Találatok a következő kifejezésre: 15 éves vagyok, (2133 db)

15 éves vagyok és 30 éves férfit szeretek! Büntetendõ ha felvállaljuk? 15/L

Titokba vagyunk, ha ez kiderül büntetendõ úgy is ha mind ketten akarjuk?

Legjobb válasz: NEm a 15 év sok köztetek (bár nem is kevés), de azzal semmi gond nincs, ha mondjuk egy 30 éves nõ egy 45 éves férfival van együtt, vagy egy 40es egy 55 évessel. Felnõttek, ott elvész az a 15 év. De te gyerek vagy. 2 dologra tudok gondolni: az a férfi nem is férfi, hanem egy éretlen idõsebb fiú, aki még tizenéves szinten van, vagy te vagy mentálisan érettebb a korodnál - viszont azt le merem fogadni, hogy személyesen még sosem találkoztatok, csak neten ismertétek meg egymást. Mert igen, így itt gyakorlatilag nem számít, hogy ki hány éves. Ha szellemileg 1 szinten van 2 ember, akkor simán egymásba gabalyodnak. Csakhogy ez nem a valóság.

NEm a 15 év sok köztetek (bár nem is kevés), de azzal semmi gond nincs, ha mondjuk egy 30 éves nõ egy 45 éves férfival van együtt, vagy egy 40es egy 55 évessel. Felnõttek, ott elvész az a 15 év. De te gyerek vagy. 2 dologra tudok gondolni: az a férfi nem is férfi, hanem egy éretlen idõsebb fiú, aki még tizenéves szinten van, vagy te vagy mentálisan érettebb a korodnál - viszont azt le merem fogadni, hogy személyesen még sosem találkoztatok, csak neten ismertétek meg egymást. Mert igen, így itt gyakorlatilag nem számít, hogy ki hány éves. Ha szellemileg 1 szinten van 2 ember, akkor simán egymásba gabalyodnak. Csakhogy ez nem a valóság.
Egyetértek. Gondolkoztál már ezen, hogy egy egészséges felnõtt férfi miért akar egy kislánnyal lenni?
Ha egy 30-as férfi kislányokkal kezd, az azt jelenti, hogy nem mer/tud érett, felnõtt nõvel kezdeni, vagy pedig abszolút esélytelen náluk. Az is lehet, hogy az ágyban egy nulla, de ezt egy 15 éves kislány nem tudja, mert nincs összehasonlítási alapja. Te is inkább Barbie babáznál még...
nem büntetendõ a mai jogszabályok szerint, de arra kíváncsi lennék, hogy mit lát benned egy 30éves felnõtt férfi, bár egyértelmû a válasz, minden rosszindulat nélkül kérdezem ezt persze. mert az, hogy én és a barátom között van 7év korkülönbség, az még szerintem jó (20-27), de ez, hogy te 15vagy és ennyi is a korkülönbség köztetek, az számomra egy "kissé" meredek.
annyit meg lehet tudni, hogy mégis milyen körülmények között gabalyodtatok össze?-csak puszta kíváncsiságból.
Hát erre én is kíváncsi lennék...
A lányával meg lehettek legjobb barinõk, apukád is biztos jó cimbit fog látni benne amiért majdnem ugyanannyi idõsek. Egészséges kapcsolat lesz, majd elmondod neki mi volt matekórán, meg töriórán, együtt írtok leckét! Csak pozitívan!
Legalább családos férfi?
Nem büntetendõ, de megnézném apukád fejét, amikor megtudja. :D Beteg dolgot mûvelsz egy beteg emberrel. Kislány vagy még.
Szerintem anyád kifogja tépni az összes hajadat, és igaza van.Mi több én a pasi szemét is kikaparnám.
Nem.
A törvény nem bünteti, de a szüleid véleményére kíváncsi lennék.
A törvény nem bünteti, de apukád nem biztos, hogy ismeri a törvényt. Ám miért politika kategória? Orbánozzunk egy jót, vagy mi legyen?
A törvény nem tiltja és nem is bünteti. Az erkölcs és az emberek nézése viszont büntet.
A kérdés arra irányul, hogy a szerelem büntetendõ-e, nem arra, hogy a szex. Arról szó se volt. Nem büntetendõ egyébként a szex sem. A beleegyezési korhatár 14 év. Ennyi, a többit meg gondold meg. A korkülönbség, fõleg ha az egyik fél még nagyon fiatal, nem könnyû helyzet, és ezt az eddigi válaszokból áradó "kiherélõs" mentalitás sem fogja könnyebbé tenni.
Nem büntetendõ, csak rendkívül szánalmas.
Manapság nagyon nagy divat lett a nõk körében idõs faszival járni. 20-30 év, mit számít az? Nálad "csak" 15 van, de a fiatal korod miatt soknak számít. A mai fiatalok tényleg nem kapnak normális értékrendet a szüleiktõl, maguktól meg csak nagyon keveseknél alakul ki. Amúgy nem, jogilag nem lehet büntetni, de ha apád lennék, akkor karót szúrnék a seggébe a mocsoknak. Mondjuk ha apád lennék, akkor normálisan neveltelek volna, így nem kéne ilyen drasztikus módszerekhez folyamodnom.
A kérdésre válaszoljatok. Nem büntetendõ. A többi az õ dolga.

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

15 éves vagyok, gondolkodásilag érett. Nagyon tetszik egy fiú, aki 25 éves. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is, ezért azt mondta, hgy hanyagoljuk a találkozgatást. Mit csináljak?

elkérte a számom, beszéltünk, taliztunk is. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is. A barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom. Nem tudom megtegyem-e?! . Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít. Segítsetek! Köszönöm.

