Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok. Sokszor (17 db)

nem
Én nem csak 1x akarnám...
És ha kedves barátnõid csoportosan felvágják az ereiket akkor te cikinek tartod, hogy nem tetted ezt meg? Tudod, sosem okosság, hanem a hülyeség fog elsõként terjedni, pláne a te kis butus, könnyen befolyásolható, hatalmas jogokkal rendelkezõ korosztályodban. Mert nektek még kevés az eszetek, a jó szóra nem hallgatok, így a marhaság mindig terjedni fog, mint a nátha télvíz idején. Ha követed õket, akkor lehet befogadnak, de ugyanakkor a következményektõl nem fog óvni egy rakás suhanc, és sajnos a felnõttek világa kegyetlen! Ha elbotlasz akkor még beléd is rúgnak, hogy biztos a földön maradj és aztán meg kiröhögnek és papolnak arról, hogy hogy lehet egy ember ilyen gyenge... ez figyeld meg így lesz! Ha viszont vigyázol magadra, és nem követed a hülyeségeket, akkor az bizonyos mértékû "társadalmi" kirekesztettséggel jár, mert nem leszel a korcsoportodban menõ. Lehet választani melyikkel jársz rosszabúl!
Nem.
A kérdező hozzászólása: okés
Az a gáz ha valaki ilyen idõsen már nem az.
A kérdező hozzászólása: értem :)
Te vagy normális, és tényleg csak maximális tiszteletet és megbecsülést érdemelsz a gondolkodásodért!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Isten Téged nekem teremtett! Mellettem az is maradsz. :-)
A kérdező hozzászólása: nem tartom gáznak csak fura
Egyáltalán, kicsit sem gáz. :) Sõt! Szerintem jó vagy, ha 15 évesen még nem veszítetted el! Legalább nem állsz be a sok veled egykorú lány közé.:)
nem :)
Az.
nagyonugyes vagy :) klonoztasd magad ha lehetseges : D
azért fejtsd ki kérlek miért véled úgy, hogy gáz lenne ha szûz vagy? Mert valamiért csak felmerült benned az ötlet?
A kérdező hozzászólása: hát csak azért mert ugye a legtöbb csaj már nem az :) és én nem szeretnék kurvulni de még is fura h én még az vagyok
az gáz, hogy gáznak tartod, szerintem ez inkább alap dolog :D
Ha annak tartod akkor az.
Ez becsülendõ!
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: :D

Fiútesóm sokszor meztelenül mászkálgat a szobánkban, mindketten 15 évesek vagyunk, ôt ez nem zavarja?

Közös szobánk van, testvérek vagyunk, de akkor is nekem kicsit fura.

Legjobb válasz: Te fiú vagy, vagy lány? Mert ha fiú, akkor nem értem, hogy miért vagy ezen így kiakadva...

Te fiú vagy, vagy lány? Mert ha fiú, akkor nem értem, hogy miért vagy ezen így kiakadva...
Pasim is úgy mászkál néha otthon, nem zavarja. Ha fürdik is és bemászkálnak hozzá, az sem zavarja, a többieket sem izgatja hogy úgy jár kel. Mi sem vagyunk szégyenlõsek tesómmal egymás elõtt.
Lehet akar toled valamit:D
Te is fiú vagy vagy lány?
Egy kis elismerésre vágyik és lehet hogy van némi exhibicionista hajlama. Majd kinövi, ha kap puncit. Mászkálj te is elõtte pucéran, kíváncsi vagyok mit reagál rá. Szerintem észreveszi magát, és leáll a dologgal!
grrrrrr:D ember én a helyedben félnék:D
Közös szoba??? Már 6 évesen külön szobátoknak kellett volna lenni!!!! Hogy visztek majd haza valakit?!
Ex csajomnak 22 éves koráig közös szobája volt a nõvérével... izgalmas esték voltak... :/

(15 éves vagyok) Teljesen ki van száradva az arcom, de a nagy pólusaim miatt sokszor előjönnek a pattik is. Már nagyon sok mindent kipróbáltam, de vagy kiszárították a bőrömet vagy egyáltalán nem használtak. Mit tehetnék?

A hátam e vállam és a mellkasom is tiszta mitesszeres, vagy nem is mitesszeres inkább olyanok mint az elszáradt pattik.Már használtam zselés arcpakolást ami kiszedi a mitesszereket, ettem éleszt?t és pakolásnak is használtam,és a b?rgyógyász által kiírt krémek sem használtak, a teafaolaj amit most használok se nagyon segít, szóval már eléggé kétségbe estem.....

