Találatok a következő kifejezésre: 15 évesen kg (204 db)

Ket es fel eves, de mar 15 kg feletti gyermek biztonsagosan utazhat mar a 15-36 kg kategoriaju ulesben?

Suly szerint igen, ez nyilvanvalo, viszont ehhez a kategoriaju ulesekhez odairjak azt is, hogy negy eves kortol.

Legjobb válasz: Amennyiben túllóg a feje,CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a 15-36 kg kategóriájú ülésben van biztonságban.Ez nem is kérdés.Kb.a mi kisfiunk is ennyi idõs volt(szintén 16 kg),amikor-a buksija miatt-le kellett cserélni az ülést.Mi isofixes Römert vettünk.Az becsült kor,ezért írnak súlyt is.A barátnõm kislánya 4 éves múlt,16 kg,104 centi,bõven jól elvan még a 9-18 kg kategóriájú ülésben.

Amennyiben túllóg a feje, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a 15-36 kg kategóriájú ülésben van biztonságban.Ez nem is kérdés.Kb.a mi kisfiunk is ennyi idõs volt(szintén 16 kg), amikor-a buksija miatt-le kellett cserélni az ülést.Mi isofixes Römert vettünk.Az becsült kor, ezért írnak súlyt is.A barátnõm kislánya 4 éves múlt, 16 kg, 104 centi, bõven jól elvan még a 9-18 kg kategóriájú ülésben.
Igazából nem csak súlyhoz van kötve, hanem magassághoz is, ahogy az elõzõ is írta. Ha túllóg a feje az elõzõ kategóriáson akkor az tuti nem biztonságos. Az én lányom 3 éves volt amikor lecseréltük az ülését. Ekkor már elég nagy volt ahhoz is, hogy megértse nem szabad izegni-mozogni az új ülésbe. Egyébként hol írják, hogy 4 éves kortól? Mi a Brendonban vettük, de ott csak súly van megadva (azt hiszem egy bizonyos súly felett a 9-18 -as ülés sem jó, hiába nem lóg ki a gyerek...de a fékezésnél-nagy fékezésnél- az 5 pontos biztonsági öv kiszakadhat.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Akkor veszem azt a meretet batran. Kulfoldi oldalakon irjak, ket ules is kell, mert a nagyszulok kocsijaba is szukseg van egyre. Ritkan kell oda, de pont nem tudjuk atrakni a masikat, szoval muszaj kettot venni. Az egyik izofixes cybex lesz, annal harom evet irnak, a masik egy ettol olcsobb graco, annal negy ev szerepel a leirasban. Mar kiprobaltuk mindkettot uzletben, nem kicsi egyikben sem a fiam, eleg magas is es jol tartja az ules. Nyilvan kell majd egy ido amig megerti, hogy nem szabad kibujni az ovbol, az otpontosbol is probalkozik meg neha, de ha raszolunk, akkor befejezi. Remelem ezzel sem lesz nagy harc. Itt vannak a leirasok:
A kérdező hozzászólása: Itt vannak a leirasok: http://www.mamasandpapas.com/product-cybex-solution-x2fix-pu..
A kérdező hozzászólása: http://www.mothercare.com/Graco-Logico-L-Highback-Booster-Ca..

Hány éves volt gyermeketek, amikor 15-36 kg-os gyerekülést vettetek? Elérte már valóban a 15 kg-ot? Milyen márkát választottatok?

Nekünk most Römer van 9-18 kg-ig. De magasságra már majdnem kicsi, pedig csak 12 kg és 88 cm a lányunk.

Legjobb válasz: Szia! A mi lányunk most 12 kg és 92 cm (2 éves). Én most vacilálok, hogy a nagyszülõkhöz hétvégi használatra milyet vegye, de azt hiszem, 15-36 kg osat veszek. Magasságra jó, kg-ra még nem...

