Találatok a következő kifejezésre: 15 évesen fiatal (68 db)

Két 15 éves fiatal között milyen kapcsolatot tudtok elképzelni?

A kérdés adja magát, a fiú pár hónappal idősebb a lánynál, de még mindketten 15 évesek.A fiús szülőként kérdezem.Azért féltem őket, nehogy valami butaságba rángassa bele a kislányt.

Legjobb válasz: mióta vannak együtt? rendes, felnõtt szintû párkapcsolat is kialakulhat, sok érzelemmel, szerelemmel, és ugyanolyan jól mûködhet. elején csókok, de ha nem bírják, egy idõ után lehet, hogy több lesz.

mióta vannak együtt? rendes, felnõtt szintû párkapcsolat is kialakulhat, sok érzelemmel, szerelemmel, és ugyanolyan jól mûködhet. elején csókok, de ha nem bírják, egy idõ után lehet, hogy több lesz.
attól függ, mennyire "rosszfiú" a srác..
elsõ vagyok, egyet értek a másodikkal. és attól is, hogy mennyire jó kislány a lány, mennyire befolyásolható.:)
ha aggódsz akkor menj a dogok elejébe. Beszélj a fiaddal a szexrõl, a fogamzás gátlásról. Inkább tegyenek biztonságban hülyeséget, mint csak hülyeséget.
Utolsó: ezt nem kellett volna. Nagyon nem kellett volna. Megalapozatlan hülyeség, amit írsz. A saját véleményed, amit megpróbálsz általános igazságnak beállítani.
Én nem örülnék neki, hogy kamaszgyermekeim eljátsszák az életüket, boldogságukat. Ha az elsõ erõsebb hormonhatásra elkezdenek szerelmeskedni, aztán szexelni, akkor garantáltan elveszítik a képességet az ösztöneik feletti uralomra. Hogy lesznek képesek hûségesen élni leendõ házastársukkal, ha már a diákszerelem idején beléjük rögzül, hogy ki kell élni vágyaikat??? Meg kellene velük értetni, hogy a szex a teljes önátadás jele egy életre szóló kapcsolatban. A "biztonságos szex" és a azt népszerûsítõ "felvilágosítás" csak megrontja a fiatalokat: nem is igazán biztonságos! és a szexualitás lealacsonyítását eredményezi.
A kérdező hozzászólása: És igen, rosszfiú a srác rendesen.Úgy hallottam, hogy a kislányt sem kell félteni, nagy bandából való õ is. Õszintén szólva, meg is lepõdtem mikor hazahozta.Nagyon vagány bõrkabátos-motoros, gitáros, rockos csajszink van ;)
A kérdező hozzászólása: Persze, megbeszéltük már a fiúnkkal, az iskolájukban is volt felvilágosítás külön, tanterven kívül. Nagyon szereti azt a leányzót, így még nem láttam a nagyyfiamat soha, ahogy vele viselkedik.Az elsõ szerelem:)
Én is szülõ vagyok, a lányom 15. Nem tabu téma. Mindenképpen meg kell beszélni, úgyis tudják õk is. De legalább tudja, hogy partner vagy ebben.
Én is szülõ vagyok, a lányom 14. Soha nem szóltam bele a szerelmi életébe (csak érdekel, hogy mi újság van). Remélem, minél boldogabb lesz a párkapcsolataiban, és rendesen kiéli magát. Neki is jár egy kis boldogság, olyan rövid az élet.

15 éves vagyok, túl fiatal?

