Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok, a mellem (72 db)

Ha most 75-ös melltartót hordok akk mennyi a valószínűsége h megnő a mellem akár 80-as-ra? Most 15 éves vagyok vagy meddig nő egy nőnek a melle?

Legjobb válasz: még nõhet, sztem meglesz az 80-as, mer a 80 az a hátadat jelenti, ha 15 évesen 75ös hátad van, akkor pár év múlva valszeg 80as lesz, mivel gondolom nemfogsz akkora maradni mint most 15 évesen. hogy a kosár méreted nõ e...valszeg azis fog. gondolom most olyan B-s körül lehetsz. ezígy arányosnak tûnik, mivel mégcsak 15 vagy, valszeg a hátaddal együtt nõ majdmég a melledis egy kosárnyit. szerintem.

még nõhet, sztem meglesz az 80-as, mer a 80 az a hátadat jelenti, ha 15 évesen 75ös hátad van, akkor pár év múlva valszeg 80as lesz, mivel gondolom nemfogsz akkora maradni mint most 15 évesen. hogy a kosár méreted nõ e...valszeg azis fog. gondolom most olyan B-s körül lehetsz. ezígy arányosnak tûnik, mivel mégcsak 15 vagy, valszeg a hátaddal együtt nõ majdmég a melledis egy kosárnyit. szerintem.
Nem biztos, hogy nõ a mell alatti méreted. Nekem pl. 15 évesen nagyobb volt mint 18 évesen, pedig kilóban nem voltam akkor sem több. INkább csak átalakultak a testarányaim. Ha mondjuk úszni kezdesz vagy evezni, akkor nyilván szélesedni fog a hátad, így a mell alatti méreted is. A kosárméret kb. 16 éves korig még nõhet, utána már nem jellemzõ.
a szám tehát a 75 vagy a 80 a mell alatti kerületet mutatja nem a melled méretét a mell méretét a kosár mutatja vagyis A, B, C, D stb. Én most 19 éves vagyok és jelennleg 80/D a melltartó méretem deebbe is már épp beleférek, tehát sokáig. Meg aki már szült gyereket azt mondja hogy akkor is sokat válltozik. Pontosan nem lehet megmondani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: értem:) köszönöm szépen!!
hülyeség hogy 16 éves korig nõ a kosárméret, néha megáll de lassan 20 leszek és nem rég nõtt a mellem.
énmeg 24 vagyok és nemrég nõtt...de nem híztam és vékony vagyok
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

14 éves korom óta cigizek. Akkor kezdtek el nőni a melleim de azóta se.15 éves vagyok napi egy dobozt szivok. és a melleim ugyanakkorák mint 14 évesen kicsik. Ha leszokok nőhetnek?

Legjobb válasz: A 3.válaszoló kicsit ellentmondásba keveredett saját magával,mert ha vannak szülei,akkor nem árva,ergo nem haltak meg 30 évesen,mégis 15-16 éves koruk óta dohányoznak.Ha megteheted,valóban hagyd abba a cigit,mert semmi jó nem származik belõle,de nem hinném,hogy így le kellene húzni egy dohányost.Mellek kontra cigi,semmi köze a kettõnek egymáshoz.

