Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok és (1125 db)

15 éves vagyok és 30 éves férfit szeretek! Büntetendõ ha felvállaljuk? 15/L

Titokba vagyunk, ha ez kiderül büntetendõ úgy is ha mind ketten akarjuk?

Legjobb válasz: NEm a 15 év sok köztetek (bár nem is kevés), de azzal semmi gond nincs, ha mondjuk egy 30 éves nõ egy 45 éves férfival van együtt, vagy egy 40es egy 55 évessel. Felnõttek, ott elvész az a 15 év. De te gyerek vagy. 2 dologra tudok gondolni: az a férfi nem is férfi, hanem egy éretlen idõsebb fiú, aki még tizenéves szinten van, vagy te vagy mentálisan érettebb a korodnál - viszont azt le merem fogadni, hogy személyesen még sosem találkoztatok, csak neten ismertétek meg egymást. Mert igen, így itt gyakorlatilag nem számít, hogy ki hány éves. Ha szellemileg 1 szinten van 2 ember, akkor simán egymásba gabalyodnak. Csakhogy ez nem a valóság.

NEm a 15 év sok köztetek (bár nem is kevés), de azzal semmi gond nincs, ha mondjuk egy 30 éves nõ egy 45 éves férfival van együtt, vagy egy 40es egy 55 évessel. Felnõttek, ott elvész az a 15 év. De te gyerek vagy. 2 dologra tudok gondolni: az a férfi nem is férfi, hanem egy éretlen idõsebb fiú, aki még tizenéves szinten van, vagy te vagy mentálisan érettebb a korodnál - viszont azt le merem fogadni, hogy személyesen még sosem találkoztatok, csak neten ismertétek meg egymást. Mert igen, így itt gyakorlatilag nem számít, hogy ki hány éves. Ha szellemileg 1 szinten van 2 ember, akkor simán egymásba gabalyodnak. Csakhogy ez nem a valóság.
Egyetértek. Gondolkoztál már ezen, hogy egy egészséges felnõtt férfi miért akar egy kislánnyal lenni?
Ha egy 30-as férfi kislányokkal kezd, az azt jelenti, hogy nem mer/tud érett, felnõtt nõvel kezdeni, vagy pedig abszolút esélytelen náluk. Az is lehet, hogy az ágyban egy nulla, de ezt egy 15 éves kislány nem tudja, mert nincs összehasonlítási alapja. Te is inkább Barbie babáznál még...
nem büntetendõ a mai jogszabályok szerint, de arra kíváncsi lennék, hogy mit lát benned egy 30éves felnõtt férfi, bár egyértelmû a válasz, minden rosszindulat nélkül kérdezem ezt persze. mert az, hogy én és a barátom között van 7év korkülönbség, az még szerintem jó (20-27), de ez, hogy te 15vagy és ennyi is a korkülönbség köztetek, az számomra egy "kissé" meredek.
annyit meg lehet tudni, hogy mégis milyen körülmények között gabalyodtatok össze?-csak puszta kíváncsiságból.
Hát erre én is kíváncsi lennék...
A lányával meg lehettek legjobb barinõk, apukád is biztos jó cimbit fog látni benne amiért majdnem ugyanannyi idõsek. Egészséges kapcsolat lesz, majd elmondod neki mi volt matekórán, meg töriórán, együtt írtok leckét! Csak pozitívan!
Legalább családos férfi?
Nem büntetendõ, de megnézném apukád fejét, amikor megtudja. :D Beteg dolgot mûvelsz egy beteg emberrel. Kislány vagy még.
Szerintem anyád kifogja tépni az összes hajadat, és igaza van.Mi több én a pasi szemét is kikaparnám.
Nem.
A törvény nem bünteti, de a szüleid véleményére kíváncsi lennék.
A törvény nem bünteti, de apukád nem biztos, hogy ismeri a törvényt. Ám miért politika kategória? Orbánozzunk egy jót, vagy mi legyen?
A törvény nem tiltja és nem is bünteti. Az erkölcs és az emberek nézése viszont büntet.
A kérdés arra irányul, hogy a szerelem büntetendõ-e, nem arra, hogy a szex. Arról szó se volt. Nem büntetendõ egyébként a szex sem. A beleegyezési korhatár 14 év. Ennyi, a többit meg gondold meg. A korkülönbség, fõleg ha az egyik fél még nagyon fiatal, nem könnyû helyzet, és ezt az eddigi válaszokból áradó "kiherélõs" mentalitás sem fogja könnyebbé tenni.
Nem büntetendõ, csak rendkívül szánalmas.
Manapság nagyon nagy divat lett a nõk körében idõs faszival járni. 20-30 év, mit számít az? Nálad "csak" 15 van, de a fiatal korod miatt soknak számít. A mai fiatalok tényleg nem kapnak normális értékrendet a szüleiktõl, maguktól meg csak nagyon keveseknél alakul ki. Amúgy nem, jogilag nem lehet büntetni, de ha apád lennék, akkor karót szúrnék a seggébe a mocsoknak. Mondjuk ha apád lennék, akkor normálisan neveltelek volna, így nem kéne ilyen drasztikus módszerekhez folyamodnom.
A kérdésre válaszoljatok. Nem büntetendõ. A többi az õ dolga.

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

15 éves vagyok és még nem volt magömlésem, nem kellene aggódnom?

Tudom hülye kérdés de már mindenkinek volt az osztályban csak nekem nem. Szoktam nézni pornot és ki akaram verni de akkor sem jön semmi. Meg szinte minden reggel ugy kelek hogy áll a farkam , meg szokott lenni "olyan" álmom is de mégsincs semmi. Tudom 18 éves korig fejl?dünk addig még lehet de akkor is... Szerintetek mi lehet a baj lehet kés?n ér? vagyok? Mert a farkamon is alig van ször meg az arcom is épp hogy pejhedzik. Jah meg mikor verem addig már eljutottam hogy valami átlátszó bigyusz folyt ki de utánna semmi. Jah és a farkam is mikor áll akkor 9 cm .

