Találatok a következő kifejezésre: 15 évesen még a (544 db)

Tervezzük a barátommal h lefekszünk. Én 14, ő 15 éves, még mind2en szüzek vagyunk.100%ig megbízunk 1másban, mind a 2en nagyon szeretnénk. Hogyan tehetnénk könnyebbé az elsőt?

úgy értem h ne fájjon annyira, meg úgy egyáltalán

Legjobb válasz: Istenem..az,amit leírtál nem elég a szexhez. Alapból olyat kérdeztél, amibõl már látszik,hogy éretlen vagy. Egy 15 éves fiú meg..hát,nevetnem kell,ne haragudj. Nem igaz, hogy lassan már minden 14 éves azt hiszi, hogy ha talál egy fiút,akit"szeret", megnõ a melle, és rájön,hogy fel tud izgulni,és még a barátja farka is feláll, akkor már k.vára megértek a szexre. Sz.art se tudtok még. Érdekes, én 15 évesen is vissza tudtam fogni a hormonjaimat, és nem azért,mert nem lett volna kivel töcskölni..gyerekek vagytok még. Szóval egyetértek az elõttem író lánnyal,várjatok még.

Istenem..az, amit leírtál nem elég a szexhez. Alapból olyat kérdeztél, amibõl már látszik, hogy éretlen vagy. Egy 15 éves fiú meg..hát, nevetnem kell, ne haragudj. Nem igaz, hogy lassan már minden 14 éves azt hiszi, hogy ha talál egy fiút, akit"szeret", megnõ a melle, és rájön, hogy fel tud izgulni, és még a barátja farka is feláll, akkor már k.vára megértek a szexre. Sz.art se tudtok még. Érdekes, én 15 évesen is vissza tudtam fogni a hormonjaimat, és nem azért, mert nem lett volna kivel töcskölni..gyerekek vagytok még. Szóval egyetértek az elõttem író lánnyal, várjatok még.
Ha maximálisan úgy érzed, hogy megbízol benne akkor lefeküdhettek.. de elõtte pettingeljetek sokat. Nem bûn az.. és szerintem akkor is meggondolhatod magad mikor már majdnem megtörtént. A barátod meg fogja érteni szerintem: )
várjatok legalább 2 évet
Akkor kombinálok: legyen hosszú az elõjáték. Mondjuk 2 év. 22L
Legyen hosszú az elõjáték...:)
gyerekek vagytok még. várjatok vele. csak nedves a bugyid, barátodnak meg áll a cerkája, de NEM EBBÕL ÁLL A SZEX! fogjátok már fel végrevalahára...
Ne foglakozz ezekkel itt ezek csak okoskodnak ha szexelni akartok ugyis fogtok.. nincs értelme tovább huzni az idõt.. fél év alatt még nem feküdtettek le inkább ez a fura .. védekezzetek és szexeljetek utánna ugyis sokkal könnyebb lesz .:)
hát nemtudom. de sztem amit az eslõ írt. a 2.szólóra ne halgass, ha fél éve vagytok együtt és ugy érzitek, akkor hajrá
A kérdező hozzászólása: gondolkodjál már -.-" 6 hónapja imádjuk 1mást szex nélkül. Persze h lehet. És akkor sem fog összedõlni a világ ha még nem történik meg... ^o)
Megértem, hogy gondolsz rá, hogy lefeküdni vele. 6 hónap hosszú idõ ilyenkor. De 14 évesen nagyon nagyon korai. Elhiszem, hogy imádjátok egymást, hisz azért vagytok együtt, de hidd el, hogy nagy az esélye, hogy késõbb megbánod. Meg amúgy is, minél többet vártok, annál jobb lesz majd egy idõ után "egymásnak esni" :P Én 16 éves vagyok (nem sokára 17) és még szûz vagyok, van barátom, de még várok vele:)
Ja, és imádni egymást szex nélkül is lehet. De ennyi eszetek úgy látom nincs.
Köcsög neked a jó k.va.... Hülye kis taknyos pics.a. Ha csak vergõdni tudsz a válaszokon, akkor ne kérdezgess. Fogadd a negatív kritikát is. Hülye pisis. Menjél akkor, "b.asszatok" aztán majd gyere vissza sírni, hogy "nem vagyok terhes"?? Mert az lesz.
A kérdező hozzászólása: rendben, várunk még vele, hiszen remélhetõleg még sokáig együtt leszünk, van még idõnk bõven :) köszi a választ ;)
Szerintem ne ide gyere, ha normális válaszokat vársz, a gyakorikérdések már rég elzüllött oldal. Ha szeretnél vele lefeküdni, akkor tedd. Sok elõjátékkal. De azért remélem nem ez lesz az elsõ alkalmak közt, amikor látjátok egymást meztelenül... Kitapasztalátátok már pettingbe, hogy jó a másiknak, vagy csak belecsaptok a lecsóba? Nem számít mióta jártok, az számít, hogy ismeritek -e egymás testét. De azt mondom, várjatok még egy picikét. 14-15 évesen semmiképp se vagy érett rá, és a barátod se . Én is azt gondoltam, hogy érett vagyok rá, mert érettebb voltam felfogásban a koromnál, de már megbántam, pedig én is 14-15 voltam(egyátalán nem volt egy álomszeretkezés), a mostani barátommal jobb lett volna elveszíteni. Ne várj sok mindent az elsõ szextõl, ha ilyen fiatalon veszted el.
Nos KÖCSÖG véleményt még nem olvastam ezen az oldalon, egyébként is tanácsot kért a köcsög haverod!
PETTING még 2 évig!
vannak köcsögök az oldalon ne foglalkozz velük!! csak rajtatok áll h h érzitek ha gondoljátok tegyétek meg:)
A kérdező hozzászólása: b+ pont errõl beszélek! már nem tom ki azt írta h azt elsõvel "töcskölni" erre írtam én h nem b*szok.
Eléggé pisis vagy még ehhez:/ Kezjük ott hogy mit kérdeztél aztán meg ez h te bazsol nem szeretkezel 14 évesen:/ hát jónagy ribanc leszek:S Grat.;) Jó baszást.
Az elején petting orrba szájba...:D Aztán ha már ismeritek egymás testét akkor gyerünk:D Védekezzetek!Az a legfontosabb!!
A kérdező hozzászólása: jajj ne haragudj, én nem tudok írni??? nevetséges... tudod ez rövidítés, inkább nézz magadba helyesen az ly én nem j... És nem azért szeretnénk lefeküdni mert mindenképp ba*nom kell vkivel hanem mert imádjuk 1mást. Aki normális választ adott annak köszönöm. ^.^
szerintem oltári nagy butaság lenne ilyet csinálni meg hejesen sem tudsz irni:1-ütt meg 2-en...istenem tanulj irni aztan majd jöhet a sex 15/l
A kérdező hozzászólása: -.-" nem erre gondoltam, na mind1. Az elsõnek köszi
A kérdező hozzászólása: azt kihagytam h fél éve vagyunk 1ütt
a negatív kritikát is el kell fogadni de attol még nem kell le pisisezni meg hasonlok, ahhoz már elég negy hogy megértse mit írtok. én 17 L és nekem már egy és fél éve van barátom de még mindig szuz vagyok és még nem is hiányzik, ugyh van még idod, legalább mégjobban megismeritek egymást.

