Találatok a következő kifejezésre: 15 évesen fiatal vagyok (23 db)

15 éves lány vagyok! És van egy barátom 3 hónapja járunk! Vár rám 1 évet feküdjek le vele? Nem vagyok túl fiatal? 16 leszek mikor meg kellene történi-e! A Pasim 18 éves!

Legjobb válasz: "Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.

"Vár rám 1 évet feküdjek le vele?" Ezt a kérdést nem értem. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne feküdj le vele, abból nem lehet gond.
én a jelenlegi barátnõmmel 1 év 11 hónap után feküdtem le, voltak elõtte is barátnõim akikkel lefeküdtem, de õt nem csaltam meg, ha szeret, megvárja amíg biztos leszel:D addig is petting:D
Olyan nincs, hogy valakivel "le kell feküdni" . Ha szereted, akkor szerintem 16 évesen nem nagyon korai a szüzesség elvesztése, persze megfelelõ védekezés mellett! Errõl ne feledkezz el, soha! Anyukáddal nem tudod az ilyet megbeszélni? Lehet normális lenne, és elkísérne majd a nõgyógyszhoz, aki a késõbbiekben megfelelõ tanácsokkal, védekezési módokkal láthatna el, így anyukádéknak nem kellene tartania a "váratlan meglepitõl".
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor ESZEDBE SE JUSSON LEFEKÜDNI VELE!!! Ha tényleg késznek éreznéd magadat a dologra, nem egy ilyen anonim oldalon kérdezgetnéd.
Akkor a pasi 1 perverz lehet eléggé. Szórakoztasd inkámb a korod belieket. Am én is 3 hónapja vagyok a bnõmmel és már lefeküdtünk. (egyikünk sem 18)
Szerintem feküdj le vele ha szereted.
tök mindegy hány éves vagy, és h ö hány éves, és h mennyit váratod szerencsétlent. ha akarod tedd meg, nem kell ezt annyira felfujni
szerintem nem kell 1 évet várni vele, ez nem olyan hatalmas dolog, felesleges így rákészülni. ezek az idõkorlátok meg... felesleges kijelölni a dátumot. ha úgy érzed hogy szereted és akarod is, akkor feküdj majd le vele. amíg azon kell gondolkoznod, hogy hány hónap múlva, addig még ne, majd amikor már nem érzed azt hogy minél késõbb, annál jobb, akkor.
Ha szereted, akkor igen. Ha csak azért feküdnél le vele, mert úgy érzed ideje, akkor meg keress olyat, akivel akkor is lefeküdnél, ha nem éreznéd így.

15 eves lany vagyok, es nyaron szeretnek dolgozni! Utananeztem es rudom, hogy lehet! De hova vesznek fel ilyen fiatal embert? Fagyit szivesen arulnek, cukiban dolgoznek, vagy barmi!

Legjobb válasz: Törvényileg engedélyezett, de nem fognak cukrászdába felvenni, se semmilyen olyan helyre ahol bármilyen felelõsséget kéne vállalnod.

Törvényileg engedélyezett, de nem fognak cukrászdába felvenni, se semmilyen olyan helyre ahol bármilyen felelõsséget kéne vállalnod.
Diákszövetkezetnél érdeklõdj, de már valószínûleg késõ.

15 éves vagyok, túl fiatal?

8 hónapja van barátom, szép lassan fokozatosan haladunk. lassan el kell h jöjjön az ideje a sexnek is.. nagyon szeretem és tudom h ? is engem nagyon gyengéd! Túl fiatalvagyok 15 évesen a sexhez? /csak normális válaszokat, légyszives!/ 15²l