Legjobb válasz: Kombinált bõröd van,menj el kozmetikushoz,õ termékeket is tud ajánlani.

Kombinált bõröd van, menj el kozmetikushoz, õ termékeket is tud ajánlani.
Pólusa a mágnesnek van édesem..:D
A kérdező hozzászólása: hopá... bocsi véletlen.... xDD fúúú ez de ciki XDD

15 éves vagyok, 169 cm, és 61 kiló. Sokszor úgy érzem hogy dagadt vagyok, mert van egy kis hasam, combom, fenekem. Kéne fogynom?

sokszor úgy érzem hogy dagadt vagyok, mert van egy kis hasam, combom, fenekem.. kéne fogynom?

Legjobb válasz: max pár kg--ot

max pár kg--ot
Mutass képet, úgy könnyebb.
szerintem nem kell fogynod súly alapján. de rakhatsz képet.
Nem kell fogynod! Nekem is nagyon hasonlók a méreteim és még vékony vagyok.

15 éves vagyok! És már többször próbáltam feldugni magamnak a tampont, de nem ment sose! Már 1 jópárat elpazaroltam ezmiatt! Sokszor sírok is h minden bnőmnek megy ez az egyszerű dolog, csak nekem nem! Minivel próbáltam, de semmi! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lwehet hogy olyan a szûzhártyád hogy nem lehet felhelyezni tampont.Hallottam olyat hogy ez ritkán fordul elõ hogy nem ugy van hogy van egy lyuk hanem a szûzhártyádon csak apró nyílások vannak amin kifolyik a mensi de tampon nem fér át rajta.Ha nálad is ilyen van akkron nem tudsz ellene tenni semmit.

Lwehet hogy olyan a szûzhártyád hogy nem lehet felhelyezni tampont.Hallottam olyat hogy ez ritkán fordul elõ hogy nem ugy van hogy van egy lyuk hanem a szûzhártyádon csak apró nyílások vannak amin kifolyik a mensi de tampon nem fér át rajta.Ha nálad is ilyen van akkron nem tudsz ellene tenni semmit.
Szerintem lazulj el ne görcsölj hogy úgy sem fog sikerülni , keress egy olyan pózt ami a neked legmegfelelõbb .Ezután szép lassan dugd a tampont , meg a mutatóujjad addig amig az meg nem akad.Ha nagyon nem megy várj egypár hónap vele. Ha nem sikerülakkor nem tehetsz mást mint hogy vársz.Esetleg a nõdoki is segíthet ha nem esik nehezedre vele beszélned.Illetve ha van idõsebb unokanõvéred , nõvéred (anyukád) akikben megbízol próbálj vele beszélni hogy õ mitt tenne.
A technikája nem megy, vagy a szûzhártyádnál elakad? Elõbbihez tényleg fontos az ellazulás (egyik lábadat tedd a wc-tetõre pl., vagy guggolásban)... utóbbinál nõgyógyászhoz menj el, õ meg tudja állapítani, hogy fizikálisan a szûzhártya sérülése nélkül tudnád-e használni.
A kérdező hozzászólása: a technikája nem megy:S
Én sem tudtam az eleján tampont használni, amikor állva, vagy guggolva próbálkoztam nem ment. Lefeküdtem, terpesztettem egyet, ellazultam, és felment. nyugi, menni fog de ha nem megy, keresd fel a nõgyógyászodat, mert lehet, h a szûzhártyád nem engedi, de nincs gáz, nyugi
Ne aggódj, idõvel sikerülni fog. Nekem is ez volt a problémám, és megoldódott magától. Az életkor elõrehaladtával a hüvely mérete is változik. Nekem 15-16 éves koromban sikerült, de ez egyénenként változó.
Hát én is bénáztam sokat ennyi idõsen, nekem sem ment! Egyszerûen képtelenség volt, nem ment fel. Csak a szüzesség elvesztése óta tudok tampont használni, ha tudsz várj addig ha nem, menj nõdokihoz. Én hallottam olyat hogy nõdoki segített valakinek feltenni, szerintem nyugodtan menj!
hihetetlen.én 14 éves vagyok, én is sokat elpazaroltam. én is sokszor hisztit kapo, amikor a tampont már a kezemben van és csak tartom a hüvelynyílásnál.amikor hozzáér már abõrömhoz, hirtelen elkapom, mert megijedek.én ezóta se próbálkoztam, nagyon félek, hogy fájna.=( de sok sikert

Szerintetek mennyi mosás nem túlzás? Két 15 éves, és egy 1.5 éves gyerekem van, férjem szerint sokszor mosok. Kíváncsi vagyok szerintetek mennyi az ideális? Naponta? Kétnaponta?

