Találatok a következő kifejezésre: 15 eves a baratom 16 (15 db)

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

15 eves vagyok a baratom 16. Szeretnenk lefekudni egymassal, 2honapja vaunk egyutt, nagyon szeretjuk egymast es mar pettingeltunk is. Mit tegyek? Nem vagyok tul fiatal?

maskulonben fejlett csaj vagyok;) felkeszultnek erzem magam a szexre

Legjobb válasz: 16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)

16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)
Ezt neked kell érezned! Az lényegtelen, hogy testileg milyen fejlett vagy, "agyilag" felkészült vagy-e? Ha úgy érzed, igen, akkor nincs semmi akadálya, bár még várhatnál legalább egy évet, de úgyse fogsz, én is voltam fiatal... :) A lényeg, hogy védekezzetek, mert az abortusz szerintem nem kellemes dolog...
A kérdező hozzászólása: termeszetesen fogunk vedekezni....nem szeretnek abortuszt:(meg akkor se csinaltatnek abortuszt ha veletlenul terhes maradnek
Hát én is úgy éreztem 15 évesen, hogy meg kell tennem az akkor 20 éves barátommal. Máshogy alakult, és utólag nagyon örültem neki, hogy nem tettem, és egy még gyönyörûbb élményben lehetett részem 17 évesen. Szóval nagyon gondold meg. Ha szerelmesek vagytok, és úgy néz ki, hogy tartós lesz a kapcsolat, csak akkor ajánlanám. :)
Ezt neked kell eldönteni.szerintem 2hónap kicsit kevés még, de Ti tudjátok, ha szeretitek egymást, és szerelmesek vagytok hajrá.:) mi a barátommal 10hónapot vártunk, így legalább megbizonyosodtam arról, hogy nem csak azt akarta(persze ezinkább az elsõ 2hónapban jutott csak eszembe, utána már megbíztam benne, és kiismertem:) ) õ 19, én 15 voltam, és így nem bántuk meg...neki is velem volt az elsõ, és hihetetlen jó volt:)

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

15 éves vagyok a barátom 16 sosem beszélünk a szexről viszont vannak utalgatások?

már 4 hónapja hogy együtt vagyunk és én már szeretnék vele lefeküdni ,csak az a baj hogy sosem beszélünk err?l,a kommunikációval egyébként semmi baj. De multkor mikor részeg volt a barátom megkérdezte hogy drágám mi mikor akarunk d*gni? hogyan hozzam fel szóba ezt neki??

Legjobb válasz: Miért kéne szóba hozni?egy pettingnél megkérdezed,hogy van e gumija.Vagy te veszel elõ egyet

Miért kéne szóba hozni?egy pettingnél megkérdezed, hogy van e gumija.Vagy te veszel elõ egyet
Fogd meg a kezét, és mond neki, hogy most megyünk szexelni! Bevezeted egy szobába, aztán bumm! Nem kel lacafacázni!
szerintem o is nagyon varja csak nem akar tolakodni, te kell valahogy kezdemenyezz es o is folytatni fogja
A barátod.Neki mindent elmondhatsz.
az 1-re szavazok én is.
16 évesen részeg volt? És azt kérdezte, hogy mikor akartok dugni? - szerintem rúgd ki azonnal a bunkó kiskorút, és várj még néhány évet, amíg te is komolyabb leszel.
A kérdező hozzászólása: biztos hogy nem rúgom ki ezért , ugyanis nagyon jó ember: tanul becsületesen , rengeteget segít a szüleinek , és nagyon jól megvagyunk imádom õt.Ezek mellett elnézem neki..... Elég nagy gondnak kéne lennie ahoz hogy szakítsak vele a rengeteg közös élmény után.

15 éves (szűz) lány vagyok, a barátom 16 (szűz) és most készülünk megtenni. Nagyon félek a dologtól. Adnátok tippeket hogy csináljuk?

