Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes szúrkál (6 db)

15 hetes kismami vagyok, napok óta jobb oldalon lent olyan hullámzó enyhén szurkáló nem tudom megfogalmazni milyen érzést érzek, a lepény a jobb oldalon van. Lehet ez a baba mozgása?

Legjobb válasz: Lehet:-) Én is 15 hetesen kezdtem hullámzást érezni, de csak 18 hetesen lettem biztos benne, hogy ababa mozog, akkor viszont tudtam, hogymár akkor is azt éreztem. Elõbb utóbb egyre biztosabb leszel benne.-)

Lehet:-) Én is 15 hetesen kezdtem hullámzást érezni, de csak 18 hetesen lettem biztos benne, hogy ababa mozog, akkor viszont tudtam, hogymár akkor is azt éreztem. Elõbb utóbb egyre biztosabb leszel benne.-)

15. hetes terhesen ingadozó vérnyomás? Van mikor 120/78 de van úgy, hogy 90/50. E miatt szurkáló érzést érezhetek ritkán a szív körül?

A meleg is rátehett már ilyen korán az ingadozásra? Elájulni ne ájultam el, csak el?fordul, hogy egyik percen szédülök, másikban meg alszok elfele. Ezáltal pedig a közérzetem is nagyon rossz.

Legjobb válasz: A szurkáló érzés valószínû más miatt lehet,mert az én vérnyomásom is hasonló mostanában! Olyan 20 évesen mentem dokihoz,ilyen szívtájéki szúró érzéssel,amire gyógyszert kaptam és csak akkor jön elõ ha stresszes vagyok!

A szurkáló érzés valószínû más miatt lehet, mert az én vérnyomásom is hasonló mostanában! Olyan 20 évesen mentem dokihoz, ilyen szívtájéki szúró érzéssel, amire gyógyszert kaptam és csak akkor jön elõ ha stresszes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Értem.És a stresszt kiválthatja nagyobb vita?Mert abból volt részem mostanába. De inkább az ingadozás aggaszt egy kicsit jobban, mert éjszaka valószinüleg el is kezdett vérezni az orrom.Legalább is lehet, mert reggel orrfújásnál vettem észre, hogy minimális alvadt vért is tartalmazott.

15 hetes vagyok, szúrkál a méhszájamba. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is így volt, csak 12 hetesen. Feltettem ezt a kérdést a védõnõmnek, és õ sem tudott rá válaszolni. Mindenesetre már elmúlt, és a babának nincs baja. Ne aggódj! Boldog babavárást! Egy 17 hetes kismami

Szia! Nekem is így volt, csak 12 hetesen. Feltettem ezt a kérdést a védõnõmnek, és õ sem tudott rá válaszolni. Mindenesetre már elmúlt, és a babának nincs baja. Ne aggódj! Boldog babavárást! Egy 17 hetes kismami
Szia, ne aggódj nálam is az elsõ perctól így volt, meg van is.Tágul a méhed attól van.Míg nincsenen vérzés vagy nagyobb görcsök addig ez természetes.Nekem már annyirra szúr hogy menni alig birok.Boldog babavárást!!!üdv 38 hetes kismama.
Tágul a méhed, ahogy a baba nõ! Én nagyon élveztem, függetlenül attól, hogy nem volt kellemes. Tök jó érzés, hogy növekszik a babád! Sok boldogságot Nektek!
Szerintem említsd meg az orvosodnak. Én is 15 hetes vagyok, és ugyanezt éreztem, és kiderült, hogy már keményedik a méhem. Szedem a magne B6-ot, és esténként egy szem valami nyugtatót kell egy ideig szednem. És napközben még így is szúrkál, úgyhogy pihennem kell. Az a legbiztosabb, ha megnéz a dokid!
Én is megkérdeztem a dokim, hogy mi ez és azt mondta, hogy ez teljesen normális amíg nem vérzel! Nekem a méhem is bekeményedett ami attól lehetséges, hogy keveset iszol! De azért meny el orvoshoz, remélem azt mondják amit nekem! :)
elõzõ vagyok 14+5 hetes km. :)

Milyen erõsségû görcs normalis 15 hetesen? Húzódik, kicsit szurkál a hasam a pici ritka görcsöl mellett.

Legjobb válasz: Amíg nem görnyedsz a fájdalomtól, vérzel vagy barnázol addig teljesen normális. Magnézium és pihenés. Frontok vannak, ezt nehezen viseli a szervezet.

Amíg nem görnyedsz a fájdalomtól, vérzel vagy barnázol addig teljesen normális. Magnézium és pihenés. Frontok vannak, ezt nehezen viseli a szervezet.
Én a 15. hétben járok, nekem is hasonló tüneteim voltak a napokban, úgy vettem észre, hogy nõtt a pocim megint egy nagyot. Olvastam azt is , hogy kb. ez idõtájt veszi át a méhlepény a szerepet a sárgatesttõl és nem mindenkinél tünetmentes ez az esemény. Az hogy húzódik azt jelenti, hogy nõ.Üdv.3. babás

15 hetesen alhasi szurkáló érzés lehet a bicajozás miatt?

Legjobb válasz: Nem hiszem, szerintem a méh növekedése miatt van! De ha aggódsz menj dokihoz! Engem eltiltottak a bicajozástól terhesen!

Nem hiszem, szerintem a méh növekedése miatt van! De ha aggódsz menj dokihoz! Engem eltiltottak a bicajozástól terhesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak ünnep után tudok dokihoz menni. De rá kérdezek majd, mivel a munkámhoz kell a bicó de ha nem lehet akkor nem lehet!

15+5 hetes terhesen még normális a hüvelyben érzett szurkáló hasogató érzés? Az milyen érzés ha a méhszáj nyílik?

Volt ilyen korábban is, de egy ideje nem éreztem, csak ma újra, és egy kicsit beparáztam.

Legjobb válasz: Normális. a méhszáj nyílását még szüléskor sem érzed. Ez az alhasi fájás szúrkálás akár végig elkísérhet. Elöször a méh tágul majd a baba nyom valamit. nekem kb a 2-ik trimeszterig nagyon szurt lent, majd vissza vissza tért.

Normális. a méhszáj nyílását még szüléskor sem érzed. Ez az alhasi fájás szúrkálás akár végig elkísérhet. Elöször a méh tágul majd a baba nyom valamit. nekem kb a 2-ik trimeszterig nagyon szurt lent, majd vissza vissza tért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!