Találatok a következő kifejezésre: 15 évesen cm-es fog még nőni (11 db)

15 évesen 13, 5 cm-es fog még nőni?

Nos lehet hülyén hangzik de komolyan kérdezem, nektek hány éves korig "n?t". Nem félek mert remélem hogy fog n?ni.

Legjobb válasz: Normál(alap állapotban)a 13,5 normális.

Normál(alap állapotban)a 13, 5 normális.
Szeintem, pedig ha erektált állapotban is ennyi akkor is jó.
KEdves Barátom! Elvileg 18 éves korig nõhet, de a nagy többségnek 15-16 éves kora után már nem nõ jelentõsen. De ne aggódj, a méret teljesen lényegtelen! S a 13.5 cm-es merev méret tökéletesen elég. Olvasd el a weblapom (www.drszex.hu) cikkeit! (Még béta, kéretik nem leszólni...:-)) ÜDv: dr. Szalai Krisztián
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi
Az nem kicsi...sõt nem rossz, teljesen normális.
Én valahol olvastam (már meg nem mondom hogy hol -de mivel bulvár dolgokat soha nem olvasok ezért valószínûbb hogy valami könyvben), hogy a hímtag esetenkén akár 30 éves korig is nõhet. Én a 27-et tapsom, és akár élõ péda is lehetek a fentiekre, mert az utóbbi két évben is nõtt. ;) Szóval ne aggódj! (Avagy mondhatnám: kicsit korai az aggódás.)
Én 14 évesen mértem ennyit, . 27 éves koromig szépen lassan nõtt. Most 20 cm és ez sokszor jobb lenne pár centivel kisebb. Ne aggódj, lesz még nagyobb is. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi barátaim!
A méret miatt nem kell aggódni mert a nõk 5cm-es pénisznél is lehet orgazmusuk!!

15 évesen állva 19-20 cm a péniszem, alapból 14 cm, meddig fog még nőni? És hány cm-t?

184 cm vagyok, 1 és fél éve kondizok.

Legjobb válasz: Ne azon aggódj,hogy nõni fog e még, hanem azon ,hogy lesz e aki ezt benyeli :D Pár év múlva pornósztár leszel ekkora mérettel .

Ne azon aggódj, hogy nõni fog e még, hanem azon , hogy lesz e aki ezt benyeli :D Pár év múlva pornósztár leszel ekkora mérettel .
Hát, szerintem imádkozz, hogy ne nagyon nõjön, mert annél nagyobb max a pornóiparban jön jól..
Nem az oldalon vagy kezdõ hanem az életben!!!!! :D
lennék a helyedben. Nekem 14 cm állva !! és már nem fog nõni... mit nem adnék , hogy akkora legyen a farkam mint neked. de ez már lehetetlen...sajnos.
10 es, ne sajnáld, ne becsüld le magadét sem .
Ahogy visszagondolok iskolás éveimre, cigány osztálytársaimnak volt ekkora szerszáma csak.
amíg 30 centis nem lesz
Ezzel legalább annyira nem kellene kérkedni, mint akinek csak 7-8 van ebben a korban .Én inkább a kisebb táborba állnék be .Pár év alatt még bõven elérném az átlagosat . A méret nem függvénye a magasságnak, a kondizással meg köszönõ viszonyban sincs .A méretrõl nem tehetsz, de álljál meg a realitás talaján .
A kérdező hozzászólása: akkor én már most bajban vagyok ha úgy vesszük :DDDDDD
Miután a nõi hüvely hossza 7-9 cm, nem kell hogy már nagyobb legyen.
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy még egyszer kiírtam csak törlõdött a kérdés :/ Én úgy tudom hogy a nõk a nagy farkat szeretik vagy ezt rosszul tudom? Bocs hogy ennyit kérdezek csak még kezdõ vagyok az oldalon.
24, 5cm
hányszor kérdezed még meg?
Én nõ vagyok, és nem véletlenül van az a mondás, hogy nem a méret a lényeg hidd el :D mi (normális) nõk nem azzal fogunk törõdni, hogy mekkora van a párunknak...azért vagyunk együtt mert szeretjük egymást. Egyébként meg túl nagyot se akarj tényleg, mert ahogy már mondták a nõihüvely befogadó képessége korlátolt és nem biztos, hogy úgy éveznéd az aktust ha fele szerszámod nem megy be garázsba.

