Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes 7. hónapban (2 db)

15 hetes vaok. 7. hónapban lejár a munkanélkülim elötte dolgoztam megszünt az állásom viszont okt-re vagyok kiirva kapok gyedet?

Legjobb válasz: Gyedet mindenképp kapsz, legalább a minimumot (30 ezer körül van), de ha a szülést megelõzõ két évben van összesen 180 ledolgozott napod, akkor a munkabéred átlagából számolják a gyedet. Úgy tudom, a 180 napba a munkanélküli segély is beleszámít. De szerintem kérdezz meg errõl könyvelõt, vagy munkaüggyel foglalkozót, azok minden bizonnyal pontosabban meg tudják mondani.

Gyedet mindenképp kapsz, legalább a minimumot (30 ezer körül van), de ha a szülést megelõzõ két évben van összesen 180 ledolgozott napod, akkor a munkabéred átlagából számolják a gyedet. Úgy tudom, a 180 napba a munkanélküli segély is beleszámít. De szerintem kérdezz meg errõl könyvelõt, vagy munkaüggyel foglalkozót, azok minden bizonnyal pontosabban meg tudják mondani.

Pajzsmirigy gondok? 7 hetesen elhalt a babám. Az egész történet:5 évig szedtem fog. Gátló tabit, májusban abbahagytam, megjött minden hónapban 1-2 nap eltéréssel a vérzés, viszont 15 kg feljött rám azóta!

Mit gondoltok lehet ez a probléma h elment a baba és hogy ennyit felhíztam? 50 kg voltam mindig, és sosem volt gond az étkezéssel.

Legjobb válasz: Nekem pm alulmûködésem van. A kontrollálatlan tsh okozhat vetélést. A súlyprobléma is utalhat pm problémára. Szerintem kérj egy kivizsgálást.

Nekem pm alulmûködésem van. A kontrollálatlan tsh okozhat vetélést. A súlyprobléma is utalhat pm problémára. Szerintem kérj egy kivizsgálást.
Ha felmerül benned, akkor vizsgáltasd ki magad, de azt ugye tudod, hogy a vetélések nagyon gyakoriak, tehát elég kicsi az esélye, hogy pont pajzsmirigy miatt történt, legnagyobb részben kromoszóma rendellenesség okozza, a baba nem életképes és a természet szelektál. De persze egy vizsgálat nem árt, ha aggódsz ezen.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.igazából ez a hatalmas súlyfelesleg váltotta ki bennem a gondolatot.mindenképpen csináltatok egy teljeskörû vizsgálatot, ha negatív minden akkor valószínû beteg volt.
elõfordulhat, hogy pm problémád van, egyszerû vérvételbõl kiderûl, ha teljes hormonsort csinálnak neked valahol világosabb lesz minden. Vetélés után, fõleg ha más tüneted is van (súlygyarapodás, esetleg túl rövid/hosszú vérzés, pecsételõ vérzés stb) egy jó doki elküld. Sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!