Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok,170 cm (15 db)

Hogyan fogyhatnék le? 15 éves vagyok, 170 cm, közel 84 kg. nagyon leakarok fogyni, de nem tudom hogyan.

mit ehetek?? tornázni kell?? vagy mit kell csinálnom hogy 4 hónap alatt legalább lemenjek 65 kg-ig??

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy nem kezdek neked konkrét étrendet meg mozgásformát javasolni, de ilyen fiatalon ilyen túlsúllyal inkább dietetikus tanácsát kellene kérned aki személyre szabott étrendet készít neked. 15 évesen egyébként sem veszélytelen a fogyókúra, de ekkora túlsúly mellett nem is szabad egyedül nekikezdened.

Ne haragudj, hogy nem kezdek neked konkrét étrendet meg mozgásformát javasolni, de ilyen fiatalon ilyen túlsúllyal inkább dietetikus tanácsát kellene kérned aki személyre szabott étrendet készít neked. 15 évesen egyébként sem veszélytelen a fogyókúra, de ekkora túlsúly mellett nem is szabad egyedül nekikezdened.
A kérdező hozzászólása: hmmm.. rendben. köszii

15 éves vagyok, 170 cm, 52 kg. Mellbőségem 32 cm. Kedvenc öltözékem: szoknya, top. Imádom a magassarkúkat, van is egy pár (kb.30-50db) Na? FIÚK!

15 éves vagyok, 170 cm, 52 kg. Mellb?ségem 32 cm. Kedvenc öltözékem: szoknya, top. Imádom a magassarkúkat, van is egy pár (kb. 30-50db)Na??? FIÚK!

Legjobb válasz: én ott akadtam el hogy 32cm :D wtf? :D

én ott akadtam el hogy 32cm :D wtf? :D
kitaláció.
32 cm lol:D akkor te homorú vagy x)
oh my god..... XD
A kérdező hozzászólása: 72 centi


Ne diétázz, nincs rá szükséges! Helyette egyél egészségesen és kardiózz sokat (futás, biriglizés, aerobik is jó, stb.).
Most bocsássatok meg, de felhívnám mindenki figyelmét, hogy NINCS LOKÁLIS ZSÍRÉGETÉS!!!! nincs olyan hogy pl egy dagadt nõ elkezd popsira edzeni és fitnessmodelleket megszégyenítõ feneke van, de a tokája még ott lóg az arcáról !!! ilyen nincs, külön területet zsírtalanítani nem lehet, egyéni genetika, hogy ki hova hízik, ezen változtatni nem tudsz, vagy mindenhonnét leszálkásodsz, vagy sehonnan. Hogy a kérdésre is válaszoljak egyúttal, nem tehetsz semmit, mellbõl is fogsz fogyni sajna , hisz zsírszövet azis, megjegyzem, hogy feszesebbé teszi a mellet, a barátnõmön tapasztaltam meg, még mielõtt megkérditek. Sajnos nem tudsz tenni semmit. VAgy diéta, vagy semmi. üdv
szükséges=szükséged
Ha konkrétan egy helyrõl akarsz fogyni, akkor nem érdemes diétázni, hanem edzeni kell, és a kritikus területet kell megdolgoztatni. Amúgy is gyakori, hogy egy diétánál elõször a nõk a mellükrõl és az arcukról fogynak, de ha te csak a fenekedrõl akarasz, akkor nagyon jó, hogy aerobikra jársz, nem kell más. Esetleg annyit tehetsz, hogy tudatosan egészségesen étkezel, hogy megõrizd az eredményt. Pl. hogy több zöldséget és kevesebb tésztát eszel, este már nem eszel szénhidrátdús ételt, nem iszol napi szinten cukros üdítõket, stb.
Egyetértek a felettem szólóval. Mivel a mellszövet tömény zsír, bele kell kalkulálnod a fogyásba, hogy nem onnan megy le ahonnan te szeretnéd. Így is megéri fogyni?

Nagyon kövér vagyok így 15 évesen, ha 170 cm és 72 kg vagyok?

Legjobb válasz: Nem tudom h a kor mennyire számít én 22éves vok 168cm és 72kg. Szóval e izgulj. 1kis testmozgás és lemegy. Ne koplalj!

