Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes naposan megyek (2 db)

15+4 naposan megyek uh-ra! Mit fogok látni? A nemét már megmondhatják? Nektek mekkora pocitok van/volt 15 hetesen?

Legjobb válasz: nekem a 12.heti uh.n megmondták hogy fiam lesz.de ezt én tudtam,éreztem.boldog babavárást.azt hiszem 15hetesen nekem még csak szoros volt a gatya és úgy néztem ki mint aki nagyon jól lakott.boldog babavárást.

nekem a 12.heti uh.n megmondták hogy fiam lesz.de ezt én tudtam, éreztem.boldog babavárást.azt hiszem 15hetesen nekem még csak szoros volt a gatya és úgy néztem ki mint aki nagyon jól lakott.boldog babavárást.
Nekem is 12 hetesen mondták elõször hogy kislány (4D) majd 18 hetesen is egyértelmû kislány. Ha úgy fekszik akkor valószínû meg tudják mondani. A pocim már kerekedett akkor, csak kismamagyatyót hordok azóta. Minden jót! :) egy 22 hetes kismama
Én a 13. héten voltam legutóbb nekem is azt mondták kisfiam lesz. A pocakom igazából nem sokat nõtt mégis a legtöbb nadrágom nem ért/ér össze rajtam. Ha nagyon testhez simuló felsõt veszek fel akkor esetleg észrevehetõ.
Szia!Nekem is megmondták 12 hetesen hogy kisfiam lesz, amit a 18. héten 4D-n megerõsítettek.Nekem még most sem látszik a pocim, pedig holnap már a 23. hétbe lépek. Boldog babavárást!!:)
Én hétfõn megyek uh-ra és akkor leszek 15+4 napos én is nagyon izgulok a neme miatt. Én nagyon puffadok és már a 7. héttõl kényelmes kismama naciban járok. Ugyanis a 12. heti uh-n láttam hogy a vizsgáló fejjel úgy összenyomta a méhemet, hogy állanódan attól parázok, hogy nyomorog bent a babus :-) Szóval nekem nagy a pocim, de még egy kilót se híztam azóta!!!
Szia. 14 hetesen ilyen volt a pocim: http://kepfeltoltes.hu/view/090602/has_www.kepfeltoltes.hu_... 2. válaszoló voltam.

15 hetes 3 naposan megyek AFP-re. Normális adatot fogok kapni?

Legjobb válasz: nem!Ne menj el akkor mert alacsony lehet az áfp!Én pont igy jártam ,épp ma kaptam egy levelet h menjek be genetikai uh.-ra,bár az enyém csak nagyon nagyon kicsivel lett alacsonyabb és azóta is mindent rendben találtak ,de ne tudd meg rám hozták a szivbajt!jah és 8 hete már h levették az afp-t és ma kaptam a levelet az eredményem már március óta nálam van!Érdeklõdtem is a dokitól és azt mondta ne ijedjek meg,az az oka h korán vették le!Boldog babavárást!23 hetes kismami!

nem!Ne menj el akkor mert alacsony lehet az áfp!Én pont igy jártam , épp ma kaptam egy levelet h menjek be genetikai uh.-ra, bár az enyém csak nagyon nagyon kicsivel lett alacsonyabb és azóta is mindent rendben találtak , de ne tudd meg rám hozták a szivbajt!jah és 8 hete már h levették az afp-t és ma kaptam a levelet az eredményem már március óta nálam van!Érdeklõdtem is a dokitól és azt mondta ne ijedjek meg, az az oka h korán vették le!Boldog babavárást!23 hetes kismami!
Úgy tudom, a betöltött 16.héten kell menni. Én 16 hetes+5 naposan voltam.
Szia! Én a 3-ik babámat várom, és a kislányommal alacsony lett az érték, és amniocentézist csináltak.Szerencsére feleslegesen, de nem kockáztatok, ha nem ijesztegetnek agyon ezzel a bizonytalan vizsgálattal. Most viszont már 14 hetesen megcsinálták, és nem jött vissza az eredménye.Egyébként egy nagyon pontatlan vizsgálat az AFP.Most 14 hetesen 16hét 5 napra adta meg a terhességem korát:(((Tuti, hogy nem vagyok idõsebb, azt a 12 hetes hüvelyi uh-n észrevették volna, mert akkor még nagy a különbség a baba fejlettségében.Most vagyok 34 hetes, és mindig pont annyinak felelt meg a kora, amennyit számoltak, nem többnek. Szerintem ne ijedj meg rögtön, ha visszajön az eredményetek. Boldog babavárást, üdv
Szia! nekem is pontosan ebben az idõben vették le. Szerencsére nekem 0, 77 lett a MoM, állítólag 0, 7 a határ. De ha alacsony is lesz, nem kell mindjárt megijedni, mert vannak olyan országok ahol az AFP vizsgálatot már el is törölték mert csak ijesztegetik vele a kismamákat.Tudom, könnyû mondani, hogy ne aggódj elõre, mert én is aggódos vagyok.. minden oké lesz:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!