Legjobb válasz: "15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." Ez mit jelent? Ne haragudj, de biztos nem vagy 15 évesen egy 25 éves szintjén

"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." Ez mit jelent? Ne haragudj, de biztos nem vagy 15 évesen egy 25 éves szintjén
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett" Minden veled egykorú azt hiszi h õ húúú de érett gondolkodásilag XD, de hamar magadra cáfolsz ezzel "barátnõmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom". Ez aztán az érett gondolkodás netovábbja. Amúgy is minek neked egy TÍZ évvel idõsebb pasi?? Tudod neki már kicsit másak az igényei és a leírtak alapján õ is tudja h nem lenne ez így igazán jó. Felejtsd el. Keress a te korosztályodban, ne olyat akinek már lassan család kell.
ilyen korban ez a 10 év tényleg nagyon nagy korkülönbség, késõbb se kicsi, de akkor jobban belefér. a gondolkodásmód nem sokat számít, az emberek nem nézik jó szemmel az ilyen kapcsolatokat
Gondolkodásilag érett vagy, mégis fogadást kötsz rá, hogy lesmárolod, ráadásul 10 év... ez ilyen korban tényleg sok. Ezt a kapcsolatot kb 3 évig szerintem még hanyagolnotok kéne
15 évesen én is azt hittem, hogy az én s...ggembõl süt a Nap, és én vagyok a Felnõtt Nõ... 15 évesen nem vagy való egy 25 éveshez. Egy 30 éves nõ és egy 40 éves férfi kapcsolata már más, de te nagyon nem vagy egy 25 éves szintjén. Különben is megmondta, hogy zavarja a korkülönbség és hogy hanyagoljátok a találkozást. Még udvarias is volt hogy ezt így mondta, mert ez valójában ezt jelenti: kopj le te kis csitri. Ezek után ne égesd magad azzal, hogy rámászol.
Szerintem hanyagold a dolgot, nagyon nem a te korosztályod.
"Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít."
Na, a fene nagy érett gondolkodás 15 évesen, és egy nálad öregebb pasival akarsz keverni... Ki kell ábrándítsalak, nem vagy érettebb, csak annak érzed magad.
csak akkor smárold le a buliba, hogy ha úgy érzed õ is vágyik rá! olvass a jelekbõl, amiket küld feléd. És ha megkért hogy hanyagoljátok kicsit egymást, akkor lehet hogy ezzel teljesen elvágnád magad nála! CSAK OKOSAN! :)
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett" És ilyenekre fogadtok a barátnõddel? Még ez a nyakatekert mondat is sérti a fülemet... Hanyagold a srácot. 25/F
Azt a...! és még engem gúnyolnak ki folyton-folyvást, hogy 15 éves létemre 21 éves a párom. Több, mint másfél éve együtt vagyunk, és nem azért, mert "gondolkodásilag érett" vagyok, hanem mert egy éven át barátkoztunk és egymásra hangolódtunk. Én képes voltam felfogni az õ felnõtt problémáit (nyilván nem zaklattam ha vizsgái voltak), õ pedig elfogadta, hogy 14-15 évesen azt hiszem én sz*rtam a spanyol viaszt, és elfogadta, sõt, még tanulni is segített. Igen, nyilván két külön világ vagyunk, de 25 év... addigra már kijárta az egyetemet (valószínûleg), dolgozik, esetleg saját lakása is van. Ráadásul nem is fogadtam senkivel, hogy majd lesmárolom. Inkább elküldtem a francba azokat, akiket csak az érdekelt, hogy mikor jövünk már össze, nem, hogy még fogadjak is velük.
19-es hozzászólónak! Nézdd meg, hogy mit írt még a kérdése alá, na onnan jöttem rá. Meg am a mai fiatalok kivétel nélkül mind ilyenek, felmegyek városba, ott díszelegnek a picshás rövid farmergatyájukban, kezükben a 100 valányezres Samsunggal meg IPhoneval. + még olyan sötétek, hogy mellettük egy vödör szén atomvillanás.
tegnap 19:30 De ettõl még nem általánosíthatsz. Nem tudhatod hogy ez a csaj is olyan 'keresgélõs' fajta-e vagy sem. A rosszindulattal meg vigyázni kell, mert észre sem veszed és úgy beszélsz hogy kapásból leminõsítesz másokat. :)
Lehet, hogy õ a kivételek közé tartozik, nagyon remélem, hogy oda. Csak azt nem értem, hogy miért kell mindenkinek ugyan olyannak lennie, miért nem lehet kitûnni közülük, a sok hülye és buta ember közül (tisztelet a kivételnek), törekedni egy kicsit az egyediségre is.
Ha nem akarja, hogy rólatok beszéljenek és zavarja a 10 év, nem gondolod, hogy kosarat kaptál?
Ha ezt egyáltalán meg kérdezed akkor te egy 12 éves szintet se éred el.
Ha nem akarja, hogy rólatok beszéljenek, akkor nem vállal fel! Ne is kezdj bele!
"gondolkodásilag érett"- Miva'? " A barátnõmmel fogadtunk, hogy a buliban majd lesmárolom."- Nagyon érett gondolkodásra vall, valóban. "Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek, hogy visszautasít." - ellentmondás lvl 90
tegnap 13:51 mibõl szûrted le hogy ilyen a csaj? :) Megtaníthatnád a technikáját. :D
30 vagyok de néha 25-nek hazudom magam. A munkahelyemen lehet hogy ujjal mutogatnának rám bár én benne lennék, ha a kiscsaj tényleg érett és nõies is. Bár tartanék a kellemetlenségektõl de lehet azt úgy csinálni hogy semmi ütközés ne legyen belõle. Sajna sok a buta ember aki azt képzeli hogy joga van megmondani másoknak hogy kivel mit tehetnek meg. Szerencsére itt is olvasni nem egy olyan emberrõl aki 25-35 közötti a barátnõje meg 16-20 közötti. Ha nekik oké akkor mások miért szólnának bele. Az persze más kérdés ha apádnak nem tetszik. :D Az már probléma. :D 26F ( na ugye mondtam :D )
Tegyük fel összejönnél vele (ami remélem nem fog megtörténni), egy-két hét után úgysem bírnátok elviselni már egymást, akkora a nagy korkülönbség meg eléggé eltérõ gondolkodásmódotok. Te 2 hét után pattintanád mert láttál egy másik pasit, csalnád, felszínesen kezelnéd, hidd el úgy is csak a gond lenne köztetek. Õ meg lehet nem nézné ezt jó szemmel, továbbá még a te és az õ baráti köre is hülyének nézne titeket.
Én 35 évesen nagyon jó el tudtam beszélgetni 14, de akár 11 éves lányokkal is. Tény, hogy nem voltak buták, de ha azt gondoltál volna, hogy a nagy érettségük miatt tudunk elbeszélgetni, akkor tévedtek volna. Én tudtam felvenni az õ gondolkodásukat.
Hát gondolkodásilag baromira érett lehetsz, mint egy rohadt alma!
dehogy vagy érett te kis éretlenke
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett." "A barátnõmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom." Te komolyan nem érzed a két mondat között feszülõ ellentétet?
"bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít" nem gondolod, hogy ez egy kissé paradox? :D "gondolkodásilag érett" fenét, csak a kis kamaszodó fejecskéddel ezt gondolod, mint minden korodbeli. Ne akarj tõle semmit, nem fog komolyan venni, csak hízeleg neki, hogy egy kis 15 éves pitschát megszédített... Amúgy meg milyen szerencsétlen lehet már a pali, ha 15 éves gyerekekkel bulizik, ne már...
Felejtsd el, keress valakit a saját korosztályodból.
nem járhatsz vele

