Találatok a következő kifejezésre: 15 hónapja babát. Ha (4 db)

15 hónapja szeretnénk babát. Ha meglátok egy kismamát, rosszul vagyok. Ez normális?

nagyon nehéz.Mi is szeretnénk már 15 honapja .És ha meglátok egy kismamát roszul vagyok.Annyira irigylem ?ket.Én is szeretnék már kismami lenni.15 honap az már nagyon hosszu id?.

Legjobb válasz: Igen, ez természetes érzés. Vigyázz azért arra, hogy ne hatalmasodjon el rajtad a görcsölés, mert annál nehezebben fogan meg a babád! Orvosnál már jártatok? Mit mondott? Mi is 9 hónapja próbálkozunk, úgyhogy (talán) megértem, mit érzel. Fel a fejjel, és sok sikert!

Igen, ez természetes érzés. Vigyázz azért arra, hogy ne hatalmasodjon el rajtad a görcsölés, mert annál nehezebben fogan meg a babád! Orvosnál már jártatok? Mit mondott? Mi is 9 hónapja próbálkozunk, úgyhogy (talán) megértem, mit érzel. Fel a fejjel, és sok sikert!
Szerintem is normális, és én is így vagyok. Bár mi nem olyan régóta próbálkozunk, de nem egyszerû az én helyzetem sem. Fontos, hogy menj el orvoshoz és járj utána a lehetõségeknek! Én is ezt tettem és mostanra egy kis reménysugár is megcsillant. Drukkolok neked!
szia én (mi) 3 éve szeretnénk babát de azért rosszul nem voltam ha megláttam egy terhes nöt nem kell tulzásba vinni mert soha nem fog sikerüülni én már csak tudom.és képzeld most vagyok 3 hónapos kismama
Mi is már 2 és fél éve szeretnénk , de nem jön össze(mondjuk nekem a férjemnél találtak bajt, de most éppen kezelik rá).Én is irigy vagyok arra aki terhes és szerintem ez normális.Én sokat sírok emiatt!

Miért veszik meg a 15. 000 Ft-os cipőt egy babának ha 1-2 hónap alatt úgyis kinövi?

Nem akarok megbántani senkit de soha nem értettem hogy miért veszik meg a nagyon drága cipőt egy babának? Csak azért hogy az legyen ráírva hogy Siesta???Nekem most van egy 8 hónapos kislányom és hamarosan én is venni akarok neki kiscipőcskét de biztos nem adok érte 10-15 ezret. Gyedből nem is futná. Persze én sem kínait akarok venni. Bemegyek a deichmanba és háromezerért tök jó cipőt tudok venni. Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: mert megtehetik.