15 évesen 17 cm hosszú és 4 cm vastag! Fog még nőni?

Legjobb válasz: szép darab lehet :D

szép darab lehet :D
Ez már szép méret.Elvileg nõhet még, de neked is jobb lenne maradna ekkora már
én 14 éves vagypk és kb ugyan ennyi :) Fog az nõni még!
Nekem csak 16 cm. 15/f
bírom amikor a kis 14 évesek kamuznak a pénisz méretükrõl :) )
Elõttem lévõ kommentelõnek üzenem: vagy csak neked kicsi:)

15 éves fiú vagyok, és 183 cm magas. Fogok még nőni?

Legjobb válasz: persze hogy fogsz amúgy 13-évesen mennyi voltál csak úgy mer én 13-leszek és 161-centi vagyok és hány kiló vagy

persze hogy fogsz amúgy 13-évesen mennyi voltál csak úgy mer én 13-leszek és 161-centi vagyok és hány kiló vagy
Szia! Elvileg a férfiak 25 éves korukig folyamatosan nõhetnek. Tehát, igen fogsz még nõni valamennyit.
Persze hogy fogsz! Én 2 hét mulva leszek 15 és 190 cm vagyok és nagyon remélem h nem fogok nõni! :D
A kérdező hozzászólása: 13 évesen olyan 168-170 cm körül voltam. Most vagyok 183 és 90 kiló. Sokat súlyzózom, és futok.
A kérdező hozzászólása: Én majd csak õsszel leszek 15 éves. Májusban 179 cm voltam, azóta nõttem 183-ra. Jó lenne még nõni. Bár a lábam már így is 46-os :)
Én most vagyok 15 éves 185 cm és 47-es láb. Kosarazok és te nõttél még azóta?

15 Évesen 16 cm es a Péniszem Ez normális? Fog még nőni?

Legjobb válasz: Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.

Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.
elsõ: ha ennyire okos vagy menj nyelvtan tanárnak, itt nem a helyesírás számít hanem az hogy az ember a kérdésére választ kapjon!! Második: igen, igazad van, genetikátol függ.
Amennyiben a pénisz nem személynév, akkor az normális. "Péniszem Ez" nevût nem ismerek, valamint az évesen szóban is kisbetût kell használni.
A nõk hüvelye átlag 10-12cm, és az ember nem arra vágyik, hogy az epehólyagját döngessék. A 16 centi épp elég.
Abból, hogy a mennyire írsz helyesen, az értelmi szintedre vonatkozóan is lehet következtetéseket tenni. Egy butának minek magyarázzam, hogy mekkora egy pénisz, ha írni nem tud, olvasni sem. De látom, nálad csak véletlen elírás volt. :)
A kérdező hozzászólása: Telefonról írtam a kérdést ezért vannak ezek a nagybetûs :S
A kérdező hozzászólása: A válaszokat pedig köszönöm ^^

15 éves leszek és lány 175 cm, nagyon magas vok? Szerintetek mennyit fogok még nőni?

Legjobb válasz: Szia! 173 cm magas vagyok, és magas sarkú cipõt hordok. Engem nem zavart a magasságom, mivel a családtagjaim is magas növésûek. Eddig semmiféle hátrányát nem éreztem a magasságomnak. Szerintem emiatt ne aggódj! Hogy mennyit fogsz még nõni egyszerûen lehetetlen megsaccolni, de szerintem már nem túl sokat, nekem ebben az életkorban állt be a végleges magasságom.

