Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok, és mikor nem (146 db)

15 éves vagyok és még nem volt pasim. De azt mondják hogy nem vagyok ronda! Most akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Hogy mit tegyél? Egyszerû: semmit! Rengeteg ember megy tönkre lelkileg gyerekkorában a szerelem miatt. Nem azt mondom, hogy veled is ez történne, de benne van a pakliban. És egy rendes fiút nem csak az fogja érdekelni, hogy nem vagy ronda. A belsõségek is nagyban számítanak. Nem kell eszeveszettül hajkurászni a fiúkat. Ne add magadat könnyen! 15/f

Hogy mit tegyél? Egyszerû: semmit! Rengeteg ember megy tönkre lelkileg gyerekkorában a szerelem miatt. Nem azt mondom, hogy veled is ez történne, de benne van a pakliban. És egy rendes fiút nem csak az fogja érdekelni, hogy nem vagy ronda. A belsõségek is nagyban számítanak. Nem kell eszeveszettül hajkurászni a fiúkat. Ne add magadat könnyen! 15/f
semmit, járj nyitott szemmel, ugyis fog jönni a szerelem
A kérdező hozzászólása: debrece:)
Hol laksz am?
Várj.
Ne légy akkora r.banc, hogy ezt gáznak érezd ennyi idõsen.
Szívesen máskor is! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ!!:D
15 évesen jobb is lenne, ha nem lenne.csak, de tényleg csak akkor, ha valami nagyon nagy szerelem.
nem gáz ha még nem volt majd eljön az ideje
Küldj képet.

15 éves vagyok és még nem jött meg! Mi baj lehet?

Legjobb válasz: Semmi, ha jobban körüljárnád a témát, akkor tudnád, hogy még nem gond. 17-18 évesen már probléma. Addig örülj.

Semmi, ha jobban körüljárnád a témát, akkor tudnád, hogy még nem gond. 17-18 évesen már probléma. Addig örülj.
15-16 éves már érdemes elmenni dokihoz. Tankönyv szerint...
Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor tényleg el kéne menned orvoshoz, bár az sem árt, ha most mész el, hiszen teljesen biztosat csak az orvos tud mondani ha megvizsgált.
2. vagyok. Elõször menj el nõgyógyászhoz, hogy a szervi okokat kizárja, ha ott minden ok, akkor keress fel egy jó endokrinológust! Lehet, hogy azt mondja, hogy még várhattok, de ha olyanok lesznek a hormonértékeid, akkor jobb, ha minél elõbb lát!
sokat stresszelsz? ha igen, akkor ez is lehet az oka, hogy késik.. De gondolom már van fehér folyásod, nyugi nekem is 15 évesen jött meg!

15 éves vagyok és anya nem enged el a barátaimmal. Mit csináljak? :c

a barátommal mennénk és még 2-3 id?sebb haverral. A white angel-re gondoltunk,de anya nem enged el.Ötlet h h lehetne meggy?zni? vagy h hova tudnánk menni?:s

Legjobb válasz: Igaza van anyukádnak. Hívd el a barátodat hozzátok, vagy pár barátnõdet, akiket szintén nem engednek el ilyen buliba a szüleik.

