolog, beszélj az orvosoddal! Boldog babavárást 26 hetes kismama
én 22 hetes vagyok, kb egy honapja, picit tobb, nekem is ez a gondom. vitamint szedek, pihenek, gondolom ha éhes lennék, ugyis ennék, mondjuk én egyáltalán nem vagyok éhes. Szerintem a baba elveszi, ami kell, én nem aggódok emiatt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Köszy a válaszokat! megnyugtattatok....annyira meg nem aggaszt a dolog, mert azért eszek, csak pont a fött kaja marad ki, abbol is lecsuszik pár falat, de több nem, de nem maradok kaja nélkül!!Párom is azt mondta "várja" hogy télleg megkívánok-e majd késöbb aaz éjszaka közepén 1 hambit-vagy sütit...kiváncsi lesz nállam lesz-e ilyen!! Boldog Babavárást Nektek, Üdv 15heteske
18hetes vagyok, azt hittem ezzel a problémával csak én küzdök.Jo ideje én sem tudom megenni a föztöm és undorodom is tölle.Nekem sincs hányingerem.Én szedem az elevitet.És salátákat eszem.Este pedig gyümölcsöket.Idönként eszek még halat.
15 hetesen még én is undorodva tekintettem a legtöbb ételre, nálam is volt olyan, hogy megkívántam, aztán néhány falat után már rá se bírtam nézni. Hanem aztán a 22. hét után fordult a kocka, bármit behabzsolnék, ami az utamba kerül, nagyon vissza kell magam fogni! 24 hetes kismama

15 hetes vagyok, és két napja fájdogál a hasam és a derekam. Ez valami bajt jelent?

Legjobb válasz: Nem írtad milyen jellegû a fájdalom. lehet görcs ami nem jó, de lehet hogy csak a méh szalagok nyúlnak. Szerintem a legmegnyugtatóbb, ha bemész a kórházba ahol szülni fogsz és megnézeted magad, itt nem fogsz rá megnyugtató választ kapni, és ha mégis megnyugodnál a választól és baj van az meg még rosszabb. Szerintem irány a doki. Ha pesten laksz, a Baross utcai nõi klinikán is megnéznek bármikor, éjjel-nappal. Boldog babázást!

Nem írtad milyen jellegû a fájdalom. lehet görcs ami nem jó, de lehet hogy csak a méh szalagok nyúlnak. Szerintem a legmegnyugtatóbb, ha bemész a kórházba ahol szülni fogsz és megnézeted magad, itt nem fogsz rá megnyugtató választ kapni, és ha mégis megnyugodnál a választól és baj van az meg még rosszabb. Szerintem irány a doki. Ha pesten laksz, a Baross utcai nõi klinikán is megnéznek bármikor, éjjel-nappal. Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Nem görcsölök, nagyon-nagyon enyhe mensi-szerû fájdalom, és a derékfájás is enyhe, de eddig nem volt és megijedtem :(

Másnak is ennyire fájt a hasa mikor nőtt a méhetek? Minden nap érzem olyan mintha meg akarna jonni, pedig 15 hetes vagyok?

Ez nem baj,hogy ennyire érzem,biztos hogy minden oké odabent?

Legjobb válasz: sajnos igen,most is pedig agyhoz vagyok kotve 1 hete mert barnazasom volt.