Szerintem a 175 centiddel elég magas vagy, legalábbis nekem biztosan kisebbségi komnpleszusom lenne valaki mellett, aki ekkora, mivel nagyon alacsony vagyok. De ha jó az alakod, olyan hatást kelthetsz, mint egy modell:D
Szia! 173 cm magas vagyok, és magas sarkú cipõt hordok. Engem nem zavart a magasságom, mivel a családtagjaim is magas növésûek. Eddig semmiféle hátrányát nem éreztem a magasságomnak. Szerintem emiatt ne aggódj! Hogy mennyit fogsz még nõni egyszerûen lehetetlen megsaccolni, de szerintem már nem túl sokat, nekem ebben az életkorban állt be a végleges magasságom.
Szerintem meg örülj neki, hogy ennyi vagy. Én 173 cm vagyok, de szerettem volna ha magasabb lennék. Csak én már nem fogok nõni. 23/L
én 15 vagyok és 180 cm szóval :P
csak úgy beírt egy számot, el ne hidd már... amúgy szerintem magas vagy, és kb akkora leszel mint a szüleid. de biztosra nem tudjuk megmondani. valószínûleg fogsz még nõni, de ki tudja mennyit?
Nem vagy magas, barátnõm 2 méter, szóval nem. Átlagnál magasabb, de ez van, ez nem ciki, errõl nem tehetsz, ezt nem kell szégyellni. Még nõhetsz.
3, 58741226 cm-t. szerintem
és rajtam kivül is vannak olyan lányok az iskolában akik 11 évesek és 168 cm-ek
és lesz***m mit gondolnak
ismerek 186cm 13 lány ugy hogy jo
aha
A kérdező hozzászólása: tényleg?:)
én 11 éves vagyok és 170 cm
A kérdező hozzászólása: én is remélem:)
szija ne aggodj énis 15 éves lány vok és csak 2 cm-rel kisebb nálad. énis félek h mindenkit lenövök de nem lesz igy. nyugi:) 180 fölé nem megyünk és az meg pontjo :) ) nemsokára sztem megáll a növekedésünk
A kérdező hozzászólása: köszi, most annyira magabiztos lettem, hogy feltettem ezt a kérdést és írtatok rá, sokat segített
nem biztos hogy fogsz noni en 14 eves korom ota nem nottem semmit akor is 172 cm voltam , most is
én 185. hát aztán? nem vagy magas
A kérdező hozzászólása: de azért remlem h nem fogok
A kérdező hozzászólása: túlságosan magas vok??:(
A kérdező hozzászólása: hogy számoltad ki??
A kérdező hozzászólása: azóta már lassan 16 vagyok és ugyanekkora, szóval ....

15 éves, lány vagyok, 160 cm és 45-47kg. Fogok még noni? A súlyom elég?

Szeretek enni, sokat is szoktam.. Emellett heti 2x lovagolok és heti 2x néptáncolok. Hízni nem fogok, ugye? Szerintetek jó ez a magasság vagy túl pici vagyok?

Legjobb válasz: 24 éves korodban fejezed be a fejlõdést.

24 éves korodban fejezed be a fejlõdést.

Baj ez? 15 éves lány vagyok és csak 150 cm (ha elérem mert lehet h csak alatta) na de mindegy is szerintetek fogok még nőni?

Apáék mindig azt mondják h még mennyit fogok nőni de sztem ezt csak azért teszik mert nem akarnak megbántani azzal h ilyen kicsi maradok.Egyébként vannak tesóim az egyik szintén lány 1 év 3 hónappal kisebb nálam de pár centivel magasabb.Meg kell h mondjam a tenyerem se valami nagy a hugaimé nagyobb. Jah anya se magas 155cm kb és apa sem égimeszelő. Szerintem fontos említenem azt h a menzeszem már egészen kiskoromban 10. szülinapom után 1 hónapra jött meg. Van köze az alacsonyságomhoz? Lehet h hormonproblémáim vannak? Azt is olvastam egy szakkönyvben h ez /ha túl korán fejlődnek ki a nemi szervek stb./akk meg lehet h alacsonyabbal lesznek az átlagnál. Véleményetek mi erről? Jah és még valami volt idő amikor gyorsan nőttem úgy kb 3 éve de azóta semmi azóta 150 cm vagyok. Renélem el tudjátok halasztani

Legjobb válasz: Nõhetsz még de akkor se aggódj, ha nem így lesz, mert így is lehetsz nagyon szép! :) Egyébként mit kell elhalasztani?