Legjobb válasz: Szia.Mivel ha jól számolom a család 5 tagból áll sztem simán moshatsz naponta.Pláne a két 15 éves meg a pici biztos használ ruhát bõven...

Szia.Mivel ha jól számolom a család 5 tagból áll sztem simán moshatsz naponta.Pláne a két 15 éves meg a pici biztos használ ruhát bõven...
Nekem is három gyermekem van, nálunk minden nap megy a mosógép, van úgy, hogy egy nap két adag ruhát is ki kell mosni, olyankor napi kétszer. 7, 4 és 1 évesek. Nem érzem túlzásnak a napi mosást, nekem fontos, hogy mindig tiszták legyenek. :)
Ez attól függ mennyi ruhájuk van a gyerekeknek, ha jut a hét minden napjára tiszta, akkor minden másnapi mosás normális szerintem, mert ha nem ruhát akkor vagy törölközõt, vagy ágynemût, vagy konyharuhát, vagy olyan dolgot amit ritkán mos az ember beteszi a gépbe. Mivel 5-en vagytok simán lehet minden nap is mosni. Mi csak 4-en vagyunk, de van hogy naponta 2-szer is megy a mosógép. De legalább minden másnap indítom, gyakran meg naponta.
Nem tudom, én 1 hete itthon vagyok szabin, azóta minden nap mosok 1-2 adagot és még mindig tele van a szennyestartó. Mi csak ketten vagyunk a párommal, és a húgom jön hozzánk hétvégén az egyetemrõl és az õ szennyesét is én mosom. Nem tudom honnan lett ennyi szennyesünk, mert amúgy heti 2-3 adagot szoktam mosni, bár ebben nincs benne az ágynemû..
én szinte naponta mosok 3unkra. de azonnal meg is száradnak a 23fokos lakásban.
# 9/10 Idõpont ma 15:24 -nek gondolom az abroszt nem a törülközõkkel mosod? Egyébként a mi törülközõink nem férnek be egyszerre a mosógépbe, tehát az eleve 2 mosás + 1 konyharuha + 2-3 ágynemû a ruhákon kívül. Öten vagyunk. Napi 1-2 mosás minden áldott nap.
A mi családunk összetétele is hasonló, naponta többször is mosok. Ha valamiért kimarad 1 nap, alig gyõzöm bepótolni.... Sok, de nem tudom, mások hogy csinálják? Mi mindig tiszta ruhát veszünk, az ágynemûrõl, törülközõrõl, stb nem is beszéltem. Havonta kb. 14-15 m3 víz fogy nálunk.
én 3-unkra kb. heti 3-4 alkalommal mosok + 1 mosás törölközõk, pizsamák, abrosz, konyharuha + havi 1 ágynemû. 22 hónapos a fiam, de mikor újszülött volt, minden nap mostam.
Mi 3man vagyunk és hetente 2szer mosok.
Mi 4-en vagyunk, és általában egy héten 3-szor mosok.
Én kettõnkre és a kisbabánkra kb. hetente mosok, de akkor 3-4 adagot egymás után. Akkor telik meg a szennyes és pl. pirosból is akkor jön össze annyi, hogy legalább féltöltettel el tudjam indítani. Fehérbõl egy adag, sötétbõl két adag szokott kijönni
Mi négyen vagyunk, napi legalább egyet mosok. Most tél is van, vastagok a ruhák, kevesebb darab fér be egy programba. Nyáron könyebb, mert azok vékonyabbak, abból több megy egyszerre.

Minden maszturbálásnál, kb 7-8 perc után, egyszer csak érzek egy nagyon jó érzést, de nem jön semmi. Sokszor próbáltam már sok módszerrel. Mi leheta baj? 15 éves fiú vagyok.