A kérdező hozzászólása: sajnos igen, most is pedig agyhoz vagyok kotve 1 hete mert barnazasom volt.
Szia!Nekem is fájdogál a pocim, olyan mensiszerüen.Nõ a méh azért van.nekem a derekam is fáj néha ugy, hogy ..Nagyon!ha mensiszerü az nem baj, de ha vérzéssel jár akkor doki.hogy birod a 2 uh közti idõt?nekem csak a 18.hetire kell mennem legközelebb.az még 2 hét!!legszivesebben minden nap nézegetném a picikémetBoldog Babavárást!!!
Nahát ezeket még én is érzem mindig pedig holnap töltöm a 22. hetet.Igaz már nem minden nap, de kb. abban az idõben ahogy most te vagy én is mindennap ezt éreztem.Ne aggódj még komolyabb görcsök és vérzés nincs addig nem lehet baj.Én már kezdek beletörõdni hogy a szülésig végig fog kísérni.JA és akkor is érzed ha pihizel?Mert általában nekem akkor enyhül.
Ne izgulj!Tudom könnyû mondani, fõleg én beszélek amikor olyan parázós vagyok hogy ihaly.Ez tegnap kiderült.Volt egy kérdésem de ne tudd meg.Ha esetleg "feldobásként" érdekel belinkelem neked, mert most már én is mosolygok egy kicsit rajta.MagneB6-ot szedsz?Mert azt szokták ilyenkor ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Igen akarom belinkeled legyszi!
Ja és azt nem is írtam hogy nekem is most fáj, tehát nõl a pocak és benne a manóka:-)))Ez természetes.Ilyenkor a vízszintes a legjobb, legalábbis nekem.

15. hetes vagyok és napok óta fáj a fejem és hányingerem van. Semmi görcsölés, semmi láz. Ez ugye nem lehet vetélés?

Legjobb válasz: Meg kellene mérni a vérnyomásodat, de elég sürgõsen!!! Ha nagyon magas az okozhat hányingert, akár vetélés is lehet belõle, ha elhanyagolod. De tényleg lehetsz frontérzékeny is, akkor fájhat a fej, valamint akkor is, ha nem iszol elég mennyiségû folyadékot.

Meg kellene mérni a vérnyomásodat, de elég sürgõsen!!! Ha nagyon magas az okozhat hányingert, akár vetélés is lehet belõle, ha elhanyagolod. De tényleg lehetsz frontérzékeny is, akkor fájhat a fej, valamint akkor is, ha nem iszol elég mennyiségû folyadékot.
Hányinger és fejfájás hogy lehetne vetélés?? Ne görcsölj ennyire ezen!
szia!Nem ha nincs láz, görcs, vérzés és egyéb...Ha jól számolom akkor több mint 3 hónapos terhes vagy.Én a negyedik hónapig voltam ilyen rosszul:(A fejed a front miatt is fájhat, meg a vérnyomásod is lehet magas:) Remélem enyhülni fognak a panaszaid, ha nem irány doki! 31 hetes kismami
Nem kell ennyire megilyedni, ugyanis a terhesség ezen szakaszában gyakran elõfordul fejfájás.

15 hetes vagyok és egy hete egész nap fáj a fejem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is gratulálok!:-)) Nem tudom, mitõl lehet, de ismerek egy nagyszerû terméket, amit ha iszol, akkor tuti megszûnik, és ráadásul még a terhességed alatt meg is adsz minden vitamint ezzel a babádnak és magadnak, amire szükségetek van!:-) A neve Forever Living aloe vera gél! Nagyszerû, imádom, már 3 éve fogyasztjuk, többek között a picikém is, aki 17 hós.:-)) Telis-tele van vitaminokkal, tápanyaggal, és el fogja múlasztani a fejfájásod is, nem lesz többé , az biztos! Jó egészséget kívánok nektek!:-)

Szia! Elõször is gratulálok!:-)) Nem tudom, mitõl lehet, de ismerek egy nagyszerû terméket, amit ha iszol, akkor tuti megszûnik, és ráadásul még a terhességed alatt meg is adsz minden vitamint ezzel a babádnak és magadnak, amire szükségetek van!:-) A neve Forever Living aloe vera gél! Nagyszerû, imádom, már 3 éve fogyasztjuk, többek között a picikém is, aki 17 hós.:-)) Telis-tele van vitaminokkal, tápanyaggal, és el fogja múlasztani a fejfájásod is, nem lesz többé , az biztos! Jó egészséget kívánok nektek!:-)
lehet, h alacsony a vérnyomásod, v magas. érdemes lenne ellenõrizgetned
Szia! Lehet, hogy az idõjárás miatt fáj a fejed, de jobb lenne az orvosodnak mondani õ több tanácsot tudna adni és elküld kivizsgáltatni, ha õ úgy gondolja.Grat. a babához.
Szia, mindenképp beszélj az orvosoddal, mert az egy hete tartó fejfájás senkinek sem tesz jót, se neked, se a babának. Egy-egy alkalommal segít az Algophyrin, ennek összetevõi nem károsítják a magzatot, de egy héten át szedni nem szabad, mert akkor nem "sima" fejfájásod van! A körzeti el tud küldeni neurológushoz (én is voltam) aki különbözõ fény- és hangtesztekkel kiszûrheti, mi okozza. Jobb, ha minél elõbb utána jársz. Jobbulást!

