Találatok a következő kifejezésre: 15 évesen fiatal vagyok a (15 db)

15 éves lány vagyok! És van egy barátom 3 hónapja járunk! Vár rám 1 évet feküdjek le vele? Nem vagyok túl fiatal? 16 leszek mikor meg kellene történi-e! A Pasim 18 éves!

Legjobb válasz: "Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.

"Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.
én a jelenlegi barátnõmmel 1 év 11 hónap után feküdtem le, voltak elõtte is barátnõim akikkel lefeküdtem, de õt nem csaltam meg, ha szeret, megvárja amíg biztos leszel:D addig is petting:D
Olyan nincs, hogy valakivel "le kell feküdni" . Ha szereted, akkor szerintem 16 évesen nem nagyon korai a szüzesség elvesztése, persze megfelelõ védekezés mellett! Errõl ne feledkezz el, soha! Anyukáddal nem tudod az ilyet megbeszélni? Lehet normális lenne, és elkísérne majd a nõgyógyszhoz, aki a késõbbiekben megfelelõ tanácsokkal, védekezési módokkal láthatna el, így anyukádéknak nem kellene tartania a "váratlan meglepitõl".
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor ESZEDBE SE JUSSON LEFEKÜDNI VELE!!! Ha tényleg késznek éreznéd magadat a dologra, nem egy ilyen anonim oldalon kérdezgetnéd.
Akkor a pasi 1 perverz lehet eléggé. Szórakoztasd inkámb a korod belieket. Am én is 3 hónapja vagyok a bnõmmel és már lefeküdtünk. (egyikünk sem 18)
Szerintem feküdj le vele ha szereted.
tök mindegy hány éves vagy, és h ö hány éves, és h mennyit váratod szerencsétlent. ha akarod tedd meg, nem kell ezt annyira felfujni
szerintem nem kell 1 évet várni vele, ez nem olyan hatalmas dolog, felesleges így rákészülni. ezek az idõkorlátok meg... felesleges kijelölni a dátumot. ha úgy érzed hogy szereted és akarod is, akkor feküdj majd le vele. amíg azon kell gondolkoznod, hogy hány hónap múlva, addig még ne, majd amikor már nem érzed azt hogy minél késõbb, annál jobb, akkor.
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.

15 évesen még fiatal vagyok a sexre?

mondjuk én érettnek érzem már magam erre...!(kül pasi vok) csak szerintetek ez nem lenne korai?

Legjobb válasz: Ha ilyeneket kérdezel, akkor még nem vagy biztos magadban, tehát még nem vagy lelkileg készen.

Ha ilyeneket kérdezel, akkor még nem vagy biztos magadban, tehát még nem vagy lelkileg készen.
A kérdésed alapján IGEN!
Ha megkérdezed, akkor kétségeid vannak. És amíg kétségeid vannak, addig nem vagy rá felkészülve. Majd akkor leszel érett a szexre, ha nem kell megkérdezned az embereket, hogy õk mit gondolnak. Lehet, hogy testileg érett vagy rá... de inkább várj, míg biztos nem leszel magadban.
IGEN
Ha úgy érzed hogy érett vagy már, készen állsz arra h lefeküdj valakivel és mersz is nyitni így egy lány felé, akkor ne azzal foglalkozz h itt mit írnak, ha van lehetõséged mindent bele. Mi nem mondhatjuk meg egy ki tudja milyen 15éves srácról h érett e már ehhez. Ezt te érzed.
Kifejezetten IGEN

15 eves vagyok a baratom 16. Szeretnenk lefekudni egymassal, 2honapja vaunk egyutt, nagyon szeretjuk egymast es mar pettingeltunk is. Mit tegyek? Nem vagyok tul fiatal?

maskulonben fejlett csaj vagyok;) felkeszultnek erzem magam a szexre

Legjobb válasz: 16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)