Lesz még ebből valami? 15 éves vagyok, a fiú 20. Jól elvagyunk msn-en és már meghívott egy buliba is...

15 éves vagyok, a fiú 20. Jól elvagyunk msn-en és már meghívott egy buliba is... de én még nem is voltam igazi buliban, ? meg cigizik és iszik is... pedig nagyon kedves és olyan helyre jár bulizni, ahol nem csajozni szokott, hanem barátaival megy és miattuk megy... szerintem egy 20 éves fiúnak már komolyabb elképzelései vannak/lehetnének egy kapcsolatról és még írta is, hogy nincs oda a ribikért... azon a bulin akarhat t?lem valamit? én voltam a kezdeményez?, én vettem fel, de már olyanokat ír, h jófej vagyok, aranyos, örül, hogy felvettem, ? is rámszokott írni és én is azt érzem, hogy akarhat valamit, de mikor? annyi kérdésem lenne, de már én se tudom mit kérdezzek

Legjobb válasz: én pasi vagyok és hasonló szabású vagyis 20 éves, de szerintem ez így teljesen oké. Bár egy picit fiatal vagy hozzá, de nekem is volt már 15 éves csajom :D szal ennyi. Bulizzatok egyet, de ne igyál meg ne cigizz semmiképp! Na jó inni szabad de ne okádásig :D pussz

én pasi vagyok és hasonló szabású vagyis 20 éves, de szerintem ez így teljesen oké. Bár egy picit fiatal vagy hozzá, de nekem is volt már 15 éves csajom :D szal ennyi. Bulizzatok egyet, de ne igyál meg ne cigizz semmiképp! Na jó inni szabad de ne okádásig :D pussz
Miért ki tehet akkor? Az anyád? A 2. uncsinõvéred? XD
A kérdező hozzászólása: igen... akár a tiedre is... pláne, ha normális választ adsz... kezdjük ott, hogy hasonló korú lányokhoz képest igenis érett vagyok! és folytassuk ott, hogy még az sem lehetek, aminek állítasz! arról szerintem senki nem tehet, hogy éppen milyen korút nézett ki magának...
Az enyémre is? :) OKé! E g y É r e t l e n K u r v a V a g y!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, persze még kíváncsi vagyok több véleményre is :)
viszont azért mert nem akarsz semmit elrontani ne menj bele olyan dologba amit nem szeretnél igazán! ha próbálkozik azon a bulin és te még tényleg nem szeretnél tõle semmit mond meg neki hogy figyelj ez nekem gyors elõbb szeretnélek megismerni jobban! ha tényleg ennyire kedves, rendes ahogy írtad akkor meg fog érteni, viszont ha erõsködik vagy felkapja ezen a vizet sanszos hogy csak egy bulira kellettél neki! a korkülönbség meg ha titeket nem zavar kit érdekelnek a többiek? :)
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy nem tudom mit érez... :( elrontani meg nem szeretném, max. célozgatok, mert jó így, de persze jobb lenne vele úgy igazán :)
Én azt javasolnám hogy ha ez lesz az elsö komolyabb találkozás akkor vigyázz, föleg ha iszik. Persze ez csak az én véleményem de elsö tali inkább ne buli legyen hanem mondjuk egy séta vagy mozi.
A kérdező hozzászólása: neeem... :) köszönés, messzebbrõl...
Milyen találkozás volt az ha nem beszélgettetek? Csak álltatok egymás mellett? vagy netán csak összefutottattok?
Én nõs vagyok, és a feleségem 5 évvel fiatalabb nálam, tehát ez a korbeli különbség egyáltalán nem vészes. Inkább most járjon el bulizni amíg független és fiatal.Engedd had tombolja ki magát, mert ha most nem teszi akkor majd megteszi a házasság után, és az már egyáltalán nem jó.
A kérdező hozzászólása: hát találkoztunk, de nem beszélgettünk...
Ja még annyit hogy találkoztatok már vagy ez lenne az elsö?
Ha iszol akkor lassan igyál és összességében ne sokat... így ha olyat akarna akkor, nem fog menni. :) Nem vézses a korkülönbség, hajrá. :)
Hár sztem még nagy a korkülönbdég, ami pár év múlva már nem lesz akadály de most még az lehet. De ha úgy gondolod hogy szted ez nem akadály akkor próbáljátok meg. Viszont arra vigyázz hogyha nem voltál még ilyen bulikba akkor érhetnek meglepetések...Nálam eleve nem nyerõ ha cigizik a párom és csak mértékkel igyon, ne legyen seggrészeg, mert olyankor sajnos tudnak eröszakosak lenni a pasik...
ne foglalkozz az ilyen tudatlan gyökerekkel! unatkoznak! azt hiszik hogy õk érettebbek és többre érdemesek mindenkinél, holott õk vannak jóval alattunk!
ez kicsit életszerûbben?
A kérdező hozzászólása: A vonattársaság oldalán az olvasható, hogy fél jegyet ( tehát kedvezményes jegyet ) 15 éves korig adnak. Tehát én 15 évesen megkapom a kedvezményes jegyet, vagy nem?
Attól a naptól amikor betöltöd a 15. éved, nincs kedvezmény!
Így van, a 15 éves korIG az azt jelenti, hogy a 15. éved betöltésekor már nem jár.

Mi a különbség a jégtánc, műkorcsolya meg ezek között? 15-évesen még van értelme elkezdeni?

15 vagyok és szeretnék valami korcsonyázós sportot. Nem igazán tudom, hogy melyik mit takar.

