Találatok a következő kifejezésre: 15 eves a (2818 db)

Titeket is vernek még 15 évesen a szülei?

Lehet h ez egy igen idióta kérdés. Csak el vagyok keseredve és nem tudom, csak feltettem ezt a kérdést. Anyu van mikor kikel magából, ilyenkor (nagyon ijeszt? tud lenni) azt mondja: mert hogy beszélek vele.van mikor nem is kell beszélnem és máris ideges. csapkod aztán (engem is) és kisebb koromba hagytam nem tudtam vele mit csinálni, de most h már 15 vagyok.. ilyenkor nagyon mérges leszek mert nem bírom elviselni ha valaki ütöget(ver) és vissza akarom adni, de anyának nem ütök vissza(szép lenne)de veletek hogy van? titeket is vertek? vagy vernek? [am 15/L]

Legjobb válasz: Engem vertek. 15 éves koromig, majdnem minden nap.

Engem vertek. 15 éves koromig, majdnem minden nap.
én 13 éves vagyok, de kb.1x-2x ha megütöttek(!), konkrétan soha nem vertek meg..
Soha nem vertek még meg. 15/l
Sosem vertem meg, szép lenne ha az egyetlen gyerekemet verném.. különben én szavakkal is tudok neki lelkiismeret furdalást okozni, úgy, hogy Õ szokott bocsánatot kérni, sokszor sírva. Különben nem vagyok ilyen vadmarha, de egy évben egyszer-kétszer muszáj. :) 42/N lány:15
A lányomnak 18 éves korában adtam az elsõ és utolsó pofont. Sosem bántottam, de akkor olyat mondott, azt hittem rögtön belepusztulok. Elnézést kért tõllem, de azt nem felejtetem el, csak megbocsájtottam. Nem volt soha kenyerem hogy a gyerekemet megüssem, megverjem, inkább szép szóval boldogultam vele.
megfogod a kezét amikor meg akar ütni eltöröd azt amivel rád akar csapni ilyenkor beszélj vele úgy, mint egy idiótával
Még csak meg sem ütöttek soha.Én nem hagynám.
szia ! én is 15 és fél éves lány vagyok. anyumat néha cukkolom , de max az szokott lenni hogy ad egy tocit életében egyszer pofozott meg. de szerintem ha ilyen izéi vannak a szüleidnek akkor vonulj el és késõbb minimum 2 óra múlva kérj bocsánatot. én is így szoktam , és a 2 óra azért kell hogy le tudjon csillapodni.
16/l vagyok. Engem majdnem mindennap vernek, de kiabálni akkor is. Sokat sírok és szomorú vagyok. Nevelõszüleim vannak. Anyám eltört rajtam egy fakanalat, apám meg szíjjal. De valamikor apám nagyon fejbe vág, hogy utána 3 órán keresztül érzem.
Engem elég sokszor vernek :S néha szíjjal is :S van mikor nem érdemlem meg van amikor igen de azért szíjjal kicsit durva :S...
Apukám még soha nem ütött meg, sajnos szavakkal büntet..:SS Anyukám már nagyon régen, de azért volt hogy 1-2 elõfordult. (Megjegyzem jogosan..de mondom, már több mint 3 éve semmi.) 13L
Hát elég szomorú amiket itt olvasok szíjjal verés , és napi rendszerességel ?:( Szivesen megmutatnám a már elköltözött 18 éves lányomnak aki azt hazudozza mindenkinek , hogy ütöttem vertem , amibõl annyi igaz , hogy évente 1x tényleg nyakon vágtam és azt sem csak kedvtellésbõl hanem súlyos erkölcsi problémák miatt, és mert még õ üvöltött velem! Én tudom mi az , hogy napiszinten verést pofonokat kapni , nekem is nevelõszüleim voltak és anyám bõkezü volt verésben a sajátjaival is ! Nem egyszer ébredtünk arra , hogy már álmunkban ütött reggel ! Én másképp nevelem a gyerekeimet és a nagylányom is csak azért kapott egy két nyakast mert még õ beszélt csúnyán velem miután kiderültek dolgok róla idõközönként és még bele is hazudott a szemembe sokszor! A többiekre ez nem vonatkozik mert 3 lányom 2 fiam van! Szerintem próbálj normálisan beszélni anyukáddal mert lehet te észre sem veszed viszont õt iritálja a hanghordozásod vagy hangmagasságod ! És ez a vernek? Milyen idõközönként van kb? Évente 1x vagy heti rendszeresség szinte? Nem mindegy!

