Találatok a következő kifejezésre: 15 éves lassan, (31 db)

Ha 15 évesen. (lassan 16) elveszittem a szüzességem, akk a szülőnek van joga beleszólni? és ha meg teszem. Uánna h titkoljam? Segitseteek. ://

Csak értelmes válaszokat kérek..://

Legjobb válasz: Elég gáz ha te már a 15 évesen szét akarod tenni a lábad ráadásul a szüzességed akarod elveszíteni,ha elég érett lennél akkor nem ezen izgulnál vajon anyucikád beleszól-e.

Elég gáz ha te már a 15 évesen szét akarod tenni a lábad ráadásul a szüzességed akarod elveszíteni, ha elég érett lennél akkor nem ezen izgulnál vajon anyucikád beleszól-e.
korán van még hozzá én szerintem..várj 18 éves korodig!
Amíg az õ házukban élsz... De 14 fölött azzal dugsz, akivel akarsz.
Végülis az õ lányuk vagy, és még kiskorú. Szóval persze, beleszólhatnak, de inkább azt mondanám ez nem beleszólás, hanem szülõi tanács. Hogyan titkold? Nõgyógyászhoz gondolom el fogsz menni, nála nincs mit titkolni. De szerintem ez egy olyan dolog, amire a szülõk rájönnek, persze csak ha komolyabb párkapcsolatod van. De jogilag valóban csak liliomtiprás 14 év után
ha titkolni akarod akkor csak érzed te is, hogy kicsit szégyen..amúgy azt csinálsz amit akarsz, gyerünk te is illeszkedj be a mai fiatalságba, nehogy te is kimaradj valamibõl.. :)
Jogi értelemben nincs beleszólásuk.
Mivel nem látszik rajtad, hogy szexeltél, nincs mit titkolni. Ha szüleiddel nem beszéltek szexrõl akkor nem fogják megtudni. Ennyi. És 14 éves korodtól gyakorlatilag tényleg azzal szexelsz akivel akarsz. Nem kell emiatt elsietni, meg elhamarkodni, meg hidd el a szüleid sem azt akarják, hogy ne élvezd a szexet, de nem akarják, hogy felelõtlenségbõl idõ elõtt legyenek nagyszülõk, elkapj valamit, vagy valami bajod legyen. Meg ugye nem jó ha egy lányról elterjed, hogy "kvrva", csak mert nem játssza el a prûd ne bánts virágot. Szóval, ha nem akarod, hogy tudják, ne mondd el nekik és ne reklámozd, meg csináld okosan. mindig védekezzetek, meg nem kell mindenkinek széttenni. És akkor nem lesz baj.

15 éves vagyok, és szűz. A barátom 16, lassan fél éve, hogy együtt vagyunk, mindketten szeretnénk már a kapcsolatunkat "magasabb szintre emelni" szerintetek gáz ennyi idősen elveszteni?

Nagyon vágyok már rá, a srácot is imádom mindennél jobban, és tudom, hogy ő is így van vele. De nem fognak lenézni mások, hogy én 15évesen lefekszek vele?

Legjobb válasz: Szerintem pedig még ne feküdjetek le,fél év igen rövid idõ 15 évesen,sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani,maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság,és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést,15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1,5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban,csak manapság a tinik ezt elfelejtik,aztán majd sírnak.

Szerintem pedig még ne feküdjetek le, fél év igen rövid idõ 15 évesen, sõt 16 évesen is kevés lenne a szexhez.Ne akarjatok felnõttet játszani, maradjatok a normális tini kapcsolatok szintén még.15 évesen tiniszerelemben elveszíteni meggondolatlanság, és felelõtlenség.Bárki bármit mond kiírtad ezt a kérdést, 15 éves gyerek vagy szerintem bõven elég érv arra hogy még várjatok 1-1, 5 évet nem csak szexelni lehet egy kapcsolatban, csak manapság a tinik ezt elfelejtik, aztán majd sírnak.
De. Én azt mondom egy 16-ig várj, legalább meglátod a srác mennyire gondolja komolyan.
Nem gáz. És ne foglalkozz azzal, mit mondanak. A társadalom szemében akkor lennél király csaj, ha 22 évesen is szûz lennél, mert a szûz lány = jó lány. Legalábbis szerintük. Ha fél éve együtt vagytok, kívánod a barátodat, szereted is, nem értem, miért ne feküdhetnél le vele. mondom: szard le mások véleményét, és azt csináld, amit te akarsz.
Az a helyes, hogy így gondolkodtok és eddig nem ugrottatok még bele semmi meggondolatlanságba, ami valószínû a jó neveltetésnek köszönhetõ. Sajnos erre a korosztályra többnyire már az a jellemzõ, hogy sarkítva, de már lassan kezdenek kiégni, annyit szexeltek. Tisztelet a kivételnek, tehát nektek is, szeressétek egymást, és ha mindketten úgy érzitek, hogy megérett a kapcsolatotok rá, akkor egészségetekre :) :) :)
lassan már fél éve együtt vagytok, szerintem elég komolyan gondolja veled:) én is 15évesen vesztettem el egyáltalán nem tarom gáznak mondjuk én elkövettem azt a hibát hogy nem a megfelelõ személlyel vessztettem el
egyátalán nem gáz! Csak nagyon nagyon figyelj oda, hogy óvszert vegyetek, stb stb, szóval FELELÕSSÉG! 15 éves létedre meglepõen helyesen, és normálisan fogalmazol, ne aggódj, nem kell tudnia senkinek hogy lefeküdtetek ! :) Sok sikert, és figyeljetek oda, hogy védekezzetek, de mégis nagyon jó legyen ! :)
Hát én meg azt javaslom, hogy -ha tudtok;)- várjatok még 1-2 hónapot... és ha még mindig aktuáis, akkor tényleg oki ;) Dee. ÓVATOSAN! Másokat meg le kell [email protected] , kit érdekelnek, nehogymár a nemi életedbe is beleszóljanak, ez valai vicc? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:)