Legjobb válasz: Ha bármi kétely felmerül benned- például az, hogy nem vagy-e túl fiatal, akkor a válasz: IGEN! - és nem a korod miatt, hanem mert ha még kételyeid vannak a dolgot illetõen, akkor egyértelmûen nem vagy még kész rá lelkileg. Én 14 évesen jöttem össze az 1. barátommal, másfél évig jártunk, de áldom a sorsot, hogy nem feküdtem le vele, mert utólag kiderült, hogy az utolsó fél évben már nem szeretett, csak azért nem akart szakítani velem, mert osztálytársak voltunk, és inkább megvárta a nyári szünetet... Aztán 16,5 évesen jöttem össze a mostani barátommal, és Vele is vártam 1 évig, mire lefeküdtem Vele. Sõt, a legtöbb barátnõm 16-17 évesen jött össze a barátjával, a legkevesebb fél év volt, amit várt valaki, a legtöbb pedig 2 év. De ez abban az idõben volt... Van, aki 14 évesen lefekszik a barátjával, és nem bánja meg, és évekig együtt maradnak/ talán örökre. De ez elég ritka. Benned kétségek merültek fel, hogy meg kéne- e tenned, így egyértelmû, hogy nem állsz még készen rá- akár 15 éves vagy, akár 25, akár 8 hónapja, akár 80 hónapja... Akkor leszel rá kész, ha minden porcikáddal vágysz rá, ha semmi félelem, vagy kételkedés nem lesz benned vele kapcsolatban. 20/L

Ha bármi kétely felmerül benned- például az, hogy nem vagy-e túl fiatal, akkor a válasz: IGEN! - és nem a korod miatt, hanem mert ha még kételyeid vannak a dolgot illetõen, akkor egyértelmûen nem vagy még kész rá lelkileg. Én 14 évesen jöttem össze az 1. barátommal, másfél évig jártunk, de áldom a sorsot, hogy nem feküdtem le vele, mert utólag kiderült, hogy az utolsó fél évben már nem szeretett, csak azért nem akart szakítani velem, mert osztálytársak voltunk, és inkább megvárta a nyári szünetet... Aztán 16, 5 évesen jöttem össze a mostani barátommal, és Vele is vártam 1 évig, mire lefeküdtem Vele. Sõt, a legtöbb barátnõm 16-17 évesen jött össze a barátjával, a legkevesebb fél év volt, amit várt valaki, a legtöbb pedig 2 év. De ez abban az idõben volt... Van, aki 14 évesen lefekszik a barátjával, és nem bánja meg, és évekig együtt maradnak/ talán örökre. De ez elég ritka. Benned kétségek merültek fel, hogy meg kéne- e tenned, így egyértelmû, hogy nem állsz még készen rá- akár 15 éves vagy, akár 25, akár 8 hónapja, akár 80 hónapja... Akkor leszel rá kész, ha minden porcikáddal vágysz rá, ha semmi félelem, vagy kételkedés nem lesz benned vele kapcsolatban. 20/L
Szerintem igen. Általában 17-18 évesen kezdenek megérni rá, van aki 17, van aki 19 évesen.
Ha megkérdezed, akkor igen. Egyébként helyesen: szex.
Nem is az, hogy fiatal vagy, hanem bizonytalan, mert ha nem lennél az, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. Márpedig ha bizonytalan vagy, akkor ne feküdj le vele!
szerintem vár még úgy 17 éves korodig, a 8 hónap még kevés, ráadásul minket kérdezel
Lehet itt anatómiailag vizsgálni a doglokat csak értlme nincs, ebben a korban szerintem természetes, régen is csinálták hidjétek el sõt még korábban is csak nem tudta senki... Úgy gondolom itt annak lehet nagy jelentõsége hogy vágyj rá de igazán és hogy szeresd azt akivel, ennek 2 formája van van az hogy dugunk(érzelem nélkül) és hogy szeretkezünk aminek a nevében is bennevan a lényege hogy szeretjük a másikat hahiszed hanem teljesen más az érzés... amúgy az okoskodóknak üzenném hogy ha filozófiai szempontból nézzük a szex és a párkaqpcsolatok miatt élünk emberek, ez az ami mozgatja a mindennapjainkat és ezt nem tudja tagadni senki... egy 15 éves srác aki megbecsüli a barátnõjét és mindennél jobban szereti, mindaketten szüzek de igenis készülnek a dologra, és mefgbecsülik a másik érzéseit mert ez csak így mûködhet!
nem a korodtól függ fizikailag készen álsz, az a fõ h lelkileg felkészültél e.és ha nagyon szeretitek egymást, és a barátod ojan hogy megérdemli akkor csak nyugottan.
Nem vagy még kész rá. Testileg biztos nem, hiszen még menstruálni is gondolom csak pár éve kezdtél el, növésben vagy, a hormonháztartásod épp elég zavaros anélkül is, hogy még jobban bekavarnál a szexeléssel (felboríthatja a mensid rendszerességét, ami épp csak kezdene beállni ebben a korban). Lelkileg meg a bizonytalanságodból látszik, hogy még fiatal vagy hozzá. Nem kötelezõ lefeküdni vele, csak mert ma az a szokás a tiniknél. Szex nélkül is mûködhet egy kapcsolat akár 1-2 évig is, fõleg ilyen fiatal korban, csak manapság be vannak hülyítve az emberek, a csapból is a szex folyik, nem is tudnak másra gondolni, ha egymás mellé kerül egy fiú meg egy lány.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!
ne másokat kérdezz hogy korai-e még :D ha úgyérzed hát hajrá ha nem akk meg várj még :D
Én is 15 vagyok, és nagyon imádom a barátomat. Testileg érett lennék a szexhez, de lelkileg rájöttem, hogy még nem. Pedig tudom, hogy vigyázna rám, de még akkor sem vagyok kész. Ez ettõl függ. :)
nem én 13 vagyok és már nem vagyok szûz ha úgyérzed hogy itt az ideje akkor hajrá de csak gumival
hülyeség Chuck Norris elõbb vesztette el a szüzességét mint az apja