Legjobb válasz: Én 17 évesen kezdtem el mûkorcsolyázni. Szóval el lehet. De élsportoló már nem leszel. A jégtáncot sokan kezdik el késõbb, de ott meg az a baj, hogy kezdõként nem fogsz párt találni magadnak. A különbség: mûkorcsolya egyéni sportág, ahol ugrások, forgások, lépések, megtartott elemek (mérleg, spárgaállás stb) vannak a programban. A jégtánc kicsit olyan, mint a parkett tánc, ahol párban korcsolyáznak (van egyéni jégtánc is, de nagy versenyeken nincs solo jégtánc versenyszám). Õk nem ugranak, forgás is csak kevés van a programban. A jégtáncban a legfontosabb a lépések. Létezik még páros mûkorcsolya ahol párban korcsolyáznak és a különbség a jégtánc és a páros között az, hogy párosban vannak ugrások is. Plusz van még a szinkronkorcsolya. Ezen mindenképp érdemes elgondolkodnod. Igaz, hogy azt is korábban kezdik, de ha ügyes vagy hamar megtanulod az elemekket és bekerülhetsz egy csapatba. Ismerek egy lányt aki 15 évesen kezdte és világbajnoki ezüstérmes lett (igaz õ nem magyar de akkor is..) Ha mindenképp mûkorcsolyázni szertnél, semmi gond oktatás van mindenkinek. Sõt hobby szinten még versenyezhetsz is. Magyarországon évente min. 2-3 versenyt is rendeznek amatõr korcsolyázoknak.

Én 17 évesen kezdtem el mûkorcsolyázni. Szóval el lehet. De élsportoló már nem leszel. A jégtáncot sokan kezdik el késõbb, de ott meg az a baj, hogy kezdõként nem fogsz párt találni magadnak. A különbség: mûkorcsolya egyéni sportág, ahol ugrások, forgások, lépések, megtartott elemek (mérleg, spárgaállás stb) vannak a programban. A jégtánc kicsit olyan, mint a parkett tánc, ahol párban korcsolyáznak (van egyéni jégtánc is, de nagy versenyeken nincs solo jégtánc versenyszám). Õk nem ugranak, forgás is csak kevés van a programban. A jégtáncban a legfontosabb a lépések. Létezik még páros mûkorcsolya ahol párban korcsolyáznak és a különbség a jégtánc és a páros között az, hogy párosban vannak ugrások is. Plusz van még a szinkronkorcsolya. Ezen mindenképp érdemes elgondolkodnod. Igaz, hogy azt is korábban kezdik, de ha ügyes vagy hamar megtanulod az elemekket és bekerülhetsz egy csapatba. Ismerek egy lányt aki 15 évesen kezdte és világbajnoki ezüstérmes lett (igaz õ nem magyar de akkor is..) Ha mindenképp mûkorcsolyázni szertnél, semmi gond oktatás van mindenkinek. Sõt hobby szinten még versenyezhetsz is. Magyarországon évente min. 2-3 versenyt is rendeznek amatõr korcsolyázoknak.
Szerintem elõször tanulj meg alapszinten korcsolyázni utána meg simán elkezdheted Gianuligi Buffon is 17 évesen kezdett kapuskodni. én azt javaslom ha nagyon szeretnéd kezd el
én a különbségeket nem tudom, de az biztos, hogy ezek a korcsolyázók nagyon pici koruktól fogva (3-4 évesen) már csinálják elég keményen, száraz edzés+balett+jeges edzés. ez alapján gondolkozz
A kérdező hozzászólása: hát ez a bajom nekem is... mondjuk jazzbalettoztam 3-10 éves koromig, de abból már nem sok minden látszik meg://
15 évesen sztem még simán elkezdhetsz bármit. (megmondjuk utána is) mondjuk sztem kezdésnek tanulj meg stabilan korizni. járj le minden héten valahova korizni és kérj segítséget a jobbaktól. =)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
sosem késõ elkezdeni, ha jó egyensúlyérzéked van akkor hamar ráérzel és menni fog, én biztosan nem kezdenék el jégtáncot tanulni én magamtól tanulgatom a trükköket és elég jól megy... 16/f

Mért van az, hogy ha 15 évesen meg van a véleményem a politikáról, és nézeteim is vannak, akkor már "selejtnek"néznek?

A világ és a magyar politikai történéseiről is tájékozott vagyok.15 évesen katona akarok lenni,és a haditechnika,és háborúk is olyan fokon érdekelnek,hogy egyszer országos 1. lettem egy haditechnikai versenyből(Főleg 1939-1989). Ráadásul nem veszem be a maszlagokat,és idősebb embereket ez eléggé zavarja.

Legjobb válasz: Az embereknek furcsa az, hogy 15 évesen esetleg érettebb vagy, mint õk. Ha van célod, nézeted, és amellett kitartasz, akkor majd elfogadják. Mellesleg én se repesnék az örömtõl, ha a fiam katona akarna lenni, de ez privát vélemény.