13 éves lány vagyok (lassan 14) tetszik egy fiú, de ő 15 éves szerintetek lehet ebből valami?

Mellesleg én is bejövök neki.. (nem sulistárs baráton keresztül ismerem)

Legjobb válasz: Alig várom a kérdést, hogy: "Én 12 éves múltam nyolc perccel, Õ 14 éves lesz nem egészen másfél óra múlva, szerintetek van esélyem?" Na. Szóval. Figyelj jól, csak egyszer írom le: AZ. ÉLETKOR. NEM. SZÁMÍT. Na, remélem jól láttad. És értetted is. Baromira mindegy ilyen esetben, hogy õ hány éves, vagy te. (Azért írom, mert pl 14 évesen még ne kezdj harminc évessel. De hússzal sem járnál jól. Húsz évesen nyugodtan kezdj akár negyven évessel is...) Van olyan azonos témátok, amirõl tudtok beszélgetni? Megértitek egymást? Szeretsz vele lenni? Jó a humora? Tetszik a megjelenése? Tetszik a (még egyelõre fejlõdõ) életszemlélete? Ezek a fontos dolgok, nem az életkora...

Csókon kívül még nem lehet semmi, amíg be nem töltöd a 14. életévedet!!!
Alig várom a kérdést, hogy: "Én 12 éves múltam nyolc perccel, Õ 14 éves lesz nem egészen másfél óra múlva, szerintetek van esélyem?" Na. Szóval. Figyelj jól, csak egyszer írom le: AZ. ÉLETKOR. NEM. SZÁMÍT. Na, remélem jól láttad. És értetted is. Baromira mindegy ilyen esetben, hogy õ hány éves, vagy te. (Azért írom, mert pl 14 évesen még ne kezdj harminc évessel. De hússzal sem járnál jól. Húsz évesen nyugodtan kezdj akár negyven évessel is...) Van olyan azonos témátok, amirõl tudtok beszélgetni? Megértitek egymást? Szeretsz vele lenni? Jó a humora? Tetszik a megjelenése? Tetszik a (még egyelõre fejlõdõ) életszemlélete? Ezek a fontos dolgok, nem az életkora...
én is 15 voltam mikor megismertem a barátnomet o akkor 13 volt :) ennek már négy éve és még mindig egyutt vagyunk :) szóval tényleg nem a kor számít !
Köszönettel a kérdezõ xD Ezen szakadtam :D Amúgy ha tetszel neki õ is neked akkor miért ne? :)
de baszzus hülyeségeket ne kérdezz már....
Erkölcscsõszökre ne hallgass. Ha bejöttök egymásnak, próbáljátok meg.
hááát mivel a srác 15 és te csak "lassan" leszel 14 ezért ebben az esetben pont nem lehet semmi. sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.. xD hát én is röhögtem saját magamon mikor írtam.. amúgy nem szeretnék lefeküdni vele.. nem érdekel a szex.. és tudom h még fiatal vagyok hozzá..
már nem vagyok tini, de most olvasok egy tinédzsereknek szóló könyvet. abban a testi bizalmasság kerülését javasolja a szerzõ a 16-17. életév betöltéséig. de tudom, hogy amikor én olyan kurú voltam, sõt fiatalabb (13-14) minden jócsajt megbacctam volna. :D szerintem embere válogatja, magadtól kell rájönnöd.
Jaj, nagyon korai még! Csókolózzatok, pettingezzetek, szopjátok egymást, de még ne szeretkezzetek! Olyan követ- kezményei lehetnek, amelyek egész további életetekre kihat- nak. És nagyon vigyázzatok, petting közben nehogy sperma kerüljön a kis puncidba! Mit csinálsz, ha teherbe esel? Higgyétek el, nem irigységbõl mondjuk annyiszor: még ne! Hát 13 évesen?! Várjatok még! Addig az is kiderül, szereti- tek-e annyira egymást, hogy összekössétek a sorsotokat!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló szerinted "HÜLYESÉG".. Nekem fontos.. + ha hülyeségnek tartod könyörgöm ne kommentáld Köszönettel a kérdezõ..
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy nem akarok vele lefeküdni (ahogymár az elöbb is írtam)
kérdezö szombat van!az emberek jönnek haza a munkábol:D HÜLYESÉGET NE KÉRDEZZ MÁR :DxD
szerintem attol függ hogy perverz e. mármint szerintem elég fiatal vagy ahoz hogy lefeküdj vele. szerintem nem nagy a korkülönbség összejöhet vele de hogyha lefeküdne vele mondj nemet! vagyis szerintem...bocsi hogyha már ezt megirták!!
A kérdező hozzászólása: 13:22-es az szép gratulálok és köszönöm a választ 13:29-es nem is gondoltam semmi ilyenre.. (alapból elég bátortalan vagyok ilyan téren)
A kérdező hozzászólása: igen nagyon szívesen vagyok vele. Aranyos, vicces és nagyon jófej. Haverokkal is kb. úgy viselkedik mint velem csak más a stílus.. szóval érted.
A kérdező hozzászólása: kifejtenéd? kérlek.
A kérdező hozzászólása: Köszi :'DD