Szóval.. nagyon félek hogy fájni fog és igazából nemtudom mit csináljunk ha nagyon vérzek vagy ha fáj... kérlek titeket írjátok le tapasztalataitokat az els?r?l.. köszi :D

Legjobb válasz: hoppá ti se pettingeltetek még.. egybõl a szex, akkor meg is érdemled hogy félj és fájjon már bocs. De mi lenne ha nem egybõl megdugatnád magad?

hoppá ti se pettingeltetek még.. egybõl a szex, akkor meg is érdemled hogy félj és fájjon már bocs. De mi lenne ha nem egybõl megdugatnád magad?
ha félsz tõle, akkor sehogy. akkor még nem állsz készen. ha majd igazán biztos leszel benne, akkor leszel igazán kész, és akkor már nem fog érdekelni, hogy fáj-e, csak annyit érzel majd, hogy "AKAROM!!!" ;)
Utolsónak van igaza, persze picit finomított verzióban :)
Félsz, hogy nem fogsz úgy tetszeni a barátodnak??? Pf...atyaég. Hát sztem nem vagy még valami érett a szexhez. Miért kell ezt elsietni? Figyelj, ha szex közben is így fogsz majd görcsölni, akkor nem tudsz normálisan ellazulni, és akkor biztos, hogy fájni fog.
Kicsit kellemetlen, de nem mindenki vérzik....de ha esetleg mégis, akkor nem úgy, mint pl amikor megvan.....!Semmi gáz nincs benne, legyetek óvatosak....legyen sok elõjáték...aztán élvezzétek egymást :) 24/N
vegyetek óveszert és a szexhez egy csöndes romantikus helyet. utána csak hallgassatok az ösztöneitekre és a megérzéseitekre.
ha félsz, akkor minek még megtenni?? nem maradtok le semmirol. ne feljetek. :DD
Hülyeség, hogy kellemetlen. Ha kellõen rá vagytok hangolódva akkor nagyon jó :) Nekem cseppet sem fájt, nem is véreztem picit sem. 24/N
A kérdező hozzászólása: Én igazából csak azért félek mert félek hogy valami baj történik velem a vérzés meg ilyenek :S:S meg hogy nem fogok úgy tecceni a barátomnak :S:/
hékáás ez nem gyilkosság, csak szex!:) nincs mitõl félni! ha neked az elsõ fáj egy picit, attól még nagy örömet nyújtasz majd a párodnak!
engem nem érdekel a mai világ. attól, h ez a " divat ", még nem kell mindenkinek összefeküdnie akarkivel, 14-15 évesen. lelkileg nem érettek. :S
A mai világban ez a kor nem számít korainak..én az elsõnél nem véreztem és nem is fájt..a vér miatt ne aggodj, aztsem biztos hogy fogsz vérezni és ha igen akkor is csak minimálisan, és szerintem ha van olyan köztetek a kapcsolat hogy lefeküdjetek akkor az sem gáz elötte ha picit vérzel..ez egy olyan alkalom lesz neki amikor neméppen azzal fog foglalkozni h vérzel..hanem neki is ez lesz az elsö és tuti teljes mámorban lesz :D és ezt ugy kell megéljétek hogy boldogan emlékezz rá vissza mert az elsõt soha nem felejted el..:) szóval fontos a nyugodt helyszín, lazítás, ráhangolódás, elõjáték, védekezés. amúgy meg gondolj már bele 16 éves fiú és szûz..megfog õrülni érted :) ne félj attõl h nem tetszenél úgy neki..