Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok, hogy (681 db)

15 éves vagyok, hogy tudok az interneten vásárolni, fogadni?

Van 150-200 ezer forint, amit szeretnék valamilyen úton Paypal számlára juttatni, ahhoz mi kell, bankkártya, hitelkártya stb. és gyakorlatban hogy lehet megoldani 18 alatt úgy h senki ne férjen hozzá?

Legjobb válasz: Honnan a francból van neked 15 évesen 150-200ezer forintod?...Meg mi a fenét veszel ennyi pénzért a neten? :-O Bankkártya kell hozzá(természetesen dombornyomott), azt meg nem kapsz 18 év alatt.

Honnan a francból van neked 15 évesen 150-200ezer forintod?...Meg mi a fenét veszel ennyi pénzért a neten? :-O Bankkártya kell hozzá(természetesen dombornyomott), azt meg nem kapsz 18 év alatt.
A kérdező hozzászólása: Elvileg 14 alatt társkártya lehet felette meg saját. Vagy csak nem dombornyomott?
Megforgatnád a kis pénzed? El fogod bukni, de a játék öröme és a tanulság akár ér is ennyit. Tervezz azzal is, hogy ha nyersz annak kifizetéséhez is bankszámla kell.
hóógyne! PayPal ifjúsági számlát tudsz nyitni, ha a szüleidnek is van PayPalje. Ha nincs, kérd meg, hogy regisztráljanak. Plusz menj be szépen a bankba, kérj egy bankkártyát, de nem kell, hogyha a szüleiden keresztül akarod kivenni a pénzt. Egyébként engem is érdekelne, hogy mire kell neked 200k forint pont PayPalra :D
A kérdező hozzászólása: fogadni kell a zsé, persze nem minddel és nem egyszerre. Ált. bejönnek a tippjeim nagyobb felük, ezért tossza az agyam, hogy nem tudom téttel játszani el a dolgot. Tehát a cél: szülõket semmilyen módon nem bevonni mert rajtuk keresztül több idõ meg komplikáltabb kivenni mégis megkapni a zsét amikor kivenném a számláról. Lehetetlen?:D
be kell vonnod a szüleidet. egyik szülõd aláírása kell, hogy számlád, és bankkártyád legyen, amivel a paypalon keresztül pénzt tudsz kezelni. Persze azt nem kell feltétlen elmondanod, hogy forgatod is a pénzt, elég ha annyit tudnak, hogy benn van a bankba. Ha pedig pl. le vannak égve, és kéne nekik belõle, akkor azt mondod, hogy lekötötted, és x napig nem lehet feltörni (ez amúgy nem így van, de hinni fognak neked:)
A kérdező hozzászólása: Nem találtam sem iwiwen, se myvipen, semmit sem tudok róla, csak azt, hogy melyik osztályba jár:(:S Egyébként Vas megyei vagyok.
Mosolyogj rá sokat, beszélgess vele ha van lehetõséged. Ha tudsz menj azon az úton suliba, amelyiken õ és menjetek együtt. Beszélgess vele közben a suliról, a dolgozatokról, a karácsonyról, szilveszterrõl. Köszönj neki hangosan ha találkozol vele az utcán. Ha úgy van mint nálunk, hogy középsuliban sokszor a folyosón várakoztunk mert az osztályterem kulcsos volt akkor állj közel hozzá és ha beszélget valamirõl a haverjaival szólj közbe. De csak akkor ha tudsz érdekes és normális dolgot mondani, mert am nem szeretik ha megzavarod õket a privát beszélgetéseikben. Ha meccsrõl beszélgetnek mondhatod, hogy azt a gólt te is láttad , milyen szuper volt a focista technikája. nagyon jót tett ez a csapatnak. De gondolom focit nem nézel :) de ezt csak példának írtam, hogy így szólj hozzá, amire azt tudják mondani hogy igen õk is így gondolják és érdekli õket. Ha pl csak annyit mondasz, azt a meccset én is néztem, akkor arra nem tudnak mit mondani és legközelebb elmennek onnan, hogy ne beszélj bele a beszélgetéseikbe. Ha van valamilyen feladat az osztályban, hogy meg kell kérdezni mindenkit, hogy ki megy pl. hangversenyre februárban akkor vállald el. És így odamehetsz majd hozzá valamelyik óra szünetében és megkérdezheted, hogy õt melyik csoportba írd fel. És szépen kedvesen kérdezd meg, esetleg hozzáfûzhetsz valami megjegyzést is. Hogy szerinte milyen lesz, stb. vagy hogy meglepõdtem, hogy igent/nemet mondtál, azt gondoltam.... Vagy egyszerûen csak kérd el az msnjét. Esetleg szerezd meg a telefonszámát valakitõl és karácsonyra/szilveszterre írhatsz neki egy kedves üzenetet. a teljes neveddel aláírva. ez nem ciki. majd visszaír rá úgyis :) aztán ha rákérdez, hogy honnan van meg a szám mondhatod, hogy titok és mosolyogj. vagy mondd azt, hogy nem tudod sok o.társadnak megvan a száma, gondoltad pár embernek írsz karácsonyra :) esetleg délután barátnõkkel menj arrafelé ahová õk és véletlenül fussatok össze mondjuk a plázában. Annyi mindent lehet :)
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy nem egy osztályba járunk :( És nem is tudok Róla semmit. De nagyon köszönöm a válaszodat, talán lesz valamilyen szál, amin elindulhatok:)
Akkor marad az iwiw, vagy buszmegállóban összefutni vele. Lemenni egy meccsére. Vagy bármi. Szerintem ma már egyáltalán nem ciki írni neki egy üzit vagy hasonló. Jelöld be pl myvipen. aztán ha visszaigazol írj neki egy levelet, hogy láttad õt a suliban stb-stb. esetleg msnezhetnénk. szerintem nem fog rá nemet mondani, az kizárt. ha mégis akkor elég bunkó és örülj, hogy nem kell több idõt pazarolnod rá.
Nem akarok pofátlan lenni de meik megyében laksz? :D amúgy sztem kérd meg hogy kísérjen haza
vagy például nem tudom mikortól van a téliszüneted! esetleg vedd fel MSN-re és beszélgess vele :)
A kérdező hozzászólása: És nagyon köszönöm a szándékot, hogy segíteni akartok.
A kérdező hozzászólása: Talán szünet után elõbbre jutok:)
Nos?

