Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes Az (193 db)

Szönyben, mennyibe kerül kb. a 4d-s ultrahang? érdemes elmenni 15 hetesen? Azt hallottam, hogy ott tudják legjobban kiszürni a bajokat, meg ott látni pontosan mindenét a babának.

Legjobb válasz: Inkább várj még pár hetet, de legalábbis az AFP-ig, mert tõlem kapásból azt kérték. De tényleg sokkal több mindent látsz, mint a sima 2D-n. Én a 18.héten voltam Tatabányán, ott 13ezer volt 1kép + dvd.

Inkább várj még pár hetet, de legalábbis az AFP-ig, mert tõlem kapásból azt kérték. De tényleg sokkal több mindent látsz, mint a sima 2D-n. Én a 18.héten voltam Tatabányán, ott 13ezer volt 1kép + dvd.

Az baj, ha nem érzem, h nőne a méhem (a feszítő érzést) és pocakom is alig látszik? 15 hetes vagyok, első baba.

Legjobb válasz: szia! sztem ne aggódj, 28 hetese vagyok, most ekkora, és ez kicsinek számít, sõt http://kepfeltoltes.hu/view/110131/Picture0001_www.kepfeltol.. elsõ baba nekem is,most voltam Uh-n, egészsége, 1,10-1,20 kilo már, normálisak a méretei, 15 hetesen semekkora hasam sem volt, annyi, hogy ott az alhasam kicsit gömbõlyûbbnek éreztem,ezért nyomta a csípõnadrág

szia! sztem ne aggódj, 28 hetese vagyok, most ekkora, és ez kicsinek számít, sõt http://kepfeltoltes.hu/view/110131/Picture0001_www.kepfeltol.. elsõ baba nekem is, most voltam Uh-n, egészsége, 1, 10-1, 20 kilo már, normálisak a méretei, 15 hetesen semekkora hasam sem volt, annyi, hogy ott az alhasam kicsit gömbõlyûbbnek éreztem, ezért nyomta a csípõnadrág
A kérdező hozzászólása: Köszi :-) Remélem, hamarosan már nem tudom titkolni, büszke vagyok Rá nagyon :-D
A hátrahajló méh az amit írtam, hogy nekem is az van, azért tudjuk ilyen jól "titkolni" a pocaklakónkat :-)))!!!(10.52)
A hátrahajló méh is számít.
Én ilyenkor voltam túl a hányós idõszakon 8 kg mínusszal. Lötyögtek rajtam a ruháim. Pár hét és megnõ az a poci, magad is meglepõdsz:)
A kérdező hozzászólása: Ja és hátrahajló a méhem, nem tudom, ez számít-e.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! 1O:52 Én nem raktam fel képet, de picit azért látszik, meg tapintható alul. Én is sovány vagyok, még csak fogytam eddig a hányások miatt :-( Szóval ezek még most is vannak :-(( Csak megnõ nekünk is :-S
nekem az elsõ az 5. hónapban kezdett egyértemûen látszani. most a 2. már a 6. héten egyértelmû volt. sajnos a hasizmaim nem erõsödtek vissza az elsõ szülés után, nem váletlenül, nem tettem érte semmit. :S
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõ, tényleg nem nagy a pocid, kb nekem is ekkora most. De ha jól van a baba, akkor nem számít, az a fontos, h jól legyen :-)
Szia! Én most vagyok 13 hetes, nekem sem látszik még igazán a pocim. Persze esténként azért a Párommal, mi már nézegetjük, és látjuk is, hogy kerekedik, de más ezt nem látja. :) A hasszurka nekem is elmúlt, most kicsit pár napig meg akar jönni érzésem volt. :) Igazából nem tudom, hogy baj e vagy sem, de már én sem érzem.
Nekem is ugyanez a problémám. 14 és fél hetes vagyok, de abszolút semmi hasam nincs, még pucéron sem látszik semmi domborodás, teljesen lapos vagyok, fekve tenyérrel egy picit ki tudom tapintani, de semmi nem látszik. Mindig aggódom, hogy vajon baj e, illetve én sem érzek semmi feszülést, húzódást, néha egy nagyon enyhe megjön érzést. Reménykedem, hogy minden rendben van, mert nagyon vágyom erre a babára.

