Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vok van (9 db)

Elég sok apró fehér pötty van az egész péniszem.15 éves vok és hát elég ciki megmutatni mit tegyek?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló azt akarta mondani,hogy tök normális dolog:)

Az elsõ válaszoló azt akarta mondani, hogy tök normális dolog:)
már vagy 1000 ugyanilyen kérdés van. nézd meg azokat, vagy google

A szüleim elváltak és a nagyszüleimmel élek nem engedik hogy legyen barátom és van egy barátom de ők ezt nem tudják anya tud róla és próbált beszélni a nagyszüleimmel de nem engedik akkor sem szeretnék segítséget kérni hogy mit tehetnék? 15 éves vok

Legjobb válasz: Ha igazán szeretnek úgysem raknak ki. Legalábbis én így gondolom. Elhiszem h nekik nehéz ezt elfogadni, mert ugye ezek a mai fiatalok... Valószínûnek tartom h elõbb utóbb elfogadják azt h felnõttél.

Ha igazán szeretnek úgysem raknak ki. Legalábbis én így gondolom. Elhiszem h nekik nehéz ezt elfogadni, mert ugye ezek a mai fiatalok... Valószínûnek tartom h elõbb utóbb elfogadják azt h felnõttél.
Ez nem nagykorúság kérdése. Kérdezd meg h õk hány évesek voltak mikor megismerkedtek. Gondolom kb annyi mit te. próbálj meg ezzel érvelni. Én tuti megpróbálnám.
Megkérdezhetem h miért nem anyukáddal élsz?
Az én nagyszüleim sem örültek neki mikor lett barátom lett, 14 éves voltam. De szépen lassan hozzászoktak a gondolathoz, mostmár nem szólnak bele. Csak néha megjegyzik h remélik lagzi még nem lesz... Sztem ha te azzal a fiúval akarsz lenni úgysem tudnak mit csinálni. Ha meg a szüleidet nem zavaja akkor nincs semmi gond. Én biztos kitartanák a fiú melett.
Nem engedik hogy barátkozz ???
És mivel magyarázzák, hogy nem engedik??? Én két okra gondolnék: 1. Ha a szex-tõl féltenek, akkor mond nekik, hogy emiatt még ne aggódjanak (fiatal vagy hozzá). 2. Vagy azért, mert a tanulást elhanyagolod. Hát bizonyítsd nekik szeptembertõl, hogy nem így lesz. És ezzel a sráccal van bajuk, vagy magával a ténnyel? Mennyi idõs a barátod?
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot igazad van szerintem is aranyos vagy hogy segitettél majd megpróbálom tovább igy csinálni a dolgokat
Értem! Hááááát nem vagy könnyû helyzetben. Sztem folytasd így tovább, találkozzatok titokban, és szépen fokozatosan adagold be nekik h ez van és kész nem tehetnek semmit. Én tuti ezt csinálnám. Ha látják h te kitartasz mellette és õ is melletted akkor elõbb utóbb bele kel törõdniük. Szurkolok h megoldódjon a dolog. Nektek meg kitartás. Szeressétek egymást és akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: persze azért mert ivott apám is és anyukám is de anya már nem iszik apa még igen és nem voltak megfelõek a krülmények igy anya felment pestre dolgozni de hazaszokott járni apa meg egy másik faluban lakik
A kérdező hozzászólása: anya mikor beszélt velük ugyanezeket felhozta nekik és nem is szóltak rá de akkor sem engedik és mondta anya mamának hogy mi lenne ha leülne velem beszélgetni de nem ül le hanem ha van vmi akkor el kezdd kiabálni
A kérdező hozzászólása: azt modták ha nagykoru leszek akkor lehet csak pasim
A kérdező hozzászólása: ám én ki is tartok mellette mert nagyon szeretem és õ is engem még mindig velem van ezek után hogy nem engedik, titokban kell igy találkozni de jó lenne már bemutatni csakhogy akkor kapok
A kérdező hozzászólása: köszi csakhogy nekem azt mondták ha megtudják akkor pakolhatok
A kérdező hozzászólása: magával a ténnyel mert még nem is ismerik 17 a pasim
fitymaszûkület! doki!
Relatív fitymaszûkület. nagyon sokan probléma nélkül együtt tudnak élni vele, de inkább menj el vele orvoshoz.
nem feltétlen doki. nekem is fitymaszûkületem volt, de sokat foglalkoztam vele, és elmúlt. viccen kívül. ha érdekel h mit értek foglalkozás alatt, írj és válaszolok.
Ez bizony fitymaszûkület, s orvoshoz kellene menni. Küldtem külön e-mailt.
arra gondolsz hogy babás vagy-e? szerintem nem.de milyne az állaga?
Szia. Mióta van menstruációd? Ha még csak pár hónapja, akkor lehet, hogy még azért nem rendszeres. Esetleg fel is lehetsz fázva, az is meg tudja kavarni.
ha nem volt sexuális kapcsolatod akkor mi a para?nem olyan régen menstruálhatsz hisz csak 15 éves vagy.idõ kell a szervezetnek és szerintem nyugodtan keress fel egy nõgyógyászt.írnak fel gyengébb fogamzásgátlót ami ugyancsak idõvel de beállítja a ciklusod és még terhess sem lehetsz ha véletlen nem védekezel(persze ha eljön az ideje csak akkor bújj össze valakivel.
A kérdező hozzászólása: de nem vok szûz!!:D:D