15 éves vagyok hogyan töltsem el érdekesen a nyarat?

Azt szeretném hogy érdekes legyen ez a nyár. Szerintetek mit csináljak? A szüleim még nem engednek el bulizni ugy hogy csak akkor tudok mikor a közelben van valami? Segítsetek lécci!!!

Legjobb válasz: Miért nem mész el a barátaiddal sétálni, vagy laza házibulit csinálni. Ottalvós buli.. Nincsenek nyári táborok, normálisabb koncertek? Vagy olvass, horgássz, rajzolj... amihez értesz.

Miért nem mész el a barátaiddal sétálni, vagy laza házibulit csinálni. Ottalvós buli.. Nincsenek nyári táborok, normálisabb koncertek? Vagy olvass, horgássz, rajzolj... amihez értesz.
Én elterveztem, hogy idén nyáron edzeni fogok, szerintem keress valami sportot vagy tornázz otthon addig se unatkozol és hasznos is.
A kérdező hozzászólása: Jólvan okés köszi a jó kis tippeket mind kettõtöknek!
*Szeretlek.
Kézzel lábbal mutogasd el neki.
Elõször is menj tutira hogy te bejössz-e neki mert különben elég gáz helyzet születhet belõle. Keresd a társaságát, bókolj neki, hívd félre, kérdezgesd a családjáról, hobbijáról aztán szerintem az egész kialakul. De nehogy letámadd a szünetben: Szeretlek...... mindörökké. Szegény lány biztos megijedne. :) Drukkolok!
gyakorikérdések.hu
budapesti vagy ? :)
ez az oldal mindenre jó :D küldj privit. 18/f
mi vezetett arra hogy neten akarsz fiut találni? ennyire rossz a választék?? am 15/f:D am ez az oldal tényleg jó erre is:D
A kérdező hozzászólása: lány. de a barátomból nem elég egyértelmû? :D
lány vagy fiú vagy?
Írhatsz itt is privátot ;)
A kérdező hozzászólása: nem, nem pesti vagyok, de ha adtok 1 facebook vagy egy msn v vmi címet. akkor megismekedhetünk.
Szerintem sehogy.Tanulj, barátnõzz, sportolj, aztán majd egyszer találkozol egy fiúval akivel megkedvelitek egymást, és késõbb szerelmesek lesztek.Minek egy gyereknek társkeresõ? Bár én felnõttként sem használtam sosem.
Ha elárulod merre laksz, talán nem is lesz szükséged társkeresõre ;)
Minek egy 15 évesnek társkeresõ?
küldj képet és lehet h máris lesz egy jelölt ;) 18/F
az ilyen magadféléknek még oviban a helyük :)
szerintem a badoo
15 évesen minek barát?! Elõször élj, aztán ráérsz még. Ennyi idõsen felesleges! ;) 20/L

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

15 éves vagyok, gondolkodásilag érett. Nagyon tetszik egy fiú, aki 25 éves. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is, ezért azt mondta, hgy hanyagoljuk a találkozgatást. Mit csináljak?

elkérte a számom, beszéltünk, taliztunk is. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is. A barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom. Nem tudom megtegyem-e?! . Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít. Segítsetek! Köszönöm.

Legjobb válasz: "15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." Ez mit jelent? Ne haragudj, de biztos nem vagy 15 évesen egy 25 éves szintjén