mert megtehetik.
Én sem tehetem ezt meg. azonban, szerintem akinek tellik rá, az miért is ne vehetné meg, ha neki igy tetszik és abban szeretné látni a kicsijét? ez nem csak a baba cipõkre érvényes. rengeteg gazdagnak fel lehetne tenni ezt a kérdést, hogy de miért, miért veszitek ezt vagy azt, ennyiért és annyiért, holott sokkal olcsóbban is lehetne kapni.? ha valaki megdolgozik a pénzéért, akkor hadd költse arra, amire akarja.
Én az elsõ cipõjérõl azt gondoltam, hogy annak jónak, nem is csak jónak, kitûnõnek kell lennie. Hiszen akkor lesz elõször cipõ a lábán, az alakítja a lába késõbbi formáját, megelõzheti a lúdtalpat. Ezért az elsõ cipõje márkás volt. Amint biztosan tudott járni, olcsóbbat vettem neki
ott a pont az elsö válaszolonál! . Ha nekem is lenne annyi pénzem én se kinais ruhákab járnék. Gyereknek meg minöségi cipöt veszek de nme ennyiért!
Régen nem voltak márkás babacipõk. Mégs4m lettek a gyerekek lúdtalpasak. Csak a kereskedelemnek érdeke reklámozni, hogy az olcsó cipõtõl baja lesz a gyerek lábának. Nekem van nagyon gazdag rokonom, de soha nem vesz még magának sem márkás cipõket, a gyerekeknek sem. Vannak jó minõségûek a nem márkásak között is.
Egyetértek veled, mi is így vásárolunk a gyereknek. De azt is gondolom, hogy van az a mennyiségû bevétel, amibõl már megvenném a gyerekemnek esetleg a drágábbat is. Jelen anyagi helyzetünkben én nagyjából 5-7 ezerért szoktam a gyereknek cipõt venni, általában egy szezont (kb. 3 hónapot) bír ki egy cipõ a 3 éves kisfiamnak. És ugye legtöbbször nem elég 1 pár cipõ egy szezonra. Mindig igyekszem jó ár/érték arányú cipõket venni, ami azért egészséges is a lábának.
1 Nagy a jólét. 2 Idióták, és bevették azt a mesét, hogy csak jó cipõben nem lesz ortopéd a gyerek (holott a legegészségesebb ha mezitláb van sokat) 3 úgy vannak vele, hogy majd megörökli a következõ gyerek.
Az a véleményem, hogy azért a kínaiban is nagyon jó cipõt lehet kapni, ami haránt emelõs és belül bõr...én meg ott veszek majd fiamnak félcipõt, mert nagyon jókat láttam:)
Pontosan, mert megtehetik! Mondjuk személy szerint én feleslegesnek tartom, pedig szerencsére vagyunk olyan helyzetben, hogy meg tudnánk venni. De azért mert van pénz, nem költök olyanra, amit nem tartok ésszerûnek!
Jelen még egy anyuka, aki költ a gyerek cipõjére. Tavaly szeptemberben vettünk a fiamnak 2 db Siestát (márkaboltban), a 2-t együtt 11 790 Ft-ért, mert 1-et fizet 2-t vihet akció volt. Hogy miért? Nem, nem állunk jól anyagilag (születésétõl csak gyest kapok). Ruhái többsége turkálóból, vagy rokonoktól van, amit örökölt. De voltunk ortopédián, nagyon rossz a lába, és ezt javasolta a doki. Itthon mezítláb van, általában az udvaron is, ha sétálunk, akkor sem a járdán közlekedik, hanem ált. a járda mellett a füvön, kavicson. És mégis ilyen a lába, örökölte. Ha a cipõvel tehetek azért, hogy jobb legyen neki, akkor teszek. Egy 22-est vettünk õszre, és egy 23mast tavaszra. Még mindig a 22es jó a lábára, nem nõtte ki.
Én meg megvártam az 50% akciót a kedvenc cipõboltomban, így kapott a baba, 2 nagyon jó kis cipellõt SZERINTEM reális áron. A gyerekcipõ is pont ugyanaz mint bármi más ebben a kategóriában. A gyártók és a marketingesek nagyon jól tudják, hogy mivel lehet az embereket az orruknál fogva vezetni... Aki meg hagyja, hát lelke rajta :) . Kínaiban viszont tuti nem vásárolnék, mert egész egyszerûen sz.r!!!! Az összes baba (meg felnõtt) ruha is idétlenül el van szabva, és nagyon rossz anyagból készül, ráadásul igénytelenül vannak még megvarrva is.
