Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok és már most (18 db)

Bizonyítsd nekik, h megbízhatnak benned ;)
1.Beszélgess velük többet, komolyan! 2.Amit az elsõ is írt, bizonyítsd, hogy megbízható vagy!
Elõször is tanulj meg fogalmazni. Amúgy hova szeretnél menni?
Hát már nem azért de egy 15 évesnek még hadd parancsoljanak a szülei nem gondolod?Én 2 hónap múlva 18 vagyok de ha anyámék azt mondják kuss vagy hogy nem mehetek akkor rájuk hallgatok talán neked is ezt kéne és elõbb-utóbb elengednek!
"De már 15 éves vagyok " Helyesen még csak 15. éves vagy. Mit akarsz mit nem engednek meg?
igen, sajnos a mai "fiataloknak" már joguk van..... örülj hogy figyelnek rád, és szigor van, meg fogod még köszönni nekik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
szerintem meg a kérdezõnek igaza van...én is így vagyok, a szüleim már volt, hogy eltiltottak a barátnõmtõl, mert el mertem vele menni iskola után egy kicsit sétálni a környéken...soha nem engednek el sehová, nyáriszünetben is minden nap a lakásban ültem, mert nem mehettem sehová...szóval átérzem a helyzetet.
nincs az a nõ akiért én szteroidokat szednék... ne legyél hülye ennyi idõsen eszed sincs, megbánod
Legyen mellé napi 10dkg. párizsi intravénásan.
akkor koxoljáááá majd írjá milyen volt, véreset pisiltél-e, fájt-e a máj, v lép, volt e fejfájás a magas vérnyomástól, meg veseszúrás-szintén ettõl, esetleg a szívnél kamrafibrilizáció, v rossz ütése a szívbillentyûknek. vagy majd ha még ettõl is több bajod lesz mehetsz a belgyógyászatra azt majd elmondják h mit szedjél ezután.
De ha a párizsi mellé nyomsz két szelet lapkasajtot, még szálkásodsz is izomnövelés közben.

15 éves fiu vagyok és már most 3-4 naponta kell borotválkoznom mert annyira gyorsan nő az arcomon de zavar nagyon, mit tehetnék? Létezik végleges szőrtelenítés?

Legjobb válasz: Bizony létezik. Van villanófényes vagy lézeres is. (Lehet hogy ezek ugyanazok, de ebben nem vagyok biztos.) Sajnos ezek elég drágák és nem elég egyszer megcsinálni, mert mindig csak az épp növõ szõrszálakat távolítja el véglegesen. De hosszútávon megéri! :)

Bizony létezik. Van villanófényes vagy lézeres is. (Lehet hogy ezek ugyanazok, de ebben nem vagyok biztos.) Sajnos ezek elég drágák és nem elég egyszer megcsinálni, mert mindig csak az épp növõ szõrszálakat távolítja el véglegesen. De hosszútávon megéri! :)
Létezik, de rohadt drága és 15 éveseknek nem csinálnak ilyet csak szülõi hozzájárulással indokolt esetben. Amúgy is az arcodon a szõr a férfiasságodhoz tartozik, fogadd el, hogy ez van.
Nem érdemes az arcod véglegesen szõrteleníteni... Fõleg nem ilyen fiatalon, kitudja, hogy 8 év múlva szeretnél e majd bajszot vagy szakállat? Tudom most éppen nem divat, de lehet, hogy majd az lesz és olyat szeretnél illetve a kedvesednek is tetszene! A 3-4 nap normális borotválkozásnak, sajnos a fiúknak ez így megy :)
Fiú vagy, ez pedig azzal jár hogy bizony borotválkozni kell, van akinek már 2 nap után, van akinek elég hetente is, változó. Végleges szõrtelenítés hülyeség lenne, na meg drága is és annak ellenére hogy azt mondják nem fájdalmas, igen is az. Mindenesetre ne zavarjon, sok csajnak tetszik a szakáll, vagy borosta, egyszóval a férfias férfi:)
A kérdező hozzászólása: oké ezt tudom csak nem korai még 15évesen ien gyakran?:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Nyugodj meg, ennyi idõsen még amugy is erõsödik a szõr magától, tehát nehogy megijedj, ha párév múlva már 2naponta kell. Persze aztán 18-20 éves korodban akár elvégeztetheted a lézeres kezelést is.