Legjobb válasz: Az, hogy késõn érõ típus vagy egyáltalán nem függ azzal össze, hogy van-e magömlésed vagy nem. A szõrzet, szakáll megjelenése késhet ettõl még magömlésed nyugodtan lehet. A fiúknál a nemi érés igen változatos korban következhet be, nem olyan pontosan mint a lányoknál.A fiúk 12-15-16 éves korukig észlelik a nemi érés jeleit magukon, de még 18 évesen is fejlõdnek, nõnek. Az, hogy 15 éves korodban nem volt még magömléset túlontúl nem aggasztó, de ,ha 1 év múlva sem lesz még, akkor már érdemes, egy urológus orvost felkeresni.Egypár kérdést azért jó lenne, ha megválaszolnál, hogy pontosabban tudjak segíteni! -Volt-e már pollúciód/álombeli magömlésed/ vagy még az sem? (Lehet, hogy az többször volt és ezért nincsenek kikényszerített magömléseid!) A péniszed mérete semmi gondot nem kell, hogy jelentsen a magömlés elérésében. Az átlátszó folyadék az elõnedv, ez után jönni kell majd nemsokára a spermának. valószínûleg, ha van már elõnedved sperma is fog jönni.(Kicsi a valószínûsége, hogy nincs/nem termelõdik spermád!) Legjobb lenne, ha ellazulnál és nem ilyen görcsösen félnél attól, hogy nincs magömlésed. Várj kicsit türelmesebben. Ha állandóan feláll a farkad sok gond nem lehet. Próbálj fantáziálni pornó helyett esetleg újságokat, képkete szép meztelen lányokról nézni(majd késõbb jöhet a pornó) és kezd el lassan szép nyugodtan verni a farkadat. Teremts magadnak nyugodt körülményeket. Lazulj el, zárd be a szobádat, fürdõszobát,így próbálkozz. Természetes, hogy még nem jön ondó ez fél vig is eltarthat. Ezt nevezzük száraz ejakulációknak. Ha ezeket próbálgatod, türelmes leszel, akkor elõbb-utóbb csodálatos élmény lesz számodra az elsõ magömlésed. A felállásokhoz és az elején kijövõ átlátszó bigyuszhoz képest valami hatalmasan szuper élményben lesz részed. (Ha félév -egy év múlva sincs magömlésed, akkor keress fel orvost, addig nincs min aggódni, de az sem szégyen, hogy beszélsz az orvossal, lehet, hogy õ jobban tud majd segíteni) El tudom képzelni, hogy lelki okai is vannak a magömlésed hiányának. Mivel a többi fiú osztálytársadnak már rendszeresen van magömlése/maszturbál kisebbségi érzésed van. De ne legyen! Csak magaddal foglalkozz légy türelmes kövesd a tanácsaimat! És írhatsz konkrétabban, hogy jobban tudjak segííteni. Vagy ha bármit szeretnél még kérdezni a témában nyugodtan írj!

Az, hogy késõn érõ típus vagy egyáltalán nem függ azzal össze, hogy van-e magömlésed vagy nem. A szõrzet, szakáll megjelenése késhet ettõl még magömlésed nyugodtan lehet. A fiúknál a nemi érés igen változatos korban következhet be, nem olyan pontosan mint a lányoknál.A fiúk 12-15-16 éves korukig észlelik a nemi érés jeleit magukon, de még 18 évesen is fejlõdnek, nõnek. Az, hogy 15 éves korodban nem volt még magömléset túlontúl nem aggasztó, de , ha 1 év múlva sem lesz még, akkor már érdemes, egy urológus orvost felkeresni.Egypár kérdést azért jó lenne, ha megválaszolnál, hogy pontosabban tudjak segíteni! -Volt-e már pollúciód/álombeli magömlésed/ vagy még az sem? (Lehet, hogy az többször volt és ezért nincsenek kikényszerített magömléseid!) A péniszed mérete semmi gondot nem kell, hogy jelentsen a magömlés elérésében. Az átlátszó folyadék az elõnedv, ez után jönni kell majd nemsokára a spermának. valószínûleg, ha van már elõnedved sperma is fog jönni.(Kicsi a valószínûsége, hogy nincs/nem termelõdik spermád!) Legjobb lenne, ha ellazulnál és nem ilyen görcsösen félnél attól, hogy nincs magömlésed. Várj kicsit türelmesebben. Ha állandóan feláll a farkad sok gond nem lehet. Próbálj fantáziálni pornó helyett esetleg újságokat, képkete szép meztelen lányokról nézni(majd késõbb jöhet a pornó) és kezd el lassan szép nyugodtan verni a farkadat. Teremts magadnak nyugodt körülményeket. Lazulj el, zárd be a szobádat, fürdõszobát, így próbálkozz. Természetes, hogy még nem jön ondó ez fél vig is eltarthat. Ezt nevezzük száraz ejakulációknak. Ha ezeket próbálgatod, türelmes leszel, akkor elõbb-utóbb csodálatos élmény lesz számodra az elsõ magömlésed. A felállásokhoz és az elején kijövõ átlátszó bigyuszhoz képest valami hatalmasan szuper élményben lesz részed. (Ha félév -egy év múlva sincs magömlésed, akkor keress fel orvost, addig nincs min aggódni, de az sem szégyen, hogy beszélsz az orvossal, lehet, hogy õ jobban tud majd segíteni) El tudom képzelni, hogy lelki okai is vannak a magömlésed hiányának. Mivel a többi fiú osztálytársadnak már rendszeresen van magömlése/maszturbál kisebbségi érzésed van. De ne legyen! Csak magaddal foglalkozz légy türelmes kövesd a tanácsaimat! És írhatsz konkrétabban, hogy jobban tudjak segííteni. Vagy ha bármit szeretnél még kérdezni a témában nyugodtan írj!
lerohad a p*csöd....xD
A kérdező hozzászólása: nem volt még álombeli magömlésem. Köszi a választ nagyon hasznos volt :) Jó hogy vannak ilyen emberek... köszi :)
A farkad is fog nõni igen egészen kb 18 éveskorodig. A farkad mérete miatt nincs mit aggódni. Most az elsõ magömlésedre koncentrálj!
Megvannak a heréid?
A kérdező hozzászólása: De egyébbként magas se vagyok kb. 160 cm de ahogy növök ugy a farok is nõ nem?
keres magadnak egy csajt!
ez olyasmi mint lányoknál az elsõ menstruáció. 10_16 éves kor között kell megjönnie. Szal szerintem még ne aggódj. Ha késõn érõ típus vagy akkor meg plána nem, nem vagyunk egyformák. A helyedben inkább foglalkoznék a 9 cm kérdéssel..
A kérdező hozzászólása: oh nem elgurultak...:D persze hogy megvannak
A kérdező hozzászólása: neked meg a fejed XD

15 éves vagyok, és van egy lány akit nagyon szeretek de csak 11 éves de járni akarunk egymással. Ez ciki, vagy járhatnánk egymással?

jfd

Legjobb válasz: Ha az én 11 éves lányom egy 15 évessel járna, a szart is kiverném abból a 15 éves suttyóból, már bocsánat. 46/F

