Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok, lehet (83 db)

15 hetes vagyok, szúrkál a méhszájamba. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is így volt, csak 12 hetesen. Feltettem ezt a kérdést a védõnõmnek, és õ sem tudott rá válaszolni. Mindenesetre már elmúlt, és a babának nincs baja. Ne aggódj! Boldog babavárást! Egy 17 hetes kismami

Szia! Nekem is így volt, csak 12 hetesen. Feltettem ezt a kérdést a védõnõmnek, és õ sem tudott rá válaszolni. Mindenesetre már elmúlt, és a babának nincs baja. Ne aggódj! Boldog babavárást! Egy 17 hetes kismami
Szia, ne aggódj nálam is az elsõ perctól így volt, meg van is.Tágul a méhed attól van.Míg nincsenen vérzés vagy nagyobb görcsök addig ez természetes.Nekem már annyirra szúr hogy menni alig birok.Boldog babavárást!!!üdv 38 hetes kismama.
Tágul a méhed, ahogy a baba nõ! Én nagyon élveztem, függetlenül attól, hogy nem volt kellemes. Tök jó érzés, hogy növekszik a babád! Sok boldogságot Nektek!
Szerintem említsd meg az orvosodnak. Én is 15 hetes vagyok, és ugyanezt éreztem, és kiderült, hogy már keményedik a méhem. Szedem a magne B6-ot, és esténként egy szem valami nyugtatót kell egy ideig szednem. És napközben még így is szúrkál, úgyhogy pihennem kell. Az a legbiztosabb, ha megnéz a dokid!
Én is megkérdeztem a dokim, hogy mi ez és azt mondta, hogy ez teljesen normális amíg nem vérzel! Nekem a méhem is bekeményedett ami attól lehetséges, hogy keveset iszol! De azért meny el orvoshoz, remélem azt mondják amit nekem! :)
elõzõ vagyok 14+5 hetes km. :)

15 hetes vagyok, ma reggel elég erős, kb 15 perces görcsöm volt. Lehet baj?

Le is kellett feküdnöm. Hozzátartozik, hogy akkor keltem fel, és nagyon szomjas voltam, de nem volt id?m inni, mert a kislányom 3x egymás után kakált, aztán szétszórta a reggelit, szóval pakoltam, palusoztam, hajolgattam, teát feltöröltem stb. Miután pihentem meg ittam magnézium pezsg?tabit, elmúlt a görcs, és azóta semmi bajom.

Legjobb válasz: lehet a frontoktól. Szedsz magne B6-ot? Ha esetleg nem kérd ki az orvosod véleményét mennyit szedhetsz. Én 3*2 szedhettem a 36.hétig

lehet a frontoktól. Szedsz magne B6-ot? Ha esetleg nem kérd ki az orvosod véleményét mennyit szedhetsz. Én 3*2 szedhettem a 36.hétig

Lehet, hogy nagyon kicsit, de érzem a baba mozgását? 15 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Ha második babádat várod, elképzelhetõ, hogy amit érzel, a baba "okozza". Elsõ terhességnél legtöbbször a 18. hét táján lehet érezni, de ezt biztos megmondja a védõnõ Neked.Nekem a második gyermekemnél a 15. héten éreztem ici-pici mocorgást.Mivel már elõtte voltam terhes, így tudtam, milyen érzés.

Ha második babádat várod, elképzelhetõ, hogy amit érzel, a baba "okozza". Elsõ terhességnél legtöbbször a 18. hét táján lehet érezni, de ezt biztos megmondja a védõnõ Neked.Nekem a második gyermekemnél a 15. héten éreztem ici-pici mocorgást.Mivel már elõtte voltam terhes, így tudtam, milyen érzés.
En is nagyon finoman ereztem mar a 15. heten, es en is elso babas vagyok. Nekem is azt mondtak, hogy AAAAAA! Az nem lehet. Szerintem lehet. :0)
A kérdező hozzászólása: elsõ babát várom, és nagyon-nagyon!sokat foglalkozom a dologgal így akkor lehet hogy csak képzelem!
Szia!Én a 3. babám várom.24.hétben vagyok.15 hetesen már én is éreztem szúrkálásokat, érdekes dolgokat a pocimban.Ez így volt a 2.terhességemnél is.Elsõnél 18 hetes voltam mikor ezeket éreztem.Tuti, hogy a babád érzed te is.
Szia!Én ugyan a 4. babómat várom, de már 3 hete érzem, hogy mocorog.Te is nyugodtan érezheted a babucid! Boldog babavárást! Szintén 15 hetes!
Szerintem elõfordulhat! Én már 14 hét környékén apró rebbenéseket éreztem, és az elsõ babám, biztosan õ volt. 22 hetes kismama

15 hetes vagyok.4 nappal ezelőtt határozottan éreztem a magzatmozgást (2. baba) és másnap is, de azóta semmi. Ez normális lehet, valaki járt így? Aggódom.

