Találatok a következő kifejezésre: 15 éves még (965 db)

Tervezzük a barátommal h lefekszünk. Én 14, ő 15 éves, még mind2en szüzek vagyunk.100%ig megbízunk 1másban, mind a 2en nagyon szeretnénk. Hogyan tehetnénk könnyebbé az elsőt?

úgy értem h ne fájjon annyira, meg úgy egyáltalán

Legjobb válasz: Istenem..az,amit leírtál nem elég a szexhez. Alapból olyat kérdeztél, amibõl már látszik,hogy éretlen vagy. Egy 15 éves fiú meg..hát,nevetnem kell,ne haragudj. Nem igaz, hogy lassan már minden 14 éves azt hiszi, hogy ha talál egy fiút,akit"szeret", megnõ a melle, és rájön,hogy fel tud izgulni,és még a barátja farka is feláll, akkor már k.vára megértek a szexre. Sz.art se tudtok még. Érdekes, én 15 évesen is vissza tudtam fogni a hormonjaimat, és nem azért,mert nem lett volna kivel töcskölni..gyerekek vagytok még. Szóval egyetértek az elõttem író lánnyal,várjatok még.

Istenem..az, amit leírtál nem elég a szexhez. Alapból olyat kérdeztél, amibõl már látszik, hogy éretlen vagy. Egy 15 éves fiú meg..hát, nevetnem kell, ne haragudj. Nem igaz, hogy lassan már minden 14 éves azt hiszi, hogy ha talál egy fiút, akit"szeret", megnõ a melle, és rájön, hogy fel tud izgulni, és még a barátja farka is feláll, akkor már k.vára megértek a szexre. Sz.art se tudtok még. Érdekes, én 15 évesen is vissza tudtam fogni a hormonjaimat, és nem azért, mert nem lett volna kivel töcskölni..gyerekek vagytok még. Szóval egyetértek az elõttem író lánnyal, várjatok még.
Ha maximálisan úgy érzed, hogy megbízol benne akkor lefeküdhettek.. de elõtte pettingeljetek sokat. Nem bûn az.. és szerintem akkor is meggondolhatod magad mikor már majdnem megtörtént. A barátod meg fogja érteni szerintem: )
várjatok legalább 2 évet
Akkor kombinálok: legyen hosszú az elõjáték. Mondjuk 2 év. 22L
Legyen hosszú az elõjáték...:)
gyerekek vagytok még. várjatok vele. csak nedves a bugyid, barátodnak meg áll a cerkája, de NEM EBBÕL ÁLL A SZEX! fogjátok már fel végrevalahára...
Ne foglakozz ezekkel itt ezek csak okoskodnak ha szexelni akartok ugyis fogtok.. nincs értelme tovább huzni az idõt.. fél év alatt még nem feküdtettek le inkább ez a fura .. védekezzetek és szexeljetek utánna ugyis sokkal könnyebb lesz .:)
hát nemtudom. de sztem amit az eslõ írt. a 2.szólóra ne halgass, ha fél éve vagytok együtt és ugy érzitek, akkor hajrá
A kérdező hozzászólása: gondolkodjál már -.-" 6 hónapja imádjuk 1mást szex nélkül. Persze h lehet. És akkor sem fog összedõlni a világ ha még nem történik meg... ^o)
Megértem, hogy gondolsz rá, hogy lefeküdni vele. 6 hónap hosszú idõ ilyenkor. De 14 évesen nagyon nagyon korai. Elhiszem, hogy imádjátok egymást, hisz azért vagytok együtt, de hidd el, hogy nagy az esélye, hogy késõbb megbánod. Meg amúgy is, minél többet vártok, annál jobb lesz majd egy idõ után "egymásnak esni" :P Én 16 éves vagyok (nem sokára 17) és még szûz vagyok, van barátom, de még várok vele:)
Ja, és imádni egymást szex nélkül is lehet. De ennyi eszetek úgy látom nincs.
Köcsög neked a jó k.va.... Hülye kis taknyos pics.a. Ha csak vergõdni tudsz a válaszokon, akkor ne kérdezgess. Fogadd a negatív kritikát is. Hülye pisis. Menjél akkor, "b.asszatok" aztán majd gyere vissza sírni, hogy "nem vagyok terhes"?? Mert az lesz.
A kérdező hozzászólása: rendben, várunk még vele, hiszen remélhetõleg még sokáig együtt leszünk, van még idõnk bõven :) köszi a választ ;)
Szerintem ne ide gyere, ha normális válaszokat vársz, a gyakorikérdések már rég elzüllött oldal. Ha szeretnél vele lefeküdni, akkor tedd. Sok elõjátékkal. De azért remélem nem ez lesz az elsõ alkalmak közt, amikor látjátok egymást meztelenül... Kitapasztalátátok már pettingbe, hogy jó a másiknak, vagy csak belecsaptok a lecsóba? Nem számít mióta jártok, az számít, hogy ismeritek -e egymás testét. De azt mondom, várjatok még egy picikét. 14-15 évesen semmiképp se vagy érett rá, és a barátod se . Én is azt gondoltam, hogy érett vagyok rá, mert érettebb voltam felfogásban a koromnál, de már megbántam, pedig én is 14-15 voltam(egyátalán nem volt egy álomszeretkezés), a mostani barátommal jobb lett volna elveszíteni. Ne várj sok mindent az elsõ szextõl, ha ilyen fiatalon veszted el.
Nos KÖCSÖG véleményt még nem olvastam ezen az oldalon, egyébként is tanácsot kért a köcsög haverod!
PETTING még 2 évig!
vannak köcsögök az oldalon ne foglalkozz velük!! csak rajtatok áll h h érzitek ha gondoljátok tegyétek meg:)
A kérdező hozzászólása: b+ pont errõl beszélek! már nem tom ki azt írta h azt elsõvel "töcskölni" erre írtam én h nem b*szok.
Eléggé pisis vagy még ehhez:/ Kezjük ott hogy mit kérdeztél aztán meg ez h te bazsol nem szeretkezel 14 évesen:/ hát jónagy ribanc leszek:S Grat.;) Jó baszást.
Az elején petting orrba szájba...:D Aztán ha már ismeritek egymás testét akkor gyerünk:D Védekezzetek!Az a legfontosabb!!
A kérdező hozzászólása: jajj ne haragudj, én nem tudok írni??? nevetséges... tudod ez rövidítés, inkább nézz magadba helyesen az ly én nem j... És nem azért szeretnénk lefeküdni mert mindenképp ba*nom kell vkivel hanem mert imádjuk 1mást. Aki normális választ adott annak köszönöm. ^.^
szerintem oltári nagy butaság lenne ilyet csinálni meg hejesen sem tudsz irni:1-ütt meg 2-en...istenem tanulj irni aztan majd jöhet a sex 15/l
A kérdező hozzászólása: -.-" nem erre gondoltam, na mind1. Az elsõnek köszi
A kérdező hozzászólása: azt kihagytam h fél éve vagyunk 1ütt
a negatív kritikát is el kell fogadni de attol még nem kell le pisisezni meg hasonlok, ahhoz már elég negy hogy megértse mit írtok. én 17 L és nekem már egy és fél éve van barátom de még mindig szuz vagyok és még nem is hiányzik, ugyh van még idod, legalább mégjobban megismeritek egymást.

