Találatok a következő kifejezésre: 15 évesen cm-es (213 db)

15 éves vagyok és a péniszem teljesen felállva 19-20 cm, alapból 13-14 cm, normális ekkora méret 15 évesen?

Meddig fog még nőni? És akkor hány cm-t? Másfél éve edzek és 184-5 cm vagyok, sokak szerint fejlettebb vagyok az átlagnál, a lábam is nagyon szőrös stb... szóval ekkora méret normális ennyi évesen? Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Ijen idõsen a normális méret állva kb 15-16 cm de te örülj neki mert szerencsés vagy sok lányt fogsz felszedni

Ijen idõsen a normális méret állva kb 15-16 cm de te örülj neki mert szerencsés vagy sok lányt fogsz felszedni
és milyen vastag
Sztem összetévesztetted a füleddel, mert az nõ az ember haláláig. A farkad már rég elérte a végleges méretét.
Sok birka. Ti komolyan elhiszitek? Egy 4-5 centit nyugodtan levonhattok belõle...
sok nõt felszedni hát ja általában azok a nõk szeretik a nagy méretet akiknek akkora pöcke van mint a négyes metró, de ezeknek szokták mondani hogy baccál mura lóval!!!
"azok a nõk szeretik a nagy méretet akiknek akkora pöcke van mint a négyes metró" Ez tipikusan a silány méretekkel bíró pasik dumája. A méret igenis fontos a nõknek.
A kérdező hozzászólása: 08-19 01:05 alapból 18-19 évesnek nézek ki, ha kell a farkamról kép, hát küldök.
Miquel:Küldjek egy képet a faramrol?:D ez csak egy vélemény nem tapasztalat ha egy újjal is a mennyekbe röpítek egy csajt akkor nem tudom minek kell a sodrófa méret..
15 évesen még nõhetsz. az én szüleim 165 cm-esek én 174 lettem 22F
Egyetértek elsõvel, szerintem is lehetsz még magasabb :) VAgyis.. lehet nagyszüleid magasabbak voltak, vagy valamielyik felmenõd, és az õ génjük erõebb, akkor persze simán.. na de ez megint egy másik téma.. :D
[link]
A kérdező hozzászólása: Én már "kifejlõdtem". Mindenhol szõrös vagyok, már arcszõrzetem is van...:) Lehet, hogy emiatt már nem növök tovább?
Elég alacsony vagy, de az apukád is az, mivel amúgy meg nemileg fejlett vagy, szerintem csak pár cm-et fogsz nõni, lehet egy 166-172 cm magasra megnõhetsz még.Apukádat még utolérheted.De vannak kivételek, amikor alacsony szülõknek magas gyerekük lesz, ez rikta de van ilyen.Pár cm-t még nõhetsz de nem túl sokat.

Csajok gáz ha 15 éves vagyok és 15 cm a farkam hossza a vastagsága meg 6 cm ez gáz? :/

Legjobb válasz: Nem gáz,ez már egyenesen pofátlanság!

Nem gáz, ez már egyenesen pofátlanság!
hidd el, soha egy csaj se lesz képes megjegyezni a férfi min.max. méreteket, az az igazság, hogy nem is érdekli õket. másra figyelnek egy pasinál. vagy ti tudjátok, hogy mi az ideális mdcs méret? na, ti se tudjátok, mert nem a cm érdekel titeket, hanem az összhatás külsõre és belsõre egyaránt. úgyhogy nem gáz a 15 cm, vagy micsoda
De nagy gáz, menthetetlen vagy. Amit még megtehetsz, az az, hogy egy konyhai bárddal csapj rá és nyisszantsd le. Úgysem jó semmire !!
Tudod ki hiszi el, hogy 6 cm vastag a pöcörõd... -.-'
Jaja, max az agya 6cm

15 éves vagyok és 13cm hosszú és 4 cm vastag a péniszem... Kicsi?

