Találatok a következő kifejezésre: 15 évesen kg sok (16 db)

11 éves vagyok, 150 cm, 55 kg. Soknak érzem magam. Leszeretnék adni 5-10-15 kg-ot. Mit tegyek?

Most volt eltörve a kezem, ezért nem tudtam mozogni, aminek természetesen hízás lett az eredménye, ami érthet?, mert mindenb?l fel voltam mentve. De most! Levették a gipszemet.

Legjobb válasz: 11 évesen nehogy neki állj fogyókúrázni. Elég ha mozogsz napi 1..1,5 órát.. az bõven elég. Meg lefekvés elõtt ne nagyon eszegess, mert olyankor tapadnak rád a kilók. :) A szervezeted még változni fog.. felesleges fogyókúráznod. ennyi idõsen nem is szabad. :)

11 évesen nehogy neki állj fogyókúrázni. Elég ha mozogsz napi 1..1, 5 órát.. az bõven elég. Meg lefekvés elõtt ne nagyon eszegess, mert olyankor tapadnak rád a kilók. :) A szervezeted még változni fog.. felesleges fogyókúráznod. ennyi idõsen nem is szabad. :)
Fiatal vagy még, nem szabad fogyózni! A szervezeted még fejlõdésben van, komoly problémákat okozhat, ha megvonsz ezt-azt. A kulcsszó: sport!! Csodákra képes.
ne fogyózz, csak mozogj amennyi jólesik! hidd el, ha rendszeresen mozogsz, lemegy magától.
A kérdező hozzászólása: sziasztok!:) köszönöm a gyors válaszokat. fogok sportolni sokat, de annyira nemszeretek versenyszerûen csak néha haverokkal foci néha 1edül bicikli, haverokkal kori stb. Az is elég?
Persze... hiszen mozogsz
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm mindenki válaszát :) minden tanácsokat megfogadom. jövõ szerdáig várok, mert 1 hete vették le a gipszemet (kedden), és aztmondták hogy még 1 hétig nem sportolhatok. vagyis jövö keddig. de azért én biztonság kedvéért várok szerdáig. :) és akkor tudok biciklizni a hideg ellenére, és korizni IMÁDOK (L) :) de 6 hete nemtudtam :) de most.. 2-3 naponta megyek.:) hétvégén szombat, vasárnap egésznap. elmegyek nyitáskor 1ig hazamegyek enni visszamegyek délután és estig. ja és ha tudtok írhattok tanácsokat még, hogy tudjam, mit hogy csináljak.
A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam :S aztmondták hogy 2 hétig nem sportolhatok, és 1 letelt.

Miért nincs önbizalmam? 45 kg és fogytam 2 kg és kövérnek érzem magamat csúnyának. Pedig már sokan mondták hogy csinos vagyok és jó az alkatom.15 éves vagyok most lehet hogy ez, a kórhoz tartozik vagy nem tudom de tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Mert buta vagy... Egy egészséges embernek saját magából fakad, azért ÖNbizalom. Te meg majd ha kapsz sok pozitív visszajelzést, érzed magad jobban, majd kapsz egy kritikát, és ugyanoda vissza esel. Az ilyen csajokból lesz a pózer a facebookon, meg a ri banc a bulikban. Ez mind a szeretethiányból fakad. De nem akarok itt lélekanalízist tartani, maradjunk annyiban, hogy ezt magadban kell lerendezned, hogy te lásd magad értékesnek-szépnek.

Mert buta vagy... Egy egészséges embernek saját magából fakad, azért ÖNbizalom. Te meg majd ha kapsz sok pozitív visszajelzést, érzed magad jobban, majd kapsz egy kritikát, és ugyanoda vissza esel. Az ilyen csajokból lesz a pózer a facebookon, meg a ri banc a bulikban. Ez mind a szeretethiányból fakad. De nem akarok itt lélekanalízist tartani, maradjunk annyiban, hogy ezt magadban kell lerendezned, hogy te lásd magad értékesnek-szépnek.
azért mert 45kilóval szinte csak csont van rajtad az meg nem vonzó ismerek 145cm magas lányt, õ is kb 45 kiló, minden csak nem vonzó szedj fel pár kilót, tornázzál hogy ne zsíros hanem formás legyél
mert nincs pasid, és feltehetõleg nem is otl még komoly. megfog változni mindez, ha nyitsz a srácok felé. adj jeleket, ismerkedj! de mindig várd meg míg a pasi lép!
43 kilóval még 150 centisen se néznél nagyon ki kövérnek csak talán egy kicsit teltebbnek de szerintem biztos magasabb vagy ennél szóval semmi probléma az alakoddal.
Nem kell modell alkat ahhoz hogy szép legyél Ha viszont nem tudod elfogadni magad, sportolj de semmiképp se fogyókúrázz
Igen, a kórhoz tartozik, aminek a neve önértékelési zavar.
A kérdező hozzászólása: van pasim és másfél éve vagyunk együtt szerintem ez egy kicsit komoly kapcsolat!! és nagyon sok fiú mondta hogy csinos az alkatom és hogy szép vagyok.. és 157 cm vagyok és 45 kg!! el írtam nem 43 vagyok hanem 45!!! itt megnézhetek és kommentelhetek hogy milyen.. jöhet a negatív is. ---> (nem sok mineden látható de valami igen) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=139457529549720&set=..
Sportolj minél többet, attól formálódsz majd.
A kérdező hozzászólása: hàt attol nem fogok tul hamar meg hìzni:P