"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." Ez mit jelent? Ne haragudj, de biztos nem vagy 15 évesen egy 25 éves szintjén
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett" Minden veled egykorú azt hiszi h õ húúú de érett gondolkodásilag XD, de hamar magadra cáfolsz ezzel "barátnõmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom". Ez aztán az érett gondolkodás netovábbja. Amúgy is minek neked egy TÍZ évvel idõsebb pasi?? Tudod neki már kicsit másak az igényei és a leírtak alapján õ is tudja h nem lenne ez így igazán jó. Felejtsd el. Keress a te korosztályodban, ne olyat akinek már lassan család kell.
ilyen korban ez a 10 év tényleg nagyon nagy korkülönbség, késõbb se kicsi, de akkor jobban belefér. a gondolkodásmód nem sokat számít, az emberek nem nézik jó szemmel az ilyen kapcsolatokat
Gondolkodásilag érett vagy, mégis fogadást kötsz rá, hogy lesmárolod, ráadásul 10 év... ez ilyen korban tényleg sok. Ezt a kapcsolatot kb 3 évig szerintem még hanyagolnotok kéne
15 évesen én is azt hittem, hogy az én s...ggembõl süt a Nap, és én vagyok a Felnõtt Nõ... 15 évesen nem vagy való egy 25 éveshez. Egy 30 éves nõ és egy 40 éves férfi kapcsolata már más, de te nagyon nem vagy egy 25 éves szintjén. Különben is megmondta, hogy zavarja a korkülönbség és hogy hanyagoljátok a találkozást. Még udvarias is volt hogy ezt így mondta, mert ez valójában ezt jelenti: kopj le te kis csitri. Ezek után ne égesd magad azzal, hogy rámászol.
Szerintem hanyagold a dolgot, nagyon nem a te korosztályod.
"Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít."
Na, a fene nagy érett gondolkodás 15 évesen, és egy nálad öregebb pasival akarsz keverni... Ki kell ábrándítsalak, nem vagy érettebb, csak annak érzed magad.
csak akkor smárold le a buliba, hogy ha úgy érzed õ is vágyik rá! olvass a jelekbõl, amiket küld feléd. És ha megkért hogy hanyagoljátok kicsit egymást, akkor lehet hogy ezzel teljesen elvágnád magad nála! CSAK OKOSAN! :)
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett" És ilyenekre fogadtok a barátnõddel? Még ez a nyakatekert mondat is sérti a fülemet... Hanyagold a srácot. 25/F
Azt a...! és még engem gúnyolnak ki folyton-folyvást, hogy 15 éves létemre 21 éves a párom. Több, mint másfél éve együtt vagyunk, és nem azért, mert "gondolkodásilag érett" vagyok, hanem mert egy éven át barátkoztunk és egymásra hangolódtunk. Én képes voltam felfogni az õ felnõtt problémáit (nyilván nem zaklattam ha vizsgái voltak), õ pedig elfogadta, hogy 14-15 évesen azt hiszem én sz*rtam a spanyol viaszt, és elfogadta, sõt, még tanulni is segített. Igen, nyilván két külön világ vagyunk, de 25 év... addigra már kijárta az egyetemet (valószínûleg), dolgozik, esetleg saját lakása is van. Ráadásul nem is fogadtam senkivel, hogy majd lesmárolom. Inkább elküldtem a francba azokat, akiket csak az érdekelt, hogy mikor jövünk már össze, nem, hogy még fogadjak is velük.
19-es hozzászólónak! Nézdd meg, hogy mit írt még a kérdése alá, na onnan jöttem rá. Meg am a mai fiatalok kivétel nélkül mind ilyenek, felmegyek városba, ott díszelegnek a picshás rövid farmergatyájukban, kezükben a 100 valányezres Samsunggal meg IPhoneval. + még olyan sötétek, hogy mellettük egy vödör szén atomvillanás.
tegnap 19:30 De ettõl még nem általánosíthatsz. Nem tudhatod hogy ez a csaj is olyan 'keresgélõs' fajta-e vagy sem. A rosszindulattal meg vigyázni kell, mert észre sem veszed és úgy beszélsz hogy kapásból leminõsítesz másokat. :)
Lehet, hogy õ a kivételek közé tartozik, nagyon remélem, hogy oda. Csak azt nem értem, hogy miért kell mindenkinek ugyan olyannak lennie, miért nem lehet kitûnni közülük, a sok hülye és buta ember közül (tisztelet a kivételnek), törekedni egy kicsit az egyediségre is.
Ha nem akarja, hogy rólatok beszéljenek és zavarja a 10 év, nem gondolod, hogy kosarat kaptál?
Ha ezt egyáltalán meg kérdezed akkor te egy 12 éves szintet se éred el.
Ha nem akarja, hogy rólatok beszéljenek, akkor nem vállal fel! Ne is kezdj bele!
"gondolkodásilag érett"- Miva'? " A barátnõmmel fogadtunk, hogy a buliban majd lesmárolom."- Nagyon érett gondolkodásra vall, valóban. "Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek, hogy visszautasít." - ellentmondás lvl 90
tegnap 13:51 mibõl szûrted le hogy ilyen a csaj? :) Megtaníthatnád a technikáját. :D
30 vagyok de néha 25-nek hazudom magam. A munkahelyemen lehet hogy ujjal mutogatnának rám bár én benne lennék, ha a kiscsaj tényleg érett és nõies is. Bár tartanék a kellemetlenségektõl de lehet azt úgy csinálni hogy semmi ütközés ne legyen belõle. Sajna sok a buta ember aki azt képzeli hogy joga van megmondani másoknak hogy kivel mit tehetnek meg. Szerencsére itt is olvasni nem egy olyan emberrõl aki 25-35 közötti a barátnõje meg 16-20 közötti. Ha nekik oké akkor mások miért szólnának bele. Az persze más kérdés ha apádnak nem tetszik. :D Az már probléma. :D 26F ( na ugye mondtam :D )
Tegyük fel összejönnél vele (ami remélem nem fog megtörténni), egy-két hét után úgysem bírnátok elviselni már egymást, akkora a nagy korkülönbség meg eléggé eltérõ gondolkodásmódotok. Te 2 hét után pattintanád mert láttál egy másik pasit, csalnád, felszínesen kezelnéd, hidd el úgy is csak a gond lenne köztetek. Õ meg lehet nem nézné ezt jó szemmel, továbbá még a te és az õ baráti köre is hülyének nézne titeket.
Én 35 évesen nagyon jó el tudtam beszélgetni 14, de akár 11 éves lányokkal is. Tény, hogy nem voltak buták, de ha azt gondoltál volna, hogy a nagy érettségük miatt tudunk elbeszélgetni, akkor tévedtek volna. Én tudtam felvenni az õ gondolkodásukat.
Hát gondolkodásilag baromira érett lehetsz, mint egy rohadt alma!
dehogy vagy érett te kis éretlenke
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." "A barátnõmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom." Te komolyan nem érzed a két mondat között feszülõ ellentétet?
"bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít" nem gondolod, hogy ez egy kissé paradox? :D "gondolkodásilag érett" fenét, csak a kis kamaszodó fejecskéddel ezt gondolod, mint minden korodbeli. Ne akarj tõle semmit, nem fog komolyan venni, csak hízeleg neki, hogy egy kis 15 éves pitschát megszédített... Amúgy meg milyen szerencsétlen lehet már a pali, ha 15 éves gyerekekkel bulizik, ne már...
Felejtsd el, keress valakit a saját korosztályodból.
nem járhatsz vele