már mondta pár 13 és 14 éves csaj hogy kicsi a 13:(

Legjobb válasz: 13, meg 14 éves csajok mondták?:D ne hallgass már rájuk, inkább babázzanak. Nem hiszem hogy manapság a 13 éves csajoknak is 20 centis pornószinész f*sz kell.. Bár, már a 13 éves csajokat 20 éves baratja kocsikázza, szóval lehet.. Te meg ne hallgass rájuk!!!! teljesen átlagos a méreted, és még nõni fog az, nem sokat, 1 centit biztos. Csak jól kell használni ;)

13, meg 14 éves csajok mondták?:D ne hallgass már rájuk, inkább babázzanak. Nem hiszem hogy manapság a 13 éves csajoknak is 20 centis pornószinész f*sz kell.. Bár, már a 13 éves csajokat 20 éves baratja kocsikázza, szóval lehet.. Te meg ne hallgass rájuk!!!! teljesen átlagos a méreted, és még nõni fog az, nem sokat, 1 centit biztos. Csak jól kell használni ;)
A magyar átlat 14-15cm körül van, szóval nem kicsi, és még nõhet!
13 és 14 éves kiscsajszik abban a tévhitben élnek hogy a nagy farok = jó szex. A méret nem lényeg, vagy ha vkinek igen, az keres magának megfelelõt. Amúgy is az a fontos, hogy paszolj a partneredhez:) .
ezt már annyian leirták de leírom neked mégeccer!nem aza lényeg hogy mekkora és mien vastag hanem hogy tudj vele bánni!hiába lenne egy 23cms 6cm vastag szerszámod ha csak várnád h a nõ csináljon vele vmit!ha tudsz vele akkor jó az!akkor még a 9cms is elég lehet....asszem!pornó filmben láttam hogy a psasnak összvissz volt 10 cm és mégis pornózik!szal anynira nem lehet rossz!
Szia. 15 évesen tök lényegtelen, hogy mekkora. nem kell nagy farok. mert az se túl jó. és nem olyan kis pisisekkel foglalkozz. ráért ezze foglalkozni. És hidd el, NEM a méret a lények. és örülök annak ami a barátomnak van. neki se 20 centi, de imádom:D
ja és ne törödj 13 14 éves csajok véleményével!!!!!!
Én 13 vagyok és 14, 5 szer 4 cm es a farkam de neked se kicsi
nem!!!!!
Szia!Az én bírétomnak 21cm és 16 lesz...mégis van amikro nagyon fáj a szex!Nem jó ha angy annyira.Hidd el, még nõni fogsz!!
nem tudom az elsõ 3 választ miért pontozzák le... biztos a 13 éves csajok:D

15 éves vagyok és 195 cm. Szerintetek hány cm leszek felnőtten?

1 hónapja vagyok 15 éves, és 195 cm magas vagyok. Fogok még n?ni? És ha igen mennyit? Volt már rá példa, hogy valaki ennyi id?sen ilyen magas legyen? Nincs valami betegség a háttérben (gigantizmus)?

