Találatok a következő kifejezésre: 15 éves lassan, és (15 db)

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

Ha 15 évesen. (lassan 16) elveszittem a szüzességem, akk a szülőnek van joga beleszólni? és ha meg teszem. Uánna h titkoljam? Segitseteek. ://

Csak értelmes válaszokat kérek..://

Legjobb válasz: Elég gáz ha te már a 15 évesen szét akarod tenni a lábad ráadásul a szüzességed akarod elveszíteni,ha elég érett lennél akkor nem ezen izgulnál vajon anyucikád beleszól-e.

Elég gáz ha te már a 15 évesen szét akarod tenni a lábad ráadásul a szüzességed akarod elveszíteni, ha elég érett lennél akkor nem ezen izgulnál vajon anyucikád beleszól-e.
korán van még hozzá én szerintem..várj 18 éves korodig!
Amíg az õ házukban élsz... De 14 fölött azzal dugsz, akivel akarsz.
Végülis az õ lányuk vagy, és még kiskorú. Szóval persze, beleszólhatnak, de inkább azt mondanám ez nem beleszólás, hanem szülõi tanács. Hogyan titkold? Nõgyógyászhoz gondolom el fogsz menni, nála nincs mit titkolni. De szerintem ez egy olyan dolog, amire a szülõk rájönnek, persze csak ha komolyabb párkapcsolatod van. De jogilag valóban csak liliomtiprás 14 év után
ha titkolni akarod akkor csak érzed te is, hogy kicsit szégyen..amúgy azt csinálsz amit akarsz, gyerünk te is illeszkedj be a mai fiatalságba, nehogy te is kimaradj valamibõl.. :)
Jogi értelemben nincs beleszólásuk.
Mivel nem látszik rajtad, hogy szexeltél, nincs mit titkolni. Ha szüleiddel nem beszéltek szexrõl akkor nem fogják megtudni. Ennyi. És 14 éves korodtól gyakorlatilag tényleg azzal szexelsz akivel akarsz. Nem kell emiatt elsietni, meg elhamarkodni, meg hidd el a szüleid sem azt akarják, hogy ne élvezd a szexet, de nem akarják, hogy felelõtlenségbõl idõ elõtt legyenek nagyszülõk, elkapj valamit, vagy valami bajod legyen. Meg ugye nem jó ha egy lányról elterjed, hogy "kvrva", csak mert nem játssza el a prûd ne bánts virágot. Szóval, ha nem akarod, hogy tudják, ne mondd el nekik és ne reklámozd, meg csináld okosan. mindig védekezzetek, meg nem kell mindenkinek széttenni. És akkor nem lesz baj.

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.

Lassan 15 éves leszek, és van pasim és pettingelünk.. Honnan tudjam mikor megy el?

Már régóta pettingelek a barátommal, ? bele nyúl a nadrágomba és "kielégít". én viszont nem nyullok bele, hanem nadrágon keresztül csinálom neki. Mert még nem készültem fel komolyabbra..de tudnom kell hogy élvezzi-e... Amikor csínálom neki hangosabban vesz leveg?t és elkezd izadni és gyorsabban csínálja nekem. De multkor rögtön kiment a Wc-re utána miuttán abba hagytam neki..miért ment ki? most akkor elment már? Volt olyan is hogy csínáltam és meg volt hoy hangosabban vette meg minden, és egyszer csak nekem is abba hagyta és elvette a kezem..miért?