Ha az én 11 éves lányom egy 15 évessel járna, a szart is kiverném abból a 15 éves suttyóból, már bocsánat. 46/F
A 4 év különbség nem baj, csak hát... 11 éves lány... Nem tudom, helyedben még várnék 2-3 évet vele.
biglol
meg se próbáld! 11éves.. te normális vagy? az én húgom 9 éves... ha valakivel 2 év múlva járni kezdene nem tudom mit csinálnék velük... gondolkodj már ember... még kislány!! 17/F
En is 15f vagyok... JEZUSOM!!!!!! A te helyedben nem csinalnam: - ciki a haverok elott - osszetorned a kis szivet - egy ido utan elkezdene idegesiteni a gyerekessege Oke, megertem vannak erettebb ilyen koru lanyok de nem lenne tartos dolog szerintem es a vegen mindketten megbannatok... Mindenki ugy hulye ahogy tatszik, azt csinalsz amit akarsz es az sem kotelezo de en nem ajanlom.. Udv:) UI: en meg egy 13 evessel se nagyon kezdenek..
Játszál még pár évet a homokozoban!
Játszál még pár évet a homokozoban kisöcsém! Vagy felejtsd el és keress magadnak 18-éven felülit!!
apukák befigyelnek :D (Y)
ha ilyeneket kérdezel, akkor nem csodálom, h egy tõled jóval fiatalabb lánnyal kezdesz -.- de most komolyan.. nem h ezzel a csajjal, de szerintem még senkivel se járjál. nem vagy elég érett hozzá. de ha mégis össze jönnétek, mit csinálnátok? max a kezét foghatnád :D
Figyelj én a helyedben várnék még pár évet a járással de ha tényleg nagyon szeretitek egymást akkor tõlem csináljatok amit akartok. Amúgy meg most mivel egy 11 éves lányt szeret azért nem kell itt piszkálni elõfordulhat az ilyen.
Most lopod az én dumámat?
amikor a 12 éves lányom haza hozott 1 14 éves barátot tudod mit csináltam? megfogtam a fiatalember vállát és kikísértem az ajtón elbeszélgettem vele bementem a lakásba csörgött a lányom telefonja és sírva közölte velem hogy a barátja már csak ex ez a szerencsésebb eset tehet az ó apja nem lesz ilyen "megértõ"
És mégis mit tennél vele? Mégcsak meg se csókolhatod büntetlenül :)
hát én a lány szülei helyébe tuti nem engedném h egy 15 éves gyerekkel járjon a lányom!
Járni egy 11 évessel.. xD Hagyjuk már!:D Max. a kezét foghatnád meg.
Inkább játszodj vele barbikkal.
nagyon gáz vagy
hol ismerkedtetek meg?
Figyu haver én még 14 vok (még 5 napig xD) és nekem is egy kis -12- éves lány jön be, de ha igazán szereted vársz még 2-3 évet...
A kérdező hozzászólása: mások azt mondták hogy azzal kincs gond, hogyha van olyan gondolkodása mint nekem akkor járhatunk :)
egy 15 éves fiú egy 11 éves lány iránt (szerintem) érezhet valamit, de az nem szerelem, szerintem te inkább úgy tekintesz rá mint a kishúgod.... ha meg nem így van akkor nem lenne szerencsés együtt járni, mint ahogy a többi kommentbe le volt írva, csak a kezét foghatnád meg...... a másik, hogy egy 11 évesnek (5.osztályos!!!!!)minek barát ????? tesóm 17 és még most sincs pasija !!! az eszem megáll...... hova fejlõdik még ez a világ ??!!!

15 éves vagyok és attól tartok kezdek beleszeretni egy 33 éves férfiba! Most mégis mit tegyek? Eddig azt hittem, hogy 21 éves De most megtudtam, hogy 33 és mintha sokkot kaptam volna.

De szeretem és az mondta hogy míg 18 leszek nem nyúl hozzam és szeretné ha vele lenék mert szeret és éni szeretem öt a szüleim előtt hogy titkojam el vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Most idetolhatnám azt a sablont, hogy a szerelem nem ismer határokat (korhatárokat sem). De... ...és kicsit szeretném megértetni veletek a kérdésben is szereplõ jelenség miértjét, mert nem ez az elsõ ilyen kérdés itt GYK-n. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Manapság nagyon sokakban (25-) az a régi sztereotip kép él a harmincas pasikról, hogy tele vannak lóvéval, kocsi, lakás sõt család, gyerekek. Ez megállja a helyét... pénz, kocsi, lakás tekintetében egy szûkebb rétegben, család, gyerekek tekintetében még szûkebb rétegben, 30-40 évvel ezelõtt általános volt. A mai magyar valóság viszont ettõl egy kicsit eltérõ. A harmincas férfiak vastag rétegének nincsen lakása, a szüleinél él..., vagy ha van lakása, az amolyan "majd egyszer, ha fenn tudom tartani" kategóriás. Nagyon sokaknak nincsen autója, de még jogosítványa sem. És szemben azokkal az idõkkel, amikor még egy harmincas férfi egy hivatali irodai munkából is el tudta tartani a családját, ma ez sokszor nem ritkán diplomával sem menne (ld. nagymértékû országos kivándorlás). Egy mai harmincas férfi szeret a haverokkal bulizni és jól érezni magát abból a "kis" pénzbõl, amiért cserébe feladja a szabadidejét. Ellenben a harmincas nõk már gyakran gondolnak családra és az érzelmi mellett anyagi biztonságra. Az említett harmincas pasik viszont ezt nem tudják megadni nekik. Ezért visszakanyarodnak a 15-25ös lánykorosztályhoz, ahol a lányok elsõsorban "csak" érzelmeket, kiegyensúlyozott és tartalmas kapcsolatot és jó szexet igényelnek. És amúgy egyre gyakoribb a harmincasaik elején járó nõknél is a 40es, 50es férfiakkal való kapcsolatkialakítás, pontosan a fentebbi részletek okán. Ha pedig megnézzük a dolgot a lány szemszögébõl, a harmincas férfiben már egy kiforrott, kialakult értékrenddel rendelkezõ és tapasztalt partnerre találnak. Aki megbízható és már nem biztos, hogy minden esetben a farka után megy. A tapasztalatok kimondottan elõnyösek, ha a lány párkapcsolatai és szexuális élményei terén még mindenek elõtt áll. Ha ugyanezt analitikusabb oldalról nézzük meg, a lány részérõl lehet egyfajta apakomplexus, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekkorából hiányzott az apa sõt talán épp ellenkezõleg. A lány viszonya az apjával olyan jó, hogy azt az erõt, tapasztalatot, oltalmazást, magabiztosságot, határozottságot a párkapcsolatában is szeretné megkapni, ami valljuk be õszintén, leginkább harmincon felül gyakoribb. A férfi esetében annak az oka, hogy tizenéves lányt választ származhat egy kamaszkori hiányérzetbõl..., késõn kezdett nemi életet és kimaradt az életébõl az az érzés, milyen tiniként szerelmesnek lenni, és milyen tiniként a szexuális élet és azáltal, hogy egy tinilányt választ, kicsit õ maga is megfiatalodik és bepótolhatja a kimaradt érzéseket. Természetesen minden eddigi állításomra erõsen vonatkozik a vastörvény azaz "minden esetben tisztelet a kivételeknek". Egy 15L & 33F azért jó kombó, mert mindkét félben van valami, ami a másiknak kellhet. És ezáltal kiegészítik egymást és mindkettõnek jó. Pláne ha mindez mindkét félnél szeretettel, netán szerelemmel társul. A férfi részérõl az a minimum, hogy nagyon vigyáz a lányra, de ettõl még a kiskorú lány szüleinek teljes joga van beleszólni a lány döntéseibe. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az idõ mindkét fél feje felett elhalad és amikor a lány még mindig csak 20 éves lesz, a férfi már 38. Amikor a lány mondjuk 28 évesen gyereket szeretne, a férfi már 46. És amikor a lány már nõvé cseperedve belép a harmincas éveibe, amikor a hormonok által újra olyan erõvel kezdi kivánni a szexet, mint tinikorában, a férfi már az ötveneseiben lesz. :)