Legjobb válasz: A nemed elég fontos tényezõ lenne

A nemed elég fontos tényezõ lenne
a fiúk 25 éves korukig nõhetnek, menj el egy endokrinológushoz, de szerintem nincs baj
A kérdező hozzászólása: van egy kis gerincferdülésem, de nem tud érdekelni... röpizek amúgy, ott is nagy elõny a magasság :D
Akkor én ritkának számítok 182cm 20L :) Egyébként fiúknál ez nem gond, fõleg h nem gyorsan nõttél mert akkor nem okoz a gyors nyúlás gerincferdülést. Menj kosarazni. :D
A kérdező hozzászólása: fiú. lányokból már a 180 cm is ritka :D
Még egyszer megkérdezem, lány vagy fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: mindig magasabb voltam a kortársaimnál. nincs hasonló magasságú, és valószínúleg nem is volt.
Hirtelen nõttél meg? Akkor valószínûleg nem fogsz tovább. Van a családodban hasonló magasságú?
Sztem nem fogsz továbbnõni, korán lettél ilyen magas a többi éveidben már nem nõsz tovább! Ha meg igen, akkor orvos!
A párom is ha jól emlékszem ilyen magas volt ennyi idõsen. Õ egy nyár alatt nõtt kb 10-15 centit. Most 23 éves, és 198 centi magas. Tehát azóta nem nõtt sokat, és már 5-6éve stagnál is neki. Nem tudom, hogy a családodban milyen magasság az átlagos, náluk mindenki magas. Nála nincs betegség a háttérben, viszont az nem tett jót a gerincének, hogy hirtelen nõt sokat. Ha panaszaid vannak, látogass meg ezel foglalkozó orvost.
Teljesen rendben van, mindenkinél ekkora a különbség.
Természetes dolog, de 15 évesen ezt illene már tudni.
Hi Brian! Meg az összes többi IQ-bajnok! Elmentek ti mind a bús [email protected]ába! Ez a srác elõrebocsátotta, hogy értelmes válaszokat kér! Ez nem a humor topic! Menjetek és ott verjétek ki, oké?! A kérdésre pedig az én válaszom az, hogy szerintem semmi gond nincs vele, nem kell aggódni.
Ez egyéntõl függ! köznyelven van a húsfa.., és a vérfa... A húsf az nagy nem merev állapotban és 50-100%-os a merevedéskor a méretváltozás. a vérf-nál ez 100-500% is lehet. Neked a 3 barlangos test jobban összehúzodik, kevesebb vér van benne alapjáraton.
13 centivel azért ne akarj pornósztár lenni, de szerintem így elsõre minden rendben van. Nagy hidegben, még szinte invertálni is tud a bré, pedig nekem bár nincsen óriasi azért az átlagnál jó pár centivel nagyobb. És az elõttem szólónak is igaza van, van a húspénisz, ezeket szoktad látni a pornóban, ami kb nem izgalmi állapotában is akkora, mint izgalmiban, és van a vér, ami meg sokszorosára nõ. Amúgy ha akarsz magadnak tenni egy szivességet, keresel valami idõsebb férfi rokont, vagy közeli barátot, akikkel ezeket meg tudod beszélni.. a csicska kis haverjaid vetíteni és vihorászni fognak, amiatt frusztrált leszel és ha peched van, akkor amikor 13 centis kéne, hogy legyen marad majd 5 centis és magyarázkodhatsz a csajnak, hogy a tiéd azért puha, hogy neki ne fájjon.. tényleg keress valami rokont/barátot, akikkel ezeket meg tudod beszélni, ez nagyon nagyon fontos!
Mert VÉRFASZOD van.
Mert egy barlangos szervrõl van szó, szexuális izgalom során megtelik vérrel.. de ha efféle izgalomról szó sincs: mi szükség lenne, hogy nagy legyen?, és mitõl lenne nagy? Normális, nincs sem a mérete, sem a méretkülönbsége miatt félnivalód.
A kérdező hozzászólása: 2.kommentár iró én értelmes válaszokat kértem szal nemtom kinek 0 az iq ja ...
én is így vagyok vele, de nekem nagyobb. :D szoktam is rajta sokszor röhögni. :D fõleg amikor szánkózásból bejövünk, és kb, mint egy aszalt szilva. :D szerintem ez teljesen normális, úgy ahogy van. :D
15 éves vagy de az IQd 0...mitõl ez a nagy különbség? létszi
hugyozáshoz minek neked nagyobb? hogy menõzhess a férfi wc-ben?:DDDD
ÚRISTEN!!!!!! Jobb lett volna ha megnézel egy biosz könyvet, és nem itt teszed fel a kérdést. De szüleiddel is jobban jártál volna. Persze ha vannak.
Nyugi, 26 éves korig minden testrész növexik; jó esélyed van, hogy a hímvesszõd is növekedjen még 1-3 centit. Hello
Teljesen rendben vagy ne aggódj! Egyébként mint ahogy a férfiak különböznek méretben úgy a nõk is. Hiába van neked 25 cm-es, ha a nõ csak 15-öt képes befogadni fájdalom nélkül. Egyszerûen meg kell találni a megfelelõ partnert és kész, de ez nem olyan egyszerû.....
irigyellek, hogy ez a legnagyobb problemad az eletedben
A kérdező hozzászólása: xD köszi a válaszokat mindenkinek xD
Mivel 15 éves vagy és ha nem vagy dagi akkor ne aggodj mert még fog az nõni.Amugy nekem 21cm (Ha nem hiszitek, fényképet csatolok.), de ha hideg van akkor az nekem is vissza bujik az odubaés csak a feje jön ki, tehát így kb 1-2 cm lesz belõle. Üdv:Ákos