Tényleg ennyire furcsa, hogy 19 évesen 15 éves a barátnőm?

Nemsokára 20 leszek, és 15 éves a barátn?m. De amióta vele vagyok mindenki (feln?ttek) csak csesztet hogy "pedofil" meg hogy "ez nem normális dolog" meg ilyenek és már az ideg szétb*sz hogy ez a téma az ismerettségemben... Pedig annyira szeretem, de én vagyok hülye? Mondjátok már meg, tudni akarom...

Legjobb válasz: Az elsõ kapcsolatom így kezdõdött, õ 20 volt, én 15. Most õ 29, én 24. És senki nem cikiz (mondjuk akkor se tették).

Az elsõ kapcsolatom így kezdõdött, õ 20 volt, én 15. Most õ 29, én 24. És senki nem cikiz (mondjuk akkor se tették).
hát, én 15voltam, mikor összejöttem a 22éves barátommal, akivel még mindig együtt vagyunk, lassan 3éve :) nekünk nem volt ilyen problémánk, h csesztettek volna a kor miatt, szval nem tudom milyen, de tényleg ne foglalkozz vele! :)
én 21 vagyok, a barátnõm 16!nekünk senki nem szól senki a korkülönbség miatt!ám nem is érdekelne, mert szeretem õt!
Ne törõdj velük, butaság az egész. Csak ilyen korban kicsit másképp mérik a dolgokat, ami szerintem csak is fejlettségtõl függ. Nem mindegy, hogy az a 15 éves lány mennyire fejlett, érett agyilag és az se mindegy, hogy a kapcsolatban lévõ fiú aki 19 éves, mennyire 'komoly', illetve milyen tervei vannak. Tizenéves korban sokat számít 4 év, de ha valaki 21 és 25 éves, akkor az már nem tûnik fel senkinek, sokkal elfogadottabb. Szerintem a Ti kapcsolatotok simán mûködõképes! Én személy szerint soha nem jártam a szûken korombeli fiúkkal, mert õszintén éretlennek tartottam õket. 15 évesen az én barátom is 19 éves volt. Mellette éreztem azt, hogy igen, õ pasi és pedig egy jó csaj. A 15-16 éves fiúknál az (vagy az volt) a menõ, ha mindenki elõtt letapizod a barátnõdet és a suli folyosóján smároltok, aztán megdumálod a haverokkal, hogy jó a segge... Egy kapcsolat és a szerelem nem errõl szól, a srácoknál ilyen korban kb. ennyi van meg. Nekem ez nem jön be. Egyébként mi hamar szétmentünk, egy költözés volt az oka, több ezer kilométerre egymástól lehetetlen lett volna a folytatás. Jelenleg 5 év van köztem és a párom között, de így 20-on túl már senki se nézi.. Tarts ki mellette, ha igazán szereted! :) )
kit érdekel mások véleménye... semmi közük hozzá, meg is mondhatod mindekinek.
Én 18 vagyok, a Párom 23. 16 és 21 éves korunk óta vagyunk Együtt! Szerintem tök normális ez a korkülönbség, rengeteg ilyen párt ismerek! Sok Boldogságot! :)
dehogy az ! épp az a korosztály a neked való nah jó 16-17 jobban de a 15 belefér én 14 éves vagyok 18 a barátom és?! anyuci nem örül de hát most mit csináljak
sztem seemi xtra nincs benne(: énis 14 csaj vook és btom 18 ugyhogy ugyanaz a szitu(: ne érdekeljen mások véleménye....
Azért csesztetnek, mert tök szánalmas, hogy nem tudsz összeszedni egy korodbeli csajt. A tinisunákat könnyû ám szédíteni.
Hát... vonjál le egy évet, õ annyival úgyis érettebb. Ha õ a koránál érettebb típus, te meg gyerekes vagy - akkor összeilletek. Majd az idõ megmondja: ha még évek múlva is együtt lesztek, senki sem fog cikizni többé.
Egyáltalán nem gond szerintem. Ha szeretitek egymást, akkor nem számít hogy mit mondanak, van aki csak irigykedik, és van aki annyira idióta, hogy ezt pedofilnak tartja. Szerintem még ennél nagyobb korkülömbség sem pedofília ilyen korban, 30 éves kor alatt talán nem is értelmes ténylegesen pedofilnak nevezni bárkit is.
Na, én 20 voltam, a barátnõm 15. azóta eltelt 25 év.... 23 éves házasok vagyunk, 21 éves a legnagyobb lányunk. A középsõ ma 18. a legkissebb 14. És akkor mi van?!
A kérdező hozzászólása: Az igen!! Gratulálok és köszi hogy megosztottad velem! Sok boldogságot Nektek! Bárcsak nekem is hasonló sorsom lenne... :)
ss or didn't happened. Best regards: Pedobear