Szia! A mi lányunk most 12 kg és 92 cm (2 éves). Én most vacilálok, hogy a nagyszülõkhöz hétvégi használatra milyet vegye, de azt hiszem, 15-36 kg osat veszek. Magasságra jó, kg-ra még nem...
Mi kb. 1 hónapja vettünk egy Concordot. Októberben volt kisfiunk 2 éves és nekünk is Römer volt elõtte, de már kabátban nem lehetett bekötni, ezért váltottunk. Akkor volt kb. 17 kg és 98 cm, szóval mi sokáig vártunk a váltással.
2 évesen 17 kg és 98 cm? Én azt hittem, az én lényom magas....(BOCSI, elsõ voltam megint!)
3, 5 éves a kislányom.Most vettünk neki 15-36 kg ig ülést.Õ 17, 5kg és 105 cm.Szerintem ettõl korábban nem ajánlatos ez a fajta.Nekünk ez van:Cybex Gyermekülés 15-36 kg Solution X2, 36 e ft. A fiam (1, 5éves) 12kg és 86 cm, õt is bele próbáltam, mert majd neki is ilyet szeretnék venni, mert komoly gyerekülés, de neki még nagyon nagy.
2 éves múlt (3 hónappal), 93 centi és 12 kiló mikor vettünk egyel nagyobbat. Igaz azért is kellett mert a kistesónak meg kellett, így a kicsi megkapta a 9-18 kilósat, a nagynak meg 15-36kg-os gyerekülést vettünk.
A nagy 3 éves és 14 kg körül volt, amikor már muszáj volt lecserélni a 9-18-ast, mert kilógott a feje belõle és kabátban már alig tudtuk bekötni :) A kicsi most 2, 5 éves, 13, 5 kg körül van, nyár végére már neki is kicsi lesz az ülés, addig meg spórolunk egy jóra :) Off: uramisten, mekkora gyerekeitek vannak? :) Az én fiaim sem törpék éppen, mert teljesen átlagos magasságúak és súlyúak, de azért nagyon durva, hogy némelyik 2-3 éves kicsi akkora, mint az 5 éves fiam, aki 18 kg és 113 cm ...
3, 5 éves 16 kg és 106 cm, 1 hónapja kapott nagyobbat, elõtte Besafe 9-18 kg-os volt neki. Elõbb nem cseréltem volna, belepróbáltam úgy 2, 5 évesen egy 15-36 ko-os ülésbe, elveszett benne. Szerintem egy ekkora gyereknek még nem kell nagyobb ülés, hogy lehet kicsi egy 88 cm-es gyerkõcnek egy 9-18-as ülés? A fiam is ekkora csak 2 cm-rel rövidebb, eszembe nem jutna nõvére ülésébe rakni. Hiába az övterelõ neki nem jó helyen menne az öv. Most õ ül a Besafe-ben, még nõhet bele bõven. Szerintem még a Tied is nõhet a Römerbe. Kialakításilag nem sokban különbözik a két ülés, én is gondolkoztam anno rajt!
Szia! Nekünk is Römer van, 9-18-as. 92 centi kb a fiam, és kicsit 12 kiló felett. Magasságra sztem jó ez még, széltében kitölti a nagykabátban. Viszont jön a jóidõ, igy szerintem még jó lesz nyárig. Én akkor akarok cserélni, mert arra a lányom ki fogja nõni a hordozót.

15 éves vagyok, 87 kg és 173 cm (lány vagyok) 95 kg voltam és 3 honap alatt fogytam le 8 kg -ot! Mindenki szerint egyre jobban nézek ki mert fogyok és nyulok még! De egyszerűen utálom magam! Ez normális?