Páran mondták, hogy a fehérje fiatal korban, 15 évesen való fogyasztása megállít a növekedésben, 15 éves vagyok 165 cm fél éve edzek, szerintetek szedhetek fehérjét?

Legjobb válasz: Talán arra gondoltak, hogy ha nem eszel megfelelõ mennyiségû fehérjét (és minden mást), akkor állsz meg a növésben, ha fiatal korodban jól alultáplálod magad. De nem baj, elnézzük nekik.

Talán arra gondoltak, hogy ha nem eszel megfelelõ mennyiségû fehérjét (és minden mást), akkor állsz meg a növésben, ha fiatal korodban jól alultáplálod magad. De nem baj, elnézzük nekik.
kedves vasmajom talán utána kéne nézni mert 10000 ilyen kérdés van, ezért nem járok már a gyakorira volt hogy minden nap vagy 30-at válaszóltam de ma már ehhez nincs türelmem, nincs csodálom bunny hogy megtüri ezt a sok d e b. i. l-t én nem voltam rá képes a válasz ihatsz vasmajom ez csak koncentrált kaja érted? ja és ebben a sportban semmit sem fogsz elérni a hozáálásod miatt fél éve edzel és se sárga kapszula se semmi nem volt?? (le lehet pontozni)
Miért a húsevés is megállít a növésben, vagy mi? Abban is ugyanúgy fehérje van! Nyugodtan ihatod (nem gyógyszer ez, hogy szedni kelljen)!
Csak ennyit mondok: az ismerõseid szerint akkor a hús, tojás, túró fogyasztása megállít a növésben.
Hogy emberek honnan tudnak ilyen eszméletlen hülyeségeket összeszedni.
És mégis mivel indokolták ezt az állítást?

