Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok, nem a (400 db)

110 körüli a pulzusom akkor is, ha csak egy kicsit sétálok, kb 700 métert. Nyugalmi állapotban 78-85 körüli. De egy pici aktivitáskor is nagyon megugrik.15 éves vagyok, magas a gyomorsavam és nem túl egészségesen élek. (? )

Ez lehet csak ett?l a két dologtól? Ha abbahagyom a dohányzást és kevesebb savasító kaját eszek elmúlik? Nagyon er?sen is szoktam érezni ilyenkor, mintha ütnék a mellkasom belülr?l.

Legjobb válasz: Eleve nem jó, hogy 15 évesen dohányzol, próbálj meg leszokni. Legjobb, ha elmész az orvoshoz, mert 15 évesen még nem kellene ilyen rosszul lenned. Súlyproblémád van?

Eleve nem jó, hogy 15 évesen dohányzol, próbálj meg leszokni. Legjobb, ha elmész az orvoshoz, mert 15 évesen még nem kellene ilyen rosszul lenned. Súlyproblémád van?

4hete késik a mesntruációm .15 éves vagyok, nem vagyok terhes . Mi bajom van?

szûz vagyok.

Legjobb válasz: Valószínûleg semmi. Egyszerûen az,hogy 15 éves vagy.

Valószínûleg semmi. Egyszerûen az, hogy 15 éves vagy.
Ennyi idõs korban még simán normálisnak számít, ha összevissza jön meg.
Szegény... Ha, olyat adtak neked bulin, akkor lazán lehetsz terhes is, s nem is emlékszel rá, hogy mi történt veled. De remélem az 1. és 2. válaszolónak van igaza
A stressztõl is késhet. Nem most felvételizel véletlenül?
Táplálkozz rendesen. Egyél sok húst, májat és tejtermékeket.
Semmi bajod, csak ilyen fiatalon normális ha 1-2 hónapig kimarad a menstruáció. Persze lehet akár a stressztõl is, és ha hirtelen fogytál akkor is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat . még mindig semmi .. semmi tünetem sincs . :/

Én 15 éves vagyok és a haverjaim azt mondták hogy már nem szüzek és szerintetek megéri elveszíteni?

Legjobb válasz: nem... én is 15 vagyok, három hónap sem kell ahhoz, hogy 16 legyek, és még randin sem voltam. nem tom, mi ez a trend, hogy mindenki 16 éves korában/ra elveszti, de szánalmas.

nem... én is 15 vagyok, három hónap sem kell ahhoz, hogy 16 legyek, és még randin sem voltam. nem tom, mi ez a trend, hogy mindenki 16 éves korában/ra elveszti, de szánalmas.
Akkor veszítsd el, amikor úgy érzed, hogy elég érett vagy és megvan a megfelelõ partner. Az h ki mit mond miért érdekel? TE életed! Nem KELL elveszíteni, hanem csak ha TE úgy érzed.
Akik ezt mondják, azoknak legalább a 2/3-a hazudik. Sze- rintem bõven ráérsz még. Majd ha lesz egy olyan bnõd, akit nagyon szeretsz, de tényleg nagyon, ajándékozd neki!
az anyjuk punáját láttak max
" haverjaim azt mondták hogy már nem szüzek " Ahapersze...
Jah, kamu, hogy menõbbnek tûnjenek
kamuznak..
A kérdező hozzászólása: (A haverjaim is 15 évesek)
Egyébként ennyi idõs korban divatos ilyeneket mondani, közben valószínûleg csak a youporn-on láttak életükben puncit. :D
szerintem is kövesd a birkacsordát, ha a kútba ugranak oda is!
Én velem is ez van , ugyazez. 15/L
Egyszerû válasz, hirtelen nõtél. Nem lehet eltüntetni, csak halványítani.
Nem lehet eltüntetni, ezzel sajna együtt kell élni.
Igen sajnos nem tûnik el, ellenben ha barnább vagy, nem annyira látszik.
A kérdező hozzászólása: uhh. és , h lehetne halványítani??
Ha gondolod, kapcsolatba tudsz lépni velem az [email protected] címen, tudok javasolni Neked megoldást.
Nekem nagyon jó hatású volt a napi 2x-i lufaszivacsos átdörzsölés. Ez serkenti a bõrt. Fokozni lehet a hatást boróka masszázzsal 1dl mandula v avokádó v olivaolajba 25csepp jó minõségû boróka illóólajat tenni, jól összerázni, naponta kétszer ezzel masszírozni. Elõtte bõrpróba ajánlott.
Sajnos nem, nekem is van a mellemen, hasamon, kezemen és a combomon de ott nem vészes de a többi részen lila bár már jó pár halványodott. Én nekem a hirtelen fogyás-hízás-fogyás miatt készült ki a bõröm és ez sajna nem múlik el nyomtalanul, max egy kettõ tûnik el de egy pár mindig megfogy maradni de ha szerencsés vagy fehéren..
inkább dögunalom
Nem, mert folyadék!
Most hiába mondom azt, hogy gáz, annyit ér mintha adnék a szarnak egy pofont...
Nem az, ha tenyleg szeretitek egymast :) En is 18 vagyok (F) és a baratnöm 15...
Ne haragudj de szerintem nem kellett volna még bármennyire is szeretitek egymást.Gyerek vagy még. És az a gáz hogy a saját kérdésedre válaszoltál:"D
Most a saját kérdésedre válaszoltál? Vagy másik névrõl akartál?
Á, nem... a mai fiatalok 95%-a ezt csinálja, aztán kiírja ide.
A kérdező hozzászólása: Ha igazán szeretitek egymást akkor szerintem nem.
Nem vészes, persze 1-2 év várakozás beleférhetett volna, de ha nem volt rossz és odafigyeltetek mindenre, akkor nem gáz.
együtt vagytok még?:) ha igen, akkor nem gáz, mert nem csak arra kellettél neki:)