15 éves vagyok és még nem volt magömlésem, nem kellene aggódnom?

Tudom hülye kérdés de már mindenkinek volt az osztályban csak nekem nem. Szoktam nézni pornot és ki akaram verni de akkor sem jön semmi. Meg szinte minden reggel ugy kelek hogy áll a farkam , meg szokott lenni "olyan" álmom is de mégsincs semmi. Tudom 18 éves korig fejl?dünk addig még lehet de akkor is... Szerintetek mi lehet a baj lehet kés?n ér? vagyok? Mert a farkamon is alig van ször meg az arcom is épp hogy pejhedzik. Jah meg mikor verem addig már eljutottam hogy valami átlátszó bigyusz folyt ki de utánna semmi. Jah és a farkam is mikor áll akkor 9 cm .

Legjobb válasz: Az, hogy késõn érõ típus vagy egyáltalán nem függ azzal össze, hogy van-e magömlésed vagy nem. A szõrzet, szakáll megjelenése késhet ettõl még magömlésed nyugodtan lehet. A fiúknál a nemi érés igen változatos korban következhet be, nem olyan pontosan mint a lányoknál.A fiúk 12-15-16 éves korukig észlelik a nemi érés jeleit magukon, de még 18 évesen is fejlõdnek, nõnek. Az, hogy 15 éves korodban nem volt még magömléset túlontúl nem aggasztó, de ,ha 1 év múlva sem lesz még, akkor már érdemes, egy urológus orvost felkeresni.Egypár kérdést azért jó lenne, ha megválaszolnál, hogy pontosabban tudjak segíteni! -Volt-e már pollúciód/álombeli magömlésed/ vagy még az sem? (Lehet, hogy az többször volt és ezért nincsenek kikényszerített magömléseid!) A péniszed mérete semmi gondot nem kell, hogy jelentsen a magömlés elérésében. Az átlátszó folyadék az elõnedv, ez után jönni kell majd nemsokára a spermának. valószínûleg, ha van már elõnedved sperma is fog jönni.(Kicsi a valószínûsége, hogy nincs/nem termelõdik spermád!) Legjobb lenne, ha ellazulnál és nem ilyen görcsösen félnél attól, hogy nincs magömlésed. Várj kicsit türelmesebben. Ha állandóan feláll a farkad sok gond nem lehet. Próbálj fantáziálni pornó helyett esetleg újságokat, képkete szép meztelen lányokról nézni(majd késõbb jöhet a pornó) és kezd el lassan szép nyugodtan verni a farkadat. Teremts magadnak nyugodt körülményeket. Lazulj el, zárd be a szobádat, fürdõszobát,így próbálkozz. Természetes, hogy még nem jön ondó ez fél vig is eltarthat. Ezt nevezzük száraz ejakulációknak. Ha ezeket próbálgatod, türelmes leszel, akkor elõbb-utóbb csodálatos élmény lesz számodra az elsõ magömlésed. A felállásokhoz és az elején kijövõ átlátszó bigyuszhoz képest valami hatalmasan szuper élményben lesz részed. (Ha félév -egy év múlva sincs magömlésed, akkor keress fel orvost, addig nincs min aggódni, de az sem szégyen, hogy beszélsz az orvossal, lehet, hogy õ jobban tud majd segíteni) El tudom képzelni, hogy lelki okai is vannak a magömlésed hiányának. Mivel a többi fiú osztálytársadnak már rendszeresen van magömlése/maszturbál kisebbségi érzésed van. De ne legyen! Csak magaddal foglalkozz légy türelmes kövesd a tanácsaimat! És írhatsz konkrétabban, hogy jobban tudjak segííteni. Vagy ha bármit szeretnél még kérdezni a témában nyugodtan írj!

