Találatok a következő kifejezésre: 15 éves fiam. elváltam. van egy (1 db)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

13 éves lányom műkörmökkel állt haza! Mit tegyek? Leszedjem neki vagy hagyjam?

10

Nem tudok tanulni, pedig most nagyon kéne (nyelvvizsga). (? )

általános iskolában végig megéltem abból, amit órán hallottam... persze csak akkor maradt meg valami is, ha figyeltem, de minimum 3ast minden egyes feleletnél vagy dolgozatnál összehoztam valahogy... Most nulladikban is megéltem az általános iskolás tudásomból (két tannyelvű gimnázium és még az angolra se kellett tanulnom 1 betűt se, így is 5ös lettem év végén).
Az lenne a probléma, hogy nyelvvizsgázni megyek és 4 hónapom van felkészülni (angol kétnyelvű (fordítások is vannak benne) nyelvvizsga) és a nyelvtanom viszonylag jó, de azon is lsz mit gyakorolni, de a szókincsem nem olyan nagy.. Ki tudom fejezni magam, maximum körülírom azt, amit akarok, de ha olyan szöveget kapok, ami tele lesz idegen szavakkal, akkor biztos, hogy megbukok.. Van egy szószedetem, amit inkább szótárnak mondanék, mert nagyon hosszú, azt tanulgatom több, mint 1 hete.. de 1 szót se tudtam megjegyezni.. Nyolcadikban voltam középfokúzni és akkor is éppen hogy átcsúsztam mert a szövegértésben olyan szavak voltak, amiket nem értettem.
És majd most a tizedik osztályban jön a történelem és hasonlók, csak ugye részletesebben, és arra majd tanulni kell.. Meg ugye a második nyelv.. De fogalmam sincs, hogy hogyan kell tanulni..
15L

9

Elég nagy bajban vagyok. Anyukám már kikészít! Nem engedi, hogy borotváljam. (? )

Nem is tudom, hogy írjam le...
Szóval, Anyukám nem engedi, hogy szőrtelenítsek ott, lent...
És ezt egyszerűen nem értem. A hónaljamat 12 éves korom óta borotválom, azt engedi, de csak mert Keresztanyum mondta Anyának, hogy már illene nekem. A lábamat olyan 13 éves korom óta borotválom, de erről nem szóltam Neki, mert tudom, hogy kiakadna. Azt mondta, hogy nem kell. DE ez mondjuk nem is gáz, mert nem nagyon vette eddig észre, hogy csupasz, avgy nem is tudom... lehet, hogy azt hiszi, hogy nem vagyok szőrös. Ki tudja...
Intimen pedig nem engedi semmiképpen. A bikinivonalnál leszoktam mondjuk borotválni, azt megengedi, de aztán mindig megnézi, hogy hogyan csináltam. Mindig mondja, hogy mutassam meg. Erre én mondtom, hogy elvileg azért hívják "intimnek", mert ahhoz senkinek semmi köze. Erre elkezd üvöltözni, hogy ne feleseljek. Hát jó... De most komolyan, kb. minden fürdéskor bejön a fürdőszobába, és csak úgy nézeget. Ha 10 éves lennék, akkor még érteném is, de így, hogy már gimis... Nem értem. Eddig csak kisollóval vágtam le, hogy ne legyen olyan dzsungel-szerű, meg főleg mikor meg van... akkor ne legyen olyan. Szóval, értitek...
Kolis leszek, és mondtam Anyunak, hogy majd szeretném vinni a borotvám, mert ugye a hónaljam nem nagyon bír ki öt napot, és erre kiakadt, hogy dehogy viszem, öt napot kibír és kész. Így végképp nem tudom mit csináljak. Azt hallottam manapság már nem nyerő, ha valakinek szőrös ott... Én legalábbis nem szeretném, ha olyan lenne, és nem tudok mit kezdeni Anyával. Azt mondta, Õ sem borotválja, akkor neki sem kell. De könyörgöm, ősszel lesz 51 éves. Mikor volt ő tini? Szóval nem tudom, mihez kezdjek.
Ja, és a másik, hogy mindig mikor leborotválom a bikinivonalam, akkor szinte mindig kipattog, és pöttyös lesz. Eléggé fáj, és viszket. Mit kéne csinálnom, hogy ne legyen olyan. A gyanta az milyen? Attól kicsit félek, bevallom. Segítsetek, Please!