16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)
Ezt neked kell érezned! Az lényegtelen, hogy testileg milyen fejlett vagy, "agyilag" felkészült vagy-e? Ha úgy érzed, igen, akkor nincs semmi akadálya, bár még várhatnál legalább egy évet, de úgyse fogsz, én is voltam fiatal... :) A lényeg, hogy védekezzetek, mert az abortusz szerintem nem kellemes dolog...
A kérdező hozzászólása: termeszetesen fogunk vedekezni....nem szeretnek abortuszt:(meg akkor se csinaltatnek abortuszt ha veletlenul terhes maradnek
Hát én is úgy éreztem 15 évesen, hogy meg kell tennem az akkor 20 éves barátommal. Máshogy alakult, és utólag nagyon örültem neki, hogy nem tettem, és egy még gyönyörûbb élményben lehetett részem 17 évesen. Szóval nagyon gondold meg. Ha szerelmesek vagytok, és úgy néz ki, hogy tartós lesz a kapcsolat, csak akkor ajánlanám. :)
Ezt neked kell eldönteni.szerintem 2hónap kicsit kevés még, de Ti tudjátok, ha szeretitek egymást, és szerelmesek vagytok hajrá.:) mi a barátommal 10hónapot vártunk, így legalább megbizonyosodtam arról, hogy nem csak azt akarta(persze ezinkább az elsõ 2hónapban jutott csak eszembe, utána már megbíztam benne, és kiismertem:) ) õ 19, én 15 voltam, és így nem bántuk meg...neki is velem volt az elsõ, és hihetetlen jó volt:)

Páran mondták, hogy a fehérje fiatal korban, 15 évesen való fogyasztása megállít a növekedésben, 15 éves vagyok 165 cm fél éve edzek, szerintetek szedhetek fehérjét?

Legjobb válasz: Talán arra gondoltak, hogy ha nem eszel megfelelõ mennyiségû fehérjét (és minden mást), akkor állsz meg a növésben, ha fiatal korodban jól alultáplálod magad. De nem baj, elnézzük nekik.

Talán arra gondoltak, hogy ha nem eszel megfelelõ mennyiségû fehérjét (és minden mást), akkor állsz meg a növésben, ha fiatal korodban jól alultáplálod magad. De nem baj, elnézzük nekik.
kedves vasmajom talán utána kéne nézni mert 10000 ilyen kérdés van, ezért nem járok már a gyakorira volt hogy minden nap vagy 30-at válaszóltam de ma már ehhez nincs türelmem, nincs csodálom bunny hogy megtüri ezt a sok d e b. i. l-t én nem voltam rá képes a válasz ihatsz vasmajom ez csak koncentrált kaja érted? ja és ebben a sportban semmit sem fogsz elérni a hozáálásod miatt fél éve edzel és se sárga kapszula se semmi nem volt?? (le lehet pontozni)
Miért a húsevés is megállít a növésben, vagy mi? Abban is ugyanúgy fehérje van! Nyugodtan ihatod (nem gyógyszer ez, hogy szedni kelljen)!
Csak ennyit mondok: az ismerõseid szerint akkor a hús, tojás, túró fogyasztása megállít a növésben.
Hogy emberek honnan tudnak ilyen eszméletlen hülyeségeket összeszedni.
És mégis mivel indokolták ezt az állítást?
igen!!:D maszti...15/L
Ha budapesti vagy, nyugodtan írj.segítek 15/f
maszti :D test simogatás :D /L.17/
Ez h*lyeség. Még középiskolában megkértem az egyik haveromat hogy d*gjunk. Õ azt mondta hogy nem akarja hogy vége legyen a barátságunknak. Gondolkoztam azon hogy most vagy ronda vagyok (de mivel ezelõtt az eset elõtt is és utána is volt elég hosszútávon barátom nem hiszem hogy ezzel lenne a probléma) vagy hogy esetleg õ b*zi (de neki is lett ezek után barátnõje szóval nem gondolnám hogy b*zi), de végül arra a következtetésre jutottam hogy szimplán nem volt kedve hozzá.
csatlakozom az utolsóhoz de én olyankor nem gondolok arra hogy akarok és akkor jobb lesz de még azért van idõ :D 12/f
Lányok, akkor most írok egy nagy igazságot a fiúkról: Mi sokkal jobban szeretjük a szexet mint ti, ergo ha bármelyik fiút az osztályodból megkérdezed hogy lefeküdne-e veletek, olyna 90% lenne hogy igent mond, a maradék tízben meg nem is válaszolna csak "tenné a dolgát"... Nem, nem vagyunk perverzek, egyszerûen csk ilyen a beállítottságunk... Átlagos fiú voltam
Kérdezõ te hány éves is vagy? Remélem nem egy 40 éves uninteligens fazon vagy, aki erre izgul.
Én is segithetek rajtatok:D
nekem szinte az összes 14-16 éves csaj ismerõsöm ilyen és õk ilyenkor masztiznak...
Masztizz!! Ha a fantáziádra is támaszkodsz közbe, sokkal jobb lesz. :) ) 17/L
hát, akár írhattok nekem is:DDD
Álmodozz a szexrõl. Én is azt szoktam. Azzal a sráccal képzeld el aki tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: Azt én is szoktam, de néha az már unalmas...
masztizz, ha unod akkor probald mashogy, melegviz, stb. vagy keress egy fiut, pl sulibol es nem kell lefekudnod vele, anelkul is lehet jokat. nekem kb 16 evesen oszt tarsnommel volt ilyen, es nagyon bejott neki ha akar oran nacin keresztul simiztem vagy a bugyija alatt jatszottam el vele... meg nyaltam ha atjott.. am tuti van olyan srac a tarsasagodban aki szivesen szorakoztat. am ha ramirsz adok meeg otleteket...es 19 f