Az, hogy késõn érõ típus vagy egyáltalán nem függ azzal össze, hogy van-e magömlésed vagy nem. A szõrzet, szakáll megjelenése késhet ettõl még magömlésed nyugodtan lehet. A fiúknál a nemi érés igen változatos korban következhet be, nem olyan pontosan mint a lányoknál.A fiúk 12-15-16 éves korukig észlelik a nemi érés jeleit magukon, de még 18 évesen is fejlõdnek, nõnek. Az, hogy 15 éves korodban nem volt még magömléset túlontúl nem aggasztó, de , ha 1 év múlva sem lesz még, akkor már érdemes, egy urológus orvost felkeresni.Egypár kérdést azért jó lenne, ha megválaszolnál, hogy pontosabban tudjak segíteni! -Volt-e már pollúciód/álombeli magömlésed/ vagy még az sem? (Lehet, hogy az többször volt és ezért nincsenek kikényszerített magömléseid!) A péniszed mérete semmi gondot nem kell, hogy jelentsen a magömlés elérésében. Az átlátszó folyadék az elõnedv, ez után jönni kell majd nemsokára a spermának. valószínûleg, ha van már elõnedved sperma is fog jönni.(Kicsi a valószínûsége, hogy nincs/nem termelõdik spermád!) Legjobb lenne, ha ellazulnál és nem ilyen görcsösen félnél attól, hogy nincs magömlésed. Várj kicsit türelmesebben. Ha állandóan feláll a farkad sok gond nem lehet. Próbálj fantáziálni pornó helyett esetleg újságokat, képkete szép meztelen lányokról nézni(majd késõbb jöhet a pornó) és kezd el lassan szép nyugodtan verni a farkadat. Teremts magadnak nyugodt körülményeket. Lazulj el, zárd be a szobádat, fürdõszobát, így próbálkozz. Természetes, hogy még nem jön ondó ez fél vig is eltarthat. Ezt nevezzük száraz ejakulációknak. Ha ezeket próbálgatod, türelmes leszel, akkor elõbb-utóbb csodálatos élmény lesz számodra az elsõ magömlésed. A felállásokhoz és az elején kijövõ átlátszó bigyuszhoz képest valami hatalmasan szuper élményben lesz részed. (Ha félév -egy év múlva sincs magömlésed, akkor keress fel orvost, addig nincs min aggódni, de az sem szégyen, hogy beszélsz az orvossal, lehet, hogy õ jobban tud majd segíteni) El tudom képzelni, hogy lelki okai is vannak a magömlésed hiányának. Mivel a többi fiú osztálytársadnak már rendszeresen van magömlése/maszturbál kisebbségi érzésed van. De ne legyen! Csak magaddal foglalkozz légy türelmes kövesd a tanácsaimat! És írhatsz konkrétabban, hogy jobban tudjak segííteni. Vagy ha bármit szeretnél még kérdezni a témában nyugodtan írj!
lerohad a p*csöd....xD
A kérdező hozzászólása: nem volt még álombeli magömlésem. Köszi a választ nagyon hasznos volt :) Jó hogy vannak ilyen emberek... köszi :)
A farkad is fog nõni igen egészen kb 18 éveskorodig. A farkad mérete miatt nincs mit aggódni. Most az elsõ magömlésedre koncentrálj!
Megvannak a heréid?
A kérdező hozzászólása: De egyébbként magas se vagyok kb. 160 cm de ahogy növök ugy a farok is nõ nem?
keres magadnak egy csajt!
ez olyasmi mint lányoknál az elsõ menstruáció. 10_16 éves kor között kell megjönnie. Szal szerintem még ne aggódj. Ha késõn érõ típus vagy akkor meg plána nem, nem vagyunk egyformák. A helyedben inkább foglalkoznék a 9 cm kérdéssel..
A kérdező hozzászólása: oh nem elgurultak...:D persze hogy megvannak
A kérdező hozzászólása: neked meg a fejed XD

15 éves vagyok, és van egy lány akit nagyon szeretek de csak 11 éves de járni akarunk egymással. Ez ciki, vagy járhatnánk egymással?

jfd

Legjobb válasz: Ha az én 11 éves lányom egy 15 évessel járna, a szart is kiverném abból a 15 éves suttyóból, már bocsánat. 46/F

Ha az én 11 éves lányom egy 15 évessel járna, a szart is kiverném abból a 15 éves suttyóból, már bocsánat. 46/F
A 4 év különbség nem baj, csak hát... 11 éves lány... Nem tudom, helyedben még várnék 2-3 évet vele.
biglol
meg se próbáld! 11éves.. te normális vagy? az én húgom 9 éves... ha valakivel 2 év múlva járni kezdene nem tudom mit csinálnék velük... gondolkodj már ember... még kislány!! 17/F
En is 15f vagyok... JEZUSOM!!!!!! A te helyedben nem csinalnam: - ciki a haverok elott - osszetorned a kis szivet - egy ido utan elkezdene idegesiteni a gyerekessege Oke, megertem vannak erettebb ilyen koru lanyok de nem lenne tartos dolog szerintem es a vegen mindketten megbannatok... Mindenki ugy hulye ahogy tatszik, azt csinalsz amit akarsz es az sem kotelezo de en nem ajanlom.. Udv:) UI: en meg egy 13 evessel se nagyon kezdenek..
Játszál még pár évet a homokozoban!
Játszál még pár évet a homokozoban kisöcsém! Vagy felejtsd el és keress magadnak 18-éven felülit!!
apukák befigyelnek :D (Y)
ha ilyeneket kérdezel, akkor nem csodálom, h egy tõled jóval fiatalabb lánnyal kezdesz -.- de most komolyan.. nem h ezzel a csajjal, de szerintem még senkivel se járjál. nem vagy elég érett hozzá. de ha mégis össze jönnétek, mit csinálnátok? max a kezét foghatnád :D
Figyelj én a helyedben várnék még pár évet a járással de ha tényleg nagyon szeretitek egymást akkor tõlem csináljatok amit akartok. Amúgy meg most mivel egy 11 éves lányt szeret azért nem kell itt piszkálni elõfordulhat az ilyen.
Most lopod az én dumámat?
amikor a 12 éves lányom haza hozott 1 14 éves barátot tudod mit csináltam? megfogtam a fiatalember vállát és kikísértem az ajtón elbeszélgettem vele bementem a lakásba csörgött a lányom telefonja és sírva közölte velem hogy a barátja már csak ex ez a szerencsésebb eset tehet az ó apja nem lesz ilyen "megértõ"
És mégis mit tennél vele? Mégcsak meg se csókolhatod büntetlenül :)
hát én a lány szülei helyébe tuti nem engedném h egy 15 éves gyerekkel járjon a lányom!
Járni egy 11 évessel.. xD Hagyjuk már!:D Max. a kezét foghatnád meg.
Inkább játszodj vele barbikkal.
nagyon gáz vagy
hol ismerkedtetek meg?
Figyu haver én még 14 vok (még 5 napig xD) és nekem is egy kis -12- éves lány jön be, de ha igazán szereted vársz még 2-3 évet...
A kérdező hozzászólása: mások azt mondták hogy azzal kincs gond, hogyha van olyan gondolkodása mint nekem akkor járhatunk :)
egy 15 éves fiú egy 11 éves lány iránt (szerintem) érezhet valamit, de az nem szerelem, szerintem te inkább úgy tekintesz rá mint a kishúgod.... ha meg nem így van akkor nem lenne szerencsés együtt járni, mint ahogy a többi kommentbe le volt írva, csak a kezét foghatnád meg...... a másik, hogy egy 11 évesnek (5.osztályos!!!!!)minek barát ????? tesóm 17 és még most sincs pasija !!! az eszem megáll...... hova fejlõdik még ez a világ ??!!!