15 eves vagyok a baratom 16. Szeretnenk lefekudni egymassal, 2honapja vaunk egyutt, nagyon szeretjuk egymast es mar pettingeltunk is. Mit tegyek? Nem vagyok tul fiatal?

maskulonben fejlett csaj vagyok;) felkeszultnek erzem magam a szexre

Legjobb válasz: 16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)

16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)
Ezt neked kell érezned! Az lényegtelen, hogy testileg milyen fejlett vagy, "agyilag" felkészült vagy-e? Ha úgy érzed, igen, akkor nincs semmi akadálya, bár még várhatnál legalább egy évet, de úgyse fogsz, én is voltam fiatal... :) A lényeg, hogy védekezzetek, mert az abortusz szerintem nem kellemes dolog...
A kérdező hozzászólása: termeszetesen fogunk vedekezni....nem szeretnek abortuszt:(meg akkor se csinaltatnek abortuszt ha veletlenul terhes maradnek
Hát én is úgy éreztem 15 évesen, hogy meg kell tennem az akkor 20 éves barátommal. Máshogy alakult, és utólag nagyon örültem neki, hogy nem tettem, és egy még gyönyörûbb élményben lehetett részem 17 évesen. Szóval nagyon gondold meg. Ha szerelmesek vagytok, és úgy néz ki, hogy tartós lesz a kapcsolat, csak akkor ajánlanám. :)
Ezt neked kell eldönteni.szerintem 2hónap kicsit kevés még, de Ti tudjátok, ha szeretitek egymást, és szerelmesek vagytok hajrá.:) mi a barátommal 10hónapot vártunk, így legalább megbizonyosodtam arról, hogy nem csak azt akarta(persze ezinkább az elsõ 2hónapban jutott csak eszembe, utána már megbíztam benne, és kiismertem:) ) õ 19, én 15 voltam, és így nem bántuk meg...neki is velem volt az elsõ, és hihetetlen jó volt:)

Szeretnék piercinget, most 15 éves vagyok szereintetek nem vagyok hoá fiatal? Szüleim szereint igen :S Ti nektek mikor volt?

Legjobb válasz: Igen, fiatal vagy hozzá. Még nem úgy gondolkozol, ahogy majd felnõttként fogsz.