15 éves vagyok és attól tartok kezdek beleszeretni egy 33 éves férfiba! Most mégis mit tegyek? Eddig azt hittem, hogy 21 éves De most megtudtam, hogy 33 és mintha sokkot kaptam volna.

De szeretem és az mondta hogy míg 18 leszek nem nyúl hozzam és szeretné ha vele lenék mert szeret és éni szeretem öt a szüleim előtt hogy titkojam el vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Most idetolhatnám azt a sablont, hogy a szerelem nem ismer határokat (korhatárokat sem). De... ...és kicsit szeretném megértetni veletek a kérdésben is szereplõ jelenség miértjét, mert nem ez az elsõ ilyen kérdés itt GYK-n. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Manapság nagyon sokakban (25-) az a régi sztereotip kép él a harmincas pasikról, hogy tele vannak lóvéval, kocsi, lakás sõt család, gyerekek. Ez megállja a helyét... pénz, kocsi, lakás tekintetében egy szûkebb rétegben, család, gyerekek tekintetében még szûkebb rétegben, 30-40 évvel ezelõtt általános volt. A mai magyar valóság viszont ettõl egy kicsit eltérõ. A harmincas férfiak vastag rétegének nincsen lakása, a szüleinél él..., vagy ha van lakása, az amolyan "majd egyszer, ha fenn tudom tartani" kategóriás. Nagyon sokaknak nincsen autója, de még jogosítványa sem. És szemben azokkal az idõkkel, amikor még egy harmincas férfi egy hivatali irodai munkából is el tudta tartani a családját, ma ez sokszor nem ritkán diplomával sem menne (ld. nagymértékû országos kivándorlás). Egy mai harmincas férfi szeret a haverokkal bulizni és jól érezni magát abból a "kis" pénzbõl, amiért cserébe feladja a szabadidejét. Ellenben a harmincas nõk már gyakran gondolnak családra és az érzelmi mellett anyagi biztonságra. Az említett harmincas pasik viszont ezt nem tudják megadni nekik. Ezért visszakanyarodnak a 15-25ös lánykorosztályhoz, ahol a lányok elsõsorban "csak" érzelmeket, kiegyensúlyozott és tartalmas kapcsolatot és jó szexet igényelnek. És amúgy egyre gyakoribb a harmincasaik elején járó nõknél is a 40es, 50es férfiakkal való kapcsolatkialakítás, pontosan a fentebbi részletek okán. Ha pedig megnézzük a dolgot a lány szemszögébõl, a harmincas férfiben már egy kiforrott, kialakult értékrenddel rendelkezõ és tapasztalt partnerre találnak. Aki megbízható és már nem biztos, hogy minden esetben a farka után megy. A tapasztalatok kimondottan elõnyösek, ha a lány párkapcsolatai és szexuális élményei terén még mindenek elõtt áll. Ha ugyanezt analitikusabb oldalról nézzük meg, a lány részérõl lehet egyfajta apakomplexus, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekkorából hiányzott az apa sõt talán épp ellenkezõleg. A lány viszonya az apjával olyan jó, hogy azt az erõt, tapasztalatot, oltalmazást, magabiztosságot, határozottságot a párkapcsolatában is szeretné megkapni, ami valljuk be õszintén, leginkább harmincon felül gyakoribb. A férfi esetében annak az oka, hogy tizenéves lányt választ származhat egy kamaszkori hiányérzetbõl..., késõn kezdett nemi életet és kimaradt az életébõl az az érzés, milyen tiniként szerelmesnek lenni, és milyen tiniként a szexuális élet és azáltal, hogy egy tinilányt választ, kicsit õ maga is megfiatalodik és bepótolhatja a kimaradt érzéseket. Természetesen minden eddigi állításomra erõsen vonatkozik a vastörvény azaz "minden esetben tisztelet a kivételeknek". Egy 15L & 33F azért jó kombó, mert mindkét félben van valami, ami a másiknak kellhet. És ezáltal kiegészítik egymást és mindkettõnek jó. Pláne ha mindez mindkét félnél szeretettel, netán szerelemmel társul. A férfi részérõl az a minimum, hogy nagyon vigyáz a lányra, de ettõl még a kiskorú lány szüleinek teljes joga van beleszólni a lány döntéseibe. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az idõ mindkét fél feje felett elhalad és amikor a lány még mindig csak 20 éves lesz, a férfi már 38. Amikor a lány mondjuk 28 évesen gyereket szeretne, a férfi már 46. És amikor a lány már nõvé cseperedve belép a harmincas éveibe, amikor a hormonok által újra olyan erõvel kezdi kivánni a szexet, mint tinikorában, a férfi már az ötveneseiben lesz. :)

