Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok, hogy tudnék a (24 db)

A kérdező hozzászólása: Nem találtam sem iwiwen, se myvipen, semmit sem tudok róla, csak azt, hogy melyik osztályba jár:(:S Egyébként Vas megyei vagyok.
Mosolyogj rá sokat, beszélgess vele ha van lehetõséged. Ha tudsz menj azon az úton suliba, amelyiken õ és menjetek együtt. Beszélgess vele közben a suliról, a dolgozatokról, a karácsonyról, szilveszterrõl. Köszönj neki hangosan ha találkozol vele az utcán. Ha úgy van mint nálunk, hogy középsuliban sokszor a folyosón várakoztunk mert az osztályterem kulcsos volt akkor állj közel hozzá és ha beszélget valamirõl a haverjaival szólj közbe. De csak akkor ha tudsz érdekes és normális dolgot mondani, mert am nem szeretik ha megzavarod õket a privát beszélgetéseikben. Ha meccsrõl beszélgetnek mondhatod, hogy azt a gólt te is láttad , milyen szuper volt a focista technikája. nagyon jót tett ez a csapatnak. De gondolom focit nem nézel :) de ezt csak példának írtam, hogy így szólj hozzá, amire azt tudják mondani hogy igen õk is így gondolják és érdekli õket. Ha pl csak annyit mondasz, azt a meccset én is néztem, akkor arra nem tudnak mit mondani és legközelebb elmennek onnan, hogy ne beszélj bele a beszélgetéseikbe. Ha van valamilyen feladat az osztályban, hogy meg kell kérdezni mindenkit, hogy ki megy pl. hangversenyre februárban akkor vállald el. És így odamehetsz majd hozzá valamelyik óra szünetében és megkérdezheted, hogy õt melyik csoportba írd fel. És szépen kedvesen kérdezd meg, esetleg hozzáfûzhetsz valami megjegyzést is. Hogy szerinte milyen lesz, stb. vagy hogy meglepõdtem, hogy igent/nemet mondtál, azt gondoltam.... Vagy egyszerûen csak kérd el az msnjét. Esetleg szerezd meg a telefonszámát valakitõl és karácsonyra/szilveszterre írhatsz neki egy kedves üzenetet. a teljes neveddel aláírva. ez nem ciki. majd visszaír rá úgyis :) aztán ha rákérdez, hogy honnan van meg a szám mondhatod, hogy titok és mosolyogj. vagy mondd azt, hogy nem tudod sok o.társadnak megvan a száma, gondoltad pár embernek írsz karácsonyra :) esetleg délután barátnõkkel menj arrafelé ahová õk és véletlenül fussatok össze mondjuk a plázában. Annyi mindent lehet :)
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy nem egy osztályba járunk :( És nem is tudok Róla semmit. De nagyon köszönöm a válaszodat, talán lesz valamilyen szál, amin elindulhatok:)
Akkor marad az iwiw, vagy buszmegállóban összefutni vele. Lemenni egy meccsére. Vagy bármi. Szerintem ma már egyáltalán nem ciki írni neki egy üzit vagy hasonló. Jelöld be pl myvipen. aztán ha visszaigazol írj neki egy levelet, hogy láttad õt a suliban stb-stb. esetleg msnezhetnénk. szerintem nem fog rá nemet mondani, az kizárt. ha mégis akkor elég bunkó és örülj, hogy nem kell több idõt pazarolnod rá.
Nem akarok pofátlan lenni de meik megyében laksz? :D amúgy sztem kérd meg hogy kísérjen haza
vagy például nem tudom mikortól van a téliszüneted! esetleg vedd fel MSN-re és beszélgess vele :)
A kérdező hozzászólása: És nagyon köszönöm a szándékot, hogy segíteni akartok.
A kérdező hozzászólása: Talán szünet után elõbbre jutok:)
Nos?

15 éves lány vagyok, hogy tudnék a legjobban lefogyni?