15 évesen a 15, 7cm hosszú pénisz átlagon aluli, átlagos vagy netán átlagon felüli?

181cm magas vagyok, 68kg.

Legjobb válasz: 15,7cm hosszú és 68kg-os pénisz?? Ember sürgõsen fordulj orvoshoz, ez már nem vicc !!

15, 7cm hosszú és 68kg-os pénisz?? Ember sürgõsen fordulj orvoshoz, ez már nem vicc !!
17 alatt átlagos.
Hello! Én 14 éves vagyok és 15cm-es a fa.kam. Szerintetek az átlagos, kicsi, vagy nagy???
Lányok szerint 17 alatt átlagos.
Jóval átlagon felüli! +18 fölötti magyar átlag is csak 14, 99 cm és nekünk van a 4. legnagyobb Európában! Forrás: http://bellini.blog.hu/2008/12/03/14_99_cm_a_magyar_ferfiak_..
24 éves vagyok 166 cm 14 cm a farkam mit gondolsz errõl kérdezõ ?
Átlagos.
az átlagostól kicsit kisebb.
ha azt mondom hogy átlagon aluli akkor levágod?
14 éves vagyok (majdnem 15) és 17cm, szerintem simán jó.

én 15 éves a srác meg 22 . Sok a korkülönbség? Vagy eggyáltalán mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: szerintem elég sok..egy 22 éves srácnak nem egy 15 éves lányra van szüksége szerintem