SEGÍTSÉG, 15 éves vagyok, és a péniszemen tapasztaltam "sebnek" tűnő elváltozást, nemi életet még nem éltem hisz még fiatal vagyok?

......(a kérd?jel szükséges volt a kiiráshoz)maszturbálni csak 14.-ik élet évemet betöltve próbáltam ki, els? két-három alkalommal az ejekulációval kisebb vérzés is párosult.(4-6 csepp maximum). Feltöltök két képet ahol látható a péniszem, csak az érintett része.

Legjobb válasz: Menj dokihoz! Beszélj anyuddal-apuddal, Õk elkísérnek...

Menj dokihoz! Beszélj anyuddal-apuddal, Õk elkísérnek...
Próbáld megmosni, jól folyasd le vízzel egymás után több napon, aztán ha nem múlik, akkor menj el orvoshoz!

Hogy van az, hogy elvileg a lányok többségének 13 évesen már van pasija, de a mi osztályunkban (kilencedikesek, 14-15 évesek vagyunk) még a 20 lányból lb.16-nak nem volt fiúja?

Pedig teljesen átlagos gimibe járunk (6 évfolyamosba), tök szép lányok járnak oda, a többség "nem is kislány" már. Vagyis úgy értem ezt, hogy tudjátok, így kinézetre, mint a mai 15 évesek.

Legjobb válasz: Bocs, elírtam: kb. 16-nak

A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam: kb. 16-nak
azta ki néz 16 nak wááááááh XD pisis XD mert kötelezõ h 13 évesen legyen pasija a kis ribinek ?:D legalább nem qrvulnak el :D 19F
A kérdező hozzászólása: Dehogyis, én nem ezt mondtam. Szerintem ez így normális, csak máshol meg azt olvasom, hogy ez mennyire gáz, nálunk viszont nem az.
Szivesen megismernélek titeket, végre egy normális lányokból álló osztály.
Azta.. :O Leesett az állam.. A mi sulink állítólag egy tip-top iskola, jó, szuperagyak meg minden, de a mi osztályunk nagyon lehúzza az átlagot.. A lányok több mint fele már cigizik, ezeknek is kb a fele már szexelt is, egy tanuló meg akkora [email protected], hogy nincs rá jó szó.. Ja, és hozzátenném: nyolcadik osztály. Azért jó látni hogy vannak még normális osztályok, és benne normális csajok... 14/L
Elõzõ voltam, azt kihagytam: Az illetõ plázacica-csapat magasról tesz a tanulásra, órán sminkelgetik magukat, Facebookoznak, ésatöbbi.. -.-" Idióták..
A kérdező hozzászólása: Hát nálunk a lányok körül nem nagyon cigiznek, az az igazság, hogy hárman vannak, akik már nem szüzek, de õk se viselkednek [email protected], meg szerintem nem is azok, nem mentek végig a fél sulin, meg hasonlók. De mégis kb. õk az egyetlenek, akiknek (jó óvodáson, meg kisgyerekkoron kívül) van (volt) pasija. Mondjuk vannak néhányan ilyen menõbbek, akik bulik alkalmával jól berúgnak, de ez sem jellemzõ. Na akkor még inkább szerintem tök normális osztályba járok, ahhoz képest amit máshol látok... :)

15 éves vagyok és a péniszem merev állpotban 7-8 cm fog ez még nőnni és miért nem nőtt eddig?