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Legjobb válasz: Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?

Kérdezõ, teljesen mindegy, hogy az együttléttel kapcsolatban mitõl félsz, magától az aktustól, vagy a fájdalomtól, vagy attól, hogy "nem leszel jó az ágyban". Amíg bármitõl is tartasz, vagy úgy érzed, teljesítened kell, megfelelned a másik elvárásainak, addig szerintem ne vágj bele. Az együttlétben nincs helye elvárásoknak, amiknek meg kellene felelned. Legalábbis normális esetben nincs. Téged meg, finoman ugyan, de erõltet a barátod. Ne hagyd magad. Tudni fogod, amikor eljön az ideje.
Szerintem, ha még félsz az együttléttõl, akkor ne feküdj le vele. Csak az õ kedvéért ne. Majd amikor már te is akarod. Egyébként is, még bõven van idõd, csak 15 éves vagy. Legyen az elsõ alkalom számodra is felejthetetlenül szép, ne egy kicsikart, szorongással teli óra. Ha a barátod ezzel nem ért egyet, akkor nem is szeret igazán, úgy meg miért feküdnél le vele?
"nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet" aztán már miért ne mondhatná??? nem hogy mondhatja, de ezt KELL mondania.
fél év semmi, nem is ismered, 15 vagy gyerek majd ha KAPHATSZ JOGSIT (17) akkor már gondolkozz rajta addig ne, egy 18 éves csak megdugni akar, fõleg hogy már akarja, mi másra kellene neki egy kislány, várj még
Még fiatal vagy várj egy-két évet és majd akkor.
15 évesen még gyerek vagy, az ebédedet is anyuci fõzi és õ mossa a koszos bugyidat. Egy gyerek ne tegye szét a lábait.
van. 15 évesen ne dugasd magad. majd ha már vezetni tudsz legalább, akkor. most még gyerek vagy.
Van. Csak elakarja venni a szüzességed, megdug párszor, aztán dob.
Okod nincs rá, csak lehet, hogy kicsit fiatal vagy ehhez, a szextõl nem kell félni, az csodálatos, fõleg ha figyeltek egymásra. Ezzel az egésszel talán csak annyi a probléma, hogy valóban fiatal vagy, s orvosok szerint ilyen korban még nem miden adott, hogy maximálisan élvezni tudd a dolgot. Dehát ha téged most ért utól a szerelem nem mondhatod a barátodnak, hogy várjon még pár évet.Bizzál magadban és minden jó lesz
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló nem attól félek hanem egy kicsit attól hogy én még tapasztalatlan vagyok és hogy nem leszek"jó" az ágyban
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt. :)
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy! Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerbõl mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szûz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az elsõ az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörû testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnõtt nõ, hogy szõröstül-bõröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.

15 éves vagyok. Szeretnék tabit irattatni lassan. Ugyebár nődoki írja fel. Kell hozzá szülő jelenléte? Hogy is történik az egész?

