Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok. A párommal (31 db)

Péntek estig.
ezen a "párom" -on én is fennakadtam. Egyetértek az elõttem szólóval:D
B*zd meg! Mi az, hogy "párom"? Párja egy huszonévei végén, harmincas évei elején járó komoly személynek lehet. Nem egy 13 éves kislánynak, akinek a legnagyobb problémája, hogy melyik mese megy a Cartoon Networkön. Beszarok.
Atya Ég.....
Jaa ez a párom tényleg elég vicces :D
A drágám ütõsebb lett volna XD
Pasitól függ. Ha tényleg szeret sokáig. Ha hanyagol stb. akkor egy dugásig.:D
attól függ milyen a pasi és a kapcsolat, de szerintem ráértek még erre. mivel idõsebb, hamarabb akar majd ágyba bújni veled, te pedig ráérsz ezzel szerintem még pár évet. szóval találkozgassatok, menjetek moziba, sétálni, ilyesmi, de komolyan ne gondolkodjatok. mert azért évekig nem fog rád várni, bár ha rendes pasi és jól megvagytok, akkor lehet, hogy kivárja azt a pár évet. de azért ne kapkodj el semmit, azért nem éri meg "megtenni", mert félsz hogy nem vár meg.
13 éves voltam amikor összejöttem a barátommal és most 16 vagyok....És egy fél éve feküdtem le vele elõször...ÉS várt mert szeret. Ez kettõtökön múlik, hogy meddig lesztek együtt.
szerintem addig bírja amig meg nem dug! 13 évesen mit tudnál neki nyújtani kisjány?? :D
Ha elhinnéd, hogy komolyan gondolja, nem tépelõdnél azon, hogy meddig bírja majd melletted. Az a két év nem olyan sok, azért arra mindenképp figyeljetek, h a korotoknak megfelelõ legyen a kapcsolat. Nem attól leszel felnõtt, hogy az elsõ fiúval ágyba bújsz. Nagyon fiatal vagy még ehhez. Ha fontos vagy neki, nem fogja erõltetni. Minden szavadból érzõdik, hogy többnek akarsz látszani a korodnál... ne csinálj butaságot.

15 éves vagyok. A barátnőimmel szeretnénk elutazni pár napra és szerintetek anyám megengedné?

Minden barátn?m anyja megengedte, de én nem merem megkérdezni, mert tudom milyen bolond. És ugye jobb félni, mint megijedni...

Legjobb válasz: Szerintem itt senki nem ismeri a te anyukadat, megis, hogyan valaszoljunk? Kerdezd meg, oszt majd kiderul, hogy elenged-e.