Mi a különbség a jégtánc, műkorcsolya meg ezek között? 15-évesen még van értelme elkezdeni?

15 vagyok és szeretnék valami korcsonyázós sportot. Nem igazán tudom, hogy melyik mit takar.

Legjobb válasz: Én 17 évesen kezdtem el mûkorcsolyázni. Szóval el lehet. De élsportoló már nem leszel. A jégtáncot sokan kezdik el késõbb, de ott meg az a baj, hogy kezdõként nem fogsz párt találni magadnak. A különbség: mûkorcsolya egyéni sportág, ahol ugrások, forgások, lépések, megtartott elemek (mérleg, spárgaállás stb) vannak a programban. A jégtánc kicsit olyan, mint a parkett tánc, ahol párban korcsolyáznak (van egyéni jégtánc is, de nagy versenyeken nincs solo jégtánc versenyszám). Õk nem ugranak, forgás is csak kevés van a programban. A jégtáncban a legfontosabb a lépések. Létezik még páros mûkorcsolya ahol párban korcsolyáznak és a különbség a jégtánc és a páros között az, hogy párosban vannak ugrások is. Plusz van még a szinkronkorcsolya. Ezen mindenképp érdemes elgondolkodnod. Igaz, hogy azt is korábban kezdik, de ha ügyes vagy hamar megtanulod az elemekket és bekerülhetsz egy csapatba. Ismerek egy lányt aki 15 évesen kezdte és világbajnoki ezüstérmes lett (igaz õ nem magyar de akkor is..) Ha mindenképp mûkorcsolyázni szertnél, semmi gond oktatás van mindenkinek. Sõt hobby szinten még versenyezhetsz is. Magyarországon évente min. 2-3 versenyt is rendeznek amatõr korcsolyázoknak.