Legjobb válasz: Nem gáz, csak tudni kell jól használni amid van.

Nem gáz, csak tudni kell jól használni amid van.
A Viktorokat hagyjuk ki ebbõl jó Tónika? :D
Azért mert sokat cibálod, Viktorka! Örökre ilyen kicsi marad!
A kérdező hozzászólása: 183 cm vagyok és 100kg és sztem a súlyom is közre játszhat vagy nem?
Hát próbálj a saját méretedhez való nõt. Amúgy a nõk genetikailag nincsenek oda a szexért mert nekik 1-3 megtermékenyítés a cél az utód nevelés szempontjából, meg a fészek rakás, ezzel szemben a férfiaknak annyi amennyi belefér. Bár a fiatalabb egyedek próbáljak a domináns hímekkel felvágni a többi nõstény elõtt, de aztán utoléri õket a fészekrakás, és az öregedés. Próbáld megtalálni azt a lányt aki lehet hogy egy idõsebb egyed, vagy várd meg még idõsebb leszel. De lehet fiatalon a sok csalódás miatt már nem fogsz tudni kapcsoltatott teremteni, pedig fontos az önbizalom mert nem a csaj fogja felszedni a pasikat és a fészek rakás, és a szaporodás miatt fontos magabiztosnak mutatnod magad mert ezek az egyedek tudnak boldogulni, és eltartani a családot. Próbáld más oldalról megközelíteni a dolgokat legyél megbízható, tanulj sokat, fókuszálj 1 dologra amiben sikeres lehetsz, valószínû a sok csalódás fiatal korodban sokat fog segíteni, de ezt csak tapasztalatnak fogd fel ez fog segíteni összpontosítani a lényeges dolgokra. Amúgy általában a intelligens emberek pénisze kicsi, az evolúció, és a genetika kiszelektálta az életre alkalmatlan egyedeket vagy is aki nem volt jó vadász azt megette a dino stb... elmélet. Vagy is genetikailag örökölted a szüleidtõl akik elég jól boldogultak mivel te is megszülettél. Egyes elméletek szerint két fajtája van az embernek a buta nagydarab(nagy farkú), és a többiek. Nagyon jól felismerhetõk a buta egyedek: vastag húsos ajkak(láttál már nõbéldíjast, 100 leggazdagabb embert akinek vastag volt az ajka) , a lábméret és a testalkat aránya ha magas, nagy a farka stb...
milyen aranyos, kedvesek a hímnemûek. jön az egyik 14 éves kis takony :) , h neki mekkora és milyen gáz h kicsi. le van sz*rva mekkora, csak legyen kibe beledugni :D
De gyûlölöm az ilyen komikat... Nem hiszem el miért kell folyton piszkálni a másikat. Valaki feljön ide, bizalommal fordul hozzátok ti meg így álltok a dolgokhoz. Kíváncsi lennék, hogy akik csak fikázni tudják a másikat azoknak mekkora... Még, ha akkora is amekkora, tuti nem tökéletes. Vagy nagy a füle, vagy tiszta ragya, sok lehetõség van. Nem tudom mit szólnátok hozzá, ha ilyenek lennének veletek... Lényeg a lényeg, hogy nem kell ráparáznod a dolgokra, vannak kis !!RIBANCOK!! akiknek igen is fontos a méret, de szerintem nem mindenkinél. A normálisabb nõknél nem. Szerintem egy kapcsolat már régen rossz, ha a nõt irritálja a párja mérete... Ha meg valaki megszólná (lány) akkor felállsz és megmondod neki szépen, hogy akkor keress fel egy négert vagy esetleg egy lovat... :)
Ásd el magad ;) ne nõzz amíg nem ütöd a szintet ok? csak megkíméllek! :)
A 22/L-nak. Eddig vagy nagyon béna pasikkal találkoztál és/vagy te magad is elég tapasztalatlan vagy. Esetleg frigid vagy. Eddig minden barátnõmet ki tudtam elégíteni akár az ujjaimmal is. Pedig azok bõven nincsenek 17-18 centisek és fõleg nem olyan vastagok, mint egy pénisz. Ha meg már az ujjammal elérem a kívánt eredményt akkor a pénisszemmel már gyerekjáték a többi. :) Egyébként nem véletlen, hogy a legtöbb nõ szerint a pasik bénák az elõjátékban pl orális szex. 30/F
hát ez szívás :S de ha tudod használni nem lényeg a méret egyébként ha a prémet lenyírod 1-2 cm nagyobbnak látszik az az L22 meg szerintem csak lóval találkozott :D
+ ha fogysz jó pár kg-ot akkor is nagyobb lesz. Próbáld ki :) én is így vagyok vele. :D lenyomom a hájat és hipp hopp. :D
A kérdező hozzászólása: xD okok köszi
fogd satuba, és tekerd. :D vagy. köss rá kamiont és húzd. :) stbstb. :D igaz kicsit fájdalmas lesz, de hát na. :D
22ÉVES LÁNY beszél a T-A-P-A-SZ-T-A-L-A-T-Á-R-O-L Hát ezen fetrengtem :D:D:D:D NAAAGY tapasztalat lehet.... :) ))) OMG...
