Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok. A (1138 db)

Lesz még ebből valami? 15 éves vagyok, a fiú 20. Jól elvagyunk msn-en és már meghívott egy buliba is...

15 éves vagyok, a fiú 20. Jól elvagyunk msn-en és már meghívott egy buliba is... de én még nem is voltam igazi buliban, ? meg cigizik és iszik is... pedig nagyon kedves és olyan helyre jár bulizni, ahol nem csajozni szokott, hanem barátaival megy és miattuk megy... szerintem egy 20 éves fiúnak már komolyabb elképzelései vannak/lehetnének egy kapcsolatról és még írta is, hogy nincs oda a ribikért... azon a bulin akarhat t?lem valamit? én voltam a kezdeményez?, én vettem fel, de már olyanokat ír, h jófej vagyok, aranyos, örül, hogy felvettem, ? is rámszokott írni és én is azt érzem, hogy akarhat valamit, de mikor? annyi kérdésem lenne, de már én se tudom mit kérdezzek

Legjobb válasz: én pasi vagyok és hasonló szabású vagyis 20 éves, de szerintem ez így teljesen oké. Bár egy picit fiatal vagy hozzá, de nekem is volt már 15 éves csajom :D szal ennyi. Bulizzatok egyet, de ne igyál meg ne cigizz semmiképp! Na jó inni szabad de ne okádásig :D pussz

én pasi vagyok és hasonló szabású vagyis 20 éves, de szerintem ez így teljesen oké. Bár egy picit fiatal vagy hozzá, de nekem is volt már 15 éves csajom :D szal ennyi. Bulizzatok egyet, de ne igyál meg ne cigizz semmiképp! Na jó inni szabad de ne okádásig :D pussz
Miért ki tehet akkor? Az anyád? A 2. uncsinõvéred? XD
A kérdező hozzászólása: igen... akár a tiedre is... pláne, ha normális választ adsz... kezdjük ott, hogy hasonló korú lányokhoz képest igenis érett vagyok! és folytassuk ott, hogy még az sem lehetek, aminek állítasz! arról szerintem senki nem tehet, hogy éppen milyen korút nézett ki magának...
Az enyémre is? :) OKé! E g y É r e t l e n K u r v a V a g y!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, persze még kíváncsi vagyok több véleményre is :)
viszont azért mert nem akarsz semmit elrontani ne menj bele olyan dologba amit nem szeretnél igazán! ha próbálkozik azon a bulin és te még tényleg nem szeretnél tõle semmit mond meg neki hogy figyelj ez nekem gyors elõbb szeretnélek megismerni jobban! ha tényleg ennyire kedves, rendes ahogy írtad akkor meg fog érteni, viszont ha erõsködik vagy felkapja ezen a vizet sanszos hogy csak egy bulira kellettél neki! a korkülönbség meg ha titeket nem zavar kit érdekelnek a többiek? :)
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy nem tudom mit érez... :( elrontani meg nem szeretném, max. célozgatok, mert jó így, de persze jobb lenne vele úgy igazán :)
Én azt javasolnám hogy ha ez lesz az elsö komolyabb találkozás akkor vigyázz, föleg ha iszik. Persze ez csak az én véleményem de elsö tali inkább ne buli legyen hanem mondjuk egy séta vagy mozi.
A kérdező hozzászólása: neeem... :) köszönés, messzebbrõl...
Milyen találkozás volt az ha nem beszélgettetek? Csak álltatok egymás mellett? vagy netán csak összefutottattok?
Én nõs vagyok, és a feleségem 5 évvel fiatalabb nálam, tehát ez a korbeli különbség egyáltalán nem vészes. Inkább most járjon el bulizni amíg független és fiatal.Engedd had tombolja ki magát, mert ha most nem teszi akkor majd megteszi a házasság után, és az már egyáltalán nem jó.
A kérdező hozzászólása: hát találkoztunk, de nem beszélgettünk...
Ja még annyit hogy találkoztatok már vagy ez lenne az elsö?
Ha iszol akkor lassan igyál és összességében ne sokat... így ha olyat akarna akkor, nem fog menni. :) Nem vézses a korkülönbség, hajrá. :)
Hár sztem még nagy a korkülönbdég, ami pár év múlva már nem lesz akadály de most még az lehet. De ha úgy gondolod hogy szted ez nem akadály akkor próbáljátok meg. Viszont arra vigyázz hogyha nem voltál még ilyen bulikba akkor érhetnek meglepetések...Nálam eleve nem nyerõ ha cigizik a párom és csak mértékkel igyon, ne legyen seggrészeg, mert olyankor sajnos tudnak eröszakosak lenni a pasik...
ne foglalkozz az ilyen tudatlan gyökerekkel! unatkoznak! azt hiszik hogy õk érettebbek és többre érdemesek mindenkinél, holott õk vannak jóval alattunk!

