Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok. Sokszor van olyan (2 db)

15 éves lány vagyok. Sokszor van olyan érzésem mintha kívánnám a szexet. Nem is félek attól h esetleg fájna vagy valami. Akkor most korai ez még nekem?

Legjobb válasz: szia! szerintem várj vele egy pár évet, nem kell a divatot követni, hogy mostanában már hamar el kell veszíteni, ez teljesen természetes hogy kíváncsi vagy! azt tanácsolom várj.

szia! szerintem várj vele egy pár évet, nem kell a divatot követni, hogy mostanában már hamar el kell veszíteni, ez teljesen természetes hogy kíváncsi vagy! azt tanácsolom várj.
Baszki, ne ne varjon!Ha megvan a megfelelo partner akkor miert ne?Mikor akarjatok bazmeg hogy elkezdje?Szerintem 15 evesen mar lehet szexelni!LE LEHET PONTOZNI!!!!!
Te kell eldöntsd, hogy fel vagy-e készülve rá, ha van barátod, és olyan akibe megbizol akkor sok sikert!
Ezt te tudod eldönteni hogy korai e vagy nem, ha lelkileg fel vagy készülve akor csak rajtad múlik hogy hogyan döntesz...
úristen én 22évesen vesztettem el, és nem azért mert egy bányarém vagyok és addig nem volt pasim. Rooszul vagyok az ilyen picsáktól. Mindegyiknek csak a dugáson jár az esze, de egy mondatot nem bírnak helyesen leírni, értelmesen elmondani, és a sötétség csak úgy árad belõlük. De csináljátok csak, az ilyenek lesznek még 16éves koruk elõtt anyák. Aztán vagy megölik a gyereket vagy nem.
Csináld. Manapság úgyis már a 12 évesek is kefélnek, mint a gép, 20 évesen meg már kitaposott bohóccipõk, úgyhogy nem lógsz ki a sorból, max azzal, hogy a te korodban már lassan minden lány szét van kúrva, úgyhogy kapd össze magad. Aki 18 évesen meg még nem kapott be pár farkat az szûzpicsa, és lemaradt mindenrõl, bráner nélkül fog megöregedni.
Ha kívánod akkor nem. Gyere el és kipróbáljuk :D
ha kivánod a szexet maszturbálj ha ez kevés akkor a barátoddal maszturbálj közösen meg kell hogy értse és ez neki is jobb mint ha csak magához nyulna
En is epp ebbe a helyzetbe vagyok:D de mink pasimmal bizunk egybasba meg szeressuk is 1mast szal ez nyaron meg oszehozunk valamit:D jah pasim 14:D
dik 22 évesen apálca!!! Nagyon gááz az átlag eddig 16 kb mostmár 13 ra csökkent.. én a 15. születésnapomon feküdtem le avval a fiuval akibe szerelmes voltam és õ neki meg csak nagyon vonzó és sex partnere voltam és jó volt!!!!
Akármikor vesztetted el, süt rólad a primitívség. És csak a szexig láttok el tovább nem, mert ennyi agyatok van. Nincs olyan, hogy apálca, max apáca, és inkább azzal, mint avval stb stb. Tanuljatok még egy kicsit inkább, mielõtt lenéztek valakit amiatt, mert nem kefélt orrba-szájba 13 éves korában.
Ha van neki kivel, akk sztem nem számít a kor!!!ÉLJE AZ ÉLETÉT!!!mert az életet nem szavakban kell élni hanem tettekben....sok sikert!Majd irj e-mailt, h milyen volt!Egy sorstársad(lány, 14, aki asszem a 22éves után irt megjegyzést, õ vok)p u c c
Szerintem ne kövesd a mai ribancokat akik már 13 éves korukban kefélnek! Várj még vele legalább 1 évet!! Azért mert te nem csináltad még nem vagy rosszabb mint a többi! A normális pasiknak pedig nem jön be ha egy ilyen fiatal lányon már többen is végig mentek! Hidd el! Szerintem még neked korai a szex!
Én a szukázó kis 14 éves picsának írnék! Szerintem 14 évesen kurva nagy tapasztalattal nem bírhat egy lány hacsak átnem ment rajta egy egész focicsapat!! Nincs jogod lekritizálni azt a 22 éves ányt!! Hol vagy te még a felnõttekhez? Lehet h. 22 évesen vesztette el de jól kielégíti a barátját!! Ma napság nem elég a pasiknak, h. szétteszed a lábad! És 14 évesen fogamzásgátlót szedni elég durva! Ilyen könnyûvérû lányoknak nem lesz normális életük! Kíváncsi lennék mi lesz belõled 22 éves korodra! Én anyád helyében jól megtépnélek, h. észhez térj! Egy 14 éves lánynak nem a kefélésen kéne, h. járjon az esze!!!