Most idetolhatnám azt a sablont, hogy a szerelem nem ismer határokat (korhatárokat sem). De... ...és kicsit szeretném megértetni veletek a kérdésben is szereplõ jelenség miértjét, mert nem ez az elsõ ilyen kérdés itt GYK-n. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Manapság nagyon sokakban (25-) az a régi sztereotip kép él a harmincas pasikról, hogy tele vannak lóvéval, kocsi, lakás sõt család, gyerekek. Ez megállja a helyét... pénz, kocsi, lakás tekintetében egy szûkebb rétegben, család, gyerekek tekintetében még szûkebb rétegben, 30-40 évvel ezelõtt általános volt. A mai magyar valóság viszont ettõl egy kicsit eltérõ. A harmincas férfiak vastag rétegének nincsen lakása, a szüleinél él..., vagy ha van lakása, az amolyan "majd egyszer, ha fenn tudom tartani" kategóriás. Nagyon sokaknak nincsen autója, de még jogosítványa sem. És szemben azokkal az idõkkel, amikor még egy harmincas férfi egy hivatali irodai munkából is el tudta tartani a családját, ma ez sokszor nem ritkán diplomával sem menne (ld. nagymértékû országos kivándorlás). Egy mai harmincas férfi szeret a haverokkal bulizni és jól érezni magát abból a "kis" pénzbõl, amiért cserébe feladja a szabadidejét. Ellenben a harmincas nõk már gyakran gondolnak családra és az érzelmi mellett anyagi biztonságra. Az említett harmincas pasik viszont ezt nem tudják megadni nekik. Ezért visszakanyarodnak a 15-25ös lánykorosztályhoz, ahol a lányok elsõsorban "csak" érzelmeket, kiegyensúlyozott és tartalmas kapcsolatot és jó szexet igényelnek. És amúgy egyre gyakoribb a harmincasaik elején járó nõknél is a 40es, 50es férfiakkal való kapcsolatkialakítás, pontosan a fentebbi részletek okán. Ha pedig megnézzük a dolgot a lány szemszögébõl, a harmincas férfiben már egy kiforrott, kialakult értékrenddel rendelkezõ és tapasztalt partnerre találnak. Aki megbízható és már nem biztos, hogy minden esetben a farka után megy. A tapasztalatok kimondottan elõnyösek, ha a lány párkapcsolatai és szexuális élményei terén még mindenek elõtt áll. Ha ugyanezt analitikusabb oldalról nézzük meg, a lány részérõl lehet egyfajta apakomplexus, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekkorából hiányzott az apa sõt talán épp ellenkezõleg. A lány viszonya az apjával olyan jó, hogy azt az erõt, tapasztalatot, oltalmazást, magabiztosságot, határozottságot a párkapcsolatában is szeretné megkapni, ami valljuk be õszintén, leginkább harmincon felül gyakoribb. A férfi esetében annak az oka, hogy tizenéves lányt választ származhat egy kamaszkori hiányérzetbõl..., késõn kezdett nemi életet és kimaradt az életébõl az az érzés, milyen tiniként szerelmesnek lenni, és milyen tiniként a szexuális élet és azáltal, hogy egy tinilányt választ, kicsit õ maga is megfiatalodik és bepótolhatja a kimaradt érzéseket. Természetesen minden eddigi állításomra erõsen vonatkozik a vastörvény azaz "minden esetben tisztelet a kivételeknek". Egy 15L & 33F azért jó kombó, mert mindkét félben van valami, ami a másiknak kellhet. És ezáltal kiegészítik egymást és mindkettõnek jó. Pláne ha mindez mindkét félnél szeretettel, netán szerelemmel társul. A férfi részérõl az a minimum, hogy nagyon vigyáz a lányra, de ettõl még a kiskorú lány szüleinek teljes joga van beleszólni a lány döntéseibe. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az idõ mindkét fél feje felett elhalad és amikor a lány még mindig csak 20 éves lesz, a férfi már 38. Amikor a lány mondjuk 28 évesen gyereket szeretne, a férfi már 46. És amikor a lány már nõvé cseperedve belép a harmincas éveibe, amikor a hormonok által újra olyan erõvel kezdi kivánni a szexet, mint tinikorában, a férfi már az ötveneseiben lesz. :)
Nem tudooom, de szerintem ezt hagyjad! 15/l
De te egy kislány vagy õ meg felnõtt férfi! Mit tudsz te nyújtani neki? Semmit! Nõj már ki az álomvilágodból.
A kérdező hozzászólása: ö akar velem leni meg síratam mikor úgy mond le akartam zárni ezt ara gondoltam csak meg fektetni akar de nem mert már rég meg tette volna akkor szeretem öt az a baj és õis engem
Tényleg baj hogy neki sincs több esze mint neked. 34/F
A manusz egy szerencsétlen te meg egy tipikus naiv, butus tini vagy. 5 év múlva sírva röhögsz majd ezen a kérdéseden. Komolyan azt hiszed, hogy 33 évesen egy 15 éves minden vágya? Ha igen az se jobb, mert akkor vele komoly gondok vannak. De ne is hallgass ránk, te úgyis okosabb vagy..
A kérdező hozzászólása: az az hogy énis szeretem õtt sajnos és lehet igazatok van de akkor meg mit tegyek az érzeseimel és vele ???
Dehogy szereted.Ez csak fellángolàs. Akkor szereted ha igazán emberileg is ismered és elfogadod de ez nincs meg. Szakìtsd meg vele a kapcsolatot és keress egy normális korodbelit.Ha utánadjön akkor szólj apádnak.
Persze :) Én 14 éves vagyok és nekem 20 éves pasik jönnek be..
Normális. Bár az, hogy 11 évesek tetszenek, már kicsit fura, 13-tól ok.
A kérdező hozzászólása: köszi ás várom a további kommenteket
#2 Ezzel már leírtad magad... -.-"
Ha azt nezzuk en 14 eves csaj vagyok Es a 22 eves pasik is bejonnek ezert leszoktak nezni d leszarom oket

15 éves vagyok és a péniszem teljesen felállva 19-20 cm, alapból 13-14 cm, normális ekkora méret 15 évesen?