8 hónapja van barátom, szép lassan fokozatosan haladunk. lassan el kell h jöjjön az ideje a sexnek is.. nagyon szeretem és tudom h ? is engem nagyon gyengéd! Túl fiatalvagyok 15 évesen a sexhez? /csak normális válaszokat, légyszives!/ 15²l

Legjobb válasz: Ha bármi kétely felmerül benned- például az, hogy nem vagy-e túl fiatal, akkor a válasz: IGEN! - és nem a korod miatt, hanem mert ha még kételyeid vannak a dolgot illetõen, akkor egyértelmûen nem vagy még kész rá lelkileg. Én 14 évesen jöttem össze az 1. barátommal, másfél évig jártunk, de áldom a sorsot, hogy nem feküdtem le vele, mert utólag kiderült, hogy az utolsó fél évben már nem szeretett, csak azért nem akart szakítani velem, mert osztálytársak voltunk, és inkább megvárta a nyári szünetet... Aztán 16,5 évesen jöttem össze a mostani barátommal, és Vele is vártam 1 évig, mire lefeküdtem Vele. Sõt, a legtöbb barátnõm 16-17 évesen jött össze a barátjával, a legkevesebb fél év volt, amit várt valaki, a legtöbb pedig 2 év. De ez abban az idõben volt... Van, aki 14 évesen lefekszik a barátjával, és nem bánja meg, és évekig együtt maradnak/ talán örökre. De ez elég ritka. Benned kétségek merültek fel, hogy meg kéne- e tenned, így egyértelmû, hogy nem állsz még készen rá- akár 15 éves vagy, akár 25, akár 8 hónapja, akár 80 hónapja... Akkor leszel rá kész, ha minden porcikáddal vágysz rá, ha semmi félelem, vagy kételkedés nem lesz benned vele kapcsolatban. 20/L

Ha bármi kétely felmerül benned- például az, hogy nem vagy-e túl fiatal, akkor a válasz: IGEN! - és nem a korod miatt, hanem mert ha még kételyeid vannak a dolgot illetõen, akkor egyértelmûen nem vagy még kész rá lelkileg. Én 14 évesen jöttem össze az 1. barátommal, másfél évig jártunk, de áldom a sorsot, hogy nem feküdtem le vele, mert utólag kiderült, hogy az utolsó fél évben már nem szeretett, csak azért nem akart szakítani velem, mert osztálytársak voltunk, és inkább megvárta a nyári szünetet... Aztán 16, 5 évesen jöttem össze a mostani barátommal, és Vele is vártam 1 évig, mire lefeküdtem Vele. Sõt, a legtöbb barátnõm 16-17 évesen jött össze a barátjával, a legkevesebb fél év volt, amit várt valaki, a legtöbb pedig 2 év. De ez abban az idõben volt... Van, aki 14 évesen lefekszik a barátjával, és nem bánja meg, és évekig együtt maradnak/ talán örökre. De ez elég ritka. Benned kétségek merültek fel, hogy meg kéne- e tenned, így egyértelmû, hogy nem állsz még készen rá- akár 15 éves vagy, akár 25, akár 8 hónapja, akár 80 hónapja... Akkor leszel rá kész, ha minden porcikáddal vágysz rá, ha semmi félelem, vagy kételkedés nem lesz benned vele kapcsolatban. 20/L
Szerintem igen. Általában 17-18 évesen kezdenek megérni rá, van aki 17, van aki 19 évesen.
Ha megkérdezed, akkor igen. Egyébként helyesen: szex.
Nem is az, hogy fiatal vagy, hanem bizonytalan, mert ha nem lennél az, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. Márpedig ha bizonytalan vagy, akkor ne feküdj le vele!
szerintem vár még úgy 17 éves korodig, a 8 hónap még kevés, ráadásul minket kérdezel
Lehet itt anatómiailag vizsgálni a doglokat csak értlme nincs, ebben a korban szerintem természetes, régen is csinálták hidjétek el sõt még korábban is csak nem tudta senki... Úgy gondolom itt annak lehet nagy jelentõsége hogy vágyj rá de igazán és hogy szeresd azt akivel, ennek 2 formája van van az hogy dugunk(érzelem nélkül) és hogy szeretkezünk aminek a nevében is bennevan a lényege hogy szeretjük a másikat hahiszed hanem teljesen más az érzés... amúgy az okoskodóknak üzenném hogy ha filozófiai szempontból nézzük a szex és a párkaqpcsolatok miatt élünk emberek, ez az ami mozgatja a mindennapjainkat és ezt nem tudja tagadni senki... egy 15 éves srác aki megbecsüli a barátnõjét és mindennél jobban szereti, mindaketten szüzek de igenis készülnek a dologra, és mefgbecsülik a másik érzéseit mert ez csak így mûködhet!
nem a korodtól függ fizikailag készen álsz, az a fõ h lelkileg felkészültél e.és ha nagyon szeretitek egymást, és a barátod ojan hogy megérdemli akkor csak nyugottan.
Nem vagy még kész rá. Testileg biztos nem, hiszen még menstruálni is gondolom csak pár éve kezdtél el, növésben vagy, a hormonháztartásod épp elég zavaros anélkül is, hogy még jobban bekavarnál a szexeléssel (felboríthatja a mensid rendszerességét, ami épp csak kezdene beállni ebben a korban). Lelkileg meg a bizonytalanságodból látszik, hogy még fiatal vagy hozzá. Nem kötelezõ lefeküdni vele, csak mert ma az a szokás a tiniknél. Szex nélkül is mûködhet egy kapcsolat akár 1-2 évig is, fõleg ilyen fiatal korban, csak manapság be vannak hülyítve az emberek, a csapból is a szex folyik, nem is tudnak másra gondolni, ha egymás mellé kerül egy fiú meg egy lány.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!
ne másokat kérdezz hogy korai-e még :D ha úgyérzed hát hajrá ha nem akk meg várj még :D
Én is 15 vagyok, és nagyon imádom a barátomat. Testileg érett lennék a szexhez, de lelkileg rájöttem, hogy még nem. Pedig tudom, hogy vigyázna rám, de még akkor sem vagyok kész. Ez ettõl függ. :)
nem én 13 vagyok és már nem vagyok szûz ha úgyérzed hogy itt az ideje akkor hajrá de csak gumival
hülyeség Chuck Norris elõbb vesztette el a szüzességét mint az apja

