Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok, ez (114 db)

15 hetes vagyok ez a harmadik terhességem de nem érzem mozogni normális ez?

Legjobb válasz: Normális. Hamarosan fogod érezni.

Normális. Hamarosan fogod érezni.
én a 18. héttõl éreztem olyat, ami egyértelmûen a baba mozgására utalt, rendszeres mozgásokat pedig csak a 22. héttõl :) türelem, sokszor 24. hétig sem érzik a babát. Alkat és elhelyezkedés függõ.
Én 21 hetesen éreztem biztosra a babát!!szóval nyugi tök normális ha még nemérzed fõleg ha elsõ baba!!33hkm
Nem értem az ilyen kérdéseket. Ha a harmadik terhességed, akkor tudnod kellene, hogy ahány terhesség annyiféle tünetek. Különben meg nem hiszem, hogy bárki is érezné, ilyen korán a magzatmozgást. Most azt várod, hogy ezren leírják neked, hogy semmi gond. Pedig azt nem tudhatjuk, attól függetlenül, hogy 19-20 hetesen szokták átlagosan a magzatmozgást érezni! Felesleges a kérdésed!
Elsõ babámat 16 hetesen éreztem elõször, második babánkat korábban vártam volna mégis csak szintén a 16. héten éreztem. Sõt, a 16. héten nem is voltam biztos benne hogy a baba az, a 20. hét környékén voltam biztos benne, pedig második baba, mégis így alakult.
Többedik terhességnél általában a 18. héttõl KEZDVE lehet érezni, ettõl lehet eltérés, valaki már 17. héttõl, valaki csak a 20-22.-tõl érzi, teljesen egyén/terhességfüggõ, szóval ne aggódj!

15 hetes vagyok, és még nem érzem, hogy mozogna. Ugye, ez nem baj?

Pedig már HARMADIK!!!! baba!

Legjobb válasz: Szia en csak 17 hetesen ereztem hogy mocorog a pocaklakom pedig nekem is a masodik baba. Az elsot mar 15 hetesen ereztem .nyugi szerintem minden rendben Boldog babavarast

Szia en csak 17 hetesen ereztem hogy mocorog a pocaklakom pedig nekem is a masodik baba. Az elsot mar 15 hetesen ereztem .nyugi szerintem minden rendben Boldog babavarast
Nem, egyáltalán nem gond! Nekem csak a 20. héten mozdult meg elõször a kislányom ha jól emlékszem! Majd ha eljön az ideje meg fog mozdulni hidd el! :)
Nyugi! Nekem is a 20-ik héten kezdett mocorogni. :)
én 18 hetes vagyok és még én sem érzem.
Sziaaaaaa.Nyugi nekem is a 3-dik baba és még Én sem érzem 20-hetes vagyok .Szia Zsuzsa

15 hetes vagyok, nem olyan rég a köldököm környékén pár pillanatra, kis apró kaparászás félét éreztem, ez lehetett a babám?

Épp ott volt a kezem,de utánna már nem éreztem semmit.Kb 3-4 napja pedig mintha szivverés félét éreztem volna pár másodpercig,olyan gyorsat,mint mikor az uhn mutatják a szivhangot.Most ezt beképzelem,vagy lehet már a baba is?Az els? babám,fogalmam sincs mit kell érezni:-)))

Legjobb válasz: Csütörtökön leszek 15 hetes, a szívhangot a védõnõ egészen lent találta meg, szinte a szeméremcsont felett nem sokkal, az én babám ott van. Érdekes ez a kaparászás, néha én is érzem, de én köldöktöl lentebb, viszont ahol a szívhang volt, onnan fentebb.