Mióta csinálod?
A kérdező hozzászólása: Sárga övre vizsgáztam.:) A következõ vizsga decemberben lesz.Nálunk úgy van, hogy a kékbõl kétszer, a barnából pedig háromszor kell vizsgázni.
A csíkért a legtöbb helyen a 12 évnél fiatalabbak vizsgáznak, mint nálunk. Mindenhol amúgy más a vizsgázás az övekre. Általában 4 hónap után lehet a sárgára, aztán megint 4 hónap a narancsra, 4 hónap a zöldre, és innentõl 1-1 év a többire, de néhány övbõl, mint a kékbõl és a barnából, meg persze a feketébõl többször is kell vizsgázni, mert több fokozata van.
[email protected] se ér?kipróbálod?
Ha övért mész akkor az edzõd kókler és a karatéd sz*rt sem ér.
14 év alatt csíkra a felett már övre, legalábbis nálunk így van
Akkor hát egészségedre, vizsgázz sárgaövre. Az évek multán úgy is rájössz ugyanarra, amire én.
A kérdező hozzászólása: De amúgy egy sárgaöves ismerõsöm azt mondta, hogy én sárgaövre fogok vizsgázni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!
Igen Ju Jitsu-s vagyok. A magam részérõl már több mint egy éve készülök az övvizsgámra. Nem egy évet vártam rá, egy éve csak a vizsgaanyagot gyakorlom, csiszolom... Szóval türelem, meg kitartás. Na az kell :)
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm.Elsõsorban nem a sárgaövet akarom megszerezni, csak szeretnék "komolyabb" technikákat is tanulni.Amúgy nem 3 havonta van a vizsga, hanem júniusban és decemberben.Én februárban mentem elõször.A leírásod alapján szerintem ju jitsu-s vagy, én úgy tudom, hogy abban lassabban lehet haladni.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy ne aggódjak?Éppen, hogy a sárga övet akarom megszerezni.Amúgy a vizsga még több, mint egy hónap múlva fog lenni.A csíkért nem csak a 12 év alattiaknak kell vizsgázni?
Akkor ne aggódj, fix, hogy nem övért mész. Szép hely is lenne az olyan, ahol már három hónap után osztogatják az öveket...
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja.
Elméletileg csíkért mész. Egyébként ne legyél türelmetlen, majd ha kellõ igyekezettel és szorgalommal tanulsz, eljön a sárga öv is. :) És tudod. Van a Karate Do. A karate útja, amit végig kell járnod, persze csak ha akarsz. De ha engem kérdezel, én amondó vagyok, hogy nem csak az övszín számít, hanem a tudás is. Félre ne értse itt valaki, azért az övszínért persze mindenki megdolgozik, az egy eismerés. De mégis... Volt egy olyan ismerõsöm, aki kyokushin karatézott, és fehér övvel már a tanárát is elhajította a terem másik végébe. Érted, hogy mire akarok kilyukadni :)
balett...meg talán az akrobatikus rock and roll.
A kérdező hozzászólása: Rendben..Köszönöm
Én is a rickit akarom csak attól félek késõ elkezdenem , de kis ideig már elõtte is csináltam :) 14/L
a balettot semmiképp se kezd el az már nem menne neked..a rokyt se ajánlom annyira, hogy elkezd, mert a lábtechnikád nem lesz olyan jó, mint másé...
Igazából a baletten kívül egyiket sem késõ elkezdened ha gyakorolsz külön is , nem csak pl eljársz edzésekre.
a rocky-t ilyenkor már késõ elkezdeni

Megtegyem vagy ne? 13 éves vagyok, és van egy 15 éves fiú akivel már fél éve jártam de szakítottunk, és most.

és most talizni akar velem h lefeküdjünk.

Legjobb válasz: Ha rögtön ezzel kezdi, fogadok, hogy a kapcsolat is legfeljebb másnap reggelig fog tartani.