Baj, ha az AFP-n csak 15 hetes 1 napos leszek?

Ma voltam 12 hetesen és eddig mindig hétf?nként töltöttem a következ? hetet az utolsó UH alapján.Ma viszont azt mondta a doki,hogy a méretei alapján 12 hetes 1 napos vagyok,a mensi szerint 12 hetes 4 napos.Az AFP-n a mensi szerint leszek 15hetes 1 napos.Most melyikkel kell számolnom?Nem lesz korai az id?pont az AFP-hez?Egyébként a naptár szerint adta.

Legjobb válasz: Fontos, hogy betöltött 16. hetes legyél és a menzeszed elsõ napjától számold.Ha korábban mész, akkor alacsony lesz az AFP-d ami ugye a down kórra utal.Tehát szerintem inkább számolj, beszélj a védõnõvel aki adja a beutalót, és kíméld meg magad meg a babád alacsony afp értékektõl. :o) Üdv 15 hetes kismama

Fontos, hogy betöltött 16. hetes legyél és a menzeszed elsõ napjától számold.Ha korábban mész, akkor alacsony lesz az AFP-d ami ugye a down kórra utal.Tehát szerintem inkább számolj, beszélj a védõnõvel aki adja a beutalót, és kíméld meg magad meg a babád alacsony afp értékektõl. :o) Üdv 15 hetes kismama
Tényleg az orvosodtól kérj tanácsot, mert ha nem a 16. hét betöltése után mész, akkor sajnos nem lesz jó érték, és idegeskedhetsz, teljesen feleslegesen.
én is ugy tudom hogy betöltöt 16 hét után kell meni afp-re nekem az uh számitógép számolta ki mikor mehetek a 12 heti uh-át amikor csinálták és akkor mondták meg azt is vagyis azt is a gépp adta ki hogy mikor kell menyek következõ uh-ra szerintem is kérdez rá orvosodnál

Nyitott méhszáj? 15 hetes vagyok és mióta esõs az idõ fájdogál a derekam és az alhasam is. Nem nyíltam ki? Kellemetlen inkább. gondoltam már az emésztésre is. Hasonló?

Legjobb válasz: Szia, én is 15 hetes vagyok. Szerda óta én is jobban érzem a hasam, néha még egy picit be is keményedik, meg húzódnak a szalagok. Biztos hogy a front miatt (nekem ma már sokkal jobb, szerda-csütörtök volt rosszabb), hétfõn voltam dokinál és tök zárt vagyok. Szerintem ne izgulj, egyed a magnéziumot és pihenj.

Szia, én is 15 hetes vagyok. Szerda óta én is jobban érzem a hasam, néha még egy picit be is keményedik, meg húzódnak a szalagok. Biztos hogy a front miatt (nekem ma már sokkal jobb, szerda-csütörtök volt rosszabb), hétfõn voltam dokinál és tök zárt vagyok. Szerintem ne izgulj, egyed a magnéziumot és pihenj.
Hát ennyitõl biztos nem nyíltál ki fõképp nem ennyi idõsen. Front van ezt a kismama és a baba is megérzi, mellesleg teljesen természetesek a görcsök, nyilallások, húzódások stb. mivel nõ a méhed. Szedd a magnéziumot.

Szerdán kiderült hogy terhes vagyok 15 hetes magzattal. Nagyon súlyos fejlõdési rendeletességen mutatott az ultrahang, sajnos meg kell szakítani a terhességet bizonyos Vetélés-indukcióval. Pontosan hogy zajlik ez a beavatkozás?