Ha most 75-ös melltartót hordok akk mennyi a valószínűsége h megnő a mellem akár 80-as-ra? Most 15 éves vagyok vagy meddig nő egy nőnek a melle?

Legjobb válasz: még nõhet, sztem meglesz az 80-as, mer a 80 az a hátadat jelenti, ha 15 évesen 75ös hátad van, akkor pár év múlva valszeg 80as lesz, mivel gondolom nemfogsz akkora maradni mint most 15 évesen. hogy a kosár méreted nõ e...valszeg azis fog. gondolom most olyan B-s körül lehetsz. ezígy arányosnak tûnik, mivel mégcsak 15 vagy, valszeg a hátaddal együtt nõ majdmég a melledis egy kosárnyit. szerintem.

még nõhet, sztem meglesz az 80-as, mer a 80 az a hátadat jelenti, ha 15 évesen 75ös hátad van, akkor pár év múlva valszeg 80as lesz, mivel gondolom nemfogsz akkora maradni mint most 15 évesen. hogy a kosár méreted nõ e...valszeg azis fog. gondolom most olyan B-s körül lehetsz. ezígy arányosnak tûnik, mivel mégcsak 15 vagy, valszeg a hátaddal együtt nõ majdmég a melledis egy kosárnyit. szerintem.
Nem biztos, hogy nõ a mell alatti méreted. Nekem pl. 15 évesen nagyobb volt mint 18 évesen, pedig kilóban nem voltam akkor sem több. INkább csak átalakultak a testarányaim. Ha mondjuk úszni kezdesz vagy evezni, akkor nyilván szélesedni fog a hátad, így a mell alatti méreted is. A kosárméret kb. 16 éves korig még nõhet, utána már nem jellemzõ.
a szám tehát a 75 vagy a 80 a mell alatti kerületet mutatja nem a melled méretét a mell méretét a kosár mutatja vagyis A, B, C, D stb. Én most 19 éves vagyok és jelennleg 80/D a melltartó méretem deebbe is már épp beleférek, tehát sokáig. Meg aki már szült gyereket azt mondja hogy akkor is sokat válltozik. Pontosan nem lehet megmondani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: értem:) köszönöm szépen!!
hülyeség hogy 16 éves korig nõ a kosárméret, néha megáll de lassan 20 leszek és nem rég nõtt a mellem.
énmeg 24 vagyok és nemrég nõtt...de nem híztam és vékony vagyok
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

15 éves vagyok, túl fiatal?

8 hónapja van barátom, szép lassan fokozatosan haladunk. lassan el kell h jöjjön az ideje a sexnek is.. nagyon szeretem és tudom h ? is engem nagyon gyengéd! Túl fiatalvagyok 15 évesen a sexhez? /csak normális válaszokat, légyszives!/ 15²l

Legjobb válasz: Ha bármi kétely felmerül benned- például az, hogy nem vagy-e túl fiatal, akkor a válasz: IGEN! - és nem a korod miatt, hanem mert ha még kételyeid vannak a dolgot illetõen, akkor egyértelmûen nem vagy még kész rá lelkileg. Én 14 évesen jöttem össze az 1. barátommal, másfél évig jártunk, de áldom a sorsot, hogy nem feküdtem le vele, mert utólag kiderült, hogy az utolsó fél évben már nem szeretett, csak azért nem akart szakítani velem, mert osztálytársak voltunk, és inkább megvárta a nyári szünetet... Aztán 16,5 évesen jöttem össze a mostani barátommal, és Vele is vártam 1 évig, mire lefeküdtem Vele. Sõt, a legtöbb barátnõm 16-17 évesen jött össze a barátjával, a legkevesebb fél év volt, amit várt valaki, a legtöbb pedig 2 év. De ez abban az idõben volt... Van, aki 14 évesen lefekszik a barátjával, és nem bánja meg, és évekig együtt maradnak/ talán örökre. De ez elég ritka. Benned kétségek merültek fel, hogy meg kéne- e tenned, így egyértelmû, hogy nem állsz még készen rá- akár 15 éves vagy, akár 25, akár 8 hónapja, akár 80 hónapja... Akkor leszel rá kész, ha minden porcikáddal vágysz rá, ha semmi félelem, vagy kételkedés nem lesz benned vele kapcsolatban. 20/L