Ha rögtön ezzel kezdi, fogadok, hogy a kapcsolat is legfeljebb másnap reggelig fog tartani.
Szia Kedves kérdezõ! Valószínûleg ha fél év óta nem keresett és most újra utánad járt csak az lehet elõtte hogy lefekszik veled, te ugye bár elveszítetted a szüzességed amit már nem lehet vissza adni, és utána miután megtörtént a dolog, ott hagyna, és lehet hogy csak azért mondja azt neked hogy járni fogtok hogy bele menj. Remélem segítettem! Szia :) 16/f
szerinteme z hujeseg csk sexet akar toled es nem kapcsolatot es ha nem erzed ugy h fel vagy erre keszulve akkor hagyad lesz mas alkalom is:P
már nem azért, de 13 évesen ne szexelj azért, hogy "járjon veled"! Meg egyáltalán! Nem kell azt elsietni, nagyon korai az még! Azt sem értem, hogy egy 15 éves fiú miért akar mindenképpen lefeküdni egy kislánnyal. Mret bocsi, de te még kislány vagy. Egyáltalán, biolóiailag érett vagy már? Meg se forduljon ilyen a fejedben. Ha annyira szeretne, várna. Bocsi, ha erõs hangnemben sikerült megírnom.
Buta vagy kislány, ha azt hiszed, hogy az a pasi szex után is veled fog maradni. Egyátalán 13 évesen miért gondolkozol ilyeneken, hogy le feküdj-e vele? Természetesen nem kellene. Amúgy meg a pasi is egy szélhámos, ha ilyeneket mond neked... ha lenne eszed ott hagynád, had fõljön csak a saját levébe.
Ha csak azért akarnál lefeküdni vele, hogy után járjon veled.. Felejtsd el, esélytelen. Ha nem mersz neki nemet mondani, akkor mondjad telefonon, vagy kérj meg mást, hogy menjen veled és védjen meg, vagy valami ilyesmi. Ha lefeküdnél vele mert úgy érzed, hogy felkészültél, kíváncsi vagy rá és szeretnél mulatni (amiben 13 évesen meglehetõsen kételkedem) akkor tedd meg. De szerintem ne erõltest.. Gondolj bele abba is, mi lenne ha lefekszel vele és elkezd járni veled. Biztos járnál egy olyan fiúval aki csak akkor jár veled ha lefekszel vele?
1. 13 éves vagy, büntetendõ, legalább egy évet várj vele, nem kell elsietni 2. egyértelmûen csak megd*gni akar, utána ott hagy, nem szeret, ez 100% 3. nem is kell neki semmit mondani, mert egy kis szemétláda p*cs, nem érdemli meg a választ, mi az, hogy felkapj a vízet, milyen alapon, sz*rd le a fejét, megmondod, hogy nem és kész 4. a szerelem el fog múlni, nyár végére már más fog tetszeni 23N, 16F öcsém, ismerem a korosztályt :)
Ne ne ne ha eleve te gondolod ugy hogy korai neked..nem! ugyis csak sexet akar! Kuld el a fenébe!
hat ebbe tuti ne menj bele mar bocs, ez hulyeseg, mert tuti dobna hogyha igy kezdemenyez h lefekudj vele aztan jarni fogunk, ez hulyeseg, szerintem csak el akarja b*szni az eleted(mar bocs a kifejezesert)...de te tudod...
egyebkent mi a beceneved kerdezo?lehet ismerlek xD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! Sok tanácsot kaptam ezért döntöttem:) utolsó: Elõbb írd meg te mi a neved..nem hiszem h ismernél..
Na és hogy döntöttél?
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem h nem megyek bele! Tudom h késõbb úgyis megbánom.. Várok még pár évet:D De aki még tudna vmi hasznosat hozzáfûzni azt kiváncsian várom!!
a napnál is világosabb a szitu. Szakított, most bekanosodott aztán meg akar dönteni, mégis szûzlány dejó buli... Hiteget hogy jaj de jólesz majd meglátod és utána majd járok veled... Szart szeret téged, csak meg akar dönteni... Utána otthagyna mint eb a szamarát. Alapból feltételhez fûzni hogy járjon veled. Pf. Hidd el nem viselnéd el hogy utána ott hagy, úgyhogy ne menj bele, akármennyire is szereted... Összetörné a szíved. Amúgy is korai még 13 évesen... Az ilyen gyökereket egyébként legszívesebben felrúgnám akik játszadoznak meg zsarolnak... És miaz hogy felkapná a vizet. Miért megüt? Nem hiszem. Akkor meg mi félnivalód van? 17/f
ha te nem tod eldönteni, akk nem kéne egyáltalán pasizni, meg szexelni végképp nem....majd ha nem kell hozzá segítség, majd akkor pasizz.
Ne tedd, kérlek! 13 évesen én is csináltam sok hülyeséget, de mind megbántam. Így ne feküdj le vele semmiképp! Ha szeret, nem a szex a legfontosabb.. 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! tanácstalan vagyok:(
A kérdező hozzászólása: ja meg nem tudnám h mondanám meg neki h nem megyek bele:S mert hamar felkapja a vizet :S
Telefonon?
Te szereted ezt a fiút? Ez a legfontosabb kérdés. Csak azért ne feküdj le vele, hogy aztán járjon veled! Ha kölcsönös az érzelem, a vonzalom, és ezért jártok, akkor szóba kerülhet a testi szerelem is, de nem fordítva! Ha így indít a fiú, biztosan dobni fog utána.
A kérdező hozzászólása: msn-en szoktunk beszélni.. ja és ezt még elfelejtettem.. h szeretem, és megtenném, csak félek h terhes leszek vagy kiderül..:S
A kérdező hozzászólása: igen nagyon szeretem!! több hónapja miatta szomorkodtam a suliban is, mikor szakítottunk.. (egy suliba jártunk de õ most leballagott) és már régóta arra vágytam h még összejön velem
Ha össze akarna jönni veled, nem kötné feltételhez.
én nem mennék bele:( ha egy srác szeret engem, nem az a feltétele a hogy akkor jár velem, ha lefekszek vele elõtte.
A kérdező hozzászólása: De én nagyon szeretem és én csak járni akarok vele, mert tudom h túl korai, ráadásul félek is. De õ csak arra megy szerintem...
Egyébként is öt év börtön járna kiskorú megrontásáért.
Szia! Ezt most jól gondold meg! Azért még csak 13 éves vagy! Nemrég még idézõjelesen barbikkal játszottál. Az is lehet hogy õ csak fogadott a haverjaival vagy valami hogy menõ lehessen, és nem is foglalkozik igazából az érzéseiddel.Ennyi idõsen elveszteni a szüzességedet... nagy meggondolatlanság lenne, és felnõtt korodban sem lennél büszke rá. Remélem segítettem én is :) Szia! :)
én is hasonló helyzetben voltam :D 13 voltam, a srác 15 (évfolyamtársak voltunk) és semmiképpen se feküdtem volna le vele.. nem is tettem meg, és hidd el, nem azt fogod megbánni, hogy nem fekszel le vele, hanem azt, ha megtennéd és csak kihasználna, utána meg nem is érdekelnéd többet.. mert hidd el, hogy sajnos csak erre kellenél neki, ha ennyire nyíltan kijelenti :\