Nagyon jó lenne ha valaki aki át esett ilyen beavatkozáson írna nekem, mert nagyon ki vagyok borulva idegileg.Elõre is köszönöm! Üdvözlettel:...B

Legjobb válasz: Lamináriás tágítással kezdték, majd oxitocint kaptam infúzión keresztül. Ez kellett volna, hogy beindítsa a vetélést görcsöléssel, fájásokkal. Az oxitocinra nem reagált a szervezetem, így összesen háromszor futottunk ennek neki. Végül rövid altatásban 'mûvi befejezéssel' fejezték be. Semmi olyan nem történt, amit ez elõzõ válaszoló írt, hogy láthatjuk a babát, vagy temethetjük. Nem is kérdezték, de nem is akartam volna. Én is nagyon ki voltam borulva, megértelek. Nagyon nehéz ezt feldolgozni, ha fel lehet egyáltalán. De talán a következõ baba gyógyír lehet rá. Én is 15 hetes voltam. Ha gondolod, írj nyugodtan privátot.

Lamináriás tágítással kezdték, majd oxitocint kaptam infúzión keresztül. Ez kellett volna, hogy beindítsa a vetélést görcsöléssel, fájásokkal. Az oxitocinra nem reagált a szervezetem, így összesen háromszor futottunk ennek neki. Végül rövid altatásban 'mûvi befejezéssel' fejezték be. Semmi olyan nem történt, amit ez elõzõ válaszoló írt, hogy láthatjuk a babát, vagy temethetjük. Nem is kérdezték, de nem is akartam volna. Én is nagyon ki voltam borulva, megértelek. Nagyon nehéz ezt feldolgozni, ha fel lehet egyáltalán. De talán a következõ baba gyógyír lehet rá. Én is 15 hetes voltam. Ha gondolod, írj nyugodtan privátot.
Kérdezõ, a vetélés-indukció úgy zajlik, ahogy az utolsó válaszadó írta. Gyógyszeres elõkészítést követõen (ez kórházanként változhat, van ahol méhfeltöltés, vagy méhszájba adagolt gyógyszer) oxytocin vagy prosztaglandin tartalmú infúzióval fájásokat keltenek. Ha pontosan érdekel: http://www.eum.hu/szul-interruptio-pdf "Terhesség megszakítás a második trimesterben (a terhesség 24. hetéig)" cím, 6. oldal alja, 7. oldal teteje...
Igen, úgy zajlik, ahogy egy abortusz. Sajnálom. :(
Mint egy abortusz. Elõzetes vizsgálatok alapján altatásban elvégzik a méh kiürítését. Nem tart sokáig, 10-20 perc az egész. Sajnálom.
ez orvosonkent korhazankent valtozik. nalunk huvelyi gyogyszerrel cytotekkel nagya daggal 4 orankent adagoljak Majd gorcsok jonnek es megszuletik aa magzat.De tagitanak palcikakkalill hormonos gelevel is mashol Mivel mindene eppen szuletik a szulok megnezhetik es elbucsuzhatnak tole.A korbonc vizsgalat utan lehetoseg van a babat eltemettetni. Lab es kez lenyomatok keszulnek ha lehet ill fenykjep es emleklap . A szuloparos vegig egyutt van egy szobaban es kozossen menek vegig ezen a szornyu dolgon. A veteles utan a gyaszfeldolgozas maittatobb beszelgetes van a korhaz pszihologusabval lelkesszel szulesznovel orvossal. Az esemeny utan 3 hettel ujra az orvos beszel a szulokel sok erot kivanok ha barmilyen kerdesed van kerdezz es irj.
A kérdező hozzászólása: kedves válaszolok! Igen túl vagyok rajta majdnem 20óra szenvedés után rövid altatásban ért véget az egész beavatkozás, fizikailag egész jól, lelkileg pedig még lábadozom de remélem hamar feldolgozom(már amenyire lehet) köszönök minden hozászolást!
g