Az embereknek furcsa az, hogy 15 évesen esetleg érettebb vagy, mint õk. Ha van célod, nézeted, és amellett kitartasz, akkor majd elfogadják. Mellesleg én se repesnék az örömtõl, ha a fiam katona akarna lenni, de ez privát vélemény.
"Aha szóval egy tizenéves gyerek vagy aki elhiszi az idióta összeesküvés elméleteket és ettõl azt hiszi hogy csak õ tudja az igazságot. Engem is zavarnál." Szociáldemokrata konteós ?Hogy mik vannak:D:D Szerintem õ a konteókra gondolt , valamint az occó propagandára. kérdezõ az sose baj ha van véleményed , de ha zavar hogy ez alapján ítélnek meg téged és a véleményedet ne írd ki a korod egyszerûen . Ha tényleg értelmesebb vagy a korosztályodnál, senki nem fog gyanakodni rá. Halottam már 14 évest úgy szólani hogy tapasztalt embernek is becsületére válnék , és van olyan elmeháborodott felnõtt itt mint pl. a Kirájjhekker nevezetû korcs.
Nem értem, kik néznek selejtnek? Elképzelhetõ, hogy valamelyest érettebb vagy a korosztályodnál, ennyi a helyzet. Nem kell ráerõltetni azon kortársaidra ezt a témát, akiket nem érdekel. Ilyen egyszerû a dolog.
Hány 14-15 éves fog még ide írni, azt bizonygatva, hogy mennyire értenek a politikához? Senki nem fog leborulni elõttetek, csak azért, mert itt hencegtek.
Mit értesz selejt alatt? Meg honnan szerezted az infót ha nem könyvbõl? Nem akarlak megbántani, nem akarok kötekedni sem, de ebben korban akit egy kicsit is vonz a háborúsdi meg a politika az mind azt érzi, hogy jobban ért hozzá bárki másnál. 14 évesen még én is katona akartam lenni, de minimum miniszterelnök és aztán jól elrendezni mindent. Olyan 10 éves korom óta olvastam folyamatosan a háborúkról, legalább két tucatot csak a 2.vh-ról, egyszóval majdnem úgy mint te. De most már sok mindent másként látok. Nem akarlak lebeszélni a seregrõl, az a e dolgod, de az idõsebbeket lehet a szerénytelenséged zavarja. Legalábbis én már rájöttem, hogy abszolút nem értek jobban a dolgokhoz a szakmában levõknél. 16/F
Én 15 éves vagyok, mint ahogy az elõttem szóló 14 éves, és maga a kérdezõ is, én is katona szeretnék lenni(mily meglepõ). A politikáról szintén megvan a véleményem, amit inkább nem írok ide, úgyis csak a konfliktus lenne belõle. Észrevételeim alapján egyre inkább nõ azoknak a fiataloknak a száma, akik érdeklõdnek a politika iránt és meg is van a véleményük(most csak saját baráti körömbõl indulok ki). Hogy ennek milyen következményei lesznek a jövõben, hát ki tudja, de azért nem árt, ha 18 éves korunkban majd nem úgy megyünk el szavazni, hogy van egy kialakult politikai nézetünk.(MAGÁNVÉLEMÉNY)
"egyre inkább nõ azoknak a fiataloknak a száma, akik érdeklõdnek a politika iránt és meg is van a véleményük(most csak saját baráti körömbõl indulok ki)." Ezzel semmi baj sincs, de azzal már inkább, hogy megszállják a fórumokat és kioktatják az embereket a politikáról, honvédelemrõl, "hazafiságról". Mondjuk õk jellemzõen agy mosott fajmagyarok, akiknek nincs önálló gondolata, kizárólag azokat a butaságokat terjesztik amit a szélsõséges oldalakon beletöltenek a kis butus fejükbe.
Nekem is vannak elképzeléseim, nézeteim de ezek rövid idõn belül változnak (nem nagyon de mindig "rájövök" valamire). Én is sokat olvastam/olvasok ilyen politikai meg töris könyveket. Katona csak oviba akartam lenni (amúgy nem is baj mert lány vagyok). De szerintem az nagyon rossz , hogy minden 18 éves elmúlott barom szavazhat aki csak papíron felnõtt igazából lehet, hogy gyerek (persze tisztelet a kivételnek). 13L
Na off után: Nem baj, hogy vannak nézeteid csak tiszteld más nézeteit és ne legyél szûk látókörû... 13L
15 évesen? Szerintem nem nagy cucc én 12 vagyok.
Valaki0702! Akkor mar ertem egy-ket megnyilvanulasodat :)
Azért a haditechnika és a politika egy kicsit más dolog szerintem...
"15 évesen? Szerintem nem nagy cucc én 12 vagyok. " Látszik a hozzászólásaidon. Az a vicces, hogy oktatod ki az embereket, úgy, hogy egy tanulatlan kisiskolás vagy. Menj labdázni a kis barátaiddal (persze csak akkor ha vannak).
Na várj egy picit a kérdezõ valószínûleg egy igen is értelmes ember és lehet, hogy én bután viselkedem itt de én és a kérdezõ két külön ember vagyunk.
"Ahogy meg lesz az éretségi el is megyek." Aztán engem meg fõbe fog lõni? :/
14 éves vagyok nekem is meg van a véleményem a politikáról és én is katona szeretnék lenni.Ahogy meg lesz az éretségi el is megyek.Már néztem is hogy lehet jelentkezni.A fegyverek engem is érdekelnek és rengeteg háborús filmet nézek és háborús játékkal játszom és ilyen oldalakat is nézek mert leköt eléggé.Már szinte kívülrõl tudom az elsõ és a második világháború történetét.De az utána következõket is:Koreai, Vietnámi, Öböl háború, Iraqi, Afganisztáni, stb.De tényleg idegesítõ amikor mondják hogy úgy sem lesz belõled katona mert úgyis meg gondolod magad.
"A héten volt itt kirájjhekker (hosszú idõ után). Mindenkit korcsozott meg fel akart köttetni. " Hát ezt olvasva lefordultam a székrõl a nevetés miatt :D. Én is láttam ezt az alakot én is korcs voltam a szemében, bár lehet, hogy nem egyrõl beszélünk.
Nem hinném, hogy selejt lennél, sõt le a kalappal, ha képben vagy a témában. Viszont az is tény, hogy az idõsebbek nem szeretik, ha kioktatják õket. Muszáj szerénynek lenni velük, ez már csak így mûködik. Ne akard mindenáron meggyõzni õket, csak ha hajlandók meghallgatni. Kíváncsi lennék, mit értesz "maszlag" alatt. :)
Ja, az idõsebbet úgy értettem, hogy 50-60 felettiek. Arra vonatkozott a válaszom. (16:54)
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy szociáldemokrata nézeteim vannak.Az idõsebbek nem 50-60 évesek. : )
Azért, mert az átlag 15 éves azt hiszi, hogy okosabb mindenkinél, õ megváltja a világot, õ egy meg nem értett zseni - csak az a baj, hogy élettapasztalata nincsen. Lehet, hogy te vagy a kivétel, de a többség nem ilyen. Azért hozzátenném, hogy magamból kiindulva (engem is nagyon érettnek tartottak koromhoz képest) majd te is rájössz 10 év múlva, hogy mennyire tejfelszájú voltál most (tudom, 26 múltam, és visszanézve, ajjajj).
A kérdező hozzászólása: A tudást nem könyvbõl szereztem!
"nem veszem be a maszlagokat" Aha szóval egy tizenéves gyerek vagy aki elhiszi az idióta összeesküvés elméleteket és ettõl azt hiszi hogy csak õ tudja az igazságot. Engem is zavarnál.
Ismerem az érzést. Én 14 éves vagyok, de így is többet értek a politikához mint az ország 50-60%-a. Mondjuk egyik politikai nézethez (kommunizmus, nacionalizmus, liberalizmus, stb) sem kötõdök. (inkább különféle eszmék keveredésébõl áll a politikai nézetem.) Az hogy valaki mennyire tájékozott a politikában, az nem életkor függõ, hiába mondanak ilyeneket hogy , , te ehhez még nem értesz" Továbbá nem akarok dicsekedni, de szerintem több hasznom lenne a parlamentben mint 1-2 ott ülõnek. (innen kicsit OFF) Persze, én csak egy vagyok abból a sokezer magyar emberbõl akirõl ez elmondható. Csak sok embernek túl undorító szakma a politika, így nagyrészt csak azok kerülnek be, akik gondolkodás nélkül átgázolnak mindenkin, és nem nagyon érdekli õket az ország sorsa, vagy pedig annyira megszállottjai lesznek egy eszmének, hogy minden áron megakarják azt valósítani. Akik pedig tisztességesek, azok pedig vagy azután lesznek tisztességtelenek hogy fölvették az elsõ havi fizetést. Aki pedig mégis tisztességes marad, annak viszont nem engednek komolyabb rangot betölteni az adott pártban. (OFF vége, Bocs a hosszú offért) A katonáskodás nem vonz túlságosan, de a haditechnika szerintem is érdekes.
Kirájjhekker még él? :D Én itt régebben Dubiis Libertas néven futottam, már akkor nagy szám volt a hülyéje. Tényleg, a "gõzgépes hülye" adott magáról életjelet? :D
A héten volt itt kirájjhekker (hosszú idõ után). Mindenkit korcsozott meg fel akart köttetni.
Él és virul és ott folytatta ahol abbahagyta:)
" A kérdező hozzászólása: A tudást nem könyvbõl szereztem!" 15 évesen mi másból?! Csak nem végigharcoltad a két Világháborút, esetleg zsoldoskodtál a Dél-Szláv háborúban, vagy Irakban?! Vagy olyan baromi nagy élettapasztalatod van?
Az látszik . Ha feltûnt volna én már korábban is megvédtem itt a kérdezõt, csak annyit mondtam hogy te még rá is játszol a sztereotípiákra amik a kérdezõt érintik.

