Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok nemrég voltam (2 db)

15 éves fiú vagyok nemrég voltam egy buliban ahol visszautasdítottam egy lányt, aki azt mondta, ha nem fekszem le vele, azt nem éli túl, ez baj?

ahol egy 14 éves lány le akart feküdni velem de egy kicsit részeg is volt azt mondt hogy ha nem felókszem le vele akkor azt nem éli túl! Én ennek ellenére nem feküdtem le vele! Szerintetek jól döntöttem úgy értem hogy nem fog kárt tenni magában?

Legjobb válasz: SZerintem nem.....lehet hogy az ido fojaman elfelejti vagy lehet...te ismered ird le!Mien?Hixtis?

SZerintem nem.....lehet hogy az ido fojaman elfelejti vagy lehet...te ismered ird le!Mien?Hixtis?
Nagyon is jól tetted! Akkor tettél volna rosszat, ha megteszed! Ha részeg volt akkor befolyásolhatóbb is, és amúgy sem fog belehalni...és elnézést hogy ezt mondom, de ha meg ezzel fenyegetõzik hülye, ha megteszi akkor meg is érdemli... mégegyszer bocsi, de én így gondolom:P Neked meg gratula, hogy van ennyi benned hogy nem használod ki! Csak így tovább!
Nem semmi csajszi lehet :D amugy azzal hogy nem fekudtel le vele nem tettel semmi rosszat, ö sem gondolhatta komolyan...meg is banta volna, amugy is reszeg volt :P
A kérdező hozzászólása: csak néhányszor láttam a csajt és állítólag tetszem neki!...
Biztosan tetszel neki. Ha õ is tetszik neked, akkor próbálj sokszor összefutni vele. Alkalomadtán elhívhatod sétálni, fagyizni. Lehet hogy még kapcsolat is alakul ki köztetek. De az biztos, hogy helyesen döntöttél. Szerintem csak az alkohol hatására összeszedte a bátorságát, de biztosan megbánta volna, ha egy bulin, félrészegen lett volna a tiéd.

15 éves vagyok és nemrég kaptam meg éjszakai fogszabályzómat. Én abban a hitben voltam hogy nappalit kapok, de végül éjszakai lett. Az orvos még a lenyomatnál azt mondta hogy 1 évig kell hordanom, de én ezt nem akarom elhinni. Lehetséges?

Elég alacsony vagyok, és "fejletlenebb" is a koromhoz képest, viszont azt hiszem elég furcsán állnak. Az egyik szemfogam elferdült és mögötte van egy másik fog, viszont ezek mellet nincs fogam, mert az (tévedés) miatt ki lett húzva. Tényleg helyrehozza az éjszakai fogszabályzó egy év alatt? És úgy hogy az a hátul lév? fog el?rejön oda ahol most nincsen fogam?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Nekem is éjszakai fogszabályzóm volt és elég sokáig kellett használni. Ez attól is függ, mennyire állnak el a fogak. Többször vissza kellett menni a dokihoz és akkor állított rajta. Eleinte kicsit rossz volt, mert ugye jobban szorította, nyomta a fogat a "helyére". De ki lehet bírni és megéri

Igen, lehetséges. Nekem is éjszakai fogszabályzóm volt és elég sokáig kellett használni. Ez attól is függ, mennyire állnak el a fogak. Többször vissza kellett menni a dokihoz és akkor állított rajta. Eleinte kicsit rossz volt, mert ugye jobban szorította, nyomta a fogat a "helyére". De ki lehet bírni és megéri
Örülj neki, hogy megúsztad éjszakaival! A ragasztott van akinek 2 évig is fent van! Nekem 10 hónapig volt, és alig vártam hogy leszedjék. Utána még 1, 5 évig kellett estit hordanom, hogy végleges maradjon az eredmény
Remélem elég lesz, bár az én gyerekeimnek 2 évig volt éjszakai, aztán a végére még rosszabb lett.Iskolafogászaton kezelték. 2 év után elvittem magánorvoshoz, bizony majdnem 2 évig volt fenn az alsó és a felsõ éjjel-nappali, jó sokba is került, de csodálatos lett a fogsoruk. Bár torlódás miatt ki is kellett húzni felül 1-1 fogat, de megérte. Lehet, hogy neked csak minimális szabályozás szükséges, akkor lehet, hogy elég lesz az éjszakai is.
Nekem is éjszakai volt gyerek koromban és nem panaszkodom az eredmény miatt! Szép lett! Hasznos! Jobb mint a nappali, azt ne kívánd! Szóval ez így jó és megbízható!
Az én lányomnak is éjszakai fogszabályzója van, de már 1, 5 éve.
Nekem 2 is volt, semmire nem való. Ha felteszik a nappalit, hamar megszokot, meg is szeretheted! Fõleg ha porcelán :) Nekem is az van, és kb. 3 hét múlva leszedik, másfél év után kb. :) Eddig sem volt vészes a fogam, az elsõ kettõ kicsit elõre állt, és mostmár nagyon szépek... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!