62 kg vagyok,föleg a hasamon van sok háj..nyárra leakarok fogyni hogy ne keljen félnem ha egy kis topban lehajolok hogy kifittyen a kis 3 om hurkám..és azt halotam hogy akinek van köldök piercingje az egyidö után elkezd hizni..nekem van.segitstek léccives

Legjobb válasz: nos. a köldök piercing és a hízás között nincs összefüggés. picit kevesebb üres kalória (csoki, chips, szénsavas üdítõ stb.) több mozgás. pl. kocogás, aerobic stb. Lehet fogyókúrázni is, de 15 évesen sem javaslom. Mellesleg vany egy csomó pasi, aki ha választani kell inkább a kömbölyded formákat részesíti elõnyben. :)

nos. a köldök piercing és a hízás között nincs összefüggés. picit kevesebb üres kalória (csoki, chips, szénsavas üdítõ stb.) több mozgás. pl. kocogás, aerobic stb. Lehet fogyókúrázni is, de 15 évesen sem javaslom. Mellesleg vany egy csomó pasi, aki ha választani kell inkább a kömbölyded formákat részesíti elõnyben. :)
A 62 kg nem nagyon sok, fõleg ha nem 145-150 cm vagy hozzá.
a lényeg, hogy ne kezdj el fogyózni, koplalni. 'csak' kapcsolj rá a mozgásra, sportra, egyél egészségesebben.
A kérdező hozzászólása: köszike..de én 170 cm vagyok, de a hasamon télleg van háj.és én olyan tipus vagyok aki szeret enni csokit chipset meg stb.de én lovagolok is sportszerüen..szóval minden nap mozgok ..de mégse sikerül.de ugy ennék..olyan nehéz..naponta eszek ey kicsit.
jaj, ne csináld már, a lovaglástól biztos oltári feneked és lábaid vannak, az a pasi aki leakad egy kis pocin, az mennyen a fenébe :)
szerintem az 170 es magassághoz a 62 kg nem vészes. Nézted már a suly/magasság kalkulátort? Nekem 165 a magasságom és 80 kg ... ehhez képest bomba alakod van hidd el. És a férfiak a vékony nõkkel csak hemperegni szeretnek, ezt hidd el! Párom hízeleg mikor azt mondja jó vagyok neki, de kifejtette, hogy bizony nem olyan nõre vágyik akivel lekehet, hanem olyanra aki mellet szeret felébredni. Szerintem a mostani alakoddal te a ébredõs kategóriába tartozhatsz. ^_^
én 16 éves vagyok 173 centi és 64 kilo.. nekemis van de a barátom mindig megfogja és jáccik vele. szereti:) mondta h ne fogyak le mert nem szeretné ha nem lehetne mit megfogni a pocimon. azóta sokkal jobban érzem magam.:) )
Nem kell fogynod! Hasrol a legnehezedd leadni a felesleget. Oda hizol legeloszor es onnan fogysz utoljara. Csak kemeny dietaval lehet lefogyni es edzessel.A dietat neked nem ajanlom mert mindenhonnan fogyni fogsz tole es neked erre nincs szukseged. Probalj meg parancsolni magadnak es ne egyel ures szenhidratokat. Meglatod ha 2 hetig nem nassolsz maris erezni fogod a valtozast.

15 éves vagyok és jön a karácsony zsét kéne szereznem hogy tudnék?

Csináltam a tippmixet abból jött egy kis + de többre van szükségem ,hogy tudnék keresni?Mert munkát azt hiszem nem válalhatok de akkor nem tudom mi legyen

Legjobb válasz: öö jön a nagyhét menj be pár ismerõs kisboltba kérdezd meg van e vmi pakolós munka esetleg szórólapozás tiszteségesen megcsinálod és kifezetnek én is csináltam ilyet