Szerintetek egy 15 éves, 158 cm magas, 48 kg-os lánynak vacsorára két kifli sok?

Nem szeretném túl enni magamat, és nem vagyok szakértő a dologban, szóval előre is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem sok. Ennyit nyugodtan megehetsz csak ne pont lefekvés elött.

Szerintem egyáltalán nem sok. Ennyit nyugodtan megehetsz csak ne pont lefekvés elött.
Én 22 vagyok, és nem bírok 2 kiflit megenni egyszerre, már nekem az is soknak számít, ha 1 egészet meg bírok enni, nem kell rásózni anyámékra a maradékot :D... De szerintem ez egyén-, és életstílusfüggõ...Ha nem hízol meg nem is fogysz, akkor épp jó mennyiséget eszel :-)
Nem sok, el ne kezdj eszement fogyózásba kezdeni, mert akkor hazavágod magad! :) Inkább mozogj sokat, az formásít, és leviszi, ha van mit. :)
nem sok
igen.
Te még növésben vagy... apszolut nem sok... ez egy normális tömeg :D Te még fejlõdni fogsz és ez majd elhasználódik, de azért sportól valamit pl bringa heti 2x 1-1órácskára, vagy ilyesmi :) Én 18 vagyok és 170 magas 63kg és pl rajtam normális alkatnak számít, de a súlyod a csontok vastagságától, az izomtól is függ, úgyhogy ezt így most te tudhatod... De ha neked ez így nem jó, akkor sportól, ne mások vélemény számitson, mert mindenkinek más a kövér, aki pl. vékonyan érzi jól magát annak + 1kg már a világ vége, aki normális alkatnak szereti magát az nem veszi annyira komolyan azt az 1-2kg felesleget, szóval fõképp ezt neked kell eldöntened, hogy szépnek érzed magad vagy nem :) remélem segítettem , 18L
sok.
A kérdező hozzászólása: Köszikee :) ))
A kérdező hozzászólása: oké
ez szerintem pont jó. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )
honnan tudjuk? testzsírszázalékot méress, és sportolj, az tuti csak a hasznodra válhat

167 cm vagyok és 58 kg 15 éves lány. Ez sok?

1évvel ezel?tt 68 kg voltam. De most le tudtam adni 10 kg. De én még mindig nem tetszek magamnak:S A hasamon van egy kis felesleg de azt hogy adjam le?? Tudtok pár tippet adni?

Legjobb válasz: Szerintem ez normális, a testtömegindexed (BMI) is ideális. A hasadnál szerintem próbálj meg nyújtógyakorlatokat végezni, nekem az szokott segíteni... inkább tornázz és nyújts sokat, a diéta ilyen korban nem annyira jó (még növésben vagy). Youtube-on van néhány jó gyakorlat hasra, érdemes megnézni.

Szerintem ez normális, a testtömegindexed (BMI) is ideális. A hasadnál szerintem próbálj meg nyújtógyakorlatokat végezni, nekem az szokott segíteni... inkább tornázz és nyújts sokat, a diéta ilyen korban nem annyira jó (még növésben vagy). Youtube-on van néhány jó gyakorlat hasra, érdemes megnézni.
Szia! Teljesen normális a méreted, sõt majdnem sovány vagy a magasságodhoz képest. Ha mégis úgy érzed, hogy van felesleg a pocidon akkor van egy jó tanácsom: mikor esténként (vagy reggel) fürdesz, és kened a hasadat a tusfürdõvel/szappannal kezd el csipkedni, gyúrni, gyömöszölni. Ezáltal mozgatod az ott lévõ zsírsejteket és sazépen elfognak tûnni. Remélem segít!
nem a kg a lényeg hanem a tükör... ha izmos vagy akk jó lehetsz ha nem akk csúnya :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm megfogadom a tanácsodat..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat kivéve az utolsónak:S megfogadom a tanácsot