Nem lehet megérteni, h egy 14-15 éves még gyerek a szexhez? Vagy ezt csak én gondolom igy?

ha meg itt sirnak, h akkor lefeküdjenek-e a baratjukkal, aki persze id?sebb, vagy ne. a védekezési módszerek közül csupán egyetlenegyet ismernek, a megszakitásos " védekezést ", közben meg azt hiszik, h rohadtul érettek, mindenkit?l mindent jobban tudnak. ha meg ezt szépen elmondom nekik, akkor azzal jönnek, h " savanyú a sz?l?? " nekem egyáltalán nem savanyu, nem sajnalom, h nem b.sztak meg 14 évesen :)) 19, l

Legjobb válasz: ezt a kérdést 100szor feltették már -.- amúgyis kit érdekelnek a 14-15 évesen szexuális kérdései 19L

ezt a kérdést 100szor feltették már -.- amúgyis kit érdekelnek a 14-15 évesen szexuális kérdései 19L
10.54! Mi az hogy mit hiszek magamról, ki ne oktassál már. Egyébként nem tudsz olvasni? Vagy a szövegértés nem megy? de a kedvedért bemásolom, hátha felfogod másodjára így 16 évesen: "Azért a kérdésed egy picit sarkított. Vannak olyan 14-15 évesek, akik tényleg szerelembõl veszítik el. És felelõsségteljesek annyira, hogy rendesen védekeznek. A következõ mondataim pedig, nem nekik szól és ugye akinek nem inge, ne vegye magára" Te magadra vetted talán mégis inged? Egyébként oké, hogy nem lett semmi bajod és nincs gyereked. De nézz körül az oldalon a sok felelõtlen kérdéseivel van tele. Valami alapja mégis lehet annak amit mondok. Persze akadnak idõsebb hülyék is.
Miért foglalkozol velük egyáltalán? Egyébként sem minden 14-15 éves ilyen. Ne általánosíts.
Ezerszer feltett kérdés ez már. Mindenki másképpen látja ezt. Én is csak magamból indulhatok ki, mert az én igényeimet ismerem. Én 14-15 éves koromban nem voltam még kész arra, hogy egy pasassal lefeküdjek. Sõt a suli és a tanulás akkor annyira kikészített, hogy totál depressziós voltam.Persze volt barátom is akkor, de valahogy mindig hárítottam, amikor a szexrõl volt szó, pedig szerettem. Sok mindentõl függ az, hogy mikor kezd el nemi életet élni, a családtól, a neveltetéstõl, a saját fejlõdésétõl. Nem azzal van a baj, aki felelõsségteljesen dönt egy ilyen kérdésben, hanem azzal aki nem és azt hiszi, hogy õ a világ legnagyobb és legmenõbb embere. Aztán ha becsúszik egy gyerek, akkor egy életre elcseszi az életét. Én egyáltalán nem bánom azt, hogy nem 14-15 évesen vesztettem el a szüzességem, mert sokkal másképpen állok hozzá a dolgokhoz mint akkor és így azzal történt meg, akit nagyon szeretek, akiben megbízok. Nekem 19 évesen akkor volt a legideálisabb és nem éreztem soha, hogy nekem teher a szüzesség. Mindenki úgy cseszi el az életét vagy teszi jobbá, ahogy akarja. Ha valaki 14-15 évesen belevág a nemi életbe akkor tegye, de legyen felelõsségteljes és tudja mire vállalkozik, na meg ne divatból tegye, hanem a párja és az õ boldogsága miatt.
Azért a kérdésed egy picit sarkított. Vannak olyan 14-15 évesek, akik tényleg szerelembõl veszítik el. És felelõsségteljesek annyira, hogy rendesen védekeznek. A következõ mondataim pedig, nem nekik szól és ugye akinek nem inge, ne vegye magára: Szóval igen sajnos sokan vannak, akik elmennek egy buliba leisszák magukat és együtt vannak valakivel életükben elõször, megszakítással "védekeznek" másnap pedig írják ide a buta kérdéseiket, hogy lehetnek-e terhesek és félnek. Bezzeg mikor részegen szét tette a lábát nem félt! Ez csak egy fajta nagyra vágyás, hogy ettõl õ majd nagyobb lesz, csak azt nem tudja, hogy milyen rémes dolog az abortusz. Én ott voltam barátnõm mellett mikor 15 évesen teherbe esett és ment abortuszra. Pedig õ is a szerelmes kategória, ma már 5 éve együtt vannak, de még így felelõtlenek voltak. És borzasztó volt látni, mennyire szenved. Testileg lelkileg megviseli az embert. Én 21 éves vagyok, és én csak 19 évesen találtam meg az elsõ nagy szerelmet, akivel azóta is együtt vagyunk. És picit sem bánom, hogy elõtte másnak nem adtam oda magam. Félre ne értsetek ettõl még ha ti 15 évesen megtaláljátok a szerelmet, nyugodtan szeretkezzetek rendes védekezéssel. És attól mert az osztályban mindenki azt állítja, hogy õ már nem szûz, ettõl még senki nincs lekésve semmirõl. Bocs hogy ilyen hosszú voltam. Selena
Ha jól esik neki valami miért ne csinálja? Sajnálod tõle?
15 éves vagyok.1 éve van barátom és nemrég feküdtem le vele.és GUMIT használtunk.A megszakítás kb. nem is védekezési módszer.Nah mind1.Általánosíts...Amúgy meg nem csak "14-15" évesek "védekeznek" megszakításos módszerrel, hanem a korodbeliek között is vannak olyan csökött agyúak...Errõl ennyit.Nem értem, hogy mi közöd van mások szexuális életéhez.Szerintem SEMMI, de ha rosszul tudom, szólj.... Ja, és pocsék a helyesírásod is.
Ez csak most ilyen nagy probléma, régen 15-16 évesen már rég szexeltek. Ha meg a 14-15 éves tényleg gyerek lenne a sexhez akk a természet nem így rakott volna össze minket, hanem késõb érnénk. Persze a védekezésre figyelni kell de enyi. Én is 14 évesen vesztettem el a szûzességem és érdekes se kölyköm sincs, se nem kaptam el semmi gedvát :P Pedig több csajjal is voltam sõt olyan is volt amikor részeg voltam de ez nem ettöl függ. 8:44es nemtom te mit hiszel attól h leiszod magad egy buliban max. részeg leszel, de nem terhes :P Az mástól van :P Birom ezt az általánosítást amikor azt iszik h aki el szokott járni bulizni az már mind egy felelõtlen hülye. Én 1 olyat se ismerek aki terhes lett buliban, biztos vannak de azért nem olyan sokan. Hülye lehet az ember buli nélkül is, meg azzal is, ez nem ettöl függ. És nem is az életkortól. 16/F
Igen csak te. és mit érdekel téged más élete? Mi vagy te az atyaisten?? Ha én 15 évesen szexelek az neked mit fáj? Ez csak féltékenység lehet semmi más. Szánalmas vagy.
10:50 vok "bennem ez a kép alakult ki a 14-15 évesekrõl. vannak kivételek, de nem értem, h miért kell olyan korán kezdeni?" Vannak kivételek? lol ezek szerint a körülötted élõ 14-15 évesek többsége terhes, ugyi? Én inkább úgy mondanám h a legtöbb 14-15 éves felelõsségteljes és tugyja h mit szabad meg mit nem, de vannak kivételek 1-2 hülye de az ritka :P Am azért kell ilyen korán elkezdeni mert megteheted, enyi. Nekem meg az tünik hülyeségnek ha vki rohadt sokáig vár, és aztán a nagy Õvel azzal megy el az elsõ pár hónap h [email protected] meg bejáratják egymást mert még életében nem sexelt. Sztem sokkal jobb, ha valaki elveszti korábban, tapasztalatot nyer, mint h vár mongyuk a házasságig :P 16/F