Én 17 évesen kezdtem el mûkorcsolyázni. Szóval el lehet. De élsportoló már nem leszel. A jégtáncot sokan kezdik el késõbb, de ott meg az a baj, hogy kezdõként nem fogsz párt találni magadnak. A különbség: mûkorcsolya egyéni sportág, ahol ugrások, forgások, lépések, megtartott elemek (mérleg, spárgaállás stb) vannak a programban. A jégtánc kicsit olyan, mint a parkett tánc, ahol párban korcsolyáznak (van egyéni jégtánc is, de nagy versenyeken nincs solo jégtánc versenyszám). Õk nem ugranak, forgás is csak kevés van a programban. A jégtáncban a legfontosabb a lépések. Létezik még páros mûkorcsolya ahol párban korcsolyáznak és a különbség a jégtánc és a páros között az, hogy párosban vannak ugrások is. Plusz van még a szinkronkorcsolya. Ezen mindenképp érdemes elgondolkodnod. Igaz, hogy azt is korábban kezdik, de ha ügyes vagy hamar megtanulod az elemekket és bekerülhetsz egy csapatba. Ismerek egy lányt aki 15 évesen kezdte és világbajnoki ezüstérmes lett (igaz õ nem magyar de akkor is..) Ha mindenképp mûkorcsolyázni szertnél, semmi gond oktatás van mindenkinek. Sõt hobby szinten még versenyezhetsz is. Magyarországon évente min. 2-3 versenyt is rendeznek amatõr korcsolyázoknak.
Szerintem elõször tanulj meg alapszinten korcsolyázni utána meg simán elkezdheted Gianuligi Buffon is 17 évesen kezdett kapuskodni. én azt javaslom ha nagyon szeretnéd kezd el
én a különbségeket nem tudom, de az biztos, hogy ezek a korcsolyázók nagyon pici koruktól fogva (3-4 évesen) már csinálják elég keményen, száraz edzés+balett+jeges edzés. ez alapján gondolkozz
A kérdező hozzászólása: hát ez a bajom nekem is... mondjuk jazzbalettoztam 3-10 éves koromig, de abból már nem sok minden látszik meg://
15 évesen sztem még simán elkezdhetsz bármit. (megmondjuk utána is) mondjuk sztem kezdésnek tanulj meg stabilan korizni. járj le minden héten valahova korizni és kérj segítséget a jobbaktól. =)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
sosem késõ elkezdeni, ha jó egyensúlyérzéked van akkor hamar ráérzel és menni fog, én biztosan nem kezdenék el jégtáncot tanulni én magamtól tanulgatom a trükköket és elég jól megy... 16/f

Ciki ha 15 évesen még nem volt egy pasim sem, így még nem is csókolóztam? :S

Már olyan fura érzés, h az összes ismerősömnek volt már pasija/csaja, nekem meg még nem. Nem tartom különösen csúnyának magamat, 163 cm,50kg vagyok és 75B melltartót hordok, az arcom is egész normális. Mi lehet a baj? Mit tegyek, h jobban felfigyeljenek rám a fiúk?

Legjobb válasz: Szerintem ne tegyél semmit,legyél kedves ,aranyos és annyi. Nem kell ilyesmin parázni,fõleg nem 15 évesen. Rengeteg idõd van még a másik nemmel foglalkozni. Vagy szerinted többet ér az a személy aki már csókolózott és volt párkapcsolata ? Szerintem nem.. Mindennek eljön a maga ideje, én 17 éves vagyok,idén leszek 18. 3hónapja csókolóztam elõször,mégsem gondolkoztam ilyesmin. Várj a megfelelõre,és akkor minden jó lesz : ) 17/F