A 3.válaszoló kicsit ellentmondásba keveredett saját magával, mert ha vannak szülei, akkor nem árva, ergo nem haltak meg 30 évesen, mégis 15-16 éves koruk óta dohányoznak.Ha megteheted, valóban hagyd abba a cigit, mert semmi jó nem származik belõle, de nem hinném, hogy így le kellene húzni egy dohányost.Mellek kontra cigi, semmi köze a kettõnek egymáshoz.
Sz.tem a kettõ nem függ össze..szívd csak nyugodtan a napi 1 dobozt majdcsak belehalsz...
sztem meg ne azért hagyd abba, mert csúnyák lesznek a meleid, hanem mert 30 évesen tüdõrákban fogsz meghalni, és nem viccelek!komolyan nem értem a sok fiatalt, egyébként én is 15 éves vagyok, nekem apum, anyum cigiznek 16 éves koruk óta, de nekem eszem ágába sincsen, h cigizek!mire jó, de télleg??ja mert te most olyan menõ vagy, h cigizel, és ezzel felvághatsz a a fiúknál.fúúúj szánalom az egész, !!
Akkor nõhetnek igen. A dohányzás gátolja és csúnya csoffadt melleid lesznek. Hagyd abba sürgõsen.
íj a 3 válaszolo nagyon okos;) csak egy kib***ot bajom van ezzel, h tod nem mindenki azér szív h ezzel felvágjon hanem mert jolesik neki és mer rá van szokva, és ezt az antidhonyos kijeletnétst majd ako mond amikor a halálos ágyodban fexel és valoban nem dohányoztál;)
jujjjjjde jót nevettem:) De hogy fog már nõni neked!:) hihihih
Na íme itt a tökéletes példa arra, hogy visszatart a tsti fejlõdésben, ha valaki gyerekkorban kezdi a cigizést. nem hiába nem árusítható cigi elvileg 18-. kiscsillag, most erre mit mondjunk? nagyon valószínû, hogy a cigitõl csökkent a melleid növekedése. ezért megérte bagózni? ha abbhagyod lehet, hogy újra nõni kezd, de az is lehet, hogy nem. hagyd abba, mielõtt még gégerákot is kapsz.
lol én ezt fordítva tapasztaltam:) Én aki nem dohányoztam kicsi mellekkel szenvedek nap mint nap, dohányos barátnõim pedig szép méretesekkel rendelkeznek:D nekem mindenki azt mondja szokjak rá, attõl megnõ, mert így legalább a cigizésen vezetem le majd a stresszet... Érdekes...Mostmár sztem "túl öreg" (21) vok ahhoz h elkezdjem:)
én is 14 évesen kezdtem, és képzeld, nõttek a melleim..de ki tudja, hogy gátolja e a cigi, vagy nem? én azt mondom mindenképpen hagyd abba, amíg tudod, mert késõbb sokkal nehezebb lesz, és lehet akkor se fog menni, ha le akarod rakni...
A kérdező hozzászólása: én enm azért kérdeztem h leoltasanak h menöségböl cigizeek mert egyáltallán nem... Nyomos okom wan rááá... nem társaságba cigizek.. hanem ootthon egymagam... és ne másról irjatok hanem amiröl kérdezek.. :D kösz.
alkattol is függ de amugy nõhet ja

15 eves vagyok es megereszkedtek a melleim. Mit tegyek? Szeretnem hogyha irnatok jo mellgyakorlatokat vagy valamit.

15 eves vagyok es az a gondom h megereszkdtek a melleim es csikosak. De ez mar nem most tortent igazabol mar eleg regota van. En eleg hamar fejlodtem mar alsoba eleg nagy volt a mellem. En arra gondoltam h attol lehet h mikor mar toppot kellet volna hordanom akor meg nem hordatam semit es mikor mar melltartot kellet volna akor meg meg csak toppot hordatam. Ezt igy utolag gondoltam vegig. De nem biztos h ettol van. Szeretnem ha irnatok hatasos melltornakat ami segitene h ne logjon a mellem vagy valamit csak segitsetek leci:( . (felek hogyha majd mar arra kerul a sor h sex akkor el fog undorodni tolem a pasim ez miatt)

Legjobb válasz: 15 évesen nekem is ugyanez volt a problémám, de így utólag visszagondolva, nem is lógtak annyira a melleim! :D Egyébként a fekvõtámasz csodákra képes, nagyon jól megemeli a melleket. Persze, nem az olyanoknak, akik már sajnos a köldökükön hordják. ;)

15 évesen nekem is ugyanez volt a problémám, de így utólag visszagondolva, nem is lógtak annyira a melleim! :D Egyébként a fekvõtámasz csodákra képes, nagyon jól megemeli a melleket. Persze, nem az olyanoknak, akik már sajnos a köldökükön hordják. ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot már el is kezdtem. remélem sikerül:D

15 éves lány vagyok, a mellem elég kicsi, 70/B-s... Fog még nőni, vagy ekkora marad?

Legjobb válasz: Nyugi, van még idõd! De azért csodára ne számíts... Én 15 évesen lettem nõ, igaz nem sokat, de nõtt a mellem. Nekem akkor még melltartót se lehetett venni, most 80/B-s, 21 vagyok.