15 éves leszek és lány 175 cm, nagyon magas vok? Szerintetek mennyit fogok még nőni?

Legjobb válasz: Szia! 173 cm magas vagyok, és magas sarkú cipõt hordok. Engem nem zavart a magasságom, mivel a családtagjaim is magas növésûek. Eddig semmiféle hátrányát nem éreztem a magasságomnak. Szerintem emiatt ne aggódj! Hogy mennyit fogsz még nõni egyszerûen lehetetlen megsaccolni, de szerintem már nem túl sokat, nekem ebben az életkorban állt be a végleges magasságom.

Szerintem a 175 centiddel elég magas vagy, legalábbis nekem biztosan kisebbségi komnpleszusom lenne valaki mellett, aki ekkora, mivel nagyon alacsony vagyok. De ha jó az alakod, olyan hatást kelthetsz, mint egy modell:D
Szia! 173 cm magas vagyok, és magas sarkú cipõt hordok. Engem nem zavart a magasságom, mivel a családtagjaim is magas növésûek. Eddig semmiféle hátrányát nem éreztem a magasságomnak. Szerintem emiatt ne aggódj! Hogy mennyit fogsz még nõni egyszerûen lehetetlen megsaccolni, de szerintem már nem túl sokat, nekem ebben az életkorban állt be a végleges magasságom.
Szerintem meg örülj neki, hogy ennyi vagy. Én 173 cm vagyok, de szerettem volna ha magasabb lennék. Csak én már nem fogok nõni. 23/L
én 15 vagyok és 180 cm szóval :P
csak úgy beírt egy számot, el ne hidd már... amúgy szerintem magas vagy, és kb akkora leszel mint a szüleid. de biztosra nem tudjuk megmondani. valószínûleg fogsz még nõni, de ki tudja mennyit?
Nem vagy magas, barátnõm 2 méter, szóval nem. Átlagnál magasabb, de ez van, ez nem ciki, errõl nem tehetsz, ezt nem kell szégyellni. Még nõhetsz.
3, 58741226 cm-t. szerintem
és rajtam kivül is vannak olyan lányok az iskolában akik 11 évesek és 168 cm-ek
és lesz***m mit gondolnak
ismerek 186cm 13 lány ugy hogy jo
aha
A kérdező hozzászólása: tényleg?:)
én 11 éves vagyok és 170 cm
A kérdező hozzászólása: én is remélem:)
szija ne aggodj énis 15 éves lány vok és csak 2 cm-rel kisebb nálad. énis félek h mindenkit lenövök de nem lesz igy. nyugi:) 180 fölé nem megyünk és az meg pontjo :) ) nemsokára sztem megáll a növekedésünk
A kérdező hozzászólása: köszi, most annyira magabiztos lettem, hogy feltettem ezt a kérdést és írtatok rá, sokat segített
nem biztos hogy fogsz noni en 14 eves korom ota nem nottem semmit akor is 172 cm voltam , most is
én 185. hát aztán? nem vagy magas
A kérdező hozzászólása: de azért remlem h nem fogok
A kérdező hozzászólása: túlságosan magas vok??:(
A kérdező hozzászólása: hogy számoltad ki??
A kérdező hozzászólása: azóta már lassan 16 vagyok és ugyanekkora, szóval ....