Van barátom fél éve. Rendszeresen szexelünk.. (Õ 1 évvel id?sebb).. Idáig mindig gumiztunk, sose volt semmi probléma.. és igazából ? még sose hozta fel, csak most ez így bennem fogalmazódott meg. Szerintetek nagyon felborítaná egy alig 15 éves lány hormonháztartását? Jó tudom, a doki megmondja.. csakhogy érdemes e elmennem..:) és hogy mennyibe kerül KB egy átlag fog.g? Persze ne gagyi legyen, erre nyílván bármennyit adok! és hogy tudom hülye kérdés.. csak annyira hihetetlen számomra h csak 1 bogyi és nemleszek terhes.. h mégis mnnyire megbízható egy fogamzás gátló? mert azért aztse szeretném ha becsúszna 1 bébi ennyi id?sen.. mit javasoltok? maradjak a guminál még? v nyugodtan tabizzak? kösszi el?re is!:)

Legjobb válasz: Én a helyedben nem kezdeném el, én is 15 voltam amikor elkezdtem és ha vissza fordíthatnám az idõt sosem szednék tablettát. mondjuk ez a te döntésed de sztem rá érsz még 30 évesen tablettázni, én inkább ajánlanám neked a hüvely gyûrût aminek az ára kicsit húzos (9000ft) de sztem megbízható és tuti nincs mellékhatása, tehát nem fogsz elhízni és egyéb apróságok :) Az tabletta ár 6000ft-tól feljebb lehet de ez 3 havi és megtudod venni havonta is , így olcsóbb. (az enyém 8000ft volt ) :S szval szerintem vagy gumi, vagy a gyûrû, de kérd ki a nõgyógyász véleményét :)

Én a helyedben nem kezdeném el, én is 15 voltam amikor elkezdtem és ha vissza fordíthatnám az idõt sosem szednék tablettát. mondjuk ez a te döntésed de sztem rá érsz még 30 évesen tablettázni, én inkább ajánlanám neked a hüvely gyûrût aminek az ára kicsit húzos (9000ft) de sztem megbízható és tuti nincs mellékhatása, tehát nem fogsz elhízni és egyéb apróságok :) Az tabletta ár 6000ft-tól feljebb lehet de ez 3 havi és megtudod venni havonta is , így olcsóbb. (az enyém 8000ft volt ) :S szval szerintem vagy gumi, vagy a gyûrû, de kérd ki a nõgyógyász véleményét :)
Azért én a helyedben anyukádnak is szólnék :S
Szia! Szerintem ne nagyon erõltesd a tablettát. A barátodnak biztosan nagyon kényelmes, de megy a para ha elfelejted bevenni, és iszonyatosan káros. Én amikor elkezdtem szedni 2 hónapon belül az egész testemen tele lett a bõröm vörös foltokkal amik viszkettek és majd meghaltam úgy fájt a fejem. Ja én is 20 fölött vagyok már. Ez nem jelenti azt, hogy nálad is baj lehet de azért gondold át. Én yasminellet szedtem, ami elvileg nagyon kevés hormont tartalmaz, ez 7000Ft volt 3 hónapra
Ha modern gyógyszert akarsz, az kb 6000 -nél kezdõdik / 3 hó. Tudod minden hónapban finanszírozni? Mert nem úgy megy ám, hogy egyik hónapban szeded, amikor van pénzed, pasid, a másikban meg nem, mert nincs.
Nem kell a szülõ, de majd örülsz még, ha fogja a kezed, amikor a dokihoz kísér, mert teherbe estél. Mert benne van a pakliban. Akkor biztos megfordul a fejedben, hogy várni kellett volna még vele...De a te dolgod. A tabi, gyûrû biztonságosabb, de amellett is becsúszhat a baba. Hogy milyen hatással van rád? Majd a saját bõrödön megtapasztalod. Engem 24 évesen is kicsinált a tabi. Ez akár veled is megeshet vagy bárki mással. Ki kell próbálni, hogy meglásd, rád hogy hat. Majd a doki eldönti, alkalmas vagy-e a tabi szedésre, gyûrû használatra.
Még a szex-el is várhattál volna nyugodtan.... Szerintem még legalább egy évig maradjatok a gumi mellett. Attól függetlenül is elmehetnél nõgyógyászhoz, hogy tablettát iratsz. Ezt minden rendszeres nemi életet folytató lánynak meg kellene tennie. Az orvos majd eldönti, hogy ír egy alacsony hormontartalmú gyógyszert, vagy pedig Õ is a gumit javasolja. Egyébként a jobb fogamzásgátlók több ezres kiadások.
én is 15 évesen irattam elõször gyógyszert, anyukám nem volt ott velem, egy barátnõm kisért el. én már 3 éve szedem a triregolt ez 3 hónapra nincs 3 ezer ft se.
figyi ez változó.lehet h vki hízik tõle és tök tehén lesz, de lehet h neked csak a melleid lesznek nagyobbak. lehet h semmi nem fog változni, lehet h igen. mikor anno 3 éve irattam bogyót, akkor a doki engem se küldött vérvételre, csakfelirta a trinoldiolt. nekem semmilyen melékhatása nem volt. se pozitív se negatív
A kérdező hozzászólása: akk nem ajánljátok?:S mert igazábol 1. kényelmi szempont2. anniyra félek h a gumi mellett kijön v nemtomS::S szoval félek nagyon a teherbe eséstõl..:S
huu hát sajnállak , én a tegnap kezdtem el szedni valami gyógyszert nekem hormonzavaraim vannak és annak is van egy csomó mellékhatása és kb 18 hónapig kell szedjem
A hízás csak egy dolog. Nálam elõjöttek tõle petefészek gyulladás, rosszullétek, azóta vannak migrénes fejfájásaim, nagyon alacsony lett a szexuális vágyam, a menstruációm rosszabb mint elõtte volt, fel sem tudok kelni az ágyból úgy görcsölök, és most hogy babát akarok nagyon nehezemre esik teherbeesni már több mint egy éve próbálkozunk. De én csak egy vagyok a sok közül.
13:22 milyen mellekhatasai vannak a hizason kivul ?
Tablettát 18 éves kortól ajánlják, de te tudod. Dokitól meg már hallottam egyet s mást, elég fura dolgokat találnak ki néha (Pl. védekezzek nyugodtan megszakítással....)
16 éves múltam mikor tablettát írattam, de bár ne tettem volna, a nõgyógyász nem vizsgált meg, nem kért vérvételt, nem tudtam semmit. És hát még ma is nyögöm a mellékhatásokat, pedig már 4-5 éve nem szedem. 23L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! pénzem az mindig lesz is rá, van is rá.. hál' istennek ez nem probléma. valszeg el fogok menni nõgyógyászhoz barátommal v egy bnõmmel és beszélek vele. ez lesz a leghelyesebb ugy érzem.. köszi a segítséget!!!:)
A kérdező hozzászólása: kértem idõpontot dokinál:) majd eldõl. kösziiiii!!!:)