Igaza van anyukádnak. Hívd el a barátodat hozzátok, vagy pár barátnõdet, akiket szintén nem engednek el ilyen buliba a szüleik.
Ez meg a másik :D
Oda be sem engednek...
Te hülye vagy?Mit akarsz már Te is a White Angel-el?Felejtsd el azt a helyet!Jól teszik a szüleid, hogy nem engednek el :D
15 évesen szerintem nem is nagyon kell olyat csinálni, amit a szülõnek nem szabad látnia/hallania. Szerintem ha bementek a szobádba, nyugodtan lehet trécselni, enni-inni, filmezni, zenét hallgatni, netezni, társasozni, kártyázni. Vagy talán piálni és szexelni akartok?
Nincs olyan barátnõd, akinek a szülei beleegyeznek, hogy náluk legyetek? Tényleg nem ellened akarok beszélni, de azt megértem, hogy 15 évesen anyudék nem engednek el Szilveszter éjszaka a barátoddal és az idõsebb haverjaiddal.
A kérdező hozzászólása: jó..én is megértem h nem engednek el..csak akkor találják ki h mit csináljak..:/ am..nincs..mindenki megy el otthonról a szülei meg otthon lesznek:/
A kérdező hozzászólása: nem..csak bulizni.zene maxon meg max 1-2 üveg pezsgõ, de ha anyáék itthon vannak ez esélytelen...:/
A kérdező hozzászólása: de anyáék itthon lesznek..és úgy nem lehet csinálni semmit...
Én is 15 vagyok , és mivel a szüleim mennek szilveszterkor pestre úgyvolt hogy mamáméknál alszok. De szerencse hogy kis városban élek ezért gondolom csak befolyásolta anyumat hogy mégis elengedett. Egyébként mi egy kocsmát béreltünk ki és tölünk kb 200m-re van egy szórakozóhely ahol a barátom lesz, és szemmel tudom majd tartani haha... :) remélem te is rá tudod majd venni anyukádékat. Mond nekik hogy legalább 2-ig engedjenek el és ha van kocsitok kérd meg õket hogy menjenek majd el érted. Talán még megnyugszanak kicsit ha elmondod nekik hogy nem fogsz inni és normális társaságban leszel. :)
Nem fog inni, hanem drogozni fog, és nem lesz normális társaságban :(
Már elmúlt a szilveszteri buli, de tudtommal a white angelbe 18 alatt nem mehetsz be. Sõt én mentem és mindenkitõl kérték a személyigazolványt.
Jézusom, mit csináltál ott ?
Erre nincsenek szabályok. Csinálod amit jónak érzel. Csak ne dugd le a másik torkád a nyelved.
*torkán
Nincsen semmi bajod. Max késõnérõ vagy.
nincs bajod ha meg mindenre feláll, akkor meg pláne
nincs semmi baj, biztos szép egészséges péniszed van ;)
nem értem mi azzal a baj, ha mindenre feláll, ha már kellemetlen mert tényleg MINDENRE, akkor azt úgyis kinövöd, addig meg kitartás
Kamaszkorba természetes hogy sok mindenre feláll a nemi szerv ilyen vizsgálatok már voltak. Akár egy kivillanó nõi mell egy csinos nõ stb.
Én 21 vagyok. Nekem is 14 évesen kb. ekkora volt és sajnos nem is nõtt, pedig azt mondják nõ még akár 18 éves korig is. Abban az életkorban egész nap áll az embernek, ez egyáltalán nem furcsa.
egyszerü elkel menni 1 prostituálthoz!!!! és szexuális kapcsolatot kell vele létesiteni!!! jo szorakozást
A kérdező hozzászólása: és ez mikor fog elmullni ?:S
Szia. Nyugogj meg. Semmi bajod. De éjszakai magömlésed már volt?

15 éves vagyok és még nem volt pasim, mit csinálok rosszul?

Nem vagyok ronda egyáltalán, és mégis az irtó ronda lányokért is érdeklõdnek. Még csak nem is udvaroltak nekem. Nem értem. Viselkedésre fius vagyok kicsit túl hangos és néha túl flegma vagyok de amugy átlagos. 15 évesen még csak nem is csókolóztam. Nem akarok semmit se elsietni de ez már tényleg szar érzés. Jövõre megyek középsuliba, hogy viselkedjek vagy mit csináljak hogy ott találjak vkit?

Legjobb válasz: Mutatsz egy képet?:)