szerintem elég sok..egy 22 éves srácnak nem egy 15 éves lányra van szüksége szerintem
Én 16 éves koromban ismertem meg a barátom amikor õ 22 volt, eddig 1 évig vagyunk együtt, de nagyon úgynéz ki hogy még lesz folytatása. Ha szeretitek egymást akkor ekkora korkülömbség még belefér szerintem.
Persze a szüleim tudtak róla, hisz egy idõ után meg kellett mondanom, hogy hova megyek mikor randizok. Amikor megtudták a korát azt vettem észre, hogy nekik jobban bejött az, hogy nem tizenéves lurkó. És úgy ítélték meg, hogy jobban tud vigyázni rám. Amikor találkoztak nagyon szimpatikusnak találták. Elõtte nem volt semmilyen kapcsolatom. ;)
Sok. Ettõl még mûködhet.
most meg sok. 5ev mulva nem lesz
A 15 éves korod miatt elég határeset, ha 17 lennél az még elmenne, amúgy maga a 7 év nem baj, de nagyon fiatal vagy még egy 22 éves pasihoz. De semmi közöm hozzá, magánügyetek!
sok. mások az igényeitek. te még gyerek vagy, õ már majdnem egy felnõtt férfi. persze vannak kivételek. de elég sok 20onéves srác kihasználja a naiv kis tizenéves lánykákat. ja, és: egyáltalán, nem pedig eggyáltalán. üdv.
Szijja! Én most pont 15 vagyok a a barátom meg 26. 14 voltam, amikor találkoztunk elõször. És pont egy buszmegállóban. Annyira megtetszett már az elsõ pillanattól fogva. :) barátnõmmel voltam, beszéltek valamirõl, de én egyszerûen nem is hallottam, csak õt néztem. Olyan erõsen dobogott a szívem, mintha futottam volna. Elõször úgy tûnt, hogy nem vett észre. Néha mintha odanézett volna, de aztán gyorsan elfordult. Nem tudtam mire vélni. Ez így ment néhány hónapig. Mivel közeledett a nyár kapóra jött, mindig valami kis egyrészes miniruhát vettem fel meg magassarkút. De hiába még jobban nem mert rám nézni. Én akkor azt hittem azért mert nem tetszek neki. Nem tudtam, hogy hány éves. Egy kicsivel fiatalabbnak hittem, de azt tudtam, hogy 20-on felül van. Mindig csak rá gondoltam. Nem tudtam koncentrálni a suliban az átlagom romlott. Naphosszat csak az ágyamban hevertem, többször magamhoz nyúltam, mikor rágondoltam. Õ mindig valami korábbi busszal ment el, ezért már jó korán odamentem, hogy többet láthassam. Dícsértek is a tanárok, hogy most már mindig idõben beérek, addig meg állandóan elkéstem. Egy hûvös reggelen nagyon fáztam és önkéntelenül is remegtem. Ekkor odajött, mélyen a szemembe nézett és felajánlotta, hogy odaadja a pulóverét. Hirtelen nem tudtam felelni, erre levette és rám terítette. Elõször elkezdett valamirõl beszélgetni, majd úgy tûnt mintha kicsit zavarban lenne. Én is abban voltam. Aztán jött a busz és azt mondta neki most mennie kell, mire visszaakartam adni a pulóvert, de õ csak legyintett és felpattant. Én meg ott maradtam a pulóverrel és a suliban nem gyõztem hárítani a kérdéseket, hogy honnan van. De úgy örültem! Úgy dobogott a szívem! Este mondanom sem kell a pulcsival aludtam. XD Magamhoz öleltem és magamba szívtam az illatát. A másnapot ezerszer is átgondoltam, hogy majd hogyan szólítom, mi lesz. Amikor odakerült a sor mégis zavarban voltam, alig tudtam mondani valamit. Szerencsére ott volt nálam a pulcsi, amit vissza kellett adnom. De mivel most is elég hûvös volt õ felajánlotta, hogy maradhat még ma nálam. Erre én azt feletem, hogy: "Akkor ez mindig így fog menni, amíg hûvös van?" Erre õ azt mondta addig amíg rendesen fel nem öltözök. Én erre azt feleltem, hogy meg kell beszélnünk egy idõpontot, amikor átadhatom a pulcsit, mert így reggel akkor nem fog összejönni. Beleegyezett és ez volt az elsõ ún. randink. Noha csak egy pulcsi átadás volt igazából mindketten tudtuk, hogy ez randi, és úgy is készültünk. Adott nekem egy szál rózsát. Aztán elmentünk moziba. Leültünk a parkban és zenét hallgattunk. Itt meg is csókolt, de csak úgy gyengéden. Nagyon jólesett. Megkédezte, hogy egy hét múlva szeretnék e vele elmenni madárlesre, ugyanis, õ nagyon szereti a madarakat, és járja az erdõt és fotózza õket. Beleegyeztem és fantasztikus volt. Állandóan mindig szépeket mondott nekem, hogy milyen kedves vagyok meg milyen aranyos... Húúú de túl sokat írtam. Ha még érdekel Pü v. folyt. A lényeg, hogy soha életemben nem tapasztalt boldogságot hozott az életembe. A randikat mindig kb. egy 7-re tûztük ki, de én már alig bírtam kivárni, ezért egyszer azt mondtam neki, hogy suli után is értem jöhetne. Ennek nagyon örült, és tényleg látszott rajta, azt mondta ez nagyon jólesett neki, hogy én mondtam ezt neki. Ilyenkor mindig leültünk egy padon és összebújtunk. Amikor vele voltam teljesen elengedtem magam és olyan biztonságot éreztem mint még sosem. Nem erõltetett semmit, még a csókolgatásoknál is én kezdeményeztem. 3 hónap után már szerettem volna ha megtörténne, de lebeszélt. 1 hónap múlva próbálkoztam, de akkor is azt mondta, hogy szerinte még igazából nem is akarom, stb... Én már nagyon szerettem volna, ezért 7 hónap után, nem sokkal hogy a 15-öt betöltöttem megtörtént. Gyönyörû volt. Több órán át babusgatott, és már hajnalodott, amikor még csak ott tartottunk, hogy lehúzta a bugyim. XD Mivel a kövi nap hétfõ volt, nekem lett egy igazolatlanom, õt meg kirúgták. Még most is együtt vagyunk és ha betöltöm a 16-ot feleségül vesz. Na kb. ennyi.
Ha õ lenne az elsõ akk szerintem egy korodbelivel próbálkozz elöször!!
Csak hajrá, szerintem nem sok, bár ez nagyon függ attól, hogy milyen a pasi.
A kérdező hozzászólása: Huu waowww. ( ha ez télleg mind igaz ) akkor ez egy nagyszerû történet. Hihetetlen szép, föleg ahogy leirtad :) :O Gratulálok :) És a szüleid tudtak róla? Mit szoltak? És neked már volt elõtte más komolyabb kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat :) Sokat gondolkozom a dolgon, de attol félek csak kihasználás lesz a vége. És azon kivül hogy 15 vagyok, még õ is lenne az elsõ. Vagyis hogy nekem még sosem volt pasim :S
16 éves vagyok, a párom 24. Egyáltalán nem tûnik nálunk soknak a 8 év, mondjuk én sokkal komolyabb vagyok, mint az átlag tizenévesek, így témánk is akad bõven. Sõt. Nagyon egy húron pendülünk, pedig talán nem kevés az a 8 év. Anyumnak elmondtam, és iszonyat hálás vagyok, hogy elfogadták egybõl, semmi hátsó gondolatuk volt, és mindenkinek szimpatikus volt. 4 hónap után eljutottam oda is, hogy elengednek vele nyaralni 1 hétig. Mármint kettesben. Így a kérdésedre válaszolva nem, a korkülönbség nem sok. A baj az, hogy megkérdezed ezt itt. Ha tényleg szerelmesek lennétek, kétlem, hogy ez annyira zavarna bármelyikõtöket is. Viszont ha látod rajta, hogy a tipikus huszonéves, aki csak kihasználni akar, akkor hagyd a fenébe. Azzal sem értek egyet, hogy korban megfelelõt keress. Ez nem szabály. Ha idõsebb pasik jönnek be nyugodtan õket keresd, csak ne annyi legyen már, hogy idõs pasi és akkor el vagy szállva. Ne a korától szállj el, hanem a tulajdonságoktól amik hozzá társulnak. :)