Õszintén van esélyem lassan 15 évesen, egy lassan 19 évesnél?

Ja, még van egy apró gond, nem egy nyelven beszélünk. De tudnánk kommunikálni. Tudom hogy ez semmi, de többször rám köszönt már, meg mosolygott. Nagyon szívesen megismerném, illetve beszélgetnék vele, de ez nem rajtam múlik sajnos. Kíméljetek meg attól is hogy a kor nem számít. Azért számít.

Legjobb válasz: Rád köszönt? Vannak olyan népek, akiknél illik köszönni még az idegeneknek is, ha egymásra néznek véletlenül.

Rád köszönt? Vannak olyan népek, akiknél illik köszönni még az idegeneknek is, ha egymásra néznek véletlenül.
A kérdező hozzászólása: Jólvan... akkor neked nem jelent semmit ha te így gondolod!:) De nekem még jelethet.
Az egy dolog, hogy neked mit jelent és valójában mit...
A kérdező hozzászólása: Jó, egy árva szóval sem mondtam hogy jelentene valami jelentõs dolgot!:)
nálam lenne, , de ha nem beszélnél angolul akkor csak dugás max :SS f19
magyarul* nem angolul
Én tavaly áprilisban lettem 15, márciusban jöttem össze az 1. barátommal, aki szeptemberben lett 19 :) Majdnem 1 évig együtt voltunk, csak külföldre költözött, én meg ugye itthon tanulok tovább... Már 3 hónapja szakítottunk, mert így jobb volt, de még mindig hiányzik :( Szóval esélyed lehet, inkább a tanulás miatt lehetnek gondok..:S
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy õ most jött ide, mert ide szerzõdték, sportoló... és még itt lesz jó ideig

Szerintetek a 28 lassan 29 éves barátom ha azt mondja hogy megvárja még a sulit elvégzem és 1 évet dolgozok és utána legyen babánk ki birja? Akárhányszor megkérdem töle azt mondja rám bármeddig képes várni. Nagyon szeretjük egymást. (15 éves vagyok)

Legjobb válasz: Szerintem igen. A pasik késön érnek, sokan csak 35 körül érettek az apaságra. Addig pedig lehetnek boldog éveitek és tudtok gyûjtögetni a közös jövõre!