Legjobb válasz: szerintem te még nem készültél fel a szexre:) de amúgy ha elmegy akkor észre fogod venni....

szerintem te még nem készültél fel a szexre:) de amúgy ha elmegy akkor észre fogod venni....
...és mi vagyunk a gondnokok!
Ügyes kislány, mert nem szexel, és tisztában van vele hogy koraiak még bizonyos dolgok... Ezen kívül a kérdezõnek és az utolsó válszadónak: Tanuljatok meg magyarul beszélni, írni, gépelni, fogalmazni! Szerintem sem a legkedvesebb dolog hogy vagy csak felizgatod és nem elégül ki (utána fájdalmai vannak), vagy a gatyája lesz tele... De ha már ehhez ragaszkodsz, akkor árulkodó jelek felsorolása: lüktet néhány a szokottnál erõsebbet majd elernyed, megszûnik a merevedés, nedves lesz a nadrágja.
Nagy az Isten állatkertje!!!
Figyelj, szerintem ha úgy élvezett volna el, hogy ruha van rajta, akkor látni lehetett volna a nadrágján a foltokat (csak nedvességre gondolj, mintha mondjuk vizes lenne). Biztos, hogy nagyon élvezi amit csinálsz (illetve csináltok), és az sincs kizárva, hogy éppen elélvez, de lehet hogy azért rohant ki a wc-re, hogy magának fejezze be :) Tényleg nem vagy még felkészülve a szexre, de ha már úgyis pettingeltek, és már itt tartotok, akkor lassan lehúzhatod a pasid nadrágján a sliccet, és úgy is simagathatod a péniszét. Ha magatok közé teszel a törölközõt vagy valamit, akkor pedig tutira látod, hogy elélvez-e. :)
De figyelj már kicsit!Mien rossz lehet már neki h ha elmegy, h tiszta ragados gecis lesz a nadrágja!Sztem ezt egyik fiú sem szereti! Akko legalább huzd le a nadrágját és élvezzen bele egy zsepibe vagy vmi, de ne a nadrágjába, me azt nem naon szeretik! Am sztem is naon de naon koria neked a szex!
Szerintem éppen ezért legközelebb kapd elõ neki és csapjad ki és minden bajotok megoldódik máris. Szerintem amugy az utolso mondatodra válaszolva azért vette el a kezét, mert jól belelõtt a naciba és így már nem érzett vágyat h tovább csinálja neked, vagy pedig ideges lett h nem nyulsz be neki és megelégelte. De inkább az elöbbi
Hát figyelj, Amikor kinyitja az ajtót. De vigyázz mert lehet nem jön vissza. A WC-re azért ment ki mert pisilnie kellett, vagy csak simán kiverte magának amire te nem vagy képes. Remélem ad ki hangokat(röfög) Mert csak akkor élvezi. Am hány év múlva leszel 15?
Szijja! Hát, tényleg meg kéne tanulni egyeseknek írni! Nyugi a pasid csak az miatt meg ki, hogy kiverje, és ne a nacija legyen tele:D ..mondjuk szerintem azért valamennyivel több idõt fordíthatnál a pasidra.. de csak akkor ha te is akarod.. ezalatt arra gondolok, hogy azért a nacit is lehúzhatod, és simogathatod a szerszámát:D Õ is és lehet, hogy ezt te is élvezni fogod! szóval ne izgulj menni fog.. sok sikert! puszika

14/L lassan 15 éves leszek és még nem csókolóztam. Ez nagyon gáz?

hogy ha valaki elmagyarázná hogyan kell.. nagyon meg köszönném mert utána néztem de ott sincs semmi. el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: bocsánat rossz kategóriához írtam. :$

A kérdező hozzászólása: bocsánat rossz kategóriához írtam. :$
Én 17 vagyok és még én sem, nem kell elkeseredni! :)
Nem! Idõvel ez még erény is lesz. Ha idõsebb leszel, a társaságodban a fiúk még érdekesnek is találhatják. Ha most gáznak is érzed, késõbb rájössz, mennyire nem az/ nem volt az. Nem kell semmit sem elsietni.
Hogy hogyan kell? Ezt nehéz leírni. Fog az jönni magától. 1 "szabály" van: ne erõltess semmit (pl. ne nyomd bele a nyelved durván más szájába) és próbáld meg ellazítani az ajkaidat.
Gyakorlat teszi a mestert! Hiába bármilyen elmélet. Csináld inkább valakivel! Bárki megmutatja hogy kell. Még én is!:)
nempara sztem:D megmutassam hogykell?:D 14/f
Nekem kb 1 hete történt meg az elsõ csók, a lány is elõszõr csinálta, ahhoz képest szerintem egyikünk se csinálta rosszul. :p Csak rá kell érezni. 16/f (õ 15)