Páran mondták, hogy a fehérje fiatal korban, 15 évesen való fogyasztása megállít a növekedésben, 15 éves vagyok 165 cm fél éve edzek, szerintetek szedhetek fehérjét?

Legjobb válasz: Talán arra gondoltak, hogy ha nem eszel megfelelõ mennyiségû fehérjét (és minden mást), akkor állsz meg a növésben, ha fiatal korodban jól alultáplálod magad. De nem baj, elnézzük nekik.

Talán arra gondoltak, hogy ha nem eszel megfelelõ mennyiségû fehérjét (és minden mást), akkor állsz meg a növésben, ha fiatal korodban jól alultáplálod magad. De nem baj, elnézzük nekik.
kedves vasmajom talán utána kéne nézni mert 10000 ilyen kérdés van, ezért nem járok már a gyakorira volt hogy minden nap vagy 30-at válaszóltam de ma már ehhez nincs türelmem, nincs csodálom bunny hogy megtüri ezt a sok d e b. i. l-t én nem voltam rá képes a válasz ihatsz vasmajom ez csak koncentrált kaja érted? ja és ebben a sportban semmit sem fogsz elérni a hozáálásod miatt fél éve edzel és se sárga kapszula se semmi nem volt?? (le lehet pontozni)
Miért a húsevés is megállít a növésben, vagy mi? Abban is ugyanúgy fehérje van! Nyugodtan ihatod (nem gyógyszer ez, hogy szedni kelljen)!
Csak ennyit mondok: az ismerõseid szerint akkor a hús, tojás, túró fogyasztása megállít a növésben.
Hogy emberek honnan tudnak ilyen eszméletlen hülyeségeket összeszedni.
És mégis mivel indokolták ezt az állítást?

17 éves sráchoz nem fiatal egy 15 éves csaj?