Szerintem itt senki nem ismeri a te anyukadat, megis, hogyan valaszoljunk? Kerdezd meg, oszt majd kiderul, hogy elenged-e.
Mi van itt? Minden kis 14-15 éves meg van bolondulva? Ha bajba kerülnél ki védene meg? a többi kis csipás? azt hiszed más nem látja milyen kis védtelen, fiatal csapat vagytok? Elhiszem, hogy hajt a véred, de ne anyukád legyen már az idióta, ha "véletlenül" azt mondja, hogy nem mehetsz!!!
Egy normálisan mûködõ családi kapcsolatban édesanyádnál jobban senki nem ismer téged. Lehet, hogy a szemedben bolond, de te meg még csak 15 éves vagy. Sokszor sem fizikailag, sem lelkileg, szellemileg nem alkalmas arra egy ilyen korú fiatal arra, hogy megvédje magát. Ezt nem úgy értem, hogy buta lennél, hanem úgy, hogy nem tudod úgy felmérni a helyzeteket, veszélyeket és menekülési lehetõségeket, ahogy azt egy felnõtt fel tudja mérni. Egyszerûn csak azért, mert még keveset éltél. Édesanyád ezt jól tudja, és félt. Fogalmatok sincs, hogy mennyi és milyen veszély fenyeget egy ilyen korú lányt ebben a világban! Tehát: ha vagy annyira felnõtt, hogy pár napra el akarsz utazni a barátnõkkel, legyél annyira karakán, állj anyukád elé, és kérdezd meg! Itt kezdõdik a felnõttség: felvállalni a kényes szitukat is, és azok következményeit. / Ha nem enged el, ne menj! Õ tudja miért! / Azért jó bulizást!!!
engem is csak 16 évesen engedtek el és úgy, hogy tudták, h kikkel leszek, illetve velünk volt a bátyám és a barátnõje is. anyudnak igaza van, ha nem enged el, bár mivel még meg sem kérdezted, nem tudhatod. tégy egy próbát, aztán meglátod
Hadd mondjak egy személyes példát: 17 vagyok, legnagyobb távollétem most nyáron lesz, nyaralhatok a barátnõmmel, jó messze itthonról, de csak azért, mert csupa-csupa felnõtt lesz ott [apukája és annak tucatnyi kollegája]. Szerintem meg jobb megkérdezni, mint tépelõdni vagy titokban olajra lépni! ;] Az én anyukám is szigorú, sõt, nagyon.. Egyes dolgokat le kell nyelni, majd átgondolja õ is, legközelebb mit fog engedni és mit nem. Ha úgymond jól viselkedsz, akkor nem lehet probléma, és rájön elõbb-utóbb, hogy megbízhat benned. Egy ötlet: Anyukámnál bejön, ha megígérem neki, hogy mindig be lesz kapcsolva a telefonom és akár kétóránként is hívhat. Ezt meg is teszem, sõt, én hívom õt. Általában a következõ alkalommal már õ hív, jóval ritkábban. Aztán így tovább, és a végén mehetek nyugodtan, csak tudjon róla. Biztonságot ad, nyugtatja a lelket, és lehet, hogy olyan, mintha póráz lenne, de lehet rajta lazítani! :] --- Mellesleg alibizést meg ilyen baromságokat pedig nem ajánlom. (Igen, én is csináltam, csinálok ilyet, mert kicsit nehéz odabökni pl. azt, hogy elsõ találkozómra [~randimra] megyek és lány az illetõ, akivel. Khm.)---
Figyelj, szerintem is te ismered csak az édesanyádat, hogy milyen. Te tudod, hogy hová szeretnétek menni, meg ilyesmit. Kérdezd meg, mond, hogy nagyon szeretnéd, aztán majd kiderül mit reagál.
Attól.hogy egy anya nem engedi el egy általa nem ismert helyre és társaságba a lányát, még nem Bolond, hanem felelõsségteljesen viselkedik.Mivel még kiskorú vagy , õvé a felelõsség érted.Azért mert mást elengednek, nem kötelessége jobb meggyõzõdése ellenére Téged is elengedni.Kérdezd meg a vélményét, de ha lehet ne nevezd bolondnak, mert akkor biztos nem mehetsz sehova.
tuti nem!!4én sem engedném el a gyereket 15 évesen!!Abból úgy is csak du.gás lenne
Meg.kur.na titeket egy kani és már volt szûz hártya/nincs szûz hártya!
pfff az én anyám is ilyen idióta xD utálom néha:D

15 éves vagyok, a makkomon van pár piros pötty és viszket meg fáj. Meg az alatta lévő bőr is piros azon a kis részen, de csa kaz egyik oldala?

már 2-3 napja van ez, van hogy nehezen tudom hátra húzni emiatt mert fáj, szerintetek mi lehet ez? kicsíphette a vizelet?

Legjobb válasz: érzékeny is

A kérdező hozzászólása: érzékeny is
Bõrgyógyászat mindenütt van. De elsõ körben a körzeti is jó, aki csak tudja, hogy hova küldjön, ha indokolt.
A kérdező hozzászólása: akkor szerinted mondjam anyának hogy vegyen oldatosat?
"krém összeáll" Nekem az oldat jobban bevált pont emiatt, de az eleinte csípett, mostmár nem.
A kérdező hozzászólása: most bekentem, olyan jóó hûsíti :DD
A kérdező hozzászólása: köszi, kenem mától 1 hétig és reggel este fürdés derékól lefele reggel :D és ha nem múkig góó gyerekorvos..
A kérdező hozzászólása: hát tuddo a krém rajta össze ált
Mi az, hogy "talytékos"? Reggel és este kend be, de elõtte persze meg kell mosni és szárazra törölni. Ha egy hét alatt nem jön rendbe, akkor el kell menni az orvoshoz. Ha nincs ott bõrgyógyászat, akkor a gyerekorvosnak is megmutathatod.
A kérdező hozzászólása: írjatok mert fontos lenne és sûrgõs..
A kérdező hozzászólása: kenegetem 2-3 napig reggel este, ésha addigra 2-3 napon belül nem múlik el elmennyek a gyerekorvosomhoz?
A kérdező hozzászólása: ha elmegyek gyerekorvosomhoz, neki is megmutathatom? vele is fordulhatok ezzel? :/
A kérdező hozzászólása: nállunk nincs ilyen nemi gondozó.. csak gyerekorvos
Szinte biztosan gombás fertõzés! A Canesten krém nem feltétlenül jó, fõleg ha a makkra kened és a fitymát visszahúzod rá. Kénytelen leszel a bõr és nemibeteg gondozóba elmenni, ahol megnézik a tünetet és egy 4 szemes gyógyszert írnak fel. Hetente egyet kell ebbõl bevenni. 2-3 napon belül a tünetek megszünnek és hosszú távon oldják meg a problémát, nem csak tüneti kezelést adnak. Én rendszeresen úszom, sikerült nekem is ilyen tünetekkel járó fertõzést összeszedni. Égõ volt a bõr és nemigondozó, de legalább hatásos. Ja: én megmutattam faternak és együtt szerveztünk apa-fia napot. :) 16 F
Ha egyszer bekened, az biztos, hogy nem elég. Viszont ha nem tudod mi okozza, akkor lehet hogy felesleges is.
A kérdező hozzászólása: megvan a krém a canesten, hányszor egy nap kenni?
A kérdező hozzászólása: 1x bekentem Canestennel és ilyen talytékos lett vagy milyen ez normális?
Valószínûleg gombás fertõzés. Vegyél a patikában Canesten kenõcsöt vagy oldatot és azzal kenegesd. Ha pár nap alatt nem javul, akkor menj el orvoshoz.
szia. mitõl volt ez a gondod?? a barátomnak ugyanez van. segits légyszi! köszi.