Nyugi, van még idõd! De azért csodára ne számíts... Én 15 évesen lettem nõ, igaz nem sokat, de nõtt a mellem. Nekem akkor még melltartót se lehetett venni, most 80/B-s, 21 vagyok.
15 évesen 80B-s??? :O Örülj neki! Én most vagyok 21 és 80C-set hordok!
Bocsi 70B-s! Csak már fáradt vagyok!

Meddig fog nôni a mellem? 15 éves vagyok és már a 70D melltartò is kicsi. Mi ez már? E-s kell vennem vagy mi?

Fùùj..

Legjobb válasz: Látszik, hogy még picit gyerekként fogod fel a dolgokat. 15 évesen a 70B nem túl nagy, én mondjuk 18 vagyok és 75B-s melltartót hordok, na de ez legyen az én bajom :D Szerintem ne ess kétségbe, természetesen nõni fog a melled még, de nem hiszem, hogy elérnéd az E kategóriát, sõt, a D-t sem szabályszerû. Ez attól is függ, hogy a felmenõid milyen méretekkel rendelkeznek, valószínûleg te is közel olyannal fogsz rendelkezni, DE ez sem szabályszerû. :) Várd ki a végét, ezt a fújolást meg fejetsd el...

Látszik, hogy még picit gyerekként fogod fel a dolgokat. 15 évesen a 70B nem túl nagy, én mondjuk 18 vagyok és 75B-s melltartót hordok, na de ez legyen az én bajom :D Szerintem ne ess kétségbe, természetesen nõni fog a melled még, de nem hiszem, hogy elérnéd az E kategóriát, sõt, a D-t sem szabályszerû. Ez attól is függ, hogy a felmenõid milyen méretekkel rendelkeznek, valószínûleg te is közel olyannal fogsz rendelkezni, DE ez sem szabályszerû. :) Várd ki a végét, ezt a fújolást meg fejetsd el...
Elsõ, a kérdezõnek mar most kicsi a D! Kérdezõ, ezt egy fotóról egyértelmûen meg tudnánk állapítani, jöhet akár privibe is! :)
akkor jönn a dupla D ! am testesebb is vagy? mert ha fogynál cicid is fogyna... am meg ha nagyon zavar meg lehet müttetni mond az orvosnak h fáj tölle a hátad meg ilyenek és ezt a orvosikassza fizetné ugy..:)
Igen, (a te esetedben sajnos, de) nõhet. Akár 20 éves korodig is, plusz még egész életedben változhat. 18 éves kor felett lehet kisebbítõ mûtétet végeztetni, ha pl.: a hátad nem bírná. 3-as! 70-es háttal hogy lenne már nagydarab?
Úúú sajnállak :(( Szerintem elõbb-utóbb keress fel egy ortopédet, mert kétlem, hogy a hátad bírni fogja.
1. valamit félrenéztél:D amúgy lehet hogy fog nõni, én se szeretem az enyémet pedig kisebb a tiednél, 85C de utálom..sokkal jobb lenne kisebb. meg hát ha genetika akkor sokat nem tudsz ellene tenni, max megmûtteted.
Hú, 70-es hát és D-nél nagyobb kosár? :DD Az nem kis látványosság!!! :DD Megnéznélek! :D Sokan bámulnak meg emiatt?? :D Na de azért ez megkeserítheti az életed! Gerinced izmai, hátizmok, mellizmaid meg nem tudom mi... Szerintem muszáj lenne edzened, hogy ezt a terhet egészségesen tudd viselni! :) És olvass utána a dolgoknak mindenképp! Sportolj olyat, amire neked van szükséged! :) Orvos se lenne rossz, õ tudná megmondani igazán, hogy mire lenne szükséged! :)

15 éves vagyok, és nagyon kicsik a melleim. Mit tegyek? Van olyan étel vagy egészséges módszer amivel nőhet?

Legjobb válasz: Dehogy, semmi. Csak a szike. Azt kapod amit örökölsz. Nekem 14 éves koromtól 75b a mellem, 26 vagyok túl vagyok terhességen, szoptatáson, de akkor sem nõttek meg. Mit tegyél? Fogadd el, ugyanis mást nem tehetsz.