9.-es nek üzenném, hogy mibõl gondolja, hogy régen nem voltak lúdtalpas gyerekek? 33 éves vagyok és olyan lúdtalpam volt, mint a ház. Szerencsére mindenféle betéttel sikerült kikúrálni :) Egyébként meg kinek miért fáj az: -ha valaki 15e vagy 50e költ cipõre vagy bármire (attól neki még nem kell ennyit költeni) hozzáteszem a 15e Ft-os cipõ még nem is a plafon -azt, hogy valaki használt cipõt ad a gyerekére (neki szintén nem kell ezt megtenni) Fel nem bírom fogni, hogy miért kell más emberek pénztárcájában, életében turkálni. Megveszi, mert megteheti vagy nem teheti meg, de mégis megveszi, mert fel akar vágni vagy szerinte ezzel jót tesz a gyerekének vagy bármi. ÉS???? Kinek mi köze van hozzá?????
Ez a cipõkérdés manapság ugyanott tart, ahol a gyerekülés és a babakocsi õrület, sokan dõlnek be a sok hülyeségnek. Nekem meg egy orthopéd szakorvos mondta, hogy SEMMI baja nem lesz a gyereknek normál állapotú (tehát nyilván nem széttaposott) HASZNÁLT cipõtõl. Na most, nekem még senki nem tudott olyan elsõ cipõcskét mutatni, ami egy, vagy akár két gyerek után is le lett volna strapálva. Akinek jól esik, az pontozzon le, engem nem zavar, ha valaki vagyonokat költ egy cipõre, mindenesetre az én Fiam lábának semmi baja nem lett a rokonságtól örökölt lábbeliktõl - konkrétan kb. 2 hónapot hordta Õ is, akárcsak az elõzõ tulajdonosa.
Jelen egy idióta, aki megveszi a gyerekének a drága cipõt. Miért? Csak, mert telik rá . Amúgy a Deichmannban néztem 5000ért cipõt, annyira mûanyag volt, hogy ránéztem, és elkezdett izzadni a lábam. Úgyhogy vettem inkább egy Elefantent, megfelelõ szellozessel. De most voltam az Auchanban, le vannak értékelve a Siesta tavaszi cipõk. Szóval lehet jó cipõt venni nem olyan sok pénzért is.
Kedves 48 %-os! Nem én nem értem a "kapitalista marketinget", hanem az az ismerõsöm, aki megvette 50 ezerért azt a cipõt. (8l %-os)
Itt 22. Köszi, vártam a lepontozást, csak még azt kérdezném meg, miért is kaptam? Azért, mert nem zavar, ha valaki vagyonokat költ cipõre, vagy azért, mert a Saját Gyerekemre használt cipõt adtam? (Ami mellesleg Ecco márkájú, szerintem sokkal drágább, mint a Siesta meg az Elaphanten, hogy mindenki megnyugodjon), vagy azért, mert a Gyerekemnek nem lett baja tõle???? Istenem, egyesek annyira primitívek.
Nézd, ne haragudj meg, de mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hol, és milyen cipõt vesz. Nehogy már azért ne vegye meg, aki megteheti, mert neked, vagy másnak nem tetszik. Én gyógyászati segédeszköz boltban láttam nagyon jó, és nem drága baba cipõket, szandálokat, én ott veszek majd, akkor is, ha esetleg ez másnak nem tetszik. :-)
Én sem akarok ennyit kiadni neki egy cipõre. Viszont azt fontosnak tartom, hogy az elsõ lépés cipõje minõségileg jó legyen. Persze nem biztos, hogy ehhez 10.15e Ft-ba kell kerülnie. Utána én is a 3e Ft-os deichmannos bobby shoes cipõket fogom venni. Használtat én sem adok rá, soha, még zoknit sem!
14-es vagyok: ez tényleg ekkora bûn? Elsõ baba, 30 éve meg más volt a divat. Amúgy ha belegondolok, ismerõsöknél is felveszik a kicsik a nagyok cipõit, semmi bajuk...