Legjobb válasz: 18+4 hetes vagyok,még csak egy hete érzem. Hol jobban,hol kevésbé,hol pedig egyáltalán nem érzem a mozgását. Még nagyon jól elfér odabent,úgyhogy ez normális.. Majd ha picit nagyobb lesz érzed.

18+4 hetes vagyok, még csak egy hete érzem. Hol jobban, hol kevésbé, hol pedig egyáltalán nem érzem a mozgását. Még nagyon jól elfér odabent, úgyhogy ez normális.. Majd ha picit nagyobb lesz érzed.
Szerintem ez természetes, hisz még picike. Én 13 hetes voltam és már éreztem, hogy mozog, volt 2 nap, meg sem mozdult, vagy csak nem éreztem, de a doki megnyugtatott.:)
Nyugi, normális! Én is 14 hetesen éreztem elõször, és volt, hogy napokig semmi.De most 18 hetesen már minden nap érzem, de még most sem mindig, csak ha olyan testhelyzetben vagyok.
Ne aggódj, semmi probléma! Én a másodikat a 11. héten éreztem kicsit bizonytalanul, majd 13 hetesen már határozottan. 15 hetesen még elég nagy helye van odabent, pláne, hogy 2. baba, ilyenkor a méhed is jobban tágul, nagyobb, mint az elsõ terhességednél ennyi idõsen! Egyszer itt, egyszer ott van, és van, hogy pont úgy helyezkedik el, hogy amikor mozog, érzed. Ha nagyon aggódsz, akkor nyugodtan menj el az orvosodhoz, hogy nézze meg, rendben van e! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv:3 lányos
Nekempont ez van. 18 hetes vagyok két napja éreztem elõször határozottan, de még ma is kicsit délután, de most este meg semmi. pedig este volt eddig jobban mozgás.

15 hetes vagyok es par napja erzek valamit de mindig ugyanott a bal felemen. Lehet a baba vagy csak a levego jatszik velem?

Nem kozepen,alul kene lennie?

Legjobb válasz: Szia én a köldököm alatt a bal oldalon éreztem elöször üdv 22 hetes kismama

Szia én a köldököm alatt a bal oldalon éreztem elöször üdv 22 hetes kismama
Szia!Én egész lent éreztem elõsször 16hetesen!27hetes kismama
Szió! Én 18 hetesen éreztem elõször a babó mozgását egészen lent, azt hiszem, hogy középen, de mindkét oldalon éreztem már, de inkább bal oldalon szokott mozogni ezt már megfigyeltem, de szerintem ez teljesen attól függ, hogy éppen hogy helyezkedik. Mostanában már feljebb is szoktam érezni. Olyan jó. Szerintem õ lehet az. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
Én a poci aljában éreztem elõször, mintha korogna a gyomrom.:) S
Én lent és jobb oldalt. :) 33 hetes kismama
Szia! Én bal oldalt, lent. 17 hetes kismama

15 hetes vagyok! Mitől lehet vizes folyásom? Hasonló tapasztalatok? A magzatvíz nem szivároghat?

Legjobb válasz: Szia! Pontosan a múlt héten volt ilyen problémám, akkor voltam 17 hetes. Kérdeztem a nõgyógyászomat. Azt mondta, míg nem vizes nincs gond... Mondom szuper nekem a terhesség elõtt is vizes volt... Szóval megvizsgált és minden a legnagyobb rendjén volt. Hol erõsebb, hol gyengébb a folyás. A legokosabb lenne, ha ezt a kérdést az orvosoddal beszélnéd meg. Mert valakinél ez normális,de valakinél nem...