15 éves vagyok. A barátnőim minden hétvégén mennek bulizni én is szeretnék velük menni de anya nem enged el velük. Mit csináljak hogy elengedjen?

Legjobb válasz: Kérd meg a barátnõd anyukáját, hogy fogadjon örökbe! Én se engednélek el 15 évesen, 17 éves korodban bõven ráérsz eljárkálni diszkóba! Thx, hogy lepontoztok!!

Kérd meg a barátnõd anyukáját, hogy fogadjon örökbe! Én se engednélek el 15 évesen, 17 éves korodban bõven ráérsz eljárkálni diszkóba! Thx, hogy lepontoztok!!
hát... én 17 vagyok, de max. havi egyszer járok bulizni. minden hétvégén megértem, h nem engednek el. beszéld meg anyukáddal, h havonta-2 havonta szeretnél elmenni bulizni, a határidõt (hogy meddig enged el) tartsd be mindig, ha eddig nem adtál rá okot, h ne bízzon meg benned, akkor el fog engedni, ha megígéred neki, h normálisan viselkedsz. persze attól is függ, h te mit értesz bulizás alatt... mindenesetre fontos az õszinteség, beszéld meg vele a dolgot, értesd meg vele, hogy szeretnél menni és ez fontos neked. de mivel 15 éves vagy, sztem ne várd el, h minden hétvégén hajnalig kimaradhass.
Én nem mentem diszkóba soha, 15 évesen meg egyáltalán nem jártam el minden héten. Én inkább koncertekre járkáltam ennyi idõsen kb kéthavonta, de mindig elengedtek. Nem kellett semmit igérgetnem, sõt még zsebpénzt is adtak elõtte, hogy jólérezzem magam. Egyetlen egy kompromisszumot kötöttünk, hogy akármeddig is maradok a végén hivjam fel apát, és õ kocsival hazavisz. Elöször vonakodva mentem bele, mondván, hogy ez milyen gáz a haverok elõtt, de késõbb aztán kifejezetten örültem neki, hogy piásan, fáradtan, pogózástól összerugdosva, sokszor hidegben nem kell hazavánszorogni. Sõt annyira beávált, az apuci hazavisz dolog, hogy sok elszállt haveromat is õ fuvarozta:D Szerintem te is köss a szüleiddel valami kompromisszumot hátha úgy elengednek, ha ez nem megy, akkor pedig beszélj az egyik barátnõd anyukájával hátha õ tud hatni anyukádra (hugomat pl végül anyám szintén 15 évesen igy engedte el egy hétre Balatonozni)
Próbáld megbeszélni vele, mindent, hogy hova mennél kikkel, és hogy meddig maradnál. Ami szerintem max este 11. Ha rendesen tanulsz, segítesz otthon is akkor hozd fel ezeket hogy te mindent megteszel, legalább egy kicsit engedjen el. És persze nyugtasd meg hogy te nem fogsz alkoholizálni, mert az fujjj, te azt nem szereted. :) Engem már 14 évesen elengedtek bárhova, ha tudták hogy jó társasággal megyek akik vigyáznak rám.
Szerintem egy 15 éves lány ne járjon bulizni. Engem még 17 évesen is csak ritkán engedtek el. Most 32 évesen már ezt helyesnek tartom, bár akkor én is mérges és szomorú voltam, tudom mit érzel. ili
halgass anyádra
Nekem is hasonló a véleményem: én is 17 évesen mehettem elõször bulizni, nagyon utáltam anyut akkor, de így utólag igazat adok neki, és örülök, hogy "fogott"! Sõt amikor elengedett az elején éjfélig engedett el, és jött elém a diszkóhoz kocsival. A lányomat is így fogom nevelni. Szóval igaza van anyudnak! Ráérsz még! Sajnos a mai gyerekek, mert még 15 évesen inkább gyereknek számítotok (ezért ne haragudj meg) korán kezdik ezeket a dolgokat, pedig semmirõl sem maradnának le!!!!