Miért nincs önbizalmam? 45 kg és fogytam 2 kg és kövérnek érzem magamat csúnyának. Pedig már sokan mondták hogy csinos vagyok és jó az alkatom.15 éves vagyok most lehet hogy ez, a kórhoz tartozik vagy nem tudom de tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Mert buta vagy... Egy egészséges embernek saját magából fakad, azért ÖNbizalom. Te meg majd ha kapsz sok pozitív visszajelzést, érzed magad jobban, majd kapsz egy kritikát, és ugyanoda vissza esel. Az ilyen csajokból lesz a pózer a facebookon, meg a ri banc a bulikban. Ez mind a szeretethiányból fakad. De nem akarok itt lélekanalízist tartani, maradjunk annyiban, hogy ezt magadban kell lerendezned, hogy te lásd magad értékesnek-szépnek.

Mert buta vagy... Egy egészséges embernek saját magából fakad, azért ÖNbizalom. Te meg majd ha kapsz sok pozitív visszajelzést, érzed magad jobban, majd kapsz egy kritikát, és ugyanoda vissza esel. Az ilyen csajokból lesz a pózer a facebookon, meg a ri banc a bulikban. Ez mind a szeretethiányból fakad. De nem akarok itt lélekanalízist tartani, maradjunk annyiban, hogy ezt magadban kell lerendezned, hogy te lásd magad értékesnek-szépnek.
azért mert 45kilóval szinte csak csont van rajtad az meg nem vonzó ismerek 145cm magas lányt, õ is kb 45 kiló, minden csak nem vonzó szedj fel pár kilót, tornázzál hogy ne zsíros hanem formás legyél
mert nincs pasid, és feltehetõleg nem is otl még komoly. megfog változni mindez, ha nyitsz a srácok felé. adj jeleket, ismerkedj! de mindig várd meg míg a pasi lép!
43 kilóval még 150 centisen se néznél nagyon ki kövérnek csak talán egy kicsit teltebbnek de szerintem biztos magasabb vagy ennél szóval semmi probléma az alakoddal.
Nem kell modell alkat ahhoz hogy szép legyél Ha viszont nem tudod elfogadni magad, sportolj de semmiképp se fogyókúrázz
Igen, a kórhoz tartozik, aminek a neve önértékelési zavar.
A kérdező hozzászólása: van pasim és másfél éve vagyunk együtt szerintem ez egy kicsit komoly kapcsolat!! és nagyon sok fiú mondta hogy csinos az alkatom és hogy szép vagyok.. és 157 cm vagyok és 45 kg!! el írtam nem 43 vagyok hanem 45!!! itt megnézhetek és kommentelhetek hogy milyen.. jöhet a negatív is. ---> (nem sok mineden látható de valami igen) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=139457529549720&set=..