Most idetolhatnám azt a sablont, hogy a szerelem nem ismer határokat (korhatárokat sem). De... ...és kicsit szeretném megértetni veletek a kérdésben is szereplõ jelenség miértjét, mert nem ez az elsõ ilyen kérdés itt GYK-n. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Manapság nagyon sokakban (25-) az a régi sztereotip kép él a harmincas pasikról, hogy tele vannak lóvéval, kocsi, lakás sõt család, gyerekek. Ez megállja a helyét... pénz, kocsi, lakás tekintetében egy szûkebb rétegben, család, gyerekek tekintetében még szûkebb rétegben, 30-40 évvel ezelõtt általános volt. A mai magyar valóság viszont ettõl egy kicsit eltérõ. A harmincas férfiak vastag rétegének nincsen lakása, a szüleinél él..., vagy ha van lakása, az amolyan "majd egyszer, ha fenn tudom tartani" kategóriás. Nagyon sokaknak nincsen autója, de még jogosítványa sem. És szemben azokkal az idõkkel, amikor még egy harmincas férfi egy hivatali irodai munkából is el tudta tartani a családját, ma ez sokszor nem ritkán diplomával sem menne (ld. nagymértékû országos kivándorlás). Egy mai harmincas férfi szeret a haverokkal bulizni és jól érezni magát abból a "kis" pénzbõl, amiért cserébe feladja a szabadidejét. Ellenben a harmincas nõk már gyakran gondolnak családra és az érzelmi mellett anyagi biztonságra. Az említett harmincas pasik viszont ezt nem tudják megadni nekik. Ezért visszakanyarodnak a 15-25ös lánykorosztályhoz, ahol a lányok elsõsorban "csak" érzelmeket, kiegyensúlyozott és tartalmas kapcsolatot és jó szexet igényelnek. És amúgy egyre gyakoribb a harmincasaik elején járó nõknél is a 40es, 50es férfiakkal való kapcsolatkialakítás, pontosan a fentebbi részletek okán. Ha pedig megnézzük a dolgot a lány szemszögébõl, a harmincas férfiben már egy kiforrott, kialakult értékrenddel rendelkezõ és tapasztalt partnerre találnak. Aki megbízható és már nem biztos, hogy minden esetben a farka után megy. A tapasztalatok kimondottan elõnyösek, ha a lány párkapcsolatai és szexuális élményei terén még mindenek elõtt áll. Ha ugyanezt analitikusabb oldalról nézzük meg, a lány részérõl lehet egyfajta apakomplexus, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekkorából hiányzott az apa sõt talán épp ellenkezõleg. A lány viszonya az apjával olyan jó, hogy azt az erõt, tapasztalatot, oltalmazást, magabiztosságot, határozottságot a párkapcsolatában is szeretné megkapni, ami valljuk be õszintén, leginkább harmincon felül gyakoribb. A férfi esetében annak az oka, hogy tizenéves lányt választ származhat egy kamaszkori hiányérzetbõl..., késõn kezdett nemi életet és kimaradt az életébõl az az érzés, milyen tiniként szerelmesnek lenni, és milyen tiniként a szexuális élet és azáltal, hogy egy tinilányt választ, kicsit õ maga is megfiatalodik és bepótolhatja a kimaradt érzéseket. Természetesen minden eddigi állításomra erõsen vonatkozik a vastörvény azaz "minden esetben tisztelet a kivételeknek". Egy 15L & 33F azért jó kombó, mert mindkét félben van valami, ami a másiknak kellhet. És ezáltal kiegészítik egymást és mindkettõnek jó. Pláne ha mindez mindkét félnél szeretettel, netán szerelemmel társul. A férfi részérõl az a minimum, hogy nagyon vigyáz a lányra, de ettõl még a kiskorú lány szüleinek teljes joga van beleszólni a lány döntéseibe. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az idõ mindkét fél feje felett elhalad és amikor a lány még mindig csak 20 éves lesz, a férfi már 38. Amikor a lány mondjuk 28 évesen gyereket szeretne, a férfi már 46. És amikor a lány már nõvé cseperedve belép a harmincas éveibe, amikor a hormonok által újra olyan erõvel kezdi kivánni a szexet, mint tinikorában, a férfi már az ötveneseiben lesz. :)
Nem tudooom, de szerintem ezt hagyjad! 15/l
De te egy kislány vagy õ meg felnõtt férfi! Mit tudsz te nyújtani neki? Semmit! Nõj már ki az álomvilágodból.
A kérdező hozzászólása: ö akar velem leni meg síratam mikor úgy mond le akartam zárni ezt ara gondoltam csak meg fektetni akar de nem mert már rég meg tette volna akkor szeretem öt az a baj és õis engem
Tényleg baj hogy neki sincs több esze mint neked. 34/F
A manusz egy szerencsétlen te meg egy tipikus naiv, butus tini vagy. 5 év múlva sírva röhögsz majd ezen a kérdéseden. Komolyan azt hiszed, hogy 33 évesen egy 15 éves minden vágya? Ha igen az se jobb, mert akkor vele komoly gondok vannak. De ne is hallgass ránk, te úgyis okosabb vagy..
A kérdező hozzászólása: az az hogy énis szeretem õtt sajnos és lehet igazatok van de akkor meg mit tegyek az érzeseimel és vele ???
Dehogy szereted.Ez csak fellángolàs. Akkor szereted ha igazán emberileg is ismered és elfogadod de ez nincs meg. Szakìtsd meg vele a kapcsolatot és keress egy normális korodbelit.Ha utánadjön akkor szólj apádnak.