Szia! most olvastam mi történt , nagyon sajnálom, hogy te is átélted ezt a szörnyûséget.:( én is elvesztettem a babám november végén.Most már jobb.kisírtam magamból! kívánom, hogy mielõbb anyukája lehess egy egészséges gyönyörû gyermeknek!:)
Szia, Sajnálom, hogy nem olvastam elõbb a kérdésed, mert én áprilisban mentem keresztül részben ugyan ezen. Boldog babavárás, majd maga a pokol. Szintén hydrops, 14 hetesen kerültem a mûtõasztalra. Nem kívánom senkinek. Lelkileg nagyon sötét idõszakon mentem át. Kérlek, jelezz vissza. Hogy érzed magad?
Figy, nem a te hibad, egyaltalan ne is gondolj ra babakent, ez nem a te gyereked hanem csak egy sajnalatos baleset, a termeszet rossz vicce. a barom harmadik valaszolo meg kisse gondolkodjon mar el miket ir, temetes meg ilyenek? ez egy elvetelt eletkeptelen MAGZAT. Hogy lehet valaki ilyen barom hogy ilyeneket ir hogy temetes, meg szornyuseg meg ilyenek, plane egy 19 eves lanynak, akinek inkabb a sajat gyogyulasaval kene foglalkoznia, nem pedig egy amugy is eletkeptelen magzattal? Kerdezo, a legjobb ha nem gondolsz ra a gyerekedkent. Majd lesz egeszseges babad, ha meggyogyultal, ha neki baja lesz akkor lehet aggodni, de egy sulyosan torzult magzatert felesleges, ki kell szedetni es elfelejteni az egeszet. Sajnos tortennek ilyenek, nem tehet rola senki. remelem, azota jobban vagy.
Túl vagy rajta, kedves Kérdezõ? Remélem fizikailag minden rendben, lelkileg pedig sok erõt kívánok!! Jó egészséget, írj majd, mi van Veled. Gyógyulj meg hamar!
Mélységesen együtt érzek.Kívánom, hogy mihamarabb meggyógyulj és egészséges kisbabád szülessen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Én is reménykedem hogy pár éven belül egészséges gyermeknek adhatok életet!mert minden vágyam egy kisgyermek!!
Szegénykém :-( Imádkozom, hogy hamar meggyógyulj és aztán egészséges kisbabád születhessen majd! Sok erõt és kitartást neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat Hétfõn kell befeküdnöm a kórházba! igen sajnos biztos hogy beteg teljesen életképtelen jelenleg még él de azt mondták az orvosok hogy valószínû nem tudnám élve kihordani hydrocephalus (vízfejûség) valószínû a gyógyszertõl amit a júliusban diagnosztizált Cronikus Myleoid Leukémiámra (CML)szedek.De június óta nem is menstruáltam nem gondoltam hogy terhes lehetek! Nagyon ki vagyok, úgy érzem ez sok nekem nem biztos hogy ezt ki bírom! Mind ezt átélni 19 évesen ez nagyon sok, próbálok erõs lenni és nem mutatni a fájdalmamat a külvilágnak!de jó ezt megosztani hátha erõt tud valaki önteni belém! B.
Hát ja, mivel a hazai protokollt linkeltem be az #5-be Egészségügyi Minisztérium korábbi portáljáról...
Logikusnak az utolsó két válasz tûnik, legalábbis ami a hazai protokollt illeti. És ez már egészen biztos? Milyen jellegû rendellenesség, mikor kerül sor a beavatkozásra? Nagyon sajnálom, sok erõt kívánok!
Kedves kérdezõ, hogy vagy?

Afp 15 hetesen? Pont a 15. hetet töltöttem azon a hétfőn amire mennem kellett afp re de azt olvastam ez tul korai és rossz lesz az eredményem ez valóban igy van mert most nagyon megijedtem!