A kérdésben nem is volt szó a terhességrõl, hanem arról, hogy felelõtlenek, és nagypofájúak. Ami igaz is, és egyet is értek a kérdezõvel. Ha az ember szépen leírja/elmondja, hogy lehet nem való még nekik, mert meg kell érni lelkileg is, akkor egybõl az van valóban, hogy "biztos irigy vagyok, meg nekem nincs szexuális életem, vagy ha van, nem jó" Ezt mégis honnan tudják? Azt hiszik, aki tanácsot akar adni, az rögtön irigy. Hát én sem vagyok az, és én sem bánom, hogy nem b*sztak meg 14 évesen. Én is érettebb voltam a koromnál mindig is, mégsem hittem, hogy a szexhez is az vagyok...ezek a mai pics*k meg azt hiszik, hogy mindenre készen állnak. Majd meglátják, hogy nem igaz. 19 éves voltam , mikor "átestem" a dolgon, és nem maradtam le semmirõl. Na mindegy, szerintem úgyis hiába beszélünk, mert lesz*rják, én is lesz*rtam mindig is, ha valaki tanácsot akart adni, mondván, hogy mindenki a saját hibájából tanul. (Aztán azóta rájöttem, hogy néha jobb lett volna megfogadni párat, már mindegy). Majd a mai 14-15 évesek is rájönnek erre, ha benõ a fejük lágya.. Az még odébb van. És én is hangsúlyoznám, mielõtt nekem ugrik pár ember, hogy akinek nem inge, ne vegye magára!! 21/L
Valahogy az az érzésem, hogy te nagyon büszke vagy arra, hogy késõbb vesztetted el a szüzességedet, és most mint erkölcsi példát mutogatod magad, míg X embert egy kalap alá veszel, akiket nem is ismersz, és lehordod õket mindennek. Én is 15évesen veszítettem el a szüzességemet, 1év után. Mindig védekeztem óvszerrel, és képzeld el érettebb voltam már akkor is a koromnál. (Ne akarj meggyõzni, mert inkább a pszichológusnak hiszek, aki szerint egy 30éves szintjén vagyok.)Én sem sajnálom, hogy "nem b*sztak meg 14 évesen", mivel nem b*sztam, hanem szeretkeztem. Sajnálom ha megbántottalak, de nagyon gyûlölöm amikor valaki így általánosít. 18/L
A kérdező hozzászólása: utolsonak, akinek nem inge, az ne vegye magára. és megnézném azt a pszichológust, aki azt mondja, h 15 évesen egy 30 éves szintjén vagy. lol :) )))
Attól, hogy te még nem találkoztál olyannal mint én, attól még létezik iylen eset. Nem vettem magamra, azért is írtam le a példámat, hogy NEM minden 15 éves ilyen, és, hogy ne általánosíts. Van olyan aki 15évesen már megkomolyodott, mert például történtek vele olyan dolgok, amik ezt eredményezték. Mellesleg, nem csak a pszichológus véleménye szerint voltam/vagyok egy felnõtt szintjén. Az, hogy valaki fiatal, még nem feltétlen párosul azzal, hogy hülye.
nem hiszem hogy mostanában vannak olyan 13-14 évesek akiket nem érdekelne a szex.. én 13 évesen még nem fantáziálgattam a szexrõl.. a kérdezõnek igaza van..
A kérdező hozzászólása: nem azt mondom, h ne pasizzanak, de én korainak tartom, h 15 évesen szexeljen. pl. én anélkül is megtanultam, h mikor akart vki lefektetni, és mikor akart komolyat. nem kell ahhoz olyan korán szexelni.
Legalább elõbb megérzik az élet sava-borsát. Ha 20on évesen kezdene bele, akkor vénlány lenne egy nõ mire talál egy alkalmas pasit magának. A fiúknál más a helyzet nagyrészüknek csak az számít, hogy minél több lányt hanyattdöntsenek, kevesekben alakul ki érzelmi vonzalom is. És valahogy a fiatal lányoknak is meg kell tanulni, hogy a srác éppen mit akar tõle, csak egy éjszakát, vagy komolyan is gondolja, esetleg hosszútávra. Viszont szerintem a védekezésben kissé felelõtlenek. Részben azrét is mert nem gondolkoznak még a saját jövõjükön, hogy mi lesz ha most teherbe esik, és megszüli a gyereket. 15 évesen anya lesz, a gyerek apja 90%, hogy lelép és utána önerõbõl+ szülõk segítségével kell neki felnevelni a kicsit. 14-15 évesen már testileg érettek, viszont a gyerekhez még túl fiatalok, nincs bennünk még felelõsségvállalás. Sõt a fiatal apánkban sincs meg, hogy felelõsséget vállalok a tetteimért. De van hogy 23-24 évesen is felelõtlenség egy gyerek. Például egyik haverom 23 volt mikor megszületett a kislánya, most kb 25 az akkori barátnõjével nem házasodtak össze, és nemrég szakítottak is. Tehát egy gyereknek oylan család kell, akitõl tanulni tud, érzi, hogy apja és anyja együtt vannak, szeretik õt és egymást is, stb. 23F
A kérdező hozzászólása: téged se kért meg senki. amugy pont azért van ez az oldal, h bármit lehessen kérdezni. nem értem, h ez téged miért zavar. már sokkal nagyobb marhasagokat kérdez.
És neked mi közöd van más szexuális életéhez???Senki sem kéri, hogy válaszolj a kérdésekre...
A kérdező hozzászólása: látom, olyan is van, aki megértette, h mit kérdezek. kedves 14-15 évesek, akik ide jöttök nekem osztani az észt, miért pattogtok? miért nem lehet annyit irni csupán, h te akkor vesztetted el, de felelõsségteljes voltál. bennem ez a kép alakult ki a 14-15 évesekrõl. vannak kivételek, de nem értem, h miért kell olyan korán kezdeni? na, ez a kérdés lényege.
A kérdező hozzászólása: Lol, még h én vok szánalmas? :D a helyesirásom meg jó, csak tod, ez ún. " számitógépes nyelv ", nem kell itt alkalmazkodni a sztenderdhez. már ha tudod, mi az :) ) na mind1. amugy meg akinek nem inge, ne vegye magára. aki nem érzi magát gyereknek, az minek pattog? én azokat kérdeztem, akik felelõtlenek.
Ja és nagyon tévedsz ha azt hiszed, hogy bulizni csak te jársz. Képzeld az én párom dj, úgyhogy többet bulizok mint az átlag. És ez csak egy példa szituáció volt de látom nem jutott el hozzád a lényeg.
Ez persze a 10.50-esnek szólt, elírtam.
Ez megint az a tipikus kérdés amikor valaki kiír egy kérdést arról, amit itt olvasott és nem ért vele egyet.Tudod, hogy én hány ilyen kérdést kiírhatnék??Mégsem teszem, mert nem ezzel foglalkozok. Szóval ne azzal, foglalkozz, hogy ma a tinik hogy és hány évesen veszítik el a szüzességüket, hanem a saját dolgoddal.Nagyon tudjátok már a tiniket baszog*tatni...gondolom Te és a korosztályod 14-15éves korában tiszta "kisangyal" volt egytõl egyig... Nem azért, de ez a "korán kezdik a szexuális életet" probléma nem az utolsó 2-3évben alakult ki. A másik pedig biztos Te is tudod milyen az amikor egy a te korosztályodnak kiírt kérdésnél általánosítanak.Az nem vonatkozik rád és ezt megemlíted.Akkor miért általánosítasz? Tavasszal leszek 15éves és szûz vagyok.Úgy gondolom, hogy ha majd lesz kivel és úgy gondolom akkor lefekszek az illetõvel.Lehet, hogy 1év, 3év, 5év múlva lesz.De nem fog érdekelni, hogy ki mit gondol, mert az a lényeg, hogy szerelembõl történik-e. 14, 5/L (nyugodtan lepontozhatsz, nem érdekel..csak leírtam a véleményemet)