(mármint gondolom a szexre gondoltál, nem a külsõdre..)ha az elsö nemis a többi alkalom biztos jó lesz már :) és pl az elsõnél nem mentem el, de ez természetes..van hogy a fiú sem megy el, de van hogy pár perc alatt..csak ügyesen ;)
érdekes, bennem nem volt félelem. csak nem azért, mert nem 14-15 éves koromban kezdtem? :) és ja, akinek nem inge, ne vegye magára. aki meg kikéri, az megkapja a csacsipasszust. :)
jo..most sztem mindenkiben benne van valamennyi félelem, amellett h igenis akarja. háromdolog--> szerelem, bizalom, egy bizonyos idõ ; ) ha ugy érzed ez meg van CSINÁLD : D nekem az elsõ kicsit fájt, de utána jo volt=) és tényleg ne görcsölj hanem lazulj el! sok sikert ; )
17:59 Kinek nem inge, nem veszi magára, nem??
17:35: én ezt kikérem magamnak/magunknak... én is 15 voltam, és ennek ellenére eszembe nem jutott, hogy jájistenem fájnifog eg biztosnemteccekmajdapasimnak meg húúmostmivelvédekezzünk... megtettük, mert akartam, és semmi kérdés nem volt már bennem, tisztában voltam mindennel, és azóta se lettem egy beteg lelkületû valami. most 17 vagyok. viszont a kérdezõnek valóban k_rvakorai lenne még ez.
persze, h nem érett. 15 éves :DD
éppen most??:o
Ha nagyon fáj, szólj a fiúnak, hogy állj... Vagy megálltok egy kis idõre és picit késõbb folytatjátok, vagy ennyi volt a móka mára. Ne eszeveszett fájdalmat képzelj el... Ne félj tõle, mert minél idegesebben várod a nagy napot, annál nehezebben fogsz ellazulni, annál nagyobb esélyed van a fájdalomra. Csak arra gondolj, hogy kivánod a párodat és hogy õ is kiván téged... Nekem nem fájt nagyon az elsõ, de mikor mondtam, hogy ez igy nem jó, akkor pózt váltottunk, hogy nekem kényelmesebb legyen. (Tehát ezzel is lehet trükkösködni!!!) Fontos, hogy elõtte legyen elõjáték! Nem feltétlenül arra gondolok, hogy a srác nyúljon a bugyidba. Nálam sokkal hatásosabb volt amikor csak csókolóztunk... Emlékszem végig arra gondoltam, hogy basszus, vedd már le a bugyimat és érints meg!!! :D Olyan szinten felhevitett ez a gondolat, hogy nedvesedéssel nem volt gondom... Ez már fél siker volt... Másik dolog... A fiú ne dugja be "tövig", csak fokozatosan "szoktasson" hozzá, hogy benned van... (Ez szintén saját tapasztalat.. Nálunk az elsõ 3 alkalom olyan volt, hogy csak a hegyét tette be, és utána minden alkalommal egyre mélyebbre hatolt.)