Szerintem ne tegyél semmit, legyél kedves , aranyos és annyi. Nem kell ilyesmin parázni, fõleg nem 15 évesen. Rengeteg idõd van még a másik nemmel foglalkozni. Vagy szerinted többet ér az a személy aki már csókolózott és volt párkapcsolata ? Szerintem nem.. Mindennek eljön a maga ideje, én 17 éves vagyok, idén leszek 18. 3hónapja csókolóztam elõször, mégsem gondolkoztam ilyesmin. Várj a megfelelõre, és akkor minden jó lesz : ) 17/F
A kérdező hozzászólása: Gondolkoztam h beleírjam-e h csak értelmes válaszokat kérek. Kár volt kihagyni. -.-"
Azt nem tudom, mit kéne változtass, szerintem nem fra egyáltalán, az fura h a többiek már nem szüzek :D
A szex és szerelem témakör 18 éven ALULIAKNAK...stb...stb... Több ezer ilyen kérdés van a gyk-n, olvass már kicsit utána kislány, mielõtt felteszed 1001-edjére is...
elõzõ vagyok. Úgy látom én is helyesen tudok írni. fiú létemre lehetek ribanc, ha shakira féle nõk jönnek, szóval *** leszel
szerintem csak legy laza, es elvezd az eletet:) ha erolteted nem lesz semmi, az az igazi szerelem magatol jon es akkor ha nem varod :) csak ugyesen :* en szoritok neked :*
A kérdező hozzászólása: oh köszönöm :) )

Szerintetek ciki ha 15 évesen még nem csókolóztam?

Én cikinek érzem ! Van valaki még ebben a helyzetben?? 15/L

Legjobb válasz: 15 évesen nem ciki, ismerek valakit aki 25 évesen egy nõt se dugott meg

15 évesen nem ciki, ismerek valakit aki 25 évesen egy nõt se dugott meg
Most mi lesz.
15és fél évesen csókolóztam elõször és nem ciki :) 18/L
Nincs, es nem ciki.
Még énse csókólóztam .Jövõre mek gimibe , . 15/f
Fölösleges cikinek érezned, abszolút nem vagy elkésve. Ahogyan én sem érzem, hogy el lennék, pedig idõsebb is vagyok mint te.
ez kicsit életszerûbben?
A kérdező hozzászólása: A vonattársaság oldalán az olvasható, hogy fél jegyet ( tehát kedvezményes jegyet ) 15 éves korig adnak. Tehát én 15 évesen megkapom a kedvezményes jegyet, vagy nem?
Attól a naptól amikor betöltöd a 15. éved, nincs kedvezmény!
Így van, a 15 éves korIG az azt jelenti, hogy a 15. éved betöltésekor már nem jár.

Ciki ha 15 évesen még nem csókolóztam? ( 15/L)

Legjobb válasz: dehogy ciki! ne hülyéskedj, én 15 évesen csókolóztam elõször, de azzal, akit nagyon szerettem! Aki azt mondja, hogy ciki, az éretlen kis p*cs...:)

dehogy ciki! ne hülyéskedj, én 15 évesen csókolóztam elõször, de azzal, akit nagyon szerettem! Aki azt mondja, hogy ciki, az éretlen kis p*cs...:)
Nem! :)
Én sem csókolóztam még :( Csókolózunk? :)
Nem, nem ciki. :) Én 18 évesen csókolóztam elõször, a lánnyal azóta és együtt vagyok, és nem bántam meg, hogy nem történt meg hamarabb. 20/F
Az a ciki, hogy felmerült benned, hogy ez ciki.
Nem.
mindig ezt mondják, hogy nem gáz meg ilyenek, nem az, csak mi érezzük így, én sem csókolóztam még :)
Még én se szóval nem ciki. 18/L.
Én se csókolóztam még :-)(14/l
Ez gáz.
nem
és ciki hogy én még nem csókolóztam? 22F
Én 17 évesen csókolóztam elõször na és? 18F

LDR 15 évesen? Meg lehet valahogy oldani? Elfelejteni nem tudom.