15 eves vagyok a baratom 16. Szeretnenk lefekudni egymassal, 2honapja vaunk egyutt, nagyon szeretjuk egymast es mar pettingeltunk is. Mit tegyek? Nem vagyok tul fiatal?

maskulonben fejlett csaj vagyok;) felkeszultnek erzem magam a szexre

Legjobb válasz: 16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)

16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)
Ezt neked kell érezned! Az lényegtelen, hogy testileg milyen fejlett vagy, "agyilag" felkészült vagy-e? Ha úgy érzed, igen, akkor nincs semmi akadálya, bár még várhatnál legalább egy évet, de úgyse fogsz, én is voltam fiatal... :) A lényeg, hogy védekezzetek, mert az abortusz szerintem nem kellemes dolog...
A kérdező hozzászólása: termeszetesen fogunk vedekezni....nem szeretnek abortuszt:(meg akkor se csinaltatnek abortuszt ha veletlenul terhes maradnek
Hát én is úgy éreztem 15 évesen, hogy meg kell tennem az akkor 20 éves barátommal. Máshogy alakult, és utólag nagyon örültem neki, hogy nem tettem, és egy még gyönyörûbb élményben lehetett részem 17 évesen. Szóval nagyon gondold meg. Ha szerelmesek vagytok, és úgy néz ki, hogy tartós lesz a kapcsolat, csak akkor ajánlanám. :)
Ezt neked kell eldönteni.szerintem 2hónap kicsit kevés még, de Ti tudjátok, ha szeretitek egymást, és szerelmesek vagytok hajrá.:) mi a barátommal 10hónapot vártunk, így legalább megbizonyosodtam arról, hogy nem csak azt akarta(persze ezinkább az elsõ 2hónapban jutott csak eszembe, utána már megbíztam benne, és kiismertem:) ) õ 19, én 15 voltam, és így nem bántuk meg...neki is velem volt az elsõ, és hihetetlen jó volt:)
Ja eltudom képzelni. Már kinézel 17 évesnek is mi? húúúú :D
Múltkor lány voltál és prostihoz akartál járni.. Talán személyiségzavaros vagy?
:D
nyomd meg!
Lehet hogy a korosztályodhoz képest jól nézel ki, de egy ilyen nõnek férfi kell amiõl te nagyon messze jársz.Attól még hogy kedves veled, nem kér a tini f*rarkadból sajnos..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szemelyisegzavaros, se nõ, csak van hogy érdekel egy kérdés és felteszem úgy mintha velem történne...amúgy nem csak simán kedves...többször is elõfordult hogy utannam nézett az utcán..amúgy nem 17nek nézek ki hanem 20-21...bárkit kérdezek, csak néz rám .volt hogy buliba megkérdeztem ismeretlen csajokat és mind ezt mondta..
Csak ne hogy félre érsd :D
A kérdező hozzászólása: Remélem nem.majd írok kommentárt ha történik vmi

15 éves vagyok, a barátnõm is ennyi, neki van egy húga 8 éves és mindig megakarja nézni a fütyim ez normális? Mit csináljak vele?

a barátnõm látta már a fütyim nem olyan régen de csak 1x, na az 8 éves húga meg már perverzebb mert a gatyámat rángatja le, 1x lehúzta és megfogta, de csak boxerba.

Legjobb válasz: Na most vagy qrva nagyot kamuztál most, vagy beteg a családja.