160 cm-hez sok az 56-57 kg? 15 éves lány vagyok

Legjobb válasz: 5 kilót fogyni kéne

5 kilót fogyni kéne
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet, hogy akkor tényleg esztétikusabb lenne a testalkatom
Ha te így jól érzed magad a bõrödben, akkor nem, más véleménye meg ne érdekeljen! :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom, változó. egyszer úgy érzem, hogy de jó a testalkatom, és mikor látom magam a türkörben más lányokkal/nõkkel és õk vékonyabbak, akkor úgy érzem, hogy nekem is fogynom kéne :D
Én 166/55-57 között mozgok, és nincs kisportolt alakom.Még ha nem is fogysz, sportolj hogy feszes legyél.:) 14/L
A kérdező hozzászólása: sportolok :)

15 évesen 158 cm és 58 kg sok? Fogynom kellene? Lány vagyok.

nem vagyok kövér de sovány sem nem bugyog rajtam a háj meg van rajtam egy kis izom is... de azért van felesleg ..szerintetek lekellene adnom pár kgt?

Legjobb válasz: De hülye vagy, nem kéne mindent elhinned amit írnak, meg kép nélkül nem nagyon lehet megállapítani:)

Ha se nem sovány se nem kövér vagy, akkor döntsd el, hogy vékony akarsz-e lenni, vagy a húszas évid végére jól elhízni...
már bocs de az a diéta a fogyókurának rengeteg fajtája van és a legtöbb xar
"Ne fogyózgass, mert megállsz a növésben, kicsi marad a melled is." Ez sem volt hasznosabb, mint az elõzõ válaszod... Azért van ilyen állapotban, mert nem eszik rendszeresen és egészségesen, és a mozgást is csak tévébõl ismeri.
De hülye vagy, nem kéne mindent elhinned amit írnak, meg kép nélkül nem nagyon lehet megállapítani:)
Gondolom alig 160 centisen nem egy tipikus talpas-tenyeres asszony, ráadásul 15 éves, nem egy sokat megélt 40 éves. Tökre reális lenne egy 45 kiló körüli érték.
igen, fogynod kéne.
Szerintem inkább el kellene vesztened a szüzességed! Velem!?!
Ne fogyózgass, mert megállsz a növésben, kicsi marad a melled is. Elõzõ voltam.
Olyan 15 kilót.
Dehogyis ! 15 kilót ne fogyj le! :) Szerintem elég lenne kb. 50 kilóig lemenni. (egyébként szerintem olyan alkat lehetsz, mint én voltam, ez a tipikus se nem kövér, se nem sovány..) Viszont ha így érzed jól magad a bõrödben, ne kezdj fogyókúrába ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de baj ha pl: kolbászokat, szalonnákat is eszek??? és elég a napi 3x étkezés?
A kérdező hozzászólása: kb mennyit?
"Ne fogyózgass, mert megállsz a növésben, kicsi marad a melled is. " HOGY LEHET VALAKI EKKORA ELRONTOTT SZELLEMI FOGYATÉKOS NYOMORÉK? Fogyókúra=fehérjével és lassú felszívódású szénhidrátokkal teli, rostokkal és rengeteg vitaminnal kiegészített egészséges táplálkozás sporttal. Igen, megfog állni a növésben! idióta
Ugyan annyi centi vagyok mint te csak 54kg. Van rajtam felesleg még, de már nem olyan vészes. Nekem 48-47 kg a cél. Szóval én még a kicsit húsos kategóriába sorolom magam. Tehát pár kg neked sem ártana.
Szerintem egy három-négy kiló lemehetne, d ezt így nem igazán lehet megmondani. De ha jól érzed magad a bõrödben, akkor ne fogyózz! :) A lényeg, hogy elsõsorban saját magadnak felelj meg! :D
5-10 kiló között szerintem. Attól függ hogy oszlik el stb. A lényeg az hogy nézel ki, ne a kilók érdekeljenek. :)
A kérdező hozzászólása: értelmetlen válaszoktól kíméljetek már.!!! és az értelmeseket köszönöm !:)
6. válaszoló vagyok.:) Ha nem érzed jól magad így (habár kép nélkül nehéz megállapítani, hogy nézel ki, de mivel énis ebben a cipõben jártam, nagyjából el tudom képzelni), akkor elõszöris mozogni kezdj el! :) Például futni. És kitartóan, mert nem biztos, hogy egyik hétrõl a másikra csak úgy leolvadnak a kilók. :)
A kérdező hozzászólása: úristen :S komolyan?
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti igen olyasmi "se nem sovány se nem kövér" am igen én is 45-50 körüli értékre gondoltam..:S
Hááát, kolbászokat meg szalonnákat nem igazán kéne enned, de sokan úgy tartják, hogy mindebnõl lehet enni, csak mértékkel. De szerintem a napi 4-5-szöri étkezés jobb lenne.