Meddig fog még nőni? És akkor hány cm-t? Másfél éve edzek és 184-5 cm vagyok, sokak szerint fejlettebb vagyok az átlagnál, a lábam is nagyon szőrös stb... szóval ekkora méret normális ennyi évesen? Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Ijen idõsen a normális méret állva kb 15-16 cm de te örülj neki mert szerencsés vagy sok lányt fogsz felszedni

Ijen idõsen a normális méret állva kb 15-16 cm de te örülj neki mert szerencsés vagy sok lányt fogsz felszedni
és milyen vastag
Sztem összetévesztetted a füleddel, mert az nõ az ember haláláig. A farkad már rég elérte a végleges méretét.
Sok birka. Ti komolyan elhiszitek? Egy 4-5 centit nyugodtan levonhattok belõle...
sok nõt felszedni hát ja általában azok a nõk szeretik a nagy méretet akiknek akkora pöcke van mint a négyes metró, de ezeknek szokták mondani hogy baccál mura lóval!!!
"azok a nõk szeretik a nagy méretet akiknek akkora pöcke van mint a négyes metró" Ez tipikusan a silány méretekkel bíró pasik dumája. A méret igenis fontos a nõknek.
A kérdező hozzászólása: 08-19 01:05 alapból 18-19 évesnek nézek ki, ha kell a farkamról kép, hát küldök.
Miquel:Küldjek egy képet a faramrol?:D ez csak egy vélemény nem tapasztalat ha egy újjal is a mennyekbe röpítek egy csajt akkor nem tudom minek kell a sodrófa méret..

Miért nem tudok tampont használni? 15 éves vagyok. és egyszerűen fáj ha feldugom. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem nem is feltétlen a szüzesség elvesztése után lesz jobb a helyzet. Én elõször 13 éves koromban próbáltam meg elõször a minitampont, egy nyaralás alkalmával, hogy ne maradjak ki a fürdõzésbõl. Akkor nagyon fájt, sokáig küszködtem vele, de nem tudtam felhelyezni. Aztán pár év múlva újra megpróbáltam, olyan 15-16 éves koromban, és simán ment minden! :) Nem tudom, miért, talán túl ideges voltam elõször. Pedig még szûz voltam. Egyébként azóta is tampont használok (még mindig szûz vagyok). Szóval szerintem ez független ettõl a dologtól.

Szerintem nem is feltétlen a szüzesség elvesztése után lesz jobb a helyzet. Én elõször 13 éves koromban próbáltam meg elõször a minitampont, egy nyaralás alkalmával, hogy ne maradjak ki a fürdõzésbõl. Akkor nagyon fájt, sokáig küszködtem vele, de nem tudtam felhelyezni. Aztán pár év múlva újra megpróbáltam, olyan 15-16 éves koromban, és simán ment minden! :) Nem tudom, miért, talán túl ideges voltam elõször. Pedig még szûz voltam. Egyébként azóta is tampont használok (még mindig szûz vagyok). Szóval szerintem ez független ettõl a dologtól.
Én sem tudtam 20 éves koromig, nekem is fájt. Szuzesseg elvesztése után könnyen ment. Komolyan. Nem azt sugallom, h veszitsd el, hanem természetes, h egyeseknek fáj..
Mert még kislány vagy hozzá. Várj vele, amúgy sem egészséges.
Akkor ne erõltesd! A betét amúgy is sokkal jobb!
én 14 éves korom óta használom a tampont szerintem nagyon jó és eleinte nekem is nagyon nehéz volt felhelyezni de a 3. v 4. alakommal már sikeres volt
Nekem pont szüzességem elvesztése elõtt nem fájt soha, tök könnyen felment, most meg pár éve már valamiért alig tudom felrakni, és sokszor fáj is. De ha elazulsz teljesen, akkor sokkal könnyebb.
Nem kell erõltetni, de a szüzesség elvesztése után biztos menni fog:)

Most 15 éves vagyok és 75/A-s melltartót hordok ez átlagos? Vagy még ugy is fognak pár évig nőni akkor az elég lesz majd a fiúknak?

Legjobb válasz: Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos nõi mellméret az olyan 75/B körül mozog.

Mindenkinek mások a méretei és mindenki máskor éri el a végleges testi formáját, hogy úgy mondjam :D. Nekem 15 évesen már 75/c-s volt a mellem, s most, 16 évesen is ugyanekkora. Szerintem az átlagos nõi mellméret az olyan 75/B körül mozog.
ó b.ki ha ez lenne a gondom.... én pont kissebbet akarak :D de amúgy nyugi mert megnõnek 100százalék. a pasiknak meg hidd el, mindegy mekkora
Hát igen a mell 20 éves korig is nõhet.Mégjó én 15 vagyok még megse jött így a melleim is elég kicsik.
Nekem 75/B vagy néha 80/B.És 14 vagyok.
Hát öcsém nem tudom hogy ki volt az a barom állat aki szerint 16 éves korig nõ a mell, de az bizony még 18-20 éves korig bõven nõ... van akinek 17-18 éves koráig A-s aztán emg megnõ... én is 15 vagyok, és sose sajnáld ha kicsi a melled egyik osztálytársamnak konkrétan akkora mint 1-1 emberfej...õ nagyon szexinek hiszi, de hidd el hogy nem az!
én is 15 vagyok, és 75/a-s nekem is. Hát én is remélem hogy valamennyicskét azért még fog nõni, de azért az, hogy "elég a fiúknak" elég érdekesen hangzik. Mindenkinek más tetszik, aki a nagymellû nõkre bukik, az általában csak AZT akarja tõlük..
neparázzál még nõ. 15 évesen én még melltartót sem hordtam, mert 75A-s mellre baromi hülyén nézki, és felesleges is. most 24 vagyok, azóta kicsit megnõttek már.....
Elsõ válaszolónak igaza van: a B kosaras mell az átlagos. A mell kb. addig nõ, amíg be nem áll a menstruációs ciklus. tehát úgy 15-16 éves korig, bár attól is függ, hogy mikor jött meg elõször.
A kérdező hozzászólása: Okés:P köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Nöstény vagy hím vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszoakat!
A kérdező hozzászólása: és az utolsó kommentelõnek üzenem hogy lány..mért szereinted mi vagyok??o.o
nekem nem lenne elég:D

15 éves vagyok és terhes, tudom nagy felelötlenség volt de megtartom a babát, viszont arra gondoltam csak 12. hét után fogom elmondnai szüleinek mert nem akarom elvetetni, anyagi körülményeim megvannak hozzá hogy felneveljem?