Sirnom kell ha magamra nézek! Napok ota elig eszem és 2 napja egyátalán nem ha kajára nézak rosszul vagyok! Azt mondták mennyek orvoshoz me ha éehezk csak baj lehet! Ingerlékeny lettem, sápadt és leesik a cukrom és a vérnyomásom! De nem akarok enni! Depresszios lettem 2-3 honap alatt! Most mit csinálajk? Menjek orvoshoz? :\\\' (

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek veled, én is ilyen testalkatú voltam kamaszkoromban, és nagyon utáltam magamat :(, egyetemista voltam (k. 20 éves9, amikor egyszer erõt vettem magamon, és sikerült lefogynom. 60 kg-ra a 87-rõl. Tehát tudom, hogy min mész keresztül, éppen ezért fogadd meg kérlek amit tanácsolok: Elõször is próbáld magad elfogadni, és nem utálni, ugyanis az sajnos ahhoz vezet, hogy ész nélkül sanyargatja magát az ember, aztán ha nem megy olyan gyorsan a fogyás, ahogy szeretné bánatában nekiáll enni, amitõl aztán bûntudata lesz, és mégjobban utálja magát, és ez így megy az idõk végtelenségéig. Ördögi kör, hidd el. Ehelyett barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy a fogyás nem megy egyik pillanatról a másikra, idõ kell hozzá, fõleg ha egészséges is szeretnél maradni, és addig is amíg sikerül meg kell barátkoznod magaddal, úgy sokkal könnyebb lesz. A koplalásnak semmi értelme, csak egyszerûen figyelned kell arra, hogy mit eszel, és mikor. Például este 6 után már ne egyél, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, fehér húst, salátát, halat, stb. És ami a legfontosabb, kerüld az édességeket. Ha ennyit betartsz nem kell koplalnod. De ez önmagában nem elég, még egy dolog kell: a mozgás. Nekem sem sikerült volna azt a közel 30 kg-t leadni enélkül. Amikor még mást nem nagyon bírtam akkor bicikliztem, és otthon ugráltam mindenféle dvd-kre utána elkezdtem úszni, kocogni. Ez talán a legfontosabb ont, mert 15 éves vagy, nagyon fiatal, és tapasztalhatod, hogy hogy reagál a szervezeted arra ha megvonsz magadtól létfontosságú tápanyagokat, hiszen leírtad, hogy milyen tüneteid vannak. Nem szabad õrült módjára belevágni, a lényeg a fokozatosság. És persze a kitartás. Gratulálok az eddig elért eredményhez, 8 kg nagyon jó, de figylej oda ezentúl, hogy hogyan csinálod, kérd ki az orvosod véleményét is. És 10 kg leadására egészséges keretek között számolj legalább 4-6 hónapot. Tudom, hogy soknak tûnik, de ezzel barátkozz meg, hidd el, hogy utána könnyebb lesz ha végigcsinálod, és nem fogod megbánni, hogy nem gyorsan adtad le a kilókat, ugyanis egészségesebb is így, és nehezebben is jön vissza. A hirtelen leadott kilók mindig visszacsúsznak sajnos, amint abbahagyja az ember a drasztikus fogyókúrát. Sok sikert és kitartást!