SEGÍTSÉG, 15 éves vagyok, és a péniszemen tapasztaltam "sebnek" tűnő elváltozást, nemi életet még nem éltem hisz még fiatal vagyok?

......(a kérd?jel szükséges volt a kiiráshoz)maszturbálni csak 14.-ik élet évemet betöltve próbáltam ki, els? két-három alkalommal az ejekulációval kisebb vérzés is párosult.(4-6 csepp maximum). Feltöltök két képet ahol látható a péniszem, csak az érintett része.

Legjobb válasz: Menj dokihoz! Beszélj anyuddal-apuddal, Õk elkísérnek...

Menj dokihoz! Beszélj anyuddal-apuddal, Õk elkísérnek...
Próbáld megmosni, jól folyasd le vízzel egymás után több napon, aztán ha nem múlik, akkor menj el orvoshoz!

Van 1 srác 22 éves tavaly januárba ismertük meg egymást. Én 15 vagyok és ő azt mondja hogy fiatal vagyok hozzá . Pedig mikor kettesben vagyunk nem ezt lehet levenni a viselkedéséből. Aranyos és kedves velem. Mivel tudnám megszerezni? Mit kéne tennem?

Például múltkor azt mondta hogy üljek az ölébe. Elkezdett ölelgetni és vetk?ztetni. Persze nem hagytam neki mivel azt mondta hogy fiatalnak tart.

Legjobb válasz: Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L

Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L
ez azt jelenti (ne haragudj ha fájni fog..) hogy mint társ nem kellenél, mert fiatalnak tart magához, de amugy simán felpróbálna egyszer.. aztán pápá.. sajnálom.
20/F
Hát még ha úgy fájna ha közben csinálná veled, és közli is hogy csak erre kellenél neki! K.O.
Igaza van az elöttem író hölgynek. Kislányként tekint rád. Amúgy én se hagynám h vetkõztessen. 22/F
A kérdező hozzászólása: Csak lefeküdni nem akarok vele . az biztos hogy nem hagynám neki még úgy sem hogy nagyon bele szerettem . mikor utoljára beszéltem vele azt kérdezte hogy nem e tartom õt idõsnek hozzám . és hogy 1-2 év múlva járna velem meg hogy ki tudja mit hoz még a jövõ . Meg múltkor találkozni akart velem de ez nem jött össze és én döntöttem így . mert zavart hogy nem tudok kiigazodni rajta . és még jobban fájni fog ha látom és azt hogy milyen kedves és aranyos velem . köszi a válaszokat . és remélem írtok még.

15-16 éves fiuk! Borotváljátok a fütykös körül, vagy csak fazon, vagy olyan-amilyen? Mi jön be a fiatal lányoknak?

Szinte minden barátom borotválja, de nem tudom, mi tetszene egy lánynak, ha odáig jutnánk.