15 éves vagyok és kb 165 cm és kb 62 kilo. Elkezdhetem a fogyokurát?

mert azért van rajtam sulyfelesleg és nem nagyon birom elviselni

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy sokat mozogj, például járj futni vagy aerobicozni, vagy ha nincs lehetõséged eljárni valahová, akkor csak egyszerûen ugrálj otthon zenére. A fõ, hogy ne úgy kezdd, hogy na akkor most és amennyit csak kibírsz, majd a végén úgy esel össze. Fokozatosan állj neki, és hétrõl hétre jobban fogod bírni, és akkor csinálhatsz többet is. Az evéssel pedig úgy bánj, hogy ne egyél össze-vissza mindent. Nem a fogyókúra a lényeg, fõleg nem ilyen fiatal korban, hanem hogy ne egyél össze minden marhaságot. Csak akkor vegyél magadhoz valamit, ha a hasad éhes, nem amikor a szemed megkívánja. Ez nagyon fontos. Délelõtt például egyél gyümölcsöt, és igyál minél több ásványvizet, délben egyél rendesen, de ne túlozd el. Délután zöldségek, meg pár apróság. És éjszakára ne egyél nehéz ételt, ami megülheti a gyomrodat!

Az a lényeg, hogy sokat mozogj, például járj futni vagy aerobicozni, vagy ha nincs lehetõséged eljárni valahová, akkor csak egyszerûen ugrálj otthon zenére. A fõ, hogy ne úgy kezdd, hogy na akkor most és amennyit csak kibírsz, majd a végén úgy esel össze. Fokozatosan állj neki, és hétrõl hétre jobban fogod bírni, és akkor csinálhatsz többet is. Az evéssel pedig úgy bánj, hogy ne egyél össze-vissza mindent. Nem a fogyókúra a lényeg, fõleg nem ilyen fiatal korban, hanem hogy ne egyél össze minden marhaságot. Csak akkor vegyél magadhoz valamit, ha a hasad éhes, nem amikor a szemed megkívánja. Ez nagyon fontos. Délelõtt például egyél gyümölcsöt, és igyál minél több ásványvizet, délben egyél rendesen, de ne túlozd el. Délután zöldségek, meg pár apróság. És éjszakára ne egyél nehéz ételt, ami megülheti a gyomrodat!
Kerüld a csipszet, édességet, üdítõket. Helyettük egyél gyümölcsöt. Jah, de a gyümi lehetõleg ne banán legyen, hanem valai más, mert abban sok a kalória. Ne a kaja mennyiségét csökkentsd drasztikusan, hanem a minõségén javíts! Neke dsok fehérjére és vitaminokra van szükséged. Egyél fehérhusit mondjuk salátával vagy zöldségkörettel. Vagy tejterméket, tojást. Ezek megadják neked a kellõ mennyiségû fehérjét. Meglátod, fél év és mindenki megkérdezi: mitõl lettél ilyen csini?????
Szia! Én is ugyanígy vagyok, mint te. :( Én kb. 60-61 kg vagyok, és idegesít, hogy nem vagyok csinos. :( De egyszerûen ha nem eszel, elgyengülsz. Velem is megesett már. Az étrendeden változtass, most én is azt próbálom! ;)
A kérdező hozzászólása: igen valoszinüleg az a baj hogy össze vissza eszek mindne és nem nagyon figyelek az étremdemre de esténknt nem nagyon szoktam enni . amugy hetente 3 -szor járok edzésre és minden hétvégén általában egyszer lovagolok 1 másfél orát de attol függetlenül hogy az adott napon lovaglok e vagy sem mindig kimegyek és elvégzem az istállo körüli munkákat .nem szoktam enni chipset se nagyon csoki , csak ha megninálnak .inkáb sütis vagyok :) de akkor ez a fogyokura jo számomra vagy sem ? amugy köszönöm a válaszokat és megprobálok változtatni :)
A sporttal sok mindent elérsz, fogyókúrát felesleges erõltetni mert ellentétben azzal amit hiszel, nem feltétlenül zsírt égetsz. Az izmaid is bánhatják, a közérzeted is rosszabb lehet, szerintem nem egészséges. Ha jobban érzed magad egy pár kilóval kevesebbel, akkor igyál sok folyadékot, de ne cukrosat, és menj le valahova rendszeresen futni pl. Annak eredménye is lesz. Az elõbb leírtaknak pedig csak hátránya, és csalódott is leszel ha nem sikerül a súlyleadás csupán azzal ha krixkraxokat eszel, vagy rosszabb esetben nem eszel. Legyengüléshez is vezethet ha tútzásba viszed.
A kérdező hozzászólása: de ha nem fogyokurázom nincs megszabott étrendem akk nem fogyok :S söt szntem inkább annál jobban össze vissza eszem:S ez a 90 napos diéta elég jonak tünik de sok rossz dolgot is olvastam hogy, kevés a fehérjabevitel és még fejlödésben lévö szervezetnek szüksége van rá meg hogy az izmokat bontja és majd a végén visszaszedem a dupláját ez viszont elég hervaszto ..