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Miért? 15 éves lány vagyok. Még nem volt soha barátom, pedig a nővéremnek (16) és a barátnőmnek (15) már volt.

De csókolóztam már egyszer amikor még csak 14 voltam. Most pedig annyira vágyok egy fiúra akit szerethetek, akit megérinthetek, annyira vágyok a szeretetre. De nagyon rossz érzés, mert csak várok és várok. És mások szerint szép vagyok, de mégsem jön össze soha. Szeretnék csókolózni azzal a fiúval akit szeretek. Normális ez, hogy ennyire vágyok egy dologra? Nem vagyok ehhez túl fiatal?

Legjobb válasz: en is igy vagyok(15).Volt mar baratom, de nem csokoloztunk meg. Erted?? Hogy lehet ez..De neked mar jo mart te martudod milyen, en pedig irtora felek, hogy nem fogom jol csinalni..Egyaltalan ha vki megcsokol akk lehet-e rago csok közbe..

en is igy vagyok(15).Volt mar baratom, de nem csokoloztunk meg. Erted?? Hogy lehet ez..De neked mar jo mart te martudod milyen, en pedig irtora felek, hogy nem fogom jol csinalni..Egyaltalan ha vki megcsokol akk lehet-e rago csok közbe..
Nem en egyaltalan nem gondolom, hogy az lennel. Egy 32-33 eves nö mar sokkal jobban tudja ezeket.De mi lesz kesöbb, mert en sose a mara gondolok
Késõbb bármi megtörténhet, de én még mindíg azt mondom, hogy 17-18 évesen sem késõ fiúzni és az sem ciki vagy égõ ha esetleg akkor még szûz valaki. Sõt......
Énis igy vagyok. sztem nem vagy már fiatal.:)
A türelem barátot terem.Most komolyan ha az én lányom lennél nem is volna egy darabig még.Szerintem nagyon rá értek még. Ja tudom, hogy le leszek pontozva de nem érdekel nem vagyok öreg ahogy ti mondanátok és begyöpösödött 33 éves vagyok és lányom is van igaz még kicsi de ilyen idõs korba inkább a tanulással kéne foglalkozni nem a fiúkkal.Arra lesz elég idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Egyébként a tanulmányi átlagom 4, 4.:D De az igaz, hogy még ráérek:) kösz a tanácsokat!
Sztem nem érsz rá azért annyira!ÚGY utálom amikor a szülök ilyet irnak hogy ráérsz még mert még tanulni kell!És ö szerinted nem volt gyerek ö nem csinált ilyeneket szerinted ök ilyenkor reggeltõl estig a könyveket bámulták!EGY NAGY SZART!nem kell nekik elhinni!

Aki 15-16 évesen veszítette el a szüzességét az mit szólna ha a lánya is annyi idősen feküdne le először a barátjával?

Vagy aki 18 évesen szült az mit szólna ha a lánya is terhes lenne 18 évesen? Persze lenne barátja aki eltartja.

Legjobb válasz: Elfogadnám. Nem ellenkeznék vele, annál rosszabb. Én 14 voltam, mikor megvolt az elsõ. Azóta 12 év telt el, a mai világban a 16 éves lányok többsége már túl van rajta.

Elfogadnám. Nem ellenkeznék vele, annál rosszabb. Én 14 voltam, mikor megvolt az elsõ. Azóta 12 év telt el, a mai világban a 16 éves lányok többsége már túl van rajta.
Mit szólhat?Elvileg semmit, mert ez azt bizonyítja hogy az alma nem esik messze a fájától. Viszont a nevelés nem a saját hibáink jóváhagyásáról szól.Ha 16 évesen drogozik a gyerek, akkor nem kell jóképet vágni hozzá csak azért, mert annak idején 16 évesen te is drogoztál.Minden ember a saját hibájából tanul, és nem akarja hogy a gyereke is belelépjen ugyanabba a gödörbe.
SEmmit!
Õszintén?semmit! Viszont igyekszem majd úgy nevelni, hogy ne legyen a kettõnk közötti beszélgetésben tabu a sex és felelõsségteljesen tudjon majd dönteni, védekezni, esetleg nemet vagy igent mondani. Ja és ami szerintem fontos, a korának megfelelõ szexuális felvilágosítás, h ne újdonság, hanem természetes legyen számára az egész.Értsd: nálunk nem hiszem, hogy a gólya fogja hozni a kisbabát...
Én 15 évesen vesztettem el!Ha komolyabb barátja lesz majd a lányomnak mint nekem van akk legasóbb határban is csak 16 évesen engedném meg!De ha védekeznek akk 15 is lehet! DE annál lejjebb nem engednék úgysem!!!

16 éves vok hogy vegyem rá a 15 éves barátaim hogy járjunk el buliba meg piáljunk?

9.-es vagyok és nem akarnak bulizni pedig csak egy évvel vok idõsebb nálunk. Hogy veszem rá õket? vagy ki fog alakulni? de mikor?

Legjobb válasz: Te jó ég, micsoda probléma! xD Ha nem akarnak maguktól menni, ne rángasd õket bele semmibe. Majd mennek, ha akarnak.