Legjobb válasz: Én nõ vagyok,ha egy lány szeret nem ezen fog gondolkodni.Egyébként ha le van borotválva nagyobbnak látszik a szerszám :) És nem megy szõr a szájba :) Azonban számits rá hogy elsõ alkalommal kegyetlenül viszketni fog amikor nõl vissza

Ne haragudj komolyan érdekel, miért kockáztatnak ezzel hererákot vagy meddõséget?
Én nõ vagyok, ha egy lány szeret nem ezen fog gondolkodni.Egyébként ha le van borotválva nagyobbnak látszik a szerszám :) És nem megy szõr a szájba :) Azonban számits rá hogy elsõ alkalommal kegyetlenül viszketni fog amikor nõl vissza
Néha leszoktam. Borostásra.
a férfiaknak felesleges. Optikailag szintem nem nagyobbít valamit, viszont a röhögõgörcsrög elfog mindig. Arról nem is beszélve, hogy hererák és meddõség kockázatát bevállalják ezzel, szóval a hülyeség mindig kelendõ. Szerintem férfiatlan. 16/L
Én igen és ha csupasz sokkal jobb érzés is meg nagyobbnak látszik tõle a botod
#9 -essel értek egyet :D 15/f
amíg nem lesz meg az elsõ/rendszeres együttlét addig nagyon nem érdekel milyen nekem :/:D
Szerintem nem feltétlenül kell mindig leborotválni. Persze, azért ne legyen dzsumbuj se, mert az sem jó és kellemetlen a lánynak, ha mondjuk orál közben szõrszál megy a szájába. De van ugye a jól ismert aranyközépút, ami ez esetben is alkalmazható. Szóval, ha rövidre vágod is simán jó.
Én nem borotválom, de nekem is mondják hogy borotválják.
Majd a barátnõd eldönti milyet "szeret"!
Hát én azért borotváltam le mert ki akartam próbálni De amikor visszanõtt akkor erõsebb, dúsabb szálak voltak és azóta kb havonta 1 szer
Ennyi idõsen többnyire pisilésre kell, arra meg nem mindegy ? :D

SEGÍTSÉG, 15 éves vagyok, és a péniszemen tapasztaltam "sebeknek" tűnő elváltozást, nemi életet még nem éltem hisz még fiatal vagyok. Semmi féle, érzékenység, fájdalom, viszketés, vagy zavaró dolog NINCS?

...(a kérd?jel szükséges volt a kiiráshoz)maszturbálni csak 14.-ik élet évemet betöltve próbáltam ki, els? két-három alkalommal az ejekulációval kisebb vérzés is párosult.(4-6 csepp maximum). Feltöltök két képet ahol látható a péniszem, csak az érintett része.

Legjobb válasz: én nem tudok a gondodra válaszolni de ne aggódj biztos nem nagy a baj a képek alapján

én nem tudok a gondodra válaszolni de ne aggódj biztos nem nagy a baj a képek alapján
Mutasd meg urológusnak

15 éves vagyok, jól tanulok és nem vagyok az a szokványos cigis hülye fiatal. Viszont most fogok ballagni és sajnos így tél végére nagyon fehér lesz a bőröm. Szolárium?

Amúgy is fehér börű vagyok,nehezen barnulok. De a ballagsomra szeretnék egy kis színt..szerintetek elmehetek 1x-2x szoláriumba 2-3 percre,vagy inkább hagyjam?

Legjobb válasz: Szerintem hagyd a csudába. Én az esküvõm elõtt határoztam el, hogy elmegyek szoliba, mert hiába napoztam nem lett színem, kb. 2 hónappal már az esküvõ elõtt elkezdtem járni. (már nem tudom hogy van, de asszem elõször heti 1X5 perc és fokozatosan lehet növelni) Na mindegy szóval szabályosan jártam ahogy a kozmetikus tanácsolta és semmi színem nem lett.