Szerintetek beengednek 15 évesen a +18-as Amerikai pite-A találkozóra?

Mondjuk a sugárba beengednek vagy ott elkérik a személyit? és ha nem viszek személyit akkor mi van?

Legjobb válasz: 15 évesen szerintem biztos nem engednek be, ha csak nem nézel ki tényleg legalább 18-nak. ha személyit elkérnek, és nálad nincs, akkor értelemszerûen nem fognak beengedni.

15 évesen szerintem biztos nem engednek be, ha csak nem nézel ki tényleg legalább 18-nak. ha személyit elkérnek, és nálad nincs, akkor értelemszerûen nem fognak beengedni.
A kérdező hozzászólása: ja ez a VIP-s és ez csak 86 perc ezt már énis néztem az eredeti ami nincs kivágva az 114 percesés az +18-as és erre a 16-ra 3590Ft a jegy a másikra meg 1540Ft de azért köszi majd szolok ha beengedtek hnap megyünk:) )))
18 volt! De most néztem, hogy az Amerikai Pite csak 16 karikás és ismétlem, hogy ezt csak ajánlják.Ergo ez nem azt jelenti, hogy nem mehetsz be.
A kérdező hozzászólása: és tesód hány éves volt?
Beengednek. Én mondjuk még lehet csak 14 voltam amikor elmentem tesómmal 18 karikás filmre! :D
A kérdező hozzászólása: tom h sugárt irtam de változott
A kérdező hozzászólása: hát arénába mennénk négyen ott beengednek????
Beengednek, mert 18 év felülieknek ajánlják. Ez nem olyan mint a cigi vagy az alkohol!
Szerintem meg simán beengedhetnek, pl ahova én járok, ott szinte sose nézik
Szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: simán beengedtek azért kérték el a diákomat a péztárnál h diákjegyet adjon e h biztos diák vagyok e az ellenõr ránk sem nézett:) ))nagyon jo volt;)

Mit vegyek a baratnomnek mert mar egy eve egyutt vagyunk? 15 eves a csaj.