öö jön a nagyhét menj be pár ismerõs kisboltba kérdezd meg van e vmi pakolós munka esetleg szórólapozás tiszteségesen megcsinálod és kifezetnek én is csináltam ilyet
"jön a nagyhét " Hát az azért még arrébb van, a nagyhét HÚSVÉT elött van, nem karácsony elött!!!
A kérdező hozzászólása: köszi az elsõnek :)
a helyet hogy engem oktatnál egy piciny félre irásért inkáb a kérdésre válaszolnál.. am szivesen
@Presy Ez az egész úgy ahogy van nem lenne tisztességes, mivel fekete munka lenne. A boltosnak meg nyilván nem éri meg hogy esetleg megbüntessék. Plusz mi a francnak fizetne egyel több dolgozót??? 15 évesen ha fejre állsz sem fogsz nagy pénzeket (még kicsit se sûrûn) elõteremteni egy-két hét alatt. Ezzel a ténnyel kéne megbarátkozni mindazoknak akik naponta újra felteszik a kérdést hogy hogy kereshetnének pénzt...
nem mondok semmit fekete munka kioszt 500 szórólapot és megvágják érte ? nevetséges. régen sehol nem volt ilyen.
Ha õt nem, akkor azt aki megbízta ezzel. Azoknak meg ez nem ér annyit. Meg amúgy is, ott vannak a diákszövetkezetek azok szerveznek nekik munkaerõt ilyenre ráadásul tök legálisan.
Az a baj, hogy a karácsonyi szezonban még inkább vannak ellenõrzések, direkt azért, mert ilyenkor nagy a forgalom. Ilyenkor nézik a lejárt húsokat, halakat, karácsonykor kelendõ dolgok minõségét, hût-e rendesen a hûtõ, vannak-e megtévesztõ akciók, és ha már ott vannak, lecsekkolják az alkalmazottakat is, így a feketézõk is veszélyben vannak. Persze ha nem a fõvárosban laksz, akkor kisebb az esély, hogy belefuss egy ilyen ellenõrzésbe, de falun meg a munkanélküli is több, akik már rég lefixálták a boltosokkal, hogy kisegítenek neki. Szóval megpróbálhatod, de ne éld nagyon bele magad hogy sikerül, ilyen világ van most sajnos.

15 éves vagyok van egy lány aki 3 ével idősebb mint én, a kor számít? Ha nem valaki tud segíteni hogy tudjam fel szedni?

Legjobb válasz: Szerintem egy 18 éves lány nem jönne össze egy 15 éves fiúval. Gondolj bele, csaj nagykorú, különben is legtöbbnek idõsebb pasi kell.:D majd 5 év múlva.

Szerintem egy 18 éves lány nem jönne össze egy 15 éves fiúval. Gondolj bele, csaj nagykorú, különben is legtöbbnek idõsebb pasi kell.:D majd 5 év múlva.

Szerintetek a mai világban baj az ha egy 15 éves lány ott alszik a barátjánál vagy a barátja alszik ott nála úgy hogy a szülei is tudnak róla?

Legjobb válasz: Ha a fiú és a lány is megfelelõen érett rá, egyáltalán nem baj. Bennem a szüleim mindig is megbíztak, szóval, mikor összejöttem 15 évesen a barátommal, és bemutattam, simán nálunk aludhatott és fordítva. Tovább megyek, rászolgáltunk a bizalomra, hiszen CSAK aludtunk. A szüzességem fél év járás után vesztettem el vele, mára a võlegényem. Nem gondolom, hogy r*banc voltam, vagy a szüleim idióták, mert engedték. Egyszerûen bennem meg lehetett bízni, elég érett voltam hozzá. 20/L