Szerintetek ciki hogyha 15 évesen ilyen a szőnyegem? Nem akarom kidobni mert még jó állapotú és anyám nem venne másikat kb4, 5 éves

Http://5perc. Es/torlodas-a-fouton/52928? ref=nf

Legjobb válasz: Te jó ég, ez nagyon ciki szõnyeg...

Te jó ég, ez nagyon ciki szõnyeg...
Esetleg nem tudnál szõnyeg nélkül élni? Nekem sincs és teljes értékû életem van. :D
A kérdező hozzászólása: :D

15 évesen még nem volt barátom. Szeretnék, de nem érzem, hogy szükséges lenne, mégis, a környezet állandóan azt sugallja, hogy ilyen korban már 'muszáj'. Mit tegyek, hogy ne érdekeljenek a többiek?

Legjobb válasz: nem vagy elég érett hozzá ez nem gáz mindenkinél máskor jön el azaz idö maikor már akar valakit ... nyugi lesz egyxer neked is valakid (15/L)

nem vagy elég érett hozzá ez nem gáz mindenkinél máskor jön el azaz idö maikor már akar valakit ... nyugi lesz egyxer neked is valakid (15/L)
emelkedj felül. mért lenne muszáj? akkor kell majd, amikor te úgy érzed, nehogy a többiek mondják már meg. mondd meg nekik mit gondolsz errõl az egészrõl, meg h te nem akarsz holmi jöttmenttel összeállni.
Magabiztosan állj ki az igazad mellett. Mondd meg nekik, hogy majd, ha találkozol egy olyan lánnyal akivel érdemes összejönnöd, akkor majd lesz barátnõd, addig nem.
Olyan nincs, hogy muszáj. Jön majd, nyugi,
szarj a többiekre...:D
Mi az, hogy muszáj? Ilyen nincs! Rajtad múlik, hogy mit csinálsz, ne hagyd magad befolyásolni.
*kérdezz
Ha zavar, miért nem kérdezel vissza: "És neked mikor lesz már?" Ha meg esetleg azt a választ kapod, hogy már van, akkor megint kérdezze vissza: "És azért van, mert szereted, vagy csak azért, hogy legyen valaki?" :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Olyan bûnronda szerintem nem lehetek, mert lehetett volna már pasim, de egyszerûen nem éreztem, hogy tényleg akarom. Viszont ez a 'mikor lesz már pasid' cseszegetés zavar...
17:27-es vagyok egy kicsit elnéztem a nemeket bocs, de a lényeget érted.
nem lehet hogy csak te vagy olyan ronda hogy egy srácnak se kellesz?
Ismerj meg, utána majd akarni fogsz

Ciki, ha 15 évesen még nem csókolóztam, és még egy pasim sem volt, viszont vágyom a szexre?

Pornófilmeket is szoktam néha nézni, és sokszor beleélem magam egy nemi életet él? n? helyébe. Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet. Normális ez? Hogyan találjak pasit magamnak???