Lassan 16 éves leszek és csak szempillaspirált, néha szemceruzát használok. Mi a véleményetek? Ti ennyi idősen mit használtok, használtatok? 15/L

Legjobb válasz: 16 évesen én már talpig sminkben mászkáltam (alapozó, púder, pirosító, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál), hiába mondták nekem, h ez már sok... nem voltam/vagyok ügyetlen, szóval szépnek szép volt, csak erõs volt, fõleg, h legalább 20 évesnek néztem ki. most vagyok 20 éves és már megjött az eszem. :D:) csak szempillaspirált használok, néha fekete tussal kihúzom a szemem. visszanézve a korábbi önmagamat... elég vicces voltam, h azt képzeltem, a sminktõl majd szebb, trendibb leszek. szerintem bõven elég amit most használsz. :) ha bulizol, vagy valami ünnepség van, akkor használhatsz tust, akár szemhéjpúdert. zárójelben megjegyzem, h vannak már jó összetételû termékek, amik nincsenek tele méreggel.

16 évesen én már talpig sminkben mászkáltam (alapozó, púder, pirosító, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál), hiába mondták nekem, h ez már sok... nem voltam/vagyok ügyetlen, szóval szépnek szép volt, csak erõs volt, fõleg, h legalább 20 évesnek néztem ki. most vagyok 20 éves és már megjött az eszem. :D:) csak szempillaspirált használok, néha fekete tussal kihúzom a szemem. visszanézve a korábbi önmagamat... elég vicces voltam, h azt képzeltem, a sminktõl majd szebb, trendibb leszek. szerintem bõven elég amit most használsz. :) ha bulizol, vagy valami ünnepség van, akkor használhatsz tust, akár szemhéjpúdert. zárójelben megjegyzem, h vannak már jó összetételû termékek, amik nincsenek tele méreggel.
Semmi baj nincsen ha kifested magad szempillaspirállal meg szemceruzával.Csak ne durván feketével mázold ki a szemed, hanem csak a körvonalát, hogy kicsit kiemeld.Szerintem azzal semmi probléma.
ugyan ezt plusz száj fény.neked nem kell még erõsen sminkelned magad
Én 21 vagyok, és ennyi a max. kivételes alkalmakat leszámítva néha. Semmit nem szólok hozzá, nekem olyan mindegy, a túlfestetteket néha megnézem, megállapítom, hogy ízlése vagy tehetsége nincs hozzá és pont. Semmi közöm hozzá. 15 évesen asszem általában semmit nem használtam, néha kb. annyit, mint te.
én semmit nem használtam, max szájfényt....felesleges tönkretenni a bõrt mindenféle méreggel
szempillaspirált és matt szemhéjfestéket 17/F
És ha õk barmok, akkor neked is kötelességed? Nem 11 éves lányokról volt szó, hanem rólad épp...
14 vagyk es kb. azt hasznalok amit te + a szajfeny...szerintem ez boven eleg...
teljesen normális.
Ennyi idõs koromban egy kis korrektort meg szemceruzát használtam. Ha olyan kedvem volt szempillaspirált is, de nem minden nap. Most 22 vagyok, és már rászoktam a több sminkre. Nem erõsen sminkelem magam, nem feltûnõen, de azért alapozó, púder, korrektor(ha épp van pattim és kell), szemceruza, spirál, szemhéjpúder, szájfény van. Igaz csak natúr színekben, a szájfény is többnyire átlátszó és a szemhéjpúder is valami természetesebb, nem túl vad vagy sötét szín.
14-15 évesen nagyon festettem magam, de így utólag rájöttem, teljesen felesleges volt. Most már csak szempillaspirált és világos rózsazín/nude szájfényt vagy rúzst használok. :) 17/L
Én lassan 15 leszek, és púdert használok, szempillaspirált és ajakápolót, mást nem. Alkalmakra mondjuk egy komplett sminket rakok fel: alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál, szemhéjpúder, szemceruza, de ilyen alkalom kb. 1 évben 2x-3x van.
P*csa vagy. 18/f
A kérdező hozzászólása: a szempillaspirállal nem teszem tönkre magam...
A kérdező hozzászólása: Miért lennék az? Már a 11 éves kislányok is egy kiló festéket kennek magukra, én 15 jóval elmúltam, mikor elkezdtem smonkelni magam...
Én meg 17 éves vagyok és semmit sem használok, pedig nem vagyok egy született szépség.