Ha bármi kétely felmerül benned- például az, hogy nem vagy-e túl fiatal, akkor a válasz: IGEN! - és nem a korod miatt, hanem mert ha még kételyeid vannak a dolgot illetõen, akkor egyértelmûen nem vagy még kész rá lelkileg. Én 14 évesen jöttem össze az 1. barátommal, másfél évig jártunk, de áldom a sorsot, hogy nem feküdtem le vele, mert utólag kiderült, hogy az utolsó fél évben már nem szeretett, csak azért nem akart szakítani velem, mert osztálytársak voltunk, és inkább megvárta a nyári szünetet... Aztán 16, 5 évesen jöttem össze a mostani barátommal, és Vele is vártam 1 évig, mire lefeküdtem Vele. Sõt, a legtöbb barátnõm 16-17 évesen jött össze a barátjával, a legkevesebb fél év volt, amit várt valaki, a legtöbb pedig 2 év. De ez abban az idõben volt... Van, aki 14 évesen lefekszik a barátjával, és nem bánja meg, és évekig együtt maradnak/ talán örökre. De ez elég ritka. Benned kétségek merültek fel, hogy meg kéne- e tenned, így egyértelmû, hogy nem állsz még készen rá- akár 15 éves vagy, akár 25, akár 8 hónapja, akár 80 hónapja... Akkor leszel rá kész, ha minden porcikáddal vágysz rá, ha semmi félelem, vagy kételkedés nem lesz benned vele kapcsolatban. 20/L
Szerintem igen. Általában 17-18 évesen kezdenek megérni rá, van aki 17, van aki 19 évesen.
Ha megkérdezed, akkor igen. Egyébként helyesen: szex.
Nem is az, hogy fiatal vagy, hanem bizonytalan, mert ha nem lennél az, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. Márpedig ha bizonytalan vagy, akkor ne feküdj le vele!
szerintem vár még úgy 17 éves korodig, a 8 hónap még kevés, ráadásul minket kérdezel
Lehet itt anatómiailag vizsgálni a doglokat csak értlme nincs, ebben a korban szerintem természetes, régen is csinálták hidjétek el sõt még korábban is csak nem tudta senki... Úgy gondolom itt annak lehet nagy jelentõsége hogy vágyj rá de igazán és hogy szeresd azt akivel, ennek 2 formája van van az hogy dugunk(érzelem nélkül) és hogy szeretkezünk aminek a nevében is bennevan a lényege hogy szeretjük a másikat hahiszed hanem teljesen más az érzés... amúgy az okoskodóknak üzenném hogy ha filozófiai szempontból nézzük a szex és a párkaqpcsolatok miatt élünk emberek, ez az ami mozgatja a mindennapjainkat és ezt nem tudja tagadni senki... egy 15 éves srác aki megbecsüli a barátnõjét és mindennél jobban szereti, mindaketten szüzek de igenis készülnek a dologra, és mefgbecsülik a másik érzéseit mert ez csak így mûködhet!
nem a korodtól függ fizikailag készen álsz, az a fõ h lelkileg felkészültél e.és ha nagyon szeretitek egymást, és a barátod ojan hogy megérdemli akkor csak nyugottan.
Nem vagy még kész rá. Testileg biztos nem, hiszen még menstruálni is gondolom csak pár éve kezdtél el, növésben vagy, a hormonháztartásod épp elég zavaros anélkül is, hogy még jobban bekavarnál a szexeléssel (felboríthatja a mensid rendszerességét, ami épp csak kezdene beállni ebben a korban). Lelkileg meg a bizonytalanságodból látszik, hogy még fiatal vagy hozzá. Nem kötelezõ lefeküdni vele, csak mert ma az a szokás a tiniknél. Szex nélkül is mûködhet egy kapcsolat akár 1-2 évig is, fõleg ilyen fiatal korban, csak manapság be vannak hülyítve az emberek, a csapból is a szex folyik, nem is tudnak másra gondolni, ha egymás mellé kerül egy fiú meg egy lány.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!
ne másokat kérdezz hogy korai-e még :D ha úgyérzed hát hajrá ha nem akk meg várj még :D
Én is 15 vagyok, és nagyon imádom a barátomat. Testileg érett lennék a szexhez, de lelkileg rájöttem, hogy még nem. Pedig tudom, hogy vigyázna rám, de még akkor sem vagyok kész. Ez ettõl függ. :)
nem én 13 vagyok és már nem vagyok szûz ha úgyérzed hogy itt az ideje akkor hajrá de csak gumival
hülyeség Chuck Norris elõbb vesztette el a szüzességét mint az apja

Diákmunka budapesten 15 éveseknek. Irjatok nekem helyeket vagy valami segítseeteek. Hol tudnék diákmunkát kereseni 15 éves vagyok? Jövőre leszek 16. és most nyáron szeretnék dolgozni.

Legjobb válasz: Szerintem ezt egy kicsit rossz helyre írtad... :) amúgy menj be munkakiközvetítõhöz, pl melódiákhoz vagy a fürgediákhoz. Bár nem tudom, 15 évesen dolgozhatsz-e. Szülõi engedély kell hozzá elvileg. 16/L

Szerintem ezt egy kicsit rossz helyre írtad... :) amúgy menj be munkakiközvetítõhöz, pl melódiákhoz vagy a fürgediákhoz. Bár nem tudom, 15 évesen dolgozhatsz-e. Szülõi engedély kell hozzá elvileg. 16/L

A 15-16 évesek ugyanúgy vágynak a szexre, mint a 14-15 évesek vagy sokkal jobban?