15 éves vagyok és 15 cm. Ez kicsi?

Ez ugye nem kicsi. Már mint tudom hogy nem ez számit és tudok én mód szereket, de mégis kicsi?

Legjobb válasz: ha kicsit körbenéznél az oldalon akkor látnád h már csomoszor válaszoltunk ilyen kérdésekre a te méreted is aszem közte van

ha kicsit körbenéznél az oldalon akkor látnád h már csomoszor válaszoltunk ilyen kérdésekre a te méreted is aszem közte van
Kedves elõttem szóló! Ne viccelj már! Mert ez a fiú amilyen sötét lehet, még elhiszi :S
Én 15 évesen 168 cm voltam szóval szerintem kicsi...(bocsi, de ezt nem hagyhattam ki :)
Igen, borzasztoan kicsi, amint lannyal leszel, meglatja elrohogi magat es lefog sorvadni. Bizony, sot lehet, hogy csak leesik vagy ami meg egyszerubb eltunik. Sose vedd elo. ;)))
Ez nem kicsi, hanem undorító!Mmint az, h közhírré kell tétetni, h mekkora a farkad!Hidd el, senkit nem érdekel.Ha jól sejtem szûz is vagy...ergo még használni sem tudod.Attól, h akkora mint egy lóé, attól még nem leszel jobb az ágyban!De majd kinõsz belõle. Csak mindig akad egy ilyen kisfiú, akinek hihetetlen közlési ingere van a nemiszervével kapcsolatban.
Kicsit figyelmesen szétnéznél az oldalon akkor látnád, hogy a 15-16 cm a normál méret. Én személy szerint 17 cm vagyok, de teljesen normális a 15. Ne aggódj miatta hogy kicsi.
hát figyu...15 évesen 15 centi...16 évesen...16 centi..nem gond de vigyázz nehogy 60éves korodba meghalj az az apro dolog miatt hogy ha feláll a farkad kifolyik az agyadbol az összes vér...LOLOLOLOLOLOLOL:DDDDD
Ajj de dráága válaszadókXD Légyszike olvasd már el a " Tudják a fiúk hogy átlagosan 10 cm hosszú egy nõi hüvely?" kérdést és alá a válaszolókat:P Az pont az "ennyi idõs vagyok és ekkora... ez kicsi?" kérdezgetõknek való
15 évesen normális.Sõt ezzel elleszel egy darabig, mert a lányok nem azt nézik hogy mekkora. :D
nekem 12 centis kis kuki lehetne nagyobb:D:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!