Mert megteheti. És mert a Siesta biztos hogy jó vagy tetszik neki (pl. márkás sportcipõ) vagy ilyesmi. És meg van gyõzõdve róla hogy azzal teszi a legjobbat a gyerkõcnek, ha márkásat vesz mert márka= minõség. Én nem vagyok ez a kategória, de barátnõm pl. igen, és én megértem azt is. Én, ha lényegesen gazdagabb lennék, akkor se költenék 15 ezer ft-ot cipõre ilyen pici babának. Ruhára inkább :) ) Én azokért vagyok megõrülve:D
én is a deichmannban veszem fiam cipõit, de az elsõ cipõjére költöttem, 3 hónapig félretettem a megmaradt gyedem és tudtam venni egy falcon elsõ lépés cipõt mikor elkezdett járni. kb. 4 hónapig horda. 2. válaszoló. mi sokat jártunk ortopédiára probléma miatt, az orvos csak azt kötötte ki, hogy ne kínai haránt emelõset! szóval inkább ne azt vegyél, a kínai cipõkben nem jó helyen van az emelõ, na meg egészséges lábra egyébként se kell. persze te tudod, csak leírtam, én nem vennék kínait, nekem is kényelmetlenek
Ismerek olyat, aki megvette magának a "legmenõbb" cipõt ötvenezerért. Kb. két hét múlva vitte vissza, mert levált a talpa. Tehát még a "márkásoknál" is elõfordul ugyanaz, mint az átlagosnál, hogy becsúszik 1-2 hibás. Akkor mi a különbség? Csak a márkanév!
Én októberben vettem a kislányomnak egy Elefanten cipõt elsõ cipõ gyanánt, még mindig jó a lábára, pedig február van. Nem törvényszerû, hogy 1-2 hónap alatt kinövik. 10e Ft volt, de nekem fontos volt, hogy egyrészt új cipõ legyen a lábán, másrészt azt találtam a legjobbnak (teljesen hajlékony talp, sarokrésze nem merev, maga a cipõ tépõzáras, így teljesen szét lehet nyitni, és könnyedén felcsusszan a lábára, egyszóval erre a cipõre mondtam, hogy jó szívvel adom a lábára, ami még nincs cipõhöz szokva). Én is megnéztem a 3e Ft-os cipõt is a Deichmann-ban, de mégsem éreztem úgy, hogy egy elsõ lépés cipõnek az alkalmas lenne. Lehet, hogy te is pont így leszel majd vele.
Mi is megvehetnénk, de nem fogjuk. A minõségért hajlandó vagyok fizetni, a márkáért vagy a divatért nem. Amúgy nekem 4 testvérem van, páromnak 1. Ha megveszem 15-ért és mindenkinek csak 1 gyereke születik, akkor is 6an fogják hordani :-)
Olvasom a hozzászólásokat...bocs, ha megbántok bárkit is ezzel: én egy dolgot nem teszek - használt cipõt sosem adok a gyerekemre. Az már egy másik kisgyerek lábára idomult, egyáltalán nem biztos, hogy az én gyerekem lábának jót tesz. Amúgy nincs bajom a használt cuccokkal, ruhánk van rengeteg, de cipõt nem adok rá használtat.
ÁÁÁÁÁ Te nem vágod a kapitalista marketinget. A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad Egy "szemináriumon" valaha azt hangoztatták mindíg, hogy az áru mindíg annyit ér, amennyit a vevõ fizetni hajlandó érte! Szóval ha kirakják azta cipõt 50 ezerért és van oylan marha aki megveszi, akkor továbbra is 50 ezerért fogják kirakni, ha elkezdik vinni minta cukrot akkor meg még fel is emelik az árát. Legyen az akármilyen áru!
14. válaszoló, ez borzasztó :( 5 baba lábának egészségét kockáztatni mert van pénzetek? inkább akkor vegyetek 6 olcsó cipõt
szerintem felesleges ezen vitazni, aki szegenyebb/ szerenyebb csaladban nott fel es mondjuk sosem volt rengeteg penze az el sem tudja kepzelni hogy milyen osszegeket kiadnak neha a gazdagok. es nekik ez ugyanolyan termeszetes mintha te bemesz a boltba es veszel egy liter tejet. imerek olyan embert aki nem is nagyon nezi az arakat, ha egy cipo 100ezer es tetszik neki akkor siman megveszi. o ha mar havonta nem kolt magara tobb szazezret akkor epp szerenyebb honapja volt es sporolt :) es hidd el ha te havonta milliokat kolthetnel te sem a deichmannban vagy a kinaiban vennel cipot.