Van egy fiú, akivel március óta beszélgetek. Még soha nem találkoztunk, de egymásba szerettünk. Egész nap chatelünk (szó szerint, telefonon) , ha van időnk telefonálunk, és fotókat, videóüzeneteket küldünk egymásnak. Tudom, most azt gondoljátok, ez nem szerelem, hisz még soha nem láttuk egymást élőben stb. De én akkor is így érzem. Egyszerűen az életem üres lenne nélküle. Minden nap, minden percében rá gondolok. Hiányzik... Mi a rossz a történetben? Az, hogy másik országban lakik! A találkozás megoldhatatlan. Õ 18, én 15 Az interneten sok beküldött sztorit találtam tinikről, akiket ezer kilométer választ el egymástól. Rengeteg ötletet vettem onnan, de megoldani nem lehet a problémát. Ha minden jól megy, 2 év múlva tudunk találkozni... A kérdésem: Meg lehet ezt valahogyan oldani? Hogyan tudnánk legyőzni a nagy távolságot? Mert a 2 év nagyon soknak tűnik :(

Legjobb válasz: Érdekes kérdés ez, ne m tudom érdemes-e két évet várni mert lehet ha összejön a tallkozás az meg nem leszo lyan jó mint neten. Nem ennek szurkolok félre ne értse senki de benne van a pakliban. Aztán meg nyilván mindenkinek mások az anyagi lehetõségei de 1000 Kilométer már nem a világ. Nem tudom ahoy írtam is hol lakik a fiú de te az országhatárig diákkal nem túl drágán el tudsz menni na mondjku az már majdnem fél táv, és õ is igazán el tud talán utazni addig. Tudom én hogy 15 vagy 18 évesen nem úgy van pénze és arra az embernek amire szeretné de nagyon felül kalkulálva monduk vonattal azért 100 Euroból már el és oda lehet utazni 1000 Kilométert.

Érdekes kérdés ez, ne m tudom érdemes-e két évet várni mert lehet ha összejön a tallkozás az meg nem leszo lyan jó mint neten. Nem ennek szurkolok félre ne értse senki de benne van a pakliban. Aztán meg nyilván mindenkinek mások az anyagi lehetõségei de 1000 Kilométer már nem a világ. Nem tudom ahoy írtam is hol lakik a fiú de te az országhatárig diákkal nem túl drágán el tudsz menni na mondjku az már majdnem fél táv, és õ is igazán el tud talán utazni addig. Tudom én hogy 15 vagy 18 évesen nem úgy van pénze és arra az embernek amire szeretné de nagyon felül kalkulálva monduk vonattal azért 100 Euroból már el és oda lehet utazni 1000 Kilométert.
Long Distance Relationship?
Visszasírom azokat az idõket, amikor még nem volt internet. Az emberek a környékbeliekkel ismerkedtek, és boldogok voltak.
Élõben mindenki más, erre készülj fel.
Nem lesz belõle semmi. bocs az offért de mi a franc az az LDR? Lehet Demokratikus Réunion vagy mi?
Thanks. Mért nem lehet magyarul kérdezni ugyanezt? Drága kedves kérdezõ..
hát ilyenek nekem is voltak régebben, h valakivel egész nap eltudtam beszélgetni chaten meg telefonon, aztán élõben rohadt nagy csalódás volt...sõt igazából nekem 10bõl 10szer ez volt...én a helyedben egyszer megoldanám a talit és ha érdemes, csak akkor várnék rá 2 évet :) de ink azt mondanám, h ismerkedj, aztán ha 2 év múlva visszajön és olyan lesz minden ahogy elképzelted az király :)
Szerintem se várj rá látatlanban két évet. Találkozzatok minél elõbb, és ha akkor is úgy gondolod a dolgot, akkor megfontolhatod, hogy folytatod ezt a "kapcsolatot". De én a helyedben még így is nyitott szemmel járnék, hátha találsz valakit a közeledben is. Ne vesztegesd el az idõdet. :) 18/L
Én is egy ideje így nyomom egy csajjal, de az a vicc, h képet se nagyon küldtünk egymásról, s nem is találkoztunk, pedig az országban vagyunk mindketten.
azért le ne törjön az ujjad kiírni hogy hosszútávú kapcsolat ...oroszul tudnál ennyire
nekem is volt egy ilyen az életemben, egy teljes évig beszélgettünk, de mindketten túl fiatalok voltunk a találkozáshoz..akkor úgy éreztem õ a világ, de mégsem volt az, mert jött helyette más, aki (így rá visszagondolva) ezerszer jobban a világot jelenti/jelentette nekem még gyerek vagy te is és õ is, ne pazarold az életed két év várakozással, szépen engedjétek el egymást és ahogy valaki írta, hidd el..élõben tényleg minden más, nem is gondolnád mennyire :)

Ciki ha 15 évesen még nem volt barátom?