Szerintetek a 28 lassan 29 éves barátom ha azt mondja hogy megvárja még a sulit elvégzem és 1 évet dolgozok és utána legyen babánk ki birja? Akárhányszor megkérdem töle azt mondja rám bármeddig képes várni. Nagyon szeretjük egymást. (15 éves vagyok)

Legjobb válasz: Szerintem igen. A pasik késön érnek, sokan csak 35 körül érettek az apaságra. Addig pedig lehetnek boldog éveitek és tudtok gyûjtögetni a közös jövõre!

Szerintem igen. A pasik késön érnek, sokan csak 35 körül érettek az apaságra. Addig pedig lehetnek boldog éveitek és tudtok gyûjtögetni a közös jövõre!
Szerintem meg nem. Egyrészt egy 29 éves férfinak semmi keresnivalója nincs egy 15 éves kislány mellett, túl nagy a korkülönbség. Befejezed a sulit, talán munkát is kapsz gyorsan te leszel 20 õ 34. De garancia nincs, hogy munkát is találsz.Persze, hogy azt mondja bármeddig képes várni, mi mást is mondana. Nem fogja az arcodba vágni, hogy ha jobb adódik lelép. Ne ringasd már magad illúziókba.
15 évesen ne az legyen a jövõképed, hogy a suli után valami munka egy évig és babázás. ebbõl semmi jó nem fog kisülni. érettségi után fõiskola vagy szakma tanulás, majd utána min. 2 év munka és na akkor ha jöhet a család alapítás. legalábbis valami ilyesmi legyen a jövõkép..aztán az élet majd formázza a terveket.20 évesen amikor a barátaid tanulnak, világot látnak, buliznak te otthon ülsz majd a babát popsiját fogod törölgetni, ami persze..tök jó...ha már az az életes következõ lépése.mert nem csak cukimukiságból áll a babázás, egy hasfájós baba 3. naptól 3 hónapos koráig egyfolytában képes sírni...nem kicsit..hanem idegörlõen...nincs többé, olyan hogy én mit szeretnék, csak az, hogy mi a legjobb a babának...
Te ismered a párod! De semmi nem biztos, látod, még a házasok is elválnak. szerintem egy kicsit hanyagoljátok ezt a témát, majd alakulnak a dolgaitok. rengeteg idõ még mire befejezed az iskolát.
15 vagy, most estél ki az általános iskolából, hanyagold a babatémát. Ne erre koncentrálj, hanem a jövõdre. oké, ez a pasi most minden szépet és jót megígér neked, te remegve kivárod az érettségit, leteszed éppen csak 2-essel, mert hát te úgyis babázni akarsz. Nem jelentkezel továbbtanulásra. Munkát keresel, képzettség nélkül nemfogsz atlálni, ha találsz is, 12 óra minimálbérért, nem bejelentve, vagy csak félig-meddig. Így meg hiába nyomod le az egy évet nem jöhet a baba, mert nem kapsz majd Gyed-et úgysem. (gondolom ezért kellene az egy év munka) Na és mi van, ha mondjuk itt kilép a pasi a képbõl. Ott állsz 2-es érettségivel, szakma nélkül, mihez kezdesz? Szép dolog a gyerekvállalás, de nem a középiskola padjában kell errõl álmodozni. Legyen B terved is, különben nagyot koppanhatsz.
Inkább most a tanulásra koncentrálj azzal sokkal jobban fogsz jársz. Azt senki nem tudhatja, hogy mi lesz x év múlva. Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de szerintem valami nem stimmel ezzel a gyerekkel. Jelenleg hozzád képest nagyon idõs, elvileg teljesen más világban kellene élnetek. Figyelj oda rá, mert biztosan van valami defektje amiért nem kell a hasonló korú csajoknak. (ezt jóindulatból írom)
A pasid idõsebb mint a férjem.
A kérdező hozzászólása: már mindegy elköltözött de nem szakittotunk minden ir vagy hiv szeretjük egymást és a távolság se nagy baj
Nem.Attól még lehet együtt társasozni.
Labdázni okés a dolog.
"lassan 13 eves" Igen... De gyorsan repül az idõ, ha együtt nyelvtanoztok!!
12 éves KISlány. és nem a korkülönbség a nagy, hanem amit a megrontásért kapsz a bíróságon. te ugyanis már elmúltál 14, õ meg nagyon nem. legyen eszetek.
bocs de szerintem az nem megrontás ha valaki 14 évesen barátnôzik egy 13 eves lánnyal. pl lehet nyáron biciklizni együtt menni