15-16 éves lányok ha teherbeesnétek megtartanátok a babát vagy elmennétek abortuszra vagy 9 honapon belul beadnátok árvaházba?

Legjobb válasz: ezen a ponton azért már a szüleidnek is van beleszólása, mert konkrétan õk tartanának el titeket egy dbig. a kérdés elméleti vagy terhes vagy? én meg akarnám tartani, csak hogy válaszoljak is, de nem tudom, mit szóltak volna a szüleim, ha így alakul. így is elég korán szültem az elsõt (19 évesen) és nagyon rendesek voltak, segítettek míg összeszedtem magam, de legalább a sulival végeztem addigra.

ezen a ponton azért már a szüleidnek is van beleszólása, mert konkrétan õk tartanának el titeket egy dbig. a kérdés elméleti vagy terhes vagy? én meg akarnám tartani, csak hogy válaszoljak is, de nem tudom, mit szóltak volna a szüleim, ha így alakul. így is elég korán szültem az elsõt (19 évesen) és nagyon rendesek voltak, segítettek míg összeszedtem magam, de legalább a sulival végeztem addigra.
Elõzõ, én nem pontoztalak le, de ezzel nem értek egyet, szerintem ma a 16 éves korban kezdett szexuális élet átlagosnak tekinthetõ, és alapjában véve rendben van. A védekezést illetõen viszont igazad van, viszont tudjuk, hogy nincs 100%-os védekezés...
azért ebbe a szülöknek is van némi beleszólásuk, hiszen nincs önálló kereseted, nekik kéne eltartani téged a babával. én nem tudom mit tettem volna, de szerintem nem tartottam volna meg szegénykét :( így is elég korán fogok szülni, alig töltöm be a 19et, de nem függök a szüleimtõl és a sulit is letudtam már. meg persze az anyagi háttér is megvan a babához
9 hónapon belül? Inkább 9 hónap után...
A kérdező hozzászólása: koszonom
16. születésnapomkor veszítettem el a szüzességem. Elõre beszéltünk errõl az édesanyámmal, én amellett voltam, hogyha teherbe esem, akkor mindenképpen meg szeretném tartani. Õ pedig biztosított róla, hogyha ilyen történne, akkor támogat, hogy a baba mellett csak a tanulásra kelljen koncentrálnom, és az anyagiak miatt ne aggódjak. Pont elõtte pár hónappal született a legkisebb testvérem, szóval sok minden adott lett volna. Szerencsére nem lettem terhes, de jó volt tudni, hogy az anyukám mellettem állna, ha baj történne.
ahogy az anyagiakat elnézem... abortusz lenne sajnos. :( Nem tudnánk felnevelni még egy kis babát is.
Kérdezõ! Ezt azért kérdezted mert te vagy ebben az esetben? Vagy csak kíváncsiságból? Azt elárulom, hogy az abortusz akkora vétek mintha mennél az ucán és egy csecsemõt leszúrnál.
Én nem tartanám meg. Nem terhelném még a szüleim ezzel is. Nagyon sokba kerül egy baba. :( Egyébként meg 15-16 évesen még szexelni sem kéne, pláne nem védekezés nélkül.
Elõzõ, az abortusz, ha legális, akkor semekkora vétek, ha illegális, akkor lehet érte kapni a nõnek max 1 évet (ami mindenképp felfüggesztett) az illegális abortuszt végzõnek meg 0-3 évet, ha nem üzletszerû (magyarán jó sansszal az is felfüggesztett, ha büntetlen elõéletû az elkövetõ). (Btk 169§ 1, 4) Ezzel szemben ha az utcán leszúrsz egy csecsemõt, az emberölés minõsített esete, 10 évtõl életfogytiglanig "díjazzák"...(Btk 166§/2/i) Szóval szemmel jól felismerhetõen NEM UGYANAKKORA VÉTEK, csak a magzatvédõk propahantájában az...
de én abortusz ellenes vagyok.
6dik vagyok. Örülök, hogy lelettem pontozva, csak azért mert véleményem szerint nem kéne 16 évesen szexelni...