Na most vagy qrva nagyot kamuztál most, vagy beteg a családja.
Kedves kérdezõ, sajnos az oldalon annyi kamu kérdést tesznek idétlen kamaszok, hogy néha az ember azt sem hiszi el, ami valóban igaz. Én, a válaszaidban tapasztalt komolyságból ítélve, valahogy megpróbálom elhinni, amit leírtál, csak számomra is olyan hihetetlennek tûnik, hogy a kislány szülei arra kérnek, hogy mutasd meg neki a fütyidet. Ám a kislány kíváncsiságát sem igazán értem, nem látott még fütyit életében? Ha máshol nem, strandon, tóparton láthatott, ugyanis rengetek kisfiúra nem adnak fürdõnadrágot a szülei. Szóval azt tudom mondani, hogy ha náluk zuhanyozol, zárd be az ajtót, és ha annyira kíváncsi, a nõvére mutasson neki fütyit valami oktatóvideóban, szándékosan nem írtam pornót.
Azok a családok, akik nudi-strandra járnak (pl. a németek a volt jugó tengerpartra, de Németo.-ban is számtalan helyen), ott ilyen problémák sohasem merülnek fel...
Miért, az apjának nincs farka, hogy a tiédet akarják nézegettetni?
19-es: a kislány nem az apáéra kíváncsi, hanem a fiatal fiúéra. Jó nehéz kérdés egyébként, jó megoldást találni igen nehéz. Ha rettenetesen tiltják, leszidják a kislányt, akkor az is okozhat késõbb traumát neki, ha a másik nemû egy testrészét ennyire misztikum övezi, mindent láthat amire kíváncsi, csak egyet nem... A nõvérét láthatja meztelenül, a nõvérével egyidõs fiút meg nem. Nos: magyarázza meg neki valaki értelmesen, miért?? :((
mond meg a barátnödnek hogy magyarázza el a hugának hogy ne csinálja mert nem szabad. ui: sok sikert a csajobbal)
Szerintem ne mutasd meg neki többet a fütyid, mert nehogy ilyen idõs korába már szexuális "dolgokat" csináljon... pl: az iskolában... én beszélnék vele, hogy õ még fiatal ehez. igaz pont én beszélek aki már 12 éves korába idõsebb fíukkal "hancúroztam" de drukkolok a kiscsaj leszoktatásához és a csajoddal is menjenek jól a dolgok :) 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes commenteket! Végül megtudtuk beszélni a dolgot és nem kellett se mutogatni neki a fütyimet... nem is lett már hiszti :) szerintem megértette :) köszi mindenki
Szerintem vonulj félre vele és mutasd meg neki.
8 éves kislány szerintem már ennél érettebb. Ha mégse kamu és ilyenre gondolt a családja lépj le és próbálj meg minél gyorsabban felejteni mert ez beteges.
A 8-10 éves lányok valóban ennyi kiváncsiak. Tapasztalatból. Nekem is meg akarták nézni, mikor annyi voltam mint a kérdezõ. Õk pedig a puncijukat mutogatták. Egyszer az egyik nadrágon keresztül fogdosta is nekem ami persze felállt.
mutasdmeg ha ennyire érdekli, az hogy feláll az pedig (még)természetes, aztán jönnek majd a viagrás idõk.
Zámolyi már itt is kamuzol?
Nem kérdés mit csinálj. Küldd át hozzám a kiscsajt ! :-)
A kérdező hozzászólása: megtudom érteni õket... igaz én se akarnék meztelen férfiakat mutatni a lányomnak, de figyelj, ezért raktam fel ide a kérdést hogy mit kéne csinálni vele, hogy leszokjon errõl. mert eszem ágába sincs levetkõzni elötte ha ezzel azt érem el, hogy qrva legyen... csak azt akarom hogy leszokjon róla
Ebben a kérdésben az egyetlen fura pont az, hogy a szülõk tudnak a dologról és szerintük a farkadat kéne mutogatnod a kislányuknak. minden mást elhinnék, de ezt sajnos nem igazán. nem volt korábban alkalmuk meztelen fiúkat/férfiakat mutatni neki, ha akartak?
Kérdezd meg tõle hogy elfogadja-e az Erzsébet utalványt
Gyenge...
mint a harmat
Mit hazudgálsz itt?:DD
Ha így akarod "legalizálni" a pedofil hajlamaidat, nagyon melléfogtál. Csak kicsit hihetõbb sztorit kellett volna kitalálnod:D
A kérdező hozzászólása: 1. nem beteg a családja 2. miért lenne hazugság? normálisan leírtam hogy mi történt, hogy megértsétek a pszihológiáját :D hogy normális okos válaszokat tudjatok adni. Szóval mit csináljak vele hogy normális legyen?
egyszer velem is volt hasonló szitu, bár emlékeim szerint az a lány már 9-10 éves volt, de több tuti nem ja és unokatesóm lánya volt, na annyi volt a sztori, hogy már észrevettem hogy ha náluk vagyok midnig úgy örült nekem meg hívott játszani a szobájába, annyi is mondta, hogy mennyire kedvel engem meg hiányol, aztán egyszer voltunk egy esküvõn és akkor pont nekem kellett vigyáznom az egyik szobában a kisgyerekekre köztük a lányra is, na már most ez a lány olyat csinált, amin ma is meglepõdök, megfogta letérdelt és úgy kézzel belemarkolt a farkamba és egy perverz bájos mosolyt is nyomott hozzá, mint aki közben várná, hogy csináljunk mást is most együtt igazából em beszéltem a családban senkinek sem errõl, rohadt kínos, meg amúgy sem buknék rokonra
És a barátnõddel (15 éves) meddig jutottatok?
A kérdező hozzászólása: láttam felül meztelenül, õ meg látott engem teljesen, de még 15 évesen semmi komoly dologba nem mentünk bele.
És petting se volt? Lehet a húga leskelõdött a kulcslyukon, és õ is szeretné veled:)
1. Egy ilyen kérdés az esetek 99%-ban kamu. 2. Ha Te a maradék 1%-ba esnél, akkor azt mondom, hogy ne mutogassátok a farkad egy 8 éves lánynak!
A kérdező hozzászólása: hát én se szeretném, ne hogy azthidd, a szülei találták ezt ki hogy hátha elmúlik a kíváncsinág... nem tudom, nem szoktam olyan gatyát viselni amit nem lehet 1 idegrángással lehúzni, igaz nem is szeretnék, õt kéne megfegyelmezni
azt irja: "alig birtam takarni két kézzel, kicsit nagy már" :D olyan jó este 21.34kor olvasgatni, hogy az emberek mennyire ráérnek hazudni :)
mond neki legyen türelmes és akkor késõbb bekaphatja.