15 éves vagyok. Tegnap megtudtam, hogy sose lehet gyerekem. Hogyan dolgozzam fel?

Legjobb válasz: 15 évesen ezt felejtsd el ahogy van nem 1 nem is 2 olyan ismerõsöm van,akiknek ezt mondta a doki,és most meg ott szaladgál a baba körülöttük... 15 vagy...még ha azt mondják,h méhed sincs,azért nem lehet,nagyjából 15-20 év mire ketyeg a biológiai órád,addig hatalmasat fog fejlõdni az orvostudomány,lesz gyereked ne félj

Jah, csak ennyi? Ez ki se lett rendesen vizsgálva. Egy ilyen eredménynek ne higgyél... De azért egy kivizsgálás ajánlott lenne az esetedben.
15 évesen ezt felejtsd el ahogy van nem 1 nem is 2 olyan ismerõsöm van, akiknek ezt mondta a doki, és most meg ott szaladgál a baba körülöttük... 15 vagy...még ha azt mondják, h méhed sincs, azért nem lehet, nagyjából 15-20 év mire ketyeg a biológiai órád, addig hatalmasat fog fejlõdni az orvostudomány, lesz gyereked ne félj
keressetek másik dokit ha megmondod melyik város, akkor tudunk is mondani jót olyan nincs hogy nem magyarázza el értelmesen hogy mi is van
kérd meg az orvost hogy magyarázza el normálisan miért nem lehet
Ne félj :) az orvosok sem tökéletesek , így mindent nem tudhatnak . Hidd el , hogy lehet majd gyereked , csak hinned kell benne . Semmi sem lehetetlen , így az sem lehetetlen , hogy majd gyerekeid lesznek :) Sok mindenre mondták már az orvosok , hogy lehetetlen és mégis tévedtek . Ne félj , minden rendben lesz ! :)
Szija! Nézd nem tudom, hogy milyen doki volt vagy hogy mit csinált. De egy biztos, azt, hogy lehet e gyereked vagy sem egy termékenységi vizsgálattal lehet csak valamilyen szinten eldönteni. Ahhoz, hogy meddõ légy nagyon súlyos méh vagy petefészek(mind a 2!!!!!) károsodásnak kell vagy kellett fellépnie. Ezt egy ránlzek azt kész, sz*rnak se elég. Így max azt lehet megmondani, hogy gyantáztad e hasad: ) Nem vagyok orvos de anyum egészségügyi fõsulira járt és én írtam neki vagy hallgattam a szakdogáit. Nem tudok mindent de ilyen téren rendkívül informált vagyok. Nyugodj meg kicsit. Menjetek el RENDES!!!!! Nõgyógyászhoz és kérjetek egy termékenységi vizsgálatot. Az majd megmondja, hogy mi is van.
minimum 5 csajt ismerek (én a 6.) akik kb minden hónapban megkapják a sürgõsségin azt a bizonyos szurit amit te is kaptál...ez nem azt jelenti, hogy nem lehet gyereked...amíg nem áll be 100%ig a menzeszed(az egyik csaj még 18évesen is vitték szurira mert õ nem akart fogamzásgátlót szedni...az helyrerakja, mióta szedem, azóta nem voltam egyszer sem és nem is véreztem olyan durván egyszer sem..) de...15évesen kiderült, hogy nem lehet gyermekem mert születési rendellenességem van (kétszarvú méhem meg mégvmi) és azóta voltam 2 genetikusnál meg egy rakat nõgyógyásznál...és kiderült h 2 mûtét és veszélyeztetett terhesként de lehet gyerekem...szóval nem kell ezt úgy feladni...15évesen kicsit megrázott a dolog(most 20 vagyok) és eléggé leomlott bennem egy világ..aztán anyum mondta h ha neki lett gyereke(neki is 2szarvû méhe volt de a durvább verzió) akkor nekem is lesz...úgyh nem kell ezt olyan gyorsan feladni..mindent lehet csak akarni kell...meg hinni benne..ha ez a 2 megvan, senki nem tántoríthat el^^ úgyh fel a fejjel^^
Honnan tudtad meg? Mit mondott az orvos? Milyen vizsgálat volt?
Az orvosok nagy pa**sztok tudnak lenni néha. Nekem 16 évesen azt mondta az iskolaorvos, hogy menjek el csipkeverõnek, vagy valami hasonlónak mert elég rossz a szemem, és ezért nem ajánlja hogy fõiskolára menjek, azóta lediplomáztam és még mindig látok. :) Nem kell félni, bátran utána kell járni a dolgoknak.
"Ha nem arrol van szo, hogy nem termelsz sejteket, akkor nincs olyan problema, amit ne lehetne kesobb athidalni!" Remélem ezt az oltári nagy baromságot te sem gondoltad komolyan. Értem én, hogy meg akarod nyugtatni a kérdezõt, de hülyeségeket azért nem kéne írni.
Sürgõsen keressetek egy másik nõgyógyászt. Nem is orvos az ilyen. A nõvéremnek is azt mondta egy hasonló "orvos" soha nem lehet gyereke. Na most már két unokája is van. Sok sikert és nyugodj meg. mert ha bebeszéled magadnak pszichésen nem jó dolog. Ha a babádat ringatod majd nevetsz az egészen.