Legjobb válasz: 14-15 évesek még nem nagyon vannak felkészülve a szex-re. 16 talán. 17/F

14-15 évesek még nem nagyon vannak felkészülve a szex-re. 16 talán. 17/F
egyénfüggõ pl én még nemigazán vágyok rá de a bnõim meg már mind alig várják az elsõt..én meg úgy vagyok vele h ah majd eljön az igazi akinek nemcsak annyira kelek akk lefekszek vele és kész:) 15/L
baromi nagy korkülönbséget írtál... 14-15-16 ugyanúgy vágyik a szexre, ill. inkább a szexuális dolgok megismerésére
Ahogy idõsödsz egyre inkább vágysz a szexre, fõleg míg szûz vagy, hiszen hajt a kíváncsiság. Azonban addig ne tedd meg, amíg nem vagy benne biztos, hogy azzal az adott személlyel, akkor és ott igen..
Én kb olyan 21-22 éves koromtól éreztem magam késznek a szexre. Az elsõ pettingem 21 éves koromban volt, de majd belehaltam, annyira féltem, végül persze élveztem, de nem éreztem még rá magamat késznek. Mostmár OK minden, de ha nekem tizenévesen valaki azt mondta volna, hogy szexeljünk, fel is pofozom. Nagyon csodálkozom, hogy milyen koraérettek a mai tizenévesek. 24/L
Ugyanúgy. Én 15 évesen vesztettem. Ebbõl közel 5 év ( késõbb élettársi)kapcsolat lett. Ettõl függetlenül tudom ajánlani, hogy minél tovább várjanak a fiatalok... Veszíteni biztosan nem veszítenek ezzel. 21/L
*vesztettem el
én erre igazán nem tudok értelmes választ adni, ezekben a korokban kéne kérdezgetned barátaidat, barátnõidet. 16 leszek és már eléggé "feszít" a dolog, kíváncsi vagyok rá persze, de elsietni nem akarom :)

15 éves vagyok és attól tartok kezdek beleszeretni egy 33 éves férfiba! Most mégis mit tegyek? Eddig azt hittem, hogy 21 éves De most megtudtam, hogy 33 és mintha sokkot kaptam volna.

De szeretem és az mondta hogy míg 18 leszek nem nyúl hozzam és szeretné ha vele lenék mert szeret és éni szeretem öt a szüleim előtt hogy titkojam el vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Most idetolhatnám azt a sablont, hogy a szerelem nem ismer határokat (korhatárokat sem). De... ...és kicsit szeretném megértetni veletek a kérdésben is szereplõ jelenség miértjét, mert nem ez az elsõ ilyen kérdés itt GYK-n. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Manapság nagyon sokakban (25-) az a régi sztereotip kép él a harmincas pasikról, hogy tele vannak lóvéval, kocsi, lakás sõt család, gyerekek. Ez megállja a helyét... pénz, kocsi, lakás tekintetében egy szûkebb rétegben, család, gyerekek tekintetében még szûkebb rétegben, 30-40 évvel ezelõtt általános volt. A mai magyar valóság viszont ettõl egy kicsit eltérõ. A harmincas férfiak vastag rétegének nincsen lakása, a szüleinél él..., vagy ha van lakása, az amolyan "majd egyszer, ha fenn tudom tartani" kategóriás. Nagyon sokaknak nincsen autója, de még jogosítványa sem. És szemben azokkal az idõkkel, amikor még egy harmincas férfi egy hivatali irodai munkából is el tudta tartani a családját, ma ez sokszor nem ritkán diplomával sem menne (ld. nagymértékû országos kivándorlás). Egy mai harmincas férfi szeret a haverokkal bulizni és jól érezni magát abból a "kis" pénzbõl, amiért cserébe feladja a szabadidejét. Ellenben a harmincas nõk már gyakran gondolnak családra és az érzelmi mellett anyagi biztonságra. Az említett harmincas pasik viszont ezt nem tudják megadni nekik. Ezért visszakanyarodnak a 15-25ös lánykorosztályhoz, ahol a lányok elsõsorban "csak" érzelmeket, kiegyensúlyozott és tartalmas kapcsolatot és jó szexet igényelnek. És amúgy egyre gyakoribb a harmincasaik elején járó nõknél is a 40es, 50es férfiakkal való kapcsolatkialakítás, pontosan a fentebbi részletek okán. Ha pedig megnézzük a dolgot a lány szemszögébõl, a harmincas férfiben már egy kiforrott, kialakult értékrenddel rendelkezõ és tapasztalt partnerre találnak. Aki megbízható és már nem biztos, hogy minden esetben a farka után megy. A tapasztalatok kimondottan elõnyösek, ha a lány párkapcsolatai és szexuális élményei terén még mindenek elõtt áll. Ha ugyanezt analitikusabb oldalról nézzük meg, a lány részérõl lehet egyfajta apakomplexus, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekkorából hiányzott az apa sõt talán épp ellenkezõleg. A lány viszonya az apjával olyan jó, hogy azt az erõt, tapasztalatot, oltalmazást, magabiztosságot, határozottságot a párkapcsolatában is szeretné megkapni, ami valljuk be õszintén, leginkább harmincon felül gyakoribb. A férfi esetében annak az oka, hogy tizenéves lányt választ származhat egy kamaszkori hiányérzetbõl..., késõn kezdett nemi életet és kimaradt az életébõl az az érzés, milyen tiniként szerelmesnek lenni, és milyen tiniként a szexuális élet és azáltal, hogy egy tinilányt választ, kicsit õ maga is megfiatalodik és bepótolhatja a kimaradt érzéseket. Természetesen minden eddigi állításomra erõsen vonatkozik a vastörvény azaz "minden esetben tisztelet a kivételeknek". Egy 15L & 33F azért jó kombó, mert mindkét félben van valami, ami a másiknak kellhet. És ezáltal kiegészítik egymást és mindkettõnek jó. Pláne ha mindez mindkét félnél szeretettel, netán szerelemmel társul. A férfi részérõl az a minimum, hogy nagyon vigyáz a lányra, de ettõl még a kiskorú lány szüleinek teljes joga van beleszólni a lány döntéseibe. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az idõ mindkét fél feje felett elhalad és amikor a lány még mindig csak 20 éves lesz, a férfi már 38. Amikor a lány mondjuk 28 évesen gyereket szeretne, a férfi már 46. És amikor a lány már nõvé cseperedve belép a harmincas éveibe, amikor a hormonok által újra olyan erõvel kezdi kivánni a szexet, mint tinikorában, a férfi már az ötveneseiben lesz. :)