Dehogy, semmi. Csak a szike. Azt kapod amit örökölsz. Nekem 14 éves koromtól 75b a mellem, 26 vagyok túl vagyok terhességen, szoptatáson, de akkor sem nõttek meg. Mit tegyél? Fogadd el, ugyanis mást nem tehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :DD
Jaja! Kedves kérdezõ! A melleiddel kapcsolatban nem inkább fiúk véleményét kéne kérdezni? OK. tudom, hogy az alapkérdés kajára vonatkozott.
Miért nem baj, hogy a 11:25-ös válaszoló írt ide? Miért csak az a baj, ha én írok?
3. Te most férfi vagy? mert nõként is irogattál...
Hello! Nem a melleid miatt fogunk vagy nem fogunk szeretni ill. nem amiatt fogunk vonzónak tlálni. Az csak extra, de nem szempont. Egyébként tényleg nõhet még, de, ha nem nõ, az se zavarjon. - 31 éves fiú voltam (vagyok és leszek)
Nekem*
Fogamzasgatlotol nejem tök sokat nött:) 25/L
Szerintem meg ne zavarjon. Nem ettõl leszel szép vagy ronda. Ne hidd azt, hogy a két lábon járó tejcsárda olyan szép. ;-) Egyébként meg fiatal vagy, még simán nõhet.
6\9 es , nõ vagyok csak félreìrtam:) "nejem" et ìrtam "nekem" helyett...de javìtottam is.
Ennél nagyobb bajod is lehet, ha 15 évesen fogyókúrázol. Fõleg, ha idióta módon.
Hát figyelj. Én is 15 évesen kezdtem fogyózni. Elsõ körben fogytam 10 kilót. Sokkal kisebb lett mindenem. Aztán fogytam még 12 kg-t. A mellem nem nõtt meg. De ez ne vegye el a kedved. Nekem akkor amikor kövér voltam, nagy volt. Mostmár olyan közepes, vagy inkább kicsi. ez van. amúgy 170 cmhez voltam 79 kiló, most meg 58, 60. szóval egy kicsi visszajött a 4 év alatt. neked mik a paramétereid? 18L
énis 15 vagyok, fogytam 6kilót, kis mellem volt eddig is, de még kisebb lett de sztem fog még nõni, nagyonnagyon remélem!! de am én is kiváncsi lennék..
A mell zsírszövetbõl van. Több zsír, nagyobb mell. A vékony lányoknak általában kicsi mellük van. Persze genetikától is függ. Ha anyukádé és ha van nõvéred, az övé nagy, akkor még reménykedhetsz. Ha nekik kicsi, neked is az marad valószínûleg.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló! nem idióta módon fogyókúráztam, és nem is vittem túlzásba, mert kb egy fél év vagy háromnegyed év alatt ment le 8 kg. kb 177-78 cm magas vagyok, és 70 kg :) sok mindenkitõl hallottam már, h nõhet 18 éves korig, de mindig változik mell :)
jaj ..és ha nem nõ? nem szép az ha valaki playboyba illõ mellekkel mászkál ..és szerintem nézz szét a családodban ... anyudnak mekkora ? és a mamáidnak ? kire hasonlítsz ?
A kérdező hozzászólása: édesanyámnak nagyobb melle volt, de mondjuk nem rég õ is fogyott, és neki is kisebb lett... közepes körül van...
Nem jönnek be a nagy mellû csajok.. F/17

15 éves vagyok és nincs mellem. Szerintetek fog ez még nőni? A családomban minden nőnek nagy van.

Legjobb válasz: Persze hogy fog nõni, kb. 20-21 éves korodig. Ne aggódj, mert nem a melled méretén múlik a szépséged. Kis mellel is nagyon szép lány lehetsz. Ha nem baj, fiú vagyok. :)

Persze hogy fog nõni, kb. 20-21 éves korodig. Ne aggódj, mert nem a melled méretén múlik a szépséged. Kis mellel is nagyon szép lány lehetsz. Ha nem baj, fiú vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de azért eléggé zavar.....

15 eves vagyok es mar 1 hete faj a mellem ha hozzaerek es feszit, meg viszket mert van?