15 éves lány vok van egy 17 éves fiú aki tetszik. Sokszor taliztam már vele kettesben, jókat beszélgettünk, megadta a számát stb.1 hónappal ezelőtt küldtem neki smseket azokra azonnal válaszolt, de mostanság felém se néz. Rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást,aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:))

Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást, aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:) )
igen
Talán igen, talán nem. Ez nagyon kevés infó, amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindenben egyezik a sráccal a véleményünk, jól köjöttünk egymással, a mai napig köszön pl ha meglátom a suliban és mindig mosolyog.De nem tudom, hogy miért távolodott el tõlem egyik napról a másikra.Szerintetek van esélyem még nála?

15 éves lány vok és 12 évesen megjelent fehér cuccom mg mindig nem múlt el de már megjött (sok van) ez mi lehet? Vírus?

Legjobb válasz: Milyen az állaga? Ha darabos (túrós) akkor gombás fertõzés. Szerintem keress fel egy nõgyógyászt, õ felír neked valamilyen kúpot vagy krémet. Ha tényleg gombás fertõzés, ne habozz, könnyen átterjedhet.

Milyen az állaga? Ha darabos (túrós) akkor gombás fertõzés. Szerintem keress fel egy nõgyógyászt, õ felír neked valamilyen kúpot vagy krémet. Ha tényleg gombás fertõzés, ne habozz, könnyen átterjedhet.
Vagy menj el a háziorvosodhoz és irass fel egy "Klion D" nevû kúpot. Minden este fürdés után egyet, és 10 nap alatt eltûnik.
A kérdező hozzászólása: és térjünk vissza az undorítósághoz : amikor kinyal akkor õ azt is kinyalja?:S (és ez akkor ha kikerülök a tini korból kevesebb lesz)?
A kérdező hozzászólása: értem !:) hát remélem h ez a fiúkat nem riasztja el! De ez apadni fog vagyis kevesebb lesz majd ha kikerülök a tinikorból? :/
Ha egy fiút zavarja, hogy látja a folyást a puncidnál, akkor a fiú nagyon éretlen, nem való neki még kapcsolat!
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm szépen h segítettektek mostmár legalább nem izgulok miatta mert eddig mindig azt tettem :/ vagyis sokszor :)
Ha ruha nélkül vagy a fiú elõtt, és akkor is van ez a fehér "cucc", hidd el, nem gáz, nem azt fogja nézni. :D Szoknyán keresztül sem látszik! Ha meg elég sok van, akkor szexuális együttlétnél nem is biztos, hogy kell síkosító, persze ez emberfüggõ... Lényeg, hogy nem kell aggódnod, mert ez a Te korodban teljesen normális. :)
A kérdező hozzászólása: ja! meg ezt még mondtam másik barinõmnek is õ meg csodálkozott h én mirõl beszélek és akkor így elvicceltem mert aszittem h én avgyok a furcsa.de aztán a másik barinõm akirõl fent beszéltem õ meg azt mondta h akinek nicsn ilyene akkor szokták alkalmazni a sikosítót :$ pl.
A kérdező hozzászólása: csak mindig arra gondolok h ha lenne pasim akkor beleülök az lébe...és akkor érzi avyg ha miniszoknyát veszek fel akkor látszik!! mármint a tisztasági vagy a bármi amit beteszek éppn!! és ha dugok ami nem most lesz persze akkor amikor leveszi a bugyimat akkor majd csodálkozik h tisztasági betét van bennem vagy nem folyok majd el az ágyra?:O :D
Ez teljesen normális, ahogy így leírtad. Nekem is így van, minden nap tisztasági... De nem gáz :) Majd elmúlik, de az még nem most lesz.