Legjobb válasz: Hááát.... nem valószínû, hogy olyan fényesen jó lesz eredmény. Az én dokim elmondta 3-szor is, hogy kerek 16 hetesen menjek, esetleg max +3 nap... Persze nincs akkora jelentõsége ennek a vizsgálatnak, mint amekkora felhajtás van belõle... Bocs, hogy nem tudtam többet segíteni!

Hááát.... nem valószínû, hogy olyan fényesen jó lesz eredmény. Az én dokim elmondta 3-szor is, hogy kerek 16 hetesen menjek, esetleg max +3 nap... Persze nincs akkora jelentõsége ennek a vizsgálatnak, mint amekkora felhajtás van belõle... Bocs, hogy nem tudtam többet segíteni!
Én is aggódok, engem meg 16+5 -re jegyeztek elõ. Az nem sok? Én is úgy tudtam hogy pont 16-nak kell lenni, de nálunk csak hétfõn és kedden veszik le a vért én meg szerdán töltök be mindíg egy hetet, és nem 15+6-ra hanem 16+5 re jegyzett elõ a védõnõ. Már most parázom az eredménytõl.
Én is elõbb mentem 4 nappal és alacsony lett az eredmény.
Nem lesz rossz az eredmény!!!! Én is így jártam, mert ízt gondoltam, ha betöltöm a 15. hetet, az már 16. hét. A védõnõmnek mondtam is, bár nálam nem volt lényeges, mert volt genetikai vizsgálatom (CVS). Szóval meglepõ módon azt mondta a védõnõ, hogy régen korábban csinálták, nem a betöltött 16. héten, és sokkal jobbak voltak az eredmények. Neki is korábban volt, mert õ régebben szült. Szóval szerintem ne ijedj meg emiatt. A 18. heti ultrahang az sokkal fontosabb lesz, ott viszont várd meg, hogy betöltsd a 18. hetet. Minden jót! (29 hetes mami)
Ja! És tökéletes lett az eredményem!
az afp-re 16-17 hetesen kell menni pontosan akkor lesz jo az eredmeny!
A kérdező hozzászólása: háát köszi a válaszokat nemlettem túl nyugodt maradt a reménykedés.ma hozztam el a többi vér eredményem minden negativ, remélem ezzel sem lesz baj.ha rossz az eredmény mégegyszer vesznek majd vért??mert addigra meg elmulok 16.,
A kérdező hozzászólása: 0, 55 lett az afp-m elmenntem 4 d uh -ra és csináltak teljes genetikai uh-ot, ahol aztmondta a fõorvosnõ ez az afp egy baromság annyira megbizhatatlan elavult vizsgálat már hogy nemsoká el is törlik, ugyhogy ha valakinek ne adj isten nem a legfényesebb lesz az eredmény ne ijedjen meg

Lehet az enyhe görcsöket és a haskeményedést a méh növekedésére "fogni" 15 hetesen?

Legjobb válasz: A haskeményedés a méhösszehúzódástól van, nem a méh növekedésétõl, és 15. hetesen még nem lenne szabad keményedni. Dokinak mondd mindenképp, addig magnézium. A görcs meg egyáltalán nem szabadna,hogy legyen ennyi idõsen.

A haskeményedés a méhösszehúzódástól van, nem a méh növekedésétõl, és 15. hetesen még nem lenne szabad keményedni. Dokinak mondd mindenképp, addig magnézium. A görcs meg egyáltalán nem szabadna, hogy legyen ennyi idõsen.

15. hetes kismama vagyok és az orvos azt mondta, semmi gyógyszert nem szedhetek. Azonban iszonyúan elkezdett fájni a fejem. Ilyenkor mit lehet tenni? Tényleg semmi gyógyszer?