Nõhetsz még de akkor se aggódj, ha nem így lesz, mert így is lehetsz nagyon szép! :) Egyébként mit kell elhalasztani?
Hát a lányok elõbb befejezik a növést mint a fiúk és ha már 3 éve nem nõttél, akkor nagy áttöréssel nem kecsegtetnélek, pláne ha anyud, apud sem magas. De a magasság csak egy adat, attól még semmivel sem leszel kevesebb ember, én pl. személyesen ismerem Borsos Beát, a szegedi színházban játszik + Koltai filmekben szerepelt, õ talán 150cm sincs mégis sikeres szinmûvész.
Ha 3 éve nem nõttél, akkor szerintem már nem fogsz.Mondjuk én 16 éves koromig nõttem.
A kérdező hozzászólása: Remélem el tudjátok oszlatni a kétségeimet. Ez lett volna vége de lemaradt...
A kérdező hozzászólása: nézzétek mit találtam szal már tuti ilyen alacsony maradok http://www.webbeteg.hu/cikkek/csecsemo_gyermekneveles/3129/s.. korai nemi érés címszó
Sok pasinak az alacsony, kicsi nõk jönnek be. egyébként még nõhetsz, nõni is fogsz szerintem , csak max nagyon keveset.Egyik ismerõsöm panaszkodott mindig, hogy milyen kicsi , sokáig nem is nõtt semmit, 18éves korában meg még 2 cm-t...szerintem ezzel amugy ne foglalkozz, legtöbb embernek nagyobb problémái vannak, ez még csak nem is szépséghiba.
Még maradt 12-18 hónapod hogy lépj.Sportolnod kell méghozzá intenzíven.Ez a porcok vastagodásával fog járni, ami emel még rajtad kb 2-3 centit, akkor is ha egyébként nem nõnél. tehát vagy belenyugszol a 150 centibe vagy minden második este pl futsz.Legalább fél órát.Apám 168-anyám 159.Én is kicsi és csenevész voltam.A kézilabdával 5 centivel a hugom fölé nõttem.Fontos , hogy már csak kevés idõd maradt.Azonnal lépni kell mert a növekedés, mint lehetõség hamarosan megszûnik.

Meddig növök még? Most 167 cm magas vagyok és 15 éves lány. Már nem igazán szeretnék magasabb lenni. Szerintetek még fogok nőni? És pubertáskor kb. meddig tart?

Legjobb válasz: 13 éves lány vagyok, 172 cm. Bár így sem én vagyok a legmagasabb az osztályban, és a többiek is kb. ilyen magasak :) Nem hiszem, h fogsz még nõni. A pubertástkor kb. 18 éves korig tart, de ez kezd egyre jobban kitolódni.

13 éves lány vagyok, 172 cm. Bár így sem én vagyok a legmagasabb az osztályban, és a többiek is kb. ilyen magasak :) Nem hiszem, h fogsz még nõni. A pubertástkor kb. 18 éves korig tart, de ez kezd egyre jobban kitolódni.
A kérdező hozzászólása: köszi h válaszoltál :)
Szia! A pubertáskor kb 18 éves korig tart, de akár még 20 éves korodig is nõhetsz. 15 évesen 166 cm voltam, 18 évesen 168 cm, 20 évesen 174 cm. Biztosan fogsz még nõni, de azt nem lehet megjósolni, hogy mennyit. Függ attól is, hogy milyen magasak a szüleid, nagyszüleid és attól is, hogy inkább korábban, vagy késõbb érõ típus vagy-e(én inkább késõn érõ voltam). 25/L
13 vagyok, szintén 167 cm magas. Bár a különbség köztünk az, hogy én 1, 5 éve hogy nem növök semmit. :D Valószüleg azért, mert kiskoromban hamar megnyúltam, így már nincs nagyon nõni valóm. (Persze azért valószínûleg fogok még nõni valamennyit.)Szóval ez egyénfüggõ, hogy mikor, mennyit és meddig nõsz.
Én is hamar kezdtem el nõni. Már 12-13 évesen is 162cm voltam. Azóta mindössze 2cm nõttem, és már nem valószínû, hogy nõni fogok, mivel már elmúltam 20 éves is.