A napfényt mértékkel nyárra írtam, nem mostanra :)
Szerintem is felesleges, nekem elég fehér a bõröm, de nem járok szoliba, mert nem tartom túl egészségesnek. Akkor már inkább napfény (mértékkel, és nem a déli órákban). De én szerencsés vagyok, mert nekem a világosabb bõr nagyon tetszik :)
Nekem a szolitól tiszta folt lett a bõröm, nem ajánlom, ne tedd tönkre a bõröd.:)
Szerintem hagyd a csudába. Én az esküvõm elõtt határoztam el, hogy elmegyek szoliba, mert hiába napoztam nem lett színem, kb. 2 hónappal már az esküvõ elõtt elkezdtem járni. (már nem tudom hogy van, de asszem elõször heti 1X5 perc és fokozatosan lehet növelni) Na mindegy szóval szabályosan jártam ahogy a kozmetikus tanácsolta és semmi színem nem lett.
Annyira bírom az ilyen kérdéseket:) Elmondanád, hogy mi köze a szoláriumhoz az, hogy, hogy tanulsz vagy, hogy cigizel-e??Mindegy:) Szerintem hagyd, ha jól érzed magad így a bõrödben fölösleges roncsolni a bõrödet. Az 1-2 alkalmas pár perces szoli semmit nem fog használmi. Szerintem fölösleges lenne elmenned, de ahogy érzed:)
Én egyáltalán nem tartom hátránynak, ha egy lány bõre nem barna... Szerintem hagyd a francba, de te tudod.:) 16/f UI: Feltételezem, hogy lány vagy, ugye? Mert ha nem akkor no comment.:D
Sokkal természetesebb és szebb színt érhetsz el, ha karotin kapszulát szedsz (DM-ben kapható például), és óvatosan adagolod magadnak a szép tavaszi napfényt... ha eljön a tavasz. :) Vagy olyan testápolót használsz, ami enyhén bõrbarnító hatású. Így nem fogsz leégni, nem károsítod a szép fiatal bõrödet, és megspórolsz sok idõt és pénzt, hisz sem a kapszula, sem a testápoló nem nagy tétel.
A szoliellenesek úgyis azt írják, hogy ne menj, mert káros :) Szerintem egy önbarnító krém sokkal károsabb, rengeteg vegyi anyag van benne, amik a bõrön keresztül felszívódnak és ki tudja mit okoznak... Én a helyedben heti 1-2x a min. hosszra bemennék, de csakis a legújabb, legkorszerûbb szoliba és lehetõleg állóba. Viszont minden szoli elõtt egy nagyon alapos bõrradírozás szükséges, úgy nem leszel foltos, utána pedig bõséges hidratálás kívül-belül.
1x-2x 2-3 perc az értelmetlen. SEMMI nem fog látszódni belõle. Azt tudom ajánlani h ballagás elõtti két hétben 3 naponta befekszel 10 percre csokicsövesbe. Akkor kapsz egy szép barna színt. Én is ezt csináltam szalagavató elõtt mert nekem is nagyon fehér a bõröm és szörnyen festettem a fehér ruhában :DD
Várjál még a hülye fiatallal, mert Te most ballagsz, ez ilyenkor változik meg sok embernél. sajnos :D de maradj így!
Ha normális, modern szoliba mész, akkor szerintem nincs gond vele. Annyi, hogy ne vidd túlzásba, ha nagyon fehér a bõröd, elõször mondjuk 5 percre feküdj be, utána megint 5, majd 10. Egyébként én is fehér bõrû vagyok, de rajtam az 5 perc is meglátszott (ezt onnan tudom, hogy mindig hagyok magamon bugyit, mikor befekszem, hogy utána csekkolni tudjam a barnulást). Szóval, ha mértékkel mész, és nem narancssárgára akarod pirítani magad, akkor nyugodtan.
A szoli max pirosra sütne és szeplõket gyártana a fehér bõrödre, szebb nem lett még senki a szolitól, még alapból barnábbaknak is csak sárgás színt ad. Elég ronda. Emellett káros is. A fehér bõr pedig nagyon szép.
Kedveském szerinted ez "Elmondanád, hogy mi köze a szoláriumhoz az, hogy, hogy tanulsz vagy, hogy cigizel-e??" nem egy kérdésnek számít? Ne legyél már felháborodva, mert szerintem semmi bántót nem írtam, pedig tudtam volna:)
Ha barnítókrémet választasz, akkor vigyázz vele, mert ha nem jól oszlatod el a testeden, akkor foltos lesz, ami gázabb, mintha csak szimplán fehér lennél. Egyébként nem tudom, hogy mi a baj a fehér bõrrel :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:) Úgy függ össze vele, hogy ne úgy, ne olyan lánynak képzeljetek egy, aki egy cigis, szolis, buta liba. Én pedig azt nem értem Kedves válaszadó, hogy miért nem kérdezed meg az OKÁT, hogy miért írtam bele?!
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!