Te jó ég, micsoda probléma! xD Ha nem akarnak maguktól menni, ne rángasd õket bele semmibe. Majd mennek, ha akarnak.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy revolverem.
mer a disco az egy undorító hely :D ne discoba hívd õket vegyél piát! böszme mennyiségben és csinálj egy házibulit/ivós estét. minden ilyen bulin az elsõ korty lesz a nehéz amikor már be vannak baszva akkor isznak majd hidd el :D egy pár buli után annyira megrontod majd õket hogy már inni akarnak majd :D akkormár jöhet a disco stb de én megyek veled szívesen! xD 14 vagyok :DD írj privi hol laksz xD
Nem szóllak le, mert 16 évesen inni akarsz, mert én is ittam akkor, igaz nem rendszeresen, de akkor is. Az viszont elég féreg dolog, hogy másokat akaratuk ellenére akarsz itatni.
A kérdező hozzászólása: nem feltétlen itatni, buliba azaz diszkoba se akarnak jönni.
Nézd...ha nem akarnak nem mennek, ha rájuk erõlteted és nem fogják jól éretni magukat még inkább nem akarnak majd... lehet nem olyan fajták..én sem szeretek discoba járni. ..nem igazán tudom jól éreznj magam...szóval inkább keríts olyan társaságot akik a bulizós fajtába esnek
Megyünk buliba meg piàljunk
Kit lönél le ? Magadat vagy öket?
Értsd ahogy akarod.

Engednetek a 15 eves lanyotokat a 16 eves baratjaval aludni?

Elhinnetek, hogyha azt mondanak nektek hogy nem lesz sex es semmi ehez hasonlo?

Legjobb válasz: Ha tiltod, még inkább akarja. És szexelni nem csak akkor tudnak ha ott alszik. Lehet azt szabadban, egy pláza WC-jében, barátnõnél akárhol. Ha dugni akarnak, fognak. Inkább beszélgess el vele a szexrõl a védekezésrõl, hogy miért nem kéne elsietni, de ne prédikálj, hanem beszélgessetek. És bízz meg benne. Ha bizalmat kap, õszintébb lesz. Persze ha visszaél vele... De akkor alapvetõen van baj a kapcsolatotokkal, és nem ez lenne a törés, csak amin kibukik. Szóval én megengedném. Meg a srácnak is vannak szülei, ha ismered õket akkor lehet kérni, hogy figyeljenek oda rájuk. Ennyi. Szóval én megengedném.