15 éves 155cm magas késon éro fiu vagyok, a peniszem 13 cm, es recska utan nincs sperma csak valami nedv. Szerintetek ez baj? Es noni fog meg a farkam?

Legjobb válasz: Nos igen, még simán nõhetsz mg.. elvégre te is azt írtad, késõnérõ vagy.. a farokméreted is fasza, ha nõ, jó, ha nem, nem.. aki szerint 20 centisnek kell legalább lenni egy brének az ostoba. Amúgy meg a farokméreteddel nem igazán fog foglalkozni a lány/fiú akivel éppen vagy... (nem tudom melyik) Amúgy fél év múlva sztem már fog rendesen jönni a fehér cucc is.

Nos igen, még simán nõhetsz mg.. elvégre te is azt írtad, késõnérõ vagy.. a farokméreted is fasza, ha nõ, jó, ha nem, nem.. aki szerint 20 centisnek kell legalább lenni egy brének az ostoba. Amúgy meg a farokméreteddel nem igazán fog foglalkozni a lány/fiú akivel éppen vagy... (nem tudom melyik) Amúgy fél év múlva sztem már fog rendesen jönni a fehér cucc is.
A kérdező hozzászólása: Igen ott lent mar van szor:-) es ragacsos ami jon...:-) :-) apam 172cm korul van
Lankadtan mennyi?
Nagyon a alacsony vagy, de ehhez a kisnövéshez a pénisz méret szinte nagy is:-), jó a méreted odalennt.MÉg nõhet a péniszed, de a magasságodért aggódj inkább. A váladék ami jön az elõváladék lehet, átlátszó és ragacsos úgye?Ha igen az jó, az elõváladék után nem sokkal idõvel a szervezet elkezd spermát is termelni, legkésõbb 16-16, 5 éves korra kell hogy a szervezet spermát termeljen ha nem endokrinologuhoz kell menni.Még van idõd.A pénisz méreted már a felnõttek átlag méretébe beletartozik, azért nem kell aggódnod. Apukád milyen magas?Kb te is akkorára nõhetsz meg.
Oda vagy? 6-os?
5 ös, nem a herezacsi növekedése a fontos, hanem a bent lévõ heréké .
Én csak a saját statisztikám vázoltam fel, ja és nekem volt . De ne aggódj mégnõ, elsõre a pénisz azt követi a herezsacskó A kérdés így szólott : 15 éves 155cm magas késon éro fiu vagyok, a peniszem 13 cm, es recska utan nincs sperma csak valami nedv. Es noni fog meg a farkam?
Az a lényeg , hogy már nem szárazon élvezel el.Hamarosan már a tökeid is lendületbe önnek, és jön a szines anyag is . 2 es én a helyedben ennyire nem kérkednék vele .Nem biztos, hogy elõnyödre válik .Mentségedre szóljon nem te akartál ekkorát.
A felnõtt átlag kb. 15 cm. Te ennek már a közelében vagy! Valószínûleg kicsit késõn érõ lehetsz, de ha a serdülõkor jeleit (fanszõrzet megjelenése, hang mélyülése stb.) már tapasztaltad magadon, akkor nincs okod aggodalomra!
Nekem 15 évesen kb 19cm volt.
Apukád is alacsony, de kb olyan magasra meg kellene nyúlnod mint apuk ád, akkor nem sokára meg kellene nõnõd azért, szóval nyúlnod kellene, az már elég jó jel, hogy van szõrzet és hogy jön ragacsos anyag, ami vagy elõváladék még, vagy akár lehet hogy már sperma, Akkor már jó úton haladsz:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!