Csütörtökön leszek 15 hetes, a szívhangot a védõnõ egészen lent találta meg, szinte a szeméremcsont felett nem sokkal, az én babám ott van. Érdekes ez a kaparászás, néha én is érzem, de én köldöktöl lentebb, viszont ahol a szívhang volt, onnan fentebb.
Én szinte biztos vagyok benne, hogy a babámat éreztem. Viszont ezt a hason belüli dolgokat el se tudom képzelni, hogy mi merre van ilyenkor, mennyi helye van úszkálni a babának és vajon azért érezzük mert a kis keze-lába mocorog, vagy mert a popsija hozzáér a méh falához. Azt mondják, hogy elsõ babát várók jóval késõbb érzik, mert nem tudják mit kell érezni... Hát, nemtudom, én folyton figyelem, és minden furcsát betudok a babának. Ja, a védõnõ mondta, hogy még nem érezhetem. De szerintem igen. :)
15 hetesen éreztem én is elõször nagyon lent bal oldalt. Kis bökdösések voltak. Aztán egyre sûrûbben éreztem uazt. Így már biztos voltam benne. A köldöknél még azért nem valószínû hogy õt érezheted, mert a méhed el sem ér addig. A méh teteje kb a szeméremcsont és a köldök között félúton lehet. Figyelgesd! Sok boldogságot
elvileg lehetett :-) nekem az 1.babával 17hetesen éreztem.olyan volt mintha valami buborékolt volna fölfelé a hasamban(mint a pezsgõspohárban a buborékok) és most a 2.babával már 13-14hetesen 1-1 nap éreztem, mintha õ lenne az.bár váltig állítják(védõnõ, doki)hogy nem õ lehetett az. majd kiderül
A kérdező hozzászólása: Ki tudja merre úszkálnak ezek a babák, A múltkori gyors ütemet én is egészen lent éreztem, most a kaparászást, már jóval fentébb.Jó lenne ha Õ lenne:-)))))
A kérdező hozzászólása: Nekem is azt mondta a védõnõ hogy a 16.hét után kezdhetem figyelni, dehát én már figyelem egy ideje:-))
Akkor a babánk volt! :)
Ja, még annyi jó tanács, hogy egyél egy csokit, vagy egy kanál nutellát és feküdj hanyatt, hagyd szabadon a pocidat és figyelj. Nekem csoki után van mindig kaparászós, csikizõs érzés.

15 hetes vagyok.4 nappal ezelőtt határozottan éreztem a magzatmozgást (2. baba) és másnap is, de azóta semmi. Ez normális lehet, valaki járt így? Aggódom.

Legjobb válasz: 18+4 hetes vagyok,még csak egy hete érzem. Hol jobban,hol kevésbé,hol pedig egyáltalán nem érzem a mozgását. Még nagyon jól elfér odabent,úgyhogy ez normális.. Majd ha picit nagyobb lesz érzed.

18+4 hetes vagyok, még csak egy hete érzem. Hol jobban, hol kevésbé, hol pedig egyáltalán nem érzem a mozgását. Még nagyon jól elfér odabent, úgyhogy ez normális.. Majd ha picit nagyobb lesz érzed.
Szerintem ez természetes, hisz még picike. Én 13 hetes voltam és már éreztem, hogy mozog, volt 2 nap, meg sem mozdult, vagy csak nem éreztem, de a doki megnyugtatott.:)
Nyugi, normális! Én is 14 hetesen éreztem elõször, és volt, hogy napokig semmi.De most 18 hetesen már minden nap érzem, de még most sem mindig, csak ha olyan testhelyzetben vagyok.
Ne aggódj, semmi probléma! Én a másodikat a 11. héten éreztem kicsit bizonytalanul, majd 13 hetesen már határozottan. 15 hetesen még elég nagy helye van odabent, pláne, hogy 2. baba, ilyenkor a méhed is jobban tágul, nagyobb, mint az elsõ terhességednél ennyi idõsen! Egyszer itt, egyszer ott van, és van, hogy pont úgy helyezkedik el, hogy amikor mozog, érzed. Ha nagyon aggódsz, akkor nyugodtan menj el az orvosodhoz, hogy nézze meg, rendben van e! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv:3 lányos
Nekempont ez van. 18 hetes vagyok két napja éreztem elõször határozottan, de még ma is kicsit délután, de most este meg semmi. pedig este volt eddig jobban mozgás.
Biztosan fel vagy fújódva. Semmi gond nincs nyugi.
Szerintem is csak fel vagy nagyon fújódva. Ne aggódj, ez normális.
tök normális. 5 hetesen is, és 6 hetesen is rákérdeztek, most 9 vagyok , az emberek nagy részének teljesen egyértelmû. igaz, ikrek;)
Szia! Nekem is már 6 hetesen látszott a pocim, sokan rákérdeztek, hogy terhes vagyok-e? 8 hetesen már a babaexpo-n nézegettem magamnak a terhesnadrágokat!
Én nem vagyok olyan vékony de nekem is akkora hasam volt 9 hetesen hogy döbbenet, biztos hogy az emésztési gondok miatt volt mert 16 hetesen UGYANAKKORA volt (akkor meg azon aggódtam hogy úristen nem nõ a baba:) ))
Nekem már 6 hetesen határozottan látszott, igaz, többedik terhesség.
Még a menstruáció kimaradása elõtt rákérdeztek nálam is. 8 hetesen már a trolin átadták a helyet. 12 hét környékén, már nem tudtam a normális ruháimban járni, csak a kismamákban. Én is vékony voltam... 37hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Lehet ahhoz köze, hogy elég vékony vagyok?
Nekem is akkortájt kezdett nõni a pocim, és a 11.-12. hétre egyszerûen tagadhatatlan volt, hogy baba lesz. Most a 18. héten járok, és sokan kérdezgetik, hogy ikrek lesznek? Nem, csak egy húsgombóc hölgyike. :) Nálad is normális, bár valószínû, hogy ez a jellegzetes puffadás, de mindenki más, így mindenkinek máskor kezd látszódni. Vannak elsõ babások, akiknek hozzánk hasonlóan nagyon hamar látszódik, de vannak, akik kisebb pocival büszkélkedhetnek. De jellemzõ, hogy a többedik gyermek hamarabb látszódik.