óvszerrl védekeztünk ugylátszik ez se a legbiztonságosabb,akicska szidni akar abbol nem kérek tudom felelötlen voltam és fiatal de vállalom a következményeket!!!!

Legjobb válasz: 15 évesen iszonyatosan fiatal vagy ahhoz, hogy gyermeket vállalj, hisz még te is az vagy,de a te döntésed.A helyedben nem várnék a 12-ig hétig, hisz erõszakkal elõtte sem vihetnek el a szüleid abortuszra.Dolgozol?vagy hogy értetted hogy megvan hozzá az anyagi körülményed hogy felneveld?Az apuka tudja?õ mit gondol errõl?ha óvszerrel védekeztettek akkor azt hogy érted hogy felelõtlen voltál?nem ítéllek el, nem szidlak, de jól gondold át, hisz óriási felelõsség egy gyermek nevelése minden szempontból,azért remélem orvosnál voltál már, ha nem akkor uccu neki és beszélj a szüleiddel mielõbb!

Azt írod, segítséget kérsz. Mégis miben szeretnéd, hogy segítsünk? A baba megtartásával kapcsolatban elég eltökéltnek látszol és szerintem hiába mondjuk, hogy jó lenne, ha a szüleidnek is szólnál, nem hiszem, hogy rá tudunk beszélni. Van valami konkrét kérdésed, amiben tanácsra vársz?
Miért írod, hogy felelõtlen voltál, ha óvszerrel védekeztetek? Mibõl gondolod, hogy babás vagy? Csináltál tesztet? Voltál orvosnál? Az tény, hogy szerintem fiatal vagy hogy babád legyen, de persze ezt neked kell eldöntened. Azt viszont nem tartom jó ötletnek, hogy a szüleidet nem avatod be a dologba. Ha csak a veszekedés miatt nem akarod elmondani otthon, akkor arra ne számíts, hogy a 12. hét után nem fognak leszúrni a szüleid. Az jó, hogy anyagilag meg lesz adva minden a kicsinek, de nem csak ez számít. Egy részrõl nem te tartanád el a babát, hanem a szüleid tartanának el mindkettõtöket, tehát már csak ezért is korrekt dolog lenne beszélni velük. A párodat nem említetted; õ mit szól a babához? Tud róla? Õ is szeretné a kicsit? Tudna támogatni benneteket? Elsõsorban nem az anyagiakra gondolok, hanem az egyebekre. Te miért szeretnéd megtartani a picit? Tisztában vagy vele, hogy mi mindent vállalsz így magadra és mi mindenrõl kell lemondanod. Egy baba rettentõ sok örömet ad, de hidd el, hogy nem egyszerû felnevelni, gondoskodni róla. Bocs, ha kioktató lettem volna, nem ez volt a szándékom, csak nem tudom, tényleg átgondoltad-e alaposan mivel is jár a babavállalás! Egyébként, ha komolyan gondolod, sok sikert és boldogságot a babához.
Hát... ha az én lányom lenne 15 évesen terhes! Biztos vagyok benne, hogy megbeszélném vele, hogy ez nem helyes! Tanulni kell! Nem való gyereknek gyerek még ilyenkor! De te tudod! Én a szüleimnek elmondanám és biztos meg lehet beszélni!
15 évesen iszonyatosan fiatal vagy ahhoz, hogy gyermeket vállalj, hisz még te is az vagy, de a te döntésed.A helyedben nem várnék a 12-ig hétig, hisz erõszakkal elõtte sem vihetnek el a szüleid abortuszra.Dolgozol?vagy hogy értetted hogy megvan hozzá az anyagi körülményed hogy felneveld?Az apuka tudja?õ mit gondol errõl?ha óvszerrel védekeztettek akkor azt hogy érted hogy felelõtlen voltál?nem ítéllek el, nem szidlak, de jól gondold át, hisz óriási felelõsség egy gyermek nevelése minden szempontból, azért remélem orvosnál voltál már, ha nem akkor uccu neki és beszélj a szüleiddel mielõbb!
szerintem mondd meg anyukádnak elõbb, megbeszélitek a dolgot, nem biztos, hogy az a legjobb, hogy felneveled. a tanulmányaidat félbe kell szakítani, bár ha megvannak az anyagi körülményeid...de ehhez azért a szüleidnek is lesz pár szava.
Ha óvszerrel védekeztetek, miért tartod magad felelõtlennek???? Jó lenne ha beszélnél a szüleiddel, nem hagyhatod ki õket a döntésbõl, hisz te az õ gyermekük vagy.És még te is gyerek.És õk fogják nevelni míg te suliban vagy. remélem minden rendben lesz.
Akkor vállald a szidást is, ha a felelõsséget is vállalod! Elég szomorú, hogy teherbe estél! Annyi élettársi kapcsolatban élõ, vagy házasságban élõ felnõtt nõk vannak, akik a csodára várnak, hogy végre kisbabájuk legyen! Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akik ezt olvassák és szorul össze a szívük! A szüleidnek én mindenképpen szólnék, szerintem túlságosan fiatal vagy az anyasághoz! Vagy miért nem vettél be 72 órás tabit, ha láttad, hogy kiszakadt a gumi! Ezt nem értem, komolyan!
Nehogy azért tartsd meg a babát, mert félsz, hogy késõbb nem lehet. A mûtét ma már rutin eljárás. Minden mûtét mûtét, ebben igazad van, de tényleg nagyon elenyészõ az esélye, hogy ha most ezt a kicsit elengeded, ne lehessen késõbb másik. Addigra te is felnõnél, tapasztalnál még sok mindent, tanulnál, jobban belelátnál mivel is jár a gyereknevelés. Ha most vállalod ezt a kicsit, nagyon sok mindenrõl kell lemondanom, amit késõbb nem biztos, hogy tudsz pótolni. Jól gondold át!!!
Szia! Én csak annyit szeretnék hozzáfûzni az egészhez, hogy 23 évesen szültem, házasságban, most 4 hónapos a lányom, és bizony tényleg mikor megszületett akkor esett le hogy micsoda felelõsség! Soha nem voltam éretlen, míg terhes voltam is komolyan vettem, de mégis kell ahhoz idõ, hogy leessen anya vagy!!!! Nagyon sok minden megváltozott mióta 3an vagyunk, lemondással jár a vállalása, igaz teljes mértékben megéri. A felelõsséget nem 1 hónapra vállalod, hanem egy életre, de erre akkor fogsz rájönni, ha már megszültél. És akkor már nem lesz visszaút. Akármit is döntesz rágjátok végig a pároddal, ez nem kis döntés!! 4 hónapos baba anyukája :)