A kérdező hozzászólása: jajj hát nem fertõzés ez bizti mert se nem büdös se nem darabos se nem semmi csak egyszerûen nagyon sok a bugyimon is látszik nagyon és ezt kcisit finomabban ugye mondtam az egyik barinõmnek és mondta h neki is csak h van akinek kevesebb és h ez azért van mert h tágul a hüvelybejáratom vagy mi az. és akkor mondta h erre van a tisztasági betét és kérdeztem h midnen nap tegyek be? és akk modnta h miért ne de az oszitársaim se tesznek be :O ez csak engem zavar ennyir? mert igazából szoktam mdinefélét betenni h ne látszódjon a bugyimon. de a barátnõim szerintem nem?:O
Ha a fehér "cucc" a folyás, akkor az nem is fog elmúlni mostanában, majd csak klimaxkor. Amíg nincs rossz illata, nem csíp vagy nem viszket a puncid, addig semmi baj.
Valószínûleg csökken a mennyisége. A kinyalásnál meg igen, azt is :D És nem zavarja... Ezt szeretik a fiúk..:D
Nem ciki.
Nem értem, mért ne lehetne erõs a mensije...
Én leszedem a szõrt, nem mutatok dokinak dzsungelt, legalább legyen egy jó pillanat a napjában a sok cigány meg vén muff között.
Nem.
OFF 2. nak nem mindent "i" vel ír akkor így nézne ki a kérdése: "ciki ha 15. évimben úgy megyek nõdokihoz hogy csupi vok ? (nincs barim csak azért borizom mert zavcsizik meg ha mensizek nem ragcsizik beli a vércsi he le van borcsizva a szörcsi)
Az a ciki, hogy minden szavadat i képzõs alakban használod...
puszcsi csókszi szercsi. és csodálkozol hogy nincs barátod?
Vádlott! Miért ütötte agyon a prostituáltat?! Bíró úr! Én nõgyógyászként praktizálok. Tegnap reggeltõl volt 12 vizsgálatom, 3 szülésem és 7 abortuszom. Délután a magánrendelésemen volt 15 vizsgálat, 4 szülés és 3 abortusz. Este hívott egy kollégám, hogy beteg a gyereke, nem vállalnám-e be az éjszakai mûszakot helyette... Éjszaka volt 16 szülés és 4 sürgõs abortusz. Ezek után reggel hazafele holt fáradtan ez a k*rva elém ugrik és azt mondja: Szépfiú, egy ezresért megmutatom a p*nám! Na akkor ütöttem agyon bíró úr!
Én még nem voltam nõgyógyásznál, de ha megyek elõtte is leborotválom, mert engem zavar a dzsumbuj...Sokkal kényelmesebb, kellemesebb ha sima. Ha Te úgy szereted akkor szedd le a szõrt.A nõdokit nem érdekli, hogy dzsumbuj, rövidre nyírt, fazonra vágott vagy csupasz. 15/L
A dokinak tök mindegy, milyen a puncid, nem azért van, hogy nézegesse! A Te puncid, ha akarod borotválod, ha nem, nem.
Elhiszed, hogy a sok punci között amit lát, fel se tûnik? Meg teljesen mást néz amikor megvizsgál.
Egyáltalán nem ciki. Ez a mai világba tök elfogadott. Egyébéként a nõdokit annyira nem érdekli, hogy milyen. Akár hiszed, akár nem nem azt nézi, hogy most csupasz, vagy szõrös, vagy milyen minta van belenyírva. Napi több 10 puncit lát, nem foglalkozik ilyesmivel.
Ciki. Azt fogja mondani, ha majd felnõttél akkor menj vissza hozzá. :D Egyébként nem hinném, hogy olyan erõs a menstruációd, hogy beleragadna a vér a szõrödbe... De te tudod.
amit zárójelbe írtál szintén így vagyok vele én is. csak nekem van barátom szval amiatt is:D. am hidd el h lefogja szarni a nõgyógyász annyi p.nát látott már.... az meg biztos h nem ciki :)