Legjobb válasz: személyiség függõ. valaki 17évsen is idétlen, de valaki 15 évesen már kilóg a tömegbõl, csak mert kicsit értelmesebb...

személyiség függõ. valaki 17évsen is idétlen, de valaki 15 évesen már kilóg a tömegbõl, csak mert kicsit értelmesebb...
Én még nem voltam 15, mikor összejöttem az akkor 18 éves barátommal. (Most 22 vagyok, és együtt vagyunk.)
nem!pont ideális.
Nem.
De!
Alapból nem, de érettségtõl függ.
Én 14 voltam mikor találkoztam egy 18 éves pasival. Most 25 vagyok és a 3. babánkat várjuk. A 4 év korkülönbség pont ideális, a 2 pedig talán még jobb.
Barátommal pont így vagyunk. Kicsit furcsa, mert elég tapasztalatlan vagyok még ilyen téren, de egyre jobban megnyílok és kezdek felzárkózni :) a sex még hiányzik a kapcsolatból, de mivel nem régóta vagyunk együtt, azzal még várok.
Én 18, 5 évesen jöttem össze egy 15 éves lánnyal. ez nagyon attól függ, hogy milyen a lány. ha koránérõ típus, nem idétlen, képes értelmes dolgokról beszélni, azaz a korkülönbség ellenére egy húron pendültök, akkor mind1, h ki hány éves u.i.: 9 hónapja együtt vagyok a lánnyal

15 eves vagyok a baratom 16. Szeretnenk lefekudni egymassal, 2honapja vaunk egyutt, nagyon szeretjuk egymast es mar pettingeltunk is. Mit tegyek? Nem vagyok tul fiatal?

maskulonben fejlett csaj vagyok;) felkeszultnek erzem magam a szexre

Legjobb válasz: 16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)

16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)
Ezt neked kell érezned! Az lényegtelen, hogy testileg milyen fejlett vagy, "agyilag" felkészült vagy-e? Ha úgy érzed, igen, akkor nincs semmi akadálya, bár még várhatnál legalább egy évet, de úgyse fogsz, én is voltam fiatal... :) A lényeg, hogy védekezzetek, mert az abortusz szerintem nem kellemes dolog...
A kérdező hozzászólása: termeszetesen fogunk vedekezni....nem szeretnek abortuszt:(meg akkor se csinaltatnek abortuszt ha veletlenul terhes maradnek
Hát én is úgy éreztem 15 évesen, hogy meg kell tennem az akkor 20 éves barátommal. Máshogy alakult, és utólag nagyon örültem neki, hogy nem tettem, és egy még gyönyörûbb élményben lehetett részem 17 évesen. Szóval nagyon gondold meg. Ha szerelmesek vagytok, és úgy néz ki, hogy tartós lesz a kapcsolat, csak akkor ajánlanám. :)
Ezt neked kell eldönteni.szerintem 2hónap kicsit kevés még, de Ti tudjátok, ha szeretitek egymást, és szerelmesek vagytok hajrá.:) mi a barátommal 10hónapot vártunk, így legalább megbizonyosodtam arról, hogy nem csak azt akarta(persze ezinkább az elsõ 2hónapban jutott csak eszembe, utána már megbíztam benne, és kiismertem:) ) õ 19, én 15 voltam, és így nem bántuk meg...neki is velem volt az elsõ, és hihetetlen jó volt:)

Fiatal lányok is kaphatnak szivinfarktust? 15-17 éves fiatalokra gondoltam.

nagyon érdekel a biologia, fõleg a fiatalok körében :)

Legjobb válasz: Egy nagy dákótól !