én engedném. úgyse tudod megakadályozni hogy ne szúrjanak, ha akarnak. de lehet nem is szúrnak. minek szenyáskodsz vele? te anyád nem engedte volna az jó lett volna neked? elég értelmesnek nevelted ahhoz, hogy ne essen teherbe nem? akkormeg? inkább legyél a partnere és adj neki tippeket meg dumálj vele a fogamzásgátlásról, mint hogy tiltod aztán megutál, mert kb. ez az egyetlen amit elérsz vele. úgy is azt fogja csinálni amit akar, max pluszba még tõled is eltávolodik.
Nem hinném el. Bár megeshet, hogy tényleg nem lesz semmi. Úgy sem igazán a lányon múlik egyébként, ha a fiú elkezdi izgatni... bele fog menni, ha tetszik neki :P Ettõl függetlenül úgy érzem, elengedném, ha régóta együtt vannak, ismerem a srácot, tudják hogy kell védekezni....
Ha tiltod, még inkább akarja. És szexelni nem csak akkor tudnak ha ott alszik. Lehet azt szabadban, egy pláza WC-jében, barátnõnél akárhol. Ha dugni akarnak, fognak. Inkább beszélgess el vele a szexrõl a védekezésrõl, hogy miért nem kéne elsietni, de ne prédikálj, hanem beszélgessetek. És bízz meg benne. Ha bizalmat kap, õszintébb lesz. Persze ha visszaél vele... De akkor alapvetõen van baj a kapcsolatotokkal, és nem ez lenne a törés, csak amin kibukik. Szóval én megengedném. Meg a srácnak is vannak szülei, ha ismered õket akkor lehet kérni, hogy figyeljenek oda rájuk. Ennyi. Szóval én megengedném.
Az egy hónap szerintem is korai, de ha le akarnak feküdni, úgyis le fognak.
elengedném, ha megígéri, hogy ha mégis arra kerül a sor, védekeznek.
Igaz, hogy a szex bármikor megtörténhet, de azért még is nagyobb az esély rá, ha az egész estét az ágyban töltik kettecskén. Én elengedném, de azért elbeszélgetnék vele mindenfélérõl elõtte. Az meg egy dolog, hogy elõtte azt mondja, nem lesz semmi, de ez még akkor se garancia, ha õ valóban ezzel a szándékkal vág bele.
A kérdező hozzászólása: Talpraesett nem szegyenlos lany, ugyhogy ha nem akarna szerintem visszautasitana siman.
Nem sok az a több mint egy hónapja! Még alig ismeri a srácot ha csak egy hónapja vannak együtt! Szintet tuti, hogy a szex lenne a szülinapi ajándék! Hát te tudod mennyire tenne ez jót a lányodnak. Most eltekintve attól, hogy fiatal... inkább hogy lelkiekben mit váltana ki belõle, ha a srác erõszakoskodik, ha nem is azért fekszik le vele, mert tényleg akarja, hanem csak nem meri visszautasítani... Szerintem beszélgess vele ezekrõl.
Bakker, most olvasom, 15 évesen 1 hónap (na jó, novemberben már 3..) ismeretség után???? Soha!
Nem.
Egyetértek azokkal akik azt írták, hogy tiltás helyett inkább beszéld meg vele a dolgot. Egyrészt manapság a kamaszokat nem lehet megfékezni úgy, ahogyan azt a szülõk gondolják, ugyanis írták elõttem is már, hogy ha õ akarni fogja, úgyis talál rá módot- ez így van. Tehát sokkal rosszabb az, ha te felületesen megtiltasz neki valamit és azt hiszed, hogy ezzel minden le van tudva, mert nagyobb az esély rá, hogy a hátad mögött fogja azt csinálni és a szülõ-gyerek bizalom ezennel romba dõl. Másrészt, a 15 éves lányod novemberben 16 éves lesz. Nem akarok senkit megcélozni, de ne álszenteskedjünk itt azzal, hogy a mi felmenõink idejében a dolgok nagyon eltérõek lettek volna. Az én dédnagyanyám például 16 évesen ment férjhez és szült. Hasonlóképpen volt ez sok más helyen is. Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy mindenki 14-16 éves korában kellene kezdje, DE: az életkornál ami fontosabb az az egyéni személy. Nem lehet egy kalap alá venni egy 16 éves lányt, aki minden hétvégén a diszkóban riszálja magát és könyv még nem járt a kezében, egy olyan 16 éves lánnyal, akinek megvan a saját esze és már elég nagy ahhoz, hogy eldöntse melyik fiú érdemli õt meg – illetve ez az a rész, ahol a szülõnek kell látnia, hogy a gyereke mennyire érett, ugyanis lehet valaki már 15 évesen is talpraesett és okos, illetve 28 évesen is suta és esetlen. Az életkor nagyon relatív.