15 éves lány vagyok 162 centi, és 65 kiló. Sokszor probáltam már lefogyni, táncokra is járok, a nyáron 53 kg körül voltam, de télire viszajött, pedig nem eszek sokat. Milyen mozgásokat javasoltok itthonra (az időjárás miatt)?

Illetve, amikor eljön a tavasz, akkor kinnti sportok is szóba jöhetnek.:) A futás hatékony? Vagy annak is meg van adva.. hogy mikor és mennyit kellene? :)Vagy mikor, miket egyek, valamint ne egyek? (nagyon szeretem a gyümölcsöket! ) Nagyon fontos lenne, mert sokszor 'cikinek' érzem... és rosszul esik, amikor megszólnak... :( Pedig én tényleg nagyon akarom :-) A válaszokat előre is köszönöm!:)

Legjobb válasz: télen videokat néz a neten probáld utánózni

télen videokat néz a neten probáld utánózni
A kérdező hozzászólása: De milyen fajta videokat? Miket javasoltok?:)
szerintem te elhíztál
Ne ess kétségbe, fiatal vagy még. Otthon szobabicikli, futópad van? Azok nagyon jók a téli idõszakban. Ha nincs javaslok valami Béres Alexandra dvd-t(nekem az nagyon bevált). És ha teheted a nasit hagyd el, fiatal korod miatt ez is bõven elég lesz a fogyáshoz ha sokat mozogsz mellé. Ha kérdésed van még, írj nyugodtan.
Tornazz a cindy crawford-shape of your body-ra Jo kis csajos video nem olyan gyilkolos, mint a Rubint R. meg a Beres A.
Hogy tudsz ennyire meghízni 5-6 hónap alatt? Ha nem eszel sokat, akkor lehetetlen hogy így meghízz. 12 kiló az a semmitõl nem jön fel. Vagy hormonzavarod van, vagy tényleg jóval többet ettél. Erre figyelj mindig, azaz változtass az életeden az étkezési szokásaidon, mert nagyon hajlamos vagy a hízásra!
próbálj kevesebb zsíros ételt enni, több gyümölcsöt, sokat innni, és mindennap mozogni valamit(nálunk a suliban reggelente vannak különféle sportok röplabda, foci stb.) nekem bejött ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) )! Hát.. anyunak is feltûnt, hogy mitõl van ez:S és igen, megkérdeztük már az orvost is, és mivel erõsen allergiás vagyok sok mindenre, az erre szedett gyógyszer miatt lehetett.. azt mondta :/ és mostantól azt is abbahagyom, legalábbis amíg nem kezdenek virágozni a növények!:) itthon sajnos nincs futópad... :/ de szerintem ha jól felöltözök, megpróbálom a kinnti kocogást..:) )

15 éves lánynál 175 cm-hez jó az 57 kg-m? Most 53 vagyok de hizni szeretnék. Jah és az alkoholmentes sörben is sok a kcal?

Legjobb válasz: Hízni szeretnél ?? Az emberek kb 30 százaléka dagi Szal ne hízz

Hízni szeretnél ?? Az emberek kb 30 százaléka dagi Szal ne hízz
Hát a 175/53 elég kevéske, arra tényleg érdemes gyúrni egy kicsit. 57 az teljesen jó lesz szerintem.
Szerintem nem árt ha egy kicsit hízol http://www.hazipatika.com/tools/weight ezzel ki tudod számolni mi az ideális súly számodra
Az utolsó hülyeség... 175 centihez 71 kg-ot számít, akkor úgy néznék ki mint egy disznó.. szerintem jó az 57! én annyira akarok fogyni.
Ezek a kalkulátorok nem sokat érnek, számolnak valami BMI féleséget (ami be van linkelve, az egy 20-22 közötti bmi-t számol pl ahogy nézem), a bmi meg önmagában semmit se ér, edzettségi szint nélkül. Nekem is egy 72 kiló körülit számolt az 1.76-os magasságomhoz. Hát a jelenlegi edzettségi szintemen fantasztikusan néznék ki én is annyival :D Viszont ha izmos lennék, teljesen jó is lehetne. (mondjuk azután eszembe jutott, hogy már elmúltam 18, és akkor már csak 69 lehetek... szívás :D)
Sört azért ne igyál. Elég soványka lehetsz, picit egyél többet esetleg, vagy hizlalóbb ételeket, ha fel akarsz szedni pár kilót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!