Legjobb válasz: Én 15 hetes terhesen napi egy szem Algopyrint bevehettem izületi gyulladásra, sõt Lidocain-injekciót is kaptam, de tényleg pokoli fájdalmaim voltak. Szerintem, ha nagyon szükségesnek tartod, egy Algopyrint bevehetsz.

Én 15 hetes terhesen napi egy szem Algopyrint bevehettem izületi gyulladásra, sõt Lidocain-injekciót is kaptam, de tényleg pokoli fájdalmaim voltak. Szerintem, ha nagyon szükségesnek tartod, egy Algopyrint bevehetsz.
Nekem a védénõ azt mindta, ha te szenvedsz szenved a baba is. Panadolt javasolt amit néha alkalomszerûen be lehet venni.
Szia! Próbálj meg minél többet inni, lehet hogy nem iszol eleget (vagy nem ettél eleget) és attól fáj. Nekem bevált, hogy lefeküdtem mikor nagyon fájt és eseteg tegyél a homlokodra vizes ruhát. Ha tudsz aludni egyet, biztosan elmúlik. Ha nem akkor kérdezd meg a védõnõd is a tablettákról. 31 hetes kismami
Nekem a terhességem alatt elõfordult 3-4-szer, hogy migrénem volt(tavaly nyáron, mikor 42 fok volt), és azt mondta a védõnõm, hogy inkább vegyek be egy Algoflexet, mert az még mindíg jobb, mintha szenvedek. Mert akkor a baba is szenved. Én vettem be, bár elõbb megpróbáltam én is pihenni, meg jegeltem a tarkómat, de nem vált be. Azóta a kisfiam 8 hónapos, egészséges baba.
Az Algopyrint nyugodtan beveheted.A 6.hónap végéig az Aspirint is.A Panadol végig szedhetõ.Én ezt a genetikai központban kérdeztem meg.Azt is mondta a doki, h sokkal többet ártok neki, ha nem csillapítom a fájdalmamat, mint ha a terhesség alatt beveszek pár bogyót!20 hetes baba anyukája
Én úgy tudom az elsõ3 és az uccsó 3hónapban Algopirint nem szabad rajta van a betegtájékoztatón is.De Te már túl vagy az ezen az idõszakon szal Én az Algiopyrit ajánlom Nekem bevállt fogfájásra akár napi 2szemet is bevehetsz de sztem fél szemmel érdemes kezdeni Nekem szerencsére annyi is elég volt.Ezen kívül én még az Algoflexet javaslom!
Ha fáj a fejed, az egyrészt lehet attól, hogy nem iszol elegendõ vizet, vagy lehet az idõjárás bohóckodásától is. Ez utóbbi esetben pihenj le ha csak tudsz, sötétíts be, vagy teríts egy ruhadarabot a szemedre, és aludj, pihenj, relaxálj, tök mindegy, csak NE figyelj a fejfájásra. Beszélgess a babával, vagy hasonló. El fog múlni egy órán belül a fejfájásod.
Az algopirin nekem nem vált be, én azt mindig kihánytam...:( Nekem is volt hogy párszor nagyon fájt a fejem de én nem vettem be semmit rá, kimentem a levegõre sétálni általában az segített, vagy lefeküdtem és egyszercsak elaludtam mire felkeltem elmúlt a fájdalom.:) 32 hetes kismami
Az Algoflex talán kicsit gyengébb. Féllel kezd, nekem sokszor az is segít.
Szia! Nekem is sokat fájt a fejem mostanában és a védõnõ azt mondta ne szedjek semmit bírjam ki! Azt mondta vegyek vietnámi vagy kinai balzsamot. Ezek szerint csak lehet szedni gyógyszert is mértékkel. 15 hetes kismama

15 hetes kismama vagyok, s az utóbbi időben nagyon gyakran fáj a fejem. Normális ez? Mit lehet ellene tenni, mert ha nekem fáj, az a pocaklakómnak sem jó?