És igazából még nem is vagyok rá felkészülve én úgy érzem.

Legjobb válasz: az a ciki, hogy nem tudod használni a fórum keresõ funkcióját 15 évesen, és nem keresed meg, hogy már 2356325872698563485 ilyen kérdés volt.

az a ciki, hogy nem tudod használni a fórum keresõ funkcióját 15 évesen, és nem keresed meg, hogy már 2356325872698563485 ilyen kérdés volt.
Nem
nem vagy te egy kicsit koccka? :D:D ha érted akkor bejött, ha nem nem... Amúgy egyáltalán nem ciki, az a ciki, ha úgy gondolod. Ismerkedj, és találsz valakit ne aggódj!
Szia! Én is 15 éves lány vagyok és nekem sem volt még barátom. Sõt nem is csókolóztam még, de nem érzem, hogy ciki lenne. Én már vágyom egy szeretõ társra, aki megért és elfogad ilyennek amilyen vagyok, akit én is szeretek, akit megölelek, megcsókolok. De elfogadom, hogy nincs barátom, nem véletlen, hogy az Isten úgy intézte, hogy ne legyen még barátom. Most pl. vannak más dolgok amikkel sokat foglalkozok és szeretem, élvezem. Én már megkaptam azt, hogy ciki, hogy nem volt még pasim. Tudod, akkor ez mélyen érintett és elgondolkoztam rajta. Aztán arra jutottam, hogy sokkal cikibb az, amikor azt mesélte pont ez a srác, hogy a házibuliba full részegeg voltak és másnap délután mentek takarítani a fiúk (lányok is voltak a bulin, de õk nem mentek takarítani) és 2 használt óvszert is találtak, de senki nem tudodd róla, hogy megd*gott volna valakit. Na hát ez sokkal cikibb, mint az, hogy nem volt még barátom. Szóljatok, ha tévedem és egyáltalán nem cikibb ez a történet, mint az, hogy nem volt még barátunk:) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Ráérünk még. salalalala amit írtál az tényleg gáz. -.-" Amúgy én is pont úgy érzek mint te. De kezdek beletörõdni. :D
Én miért nem találkozom facér 15 éves lánykákkal? Igazán segíthetnénk egymás társnélküliségén... :) / 17F
Utolsó: Biztos rossz helyen keresgélsz, ahogyan én is és a kérdezõ is... :/
15 éves vagyok és nekem sem volt. nem beképzeltségbõl de ha annyira akartam volna akkor sok olyan fiu közül választhattam volna akiknek be jövök. nem mondom hogy már nem vágyom arra hogy legyen barátom, de nem mindegy hogy ki az, és nem szeretem el sietni a dolgokat, ugyis mégcsak 15 vagyok.nekem most nagyon tetszik egy srác amugy..:)
A kérdező hozzászólása: salala salala -val ismét egyet értek :/ Utolsó válaszoló: nekem is, de sajnos kialakulóban van egy kapcsolata :/
A kérdező hozzászólása: Amúgy szerintem is ráérek még, csak kíváncsi voltam a véleményekre. :D
Igen, halálosan ciki vesd magad a Dunába, hogy tudsz így élni? Egyébként, ha te nem érzed annak, nem az, ha senki nem próbálkozik, akkor változtass valamin(pl új frizura, legyél nyitottabb stb), ha meg igen (csak lúzerek) akkor pláne nem az, csak te vagy válogatós (én is az vagyok, ugyanez a problémám csak 17 évesen). Egyébként ráérsz még:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :)
Szerintem egyáltalán nem ciki. Én sem érzem annak, hogy nem volt még barátnõm. 20/f
NEEEEEEM!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Az egyik lánybarátomnak 16 évesen lett fiúja, de van olyan ismerõsöm is, aki 17 (lassan 18) és még mindig nem volt kapcsolata. Szerintem nem ciki. Sõt, inkább áldás, hogy meg tudod õrizni a tisztaságodat ebben a világban és nem adod oda akárkinek.
Nem ciki De lehet hogy hisztis vagy(csak pelda) Vagy nem oltozol eleg sexyn Vagy nem lazulsz el a korukbe Probald meg ezeket es hatha jon valaki Ami a felkeszulest illeti nyugi majd eljon az ideje
Nem gáz söt a mai világra nézve már érdem hogy még nem volt barátod:) Majd jön az magától idövel amikor már te is készen állsz rá addig meg élvezd az életet és örülj neki hogy nincs ilyen gondod még :)
"salala salala válasza: A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:29" Szerencsére vannak még érett gondolkodású lányok;)
nem
Én nem csak 1x akarnám...
És ha kedves barátnõid csoportosan felvágják az ereiket akkor te cikinek tartod, hogy nem tetted ezt meg? Tudod, sosem okosság, hanem a hülyeség fog elsõként terjedni, pláne a te kis butus, könnyen befolyásolható, hatalmas jogokkal rendelkezõ korosztályodban. Mert nektek még kevés az eszetek, a jó szóra nem hallgatok, így a marhaság mindig terjedni fog, mint a nátha télvíz idején. Ha követed õket, akkor lehet befogadnak, de ugyanakkor a következményektõl nem fog óvni egy rakás suhanc, és sajnos a felnõttek világa kegyetlen! Ha elbotlasz akkor még beléd is rúgnak, hogy biztos a földön maradj és aztán meg kiröhögnek és papolnak arról, hogy hogy lehet egy ember ilyen gyenge... ez figyeld meg így lesz! Ha viszont vigyázol magadra, és nem követed a hülyeségeket, akkor az bizonyos mértékû "társadalmi" kirekesztettséggel jár, mert nem leszel a korcsoportodban menõ. Lehet választani melyikkel jársz rosszabúl!
Nem.
A kérdező hozzászólása: okés
Az a gáz ha valaki ilyen idõsen már nem az.
A kérdező hozzászólása: értem :)
Te vagy normális, és tényleg csak maximális tiszteletet és megbecsülést érdemelsz a gondolkodásodért!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Isten Téged nekem teremtett! Mellettem az is maradsz. :-)
A kérdező hozzászólása: nem tartom gáznak csak fura
Egyáltalán, kicsit sem gáz. :) Sõt! Szerintem jó vagy, ha 15 évesen még nem veszítetted el! Legalább nem állsz be a sok veled egykorú lány közé.:)
nem :)
Az.
nagyonugyes vagy :) klonoztasd magad ha lehetseges : D
azért fejtsd ki kérlek miért véled úgy, hogy gáz lenne ha szûz vagy? Mert valamiért csak felmerült benned az ötlet?
A kérdező hozzászólása: hát csak azért mert ugye a legtöbb csaj már nem az :) és én nem szeretnék kurvulni de még is fura h én még az vagyok
az gáz, hogy gáznak tartod, szerintem ez inkább alap dolog :D
Ha annak tartod akkor az.
Ez becsülendõ!
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: :D