Igen, fiatal vagy hozzá. Még nem úgy gondolkozol, ahogy majd felnõttként fogsz.
Hú az klassz, és milyen klassz lesz amikor majd begyullad a szád alig tudsz inni, vagy összejössz valakivel és még egy puszit se tudsz neki adni mert az a fémszarság ott lesz...én is 15 vagyok, és eszembe nem jutna ilyen szarokat rakni a fejemre...hogy néz már ki? Mint mikor a mágnesember közelmegy a szögesdobozhoz... Amúgy sokak már 14 évesen kilyuggatják a képüket, gratulálok nekik. Nem vagy fiatal, csak nincs értelme hogy egy fémdarab lógjon ki az arcodból, pláne a szádból!
Egyébként elõször mindenki csak egyet akar, de aztán nem állják meg, lesz 6 lyuk a fülükben kettõ a szemöldökükben 3 a szájukban 4 az orrukban...
Nekem 17évesen volt az elsõ, a nyelvembe csináltattam.Nem vagy fiatal hozzá, ha megunod kiveszed.:) 22/L
nekem 27 évesen lett a köldökömben, szóval nem siettem el:) te se tedd! inkább készíts változatos, de finom, igényes sminket és variáld a hajad! plusz jópofa bizsuk, hajdíszek, esetleg fülbevaló lehet nagyon csajos és nem is túl drága. sztem a szüleid sem tiltanák.
Nekem az elsõ 14 évesen volt az ínyfékemben..aztán sorra jött a többi (orr, mellbimbó, orrnyereg), de már kicsit meguntam, hogy ezek miatt a legtöbben nem vesznek komolyan beszélgetés közben, úgyhogy kivettem õket.Most már csak tetoválásaim vannak, de nem feltûnõ helyeken. 17/l
ha a gyerekemrõl lenne szó, aztmondanám fiatal vagy hozzá, igen, ne álljon ki a bõrödbõl sehol se fémrúd vagy karika ennyi idõsen. de! manapság már úgy látom hogy általános dologgá vált ennyi idõsen a dolog, attól is függ hogy milyen piercingrõl van szó, és hogy leállsz 1nél vagy aztán jön a hullám is tele lesz velük a tested?:D szerintem olyan helyre megcsináltathatod, ami nem okoz csúnya heget, pl szemöldökbe mondjuk ne, de én sztem 15voltam amikor elsõ pc-t csináltattam, orrba, nem bántam meg, de azóta nem álltam le, mára már sok van:D úgyh vigyázz:d azért mérlegelj=)
A kérdező hozzászólása: ...írjatok még...
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon, amúgy cak 1-et szeretnék az középre az alsó ajkam és az állam közé
21 évesen csináltattam fülembe és köldökömbe :) Szerintem várj még pár évet, változni fog a gondolkodásod. Ha akkor is ugyanannyira szeretnéd, akkor mehet :) Én most a tetoválással vagyok így. Most szeretnék, de lehet, késõbb megbánnám, így inkább várok. Érdemes elgondolkodni azon is, hogy késõbb milyen állást kapsz majd, ha szét vagy szúrkálva :)
igen!!:D maszti...15/L
Ha budapesti vagy, nyugodtan írj.segítek 15/f
maszti :D test simogatás :D /L.17/
Ez h*lyeség. Még középiskolában megkértem az egyik haveromat hogy d*gjunk. Õ azt mondta hogy nem akarja hogy vége legyen a barátságunknak. Gondolkoztam azon hogy most vagy ronda vagyok (de mivel ezelõtt az eset elõtt is és utána is volt elég hosszútávon barátom nem hiszem hogy ezzel lenne a probléma) vagy hogy esetleg õ b*zi (de neki is lett ezek után barátnõje szóval nem gondolnám hogy b*zi), de végül arra a következtetésre jutottam hogy szimplán nem volt kedve hozzá.
csatlakozom az utolsóhoz de én olyankor nem gondolok arra hogy akarok és akkor jobb lesz de még azért van idõ :D 12/f
Lányok, akkor most írok egy nagy igazságot a fiúkról: Mi sokkal jobban szeretjük a szexet mint ti, ergo ha bármelyik fiút az osztályodból megkérdezed hogy lefeküdne-e veletek, olyna 90% lenne hogy igent mond, a maradék tízben meg nem is válaszolna csak "tenné a dolgát"... Nem, nem vagyunk perverzek, egyszerûen csk ilyen a beállítottságunk... Átlagos fiú voltam
Kérdezõ te hány éves is vagy? Remélem nem egy 40 éves uninteligens fazon vagy, aki erre izgul.
Én is segithetek rajtatok:D
nekem szinte az összes 14-16 éves csaj ismerõsöm ilyen és õk ilyenkor masztiznak...
Masztizz!! Ha a fantáziádra is támaszkodsz közbe, sokkal jobb lesz. :) ) 17/L
hát, akár írhattok nekem is:DDD
Álmodozz a szexrõl. Én is azt szoktam. Azzal a sráccal képzeld el aki tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: Azt én is szoktam, de néha az már unalmas...
masztizz, ha unod akkor probald mashogy, melegviz, stb. vagy keress egy fiut, pl sulibol es nem kell lefekudnod vele, anelkul is lehet jokat. nekem kb 16 evesen oszt tarsnommel volt ilyen, es nagyon bejott neki ha akar oran nacin keresztul simiztem vagy a bugyija alatt jatszottam el vele... meg nyaltam ha atjott.. am tuti van olyan srac a tarsasagodban aki szivesen szorakoztat. am ha ramirsz adok meeg otleteket...es 19 f
Ne szexelj ...
13 évesen akarsz 15 éves csajt? Ember.. nézz körül.. Mostanában a 15 évesek 18-20 évesekkel járnak.
Mit tegyél? Várj még 3 évet.. 13 évesen még ne akarj szexelni.
Mivel ilyen korban nõ sincs, csak kislány...
13 évesen még legozz, vagy barbiezz! Ezt most komolyan mondtam, nem bunkóságból.
15 évesen már szexelhetsz de 13 évesen még ne.
Én is így vagyok vele 13 vok
és is 13 éves vagyok és lány de nekem eszembe sem jutna ilyen hidd el várj még 3 évet majd utána azt csinálsz már amit akarsz...ilyen idõsen még a tanuláson járjon az eszed :)
Szerezz egy guminõt. az megteszi...
A kérdező hozzászólása: De itt nincs olyan, aki belemenne...
Egy 12-15 éves "nõ" nem nõ, hanem kislány.
A kérdező hozzászólása: Milyen kislány?! :D
A kérdező hozzászólása: Az értelmes válaszokat Köszönöm! Tisztelet! A negatív válaszokat pedig nem köszönöm meg, bocsánat! És... Olyan nõ nincs, aki ilyen korban akarja...
Én is a 3 év várakozásra szavaznék, de mondhatunk mi bármit, ha már egyszer eldöntötted, hogy neked szex kell. Rengeteg korodbeli csaj él nemi életet, kifogsz egyet magadnak, védekeztek és kész. Azt csinálsz, amit akarsz, míg másnak nem ártasz vele (és ebbe beletartozik az abortálás is).
Ne sírj, majd ha 22 évesen is szûz leszel, mint én akkor sírhatsz!! Addig tanulj és pornózz!
ehhhehhhehhh bazeg.....
vegyél egy banánt és olyan mint a szex vagy szerezz egy vibrit