Azért az vicces, hogy a gyerekeknek mennyi joguk van és tudják is sokszor és érvelnek is vele, de például a kötelezettségérõl egy árva szót sem tudnak. Szóval én egyet értek 16 évesen ne akarjon lefeküdni senkivel, pláne védekezés nélkül bõven ráér késõbb is. Tapasztalat igen is nincs rendjén és nem is lenne szabad, hogy átlagos legyen. Mert 16-évesen bõven gyerek még az illetõ. A szervezete ugyan érett egy baba kihordására de a lelke és az elméje még bõven gyerek. Nagyon nincs rendjén, hogy ilyen korú gyerekek szexelnek és ráadásul a szüleivel sem ebszél. Kedves kérdezõ ha ez nem csak egy kíváncsiságból feltett kérdés és valós a probléma akkor minden félképpen beszélj a szüleiddel. A kérdésedre a válasz. 16 évesen semmi félképpen sem tartottam volna meg a babát. 20 hós kislány anyukája.
Látod kedves utolsó válaszadó, pont amit itt leírtál, azért tartom én jobb megoldásnak az abortuszt az örökbeadásnál ha annak nincs objektív vagy lelkiismereti akadálya. Az ugyanis, hogy van egy gyerekem valahol, akit nem tudok megvédeni a jogfosztó-konzervatív szülõi attitûdtõl - amiben sajnos magam is felnõttem, szintén örökbeadottként anno - na, ez elviselhetetlen érzés és gondolat. Most gondolj bele, amikor 1980 táján a szexualitással foglalkozó osztályfõnöki órán egyik lány osztálytársunk kifejtette, hogy õ majd csak érettségi bizonyítvány után, hát már akkor is harsányan, visítva röhögtük ki az óra közepén... pedig az 30 éve volt...
15 16 éves lányoknál azért nagyban a szülõk döntenek. Ami egyrészt helyes hiszen a szülõk felelõssége a kiskorú gyerek, õk tartsák el, másrészt visszont nem a szülõ az akinek a mûtõ asztalra fel kell feküdnie akit megaláznak az orvosok aki fizikailag és lelkileg keresztül megy ezeken. Ha nekem lenne egy terhes kamaszom én mindenben támogatnám amiben csak tudom, ha kell sajátomként nevelném a gyermekét hogy õ tanulhasson, de ha minden áron abortuszt szeretne akkor is mellette állnék. Hiszen ez egy szülõ dolga a gyermeke mellett állni jóban rosszban még akkor is ha baj van. Szégyen hogy a legtöbb szülõ a legnehezebb helyzetben fordít hátat gyerekének, pedig ha ilyesmi történik ott nagyban a szülõk is felelõsek. Talán nem kéne strucc politikát folytatni, és nyíltan kéne meszélni a szexrõl és védekezésrõl, arrõl hogy miért fontos védekezni és mik lehetnek a következmények ha ezek elmaradnak. Én nem fogom ezeket szégyelni elmondani a gyerekemnek, ha kell ki is iratom neki a gyogyszert, vagy megveszem az óvszert.
"Ha nekem lenne egy terhes kamaszom én mindenben támogatnám amiben csak tudom, ha kell sajátomként nevelném a gyermekét hogy õ tanulhasson, de ha minden áron abortuszt szeretne akkor is mellette állnék." - ez a normális hozzáállás egy szülõ részérõl, nem az, hogy a saját úgymond elveit és erkölcseit akarja a gyerekre kényszeríteni. Hanem, hogy abban segíti, ami az õ döntése.
Köszi, hogy le lettem pontozva. Sebaj, nyugodtan szüljetek csak 15-16 évesen anyátok nyakára a egy gyereket. Meg nyugodtan feküdtejetek össze mindenkivel aki épp az utatokba. Kis pic sák.*_*
Kedves utolsó nem szép dolog hogy álltalánosítasz. Nem minden kamasz lány egy ri...ac. S nem mindegyik fekszik le az elõs sráccal aki szembe jön. De azért azon el kéne gondolkozni hogy a szülõ a felnõtt a kamasz a gyerek, ezért a felvilágosítás a nevelés a példa mutatás a szülõ dolga. Tudom hogy nehéz egy lázadó kamasszal aki azt hiszi hogy mindenben igaza van és mindent jobban tud, de pont ezekre a fiatalokra kell jobban oda figyelni, támogatni tanácsal ellátni õket. Nem lenne szabad egyik szülõnek se feladni az elsõ problémánál és homokba dugni a fejüket. Nem helyes minden felelõsséget a zavart tinik nyakába varrni. Én 16 voltam mikor elõször együtt voltam a barátommal, egy év járás után. S még véletlenül se merült fel hogy ne védekezzünk. Tudjátok miért, mert anyukám nem szégyelt beszélni a témáról, és én is mertem kérdezni tõlle. Azért mert kölcsönös bizalomra és megértése épül a kapcsolatunk. Nagy kár hogy ez sok helyen hiányzik.