Fiu vagyok lassan 15 éves leszek Kb 183 cm 75-80kg (soikan mondják hogy a magasságomhozez a testsuly optimális de visont kicsi úszógumik meg vannak :S és azokat szeretném eltüntetni) szóval elhizva nemvagyok. Mit tehetnék még ez érdekében?

Fiu vagyok lassan 15 éves leszek Kb 183 cm 75-80kg (soikan mondják hogy a magasságomhozez a testsuly optimális de visont kicsi úszógumik meg vannak :S és azokat szeretném eltüntetni)szóval elhizva nemvagyok még szerecsésnek is mondhatm magamat h jól elosztodik rajtam a minimális tetstzsír és nem csak egy hajre rakodik mert az csunyább lenne már oda figyelek az étkezésre is édesség nincs maximum 1héten egyszer valami kalács.. suliba viszek 2kiflit hazajövök főtt étel és még valamit 4kor eszek ami már viszonylag nemmegterhelő kaja a szervezetemnek. ez mellet minden este tornázok : 100 felülés ha nírok csinálok 150et esetleg 200at is. 40-50 fekvőtámasz.és heti 2-3 sulyozás mellre.és már fit burner zsír égető tablettát is szedni fogom. ÍGY hogy ha egy jóóideig kocka hasam nem is lessz ,de fogyni fogok ?? és ha igen akkor kb mennyi idp kéne hozzá ? nyárra már eredmény szeretnék látni .és az eddzés és étrendemről kérek véleményt hogy jó e ahogy csinálom? Értelems válaszokat kérek köszööm és már kerestem csomo dolgot neten de ilyen alaktu ra leírást még nemtaláltam azér tettem fel a kérdést

Legjobb válasz: Diéta, aerob edzés(kocogás, biciklizés, úszás) és rendben leszel , de ha akarsz akkor felüléseket is csinálhatsz, de attól nem lesz kocka hasad hiszen a kocka has az alacsony test zsír százaléktól függ!

Diéta, aerob edzés(kocogás, biciklizés, úszás) és rendben leszel , de ha akarsz akkor felüléseket is csinálhatsz, de attól nem lesz kocka hasad hiszen a kocka has az alacsony test zsír százaléktól függ!
A kérdező hozzászólása: diéta mondhatni h megvan nemtudok odafigyelni r 100%-osan de azér ügyelek rá , futni is szokok minimim heti 2x,
A kérdező hozzászólása: jaj és fel ülésekkel tisztában vagyok h akkor lessz kockás hasam h ha kevés zsír lessz csak rajtam . de, szerintem ha most csinálom avval csak erõsödik a hasizmom ami jóó dolog és nagyobbodik is :) javvíccs ki ha tévedek , és köszi a tanácsokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!