Egy nagy dákótól !
A kérdező hozzászólása: hát, ha te ezt gondolod, biztosan megélted; hiszen az ember magából indul ki:)
Én apámból indultam ki ! :D Amúgy persze , hogy elõfordulhat, bár nagyon ritka ebben a korban.A legnagyobb tényezõ a rossz genetika , ez után következik az extrém egészségtelen életvitel.
Vagy valami "nagy sokk" éri õket!
Igen ritka, válogatott esetekben elõfordul, ezeknek rendszerint megvan a maguk oka (pl. a koszorúerek autoimmun gyulladása, és egyéb, ritka állapotok).
Genetikai eltérés, túlzott sport+ csodaporok, extrém elhizas 170kg például.
mozgásérzékelös ajtón nincsen kilincs
ne általánosíts. 17 vagyok, pasim sem volt még...
nem mindegy az neked ? miert faj az, hogy elvezik az eletet ? ha szerinted ez elitelendo akkor orulj neki csendben, h te nem vagy ilyen. ok se osszak neked az eszt, hogy miert vagy ilyen besavanyodott es prud...mindenki torodjon a maga dolgaval es elje ugy az eletet ahogy akarja.
Mert felelõtlen ösztönlények!
Azért mert egymást húzzák bele a dologba, ha valaki mondjuk szûz 16 évesen megalázzák kinevetik, kiközösítik... Ezért inkább minden mindegy alapon keres v kit, akivel szexelhet, csak h elfogadják. Persze arról már senki sem beszél h egy átlag 20-n éves mennyi nemi betegséget kap el e miatt. Én pl ismerek 3 szifiliszest és 1 HPV-st meg két csajt akinek "véletlenül" gyereke lett. Ja és a túl sok szex felgyorsítja az öregedést az ilyen emberek 40 évesen majd 60-nak fognak kinézni de nekem mind 1.
Kit érdekel, hogy más mit csinál? Fõleg, ha nekem abból nem származik károm. ennyire irigykedsz rájuk, akkor állj be a sorba.
A kérdező hozzászólása: De kb úgy hogy mindegy mit mondok nekik.
az apjukat kérdezzed meg
Szerintem sokáig, hiszen a 20 év alatti korosztályban a lányok nem nagyon pasiznak a sajátkorosztályukban, mivel ott nagyon sok fiú éretlen, gyerekes, és csak a d*gáson jár az esze. (Tisztelet a kivételnek)
Biztos helyesnek találnak :) Addig örülj! :D Amúgy az az 5 év nem olyan sok ha belegondolsz. Mondjuk ha lány vagy, akkor gáz :D de azt vettem ki eddig h fiú vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Hát 22 évesen egy 17 évessel nem tudom ... de ha így haladok pár év és mondjuk 24 évesen egy 19-es az okés. Amúgy fiú vagyok
Kérdezõ: ne hidd, hogy minden lány egyforma, a 15 és 17 évesek közt is van olyan aki sokkal érettebb a korosztályánál.
én 20 vagyok és már most szimpatikus vagy, én elég jol nézek ki és még a cicim is igazi
17 évesen 23 éves barátom volt, nem tûnt soknak a különbség:)
vállald be, mit kell itt nyígni meg finnyáskodni :D

Szeretnék piercinget, most 15 éves vagyok szereintetek nem vagyok hoá fiatal? Szüleim szereint igen :S Ti nektek mikor volt?

Legjobb válasz: Igen, fiatal vagy hozzá. Még nem úgy gondolkozol, ahogy majd felnõttként fogsz.