Szia! Együttérzek veled, én is ilyen testalkatú voltam kamaszkoromban, és nagyon utáltam magamat :(, egyetemista voltam (k. 20 éves9, amikor egyszer erõt vettem magamon, és sikerült lefogynom. 60 kg-ra a 87-rõl. Tehát tudom, hogy min mész keresztül, éppen ezért fogadd meg kérlek amit tanácsolok: Elõször is próbáld magad elfogadni, és nem utálni, ugyanis az sajnos ahhoz vezet, hogy ész nélkül sanyargatja magát az ember, aztán ha nem megy olyan gyorsan a fogyás, ahogy szeretné bánatában nekiáll enni, amitõl aztán bûntudata lesz, és mégjobban utálja magát, és ez így megy az idõk végtelenségéig. Ördögi kör, hidd el. Ehelyett barátkozz meg azzal a gondolattal, hogy a fogyás nem megy egyik pillanatról a másikra, idõ kell hozzá, fõleg ha egészséges is szeretnél maradni, és addig is amíg sikerül meg kell barátkoznod magaddal, úgy sokkal könnyebb lesz. A koplalásnak semmi értelme, csak egyszerûen figyelned kell arra, hogy mit eszel, és mikor. Például este 6 után már ne egyél, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, fehér húst, salátát, halat, stb. És ami a legfontosabb, kerüld az édességeket. Ha ennyit betartsz nem kell koplalnod. De ez önmagában nem elég, még egy dolog kell: a mozgás. Nekem sem sikerült volna azt a közel 30 kg-t leadni enélkül. Amikor még mást nem nagyon bírtam akkor bicikliztem, és otthon ugráltam mindenféle dvd-kre utána elkezdtem úszni, kocogni. Ez talán a legfontosabb ont, mert 15 éves vagy, nagyon fiatal, és tapasztalhatod, hogy hogy reagál a szervezeted arra ha megvonsz magadtól létfontosságú tápanyagokat, hiszen leírtad, hogy milyen tüneteid vannak. Nem szabad õrült módjára belevágni, a lényeg a fokozatosság. És persze a kitartás. Gratulálok az eddig elért eredményhez, 8 kg nagyon jó, de figylej oda ezentúl, hogy hogyan csinálod, kérd ki az orvosod véleményét is. És 10 kg leadására egészséges keretek között számolj legalább 4-6 hónapot. Tudom, hogy soknak tûnik, de ezzel barátkozz meg, hidd el, hogy utána könnyebb lesz ha végigcsinálod, és nem fogod megbánni, hogy nem gyorsan adtad le a kilókat, ugyanis egészségesebb is így, és nehezebben is jön vissza. A hirtelen leadott kilók mindig visszacsúsznak sajnos, amint abbahagyja az ember a drasztikus fogyókúrát. Sok sikert és kitartást!
énis hasonló cipõben járok, de úgy vagyok vele ha eddig nem zavart a dolog, akkor most le tudok fogyni 3hónap alatt, nem fontos 1hónap alatt mindent leadnom, és inkább eszek, mozgok és nem éhezek


15, 5 kg-os, 93 cm magas, 2 éves fiamnak milyen autós ülést lenne érdemes venni?

Most 0-18 kg-os ülése van, de lassan le kell cserélnünk, mert kezd a feje túlérni rajta. Pajzsosat biztosan nem viseli el, nincs hozzászokva.

Legjobb válasz: Nem tudhatod elõre. Nekem a közel 4 éves fiam épp csak 3 cm-el nagyobb a tiednél, úgyogy még bõven jó a 9-18 kg-os ülés. A keresztlányom 4,5 évesen pedig akkora, mint egy 6 éves, õ meg már 2 évesen megkapta a 36 kg-osat.