15 hetes terhes vagyok minden nap fáj a hasam mit tegyek?

Mivel dolgozom sokat ülök akkor alul kezd el fájni (szurkál), ha félóránál többet sétálok akkor középen érzek húzódó fájdalmat.

Legjobb válasz: Szia! Én is 15 hetes vagyok és ezidáig nekem is minden nap fájt a hasam. Az elmúlt hetekben többet pihentem, magneb6-ot szedtem és Troparint is, így ezen a héten figyeltem meg, hogy szerencsére nem fáj már állandóan, szinte alig. Próbáld meg a több pihenést és nekem ez a Troparin nagyon bejött. Minden jót neked!

Szia! Én is 15 hetes vagyok és ezidáig nekem is minden nap fájt a hasam. Az elmúlt hetekben többet pihentem, magneb6-ot szedtem és Troparint is, így ezen a héten figyeltem meg, hogy szerencsére nem fáj már állandóan, szinte alig. Próbáld meg a több pihenést és nekem ez a Troparin nagyon bejött. Minden jót neked!
Szerintem többet kéne pihenned, és esetleg próbáld meg a magnéziumot.
Szerintem is többet pihenj.A szervezeted jelzi, hogyha valami nincs rendben.Nálam is ez volt. A magnézium tényleg jó.
nekem is igy kezdödött, kb14-15 hetesen, én itthon vagyok fekszem szedem a magnéziumot, de ha nem fekszem akkor nagyon fáj, olyan szinten van ez nekem hogy a házimunkát se tudom megcsinálni, a férjem csinál mindent szinte, mosogat mos föz, bevásárol, persze ha nincs itthon akkor gyors kaját én szoktam csinálni, ami érdekes nekem ez a 3ik terheségem az elsö kettövel semmi bajom nem volt még csak hányingerem se, azok fiuk, ez meg kiscsaj lesz, neked is piheni kellenne többet, nehogy baj legyen mert igy jelez a szervezet nekem azt mondták
Szerintem is sokkal többet kéne pihenned, engem kiírt a dokim pedig én is ülõmunkát végzek.A magneb6 nagyon jó, de a szervezetednek engedelmeskedni kell.Ha pihensz, a babának is jobb.
Napi 3X2 Magne B6 és többet kéne feküdnöd! De keresd fel a dokidat, nem normális, hogy 15 hetesen minden nap fájjon a hasad. Én 28 hetes vagyok, és nem szokott fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, még szeretnék december végéig dolgozni.

15 hetes várandós vagyok! Pár napja felfedeztem, hogy ha délután lepihenek utánna nagyon fáj a forgóm! Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Az okát nem tudom neked megmondani, én a 3. babámat várom, és minden terhességemnél így volt (ha lepihentem, ha nem). Viszont ez kb. 14-15 hetesen jelentkezett nálam, és úgy 30-32 hetesen el is múlt szerencsére.

Az okát nem tudom neked megmondani, én a 3. babámat várom, és minden terhességemnél így volt (ha lepihentem, ha nem). Viszont ez kb. 14-15 hetesen jelentkezett nálam, és úgy 30-32 hetesen el is múlt szerencsére.
Kicsit fogalomzavaros vagyok, de ha a comb és csípõ környékén található forgóra gondolsz, akkor az nekem is iszonyatosan szokott fájni. Sokszor éjjelente is felébredek a fájdalomra. 15 hetesen jött elõ elsõ alkalommal. Én elég sokat híztam, így arra gondoltam, ez lehet a gond. :-) Jah és fõleg jobb oldalon szokott fájni. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!