Van egy par otletem de jobb lenne ha mondanatok ti is egy parat.

Legjobb válasz: Mondanám hogy parfümöt,de 15 éves korban inkább a szerelmes plüss figurák mennek .KB16-ig elég a plüss.17-19-ig parfüm(de nem valami bóvli)20-26-ig ruhát,elviszed,és amit õ választ,27-pedig már csak az arany.Minnél idõsebb annál nagyobb lesz az elvárása.Nõ vagyok úgyhogy tudom.

Mondanám hogy parfümöt, de 15 éves korban inkább a szerelmes plüss figurák mennek .KB16-ig elég a plüss.17-19-ig parfüm(de nem valami bóvli)20-26-ig ruhát, elviszed, és amit õ választ, 27-pedig már csak az arany.Minnél idõsebb annál nagyobb lesz az elvárása.Nõ vagyok úgyhogy tudom.
BARBIBABA vagy kisauto.
én egy rózsának meg egy heles plüssnek örülnék(15 éves csaj)
Én parfümnek is örülnék. De vegyél olyat ami kapcsolódik a hobbijához, vagy hozzátok. Esetleg tudjahasználni, sokan abba a hibába esnek, hogy megveszik a sok porfogót, ami semmire sem jó.. Lehet megkövezni, de így gondolom. Én is lány vagyok. ^^
En mondjuk vennek 1kepkeretet(valami szepet..nem olyan egyszerut:D) es rakjatok bele 1kozos kepet...es vegyel a csajonak 1rozsat...en ezt tennem:D

Vannak még ilyen lányok akik 15 évesen a saját nemükhöz vonzódnak? írj privit, ha lenne kedved megismerni.

Legjobb válasz: én itt vagyok,bár nem sokkal de több vagyok 15 nél :DD

én itt vagyok, bár nem sokkal de több vagyok 15 nél :DD
szerintem meg még ilyen fiatalon pont hogy nagyon nem alakul ki a szexuális orientáltság, mégis egyre több már, sõt a legtöbb akit itt látok mind tizenévesek, amit elég érdekesnek találok
A kérdező hozzászólása: Tudod mit utálok? azt, hogy beleszólnak ebbe...te érzed? Érzed azt amit a fiatal lányok éreznek? szerintem nem. Igen is el lehet dönteni már 15 évesen, hogy melyik nemhez vonzódsz...én már kiskoromban tudtam:) ) errõl ennyit.
nem szólok bele, csak azt írtam le amit tapasztaltam, sokaknál akik ugyanígy kiírtak egy ilyen kérdést, ennyi idõsen késõbb kiderült hogy nem is szerelem hanem rajongás volt amit éreztek, és nem akarlak kiosztani mert látom egyszerre rám förmedtél, csak azt javaslom, hogy gondolt át még egyszer amit érzel, vagyis hogy pontosan mit érzel, aztán utána döntsd el hogy tényleg a saját nemed vonzz e

Szerintetek 15 évesen a "16 centi" nem gáz?

Nem nagyon gáz hogy 15 éves vagyok és 15 centi a péniszem mérete? :O

Legjobb válasz: akk most 15 v 16?