Pár hónapja költöztünk ki Németországba .15 éves vagyok a velem egy korúaknak mi a véleményük milyenek a tinik? és ti hol vagytok én a Bodeni-tó környékén.

Legjobb válasz: Szerintük a tinik tizenévesek. Én itt állok a piros lángososnál és integetek neked, látsz?

Szerintük a tinik tizenévesek. Én itt állok a piros lángososnál és integetek neked, látsz?

Most 15 éves vagyok és 75/A-s melltartót hordok ez átlagos? Vagy még ugy is fognak pár évig nőni akkor az elég lesz majd a fiúknak?

Legjobb válasz: Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos nõi mellméret az olyan 75/B körül mozog.

Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos nõi mellméret az olyan 75/B körül mozog.
ó b.ki ha ez lenne a gondom.... én pont kissebbet akarak :D de amúgy nyugi mert megnõnek 100százalék. a pasiknak meg hidd el, mindegy mekkora
Hát igen a mell 20 éves korig is nõhet.Mégjó én 15 vagyok még megse jött így a melleim is elég kicsik.
Nekem 75/B vagy néha 80/B.És 14 vagyok.
Hát öcsém nem tudom hogy ki volt az a barom állat aki szerint 16 éves korig nõ a mell, de az bizony még 18-20 éves korig bõven nõ... van akinek 17-18 éves koráig A-s aztán emg megnõ... én is 15 vagyok, és sose sajnáld ha kicsi a melled egyik osztálytársamnak konkrétan akkora mint 1-1 emberfej...õ nagyon szexinek hiszi, de hidd el hogy nem az!
én is 15 vagyok, és 75/a-s nekem is. Hát én is remélem hogy valamennyicskét azért még fog nõni, de azért az, hogy "elég a fiúknak" elég érdekesen hangzik. Mindenkinek más tetszik, aki a nagymellû nõkre bukik, az általában csak AZT akarja tõlük..
neparázzál még nõ. 15 évesen én még melltartót sem hordtam, mert 75A-s mellre baromi hülyén nézki, és felesleges is. most 24 vagyok, azóta kicsit megnõttek már.....
Elsõ válaszolónak igaza van: a B kosaras mell az átlagos. A mell kb. addig nõ, amíg be nem áll a menstruációs ciklus. tehát úgy 15-16 éves korig, bár attól is függ, hogy mikor jött meg elõször.
A kérdező hozzászólása: Okés:P köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Nöstény vagy hím vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszoakat!
A kérdező hozzászólása: és az utolsó kommentelõnek üzenem hogy lány..mért szereinted mi vagyok??o.o
nekem nem lenne elég:D

Páran mondták, hogy a fehérje fiatal korban, 15 évesen való fogyasztása megállít a növekedésben, 15 éves vagyok 165 cm fél éve edzek, szerintetek szedhetek fehérjét?

Legjobb válasz: Talán arra gondoltak, hogy ha nem eszel megfelelõ mennyiségû fehérjét (és minden mást), akkor állsz meg a növésben, ha fiatal korodban jól alultáplálod magad. De nem baj, elnézzük nekik.