Ha a fiú és a lány is megfelelõen érett rá, egyáltalán nem baj. Bennem a szüleim mindig is megbíztak, szóval, mikor összejöttem 15 évesen a barátommal, és bemutattam, simán nálunk aludhatott és fordítva. Tovább megyek, rászolgáltunk a bizalomra, hiszen CSAK aludtunk. A szüzességem fél év járás után vesztettem el vele, mára a võlegényem. Nem gondolom, hogy r*banc voltam, vagy a szüleim idióták, mert engedték. Egyszerûen bennem meg lehetett bízni, elég érett voltam hozzá. 20/L
Elõzõ válaszolóval értek egyet. Semmi nem változott azóta... Én is 15 évesen aludtam együtt a barátommal, de nem kezdtük egybõl orrba-szájba a [email protected]ást... persze csak úgy mentem bele, hogy én komoly kapcsolatot szeretnék (igen, arra vágytam, nem pedig csak egy kalandra) lassan két éve már, hogy együtt vagyunk.
A mai fiatalokkal van baj, ha a szüleik egybõl dugásra asszociálnak. Vajon miért? Talán 30-40 évvel ezelõtt más világ volt? Hát persze...
Ha raksz a fiúra egy ilyen erényövet, akkor nem olyan nagy gond. http://pic.lol.hu/lolhu_13d155ff.jpg
A kérdező hozzászólása: Kedves 18:25! Te szerencsétlen, mond már meg hogy a kérdésbõl vajon kiderül e az hogy a kérdezõ hány éves? Mielõtt elkezdesz beszélni próbálj meg gondolkozni is egy kicsit.
Igen, korai.
Nhééézd akis ribancot!!
szerintem korai. 23N
Nekem osztálytársam(13 éves) szokott aludni a barátjánál, és a barátja is nála..ez nem korai?A fiú 15 éves.
utolsó, az nem normális dolog, 13 évesen mi a francot pasiznak a kislányok, nem is értem, a 15 is korai nem hogy a 13...beteg ez a korosztály(tisztelet a kivételnek"
Szerintem egyatalán nem feltétlen korai. Ha a szülõk tudnak róla, akkor miért ne? Áruljátok el nekem, hogy mi ebben a gond? Szexelni bárhol lehet és bármikor! Örüljenek neki a szülõk, hogy tudnak a dologról. Ez a véleményem. Persze lehet, hogy ha majd lesz egy 15éves lányom, akkor majd másképp fogok errõl vélekedni. 25F
Árulja már el nekem valaki, hogy mi olyan ördögtõl való az együtt alvásban?! Nálunk tényleg nem volt semmi, csak éjszakáig beszélgetés, és alvás egymáshoz bújva. Semmi olyan, amit késõbb szégyellnem kéne....
Én annyit mondok hogy: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. : )
korai, 15 évesen még a "komoly kapcsolat" is korai, nem is értem a szülõk miért engednek meg mindent, 15 éves még egy éretlen gyerek, hiába állítják az ellenkezõjét magukról, és hiába jön valaki azzal, hogy a mai világban normális, mert egyátalán nem az , hogy 13-15 évesek szexszelnek, együtt alszanak
17:54-gyel és 55-tel értek egyet! Nem tartom korainak, ha szeretik egymást.Amúgy, volt, hogy a barátomnál aludtam, amikor 16 voltam.Nem feküdtünk le..(mondjuk más azért volt) Mégis, szerintem a szüleim tudták, hogy meglehet bennem bízni.Nem vagyok egy eszetlen lány, hogy ha le is feküdnénk, ne védekezzünk. 16/L
háát ha nem b*sztok akkor nem .. de végülis nem hiszem , hoyg sakkozni mész át hozzá :DDDDD
nem korai. Ha szeretitek egymást, a szülõk is engedik akkor mégis mire kellene várni? Egészségedre :)
jó nagy ribanc!!! az biztos. korai!!!
15 korai.17-18 már okés :)
Te hülye vagy fiam:D Verd többet!
PEDÓ néni!!!
Gyere el hozzám cukorfalat!;) 21/L
XDDDD Szegény gyerek felelés közben XD
hát nekem nem volt vicces, mert amikor meglatta a tanarnõ 1-esel a helyemre küldött, mondta hogy ne szorakozzak, ne itt éljem a szexuális életemet
xDDDDDD felelés közbe magömlés ezt nagyon szétadom:D:D:D:D
Barcsak nekemis csak 2 órat allna, napi 5 órat all, neha magömlesem is van suli közbe, multkor feleleskor volt ...má néha megcsapkodnám a kis harry pottert (igy hívom a [email protected], de ezzel kell élnem
Verd ki jó sokszor. Vagy prosti. Esetleg barátnõ, de azzal nem csak kúrni kell.
Dugjál meg valakit. Mit csinálnál egy uszodában?
14 elmúlt már a kedves kérdezõ, úgyhogy...:P Ne vagyok pedó, csak egy szingli csaj, aki szereti a friss husit:D 21/L
az a baj, hogy MÁR 15éves vagy? egy tanács, ne siesd el, mert lehet késõbb megbánod..
fiú vagy vagy lány? mi az hogy nem vagy kifejlõdve?:D
utolsó te pedofil köcsög, megkereslek, és telibebaszlak viperával
én spec elég perverz vagyok vhogy a kis 13-14 évesekre is ráizgulok. Kéne már egy bnõ:S f18
Fõleg, ha még fejletlen a tested, akkor nagyon is ráérsz. Szerezhetsz néhány csúnya sérülést is, ha nem vigyáztok... nem is beszélve a lelki problémákról (ha az rögzõdik beléd, hogy a szex rossz, fájdalmas).
Ráérsz még!!
A kérdező hozzászólása: nem...romaniaban lakok, s lehet hogy tenyleg tul fiatal vagyok meg...:) de aze kosz
természetesen fiú vagyok. ha gondolod dobj egy levelet :) )
A kérdező hozzászólása: hat nem bannam mindenesetre :) ) te fiu vagy vagy lany ? :) )
jajj, ilyenért ne aggódj...:) amúgy, már lenne kedved szexelni? ha igen, dobj egy levelet.
A kérdező hozzászólása: lany es a m*llem es a csipom meg elegge kicsik :((
A kérdező hozzászólása: 3rdeye, koszonom a valaszt :) ) igazatok van... fiatal vagyok meg, koszonom nagyon a valaszokat :)