Mutatsz egy képet?:)
Akkor bizonyára a viselkedéseddel riasztod el a pasikat.
Nem hogy az értelmesebb válaszokkal foglalkoznál... Ez a baj veletek lányok, mindig csak a rosszat értékelitek.
Talán mert még nagyon fiatal vagy? Nekem 19 évesen lett elõször barátom. Nincsen önbizalomhiányom, a környezetemben is rengeteg pozitív visszajelzést kapok a külsõmmel kapcsolatban, akár ismeretlenektõl, barátoktól hogy elég szép vagyok, bárhová megyek megnéznek, dicsérnek... Ezt most nem nagyképûségbõl írtam le, de szerintem az a legjobb ha mindenki tisztában van magával. Elõtte nem volt se csók, se semmi senkivel, mert nem akartam elsietni semmit illetve szerintem ezek olyan dolgok amiket a megfelelõ személlyel kell átélni akit tényleg szeretsz. Az hogy ez a bizonyos személy mikor lép be az életedbe azt sosem lehet tudni. Egy a fontos, hogy nem kell görcsösen akarni, hogy legyen valakid, mert ezt a fiúk megérzik. Ha természetesen viselkedsz, önmagadat adod akkor sokkal könnyebben felfigyelnek rád.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm az értelmetlen válaszokat -.-*
ugyan ez a bajom kedves kérdezõ!
joczo - mit röhögsz rajtam? ez miért vicces?...
Pont ellenkezõleg a fiúknak nehezebb. Amúgy 15 éves vagy elõtted az egész élet még, ne ezen depizz, megha össze is jön most egy kapcsolat, nagy a valószínûsége hogy nem fog jól végzõdeni(hacsak nem vagy szerencsés).Tapasztalatlan vagy éretlen egy kapcsolathoz, akármien érettnek is gondolod magad.Nem sértésnek szántam.És nem veled van a gond hanem azzal hogy erõlteted fejben ha nem jön össze akkor egybõl depizel(és nem csak te), és azt hiszed veled van a gond.
Még hogy a fiúknak könnyebb :) Köszi, most megnevettettél.
Talán, mert a ronda lányokat meghúzni akarják.
mutass képet :) vagy küldj privibe.
Nekem is mutatsz képet?
Nem egyátalán nem könnyebb. :/ Figyi én azt mondom hogy várd ki azt aki meg érdemli azt h csók vagy egyéb más dolgok legyenek. Hidd el nekem nem jó az ha az ember egybõl próbál ki mindent.Késõbb rájössz h mennyire igzam volt ha ki várod ha nem ;)
Lehet úgy gondolják, hogy -na ennek is biztos van pasija- és azért nem mernek:)
Mert törpetyúk vagy még :D
Te csak azt hiszed drágám...engem már csúnyáztak is le nem is egyszer szóval az önbizalmam a p*csába sincsen...
A kérdező hozzászólása: pedig a fiuknak könnyebb
Nyugi én is elviekben megfelelek az elvárásoknak és még sem volt senkim 17 éve és nem is csókolóztam még :) 17/F
azért nem volt még pasid, mert velem még nem ismerkedtél :P

Ki mikor vesztette el a szüzességét, és hogy tudta elérni, mert én 15 éves vagyok és már nagyon elveszteném, csak nem vagyok az a vékony izmos típus amit a lányok szeretnek manapság, hogy csináljam?

Legjobb válasz: Hát akkor irány az edzõterem.Én is sz*rul néztem ki 15 évesen,most kb. másfél év edzés után,már sokkal jobban.