Most idetolhatnám azt a sablont, hogy a szerelem nem ismer határokat (korhatárokat sem). De... ...és kicsit szeretném megértetni veletek a kérdésben is szereplõ jelenség miértjét, mert nem ez az elsõ ilyen kérdés itt GYK-n. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Manapság nagyon sokakban (25-) az a régi sztereotip kép él a harmincas pasikról, hogy tele vannak lóvéval, kocsi, lakás sõt család, gyerekek. Ez megállja a helyét... pénz, kocsi, lakás tekintetében egy szûkebb rétegben, család, gyerekek tekintetében még szûkebb rétegben, 30-40 évvel ezelõtt általános volt. A mai magyar valóság viszont ettõl egy kicsit eltérõ. A harmincas férfiak vastag rétegének nincsen lakása, a szüleinél él..., vagy ha van lakása, az amolyan "majd egyszer, ha fenn tudom tartani" kategóriás. Nagyon sokaknak nincsen autója, de még jogosítványa sem. És szemben azokkal az idõkkel, amikor még egy harmincas férfi egy hivatali irodai munkából is el tudta tartani a családját, ma ez sokszor nem ritkán diplomával sem menne (ld. nagymértékû országos kivándorlás). Egy mai harmincas férfi szeret a haverokkal bulizni és jól érezni magát abból a "kis" pénzbõl, amiért cserébe feladja a szabadidejét. Ellenben a harmincas nõk már gyakran gondolnak családra és az érzelmi mellett anyagi biztonságra. Az említett harmincas pasik viszont ezt nem tudják megadni nekik. Ezért visszakanyarodnak a 15-25ös lánykorosztályhoz, ahol a lányok elsõsorban "csak" érzelmeket, kiegyensúlyozott és tartalmas kapcsolatot és jó szexet igényelnek. És amúgy egyre gyakoribb a harmincasaik elején járó nõknél is a 40es, 50es férfiakkal való kapcsolatkialakítás, pontosan a fentebbi részletek okán. Ha pedig megnézzük a dolgot a lány szemszögébõl, a harmincas férfiben már egy kiforrott, kialakult értékrenddel rendelkezõ és tapasztalt partnerre találnak. Aki megbízható és már nem biztos, hogy minden esetben a farka után megy. A tapasztalatok kimondottan elõnyösek, ha a lány párkapcsolatai és szexuális élményei terén még mindenek elõtt áll. Ha ugyanezt analitikusabb oldalról nézzük meg, a lány részérõl lehet egyfajta apakomplexus, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekkorából hiányzott az apa sõt talán épp ellenkezõleg. A lány viszonya az apjával olyan jó, hogy azt az erõt, tapasztalatot, oltalmazást, magabiztosságot, határozottságot a párkapcsolatában is szeretné megkapni, ami valljuk be õszintén, leginkább harmincon felül gyakoribb. A férfi esetében annak az oka, hogy tizenéves lányt választ származhat egy kamaszkori hiányérzetbõl..., késõn kezdett nemi életet és kimaradt az életébõl az az érzés, milyen tiniként szerelmesnek lenni, és milyen tiniként a szexuális élet és azáltal, hogy egy tinilányt választ, kicsit õ maga is megfiatalodik és bepótolhatja a kimaradt érzéseket. Természetesen minden eddigi állításomra erõsen vonatkozik a vastörvény azaz "minden esetben tisztelet a kivételeknek". Egy 15L & 33F azért jó kombó, mert mindkét félben van valami, ami a másiknak kellhet. És ezáltal kiegészítik egymást és mindkettõnek jó. Pláne ha mindez mindkét félnél szeretettel, netán szerelemmel társul. A férfi részérõl az a minimum, hogy nagyon vigyáz a lányra, de ettõl még a kiskorú lány szüleinek teljes joga van beleszólni a lány döntéseibe. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az idõ mindkét fél feje felett elhalad és amikor a lány még mindig csak 20 éves lesz, a férfi már 38. Amikor a lány mondjuk 28 évesen gyereket szeretne, a férfi már 46. És amikor a lány már nõvé cseperedve belép a harmincas éveibe, amikor a hormonok által újra olyan erõvel kezdi kivánni a szexet, mint tinikorában, a férfi már az ötveneseiben lesz. :)
Nem tudooom, de szerintem ezt hagyjad! 15/l
De te egy kislány vagy õ meg felnõtt férfi! Mit tudsz te nyújtani neki? Semmit! Nõj már ki az álomvilágodból.
A kérdező hozzászólása: ö akar velem leni meg síratam mikor úgy mond le akartam zárni ezt ara gondoltam csak meg fektetni akar de nem mert már rég meg tette volna akkor szeretem öt az a baj és õis engem
Tényleg baj hogy neki sincs több esze mint neked. 34/F
A manusz egy szerencsétlen te meg egy tipikus naiv, butus tini vagy. 5 év múlva sírva röhögsz majd ezen a kérdéseden. Komolyan azt hiszed, hogy 33 évesen egy 15 éves minden vágya? Ha igen az se jobb, mert akkor vele komoly gondok vannak. De ne is hallgass ránk, te úgyis okosabb vagy..
A kérdező hozzászólása: az az hogy énis szeretem õtt sajnos és lehet igazatok van de akkor meg mit tegyek az érzeseimel és vele ???
Dehogy szereted.Ez csak fellángolàs. Akkor szereted ha igazán emberileg is ismered és elfogadod de ez nincs meg. Szakìtsd meg vele a kapcsolatot és keress egy normális korodbelit.Ha utánadjön akkor szólj apádnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!