Ha kb.1.5 hónapja velem alszik a babám (az ágyában üvöltött, és 15 percenként kelt) de vissza szeretném szoktatni az ágyába, hogy tegyem?

Nem azért üvölt,mert éhes vagy szomjas lenne,foga sem jön épp,hasa sem fáj.Nem fázik,mellettem még izzad is,de nem bánja...Most 8.5 hós,6 hónapos koráig simán aludt az ágyában,de azóta tiszta kínszenvedés minden éjszaka.Mellettem valahogy még elalszik,de mihelyst visszateszem,már ordítva fel is ébred.Én nem tudok úgy pihenni,hogy ott van mellettem,emiatt tisztára zombi vagyok már amióta velem alszik.Szeretném a saját ágyában altatni újra.Sajna mióta le kellett engedni a kiságyat,még rosszabb a helyzet,mintha utálna benne lenni.Rács nélküli ágyban nem merem altatni,mert rettenetesen izeg-mozog,forog éjjel is.Nagyon szeretem a lányom,de hogy nem alszom több mint 1.5 hónapja csak 1-2 órát,ez így nem mehet tovább...

Legjobb válasz: Engem most fognak lepontozni4 Nekünk ugyan ez volt a helyzet és megelégeltem. beraktam a szobájába sz ágyába és sírt. elsõ nap 1 órát sírt a harmadik napon már csak 10 percet. és egy hét után végig aludta szinte az éjszakát a kiságyában. nagyon nehéz volt, hallgatni ahogy sír, de nekünk másképpen nem ment. Ez 8 hónapos korában volt. 1 hónaposan szinte hang nélkül alszik el este. délután meg 1 hétbõl egy szer sír csak el alváskor. Az is lehet, hogy rossz helyen van az ágy, mert mi is átraktuk máshova és onnantól nyugodtabban aludt. érdemes ezt is kipróbálni.

Engem most fognak lepontozni4 Nekünk ugyan ez volt a helyzet és megelégeltem. beraktam a szobájába sz ágyába és sírt. elsõ nap 1 órát sírt a harmadik napon már csak 10 percet. és egy hét után végig aludta szinte az éjszakát a kiságyában. nagyon nehéz volt, hallgatni ahogy sír, de nekünk másképpen nem ment. Ez 8 hónapos korában volt. 1 hónaposan szinte hang nélkül alszik el este. délután meg 1 hétbõl egy szer sír csak el alváskor. Az is lehet, hogy rossz helyen van az ágy, mert mi is átraktuk máshova és onnantól nyugodtabban aludt. érdemes ezt is kipróbálni.
JA és az esti rituárét mindig ugyan úgy csináljuk. ÉS ez bevált nekünk. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Már én is gondoltam az ágy átrakására, és a párom szorgalmazza az üvölteni hagyást(most õ a földön alszik, mert kicsi az ágyunk)Nagyon nehéz dolog ez..Én nem pontozlak le, sõt megértelek, miért tetted anno ezt:)
Az ágy átrakást szerintem próbáljátok meg. nekünk az is sokat közrejátszott. egy próbát megér! Remélem sikerülni fog!
Próbálhatod azt is, hogy egy pólódat, vagy hálóingedet odateszed mellé. Az én babám belefúrja a kis fejét, és úgy alszik. Ez így gusztustalanul hangzik leírva, de természetesen használt ruha legyen, amin érzi az illatodat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket lányok, mindet ki fogom próbálni!
Szia, az en fiam mar 5 eves mult, de sokat nem hasznaltuk a kisagyat. Pedig en is probaltam sok mindent, az altalatok is leirt szigoru, "könyörtelen", " hagyom, sirjon csak" -ot is, de hiaba .... Aztan egyre nagyobb lett, es egyre jobban megtudtam vele beszelni a dolgokat. "Ma velünk, de akkor holnap a helyeden..." korszak következett. Ezerszer mondja el, hogy "imad köztünk bujcizni, es imadja ha apja horkol, vagy ahogy en szuszogok." Mi is imadunk vele aludni, csodalatos erzes, pedig tudom, hogy nem ez a legjobb szülöi megoldas, megis arra a következtetesre jutottunk a ferjemmel, hogy azert vagyunk ilyen szuper jo baratsagban, harmoniaban mert igy elünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy csak igy lehet öszinte kapcsolat szülöi es gyermek között. Ez a mi peldank, a mi eszrevetelünk, mi gondolatunk. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!