"183 cm vagyok és 100kg és sztem a súlyom is közre játszhat vagy nem?" Ez nagyon nem normális. A bajt még tovább tetõzi, hogy már 15 évesen ilyen kövér vagy. Késõbb nagyon komoly gondjaid lesznek. Vérnyomás, ízületi problémák, keringési problémák. Az ilyenek szoktak infarktust kapni szex közben. Nem gúnyolódni akarok hanem ez sajnos tény. Megér ez ennyit? Ha jót akarsz magadnak akkor felejtsd el a számítógépet és inkább menj biciklzni meg focizni. Hacsak nincs szervi vagy egyéb oka a túlsúlynak. Sok háj takarja el a farkad nagy részét, ezért is látod olyan kicsinek.
Az utolsó hozzászólónak teljesen igaza van, és ezt tényleg ne vedd sértésnek, mert egyáltalán nem az.
1* is fogyj le akk a 7-8 cm-bõl lesz olyan 9-10 és talán még nõ egy keveset. 2* ha lenyírod a szõrt odalenn akk tényleg nagyobbnak látszik 3* ne akadj fenn ha a méret miatt a tinédzser korszakodban sokan viszautasítanak. ne diszkóban és egyéb hasonló helyejen csajozz, vállassz kevésbé önelégült csajt és legyen odaadóbb mint az átlag. kb így enyi ui: ha a japánoknak sikerül kielégíteniük a partnerüket akk neked is sikerülhetXD
alfonz64 <<<<<< ezen behaltam amit írtál Mi ez az egyedezés? Fészekrakás? megtermékenyítés? te teljesen hülye vagy? Amúgy nem a hossza a lényeg hanem a vastagsága. És még annyit, hogy valaki magyarázza már el nekem , hogy hogy értette ez a "kötsög", hogy találjon rövid hüvelyû lányt. Nem mehetsz oda senkihez, hogy "bocs, mekkora a hüvelyed?", vagy nem használhatja ki õket...
habár most esett le a dolog...ez a 7-8 centi anatómiai csoda. uram teremtõm egy lánynak ekkora???? :O xD
Én bevallom neked hogy a enyém 14 éves korom óta akkora amekkora 17 cm, vagy max 18 cm. Ha jól tudom 16-18 éves korig nõ a péniszed. Addig még egy 10-11 biztos lehet. De ne aggódj nem kicsi az. Tudni kell használni, hiába van nagy dorongod ha azt sem tudod hogy mi jó a csajnak (vagy pasinak ha homokos vagy). Bocsi nem hagyhattam ki. a lényeg: NYUGI ne aggódj rendben lesz az.
16.30 186 magas vagy 14 évesen? :O Te jó Isten. Nem vagy te génkezelt? :O Am akárki akármit mond a méret is lényeges. De biztos vannak hozzáhasonlóan rövid hüvelyû lányok is. A sok milliárd nõ közül csak talál 1et akinek jó lesz. De elég kicsi az esély rá :D
A kérdező hozzászólása: hát sokat segítettél ezért kár volt írnod
Már nem sokat.. 1-2 cmt
Fog nõni 2-3cm-et az biztos 20éves korig.
A kérdező hozzászólása: hát az gáz...
A kérdező hozzászólása: de köszi a válaszokat
ez most komoly? nem gáz? nekem 13 évesen volt 12-13 cm
A kérdező hozzászólása: hát igen az lenne optimális :S
Senki se tökéletes! Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy mi van a szivedben és a fejedben! Vajon miért hiszik a férfiak, ahogy a férfiasság a mérettõl függ? Higgyétek el, nekünk nõknek fontosabbak a belsõ értékek. És igen, lehetne tényleg nagyobb, de most õszintén, egy tartalmas párkapcsolat pont azon a 2-3 cm-en fog múlni?
igen, komolyan nem gáz, mivel fog még nõni is. Nem lehet, hogy csak nektek pasiknak olyan fontosak a méreti dolgok?
lehet hogy nagyon késõnérõ vagy. nézd meg apukádét, akkora lesz a tiéd is.
Valamicskét még nõhet.Alt 15-16 éves korig nõ.Genetika.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szerintem meg egy jó kapcsolatban és ahhoz hogy a kapcsolat jó legyen késöbb is, fontos a szex, fontos a kielégülés, és sajnos tapasztalatból tudom, hogy egy 10cm-essel nem lehet kielégülni, akár milyen jól is használja a gazdája. Sajnálom. Ez az én véleményem. 22/L
hát én meg 14 leszek 3hónap múlva és 186 cm vagyok és 17cm és a 7cm szerintem kórosan kis csöppség xDxDxD
Mint azt feljebb kifejtették, ez még növésben van, úgyhogy majd meglátja a leendõ partner, hogy igenis jó lesz az.....
"te teljesen hülye vagy?" Ja bocs, ezt kihagytam a hozászólásomból :D :D :) :) :) :) PoNra vettem a figurát. "hogy találjon rövid hüvelyû lányt": Külsõ jegyek alapján: PL: a japánok nagyon jó példa: kicsi alkat, vékony száj, minél kisebb legyen a lábméret a magasághoz képest, az újai rövidek legyenek, stb.. logikus a nyulánk tipusú emberek mindene megnõ a hûvely hossza is. Van igazság a lább és a pénisz méretének összefügésében is. Úgyan úgy nõknél a hûvely hossza és a lábméret között. Próbálj alacsony és súlyban is hozzád illõ párt találni.

