Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok, a munkám (3 db)

15 hetes terhes vagyok, a munkám igényli a 8-10 órás állást, és egyre inkább fáj a derekam, olyan mintha bármelyik mozdulattól becsípődne valami deráktájt. Mostanában már majdnem minden mozdulatnál érzem, hirtelen nyilaló érzés. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Megváltoznak a gerinc görbületei az egyre növekvõ súly miatt, és az ízületekben a szalagok is lazábbá válnak. A helyzet csak romlani fog, úgyhogy járj kismamatornára mindenképpen, és ha megoldható menj táppénzre. Üdv, Gyógytornász anyuka

Megváltoznak a gerinc görbületei az egyre növekvõ súly miatt, és az ízületekben a szalagok is lazábbá válnak. A helyzet csak romlani fog, úgyhogy járj kismamatornára mindenképpen, és ha megoldható menj táppénzre. Üdv, Gyógytornász anyuka
Együtt érzek veled! Én 16 hetes koromig dolgoztam napi 13 órát végig állva, heti 5-ször! Irtózatosan fájta a derekam, hátam, lábam a terheléstõl. A doki végül azt mondta, a leghelyesebb lenne, ha inkább már nem dolgoznék. Megfogadtam a tanácsát, mert fontosabb a z egészségünk. Így is 3 hét eltelt, mire javultak a panaszaim, hiába itthon vigyázok magadra. Szóval, ha nem feltétlenül kell, akkor inkább Te is gyere táppénzre, mert a fájdalom nem fog megszûnni, csak rosszabbodik! Jó egészséget kívánok és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat.azt hittem csak én vagyok így! boldog babavárást
Hát én korainak tartom. Táppénz?!!!
Nekem is ilyen korán vizesedett a bokám és egészen a szülésig megmaradt, de utána már a térdem, karom is dagadt. Felpolcoltam a lábam amikor csak tudtam, még éjszaka is raktam a bokám alá egy duci párnát. Mindig nézni kell a fehérjét a vizeletedben+a vérnyomásodat. Ha ezekkel nincs gond, akkor "csak" esztétikai probléma. A szülés utáni napon már szinte le is ment a 90 százaléka. A sószegény diéta nekem nemért semmit.

Lehet tulhajtottam ma magam? Elég sokat dolgoztam ma itthon föztem, mostam, takaritottam és az egyéb itthoni munka! Most ugy elfáradtam hogy majd leszakad a derekam a lábaim fájnak és egy kicsit a hasam! 15 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Egy idõ után mint most is,rájössz mennyit birsz.Elõszõr nekem is furcsa volt,de már kialakitottam egy rendszert,igy nem erõltetem meg magam.Például hétfõn takaritom a fürdõt,kedd konyha,..stb.Minden napra egy kis aproság.Nem megerõltetõ és az idõ is jobban telik.

Egy idõ után mint most is, rájössz mennyit birsz.Elõszõr nekem is furcsa volt, de már kialakitottam egy rendszert, igy nem erõltetem meg magam.Például hétfõn takaritom a fürdõt, kedd konyha, ..stb.Minden napra egy kis aproság.Nem megerõltetõ és az idõ is jobban telik.
Valószínû, hogy igen. Mondjuk néha nekem munka nélkül is volt így, de ne aggódj nem lesz semmi baj, most próbálj meg pihenni minél többet és legközelebb apránként próbáld meg a munkát megcsinálni. Mi építkeztünk pont abban az idõben, hát nem volt könnyû, de jól vagyunk, szépen fejlõdik a babó. Minden jót! 26 hetes kisanya
Lehet.Arra vigyázz ne emelj nehezet és ne tegyél hírtelen mozdulatokat, mert azzal csak árthatsz mindkettõtöknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok:D! Arra vigyáztam hogy a hirtelen mozdulatokra és az emelésre! Már pihentem kicsit és jobban érzem magam:) ! Boldog babavárást nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!