Ezt, h "nem vagyok az a vékony izmos típus amit a lányok szeretnek manapság" dumát elsõ körben felejtsd el. Egy csomó fiú írja ezeket mint valami nagy és bonyolult problémát közben ennyi az egész: EDZÉL!
Hát akkor irány az edzõterem.Én is sz*rul néztem ki 15 évesen, most kb. másfél év edzés után, már sokkal jobban.
Edzél...
Ráérsz még arra 3 év múlva is!
és még egy jó darabig nem is fogod nyugodj meg
Akkor legyél vékony és izmos, mi ezen a bonyolult?
Veszítsd el pasival!
15 évesen?._. Gratulálok, anyádék büszkék lehetnek rád.-.-
Hova fajul a világ.. 15 évesen? Ha ilyen hamar ki akarsz égni.. hát akkor csak nyugodtan. "Már nagyon elveszteném" - Igen? Utána meg azzal jönnél, hogy sz*r volt, meg fájt, ésatöbbi. Lehet, hogy a fizikai érettséged megvan hozzá, de a mentális biztosan nem. Várj még vele.. jó pár évet.
én is már megkúrnék valakit.:D
Szerintem várj még. Az elsõ alkalom fontos, szerintem jobb ha azzal veszíted el akit szeretsz.
Taknyos kölyök....2 hónap múlva meg jön a "szerintetek terhes" kérdés....
kedves 17-es.Nincs igazad!Az hogy menyit izmosodik az csak a fizikai testfelélittéstöl függ.Én például egy honapi hébe hoba elhanyagolt felüléssel tökéletes hasizbot csináltam! Amugy mi a baj abban ha valaki kurni akar?Nagyon jol teszi akishaver
van egy ötletem!!!!!vegyél egy kutyát, nevezd el szüzességnek és veszicsd el!!!!!!
A válaszok felemelõek. Jött a sok hozzáértõ. Kezdjük ott, menjél kondiba, nem lesz semmi bajod, hiszen 15 vagy. Aki ért hozzá, annak segítségével. A személyi edzõ ebben tud segíteni. A mások ha jársz oda, ott találkozol sok emberrel. Akár olyan lánnyal is akivel összejönnél. Ha így kezded, hogy elveszteném, érdekes. Jó lenne ez magától történne meg, nem padig, mert akarom.
Bocsi 11-es de ez hülyeség.Azt hiszed hogy két hét kondiba járástól 38-as karja lesz? Én két éve kondizom, és arányos, izmos alkatom van, eddig nem volt olyan lány aki ne tetszett volna.Ismerek futó csávókat és nem néznek ki valami jól..vékonyak, izmos lábbal, viszont totál lapos mellkassal, csapott vállal és pálcika karokkal.Nem túl esztétikus szerintem..
16 éves voltam, egy 19 éves csajjal. mázlim volt, kefélni akart és jókor voltam jó helyen
Eddzél nyugodtan (igen, két dz-vel), az nem úgy megy hogy elmész kondiba és 1 hónap múlva már Schwarzenegger leszel. Ha nem akarsz erre idõt áldozni akkor a következõt tanácsolom: mennyi spórolt pénzed van?
Ha egy 8 évvel fiatalabb lennék, elvenném:-D
Áhogy a tübi írtelmiségi mondotta él it elûttem EZZÉ EVTÁRS EZZÉ! MER AKKÓ MÖNDEN mögódódik. Bezonyám. Félre a Bad Joke-ot Amúgy meg hagyd a fenébe a dolgot, nem fog menni csak úgy varázsütésre.
Edit: Kicsit félre írtam, de a lényeg majdnem ugyanaz..
Szia! Lány vagyok, és szeretnék segíteni, komolyan, de ahhoz változtatnod kell a gondolkozásmódodon. Azt kell eldöntened, hogy barátnõt akarsz, vagy csak "elveszteni a szüzességed" Ha csak ki akarod kipipálni a szexet, azzal nem sokat érsz el, mivel a haveroknak akár hazudhatsz is, ha elõttük ciki, viszont ha magad miatt akarod, akkor egy szexnek nincs sok értelme, attól nem leszel tapasztalt. Viszont ha barátnõd lenne, tényleg megtanulnál bánni a lányokkal. Még egy jó tanács: NE MENJ KONDIBA, könyörgöm. Ha sportosabb akarsz lenni, inkább fuss stb. mert az izomagyak csak felszínes, pénzéhes ribancoknak jönnek be, nem a szép, kedves és okos lányoknak.. õk ennél igényesebbek.. 19/L
Mert a lányok=lyuk ugye? Gratulálok, hülyegyerek. Ès ezt fiúként mondom neked. Jó lesz neked kezed vagy a prostik. Normális lány tuti nem áll veled szóba.

15 éves vagyok és 1 éve szerelmes egy fiuba.. Egy ideig nagyon joba voltunk sokat logtunk eggyűt eljártunk ide oda... Egyszer megfogdta a kezem... Jo 4-5 honapja leszarja .. Egyszerűen nem tom kiheverni és depresszios lettem mit tegyek?

Legjobb válasz: tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj sok sikert. UDV

tudodm keves, de szerintem elobb utobb kihevered...tudom milyen...en is igy voltam 15 eves koromban, masfel evig szerettem valakit...azt hittem sosem felejtem el...idovel (megismertem a jelenlegi paromat) elfelejtettem es mar abszolut nem gondolok ra...sikerulni fog:) probalj olyan dolgokat csinani amirol nem o jut eszedbe....logj a barataiddal:) setalj kirandulj sok sikert. UDV
Szia! hát elõször is nagyon sajnálom..de fel a fejjel..ez a szitu nekem is ismerõs azzal a külömbséggel h az én exem fél év után hagyott ott szörnyû volt...de 3 hónap múlva nagyon jó barátságot kötöttem a párommal akivel össze is jöttünk és imádom ezerszer jobban mint az exem! Hidd el így lesz ez veled is...és a legjobb dolog ez ellen (legalábbis nállam) hogy sokat voltam a barátaimmal akik mindíg felvidítottak ha szomorú voltam...most pedig itt a nyár ..szünet...sok mindent lehet csinálni..l.irány a strand meg sok séta...:) HIDD EL MENNI FOG! (én is 15 vagyok) puszi

15 éves vagyok és szeretném a szexet de a barátnőm még úgy érzem nem készült fel rá.. Mit tegyek?

