Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes és tegnap óta (4 db)

15 hetes vagyok, és tegnap óta szép lassan kezd sötétedni a mellbimbóm körül. Ez már akkor igy is fog maradni? Ilyen korán szokott kezdődni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ trimeszterben rengeteget nõtt a cicim, és a bimbóm, és hamar kezdett sötétedni körülötte. És ez azóta is fokozódik az idõ elõrehaladtával. Szerintem ez is mindenkinél változó, de természetes folyamat!

Szia! Nekem az elsõ trimeszterben rengeteget nõtt a cicim, és a bimbóm, és hamar kezdett sötétedni körülötte. És ez azóta is fokozódik az idõ elõrehaladtával. Szerintem ez is mindenkinél változó, de természetes folyamat!

15 hetes kismama vagyok, és az utóbbi két napban elég sokat belenyilal az alhasaba, hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon! Tegnap óta szedem a magneB6-ot. Szerintetek ez normális? Tapasztaltatok ilyesmit?

Legjobb válasz: Szia! Persze, normális. Nyúlnak a méhtartó szalagok, ami lehet fájdalmas is. És persze a méhed is nõ, aggodalomra semmi ok:) Boldog babavárást 8 hetes kismama

Szia! Persze, normális. Nyúlnak a méhtartó szalagok, ami lehet fájdalmas is. És persze a méhed is nõ, aggodalomra semmi ok:) Boldog babavárást 8 hetes kismama
Nekem az 5-dik héten már be-begörcsölt... nem tudom meddig tart, de természetes!!!

25 hetes terhes vagyok a 3. babóval. A cx:2100 a 15. terhességi hét óta. Rettegek a koraszüléstõl! Tegnap és tegnap elõtt elég sokat keményedtem, de a magnéziumtól elmúlt. Minden keményedéstõl tágul az ember?

Legjobb válasz: 18. héttõl 2100 volt az értékem a 2. gyerekkel. A doki azt mondta, ez megszokott a többedik terhességnél. Teljesen normális lefolyású terhességem volt, a 36. hétig dolgoztam, és 39+1 re született meg a kislányom. Ha úgy érzed, pihenj, de a legfontosabb, hogy ne idegeskedj emiatt. :)

18. héttõl 2100 volt az értékem a 2. gyerekkel. A doki azt mondta, ez megszokott a többedik terhességnél. Teljesen normális lefolyású terhességem volt, a 36. hétig dolgoztam, és 39+1 re született meg a kislányom. Ha úgy érzed, pihenj, de a legfontosabb, hogy ne idegeskedj emiatt. :)
Nekem 20. héttõl folyamatos keményedések voltak, elõfordult, hogy naponta 20 is megtalált. Akkor nem nyíltam semmit. 34. héten kezdtem nyílni akkor voltam 2100, két hét múlva lett 2111 (36. héten), azóta is keményedek de nem nyílik tovább. Most 39+1 hetes vagyok semmi jele annak, hogy jönne a pici. Amikor nekem 2100et mért a doki azt mondta nem kell tõle megijedni ezzel simán végig lehet vinni a terhességet és úgy látszik igaza lesz. Nõvérem pedig 24. héttõl volt 2100-es értékkel, õt 35. héten császározták. (anyai betegség miatt) Ne izgulj! Pihenj sokat! Boldog babavárást! :)


15 hetes terhesen beteg vagyok. Mit tehetek? Tegnap este óta megy a hasam és hányok. D. u. -tól már egy kis vizet tudok inni, de addig az is kijött belőlem. Beszéltem a védőnővel, azt mondta ez valószínűleg rota vírus.

És ez ellen nem nagyon van gyógyszer.A normaflort javasolta.De az a baj hogy most meg van 1 kis lázam.Mivel csillapítsam?Ugye nem lesz baja a picinek?

Legjobb válasz: Algopirint bevehetsz.De holnap mindenképpen menj el dokihoz,õ tudja hogy terhesen milyen gyógyszert kaphatsz.

Algopirint bevehetsz.De holnap mindenképpen menj el dokihoz, õ tudja hogy terhesen milyen gyógyszert kaphatsz.
Nem a védönöt, hanem egy orvost kellene megkérdezned, az tud gyógyszert is adni.
Milyen okos a védõnõ... Döbbenet. Én már a mai napon mentem volna dokihoz. Amúgy nyugtatásképpen: Én tavaly nyáron voltam 8 hetes terhes, amikor külföldön összeszedtem valami vírust. Napokig a klotyón ültem, kórházba is kerültem. Kaptam infúziót. Kicsit véreztem is. Mentem ott a nõgyógyászatra. Nagyon meg voltam ijedve, mert az elsõ trimeszter a legveszélyeztettebb vetélés szempontjából. A babám azonban nagyon élni akart, túlélte a kalandot és már hat hónapos.:) Nem lesz semmi baj, de reggel elsõ dolgod a doki legyen.
Ugyanígy jártam 14 hetesen. Láz, hányás, hasmenés. Lázra algopyrint szedtem. Nekem a széntablettát is javasolták, de folyton kihánytam, sugárba. A normafloret is szedtem. A lényeg, hogy igyál sokat. Hányás után 15-20 perccel kicsi kortyokban. Akkor talán bent marad. Aztán ha már bírod, mehet egy kis ropi, háztartási keksz. Nálam 2 napig tartott. Ma már 2 éves a kisfiam. :) Azért azt megtehetnéd, hogy legalább felhívod az ügyeletet. Annak idején én is ezt tettem. Holnap pedig menj el orvoshoz. Jobbulást kívánok!!!
Majd megtanulod, hogy a védõnõ majdnem az utolsó lesz, akihez fordulni fogsz bármivel kapcsolatban is.Annyira, de annyira okosak tudnak lenni sokszor, hogy hihetetlen... Én sem értem miért õt kerested meg ezzel, akkor már a háziorvos, vagy a nõgyógyászod.Holnap az elsõ kellene legyen, hogy elmész az orvoshoz.Lehet székletmintát fognak vizsgálni és akkor kiderül 100%-ra, hogy mi okozta ezt Nálad. Jobbulást!
Én pár napja estem át rajta. 2 napig tartott a hányás, hasmenés. Láz nem volt. Elöször azt hittem a szülés elõtti tisztulás, nem mentem orvoshoz, a szülésznõmmel beszéltem. Enni nem bírtam, de a folyadékot eröltettem. Szépen elmult. Semmit nem szedtem. Ha lázad van mindenképp menj orvoshoz! 38 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!