Szia! Pontosan a múlt héten volt ilyen problémám, akkor voltam 17 hetes. Kérdeztem a nõgyógyászomat. Azt mondta, míg nem vizes nincs gond... Mondom szuper nekem a terhesség elõtt is vizes volt... Szóval megvizsgált és minden a legnagyobb rendjén volt. Hol erõsebb, hol gyengébb a folyás. A legokosabb lenne, ha ezt a kérdést az orvosoddal beszélnéd meg. Mert valakinél ez normális, de valakinél nem...
Mit jelent a vizes? Amúgy hígabb és több a folyás, mint amúgy, nem terhesen. De inkább kérdezd majd meg a dokit, megnyugtatásul;) 1hónapos anyukája

15 hetes vagyok ma, tegnap mintha ereztem volna hogy valami mozog a pocimban, vagyis inkabb valami tompa erzes volt, de nem tudom hova tenni az erzest, lehet hogy a baba volt?

de meg olyan kicsi,tud egyaltalan valami erezhetöt rugni egy ilyen kicsi,100grammos picurka?4d-n mondtak 1 hete hogy 100gr,ti is ereztetek ilyesmit?

Legjobb válasz: Szia! Biztosan a Babucid volt! Én 16 hetesen éreztem elõször, bár nagyon gyenge, pici rúgás volt, de Õ volt az! Szerintem nyugodtan írd fel a dátumot, hogy ekkor mozgott érezhetõen elõször a Babód! Sok boldogságot nektek!

Szia! Biztosan a Babucid volt! Én 16 hetesen éreztem elõször, bár nagyon gyenge, pici rúgás volt, de Õ volt az! Szerintem nyugodtan írd fel a dátumot, hogy ekkor mozgott érezhetõen elõször a Babód! Sok boldogságot nektek!
Én is 15 hetesen éreztem elõször, de én eleinte nem hittem el, hogy Õ az:) . Aztán elmentem a dokimhoz uh-ra, mutattam neki, hogy hol érzem leginkább, és kiderült, hogy bizony ott a kis lába és azzal "kényezteti anyucit":) Nekem olyasmi érzés volt, mintha ott dobbanna a szívem... furán hangzik, de ahhoz tudnám leginkább hasonlítani. Úgyhogy jegyezd fel a dátumot, szerintem te is a babád érzed:) ! 17 hetes pocis
szia! Lehetséges már ilyenkor is érezni. "Furi" bél vagy gyomormozgásokat nem szoktál érzeni? Nekem az elsõ jelek ezek voltak. Egyébként hiába még hogy ilyen "pici" ; õ ott bent csodásan érzi magát, forog , mozgolódik. Nekünk már a 12 hetes uh-n "integetett" ((: 35 hetes kismami
Szia. Szerintem az a babád! Én 16+5 hetes vagyok. kb 2 hete érzem egy helyen azt mintha pukkanna valami vagy rángna, de olyan tompán. Megkérdeztem a dokimat hogy lehet-e a baba és azt mondta elképzelhetõ. Mindig ott és mindig azt érzem. Bár dátumot nem jegyeztem fel, azt akkor akarom amikor már összetéveszthetetlenül a babát érzem. Bár nem tudom hogy kell ezt, és mennyit számít. Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: de utanna en nem erzeztem rendszeresen, akkor is az lehetett?
Szia! Nagyon valószínû, hogy a bébikéd :) Nekem is pont a héten mocorgott elõször ( én is 15 hetes vagyok) :) . Nem lesz még rendszeres a mozgás, de ha picit sétálsz vagy iszol egy colát, eszel egy kis csokikát és megpihensz pár perccel késõbb nagyobb eséllyel érzed Õt újra! Van aki napokig nem érzi az elsõ után a mozgást, van aki napról napra egyre erõsebben! Figyelj rá és elõbbb-utóbb úgyis újra kopogtat a kis lurkó! :D Sok boldogságot! :)

15 hetes vagyok és egyetlen egy szerintem herpesz jött ki a nemi szervemen illetve reggelre most a számon. Nem tudom mitõl kaphattam el, de mit tehetek ellene? Péntekre van csak idõpontom az orvoshoz. Lehet baja a babának?