Nem tudom h a kor mennyire számít én 22éves vok 168cm és 72kg. Szóval e izgulj. 1kis testmozgás és lemegy. Ne koplalj!
Van egy osztálytársam aki 172 cm 15 éves és 91 kiló ^_^'
nem vagy nagyon kövér, de túlsúlyos vagy.
Egyáltalán nem vagy kövér! Jó alakod lehet :) De sok nõ, hölgy úgy érzi (már aki), hogy 60kg val és a te általad adott magassággal már kövér! Ez pedig egyáltalán nem így van! De ha Te úgy érzed egy kicsit több mozgással le lehet adni hamar pár kilót! Én nagyon egyszerûen csináltam, de ezt nem nagyon javaslom senkinek 70Kg voltam 180cm magas, 27 éves. Kerek 1hétig nem ettem semmit! És 14kg fogytam! De ezt nem javaslom!
nem vagy nagyon kövér csak kicsit egyél egészségesen, tényleg nem olyan nehéz kibírni!
Szia! Ki tudod számolni a testtömeg indexedbõl: testsúly osztva a magasság méterben mért négyzetével, azaz: 72/(1.7*1.7)=24.9. 18.5-25 között teljesen normális, 25 felett túlsúlyos, de még az sem kövér!!!!
én 185 cm esen vok 69kg és lány és 15 éves..

Melyiket célszerű elkezdeni egy 15 éves fiúnak (170 cm, 62 kg) -shotokan karate vagy kyokoushin karatét? Melyik mire törekszik? És milyen a stílusuk van? (5 évet már kempóztam Melyik megy erőre és melyik techinákra!

Legjobb válasz: Szerintem maradj a kempo-nál,esetleg válts klubbot. Az általad említett két karatéban nem ütnek fejre,ami a legnagyobb fegyvertényt veszi el ezekbõl a stílusokból. De ha már mindenáron váltani szeretnél,akkor amit javasolnék,hogy az edzõt nézd meg magadnak elõször,nem feltétlenül a stílus számít.

Szerintem maradj a kempo-nál, esetleg válts klubbot. Az általad említett két karatéban nem ütnek fejre, ami a legnagyobb fegyvertényt veszi el ezekbõl a stílusokból. De ha már mindenáron váltani szeretnél, akkor amit javasolnék, hogy az edzõt nézd meg magadnak elõször, nem feltétlenül a stílus számít.
Kedves kérdezõ! "Az általad említett két karatéban nem ütnek fejre..." Ez így, ebben a formában nem igaz!Shotokan karatézom évek óta, nálunk van fejreütés...az öcsém Kyokoushinra jár, ott is van...:) ... Tehát az elõzõ hozzászóló vagy nem ismeri ezen stílusokat, vagy az edzõje máshogy tanít. Abban viszont teljes mértékben igaza van, hogy meg kell válogatni, hogy kinél tanuljon az ember. Ha már erõ/technika oldalról közelítjük meg a "problémát", akkor: Shotokan:technika Kyokoushin:erõ ...de ez a két dolog bizony nem választható szét egymástól teljesen...tehát akármelyiket is választod, törekedned kell a szisztematikus erõsítésre és a technika fejlesztésére is...:) De azért gondold át, hogy tényleg abbahagyod-e a kempót!:)
na, küldj, külsõ többet mondd nekem :) 18/F
küldheted nekem is. 18/F
Nekem is!
kép nélkül nehéz megmondani :D
fuhúú! xD hát ez beképzeltség a köbön!! a kérdésedben, tökéletesnek írtad le magad és hozzá az a kis álszerény "mi a véleményetek rólam?" .... chh! ez röhejes!
KÉPET!

15 éves vagyok és 170 cm 58kg. ez így jó szerintetek? (normális válaszokat várok)

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor teljesen jó. Én is ilyen magas vagyok, csak 3 kg-mal kevesebb. De a legfontosabb, hogy arányos legyél.