Nem tudhatod elõre. Nekem a közel 4 éves fiam épp csak 3 cm-el nagyobb a tiednél, úgyogy még bõven jó a 9-18 kg-os ülés. A keresztlányom 4, 5 évesen pedig akkora, mint egy 6 éves, õ meg már 2 évesen megkapta a 36 kg-osat.
15-tõl ülésben tényleg nem ültetheted :) mi 2 éves korában 9-36os ülést vettünk, jó döntés volt :) 2 évig használtuk még a saját övét, aztán most télen az overál miatt vettük ki, azóta használjuk az autó saját övét, tehát 4 éves korától. mondjuk hozzátenném, hogy 116cm volt akkor a fiam. a 6 éves unokatesó picit kisebb a fiamnál, õk még az ülés övét használják, szóval 93cm-es gyereknek bõven kell még bele az öv. de érdemes már nagyobb kategóriáét venni, hogy 2-3 év múlva ne kelljen megint cserélni, mivel van benne szûkítõ ezért nem nagy nekik már ebben a korban a 9-36-os :)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nagyon jó a pajzsos, ismerem, a barátnõméknek is az van, de így azt is látom, mennyire beszorítja a gyereket. Megpróbáljuk majd az övékét, hátha mégis elviselné, de gyakorlatilag esélytelennek érzem nálunk a pajzsot, ismerem a fiam, ezt a fajta beszorítást nem fogja elviselni. Nem tudom mi legyen, mert a mostani ülésünket már sokáig nem tudjuk használni és most egy olyan ülést szeretnék, amit már nem kell lecserélni. Nem baj, ha drágább, de 2 évente nem akarok ülést cserélgetni. valószínûleg elmegyünk a Brendonba és próbálgatunk :)
Nekünk 0-25 kg ülésünk van a gyereknek, és 15-25 kg között már úgy javasolják a bekötést a füzetében, hogy az autó övével van bekötve. Úgyhogy nyugodtan kösd úgy. De menjetek el a Brendonba, ott rengeteg ülés van, bele tudjátok ültetni a gyereket, és a VALÓSÁGBAN megnézni, hogy tényleg jó-e neki.
Belsõ öveset már nem ajánlott ilyen nagy súlyú gyereknek. Nézzél róla videókat és egybõl pajzsos ülést választasz. Nekünk Cybex van, soha nem volt gond a pajzzsal.
A kérdező hozzászólása: Bocs, kicsit béna vagyok ma :) [link]
A kérdező hozzászólása: Ja, link:
A kérdező hozzászólása: Nézegettem a 15-36 kg-os üléseket, de ahhoz viszont még kicsinek tartom, hogy az autó saját övével legyen bekötve. Ezt néztem most, esetleg ismeri valaki? Az ADAC teszten megfelelõ minõsítése van.
Egy 15-36kg-os ülést.
A kérdező hozzászólása: Igen, kedves 9-es válaszoló, én is így gondolom. Elmegyünk és próbálunk 9-36 kg-os üléseket, aztán csak találunk. Köszönöm szépen a válaszokat.

Egy 2 éves (kb.92 cm magas) gyerek ültethetõ 15-36 kg-os gyerekülésbe?

Elvileg ez 3-12 éveseknek van tervezve, de a boltban kipróbáltuk és jónak tûnik. Jó a biztonsági öv magassága is és a fejtámla magassága is. Sokkal több jó tesztû és árú ülés van ebben a méretkategóriában.

Legjobb válasz: Mi ekkora ülést a 3,5 évesnek vettünk. Õ akkor volt pont 15 kg. Az eladók és az utánaolvasás szerint leginkább a magasság számít. Az én fiam 102 centi volt, mikor ülést váltottunk. Ülésfüggõ, hogy jó lehet- e méretben, de én egy 2 évest biztonságosabbnak tartok a 9-18as vagy 9-25ös ülésben.