Szerintem igen. A pasik késön érnek, sokan csak 35 körül érettek az apaságra. Addig pedig lehetnek boldog éveitek és tudtok gyûjtögetni a közös jövõre!
Szerintem meg nem. Egyrészt egy 29 éves férfinak semmi keresnivalója nincs egy 15 éves kislány mellett, túl nagy a korkülönbség. Befejezed a sulit, talán munkát is kapsz gyorsan te leszel 20 õ 34. De garancia nincs, hogy munkát is találsz.Persze, hogy azt mondja bármeddig képes várni, mi mást is mondana. Nem fogja az arcodba vágni, hogy ha jobb adódik lelép. Ne ringasd már magad illúziókba.
15 évesen ne az legyen a jövõképed, hogy a suli után valami munka egy évig és babázás. ebbõl semmi jó nem fog kisülni. érettségi után fõiskola vagy szakma tanulás, majd utána min. 2 év munka és na akkor ha jöhet a család alapítás. legalábbis valami ilyesmi legyen a jövõkép..aztán az élet majd formázza a terveket.20 évesen amikor a barátaid tanulnak, világot látnak, buliznak te otthon ülsz majd a babát popsiját fogod törölgetni, ami persze..tök jó...ha már az az életes következõ lépése.mert nem csak cukimukiságból áll a babázás, egy hasfájós baba 3. naptól 3 hónapos koráig egyfolytában képes sírni...nem kicsit..hanem idegörlõen...nincs többé, olyan hogy én mit szeretnék, csak az, hogy mi a legjobb a babának...
Te ismered a párod! De semmi nem biztos, látod, még a házasok is elválnak. szerintem egy kicsit hanyagoljátok ezt a témát, majd alakulnak a dolgaitok. rengeteg idõ még mire befejezed az iskolát.
15 vagy, most estél ki az általános iskolából, hanyagold a babatémát. Ne erre koncentrálj, hanem a jövõdre. oké, ez a pasi most minden szépet és jót megígér neked, te remegve kivárod az érettségit, leteszed éppen csak 2-essel, mert hát te úgyis babázni akarsz. Nem jelentkezel továbbtanulásra. Munkát keresel, képzettség nélkül nemfogsz atlálni, ha találsz is, 12 óra minimálbérért, nem bejelentve, vagy csak félig-meddig. Így meg hiába nyomod le az egy évet nem jöhet a baba, mert nem kapsz majd Gyed-et úgysem. (gondolom ezért kellene az egy év munka) Na és mi van, ha mondjuk itt kilép a pasi a képbõl. Ott állsz 2-es érettségivel, szakma nélkül, mihez kezdesz? Szép dolog a gyerekvállalás, de nem a középiskola padjában kell errõl álmodozni. Legyen B terved is, különben nagyot koppanhatsz.
Inkább most a tanulásra koncentrálj azzal sokkal jobban fogsz jársz. Azt senki nem tudhatja, hogy mi lesz x év múlva. Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de szerintem valami nem stimmel ezzel a gyerekkel. Jelenleg hozzád képest nagyon idõs, elvileg teljesen más világban kellene élnetek. Figyelj oda rá, mert biztosan van valami defektje amiért nem kell a hasonló korú csajoknak. (ezt jóindulatból írom)
A pasid idõsebb mint a férjem.
A kérdező hozzászólása: már mindegy elköltözött de nem szakittotunk minden ir vagy hiv szeretjük egymást és a távolság se nagy baj

Lassan tényleg ott tartunk hogy 13-15 éves lányokat próbálnak 20-23 éves férfiak elcsábítani?

Legjobb válasz: Szerintem, amelyik huszonéves férfi szóba áll egy ilyen kislánnyal, az csak megfektetni akarja. A kislányok meg meg is érdemlik, õk csábítgatták õket. Normális férfi meg nem nagyon fogja õket komolyan venni vagy egyáltalán szóba állni velük.