A kérdező hozzászólása: Iskola kezdetetol elfog koltozni mas varosba, a jo tanulmanyi eredmenyei miatt felvettek egy nagyon elit liceumba.
Kérdezõ, de ugye nem attól várod a "probléma" megoldását, hogy a lányod nem lesz egy városban vele, és majd nem találkoznak? Egy másik városban tõled is távol van. Nem lesz szem elõtt. Ebben az esetben még inkább Neked kell megbíznod benne, és felépíteni a bizalmas viszonyt.
A kérdező hozzászólása: Egy varosban lesz a fiuval, mert o abbol varosbol van.
rajtad al ha mered valalni a kockazatot hogy a kislanyodat teherbeejtete azert mert te hagytad hogy egyut aludjanak akor hagyad ha nem mered akor ne hagyad de teherbe nappal is eshet de akor tudod hogy nem azert mert te engeted hogy egyut aludjanak
25/F Én felvilágosítanám a lányomat, és inkább én magam mennék el venni esemény utáni tablettát, és óvszert, hogy ha már mégiscsak lenne valami, legalább abban biztos lehessek, hogy nem lehet belõle nagy baj. Mert ez akkor is megtörténik, ha nem alhatnak együtt akkor is megfogják oldani, úgyhogy én szerintem hagynám, hogy ott aludjon, már csak azért is, mert így ha mondjuk a srác erõszakoskodna, vagy olyat tenne, ami a lánynak nem jó, akkor még mindíg elég egy sikoly, és ott tudok lenni.
Egy hónap még nem sok! Amit mondtál idõpont, az már esetleg elfogadható, ha tényleg jóban lesznek akkor is, és látod, hogy rendes a srác.
Én nem, ugyanis azt vallom, az ismerkedésnél van egy folyamat ebben a korban, amin végig kell menni. És itt nem a szexrõl beszélek, azt ha akarják, nappal is meg tudják oldani, és ha elég régóta vannak együtt, és biztosak az érzéseikben, akkor nyelnék egy nagyot, és elbeszélgetnék a lányommal újfent a fogamzásgátlási lehetõségekrõl. De az együtt alvás az már egy olyan szintû kötelék, amit nem 15 évesen kellene megtapasztalnia. Mert akkor utána mi lesz a következõ lépés? Eljegyzés, esküvõ, gyerek? Ezekhez mindenképpen túl fiatal.
Nos, ha láttad a fiút és nincs kifogásod ellene, akkor szerintem jobb ha engeded. Ha engeded, akkor inkább kerülsz bizalmas viszonyba a lányoddal, tehát ha a szex "veszélyeire" is figyelmezteted, neadjisten veszel neki óvszert, akkor biztosan védekezni fog és biztosan oda fog figyelni arra amit mondasz. Ellenkezõ esetben jön a dac, ugyanúgy lesz szex elõbb-utóbb, csak akkor már hiába próbálsz bizalmas dolgokról beszélni vele (pl. védekezés), nem fog meghallgatni.
Nem!
nem jönnek majd a válaszok, hogy dugni nem csak együttalváskor lehet ... akkor sem
elhinni nem hinném de hát ha akarnak nappal is lehet dugni úgyhogy mind1 mikor csinálják
A kérdező hozzászólása: De nem engednetek? Miert nem?
Nem. Azért mert még gyerek. Dugni valóban tudnak délután is.De akkor se aludhatna még ott.
Nem.
Én, igaz, hogy 16 évesen, de volt, hogy együtt aludtam a barátommal. Egy évig voltunk úgy együtt, hogy nem feküdtünk le egymással. Ha nem is minden nap, de megengedném, hogy idõnként együtt aludjanak.
amúgy egyáltalán tudod ki a palija?
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, bemutatta nekunk itthon. Es ot is bemutatta otthon a baratja a szuleinek ebednel.
Mióta vannak együtt?
ha nem egy pernahajder a gyerek, én engedném. persze nehéz megítélni. biztonság kedvéért mondjuk nem árt halálosan megfenyegetni a gyereket, hogy ha teherbe ejti a lányod akkor bajság lesz :)
A kérdező hozzászólása: Tobb mint egy honapja. De az egyuttalvast a lanyom szulinapjara szervezik ami noevmberben lesz.
Persze! Ígyis-úgyis meg fogja dugni.. De így legalább tudja a srác, hogy én is tudom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!