Talán arra gondoltak, hogy ha nem eszel megfelelõ mennyiségû fehérjét (és minden mást), akkor állsz meg a növésben, ha fiatal korodban jól alultáplálod magad. De nem baj, elnézzük nekik.
kedves vasmajom talán utána kéne nézni mert 10000 ilyen kérdés van, ezért nem járok már a gyakorira volt hogy minden nap vagy 30-at válaszóltam de ma már ehhez nincs türelmem, nincs csodálom bunny hogy megtüri ezt a sok d e b. i. l-t én nem voltam rá képes a válasz ihatsz vasmajom ez csak koncentrált kaja érted? ja és ebben a sportban semmit sem fogsz elérni a hozáálásod miatt fél éve edzel és se sárga kapszula se semmi nem volt?? (le lehet pontozni)
Miért a húsevés is megállít a növésben, vagy mi? Abban is ugyanúgy fehérje van! Nyugodtan ihatod (nem gyógyszer ez, hogy szedni kelljen)!
Csak ennyit mondok: az ismerõseid szerint akkor a hús, tojás, túró fogyasztása megállít a növésben.
Hogy emberek honnan tudnak ilyen eszméletlen hülyeségeket összeszedni.
És mégis mivel indokolták ezt az állítást?

15 éves lány vagyok. A párommal lefeküdtem gumi nélkül, nem szedek gyógyit. Megjött a menszeszem. Azért lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Nem hinnem, elvégre megjott a mensid. Szerintem elég felelotlenul viselkedtek!! Ha nem akarsz 15 évesen kisbabát, akkor VÉDEKEZZETEK!!!! Eg ovszert felhúzni nem tart sokáig!

Szia! Nem hinnem, elvégre megjott a mensid. Szerintem elég felelotlenul viselkedtek!! Ha nem akarsz 15 évesen kisbabát, akkor VÉDEKEZZETEK!!!! Eg ovszert felhúzni nem tart sokáig!
Ne izgulj!!! Nem valószinü hogy teherbeestél!!Hogy megnyugodj vegyél egy tesztet és tesztelj...Máskor meg védekezzetek!!Szedjél fogamzásgátlót az a legjobb.
gratulálni tudok csak

Holnap felmegyek a barátomhoz filmezni. Pár napja vagyunk eggyütt, én 15 éves vagyok, ő 18. Milyen filmet tudtok ajánlani, ami lekötne minket? Inkább horrorba gondolkozzatok.

Legjobb válasz: Sinister, Insidious, Az átjáró, Siri találkozások 1/2. , ***** vagy keress itt kedvedre :) * Automatikusan eltávolított tartalom.

Sinister, Insidious, Az átjáró, Siri találkozások 1/2. , ***** vagy keress itt kedvedre :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

15 éves vagyok, milyen ajándékot vegyek/csináljak a páromnak?

Kérlek segítsetek, aki tud adjon tippet! :) 15 évesek vagyunk, a párommal májusban leszünk 1 éve együtt.Mit ajándékozzak neki?? A bunkók kíméljenek!

Legjobb válasz: Fiú vagy vagy lány?

Fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Ó, bocsi.. Lány vagyok!Elfelejtettem írni!
Ha esetleg tudsz csinálni egy szép karkötõt akkor annak biztos örülne :) ( én is örültem neki <3 ). De ha nem tudsz akkor ne csüggedj! Keress olyan ajándékot ami hozzá illik esetleg vehetsz is karkötõt vagy nyakláncot egy szívvel és benne egy kis fénykép rólad. :) Remélem segítettem valamit :) 17f
*nyomtasd ki egy közös képeteket és vegyél hozzá valami szép képkeretet. *süss neki valami finomat (pl. muffin) *a DM-ben és a Rossmann-ban lehet csináltatni fotókönyvet, csak le kell töltened a DM honlapjáról az ingyenes szerkesztõ programot és bármilyen képet, hátteret, szöveget berakhatsz, így összefoglalhatod az elmúlt 1 éveteket. http://www.dm-drogeriemarkt.hu/ Ha kész vagy vele, akkor kiírod egy CD-re (ehhez is adja az utasításokat a progi), beviszed a hozzád legközelebb lévõ DM-be és kb 1 hét alatt kész (de számíts csúszásra, szóval idõben vidd be, ha ilyet akarsz adni neki). Kb. 5000-6000 forint.
Szerintem süss neki, valami egyszerû sütit :)
A kérdező hozzászólása: ÚÚúhh.. Mennyi minden :P Nagyon Szépen Köszönöm! Sokat segítettetekm :) Aranyosak vagytok [:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!