Szerintem, amelyik huszonéves férfi szóba áll egy ilyen kislánnyal, az csak megfektetni akarja. A kislányok meg meg is érdemlik, õk csábítgatták õket. Normális férfi meg nem nagyon fogja õket komolyan venni vagy egyáltalán szóba állni velük.
Bizony vannak szép számmal ilyen csajok. Õk a kis bulir*bancok.
Na meg ott tartunk, hogy 12 éves kisányok kérnek meg felnõtt férfiakat, hogy szexeljenek velük. Huszonéves vagyok és már kaptam enm egy fura ajánlatot 12-15 éves lányoktól...
Azért egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a mostani 13-15 évesek úgy néznek ki mint a ribik :D Tisztelet a kivétel.
Egy 13 éves lányban kellene már annyi ész, hogy normális legyen. Nem feltétlenül a szülõ hibája szerintem, mert vannak olyan tehetetlen szülõk, hogy nem is értik mitõl olyan a gyerek amilyen. Közeli ismerõsnek a szülei cigiztek, ittak, szerencsejátékoztak. A gyereknek egyszer sem jutott az eszébe kipróbálni bármelyiket is, mert szorult bele annyi ész, hogy ne tegye.
de egy gyerek hülye, bocs hogy igy mondom. Lehet kellene már neki annyi ész, de vannak 18 évesek is akik olyan sík hülyék, hogy az már fáj az egész társadalomnak, de egy 13 éves még hülyébb tud lenni. Nem hiába kiskorú, nem hiába büntetendõ bármi olyat csinálsz egy 13 évessel amit õ egyszerûen még nem tud felfogni. Mert tényleg nem tudja felfogni, hogy milyen folyamattal jár bármi, õ csak megy a feje után.
Lehet hogy hülyén hangzik, de én naplót írok. 13 évesen is már írtam és visszaolvasva is normális képet kapok az akkori önmagamról. Tudatosan cselekedtem, tettem a dolgomat és megvolt bennem a felelõsségtudat és nem tettem olyat amit megbánhattam volna. Nem mondom, hogy egy gyereknek mindent tudnia kell, meg hogy tud is. Ezért van a szülõ. Csak azt nem értem hogy ha én már normálisabban láttam a dolgokat, akkor õk miért nem veszik észre magukat.
Sok 13-15 éves lány lazán kinéz 18-20 és huszon éves csajnak. A fiúk meg sokszor az se tudják hogy hány évesek ezek. Szerintem meg tehetnek róla a szüleik is hogy elengedig buliba majd 15-16 évesen menjen el. A másik meg az hogy a szüleiknek kellene beleszólni hogy egy kicsit visszafogottabban öltözzenek.
Igen, nem csak a szülõk, hanem a szülõk is. A gyerek is.
Egy gyereket nem lehet hibáztatni azért amilyen. Itt az felnõtt a hibás. 2 felnõtt: az aki engedi és mászik is a gyerekekre, meg a szülõk akik elengednek egy 13 éves lányt diszkóba inni és pasizni. Lehet konzervatív vagyok, de az én idõmben csak a rossz családok kicsapongó lányai szöktek el ennyi idõsen piálni, cigizni és pasizni (most meg 50 évesnek néznek ki 30 helyett).
Azért igen, valljuk be, õk is tesznek ezért, hogy idõsebbnek nézzenek ki. Agyi szinten már nem tudnak, mert akkor is egy üresfejû idióta p.i.c.s.a szintjét koptatják, bármit is csinálnak. Bátyám (23) is járt már úgy, hogy elment bulizni, rászállt egy kis csaj, bátyám simán nézte 18-19nek. Mikor megkérdezte már csak kíváncsiságból is, hogy mennyi, kuncogva azt válaszolta: "13". Igaz, csak megakarta fektetni a csajt, amit a kislány hagyott is volna, bátyám meg szépen ment volna a sittre. Sarkon fordult, és ott is hagyta szó nélkül a francba....
Miért, szerinted régen nem volt ilyen? Még több is, és nagyobb különbséggel!
könnyû préda.
Soha nem voltam bulizós típus, de volt hogy egy este meló után mentem haza azt a kis 14 évesek utánam kiabáltak... Szóval ilyen világot élünk :D
A kérdező hozzászólása: ebben is van igazság .. vannak akik ezt élvezik is ..sõt tesznek azért hogy megtörténjen.
Hát igen.. Így élik ki magukat... -Egy fiú.
A kérdező hozzászólása: Most így utólag nézve a kérdésemet nem is így kellet volna feltennem, hiszen igazatok van abban hogy a mai 13 éves lányok azzal hogy kifenik magukat vagy éppen idõsebbnek akarnak látszani a koruknál éppen ezért mondhatnánk úgyis hogy maguknak keresik a bajt, de szerintem pont ekkor egy szülõnek kéne közbelépnie vagy hamár a szülõ nem lép közbe, legalább nem kéne hagyni hogy rossz társaságba keveredjen a gyereke...és engem végtelenül elkeserít amit látok ..de ilyen a mai világ és sajnos az emberek nem is lépnek azért hogy változhassunk.

21 éves fiúk, járnátok egy 15 éves csajjal ( lassan 16) ha jol nez ki, teccik is nektek? Nem szégyellnétek őt a haverjaitok előtt hogy 6 évvel fiatalabb?

Legjobb válasz: ha csak nem egy istennõ akkor valószínû szégyellném... az meg a másik, hogy neki még szabályokhoz kell alkalmazkodni...

ha csak nem egy istennõ akkor valószínû szégyellném... az meg a másik, hogy neki még szabályokhoz kell alkalmazkodni...
Persze, ha elég érett a lány.
a korkülönbséggel nem is lenne baj, de azért 16 évesen még elég fiatalka vagy. bár nem mondom, láttam már olyan jó ennyi idõs csajokat, hogy húúúú. de azért én nem járnék 18 alatti csajjal.
A kérdező hozzászólása: kössz szépen, csak azert kerdem mert ugye szerintem nem a kort számit, es kivancsi voltam a velemenyetekre :) meg egyszer köszi
ha arányait tekintjük 24 vagyok és 18 a barátnõm...ergó a 6 év itt is játszik...viszont igazat adok annak aki fentebb szólt hogy a 15 az fiatal és még több szabályhoz van kötve mint egy idõsebb...de ha neked tetszik a lány akkor miért ne...a haverok úgyis elfogadják ha normális csaj, ha meg nem az...hidd el néha jobb egy külsõ szemlélõnek hinni, és a haverjaid ha tényleg jó haverok nem fognak csak úgy negatív véleményt mondani...
igen, barátomnak is 15 éves a barátnõje, én is bevállalnám, ha tetszik 21/F
Simán, sõt a kedvenc korosztályom a 15-16 évesek :) bár azt is tudom, hogy nem terveznék túl hosszú távra ilyen fiatal lánnyal.. és ezt nem úgy értem, hogy csak megdugni kéne.
Ha pedofil lennék, akkor lehet.
Nem. Már 18 évesen se jártam volna. Nem az én stílusom, hogy 9-re haza kell vinni a kislányt, különben apuci macsétával vár... Meg, hogy 3 havonta egyszer lehet együtt aludni, ha a szülõk nyaralni mennek.. 21 évesen meg pláne nem.
Most max egy kicsit de ha már 51 meg 46évesek lesztek az már semmi