15 éves srác vagyok! Már nem vagyok sz?z ezt tudja a barátn?m is! de ? még az és hát én már szeretném ha megtörténne vele a szex! mit tegyek hogy ? is akarja?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem semmiképpen se eröltesd a dolgot. Azzal többet árthatsz, mintha vártál volna még egy kicsit. Hova sietsz? Még csak 15 éves vagy! Különben pedig, ha õ is felkészült, mindkettõtöknek jobb lesz, hidd el - tapasztalat. Addig is vannak más módjai egymás megismerésének, pl petting ;-)

Szia! Szerintem semmiképpen se eröltesd a dolgot. Azzal többet árthatsz, mintha vártál volna még egy kicsit. Hova sietsz? Még csak 15 éves vagy! Különben pedig, ha õ is felkészült, mindkettõtöknek jobb lesz, hidd el - tapasztalat. Addig is vannak más módjai egymás megismerésének, pl petting ;-)
Ne siettesd, hidd el kiábrándul belõled. (tapasztalat) Várj, amíg nem mondja azt neked hogy most eljött az idõ. Nah de 15 évesen...ohhh szivem még elötted az élet. :)
szia!már bocs de 15 évesen minek kell még a szexre nektek gondolni?aztán meg ha becsúszik véletlenül a gyerek vége van mindenek!!én nem értem én se vagyok valami öreg mert24 éves vagyok de amikor én voltam ennyi idõs akkor max járhatunk együtt a barátommal !!semmi más!! szóval te tudod de lehet hogy b.nõd érzi hogy még nincs itt az ideje!vagy nem te vagy a számára az igazi akinek ezt õ odaadná!
Ez a világ már másabb világ. Hamarabb érnek a lányok is, meg hát az egész konzervatív gondolkodásmódnak nyoma sincs. Ez persze nem feltétlenül jó. Te, mint kanos fiú annyit tehetsz, hogy türelmes vagy a barátnõdhöz. Hidd el, neki is el fog jönni a megfelelõ idõ, amikor már õ is kíván téged, és nem fél majd megtenni. Ehhez persze kell a bizalom, és az, hogy õ is felkészüljön. Addig óvatosan bánj vele, ne erõszakoskodj! De keltsd fel az érdeklõdését. Egy kis petting, egy kis ilyen, egy kis olyan biztos õt is kellõen felizgatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindnekinek!!!!!! ;-)
én sem szerettem volna de szerintem az Isten is úgy akarta mikor áramszünet lett :) nem is erõltette h márpedig ez meg ez lesz csak szépen elkezdett simogatni, puszilgatni, belecskolt a nyakamba és már meg is történt! az biztos h nagyon óvatosan kel bánni a szûz lányokkal!! mi több mint 1órát szenvedtünk mire rendesen belémhatolt.nagyon vigyázz rá..neki ez sokat jelent.
A kérdező hozzászólása: 15 év alatt összegyûlt a túró alatta
Ha orvosi vizsgálatra feltudtad húzni, akkor feltudod utána is .Mennél többet húzod hátra , annál könnyebb lesz. Sûrgõsen mossad ki alóla , mert elõbb mész a dokihoz , mint gondolnád .Azért egy 15 éves fiú már merje magának .
A kérdező hozzászólása: Orvosi vizsgálat régen volt. Akkor még kb 8 éves voltam.
Hali! Elõszöris nyugodj meg, nem vagy egyedül, ismertem olyat, aki 20 évesen SEM merte hátrahúzni a fitymáját, neki elõször fel kellett szedni, csak utána tudtuk kibuktatni a makkot, szóval ott még nem tartunk, fel a fejjel! :-D Inkább azt áruld el, miért nem mered azt a fitymát hátrahúzni? Mi történne akkor, ha megfognád, és szépen lassan hátrahúznád? :-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Amikor fel akarom húzni a fitymám akkor a vége feszül és olyan mintha szorítaná a makkom.
Eleinte fura, de aztán fel sem veszed.Nyugodtan hátrahúzhatod, semmi baj nem lesz belõlle :)
Ha feszül a péniszed amikor hátrahúzod a fitymáa akkor mindig egy kicsit húzd csak hátra a fitymád, de többször egymás után és minden nap egy kicsit hátrébb és hátrébb kezd húzni a fitymádat, a legjobb ha ezt este fürdéskor csinálod majd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!