Miért van az, hogy néha amikor megyek az utcán, ilyen kis 14-15 éves csajok beszólogatnak hogy hogy nézek ki, meg milyen ronda vagyok? (csaj vok)

amúgy modellkedek meg fotózásokra járok,szóval csak nem lehetek olyan ronda :)

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg irigyelnek :) Ne törõdj velük, inkább ne is figyelj rájuk, az még jobban bosszantja õket! Csak vigyorogj szépen a nagy képükbe, akkor majd szembesülnek a ténnyel! :D

Szia! Valószínûleg irigyelnek :) Ne törõdj velük, inkább ne is figyelj rájuk, az még jobban bosszantja õket! Csak vigyorogj szépen a nagy képükbe, akkor majd szembesülnek a ténnyel! :D
Egyet értek az elõttem szólóval. Általában a "csúnyább" lányok így reagálnak. Aki meg tényleg szép az kevés önbizalommal rendelkezik. Ezért ne is figyelj rájuk, az irigység beszél:) .
Mert a mai fiatalok mind szépségkirálynõnek gondolják magukat. Aztán ha náluk szebb nõ látnak teljesen kibuknak és vissza akarnak vágni. És ilyen gyerekesen sikerül nekik, ezért mondják, hogy "de csúnya". Ne is foglalkozz ezekkel a lányokkal.
ugyanez a bajom. én se vagyok egy rondaság, ( és most nem nagyképûsködni akarok:) )és még nálam idõsebb csajok is beszólogatnak. persze úgy h azt hiszik nem hallom...pff:D de én se foglalkozok velük.kit érdekelnek? irigyek. ennyi:P ne foglalkozz velük, vagy ha hallod h ilyet mondanak nézz rájuk és nevess egyet. majd csak képben lesznek
hát az már sok késés. miért nem tesztelsz?
Szia! Szerintem végezz el egy terhességi tesztet, ha még nem tetted meg. Ha pozitív, akkor keresd fel az orvosodat, mert valószínüleg állapotos vagy. Ha negatív, akkor várj még egy pár napot, mert lehet, hogy stresszes idõszakod volt, vagy valami megzavarta a tested mûködését. Ha megnyugszol, hogy negatív lett a terehességi teszted, talán meg is jön rögtön. De ha pár nap múlva sem jönne meg, akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat, mert lehet egy kis pici ciszta is a menzesz elmaradásának okozója. Üdv
Tesztelj reggel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!