Ha lány vagy, akkor teljesen jó. Én is ilyen magas vagyok, csak 3 kg-mal kevesebb. De a legfontosabb, hogy arányos legyél.
Szeretnéd? :P
A kérdező hozzászólása: mit?xd
mit-mit... hát hogy megismerjük egymást és randira hívjalak! :P
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy?:) küldj magadról képet:D
De csak ha közel laksz! :P Merre is van az? :)
A kérdező hozzászólása: Debrecen mellett :D te?
Hát akkor ez nem jött be! :Ð Én pont Debrecen mellett 400km-rel... :S Amúgy 20 éves vagyok, és cserélhetünk képet, ha gondolod :)
pont jó :) ) sõt kicsit szedhetnél még magadra kis vékonyka vagy :)
A kérdező hozzászólása: jaa :PPP:D
Jólvan, nem tehetek róla! :D Eddig azt hittem, hogy nem tetszik, aztán láttam egy képet egy kicsit kockás nõi hasról... :D Valami hihetetlen, hogy mennyire izgat! :$
A kérdező hozzászólása: azigen xD áá az nem arra való:$ mindent a szemnek:D semmi másnak xd
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Teljesen jó! :) Képrõl többet tudnánk mondani, mert nem tudjuk, hogy milyen a testalkatod, mennyire vagy izmos, stb... Mutass egyet, vagy válassz innen valami hasonlót: http://www.mybodygallery.com/index.html
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130329/F_nyk_p5929_www.kepfeltol.. ilyet találtam csak
Szuper! ;) kicsit sportosabb jobban tetszik nekem, de ez az alkat is tökéletesen jó! :)
A kérdező hozzászólása: jaaa majd megyek futni :)
Mondjuk a lábad nem tûnik rossznak, inkább felsõtestre gondoltam, de igazán nem lehet látni csak a ruháidat :D
A kérdező hozzászólása: ilyen buggyos póló volt rajtam szóval nem sokat láthattál:D egyébként kicsit kockás a hasam:$
Az szép... :) Szívesen ráélveznék :$
A kérdező hozzászólása: köszi:) ):D

15 éves lány vagyok, 170 cm és 50 kg. Ez normális testsúly?

Amikor tükörbe nézek, nem látom magam csontosnak, csak egy kicsit a kulccsontomnál, de máshol nem. Akkor ugye nem vagyok túl sovány? Sokan anorexiásnak csúfolnak, igaz eddig fogyóztam egy kicsit, de nem túl keményen meg járok futni hetente 3-szor-4-szer.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon sovány vagy, nem codálom, hogy anorexiásnak csúfolnak. Hidd el, hogy ha nagyon sovány vagy, akkor az a fiúknak sem tetszik. Tök felesleges volt szerintem fogyóznod, egyél többet, mert fel kell szedned egy pár kilót.

Szerintem nagyon sovány vagy, nem codálom, hogy anorexiásnak csúfolnak. Hidd el, hogy ha nagyon sovány vagy, akkor az a fiúknak sem tetszik. Tök felesleges volt szerintem fogyóznod, egyél többet, mert fel kell szedned egy pár kilót.
BMI szerint még normális az 50 kg, de vékonynak számítasz. Nem tudom miért akarsz fogyozni. Ne fogyózz! Viszont a sport jót tesz, erõsödhetsz tõle!
A kérdező hozzászólása: Ez is gond, hogy nem szeretném, ha pl. a futástól megvastagodna a lábam (a combom, vádlim). Vagy ennyitõl nem fog?
Izmosodhatsz az tény. De ha nem viszed túlzásba akkor nem lesz vele gond! Viszont egyél többet, kiegyensúlyozottabban!
Szerintem ne aggódj magad miatt, nagyon csinos vagy, aki csúfol az csak irigy rád, nekem pl az ilyen alkatú lányok tetszenek , nem a husik
Szerintem nem kell fogynod ez ideális.

15 éves lány vagyok, 170 cm és 70 kg. Leszeretnék fogyni 55kg-ra hogyan csinaljam?

edzésmódokat irjatok főként és ételrendet

Legjobb válasz: a paleo diéta egy szar

a paleo diéta egy szar
heti 3 kardió edzés és 3 súlyzós, mellé úgy 1700 kalóriás étrend úgy, hogy figyelsz a makrotápanyagok arányára is + l-karnitin
szerintem a 60kg ideálisabb lenne neked, de ahhoz is kell még fogynod kardió mindenképpen (pl futás, biciklizés, tánc, tenisz, harcmûvészet, aerobik...stb) és ki kell számolni a napi kalóriaégetésed a mozgással együtt és ebbõl kb -500 legyen a napi kalóriabeviteled
Egy kép tisztább képet adna:D
Rubint Réka videók youtube-on avagy kocogás, jövõ hétre már 8-9 fokot mondanak, az már nem rossz. :D És paleo diéta


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!