Igen, fiatal vagy hozzá. Még nem úgy gondolkozol, ahogy majd felnõttként fogsz.
Hú az klassz, és milyen klassz lesz amikor majd begyullad a szád alig tudsz inni, vagy összejössz valakivel és még egy puszit se tudsz neki adni mert az a fémszarság ott lesz...én is 15 vagyok, és eszembe nem jutna ilyen szarokat rakni a fejemre...hogy néz már ki? Mint mikor a mágnesember közelmegy a szögesdobozhoz... Amúgy sokak már 14 évesen kilyuggatják a képüket, gratulálok nekik. Nem vagy fiatal, csak nincs értelme hogy egy fémdarab lógjon ki az arcodból, pláne a szádból!
Egyébként elõször mindenki csak egyet akar, de aztán nem állják meg, lesz 6 lyuk a fülükben kettõ a szemöldökükben 3 a szájukban 4 az orrukban...
Nekem 17évesen volt az elsõ, a nyelvembe csináltattam.Nem vagy fiatal hozzá, ha megunod kiveszed.:) 22/L
nekem 27 évesen lett a köldökömben, szóval nem siettem el:) te se tedd! inkább készíts változatos, de finom, igényes sminket és variáld a hajad! plusz jópofa bizsuk, hajdíszek, esetleg fülbevaló lehet nagyon csajos és nem is túl drága. sztem a szüleid sem tiltanák.
Nekem az elsõ 14 évesen volt az ínyfékemben..aztán sorra jött a többi (orr, mellbimbó, orrnyereg), de már kicsit meguntam, hogy ezek miatt a legtöbben nem vesznek komolyan beszélgetés közben, úgyhogy kivettem õket.Most már csak tetoválásaim vannak, de nem feltûnõ helyeken. 17/l
ha a gyerekemrõl lenne szó, aztmondanám fiatal vagy hozzá, igen, ne álljon ki a bõrödbõl sehol se fémrúd vagy karika ennyi idõsen. de! manapság már úgy látom hogy általános dologgá vált ennyi idõsen a dolog, attól is függ hogy milyen piercingrõl van szó, és hogy leállsz 1nél vagy aztán jön a hullám is tele lesz velük a tested?:D szerintem olyan helyre megcsináltathatod, ami nem okoz csúnya heget, pl szemöldökbe mondjuk ne, de én sztem 15voltam amikor elsõ pc-t csináltattam, orrba, nem bántam meg, de azóta nem álltam le, mára már sok van:D úgyh vigyázz:d azért mérlegelj=)
A kérdező hozzászólása: ...írjatok még...
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon, amúgy cak 1-et szeretnék az középre az alsó ajkam és az állam közé
21 évesen csináltattam fülembe és köldökömbe :) Szerintem várj még pár évet, változni fog a gondolkodásod. Ha akkor is ugyanannyira szeretnéd, akkor mehet :) Én most a tetoválással vagyok így. Most szeretnék, de lehet, késõbb megbánnám, így inkább várok. Érdemes elgondolkodni azon is, hogy késõbb milyen állást kapsz majd, ha szét vagy szúrkálva :)
igen!!:D maszti...15/L
Ha budapesti vagy, nyugodtan írj.segítek 15/f
maszti :D test simogatás :D /L.17/
Ez h*lyeség. Még középiskolában megkértem az egyik haveromat hogy d*gjunk. Õ azt mondta hogy nem akarja hogy vége legyen a barátságunknak. Gondolkoztam azon hogy most vagy ronda vagyok (de mivel ezelõtt az eset elõtt is és utána is volt elég hosszútávon barátom nem hiszem hogy ezzel lenne a probléma) vagy hogy esetleg õ b*zi (de neki is lett ezek után barátnõje szóval nem gondolnám hogy b*zi), de végül arra a következtetésre jutottam hogy szimplán nem volt kedve hozzá.
csatlakozom az utolsóhoz de én olyankor nem gondolok arra hogy akarok és akkor jobb lesz de még azért van idõ :D 12/f
Lányok, akkor most írok egy nagy igazságot a fiúkról: Mi sokkal jobban szeretjük a szexet mint ti, ergo ha bármelyik fiút az osztályodból megkérdezed hogy lefeküdne-e veletek, olyna 90% lenne hogy igent mond, a maradék tízben meg nem is válaszolna csak "tenné a dolgát"... Nem, nem vagyunk perverzek, egyszerûen csk ilyen a beállítottságunk... Átlagos fiú voltam
Kérdezõ te hány éves is vagy? Remélem nem egy 40 éves uninteligens fazon vagy, aki erre izgul.
Én is segithetek rajtatok:D
nekem szinte az összes 14-16 éves csaj ismerõsöm ilyen és õk ilyenkor masztiznak...
Masztizz!! Ha a fantáziádra is támaszkodsz közbe, sokkal jobb lesz. :) ) 17/L
hát, akár írhattok nekem is:DDD
Álmodozz a szexrõl. Én is azt szoktam. Azzal a sráccal képzeld el aki tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: Azt én is szoktam, de néha az már unalmas...
masztizz, ha unod akkor probald mashogy, melegviz, stb. vagy keress egy fiut, pl sulibol es nem kell lefekudnod vele, anelkul is lehet jokat. nekem kb 16 evesen oszt tarsnommel volt ilyen, es nagyon bejott neki ha akar oran nacin keresztul simiztem vagy a bugyija alatt jatszottam el vele... meg nyaltam ha atjott.. am tuti van olyan srac a tarsasagodban aki szivesen szorakoztat. am ha ramirsz adok meeg otleteket...es 19 f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!