Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes es par napja erzek (2 db)

15 hetes vagyok es par napja erzek valamit de mindig ugyanott a bal felemen. Lehet a baba vagy csak a levego jatszik velem?

Nem kozepen,alul kene lennie?

Legjobb válasz: Szia én a köldököm alatt a bal oldalon éreztem elöször üdv 22 hetes kismama

Szia én a köldököm alatt a bal oldalon éreztem elöször üdv 22 hetes kismama
Szia!Én egész lent éreztem elõsször 16hetesen!27hetes kismama
Szió! Én 18 hetesen éreztem elõször a babó mozgását egészen lent, azt hiszem, hogy középen, de mindkét oldalon éreztem már, de inkább bal oldalon szokott mozogni ezt már megfigyeltem, de szerintem ez teljesen attól függ, hogy éppen hogy helyezkedik. Mostanában már feljebb is szoktam érezni. Olyan jó. Szerintem õ lehet az. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
Én a poci aljában éreztem elõször, mintha korogna a gyomrom.:) S
Én lent és jobb oldalt. :) 33 hetes kismama
Szia! Én bal oldalt, lent. 17 hetes kismama

15 hetes terhes vagyok, és pár napja folyamatosan keménynek érzem a méhem. Nem néha keményedik, hanem mintha folyamatosan kemény lenne. Baj lehet?

A hasam kicsit fáj alul,néha menszi szerűen görcsöl, nem volt vérzés,ilyesmi, csak ha megfogom a hasam keménynek érzem. 2. baba, de az elsőnél ilyen nem volt,.. és érzékeny is egész nap,aludni alig tudok ,forgolódik mert már most nagyobb a hasam mint az elsővel volt. kinlódok nagyon. a védőnő Magne B 6-ot ajánlott.. ez tényleg segíthet? mintha egy nagy kő lenne a hasamban.. a baba biztos jól van, már jó ideje mozgolódik, és a legutóbbi terhesgondozáson is minden rendben volt..

Legjobb válasz: A magnézium segít.Én 3x1et szedtem,ha jobban megeröltettem magam akkor többet.De védõnõm ajánlására a MagneB6ot leváltottam Magnerotra.Nekem sokkal többet használ. 23hkm

A magnézium segít.Én 3x1et szedtem, ha jobban megeröltettem magam akkor többet.De védõnõm ajánlására a MagneB6ot leváltottam Magnerotra.Nekem sokkal többet használ. 23hkm
Nem olyan feszülés szerû? Nekem is ez van pár napja! Magnézium kell, erõsebb. 1 hónapja is volt ilyen, de fokozatosan elmúlt hál Istennek! Ettõl a hülye idõtõl is lehet! 23 h Boldog babavárást!
Hogy vagy, jobb már?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!