Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok, nem a legszebb, (2 db)

15 éves srác vagyok, nem a legszebb, de nagynehezen összeszedtem életem első barátnőjét. Még soha se csókolóztam és nemtudom h, hogy kezdjek neki?

Tudom hogy elég cink itt kérdezni ijesmit de hogy kell ? barátaimtol nem merem megkérdezni mert kinevetnek. és azt is tudom h a fiunak kell kezdeményezni.

Legjobb válasz: huh, nagyrészt ösztönösen megy ... kb négy hónapja én is emiatt paráztam de így utólag rájöttem hogy semmi okom sem volt rá... szerintem párom rá sem jött hogy nekem õ adta az elsõ csókot (és azóta még sok mást) a lényegre térve hajolj nagyon nagyon közel és próbáld megpuszilni a száját... igazából kicsit az ajkaid közé kell venni az õ ajkát... utána meg az ösztön visz téged tovább.. elsõre lehet hogy kicsit puha és nedves lesz.. de megszokod és remélem sokat gyakorolod majd :D

huh, nagyrészt ösztönösen megy ... kb négy hónapja én is emiatt paráztam de így utólag rájöttem hogy semmi okom sem volt rá... szerintem párom rá sem jött hogy nekem õ adta az elsõ csókot (és azóta még sok mást) a lényegre térve hajolj nagyon nagyon közel és próbáld megpuszilni a száját... igazából kicsit az ajkaid közé kell venni az õ ajkát... utána meg az ösztön visz téged tovább.. elsõre lehet hogy kicsit puha és nedves lesz.. de megszokod és remélem sokat gyakorolod majd :D
Bal oldalt a menü alatt vagy egy "keress" gomb, elé írd meg, hogy csók, aztán keress. A találatok között lesz egy csomó kérdés ezzel kapcsolatban. Biztos találsz köztük hasznos infókat, mert minden válaszoló máshogy írja le, hogy hogy kell.
A kérdező hozzászólása: Igazatok volt tényleg jó dolog :D (L)
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer kössz:)
Én az ucsó kommentezõ vok: Nah majd akkro h.nap meséld el..:) És sok sikert még egyszer:)
A kérdező hozzászólása: :'( nem sikerült :S nem találkoztunk:S majd holnap megpróbálom
Az elõttem szóló nagyon jól leírta, ám sztem menni fog az neked..én a koripályán smároltam elõször..és korizni is akkor koriztam elõször..:D Én nem tudtam igazán figyelni..csak 3dolog járt a fejembe: 1.jujj de jooo 2.+ne harapjam 3.el ne essek XD Hidd el jó lesz:) De majd tényleg írd le h.milye volt:) Sok bátorságot, és joooo csókolózást:)
majd írd le mi történt:D drukkolok:D
A kérdező hozzászólása: Hát köszz ugylegyen holanapra gyüjtök bátorságot és megpróbálom .drukoj ! :d
Ismét az ucsó kommentezõ:) Örülök h. sikerült, és h. jó volt:) További jó csókolózást:)
Nagyon helyes! Töltsd csak ki az ifjúkorod! A többire meg ráérsz még!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok kommentet!:) Sokaknál látom, hogy 14-15 évesen csajoznak, piálnak, cigiznek... Valahogy ez engem nem nagyon köt le! Inkább haverok.
15 évesen hol csajoznál? A discoba 14-20 éves lányok járnak. Na most te a 14-15 éveseknél lehetsz esélyes.
Dehogy baj! Ráérsz.
Nagyon helyes! Ezzel kéne töltenie az idejét a többi veled egykorúnak is, legyen az lány vagy fiú. Én is ezt tettem 19 éves koromig, most 22 vagyok és 3, 5 éve van barátom. 22L
Mindenki azt csinál amit akar. Valaki tönkreteszi magát, valaki építi. Azonban jó látni, hogy egyre több normálisabb tag van! :) 17F
Egyáltalán nem, sõt igazából minden veled egykorúnak ezt kellene csinálnia. Én is ezt csináltam, inkább sportoltam, haverokkal hülyéskedtünk, nem volt ivászat. Igaz akkor már érdekeltek a nõk, de még nem éreztem hogy túlságosan komolyak lennének, ezért is nem volt még akkor kapcsolatom sem, meg nem is akartam még. Én 17-18 éves koromban kezdtem el másképp élni az életem, akkor elkezdtem bulizgatni, megismerkedtem egy szép lánnyal akivel összejöttünk, sajnos nem volt belõle hosszú kapcsolat, de jó volt az. Most 24 évesen, van párom 1 éve vagyunk együtt, hamarosan összeköltözés, néha eljárok vagy eljárunk bulizni is, közbe dolgozok is, szüleimnek segítek, meg néha ha úgy van még a régi haverokkal összeülünk kicsit ökörködni. Én nem bántam meg hogy azt az utat választottam amit te, mert azt amit akkor csinálhattam volna azt most csinálom, és semmirõl nem maradtam le szinte.
Szerintem se az. 14/l.
Nem miért lenne gáz...rá érsz még nem kell sehova sietni :)
Hehe! :D "Általában tetszem a lányoknak de a legszebbeknek annyira nem!" Nem kispályás a srác! :D A kérdésre! Helyes! Mozogj, sportolj, beszélgess, barátkozz! Az csakis a javadra szolgálhat!
Szerintem nem gáz, az annál inkább, hogy a mai gyerekek már 10évesen tudjàk mi az a [email protected]/pu.ci
én is ilyen vagyok nem kellenek a ringyók :D jó tudni hogy nem egyedül vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!