Mire kell majd figyelnem a középsuli elsõ napjaiban? Lassan 15 éves/L

Jövõ szeptemberben kezdem a gimit, és már nagyon várom, mivel utálom az általánost. Nyelvi elõkészítõvel indítok a Váci Piarista Gimnáziumban, amirõl annyit kell tudni röviden, hogy az átlagnál egy fokkal erõsebb, katolikus iskola.

Legjobb válasz: Ne vedd túl komolyan. A gimnázium ugyan az, mint az általános iskola, csak egy évvel idõsebb vagy, mint 8. osztályban.

Ne vedd túl komolyan. A gimnázium ugyan az, mint az általános iskola, csak egy évvel idõsebb vagy, mint 8. osztályban.
Legyél udvarias, kedves, mosolygós mindenkivel. Szerintem nem fontos rögtön új ember mellé ülnöd, furán is jönne ki ha nem a barátnõd mellé ülnél. Lesz még bõven idõd a többieket megismerned. Olyan ruhát vegyél fel amiben jól érzed magad, kényelmes, nem kirívó. Elsõ nap aki miniszoknyában, kivágott blúzban stb jelenik meg, meglesz róla mindenkinek a véleménye :) Tanároknak add meg a tiszteletet, de ezzel szerintem nem lesz gondod ha már most ennyire foglalkozol vele hogyan is viselkedj majd. Nem tudom ott szokás-e a felsõsök részérõl a csibe/gólyaavatás, nálunk volt. (vidéki gimi) Ez annyiból állt, hogy a felsõsök az újaknak mindenféle vicces, idétlen feladatot találtak ki, kb 1 héten keresztül, a végén volt egy avatóbuli. Egyébként meg érezd jól magad majd, és tanulj szorgalmasan :)
Az elsõ nap tuti évnyitó lesz, tehát akkor ki kell öltözni ünneplõbe - a szokásos. A többi kérdésedre meg az a válasz, hogy viselkedj úgy, ahogy eddig. Gondolom, eddig sem volták bunkó az osztálytársakkal meg tiszteletlen a tanárokkal. Ezután se legyél az. Ennyi. Semmi különleges nincs a középiskolában az általánoshoz képest. Csak egy másik épület, más emberekkel.
Ne ülj új ember mellé szerintem, az a barátnõdnek úgy jönne le, hogy nem érdekled. De attól beszélgess másokkal, légy nyitott, mosolygós és közvetlen. Sokan lesznek biztos, akik nem ismernek senkit. Nem kell kicsípned magad elsõ nap (nekünk elõtte vasárnap szokott évnyitó lenni egyébként) csak úgy nézz ki, ahogy minden nap ki fogsz utána. Tanárokkal és felsõsökkel tisztelettel. Felsõbbévesként mondom, hogy nincs rosszabb, mint amikor idejön egy kis kilencedikes és azt képzeli, hogy övé a világ mert gimis, eléd megy a menzasorban, parasztkodik meg minden. Rájuk is szólunk, mert mi is voltunk kicsik és tudtuk, mi az a tisztelet. Nem kell maguk elé engedniük sehol, de elvárom, hogy mögém álljanak be, mert én hatodik óra után nem azért megyek ebédelni, mert mehetek is haza, hanem mert nyolcadik óra után már nem tudok. Sok sikert :)
Szerintem a legfontosbb, hogy ne játszd meg magadat! Az természetellenesen fest. És nem kell túl komolyan venni ezt a suli-ügyet. Szerintem ülj a barátnõd mellé. Mosolyogj, köszönj. De úgyis jönni fog magától, hogy hogyan viseldj. Elsõ nap lehet, hogy ünneplõ kell. Ne öltözködj túl kirívóan, csak ahogy szoktál.
Ne pisilj be. Elég ciki.
Semmiképp ne hidd azt, hogy egyszerû lesz, ne eressz le, kivéve, ha nem akarsz gimi után valami egyetemre menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!