Legjobb válasz: Én is 15 hetes vagyok ikrekkel és nekem is nagyon fáj,pedig sosem fájt még elötte!Ezért elég nehezen viselem!Én Panadolt szoktam bevenni rá,de csak amikor már elszakad a cérna...Heti 2-3 db-nál biztos nem veszek be többet.Ennyi talán nem árthat...

Én is 15 hetes vagyok ikrekkel és nekem is nagyon fáj, pedig sosem fájt még elötte!Ezért elég nehezen viselem!Én Panadolt szoktam bevenni rá, de csak amikor már elszakad a cérna...Heti 2-3 db-nál biztos nem veszek be többet.Ennyi talán nem árthat...
Szia. Sajns ezen én is átestem. Jó lenne ellenõrizni a vérnyomásodat idõnként, hogy nem az okozza-e. Én Saridont és Rubophent vettem be, egy nap max. kettõt, én sem akartam szenvedni, pihennünk pedig muszály. Ezek nem károsak a bébire, és egyébként is túl vagy azon az idõszakon, amikor még kémiai hatás rosszat tenne a bébinek. Nyugdtan vegyél be néha! Jó babavárást! 22 hetes kismama.
Nekem is sokat fáj a fejem, és összefügg a hidegfronttal, mostmár tudatosan figyelem, és én is mérem a vérnyomást. Ha azért fáj mert alacsony kávét iszom, de ha én sem bírom tovább mondjuk 3-4 óra elteltével általában betelik az a bizonyos pohár.. akkor jöhet a gyógyszer én személy szerint az algozone-t szedem, de én is a panadolt hallottam legjobbnak, de nekem ebbõl van feltankolva a készletem.. :) Én is 22 hetes kismama vok mint az elõttem szóló :)

12 hetesen voltam UH és legközelebb csak az AFP kell mennem ami ugye 18-19 hetesen lesz! Nem sok ez az idő? Más is így van? 15 hetes kismama

Legjobb válasz: én tegnap voltam a 12 hetes uh-n és a 16. héten kell mennem afpre ami vérvétel, most is vettek vért, de ezt nem tudom hogy minek? a köv uh 18. héten van.

én tegnap voltam a 12 hetes uh-n és a 16. héten kell mennem afpre ami vérvétel, most is vettek vért, de ezt nem tudom hogy minek? a köv uh 18. héten van.
Ha nincs magán orvosod, akkor ennyi az egész.És ez a 3-4 kötelezõ UH még mindig jóval több mint a fejlett nyugati társadalomban!!! Barátnõm Német-ben él és ott 2 UH-ja volt. 1 amivel igazolták a terhességet és egy a szülés elött, hogy kb. mekkora lesz a babája.
Szia Sajnos tényleg sok idõ telik el az uh-k között, de mikor már mozog akkor könnyebb.Volt magándokim és persze a köztes idõkbe néha elmentem hozzá meg kukkolni pindurimat.
Én se jártam gyakrabban. Ez a rutin, ha nincs semmi gond, nem kell hogy sûrûbben járj. Elég lesz majd késõbb. Az AFP a 16 héten van...
Persze. Nem ultrahangoznak minden héten. A 18. és a 32. hét között nincs is kötelezõ UH. AFP a 16. héten van, és az vérvizsgálat, nem ultrahang. A következõ kötelezõ ultrahang-vizsgálatod a 18. héten lesz.
12. hetiben van vércsoport meghatározás ill. néznek egy általános vérképet, hogy minden rendben van-e
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a 16 héten van AFP ami a jövõhéten van csak olyan hosszú ez az idõ!
A kérdező hozzászólása: Az Afp eredményével kell menni UH-ra!
A kérdező hozzászólása: Van fogadott orvosom!De nincs magánrendelõje, mert még csak vagy 2-3 éve dolgozik!Uh-ra sincs vizsgája ezért nem is õ csinálja az UH!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!