Szia, én gratulálok a döntésedhez, még akkor is, ha nem tudod, hogy mivel jár egy baba felnevelése. én is megtartanám... végre van valaki, aki annyira felnõtt, hogy szexuális életének következményét nem úgy oldja meg, hogy megöli a saját gyerekét. lehet, hogy 15 éves, de több felnõttség szorult bele, mint a korábbi válaszadók többségébe... remélem a szüleid is mellétek állnak. mindegy mi lesz a következõ években, hogy mennyire lesz néha nehéz, de akkor is ott lesz valaki, aki a gumi ellenére is MEG AKAR SZÜLETNI!!! kívánok kitartást és nagyon sok boldogságot! és remélem hamarosan nekem is pozitív lesz...
Szia! Mintha a saját 16 évvel ezelõtti vergõdésemet olvasnám újra a soraidban. Én akkor múltam 17 éves, 1, 5 éve jártam a barátommal, és terhes maradtam. Én is meg akartam tartani a babát, és nem mondtam el a szüleimnek, csak orvoshoz mentem el. Persze anyum észrevette, de már csak a 12. héten, így a baba megmaradt. Borzasztó csalódást okoztam a szüleimnek, rengeteget sírtam és ettõl kezdve már nem volt olyan a kapcsolatunk mint régen. Maximálisan mellettem álltak, segítettek, csak mindig láttam a csalódást, amikor rám néztek. Persze az apukával összeházasodtunk, született még egy babánk, a házasság azonban menthetetlen volt, 12 év után csúnya válással végzõdött. Az én fiatal korom a baba iránti törõdésrõl, aggodalomról, a pénz utáni rohanásból állt, és csak akkor tudatosult bennem, hogy ez már mindig így lesz, nincs kibúvó! Persze ezt örömmel veszi a nyakába egy felnõtt, de Te még nem tudod mi ez. Ha az anyagi biztonság neked azt jelenti, hogy a szüleid jól keresnek, akkor igenis közöld velük, hogy mi vár rájuk. Hidd el, jó, ha meghallgatod a véleményüket. Egyébként pedig nem kényszeríthetnek abortuszra, ha te nem egyezel bele. Az akkori szobatársam 15 éves volt, és az anyukája mindent elkövetett, hogy elvetesse, de még az ifjúságvédelmis is a lány pártján állt.
Kedves 15:49-es szerintem marha nagy hülyeséget írtál. Azzal ugyanis, hogy megtartja, kihordja és megszüli a babát, még nem vállalt semmiféle felelõsséget. Az csak utána következik. Gondozni, ápolni, félteni, nevelni, mindent megadni annak a picinek. Szerinted mibõl, hogy tudná ezt megoldani ez a "kis"lány? Nincs önálló keresete, önálló élete. Az marha nagy felelõsségtudat, hogy a szülei jövedelmére alapozza a jövõjüket. Ne adj Isten bármi történik a szülõkkel, mi lesz a két gyerekkel? Akkor hogyan tovább? Nem véletlen, hogy a többség azt javasolja, hogy gondolják át még párszor a dolgot és mindenféleképpen beszéljen a szüleivel, mert az igazi felelõsséget legalább is az elején biztos, hogy õk fogják vállalni.
tudom, lepontozol, de én csak szeretnék visszamenni az idõben, milyen volt, mikor 15 éves voltam.huhuuu, annyit életemben nem szorakoztam, mulattam, csavarogtam.pasiztam, mint az állat, mert persze mindegyikben az igazit láttam 1het utan. kiprobaltam amit csak lehetett. barátnõk, baratok, diszkók, éltem az eletem, semmi dolgom nem volt, csak jol erezni magam, magammal torodni. 20evesen nyugodtam le, talaltam meg az Igazit, akivel kozos celjaink vannak, igy 27evesen merem vallalni a babát és mindent, ami azzal jár.felelõsség, 24oras szolgalat, es a gyerek, aki örökre ott lesz nekem..nem teheted félre, max, ha anyucira bizod, de õk fognak dolgozni helyetted. remelem, segitett a tortenetem, minden fiatal lany igy van ezzel.a te döntésed.
Én sem értek egyet azzal a válaszolóval, aki megdícsért téged a döntésedért. Ez a döntés nem felelõsségvállalás, hanem tönkre teszed az életedet és a gyermekedét is. Hidd el nekem, hogy ha nem tanúlsz tovább, szar állásod lesz és nagyon kevés pénzért fogsz gürizni egész életedben. Majd egy-két év múlva fogod érezni, amikor majd látod a sok korodbeli lányt, osztálytársakat, hogy élik gondtalan fiatal életüket, bulizbak, strandolnak, nyaralnak közösen...stb, hogy mikrõl maradtál le. Te ezeket már sohasem fogod átélni, amit minden fiatalnak kellene. Lehet, hogy sokan nem szeretnek iskolába járni, de annak is megvan a maga bája. Kitörölhetetlen emlékek lennének a számodra a gimis és egyetemi évek, a sok barát és vidám emlékek, fesztiválok...stb. A fiatal korhoz még ez tartozik, ezt kellene csinálnod. Majd gondold végig mi lesz a babával? Sokat fog sírni, még éjszaka is. Menni vele az orvoshoz, aggódni fogsz érte, amikor beteg. Folyamatosan figyelni, hogy nehogy kárt tegyen magában, nehogy leessen az ágyról...stb. Megvenni neki a rengeteg pellenkát, ruhácskát, mindenféle baba holmikat. Sok pénzbe kerül az ovodáztatás, az iskoláztatás meg fõleg. Kb. 6 év múlva meg jönnek az olyan dolgok, mint most a HSM meg a Hana Montana. Kérni fogja az ilyen táskát, tolltartót, pólót...stb. Csak egy Hana Montanas hátitáska önmagában 15000 Ft. És ki fogja követelni, neked pedig meg kell majd venni. Igaz akkorra már felnõt leszel, viszont iskola, jó állás nélkül nem lesz annyi pénzed, hogy ezeket meg vedd majd neki, a katona barátod pedig nem fog annyit keresni, hogy eltartson hármótokat. Még ha nem is vállalod most ezt a babát, 6 év múlva még akkor sem fejeznéd be aziskolai tanúlmányaidat, még akkor sem lesz elég pénzed. Mit gondolsz miért vállalnak a párok olyan késõn babát? Nem kényelembõl, hanem akkorára érnek el odáig, hogy legalább van már egy házuk bebútorozva és egy autójuk. Te a döntéseddel nem vállalsz felelõsséget, éppen ez a felelõtlen döntés. Te ezt még nem érzed, látszik, nem érted, nagyon gyerek vagy még, azt hiszed tied a világ, és mindenre képes vagy. Majd meglátod, fogsz te még eleget sírni és bánkódni a döntésed miatt. nem sajnálja tõled senki ezt a babát és bevallom fáj a szívem érted. Egyszerûen még túl gyerek vagy, neked még nem ez a dolgod. Okkal lesz valaki törvényileg 18 évesen felnõtt, de hidd el, hogy sokan még 21 évesen sem azok. Lehet, hogy komoly gondolkodású vagy, de érzelmileg még gyenge gyerek. Nagyon sokat fogsz még változni az évek alatt. Az sem biztos, hogy a kapcsolatod ki fogja bírni ezt az erõpróbát. Gondold végig ezeket! Sok szerencsét!