Mi ekkora ülést a 3, 5 évesnek vettünk. Õ akkor volt pont 15 kg. Az eladók és az utánaolvasás szerint leginkább a magasság számít. Az én fiam 102 centi volt, mikor ülést váltottunk. Ülésfüggõ, hogy jó lehet- e méretben, de én egy 2 évest biztonságosabbnak tartok a 9-18as vagy 9-25ös ülésben.
Nem, ha lenne már 15kg akkor sem. Agyilag még pici az ilyen üléshez, ki fog bújni az övbõl.
Nem véletlenül vannak kg szerint is kategorizálva az ülések.
A kérdező hozzászólása: Pont a váll vonalában (nem a nyakánál)van a biztonsági öv ennél a fajtánál ha a legalacsonyabb fokozatra állítom a fejtámlát. Valamiért mindegyik hordozó fapadosnak tûnik a mostani üléshez (Bébé Comfort Iseos Neo )képest. Pár hónap és a kicsi kinövi a hordozót (Römer Baby Safe), a nagy meg ennyi idõ alatt se meghízni, se nõni nem fog annyit. Addigra szeretném megvenni az új ülést és jó lett volna már egy olyat venni amit nem kell lecserélni 1-2 év múlva.
Römer Kidfix-ünk van. Szerintem abba a 89 centis gyerek még kicsi. Nagyon nem mindegy, hol megy el a biztonsági öv. A 2 hónaposnak miért nem jó a hordozó? Mi 11 hónapig használtuk a kicsivel, igaz, a miénk nagyobb darab.
A kérdező hozzászólása: Most lemértem 89 cm és 13 kg
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm az eddigi válaszokat. Jelenleg van egy 0-18 kg os szuper ülésünk, de szeretném a pici (2 hónapos) lányunkat abba áttenni. A "nagy"-nak (2 évesnek)szeretnénk új ülést venni, de nem akarok még egy 9-18-asat venni. A 25-kg os kategóriában meg nem találtam eddig olyat aminek jó a tesztje is és nem 50.000 Ft felett van. Tuti nem bújna ki a rendes biztonsági öv alól, mert nagyon nyugodt gyerkõc, ráadásul én is hátsó ulésen szoktam velük utazni. Magasságilag a Römer Kid-et próbáltuk még csak és az jó volt. A többit is természetesen kipróbálnánk. A magasság, vagy a kiló a lényeg, mert a hordozó is pl. 0-13 kg (0-1 év)ig van tervezve, de mi kb. 4 hónapig használtuk az elsõ gyerkõcnél mert kicsi...
Ha megvan kilóra nyugodtan ültetheted benne. Mi a másodiknak használtan vettünk ülést (9-15kg) egy olyan kisfiútól, aki egy évig sem használta, mert 2 évesen nem fért bele(!!). Nekünk 4 évesen még használja a középsõ fiam. Tehát, ha jó az övpozíció és kilóra is stimmel, akkor nyugodtan.
Nem
http://baba-mama.teszvesz.hu/autosules/9_36_kg/sparco_gyerek.. Szia! Szerintem ez egy jó választás lenne nektek. 3 pontosan is beköthetõ a manó, és késõbb az autó övével bekötve is használható. Amúgy én a 22 hónapos fiam nem tenném olyan ülésbe ami nem 3 pontos, mert gondol egyet és simán kibújik az övbõl.

177 cm magas vagyok, 71.5 kg, és 15 éves lány. Szerintetek ezek a méretek arányosak?

Képet most nem szeretnék feltölteni, csak az érdekelne, hogy szerintetek ezek a méretek arányosak-e?

Legjobb válasz: hát mit ne mondjak, jó.jó az lehet hogy még egészséges határon belül van, de nem vagy egy nádszál az hótziher én 18 éves fiú vagyok, 175 centi, 65 kg-al, ami egész jó alak, nem izmos vékony, de még jó kategória, akkor szerinted te 15 éves, lány létedre szerinted arányosak a méreteid? felnõõtt jó alakú nõk 170 centivel 60kg körül vannak, csak hogy legyen mihez viszonyítanod