15 éves vagyok a péniszem szára 16 cm körül van átmérőre olyan 56 mm-er, ez milyennek számít? Meddig nő a pénisz vagyis hány éves korig?

Legjobb válasz: Szára :D:D:D:D Ez jó méret, ne parázzál. Amúgy kb. 18 éves korig kialakul a végsõ hossza.

Szára :D:D:D:D Ez jó méret, ne parázzál. Amúgy kb. 18 éves korig kialakul a végsõ hossza.
Hát ez már nem kis méret, fõleg ha jól mérted az átmérõt . Általában a nemi érés befejeztével a növekedés is megáll .15-17 között.
Miért akar lófaszt minden fiatal kölök magának, nem értem?
A kérdező hozzászólása: ki mondta hogy lófaszt akarok?!

15 éves vagyok a 18. kerületben lakok és foci klubbot vagy egyesületet keresek?

Elégé amatõr vagyok még nem voltam sehol klubban csak max a haverjaimmal és suliba fociztam de most már komolyabban is el akarom kezdeni ezt a sportot tudtok jó klubbokat vagy egyesületeket a válaszokat nagyon köszönöm elõre is!?

Legjobb válasz: Szac!

Szac!

Szerintetek megtegyem? 15 eves vagyok, a baratommal 2 honapja vagyunk egyutt, volt petting es nagyon szeretne tovabb lepni, en is szeretnek csak attol felek h korai meg nekem, mivel sosem csinaltam.

Attol is tartok egy kicsit h fajni fog,meg verzeni,stb.En meg szuz vagyok,de neki nem ez lesz az elso...Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Sok okos csak magyaráz de azt nem mondják mi az hogy készen állni meg nem készen állni blablabla. Ha mindketten akarjátok tegyétek.