15 hetes vagyok és begyulladt a szemem. Ugye ez nem fog kihatni a babára?

Olyan cseppet kaptam ami állítólag nem veszélyes rá nézve,és mikor megszületnek akkor ezt cseppentik nekik is.

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz a babának tõle.Csak pihenj sokat és csöpögtess sokat a szemedbe hogy minél hamarabb elmúljon. Kitartás! Boldog Babó várást! 27 hetes poci:))))))

Semmi baja nem lesz a babának tõle.Csak pihenj sokat és csöpögtess sokat a szemedbe hogy minél hamarabb elmúljon. Kitartás! Boldog Babó várást! 27 hetes poci:) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Remélem gyorsan elmúlik.

Már 15. hetes vagyok és gyakran még most is feszít, fájdogál a hasam. Normális ez? Nem görcsöl de néha alig bírok kiegyenesedni.

Legjobb válasz: Normális, sajnos.A mai napig van nálam is. magnéziumot szedj rendszeresen és pihenj amennyit csak tudsz. napközben dõlj le minimum 2 órára. orvosom szerint 1 óra pihenés azoknak a kismamáknak is kötelezõ, akik panaszmentesek. kitartás:) 21.hetes kismama

Normális, sajnos.A mai napig van nálam is. magnéziumot szedj rendszeresen és pihenj amennyit csak tudsz. napközben dõlj le minimum 2 órára. orvosom szerint 1 óra pihenés azoknak a kismamáknak is kötelezõ, akik panaszmentesek. kitartás:) 21.hetes kismama
Igen normális, akkor lenne nem az ha görcsölnél vagy véreznél.Sokat kell pihenned, de azért nem egész nap.a mozgás, sétálás nyáron lehetõleg ne a nagy melegbe nagyon fontos.Egyél sok vitamint, de kerüld a puffadást okozó zöldségeket.Idõvel szerintem enyhül ez a panasz.A terhesség az édes teher, mert a végeredmény a legcsodálatosabb amit egy nõ átélhet.Nekem négy fiam van és a világon a legboldogabb anyuka vagyok!

15 hetes vagyok és van, hogy félóránként kell pisilnem! Másnál is van ez így?

Ma mentem a laborért nem vagyok felfázva minden rendben rajta mégis több id?t töltök a wc-n mint az ágyban. Kicsit fájogat a hasam alja is de csak tompán vagy lehet, hogy a babó n??