A kérdező hozzászólása: Most mi van? Akinél voltunk Miskolcon azt mondta nincs semmi baj. Tegnap elmentünk ahoz az orvoshoz aki azt mondta, hogy nem lehet és azt mondták a recepción, hogy nem rendel. Felmondott. Most akkor remélem tényleg lehet.. Magam sem tudom mi van!!
Passz. Miért nem kérdeztétek meg azonnal a dokitól, hogy és miért is gondolja hogy soha nem lesz gyereked? Vagy a másodiknak elmondani hogy mi volt, hogy fájt a hasad, hogy sürgõsségin voltál, hogy kaptál egy szurit és hogy azt mondták nem lehet gyereked. És megkérdezni hogy szerinte mire alapozta ezt az elõzõ doki? Kérdezni kell és kapsz választ, de ha nem kérdezed akkor lehet átugorja a magyarázkodási fázist - ami nem mindig jó dolog.
megint elõzõ. Közben rájöttem hogy a válaszodra válaszoltam és nem a kérdésre. 1.Nah szóval elõször is csináld azt amit elõbb írtam. Tudd meg hogy mire alapozta ezt a kijelentést. 2.Akkor a pánik. Ezt jobb minél hamarabb letudni. Mint már itt is mondták sokaknak van gyereke akikre anno azt mondták nem lehet. 3.A hit. Sose veszítsd el a hitet/reményt, nevezd ahogy akarod. 4.Az orvostudomány rapid sebességgel fejlõdik. Csak hogy érzékeltessem, az én 2007-es kiadású könyvem óta már annyi mindent felfedeztek, hogy nem elég a könyvet megtanulnunk, és az azóta felfedezett dolgokat az elõadásban adják le...3 év. 5.Én mondjuk Istenhívõ ember vagyok, és úgy gondolom hogy semmi sincs ok nélkül - sokáig tagadtam Istent és mindent, de az életút alatt amit bejártam ezt a következtetést szûrtem le. Lehet hogy végül valóban nem lehet gyereked és ezért örökbefogadsz valakit, egy kisgyereket és te is megváltoztatod az õ életét és vica versa. Lehet azért van mert máskülönben ti sosem találkoztatok volna... Egyébént még ne lovagold magad nagyon bele a dologba most derítsétek ki az okokat, az esetleges kezeléseket, és ha szükséges járj szurira. De nehogy elhagyd magad ezért! Menj el a csajokkal shoppingolni, moziba, nem szabad hogy ez a dolog túlnõje magát rajtad és megbénítson. Élj!
Szia. Kezdetnek azzal kezd, hogy az egész képtelenséget elfelejted úgy, ahogy van. Egy szuri után nem lehet rögtön megállapítani, hogy "hány óra". Engem egy évig kezeltek, mire lett valami belõlünk... Igaz, én dupla olyan idõs vagyok, mint te. És persze, hogy nem lehet gyereked, mert mindenki újszülöttet, vagyis babát szül, és csak késõbb lesz belõle gyerek. Az orvosok megjegyzéseit pedig a legjobb, ha elereszted a füled mellett. Nekem is mondtak már sokmindent, szerintem ettõõl érzik olyan fontosnak, nélkülözhetetlennek magukat. Attól, hogy ijesztgetik a jónépet... És a sose is tág fogalom. Ha csak egy szurit kaptál, az akár lehetett valami görcsoldó a hasadra, vagy ilesmi, és lehet, hogy a sose csak egy két hónapra vonatkozik, mert a szurival esetleg arra az idõszakra vonatkozó fogamzásgátlást kaptál, például. Szerintem mindenképpen váltsd le gyorsan ezt a rémtörténetekkel riogató dokit, és keress egy másikat, akár másik egészségügyi intézményben. (Mármint ahol nem ismerik az elõzõ dokidat). Sõt, azzal sem vesztesz semmit, ha a biztonság kedvéért egy harmadik dokit is meghallgatsz, az egyiknek már csak lehet valami ötlete a megoldásra... Sok szerencsét, és fel a fejjel!
Na látod. Nem kell hinni az ilyen hülye orvosoknak. Lehet gyereked. Mondom, az egyik orvosom szerint fél szememre megvakultam. Egy szöcskelabda dobta ki a jobb szememet, valami 1 évig csak napszemüvegbe bírtam kimenni az utcára, annyira bántott a fény. Még a baleset után rögtön meg is akarták mûteni csak olyan állapotba voltam, hogy altatni kellett volna, abba meg nem mentünk bele. Így engedtek el olyan feltétellel, hogy kötelezõen 1 évig otthon leszek napszemüvegben fénytõl lehetõleg óvva. Így "állítólag" csoda folytán, de teljesen 3 év alatt felépültem mindenféle mûtét stb. nélkül. És még mindig jobb a látásom mint átlagosan a korombelieknek (17-19 év). Se szemüvegem se lencsém. Még egyszer leírom, meg akartak mûteni, mert az orvos szerint ha nem mûtenek meg megvakultam volna nagyon de nagy eséllyel. Rólam meg azt kell tudni, hogy nem hiszek sem a csodákban, sem a véletlenben. Állítólag - a jelenlegi háziorvosom szerint - hibásan állapították meg a diagnózist, helyesen döntöttünk a nem mûtés mellett.