Legjobb válasz: hm. én ilyet utoljára 10-12 évesen éreztem, amikor el kezdett nõni a mellem. De persze terhes még nem voltam, szóval az is szóba jöhet akár :)

hm. én ilyet utoljára 10-12 évesen éreztem, amikor el kezdett nõni a mellem. De persze terhes még nem voltam, szóval az is szóba jöhet akár :)
Az is lehet hogy csak meg fog jönni.
Lehet meg fog jönni a menstruációd.
Szerintem is emg fog jönni, nekem is szokott elötte fájni
A kérdező hozzászólása: szuz vagyok menstruaciom mar 1 eve van
A kérdező hozzászólása: hja elolvastam de nm johet a menstruacio mert kb 1 hete jart le

HELP! 15 éves vagyok és 75/D a mellem 165 cm magas és 60 kg. mit kéne csinálnom hogy legalább egy méretet lefogyjon a mellem 75/C-re?

tök cikinek érzem megem bikinibe pls sgitsetek...kaja szempontjábol bármiről lemondok..segitséég:'(

Legjobb válasz: képet tudnál feltölteni?? :) kíváncsi vagyok megalapozott-e a véleményed! :) amúgy a sport az úgy tudom (sajnos) apaszthatja a mellet feltöltõ zsírszöveteket. pl. úszás, aerobik, torna, stb. Étkezésben meg aki sok salátát, és kevés szénhidrátot eszik. De úgy sejtem nem megalapozott a fogyási vágyad :) 27/F

képet tudnál feltölteni?? :) kíváncsi vagyok megalapozott-e a véleményed! :) amúgy a sport az úgy tudom (sajnos) apaszthatja a mellet feltöltõ zsírszöveteket. pl. úszás, aerobik, torna, stb. Étkezésben meg aki sok salátát, és kevés szénhidrátot eszik. De úgy sejtem nem megalapozott a fogyási vágyad :) 27/F
Mozogj sokat, de ne fogyókúrázz!
Azért ne fogyókúrázz, mert a magasságodhoz nagyon is jó a súlyod!
Örülj inkább neki, hogy ekkora. 15 évesen tényleg cikinek érezheted, de késõbb nem fogod szerintem.
Nehogy lefogyasszad már, meg vagy zavarodva? Pont egy ilyen libának adott a természet, aki majom ahhoz hogy örüljön neki!
A franc nem kíváncsi az anyjára!!! Esetleg helyette pótolhatod:) (fõleg bikiniben - arc nélkül)
//*itt a második hozzászóló újra: *// Hát inkább szép nagy legyen az a fejlõdésben lévõ szép Mellecskéd ;) mint lógós tejeszacskó, , fúú azt nagyon nem szeretjük... De a széép nagyot azt bizony Igen ;) tölts már fel egy képecskét róla, hadd lássuk!! :) :) http://www.kepfeltoltes.hu/
Kezdjél el úszni és csináld rendszeresen! Ha ciki a bikini, hordj fürdõruhát!
valószínû hogy igen, de ne ez legyen a fõ gondod! Örülj neki, mert ami most teher, az lesz majd késõbb a gyönyör egyik forrása! Hidd el!
A kérdező hozzászólása: értem..de ha rendszeresen sportolok/kondizok akk kissebnek fog tünni??
Nehogy megõrülj már!!! A leírtak alapján teljesen rendben vagy. De! Ha el kezdesz fogyózni, a melled összeesik, és 3 év múlva azon fogsz itt nyivákolni, hogy a hajdan volt szép és nagy melled helyett két kipukkant tejeszacskó van! Aki mellre fogyózik azoknak a 90%-nak oda lesz a nagy feszes melle és az VISSZAHOZHATATLANUL lógni fog! Lehet hogy most zavar, de 3 év múlva nem gyõzöl a természetnek hálát adni azért, hogy arányos az alkatod, és nõies vagy! Inkább nagyon vigyázz rájuk, a sportolás mindennek használ, de éhezéssel ne tedd tönkre azt, amiért mások éveket adnának az életükbõl - de nem lehet!!! Nincs visszaút!
A kérdező hozzászólása: miért ne fogyókúrázzak??
A kérdező hozzászólása: jo de én most is jol szeretném érezni magamat..mitcsináljak???
A kérdező hozzászólása: ://

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!