15:13-as vagyok. Elõször vaciláltam hogy leírjam-e az én esetemet, de ha segíthetek vele bármit, akkor leírom inkább. 17 évesen egy egyébként 4, 5 évig tartó kapcsolatban voltam, fogamzásgátlót szedtem és mégis teherbe estem. Irtó nagy gyötrelem volt, hoyg mi legyen, hiszen a kapcsolat tartós volt, éppenséggel még anyagilag is megengedhettük volna magunknak. Én akkor pont így mérlegeltem, mint ahogy az elõbbiekben leírtam. Tudtam hoyg tanulni szeretnék még hoyg normális állásom lehessen, és bár ismétlem nagy szerelem volt és tartós kapcsolat, végiggondoltam azt, hogy még mennyit fogok én is õ is változni, és mi van ha mégsem illünk össze. Most gondolhatnád, hogy akkor miért mondom hogy nagy szerelem ha ilyeneket gondoltam, de hidd el ez csak azért volt, mert észben tartotam azt a tényt, hogy még mi áll elõttem. Én akkor jó döntést hoztam, és most igazán azzal vállaltam babát, akivel együtt szeretnék megöregedni. Akkor anno elmondtam anyukámnak, és mivel szeretem engem és a lánya vagyok, elmondta mit gondol és rám bízta, nem kényszerített semmire.A legjobbat akarta nekem, hiszen a lánya vagyok.
A kérdező hozzászólása: tudom elkéne mondnai de nagyon féek hogy abortuszra kényszeritenének, anyukám annak idején tesommal és velem nagyon nehezen eset thrbe és félek h esetleg nem lehett több babám ha most elvetettem
Én ezt nem értem! A gumit mi minden aktus után ellenõriztük! Alapvetõ dolog kéne, hogy legyen, szerintem! De mindegy... Én szólnék a szüleimnek, hiszen õk fogják felnevelni helyettem!
Figyelj. Szerintem elõször mérlegelj, mert valószínûleg azért írod ilyen könnyen hogy megtartod a babát, mert nem tudod mivel jár egy gyerkõc felnevelése. Itt nem csak anyagi dolgokról van szó, meg hiába vagy szellemileg is érettebba korodnál. Ha megengeded, néhány mondatoban írnék a továbbiakról. Arra is gondolnod kell, hogy a gyerkõcöt taníttatni is kell, amíg egy kisbabával mondjuk ilyen szempontból keveseb a gond, késõbb egyre több minden lesz. Neked minél többet kell tanulni, és nem azért mert a szüleid vagy mások ezt mondják, hanem azért, mert akkor fogsz annyit keresni hogy el tudj tartani egy családot. Ezen kívül sok egyéb lehetõségtõl fosztod meg magad, ugyanis nem tudom mekkora a valószínûsége hogy a gyermek apja és te együtt maradtok mostmár egy életen át.A gyermeknek meg család kell. Ha mégis tegyük fel egyedl maradsz, nagyon nehéz dolgod lesz késõbb. Arról már newm is beszélek, hogy az elkövetkezõ 5-8 év életed talán egyik legszebb életszakasza, amikor olyan dolgokat élsz át, amelyekre késõbb család mellett már nem lesz lehetõséged. Szerintem ülj le, és próbáld meg összesezdni magadnak, hogy mi szól a baba megtartása mellett és mi szól ellene. Összességében az ellene lista lesz nagyobb, és ha mégsem, akkor az nem azért van mert valóban kevesebb az ellenérv, hanem azért mert nem tudod még, hogy mit vállalsz egy gyerkõccel, és nem tudod mirõl maradsz le mellette hiszen ez még elõtted áll, nincs tapasztalatod.Szerintem sokkal jobb egy boldog család, ahol tudatosan vállalnak a szülõk gyermeket, és felkészltek rá minden szempontból. Bárhogy döntesz is, kitartást kívánok. Üdv egy 2, 5 hós baba anyukája
Igen, de ha látod aktus után, hogy kiszakadt a gumi és nem akarsz terhes lenni, akkor miért nem csináltál valamit! Ezt nem értem! És milyen tanácsot kérsz, fõleg, hogy eldöntötted, hogy 12. hétig nem szólsz a szüleidnek és meg akarod tartani! Akkor mi a kérdés?
elõször is menjél el orvoshoz! És szerintem mond el a szüleidnek! Nagyon fiatal vagy még! Még elõtted az élet egy gyerek mindent megváltoztat. éjszakázni, etetni, gondoskodni kell róla! Tanulnod kéne még. gyerek mellett nagyon nehéz lesz! Azért sok sikert, bárhogy is döntesz! És írd le, mire jutottál, jutottatok!!
A kérdező hozzászólása: 6 napja késik, 3 + teszt, szüleim elég jol keresnek, barátom katona!öis tudd rola mindenben melletem áll!
A kérdező hozzászólása: Nem arrol van szó hogy nem vállom a szidást hanem hogy nem akarom hogy kényszerisenek az abortuszra!Mi védekeztünk nem direkt estem teherbe!!!!és képzeld el nemis láttuk hogy kivolt szakadva a gumi!Hallotál már oylanrol h mikor megveszed a gumit alapból hibás!nem ez volt az elsö ilyen gumi csak azon láttuk mer nagy lyuk volt, és kölünben is én segitséget kértem!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam magán tanuloként folytatnám a sulit, viszont ha 12.hét eltt mondom el biztos hogy kényszeriteni fognak az abortuszra
Szia! Tudom nem mai kérdés, de végül hogy döntöttél? Mi lett veletek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!