Legjobb válasz: Ha herpesz, esetleg attól, hogy akivel lefeküdtél, az nem sokkal korábban más növel is volt..Ha volt más nõvel, utána meg Veled, akkor van általában az, hogy herpeszes lesz a nõ nemi szerve vagy annak környéke. Hogy lehet-e a babádnak baja, azt nem tudom, de nem hiszem. Sajnálom, de ez így van általában. Remélem segítettem:)

Ha herpesz, esetleg attól, hogy akivel lefeküdtél, az nem sokkal korábban más növel is volt..Ha volt más nõvel, utána meg Veled, akkor van általában az, hogy herpeszes lesz a nõ nemi szerve vagy annak környéke. Hogy lehet-e a babádnak baja, azt nem tudom, de nem hiszem. Sajnálom, de ez így van általában. Remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) két hete voltunk utoljára együtt a párommal, szerintem az már rég kijött volna. Nagyon nem is lehetünk együtt, mert veszélyeztetett terhes vagyok.
Nekem ttöbbször is volt herpesz a számon terhesség alatt és semmi baja a fiamnak. Mikor meglátta a doki csak annyit kérdezett h lázas vagyok e. De mivel nem voltam így nem foglalkozott vele tovább.
A genitális herpesz azért nem a legveszélytelenebb, ha babát vársz. Ebben a cikkben írnak a kismamákról is: [link]
A terhességrõl nem tudok nyilatkozni, de a nemi herpeszt nem csak nemi úton lehet összeszedni.. Nekem is van sajnos, nem mentem félre, a párom sem, csak kinulláztam az immunrendszerem kb 3 hónapra, és közben 1 hétig voltam egy nem túl higénikus helyen. A herpeszre egyébként nekem antibiotikumot kellett szednem és krémet használtam. Érdemes lenne felhívni az orvosodat, akkor is ha csak péntekre van idõpontod.

15 hetes vagyok. Jól felidegesítettem magam, most nagyon fáj a hasam. Lehet baj?

Nagyon felhúztam magam, elég sokáig is tartott. :( Most nagyon fáj a hasam alja. Vettem be Magnéziumot, de nem enyhül. Baj lehet vagy ez "csak" a normális méhnövekedéses fájdalom? Veszélyeztetett terhes vagyok.

Legjobb válasz: Ha veszélyeztetett vagy és a fájdalom magnéziumra és pihenésre sem múlik el, akkor mindenképp érdemes lenne elmenned az ügyeletre. Nyugodj meg, ez a baba érdeke is. Nem hinném, h lenne nagyobb baj, de nagyon vigyázz magadra. :)

Ha veszélyeztetett vagy és a fájdalom magnéziumra és pihenésre sem múlik el, akkor mindenképp érdemes lenne elmenned az ügyeletre. Nyugodj meg, ez a baba érdeke is. Nem hinném, h lenne nagyobb baj, de nagyon vigyázz magadra. :)

Vajon minden rendben lehet a babóval? Nagyon parás vagyok.15 hetes vagyok

15 hetes kismama vagyok a második babámmal,és sajnos ezzel is nagyon parás.. Már egy hete érzem a pici babó mocorgását,valamelyik nap szinte egész nap éreztem,tegnap csak egyszer,de ma még nem sajnos,teljesen be vagyok parázva,hogy miért nem jelentkezett eddig,pedig tejeskávét is ittam ma.Vagy esetleg vannak olyan napok amikor nem érzem?

Legjobb válasz: Szia, ezen ne edd magad, nekem is voltak olyan napok amikor egyáltalán nem éreztem, de voltak olyan napok is amikor csak bejelzett! Kicsi õ még ahhoz, hogy mindennap jelezzen, sok a helye! Boldog babavárást!

Szia, ezen ne edd magad, nekem is voltak olyan napok amikor egyáltalán nem éreztem, de voltak olyan napok is amikor csak bejelzett! Kicsi õ még ahhoz, hogy mindennap jelezzen, sok a helye! Boldog babavárást!
Lehetnek napok, hogy nem érzed. Én a másodikat nagyon korán megéreztem, de utána két-három hétig egyáltalán nem. Most egy éves. :o) Jó pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Tudom nem kéne ilyen parásnak lennem, fõleg hogy már a másodikat várom, de 6 éve voltam utoljára várandós és olyan nagyon kiestek bizonyos dolgok, mint például ez is.... :) Köszönöm mégegyszer!
igazából (szerintem) ilyenkor még nem is fogod minden nap érezni, de pl 30.hét után az már baj ha nem minden nap érzed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!