Igen elõzõnek igaza van 15 évesen éretlen vagy még a pettinghez is pláne 2 hónap után, még nem is ismeritek egymást, inkább várj 2-3 évet, mikor már tényleg készen állsz rá, biztos leszel magadban és nem vadigeneket kérdezgetsz, és tényleg szerelmes leszel nem csak fellángolásból, lefekszel az elsõ barátoddal, mert menõ, meg felnõttnek és érettnek hiszed magad.
Sok okos csak magyaráz de azt nem mondják mi az hogy készen állni meg nem készen állni blablabla. Ha mindketten akarjátok tegyétek.
"Sok okos csak magyaráz de azt nem mondják mi az hogy készen állni meg nem készen állni blablabla. Ha mindketten akarjátok tegyétek." Akkor neked elmondom, mi az, hogy készen állni... Eleve nem itt teszi fel a kérdését 15 évesen, hogy szerintünk meg kéne-e tenni. A kérdésébõl is kiderül, hogy tele van félelemmel, bizonytalansággal, ami abból is adódik, hogy csak 15 éves. Tõlünk kérdezi, hogy mit csináljon. Szerinted készen áll rá? Honnan is tudnád, hiszen te sem tudod. Készen áll majd akkor ha még vár egy kicsit, nem két hónapot és nem biztos, hogy a mostani pasival fog lefeküdni. Készen áll majd akkor, ha teste-lelke is karja majd a szexet és a pasit... Készen áll majd akkor ha nem azon görcsöl, szabad-e, kell-e, fájni fog-e... Készen áll majd akkor, ha kellõen rá tud hangolódni a pasira aki szereti, nem erõlteti és sietteti és ezt a lány is érzi és nyugodtan oda tudja majd magát adni és akkor biztos, hogy nem fogja késõbb megbánni sem... Készen áll majd akkor, ha egy kicsit utánaolvas a védekezés módjainak - vagy már megtette - és a fellépõ kockázatoknak és megfelelõ idõben alkalmazni is tudja a védekezési módszereket és nem azon fog agyalni, hogy teherbe eshet-e, mert ez is elrontja az elsõ aktust... Készen áll majd akkor, ha mindezt a saját fejében a helyére teszi és nem hallgat a blabla szövegre, amit itt néhány "kedves" válaszoló ír...
Tedd meg.
Á itt csak le akarnak beszélni.Tedd meg nyugodtan tök jó dolog az.Felesleges várni.Mégis mire várnál?
A kérdező hozzászólása: es nem is erzem magam erettebbnek...epp elenkezoleg, szerintem 15 ev meg eleg keves de ugyanakkor nagyon szeretnem is:) Koszonom a valaszokat, meg elfogadok ha akad valami uj...:D
A kérdező hozzászólása: tobb mint egy eve udvarol es beszelgetunk es jol kijovunk a kezdetektol, 2 honapja vagyunk egyutt ugy h volt csok es kimondjuk h o a baratom/baratnom...azzal nincs gond h ismereme elegge vagy sem, es nem hinnem h "csak tomni valo vagyok a szamara"
Szerintem meg nem áll készen, még másoktól várja a megerõsítést, hogy megtegye-e vagy sem..
10 válaszolo mért nem 100%?? ki az aki ezt lehuzza???-.-"
# 10 Szerintem meg készen áll ha a barmok nem okoskodnak.
A kérdező hozzászólása: es attol sem felek h teherbe esek, tudom hogy kell vedekezni es o is tudja
2 hónap? szóval csak tömni való vagy a számára..és te ennek ellenére elhiszed a sok "szeretlek" sz*rt amivel gondolom ámít..gratulálok....
Azok alapján amit leírtál még nem vagy készen rá! Várjatok még!
Ha nem állsz rá készen, ne erõltetsd, nehogy rossz emlék legyen. Ha szeret a fiú megérti és vár még Rád. 2 hónap szerintem egyébként is kevés ilyen fiatalon, bár ezt nektek kell tudni. Az örömszerzésnek más módja is van a szexen kívül, hidd el jó orális szexszel is nagy örömöt tudsz neki szerezni. :) Szerintem inkább ismerjétek meg mégjobban egymás testét! 17/L
Szeintem nincs benne semmi ha lefakszael vele :)
A kérdező hozzászólása: 18 a baratom, de mindig nagyon ovatos, sosem eroskodik, hogy csinaljuk...de sokat beszelunk errol es szeretnek neki oromet okozni, es en is akarom.Abban lehet igazatok van hogy, nem allok keszen
Szerintem nem vagy kész, mert nem tudod eldönteni azt sem, hogy akarod-e. Még korainak tartom az esetedben
2hónap után nem tenném meg..De te tudod.. Hány éves a barátod?
Én nem akarok konkrét tanácsot adni, mint ahogy sok elõttem válaszoló. Szerintem csak te tudod eldönteni, hogy mennyire állsz készen arra, hogy lefeküdjetek egymással. Nem az a lényeg, hogy mennyi idõs vagy, vagy hogy hányadik barátod, az elsõ szextõl az új párral mindig tart egy kicsit az ember, és a legelsõ szextõl meg végképp. Ha kérdés van benned, a koroddal kapcsolatban, és ez gátol, akkor talán ha megteszed, bûntudatod lesz a magad mögött bezáródó gyermekkor miatt. Ha a fiúval kapcsolatban van benned kérdés, akkor pedig figyeld õt meg jobban, hogy mennyire figyel rád, mennyire vagy fontos neki, mennyire türelmes, stb. Valószínû, hogy nem õ lesz a férjed, de az nem jelenti azt, hogy ne lehetne õ az elsõ, akivel szeretkezni fogsz. Ne elsõsorban az itt válaszolók tanácsára hallgass, mindenki másképp gondolkodik errõl, és aki már túl van az elsõ szexen, teljesen másképp látja azt. Az a fontos, hogy biztonságban legyél és semmi ne történjen meg az akaratod ellenére. Nem "A SZEXRE" kell készen állni, hanem arra, hogy ha nem tetszik, vagy fáj, akkor szólni merj, és akkor is merj szólni, ha meggondolod magad, és azt is merd elmondani, ha nem volt olyan jó. Ehhez az õszinteséghez és bátorsághoz nagyobb érettség kell, te tudod, hogy megvan e benned!