érdemes az ilyen dolognak jobban utána érdeklõdni, én nagymamámból indulok ki, hogy egyik kórházban eltörték a lábát akkor nem vették észre sem, majd átkerült egy megyeszékhelyen található kórházba, ott sem vették észre, végül Szegeden tûnt fel nekik, hogy jééé ennek a néninek eltört a lába és két kórház eddig észre sem vette.... szal magyar egészségügyi rendszerrõl ennyit. azért írtam ezt le, hogy nem feltétlen kell rögtön az elsõ szóban megbízni és hinni neki
Ne izgulj! Ha nem arrol van szo, hogy nem termelsz sejteket, akkor nincs olyan problema, amit ne lehetne kesobb athidalni! Nekem seb van a mehfalamon (fiatalkori mutet), ami miatt csak lombikprogrammal mukodhet. Hormonalis, vagy sejtmegtapadasi gondokra meg van gyogyszer! A mi csaladunkban nagyon sok nonek mondtak, hogy felejtse el a gyereket, es megis mindenkinek van csaladja (egyiknek harmas ikrei szulettek) :) )) Csak ne add fel! Es figyelj arra, hogy ezentul ne fazz fel (ne ulj hideg kovon, derekad mindig legyen eltakarva a szel elol stb.)
de hogyan tudtad meg??? jujj neijeszgess....énis 15 vok
A kérdező hozzászólása: Van méhem de azt mondta az orvos, hogy nem lehet! Nõgyógyászati volt, mert szörnyen fájt a hasam ordítottam és mintha ketté szakadtam volna.. így bementünk a sürgõsségire de nem értem... mert pár perc volt, kaptam 1 szurit és elmúlt a fájdalmam most akkor még van esély?
persze hogy van, nyugi még ha tegyük fel olyan bajod van amitõl most nem is lehet, de 10-20 év mulva simán kezelik majd azt amit ma nem tudnak... és gondolom nem most rögtön akarsz babát...
A kérdező hozzászólása: hát nem... de akkor most lehet átvert? vagy "elnézte"? nem tudom mit higgyek... anyu se tudja megmagyarázni, hogy miért nem mert nem mondott neki semmit az orvos csak annyit, hogy most vigye haza a gyermeket és nyugtassa meg :(
Ilyet egy orvos ötperces vizsgálat vagy kezelés után nem mond. Mielõtt ilyesmit kimondanának, hosszasan kell vizsgálni, hogy megállapítsanak egy diagnózist. De kellett, hogy adjon egy kezelõlapot, amin feltünteti a végzett kezelést és a diagnózist. Teljesen nyilvánvaló, hogy el kell menni egy másik, rendes orvoshoz és végigbeszélni. Minél hamarabb.
Ez butaság! Ne törõdj ilyen 5 perces vizsgálatokkal. Én meg elviekben a fél szememre vak lettem 11 éves koromban, gyakorlatilag nekem van - még sérült szemmel is - az egyik legtökéletesebb látásom az osztályba. 18F
Szerintem menj másik orvoshoz, hátha vele jobban lehet beszélni. Talán majd minden kérdésedre választ kapsz.
A kérdező hozzászólása: Anyukám kapott jövõhét keddre idõpontot egy másik orvoshoz Mickolcon! Remélem sikerrel járunk..
hali! esetleg beírhatnád ide, mit írtak a leletre, meg tudnám mondani konkrétan mit állapítottak meg. de ilyen gyors vizsgálat után egyértelmûen ezt kijelenteni a legnagyobb marhaság. nyugodj meg, hogy ez nem így megy. egyébként a barátnõmnek is mondogattak ilyet anno 14 évesen mert sokszor volt felfázva, most 20 éves és semmi baja.
miskolcon dr steinhoffer-hez menj, aranyos, kedves doki, semmelweisben is rendel (ott ingyen), magánredelõje pedig a villanyrendõrtõl feljebb van ahogy mész a népkert felé (ott pénzért)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Persze :) Én 14 éves vagyok és nekem 20 éves pasik jönnek be..
Normális. Bár az, hogy 11 évesek tetszenek, már kicsit fura, 13-tól ok.
A kérdező hozzászólása: köszi ás várom a további kommenteket
#2 Ezzel már leírtad magad... -.-"
Ha azt nezzuk en 14 eves csaj vagyok Es a 22 eves pasik is bejonnek ezert leszoktak nezni d leszarom oket

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!