14 éves vagyok, 172-3 cm, most már 77kg, fogytam 15-16 kg-ot és már egy ideje ugyanennyi centi vagyok. Mi lesz?

Tehát most leállt, lelassult a növekedés, vagy esetleg elmaradt és későbbre tolódott, vagy már nem lesz akkora növekedés?

Legjobb válasz: Én 14 éves vagyok 152cm 46 kg ,2 éve nem eszem búzalisztet azóta nem nõttem semennyit , nem híztam, sokat sportoltam és sportolok, mindig is örültem ,hogy picike vagyok,szerintem ha felveszem egy magassarkút már magasabb is vagyok.

Én 14 éves vagyok 152cm 46 kg , 2 éve nem eszem búzalisztet azóta nem nõttem semennyit , nem híztam, sokat sportoltam és sportolok, mindig is örültem , hogy picike vagyok, szerintem ha felveszem egy magassarkút már magasabb is vagyok.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem odaírni, h fiú vagyok XD
18-20 éves korodig nõni fogsz, de szerintem így is elég magas vagy én 16/l vagyok és 175 cm xD

Meddig növök még? Most 167 cm magas vagyok és 15 éves lány. Már nem igazán szeretnék magasabb lenni. Szerintetek még fogok nőni? És pubertáskor kb. meddig tart?

Legjobb válasz: 13 éves lány vagyok, 172 cm. Bár így sem én vagyok a legmagasabb az osztályban, és a többiek is kb. ilyen magasak :) Nem hiszem, h fogsz még nõni. A pubertástkor kb. 18 éves korig tart, de ez kezd egyre jobban kitolódni.

13 éves lány vagyok, 172 cm. Bár így sem én vagyok a legmagasabb az osztályban, és a többiek is kb. ilyen magasak :) Nem hiszem, h fogsz még nõni. A pubertástkor kb. 18 éves korig tart, de ez kezd egyre jobban kitolódni.
A kérdező hozzászólása: köszi h válaszoltál :)
Szia! A pubertáskor kb 18 éves korig tart, de akár még 20 éves korodig is nõhetsz. 15 évesen 166 cm voltam, 18 évesen 168 cm, 20 évesen 174 cm. Biztosan fogsz még nõni, de azt nem lehet megjósolni, hogy mennyit. Függ attól is, hogy milyen magasak a szüleid, nagyszüleid és attól is, hogy inkább korábban, vagy késõbb érõ típus vagy-e(én inkább késõn érõ voltam). 25/L
13 vagyok, szintén 167 cm magas. Bár a különbség köztünk az, hogy én 1, 5 éve hogy nem növök semmit. :D Valószüleg azért, mert kiskoromban hamar megnyúltam, így már nincs nagyon nõni valóm. (Persze azért valószínûleg fogok még nõni valamennyit.)Szóval ez egyénfüggõ, hogy mikor, mennyit és meddig nõsz.
Én is hamar kezdtem el nõni. Már 12-13 évesen is 162cm voltam. Azóta mindössze 2cm nõttem, és már nem valószínû, hogy nõni fogok, mivel már elmúltam 20 éves is.

14 évesen 170 cm voltam, most 17 vagyok és csak 174 cm. Olvastam hogy 15-16 éves korban átlagosan 9-10 cm-t növünk. Lehet hogy későn érő vagyok, vagy már nem fogok nőni?

Legjobb válasz: KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Ne aggódj, normális a fejlõdésed. Képzeld én is kb 170cm magas voltam 13-14évesen és azóta 1 centit sem nõttem :) Most 20éves vagyok.
Szedjél vitaminokat, calciumokat, ezek elengedhetetlenek a növekedéshez.
Szia, én 166 cm vagyok kb. 14 éves korom óta, most 19 vagyok. Ha lány vagy, akkor már ne is akarj tovább nõni, ha meg fiú, akkor se bánkódj, nem lehet mindenki 2 méteres, és az alacsonyabb, vagy veled egymagas lányoknak nem lesz gondod a magaságoddal :)
Én még a katonaságban is nöttem 4 centit, 21 évesen. A lábam is akkor váltott 44-rõl 45-re. :)
Én most 16 vagyok és 196 cm. Szerintetek nõni fogok még? Nagyon nem szeretnék már. Csak hízni! :D
Na, nõttetek még?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!