hát mit ne mondjak, jó.jó az lehet hogy még egészséges határon belül van, de nem vagy egy nádszál az hótziher én 18 éves fiú vagyok, 175 centi, 65 kg-al, ami egész jó alak, nem izmos vékony, de még jó kategória, akkor szerinted te 15 éves, lány létedre szerinted arányosak a méreteid? felnõõtt jó alakú nõk 170 centivel 60kg körül vannak, csak hogy legyen mihez viszonyítanod
Sokat számít hogy a súly hogyan oszlik el. Elvileg az egészséges határon belül van, de az sem szentírás. Sajnos ebbõl nem derül ki, hogy ebbõl a súlyból mondjuk nem 2, 5 kg pl a melled. Ha mondjuk ez a szitu, akkor kimondottan karcsú vagy. Vagy hogy milyen formáid vannnak. Minden nõ más, van aki combosodik, van akinek a feneke nõ, van akinek a felkarja, van akinek az övtáska párnái...
Igaz, magas vagy, de szerintem 71 kg kicsit sok. 60-63 lenne az ideális.
köszi :D ez hasznos volt
22:27: egy férfi és egy nõ alakata teljesen más. Egy egészséges nõn van fenék, comb, mell. Ez nem lufiból van, hanem mind zsírszövet és/vagy izom felesebe. A nõi test arra lett tervezve, hogy kibírjon akár 2-3 terhességet egymás után, közben szoptatással. Ehhez mind tartalék kell, és a test raktároz magától. A férfiak ezzel szemben gyors, ruganyos vadásznak kellett lennie, így a súly akadály volt. Emiatt van, hogy a nõi hormonoktól kikerekedik az ember, ezzel szemben a tesztótól izmososdik/fogy.
ma 22:41 majd 15 évesen lesz rajta 20 kiló izom, nem?
Hát persze annyi eszetek van, mint egy marék lepkének... Lehet egy sportoló lány, aki izmos, mert ezekell az adatokkal nem hiszem, hogy 20kg-ot kéne fogynia-.-
Hát egy pár kg-ot leadhatnál. Olyan 67 körül lenne jó szerintem. :) Én 191 centivel vagyok 83.
nem izmos, vékony*
Na ja, de emellett még mindig nem tudjuk, hogy a 177 cmen belül miylen hosszú a lábad stb. Vagy az övtasik mellé mekkora a csípõd. Ahogy te is írtad a részletek közti arányok a fontosak, nem a magasság/kg dönti el igazán.
A kérdező hozzászólása: a melleim nem igazán nagyok, inkább a hasam vagy a hogy te fogalmaztál övtáska párnáim ^^
Én is 177cm vagyok, 70kg és 16 éves. Az alakommal meg vagyok elégedve, akik arra buzdítanak, hogy fogyj 10-20 kilót szerintem nincsenek ilyen karcsúk csak a gép elõtt nagy a szájuk:D

2011-ben egy 15 éves modell hány kg, és milyen magas?

Legjobb válasz: azt nem tudom, hogy hány kg, de 15 évesen már kell a 173-174 cm.

azt nem tudom, hogy hány kg, de 15 évesen már kell a 173-174 cm.

15 éves vagyok 177cm/77 kg, Hogy tudnék gyorsan de hatásosan leadni 7 kg-ot?

Legjobb válasz: 15 évesen sportolni kellene, nem feltétlen gyors, de annál hatásosabb.

15 évesen sportolni kellene, nem feltétlen gyors, de annál hatásosabb.
A kérdező hozzászólása: szoktam esténként futni több mint fél orát de nem sokat segit...
Tornázz otthon zenére izzadásig, nekem bejött, de persze ez mellett az evésre is odafigyeltem, ha meg tudod álni, hogy este nem eszel, ill. csak pl egy joghurt, kis müzli, mondjuk szabj magadnak egy határt, hogy 5 után nem eszel, csak azt a joghurtot..De éheztetni ne éheztesd magad, fiatal vagy , kell az energia, csak próbálj meg odafigyelni amozgás és a kaja összhangjára.Pl hiába futsz ha mellette esténként sokat eszel(nem tudom csak mondom).
A hormonok tombolnak benned. Nem szabad fogyókúráznod!!csak orvosi felügyelettel. Ha egy diétás orvos meglátna megkérdezné, hogy mi is a baj? hisz olyan kis csinos vagy! Csak mozgással és a szénsavas üdcsik, nasik elhagyásával fogyhatsz. Végezz zsírégetõ tornát. Pl. több ismétlésszámban elvégzett lábemelés, ha van kis súlyzód otthon ne hagyd porosodni! nyomj bele párat meglátod megéri. Az idõ úgy is õszire-télire fordul, nem lehet már kint szaladgálni, helyette szobádban (vagy edzõteremben) végzett sok-sok ismétlés számú edzés lesz hatásos.

15 éves fiú vagyok van egy kis felesleg rajtam de csak a hasamon a többi testrészemen alig van, vékony combjaim izmosabb karjaim vannak Most 175cm 68 kg vagyok Rendszeresen mozgok tenisz+kondizok eddig lefogytam 15 kg-ot de most nem megy tovább xD?