Legjobb válasz: Én még gyerek vagyok, de emlékszem, Anyu, mikor a tesóimmal volt terhes, folyton a wc-re járt. Szóval szerintem ez ezzel jár. Gondolom a baba kezdi nyomni a húgyhólyagod vagy valami. :/

Én még gyerek vagyok, de emlékszem, Anyu, mikor a tesóimmal volt terhes, folyton a wc-re járt. Szóval szerintem ez ezzel jár. Gondolom a baba kezdi nyomni a húgyhólyagod vagy valami. :/
Teljesen normális. Én is így vagyok a terhességem elejétõl fogva. Este 2x kelek fel pisilni. Nappal meg rengetegszer. Az alhasi fájdogálás normális, növekszik a méhed, nyúlnak a tartószalagok. Boldog babavárást! 20h km
Szia! Ne aggódj, szerintem mindannyiunknál így van. Bár azt mondják, csak az elején és a végén kell sokat pisilni, nekem elõzõ terhességemnél végig így volt. Éjjel 3 x, nappal félóránként, mindegy mennyit iszok. Állítólag eleinte hormonális okai vannak, a végén meg azért , mert nyomja a baba a hólyagot. Ha tompán fáj a pocakod, az normális, de ha erõs, görcsös, beszélj az orvosoddal!
Ha tényleg csak kicsit fáj a hasad és nem görcsölsz, akkor valószínû nyúlnak a méhszalagok. Viszont ha görcsölni kezdesz vagy vérezni is, irány a doki! Pisilés? Igen, nagyon kellemes tud lenni, mikor az ember non-stop a wc-n ül. Nekem éjszaka szörnyûbb, mert kb. 2 óránként kimegyek, aludni meg nem nagyon tudok. De szerencsére kb. 2 hete mérséklõdött, éjszaka már csak 2-3szor kell kimennem. 20hetes kismama

15 hetes vagyok és éreztem hogy be akar görcsölni a vádlim, de elkezdtem inni magnézium pezsgőtablettát. Ez úgy néz ki bevált, de vegyek valami jobbat (Béres magnézium+B6), vagy ráér majd később szedni valami jobbfajtát?

Legjobb válasz: A B6 a magnézium felszívódását segíti, egyébként a magnézium-tartalmát nézd meg, bármelyiket választod. Szerintem nem jobb a Béres vagy bármelyik, hiszen magnézium mind, nemigen "jobb fajta" egyik sem :) Szerintem.

A B6 a magnézium felszívódását segíti, egyébként a magnézium-tartalmát nézd meg, bármelyiket választod. Szerintem nem jobb a Béres vagy bármelyik, hiszen magnézium mind, nemigen "jobb fajta" egyik sem :) Szerintem.
A magnézium mg-ját nézd meg. Jó, ha veszel be hozzá B6-ot, mert az a Mg felszívódását segíti.
Én 17 hetes terhes vagyok.Ugyan ez a problémám volt.Az orvosom tanácsára kezdtem szedni a MAGNE B6-ot.Napi 1 tabletát veszek be.Azóta nem görcsölök.Erõsebb görcsök esetében szokták javasolni a napi 2-3 tabletát is.Terhesség ideje alatt is szedhetõ.A magzatnak is szüksége van rá!
Én az elsõ perctõl kezdve Magne B6-ot szedek 3x1-et. Ez a hasi görcsöket is megelõzte és a lábgörcsöket is. Doktornõm mondta már az elsõ vizsgálat után hogy így szedjem!
Én iszom minden nap egy pezsgõtablettát, szükség esetén pedig magneroot tablettát veszek be. Orvosom nem mondta hogy probléma lenne. 35 hetes
Szasztok! Nekem is szörnyû vádli-görcseim voltak. Nagyon kellemetlen dolog arra ébredni éjjel, hogy görcsöl... Nekem azt tanácsolta az orvosom, hogy kalciumot szedjek... Kicsit féltem a többlet kalciumtól, nehogy vesehomokom legyen tõle (volt már homokom és kövem is, ezért erre figyelnem kell)... Aztán találtam egy direkt terheseknek kialakított kalcium kapszulát. Szerencsére a veséimnek semmi baja és a vádli görcseim is teljesen megszûntek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!