akk most 15 v 16?
na látod, mondtam hogy neaggódj ezmiatt :P 20/L
Le lehet fikázni most nyugodtan. De mi ez a szöveg hogy a méret nem számít.ha elém állna valaki egy 10 centissel nem tudom mit is kezdenék vele. De ha rákeresel ezekre a kérdésekre rengeteg nõnek elég az is ahogy itt olvasgatom a válaszokat.De a magyar átlag amúgy is 15 cm körül forog.Úgyhogy nem gáz pláne nem 15 évesen.
A pénisz késõbb nem nõ, ez tuti! Szóval 14 évesen is annyi, mint 45 évesen, akkor minek írtok kort?? Ez tuti infó! :D
A kérdező hozzászólása: ;) azért jó látni hogy néha értelmes emberek is írogatnak válaszokat ;) köszönöm mindenkinek :P
Attól még kicsi.
Ez így van, ahogy a többiek mondták, magyar átlag 14-15 cm =) És nem kell szégyelni akárki mit mond.
A kérdező hozzászólása: thx ;) télleg 15 éves kor után még nõ :O ?
Esetleg pár mm-t
abszolút nem gáz......szerintem teljesen jó...amúgy meg kíváncsi lennék, hogy a fikázóknak hány centis....XDXD
az gaz hogy kiirtal ilyen marhasagot!! mar hogy lenne gaz, ha ilyen lett akkor ilyen az sem gaz ha 90 fokban el van gorbulve arrol te nem tehetsz akkor volna gaz ha fognad es levagnad
bazz mekkora p*csöt akarsz, ember vagy nem ló. A 16 centi bõven elég, én 20 centistõl sírva menekülnék, de még a 18 is kénylemetlen tud lenni. Amugy meg a lány akkorára tágul, amekkora a szerszám. 22/L
inkább fiúkkal próbálkozz, legalább nem fáj annyira a méreretiddel :)
nem gáz... Te vagy a gáz kérdezõ....
de izék vagytok xD. azért mondjátok mert irigyelitek hogy neki 15 centi. fogadjunk nektek a 10-et sem éri meg :D nyugi nem a méret a lényeg hanem a keménysége. puhapöccsel nem lehet mitkezdeni :D
A kérdező hozzászólása: nahh köszönöm szépen ... és tényleg nem dicsekedni akartam csak kérdeztem ;)
nem azért de volt már 65285862568328825 pénisz mérettel kapcsolatos kérdés és még a 14centis se gáz, persze azért dicsekedni se kell vele, de nem gáz:D Szal a tiéd pont jó nyugi.
De. Gáz.
nagyon gáz
A kérdező hozzászólása: na bazz elirtam... szal 15 éves vok 16 centi ;)
elég ciki
A kérdező hozzászólása: mért átlaghoz képest kicsi ? :O
Amennyiben be tudod lélegezni, gáz.
Nagyon kicsi.
A kérdező hozzászólása: Mért mennyinek kéne lennie ? :O
25 cm alatt a lányok kinevetnek. Szerintem így a szemükbe se merj nézni, mert látják rajtad.
Ezzel sajnos nem tudsz élvezetet okozni a csajoknak, nagyon sajnállak, hogy ekkorával áldott meg a sors :S
xd lükék.. így csak megilyesztitek, bár sztem ez a cél -.-" Nem a méret a lényeg a normál csajoknál.. különben meg ha lesz barátnõd, annak nem az lesz a lényeg hogy óriási legyen.. 20/L
Nem férfi az akinek nincs minimum 20 centi!
A kérdező hozzászólása: 21:50 --> Neked mennyi pl az optimális ? :O ami még nem fáj de nem is kicsi ...
A kérdező hozzászólása: feri te hány éves vagy ? :O
Egyetértek, hogy a keménység számít, na de azért egy 10 centis az már gáz.

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

El veszííthetném 15 évesen a szüzességemet? (fiú)

15/f vagyok és vannak olyan napjaim hogy szeretkezhetnékem van meg vannak olyan napjaim hogy nem akarom mit kéne tennem?

Legjobb válasz: 21 éves vagyok és nekem mindig ez van. Szerezz barátnõt, ha nem megy ott a prosti.

21 éves vagyok és nekem mindig ez van. Szerezz barátnõt, ha nem megy ott a prosti.
Próbálkozz a ribancoknál, azok könnyen kaphatók. Vegyél nekik piát, ma már a csajok jobban isznak, mint a fiúk! :D Aztán toljad neki! :D Menni fog! :D
Egy jó tanács: NÕJJÉ FEL!!! 15 évesen még ne szexelj akárkivel.
15 éves vagyok..de szexelni biztos nem szexelnék még..legalább megvárom a 17-et...
dönteni b*dmeg dönteni!!!!
Ezzel mindenki így van 15 évesen. Mûködnek az ösztöneid, de igazából még nincs itt a szex ideje. Nem vagy még elkésve akkor sem, ha mostanában lassan már az óvodások is dugnak.
szerezz egy barátnõt!
menj prostihoz, istennõkkel szexelhetsz ;)
el ha még ott a vaginádban a szûzhártya
A kérdező hozzászólása: kolompár xD ez jónév igazad van még nincsen itt az ideje :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!