SEGÍTSÉG, 15 éves vagyok, és a péniszemen tapasztaltam "sebeknek" tűnő elváltozást, nemi életet még nem éltem hisz még fiatal vagyok. Semmi féle, érzékenység, fájdalom, viszketés, vagy zavaró dolog NINCS?

...(a kérd?jel szükséges volt a kiiráshoz)maszturbálni csak 14.-ik élet évemet betöltve próbáltam ki, els? két-három alkalommal az ejekulációval kisebb vérzés is párosult.(4-6 csepp maximum). Feltöltök két képet ahol látható a péniszem, csak az érintett része.

Legjobb válasz: én nem tudok a gondodra válaszolni de ne aggódj biztos nem nagy a baj a képek alapján

én nem tudok a gondodra válaszolni de ne aggódj biztos nem nagy a baj a képek alapján
Mutasd meg urológusnak

Van 1 srác 22 éves tavaly januárba ismertük meg egymást. Én 15 vagyok és ő azt mondja hogy fiatal vagyok hozzá . Pedig mikor kettesben vagyunk nem ezt lehet levenni a viselkedéséből. Aranyos és kedves velem. Mivel tudnám megszerezni? Mit kéne tennem?

Például múltkor azt mondta hogy üljek az ölébe. Elkezdett ölelgetni és vetk?ztetni. Persze nem hagytam neki mivel azt mondta hogy fiatalnak tart.

Legjobb válasz: Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L

Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L
ez azt jelenti (ne haragudj ha fájni fog..) hogy mint társ nem kellenél, mert fiatalnak tart magához, de amugy simán felpróbálna egyszer.. aztán pápá.. sajnálom.
20/F
Hát még ha úgy fájna ha közben csinálná veled, és közli is hogy csak erre kellenél neki! K.O.
Igaza van az elöttem író hölgynek. Kislányként tekint rád. Amúgy én se hagynám h vetkõztessen. 22/F
A kérdező hozzászólása: Csak lefeküdni nem akarok vele . az biztos hogy nem hagynám neki még úgy sem hogy nagyon bele szerettem . mikor utoljára beszéltem vele azt kérdezte hogy nem e tartom õt idõsnek hozzám . és hogy 1-2 év múlva járna velem meg hogy ki tudja mit hoz még a jövõ . Meg múltkor találkozni akart velem de ez nem jött össze és én döntöttem így . mert zavart hogy nem tudok kiigazodni rajta . és még jobban fájni fog ha látom és azt hogy milyen kedves és aranyos velem . köszi a válaszokat . és remélem írtok még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!