Gáz ha 15 évesen még nem csókolóztam?

Tudom elé gáz már maga a kérdés is de kíváncsi vagyok. Esetleg Ti is leírhatjátok, hogy mikor volt az első:)

Legjobb válasz: Nem gáz, idõvel majd megesik a dolog. Az elsõ csóknak különlegesnek kellene, hogy legyen, manapság inkább az lett a szempont, hogy mindegy kivel, és hol, csak minél hamarabb. Majd találsz valakit, akivel megtörténik az elsõ csók, és biztosíthatlak, isteni érzés lesz. :) 19/f (15 évesen)

Nem gáz, idõvel majd megesik a dolog. Az elsõ csóknak különlegesnek kellene, hogy legyen, manapság inkább az lett a szempont, hogy mindegy kivel, és hol, csak minél hamarabb. Majd találsz valakit, akivel megtörténik az elsõ csók, és biztosíthatlak, isteni érzés lesz. :) 19/f (15 évesen)
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm :)
Hát még nekem se volt.. 16f
Egyálltalán nem, Hány pasid volt már? Én amugy 14 evesen. De nem szeretem meg amugy is az eletm szerelmét már hetkota nem láttam.
Várj a megfelelõ srácra ;) és ahoyg az elsõ kommentelõ mondta isteni érzés lesz ;)17 vagyok és ha hiszed ha nem 14 éves pont a szülinapom elõtt 2 héttel :D
#4 #5 honnét veszitek hogy a kérdezõ lány?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) #4 még nem jártam senkivel:D és lány vagyok, azt elfelejtettem odaírni.
Hátt persze hogy nem. En egsz suli idött vegi randiztam is csak egy csokom volt. Nem voltam kepes nemet mondani

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!