15 éves vagyok, a barátom 20, de ő úgy tudja, hogy 17 vagyok. Már 1 hónapja együtt vagyunk (távkapcsolat). Mit tegyek, hogyan mondjam el az igazságot?

Amikor el?ször találkoztunk, nem gondoltam volna, hogy lesz bármi komoly köztünk, ezért hazudtam neki.De úgy érzem, hogy egy komolykapcsolatba csöppentem bele, már le is feküdtünk(Õ volt az 1.) úgy érzem szerelmes vagyok, de félek, ha elmondom az igazságot elveszítem!Mind erre nem számítottam az elején, segítsetek!

Legjobb válasz: Mostmár mindegy h megbántad-e vagy sem,erre nem itt kellett volna rájönni.De talán tanulsz a hibádból.Ha pedig úgy érzed h komoly kapcsolatba csöppentél akkor nem kellett vna hazugsággal kezdeni.És szabad kérdezni h 1 hónap alatt hányszor találkoztatok?(mert ugye távkapcsolatról van szó)Vagy ez csak egy MSN kapcsolat?

Mostmár mindegy h megbántad-e vagy sem, erre nem itt kellett volna rájönni.De talán tanulsz a hibádból.Ha pedig úgy érzed h komoly kapcsolatba csöppentél akkor nem kellett vna hazugsággal kezdeni.És szabad kérdezni h 1 hónap alatt hányszor találkoztatok?(mert ugye távkapcsolatról van szó)Vagy ez csak egy MSN kapcsolat?
Miért gondolod, hogy komoly kapcsolatba csöppentél? Azért mert egy hónapnak sem kellett eltelnie és lefeküdtél egy 20 éves sráccal? Ez még nem jelenti azt, hogy õ komolyan gondolja... Amúgy szerintem jobb, ha elmondod neki az igazságot, elõbb-utóbb úgyis kiderülne, és egy kapcsolatot különben sem lehet hazugságra építeni...
1 Hónap alatt befeküdtél neki 15 éves korod létére? pff...:S..erre szokás azt mondani hogy jó vagy ingyenszexre
jaja, szerintem is elég komoly lehet:) a srác tutira úgy van vele, hogy könnyen megkapott és ezért könnyen el is tud felejteni... majd lesz neki másik ilyen..
Szia nagylány! Te adtad nekia szüzességedet, talán mi kérdezhetnénk elõbb, hogy most mi a terved, vagy mi volt? Amúgy itt nem arról van szó, hogy hány éves vagy!(15-17) Ha másik lányt szeretne akkor nagy bajban leszel, mert az nem akorod miatt lesz! De elárulom azt is, ha nagyon akarod megtudod szerezni, vagy is fogjuk rá. Mert ha bemész a rendõrségre és feldobod, akkor nem fog 3-5 év börtönt kapni, ha feleségül vehet! (legalább is én így tudom a jogszabályokat) Viszont ha inkább a börtönt választaná, akkor talán jobb ha elkezdesz másik fiuban tervezni! Sok sikert nagylány, és azt hiszem ha segítségre van szükséged, azt ne csak neten keressed! Ez nem egymondatban megválaszolós! puszi nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Átgondoltam magamban, és igazatok van.Szégyellem is magam, túlságosan elvakított, nem kellett volna odaadnom magam ennyire könnyen.Sürgõsen változtatni fogok, elmondom neki és majd meglátjuk, hogy alakul tovább.Valamint a jövõben igyekszem nem odaadni magam csak úgy 1-2 hónap után.Mert most gondolom, hogy mit gondolhattok rólam, h 15 évesen.., de ami jön, az jön. Üdv mindenkinek!:)

Kérek szépen ne ítéljetek el! 15 éves vagyok. A barátommal ez volt az 5. -dik alkalom, hogy lefeküdtünk és póruljártunk . Mit tegyek?