15 éves vagyok és a farkam állva 16 cm ez nem túl kicsi?

Vastagsaga 3 cm

Legjobb válasz: Az átlagnál nagyobb.

Az átlagnál nagyobb.
Az agyadhoz mérten hatalmas. :-D
Jó ez így, semmi gond.. az átlag 15-16 körül van, szóval jó ez így!
Fizikai értelemben nem hogy túl kicsi, hanem már az átlagnál is nagyobb .DE koránt sem ez a fontos.Ha már a nemi szerved méretére kérdeztél rá, akkor ennél sokkal fontosabb a tökeid mérete.Jah, csak azokkal nem lehet kérkedni , mert jól el vannak rejtve .Pedig ha azok kevés "lõszert" termelnek, meg tesztoszteron hormont, lehet neked akár mekkora pö**öd is , nem sokra mész vele . Tökében erõs a magyar, így szól a régi mondás is .
Nekem ugyanez es en is 15. Ez jonak szamit:D
Nem! Nyugodt lehetsz felõle.

Szeretném meg kérdezni tőletek hogy: 15 éves vagyok és a péniszem állva csak 7-8 cm és még nem volt magömlésem! Ez miért lehet?

Legjobb válasz: van akiknek kicsi van akiknek közepes és van akiknek nagy. sorold be magad valamelyik kategóriába és ezért van.

van akiknek kicsi van akiknek közepes és van akiknek nagy. sorold be magad valamelyik kategóriába és ezért van.
Hát 15 évesen 7-8 cm farok.. az elég kicsi.. én 14 vagyok és nekem 14 cm...
15 évesen már el kellett volna kezdõdnie a serdülésnek. Szõrösödni elkezdett már? Milyen magas vagy? Hangod mutált már? Ha maszturbálsz, akkor sem jön semmi, vagy csak éjszakai magömlésed nem volt?
azért mert inpotens vagy!
Kedves elõzõ hozzászóló! Úgy érted, "impotens"?
Hát kikéne verned..ha áll a farkad verd ki ha nem jön semmi az égvilágon mondjad a szülõknek. Mindenképpen meg kell beszélned valakivel...vagy fater vagy muter. Nehéz lesz de ez van
ha nem volt magömlésed akkor valószínûleg késõn érõ vagy, van akinek 12 évesen már fejlett a nemi szerve, van akinek 18 évesen se, szóval ha ez a probléma 3 év múlva is fenn áll akkor érdemes aggódni.Amúgy nem tudom milyen testalkatú vagy de a kövéreknél a sok zsírszövet gyakran eltakarhatja a pénisz felét is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!