Azért én nem vénasszonyoznám a 22 éveseket. Nemsokára te is annyi leszel, bármennyire soknak tûnik az a pár év, majd 20 évesen gondolj vissza, hogy mintha most lettél volna tini. Egyébként a fiúk szeretik a tapasztalt lányokat, de vannak akik szeretik a friss húst is és 22 évesen szerintem még nem kell elásnia magát. Viszont vannak akik nem szeretik a 18 éves korukra szétkúrt picsájú lányokat akiket többször húztak meg, mint némely hivatásost.
Szerintem na foglalkozz semmivel, ha úgy érzed hogy készen állsz rá és mindenne tisztában vagy (védekezés, terhesség, abortusz stb.) valamint van egy megfelelõ, megbízható partnered akkor megteheted, 15 évesen már lehetsz ennyire érett, de ezt csak te döntheted el, nem lehet általánosítani. Szerintem az a lényeg hogy a megfelelõ emberrel veszítsd el, ne valami jött-menttel és hogy védekezzetek.
Én pedig nem adok neki igazat!Én is ilyen helyzetben vagyok a pasimmal és én 14vagyok!!! Am a kérdés írójának:nem mindenkinek fáj az elsõ, csak az kell, h bízz a fiúdban, mert akk tudod, h nem okoz neked fájdalmat.Senkinek sem korai, mert ez egyéntõl függ.Mind1 mit teszel, mert ez a TE életed és TE döntöd le, mit szeretnél... Mások véleményével meg ne törõdj...am üzenem annak a "szûz Picsás" csajnak, h az olyan 22éves nõket max a kutya dugja meg, mert a pasik a tapasztalt lányokat keresik, és nem a tapasztalatlan vénasszonyokat!Am ne picsázzon le minden tinit, csak azért mert neki szétkúrt, lemaradi kis élete van/volt!Tudod nem minden lány marad terhes, mert feltalálták a tablettát és a kondomot is szuka!!! (ez nem a kérdés írójának ment!:) Tedd azt amit jónak látsz, ha kívánod a szexet miért ne?Csak találj magadnak megfelelõ, gyengéd partnert, és elõbb simerd meg jól... Am az én pasim 18-ez már csak megint a picsázónak szól....úgyh bekaphatja a vén banya!TESSÉK LEPONTOZNI!ENGEM NEM ZAVAR!!!mert én a választ feltevõ sorstársamnak írok;)CSAK RAJTA!ÉLD AZ ÉLETED!!!!!!
A másik oldal utolso komntjének adog igazat
Akár, hogyis de az elõttem szólónak van igaza. (17, fiú)
A kérdező hozzászólása: az utolsó válaszolónak:én azért írtam erre az oldalra h segítsenek, adjanak tanácsot, nem pedig azért h le hülye picsázannak meg h lemondjanak...ha nem egy rendes tanácsot akarsz ide leírni akkor ne írj semmit!köszi az értelmes válaszokat
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.
Ne szexelj ...
13 évesen akarsz 15 éves csajt? Ember.. nézz körül.. Mostanában a 15 évesek 18-20 évesekkel járnak.
Mit tegyél? Várj még 3 évet.. 13 évesen még ne akarj szexelni.
Mivel ilyen korban nõ sincs, csak kislány...
13 évesen még legozz, vagy barbiezz! Ezt most komolyan mondtam, nem bunkóságból.
15 évesen már szexelhetsz de 13 évesen még ne.
Én is így vagyok vele 13 vok
és is 13 éves vagyok és lány de nekem eszembe sem jutna ilyen hidd el várj még 3 évet majd utána azt csinálsz már amit akarsz...ilyen idõsen még a tanuláson járjon az eszed :)
Szerezz egy guminõt. az megteszi...
A kérdező hozzászólása: De itt nincs olyan, aki belemenne...
Egy 12-15 éves "nõ" nem nõ, hanem kislány.
A kérdező hozzászólása: Milyen kislány?! :D
A kérdező hozzászólása: Az értelmes válaszokat Köszönöm! Tisztelet! A negatív válaszokat pedig nem köszönöm meg, bocsánat! És... Olyan nõ nincs, aki ilyen korban akarja...
Én is a 3 év várakozásra szavaznék, de mondhatunk mi bármit, ha már egyszer eldöntötted, hogy neked szex kell. Rengeteg korodbeli csaj él nemi életet, kifogsz egyet magadnak, védekeztek és kész. Azt csinálsz, amit akarsz, míg másnak nem ártasz vele (és ebbe beletartozik az abortálás is).
Ne sírj, majd ha 22 évesen is szûz leszel, mint én akkor sírhatsz!! Addig tanulj és pornózz!
ehhhehhhehhh bazeg.....
vegyél egy banánt és olyan mint a szex vagy szerezz egy vibrit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!