Kiszakadt az óvszer és hát az történt aminek nem kellett volna... És most igy elég gázos a dolog,mert ugye bár én még nem töltöttem be 16-ot és így nemi erőszaknak számít. Õ már 17 múlt. Mi tevő legyek? Orvoshoz nem mehetek így. És ilyenekről senki nem beszélt felvilágosító órán. :( Kérem segítsen valaki!!!

Legjobb válasz: Egy, nem nemi erõszak...(14 év alatt számít annak) Kettõ, nõgyógyász...

Egy, nem nemi erõszak...(14 év alatt számít annak) Kettõ, nõgyógyász...
Három, hülye vagy...
Nem ítéllek el, nálad sok a hézag :) Az becsülendõ, hogy gondoltatok a védekezésre. El kell menni az ambulanciára vagy háziorvoshoz vagy sürgõsségire vagy nõdokihoz. Minél hamarabb. Minden perc érték! Felíratni az eseményutánit. Elmenni a gyógyszertárba (tiniambulancián azonnal kiadják a gyógyszert) és kiváltani a gyógyszert. Szükség lesz 6-7000 Ft-ra is, mert ennyi az ára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És azoknak üzenem akik oltogatni próbálnak, holtig nem érdekel és nem számít a pénz se... Különben meg úgy gondolom, hogy nem az a lényeg, hogy hány évesek vagyunk. Ez csak a törvények miatt volt fontos. És nem érdekel a rossz májú emberek megjegyzése...
majd megjön egyszer az eszed
Nem számít nemi erõszaknak, mivel mindketten 14 éven felüliek vagytok, de 18 alatt. Szóval nem bûncselekmény. Elmehetsz orvoshoz, felírathatsz eseményutánit.
(mondjuk arról meghallgatnám a véleményed, hogy miért hoznak meg egyes törvényeket az arra felhatalmazott emberek. de biztosan csak azért mert irigyek rád, meg te sokkal okosabb vagy, esetleg oltogatni próbálnak.)
ÈRtelmesek..az esemèny utánni tabletta 2 db-bòl áll. az elsõt az aktus után max 12 òrával kell bevenni, a a másodikat rá 24en belül.szòval hacsaknem ügyeletre elrohant 25èn szombaton receptèrt hogy kiválthassa, akkor már megoldva.de ha nemtette meg...hát !! Akkor 50-50%
Jut eszembe...ha a szexhez elèg nagynak èezed magad, akkor ahhoz is legyèl már nagy hogy elmèst d
15évesen már szinte általános a nemi élet élése (sajnos). Anyukád tud róla? Bármi lesz a reakciója, minél hamarabb beszélj vele a hogyan továbbról. Nem tudom hogy mûködik ez, de az apuka kilétét ne fedjétek fel a hivatalban, mert nem történt erõszak.
Aha...Nem volt felvilágosító órán...Akkor mirõl volt szó ott?A hímzés fortélyairól?Jaaa, hogy nem figyeltél?! Különben én is csak azt tudom mondani mint az eddigiek.
Hát kicsikém fiatal és meggondolatlan vagy Te is és a kedves párod is! Ha már annyira bele akartok merülni a testi vágyakba, akkor legalább minõségi óvszert vegyetek, hogy kisebb legyen az esélye hogy beugorjon valami probléma
menj gyorsan orvoshoz, esemény utáni tablettáért!
Hol olvastad ezt a nemi erõszakos hülyeséget? Egyébként menj el nõgyógyászhoz, sürgõsen! Vagy minimum a háziorvoshoz, hogy utaljon be. Nem 100%, hogy szükség van beavatkozásra, mert kérdés, hogy a ciklusod milyen idõpontját sikerült eltalálnotok (erre a nõgyógyász tud pontos választ adni).
eseményutáni. remélem, rámegy az összes zsebpénzetek, ha ennyi eszetek volt.
Orvos a megoldás már ha nem akarsz anya lenni
Dehogy számít nemi erõszaknak! [email protected]ám, ha 15 évesen szexelsz, csak legyél tisztában alapvetõ dolgokkal hozzá! De, mehetsz orvoshoz! Amúgy szerinted megkérdezi hogy ki hány éves???....
*dokihoz gyògyszert iratni :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!