Legjobb válasz: én se csókolóztam még és 17 vagyok ja meg fiú meg barátnõm se volt még szerintem nem cikki

én se csókolóztam még és 17 vagyok ja meg fiú meg barátnõm se volt még szerintem nem cikki
Én egyszer szexeltem és elmondhatom, hogy nincs értelme csak úgy lefeküdni valakivel, ha utána nem lehet a tiéd és te az övé. Én már csak egy lányra vágyom, akivel kölcsönösen szeretjük egymást testileg-lelkileg. Egy ölelésért is megadnék bármit ha ettõl a lánytól kaphatnám, de nicns ilyen lány, nem tudom hol hibázok, miért nem találom, de nem adom fel, amíg meg nem lelem! Egy nap egymáséi leszünk majd!
Hidd el, ez lenne a normális. Aki túl korán kezdi, túl korán ég ki. Ezt tarts észben szerintem.
Hagyd el ezt az oldalt. A szex nem neked való, gyerek vagy még, úgy sem élveznéd. A maszti ezerszer jobb.
ciki, hogy ennyire gyökér vagy
Természetes ha egy nõ kiváncsi, de ez 15 évesen nem ciki, ismerek 19 éves lányt is aki még szûz. Várj még 2 évet a sex-el.
Elég gáz, mert lósz*rt se tudsz a sexrõl csak annyit amit a filmekben látsz, az azért film mert megjátszás, azok ott munkából csinálják.
Szerintem nem ciki, ha még nem csókolóztál, viszont az elég gáz, ha 15 évesen sexelni akarsz, legalábbis szerintem, én is 15 vagyok, és én nemet mondtam a a pasimnak, mikor felhozta a témát. :) Am meg simán ismerkedhetsz, haverokkal menj ki valahova és ott sokmindenkivel találkozhatsz:D 15/L
Írj privit ha gondolod. XD 16/f
15/F vagyok, nem csókolóztam, 1 barátnõm volt 1 hétig de semmi nem történt, egyszer adott egy kis aprót hogy tudjak teát venni és abból adtam neki. Nem cigizek, nem iszok, nem járok szórakozóhelyekre, van egy csaj 16 éves neki bejövök valamennyire ezt tudom, ezt azért mondom mert a legtöbb csaj a vele egykorúakkal nem szokott járni mert éretlennek találja.
Teljesen normális, nekem sm volt barátnõm még soha és még gyszr sem csókolóztam mégis vágyom a szexre.. De sajnos ebben a mai perverzióval tli világban már sokan azt találják normálisnak ha úton-útfélen szétk*ratod magad fûvel-fával Írd fel egy apíra pozítív.negatív jellemvonásaidat, érdeklõdési köröd(eid) és próbáld ezt(ezeket) kersni egy fiúban. Ne aggódj rengeteg idõd lesz még a fiúkra.. Üdv 15/F
#10/22 Ez kiba*****ul igaz! >.<
Szerintem ez rohadtul nem ciki. Ha esetleg akarsz valamilyen jó önkielégítési módszert akkor a vízsugarat ajánlanám. A csiklót izgatva nagyon kellemes és már is nem akarsz annyira szexelni. Ezért ne dobd oda akárkinek magad és a csókolózás is majd azzal lesz jó a szexel együtt akit szeretsz. Várj egy kicsit. Akkor se lepõdj majd meg, ha az elsõ alkalomnál nem lesz orgazmusod. Ez természetes. meg kell tanulnod bánni a testeddel. Remélem tudtam segíteni.
Szia nekem irhatsz ha akarsz.
Juj nekem is írhatsz.ugyanez csak fiúba, bár nem vagyok annyira kiéhezett xd. 16F
lehetõleg ne így kezd h kívánod szexet.. hamar átmennek rajtad akkor.. :)
nem ciki. menj oda, ahol pasik vannak
Budapesten laksz?
Nem. Ez teljesen normális. A vágyaid kielégítésére maszturbálj így meg is tudsz ismerkedni azzal hogy mi jó és mi rossz érzés, de csak csinnyán. A pasi meg ráér. Mikor már mindent ribanc ismerõsödet már rongyossá k*rtak és már nem kell senkinek, te majd csak akkor kezdesz el élni.
Az elõtted lévõ kérést már olvastad?
gyerek vagy még maradj a masztinál és az álmodozásnál, vágyni hogy vágyhatsz a szexre ha sose csináltad?? nézegesd a pornót ha az kell neked, de várd meg amíg érsz egy kicsit 2-3 évet, amíg találsz egy srácot akivel egymásba szerettek, meg lesz köztetek a bizalom, megismeritek rendesen egymást, és kívánjátok egymást
A kérdező hozzászólása: Budapesti vagyok igen. nem szeretek szórakozóhelyekre járni, akkor hova menjek pasizni? :)
Szép lány vagy?
irj privit... 17/F

Ha 15 évesen elkezdem a szemöldökömet kihúzni, később nem bánom meg, nem kopik nagyon?

Egyáltalán melyik a jobb? A por vagy a ceruza? Nem kellene sok,tényleg csak egy vonásnyi,mert sötét szemöldököm van,mert kicsit hülyén szedtem ki, de folyamatosan ricinusolajozom,hogy visszan?jön. Szóval tegyük fel,mindennap adnék neki egy vonásnyitmennyire lenne mondjuk 5 év múlva elkopott a szemöldököm? Vagy semennyire?

Legjobb válasz: hagyd magától megnõni, ne kenj rá semmi port vagy ceruzát. hidd el, hamar megnõ az ;)

hagyd magától megnõni, ne kenj rá semmi port vagy ceruzát. hidd el, hamar megnõ az ;)
A kérdező hozzászólása: De már 2hónapja kenem, és ott ahol szerettem volna, nem nõ vissza:( tehát marad a korrigálás, kérdésem az, hogy mennyire káros? Vagy ha akár évekig ricinusolajozom, még ott us visszanõ, ahol sérültek a hagymák?
Ricinus olaj nem rossz ötlet próbáld meg! Korrigálás nem káros:) nem lesz tõle bajod. Én catrice szemöldökceruzáját használom szép természetes színekbe kapható és nagy melegbe se folyik le vagy ilyesmi és nem is kopik!Van sötét árnyalatba is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!:) zöld kéz
a ceruzától nem fog kopni attól kopik ki ha kiszeded - pl. szemöldökcsipesszel egyik ismerõsömnek tök durván kikopott... rám is egy sminkes szólt hogy akkor azonnal álljak le a szemöldökszedéssel, mert túlszedem és ha kikopik nem lesz szemöldököm... bízzam inkább kozmetikusra miután megnött
A kérdező hozzászólása: Jólvan, egy kicsit megnyugodtam :D köszi a választ !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!