Legjobb válasz: Ezek mellett, amiket leírtál fontos a megfelelõ táplálkozás. Nem mindegy mikor eszel, mennyit és mit! Ha rendszeresen sportolsz a legjobb ha 2 óránként eszel, de keveset (tapasztaltam). Kevesebb kenyeret kell enni és ha megteheted teljes kiõrlésû vagy rozskenyeret egyél. Ha ezekre odafigyelsz a hasad néhány hónap alatt le fog menni. L/22

Ezek mellett, amiket leírtál fontos a megfelelõ táplálkozás. Nem mindegy mikor eszel, mennyit és mit! Ha rendszeresen sportolsz a legjobb ha 2 óránként eszel, de keveset (tapasztaltam). Kevesebb kenyeret kell enni és ha megteheted teljes kiõrlésû vagy rozskenyeret egyél. Ha ezekre odafigyelsz a hasad néhány hónap alatt le fog menni. L/22
nem hiszem, hogy 175 cm-hez sok lenne a 68 kg. Ez egy férfinál ráadásul sovány alkatot jelent. Ne akarj fogyni, ha jól akarsz kinézni.
fogyhatsz ebbõl még bõven ha szeretnél, lehet izmot növelni, a tenisz, ha heti legalább 7alkalommal csinálod, olyan alkatot csinál, mint amilyen a profi rövidtáv futóknak van.Nekem is ilyen alkatom lett a tenisztõl, a második válaszolóval nem értek eggyet, 15évesen nem kell az embernek férfias kinézet az magától ki fog alakulni pár év múlva.
A kérdező hozzászólása: Nos az a helyzet h keveset eszek és általában 1 nap 3szor kenyeret nem eszek, mivel testépítek mellé sok fehérjét eszek szeretem a zöldséget meg a rizst is krumplit ritkán eszek, lehet h jót tenne hogyha futni járnék?

15-éves vagyok 173 cm 65 kg normális ez? Én nem érzem annak 56 kg akarok lenni mitől tudok gyorsan fogyni?

Legjobb válasz: Azért a véznától távol áll, az 15-20 kilóval lejjebb kezdõdik.

Azért a véznától távol áll, az 15-20 kilóval lejjebb kezdõdik.
Így is vézna lehetsz hova akarsz fogyni?
Most még nem mérvadó, a következõ két évben fog kialakulni az alakod. Ha akkor sem leszel elégedett, tegyél ellene.
Ha a magasságodat nézzük hozzá, lehet, h nem vagy vékony, de szerintem kövér sem. Drasztikus fogyókúrára semmiképpen sincs szükséged. Inkább kezdj sportolni!
Gyorsan lefogyni? Miért?
Ne gyorsan akarj fogyni...az nem vezet semmi jóra. Egyél egészségesen (kb. napi 1400 kalória), sportolj valamit és így heti 0, 5 kg-ot tudsz fogyni..szépen lassan de biztosan. Én is így csinálom, bár nekem 2-3 kilónál nem szokott több feleslegem lenni.
Egy éve én is 65 kg voltam és akkor kb. 174 cm. És hát nem voltam egy nádszál. Ez azóta megváltozott, ma reggel éppen 58 kilót mutatott a mérleg. Fogyózom, le szeretnék fogyni 55 kilóra. De nem koplalok! Ha diétázni szeretnél olvass egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokat a neten! Amúgy így nehéz megállapítani, hogy kövér vagy-e. Mert én elég húsos voltam, de azért mert a lábamra semmit nem híztam, minden a hasam tájékára halmozódott fel. 14/L
A kérdező hozzászólása: nekem meg a seggemre és mindenhova jön még az arcomra is. Tehénnek érzem magam és tudom az vagyok. :/
sportolj. abból még nem volt baja senkinek...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!