15 éves vagyok, 160 cm és 46 kg. Tudom, hogy viszonylag normális a súlyom, de én mégis szeretnék, főleg a combomra fogyni pár kilót! Nincs valami ötletetek, hogy diéta nélkül, hogy tudnék fogyni?

Legjobb válasz: 160 cm és 46 kilósan nem viszonylag normális, hanem túl sovány vagy. Nincs neked egy kis önértékelési problémád? Akármilyen sport jót fog tenni, de szerintem csak feszesítened kell.

160 cm és 46 kilósan nem viszonylag normális, hanem túl sovány vagy. Nincs neked egy kis önértékelési problémád? Akármilyen sport jót fog tenni, de szerintem csak feszesítened kell.
fiú vagy lány vagy?
Szerinted melyik fiú akar a combjából fogyni? Amúgy sportolj akkor feszesebb lesz a combod és formásabb , mondjuk tapósógéppel vagy ilyesmi.
Én ismerek egyet :DD
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat!:) akkor elkezdek napi kb. 10 percet biciklizni...annyi szerintetek elég?
kezdetnek elég XD
szia tudsz nekem adni tippeket a bmi-m 0, 4-el több mint a tiéd és én is a combommal akarok vmit kezdeni:S:) Meg a vádlimmal, és bocsi hogy ez nem válasz hanem kérés köszi!:)
irtó sovány vagy. én vagyok 155 cm és 53 kg 17/L

Hogyan tudnék megállni a növésbe? Vagy legalább lassítani? 15 éves vagyok 187 cm, kondizok is rendszeresen, nekem ennyi elég volna.

Legjobb válasz: hát ez ellen nem nagyon lehet tenni, esetleg ha nagyon kóros, lehet, hogy valami hormonális oka van, de semmiesetre se nyúlj bele a szervezetedbe, ha nincs rá ok.

hát ez ellen nem nagyon lehet tenni, esetleg ha nagyon kóros, lehet, hogy valami hormonális oka van, de semmiesetre se nyúlj bele a szervezetedbe, ha nincs rá ok.
Roncsold el a hipofízised szögbelövõvel.
Ne egyél semmit, garantáltan nem fogsz nõni.
Ettõl már sokkal nem leszel magasabb! gyúrd ki magad és legalább tekintélyed lesz meg önbizalmad, ha már eszed nincs!már bocsi! sokan szeretnének akkora lenn mint te!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!