Legjobb válasz: Még nem termelsz :) Ennyi. Valakinek késõbb jön. Nekem is csak 15 évesen kezdett megjelenni a spermám... Örülj addig míg nem jön :) Anélkül élvezkedhetsz, hogy utána takarítanod kéne, vagy azt figyelned, hogy nem e lõsz le valamit :D

Még nem termelsz :) Ennyi. Valakinek késõbb jön. Nekem is csak 15 évesen kezdett megjelenni a spermám... Örülj addig míg nem jön :) Anélkül élvezkedhetsz, hogy utána takarítanod kéne, vagy azt figyelned, hogy nem e lõsz le valamit :D
velem is ez volt, és egy idõ után jött. akard erõsebben! 14/f
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom.
Talán, ha egy kicsit tovább folytatnád... Ha valóban 15 éves vagy, akkor már kellene termelnie a heréidnek spermát...
Lehet, hogy még nem termelõdik a spermád.
Te milyen gyakran maszturbálsz? Próbáld csak 2 naponta egyszer... Mert, ha óránként kivered...
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek.:D Csak fura, azt hittem már hamarabb megjön.
ha még sosem jött akkor valószínû, hogy még nincs spermád...verjed annyiszor ahányszor csak jól esik. ha megjön a spermád sokkal nagyobb orgazmusod lesz én is ien voltam 12évesen és egyszer csak megjött. nincs veled se semmi baj csak késõn érõ típus vagy 16/f

Az gáz ha valaki 15 évesen elmegy szoláriumba? Nagyon fehér bőröm van és szinte mindig azt hiszik hogy beteg vagyok és sokszor bántanak ezzel az iskolában

Legjobb válasz: Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el,tehát elõször 4 percekre csak.

Dehogy gáz, én 13 évesen voltam elõször. Arra figyelj lassan kezd el, tehát elõször 4 percekre csak.
Most már jó az idõ, inkább feküdj ki egy kicsit délután a napra.:)
Ja, akkor bocsi..:) Szerintem nem gáz.Én nem járok, de nem egy ismerõsöm járt már 13-14 évesen szoliba.
Gáznak nem gáz, viszont fehér bõrnél nagyon nem ajánlom, vagy minimum konzultálj elõtte egy bõrgyógyásszal. Ugyanis könnyen járhatsz úgy, hogy utána pöttyös leszel, mint a pulykatojás, nem barnulsz, csak égsz, stb, és többet ártasz a dolggal, mint amennyit nyersz esetleg. Amúgy nem tudom végül bevezették-e nálunk is, de az EU nagy részén hivatalosan 16 év alatt el kéne küldeniük.
szerintem a fehérség nem gáz, a szoli viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Nem is mostanra gondoltam, hanem a következõ télre, mikor megint szörnyen fogok festeni. Ma egész nap kint voltam a kertben, jól le is égtem. :)
szerintem nem gáz csak ne sokat szerintem a legjobb a 3-4 perc
Ne szexelj ...
13 évesen akarsz 15 éves csajt? Ember.. nézz körül.. Mostanában a 15 évesek 18-20 évesekkel járnak.
Mit tegyél? Várj még 3 évet.. 13 évesen még ne akarj szexelni.
Mivel ilyen korban nõ sincs, csak kislány...
13 évesen még legozz, vagy barbiezz! Ezt most komolyan mondtam, nem bunkóságból.
15 évesen már szexelhetsz de 13 évesen még ne.
Én is így vagyok vele 13 vok
és is 13 éves vagyok és lány de nekem eszembe sem jutna ilyen hidd el várj még 3 évet majd utána azt csinálsz már amit akarsz...ilyen idõsen még a tanuláson járjon az eszed :)
Szerezz egy guminõt. az megteszi...
A kérdező hozzászólása: De itt nincs olyan, aki belemenne...
Egy 12-15 éves "nõ" nem nõ, hanem kislány.
A kérdező hozzászólása: Milyen kislány?! :D
A kérdező hozzászólása: Az értelmes válaszokat Köszönöm! Tisztelet! A negatív válaszokat pedig nem köszönöm meg, bocsánat! És... Olyan nõ nincs, aki ilyen korban akarja...
Én is a 3 év várakozásra szavaznék, de mondhatunk mi bármit, ha már egyszer eldöntötted, hogy neked szex kell. Rengeteg korodbeli csaj él nemi életet, kifogsz egyet magadnak, védekeztek és kész. Azt csinálsz, amit akarsz, míg másnak nem ártasz vele (és ebbe beletartozik az abortálás is).
Ne sírj, majd ha 22 évesen is szûz leszel, mint én akkor sírhatsz!! Addig tanulj és pornózz!
ehhhehhhehhh bazeg.....
vegyél egy banánt és olyan mint a szex vagy szerezz egy vibrit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!