15L

24

Igaz az, hogy kamaszkorban a lányokat jobban féltik az édesanyjuk, mint a fiúkat?

Csak kíváncsiságból kérdem.:)

12

Ti mit engedtek meg a 13-14 éves lányotoknak?

Értem itt: smink, körömfestés, laptop, facebook, telefon, csavargás, pasizás, meddig és hova mehetnek el?

14

Mit tudnék kezdeni magammal?

15 éves kamaszlány vagyok. Jártam énekkarra anyukámmal, de utáltam, ezért abbahagyhattam rengeteg veszekedés árán persze. Utána jött a faterom és ő eldöntötte, hogy vagy megint éneklek vagy eljárok fittneszezni. Na de itt az a baj az egésszel, hogy szívből utálok sportolni. Nem érzem magam jobban sport után, pedig állítólag jól kéne, hogy érezzem magam. Helyette rohadt éhes leszek és álmos meg nyűgös. Ezt a dolgot tetőzi, ha éppen menstruálok és sajnos körülbelül 12 napig szokott tartani a vérzésem, így a hangulatom az ilyesmihez rettenetes. Énekelni biztos nem szeretnék, nincs kedvem égetni magam, ráadásul pont olyan időpontban van, amikor mennék a barátaimmal még egy kicsit csavarogni a városban. Szóval marad a sport. Fittnesz kizárva, nagyon utáltam, ráadásul a sok páwa gyerek meg a kigyúrt pasik megnéznek, fater meg dicsekszik velem, ezt ki nem állhatom. Bár barátnőkkel belemennék, de odajár az ofim, nincs kedvem a faterhoz sem és korán kéne kelnem hozzá. A barátom felajánlotta, hogy megtanít focizni és focizgathatnánk. CSak az ugye nem rendszeres dolog, szerencsétlen is vagyok ilyen dolgokban és kicsit furcsa lenne sok 17-18 éves között lányként rúgni a labdát. De amúgy nincs bajom a focival. Anya szerint úszhatnék. Régebben imádtam úszni, most már nem a kedvenc elfoglaltságom, egyszerűen inkább heverészek, mert egy lusta dög vagyok :D Érdekelt a floorball de azt nem lehetne kivitelezni. Szóval tudom, hogy egy lusta disznó vagyok, de én ezt nem élvezem. Mivel tudnám őket lebeszélni erről? Nem érdekel, ha meghízok, tudok keveset enni, vannak olyan időszakaim, amikor 1-2 almából tökéletesen megélek egy nap. Vagy ha már mindenképp választani kell, inkább sportolok, annak haszna is van, de akkor mit? Ja a kosárlabdát még ki kell lőnöm mert 1: az, aki tartja az edzést a tesitanárom és nem jövünk ki jól, mivel visszapofázok neki, amikor gimnasztika van és nem végzem rendesen el a feladatokat, 2: nagyon érzékeny az orrom, már egy kisebb ütéstől is nagyon vérzik 3: kegyetlen edzőtáborok vannak. Van hiphop mondjuk az tánc de az már talán érdekelne, csak ott meg szombaton van edzés és nem tudok a barátommal találkozni, plusz még fellépések, amihez nekem nincs sok kedvem és az több idő, amit mozgással kéne töltenem. Tudom, hülyén hangzik ez az egész, de megköszönném, ha nyugodt, normális hangnemben tudnátok segíteni :)

13

Mi lehet ez?

Pl múltkor megnéztem a Daylight - Alagút a halálba című filmet, és abban volt, hogy merülniük kellett, jó pár métert úszni egy levegővétellel. És félni kezdtem, és elképzeltem, hogy én mit tennék, hogy ez nekem nem menne. Aztán most is olvasok egy történetet, abban van, hogy a csaj a pasival búvárkodni megy és ugyanez az érzés. Félelem a víztől, pedig szeretek és tudok is úszni, és nem is magától a víztől, hanem, ha merülni kell és a többi...

2

Miért csinálja ezt anyám? Miért ilyen szemét?

Úgy volt, hogy ma egyik barátom rokonánál alszok (egy városban laknak a haveromékkal) és úgy volt, hogy mehetek.. Aztán vmi kattant és anyám kitalálta, hogy nem mehetek.. csak akkor mehetek egyáltalán el abba a városba (már voltam ott párszor), ha egy későbbi busszal megyek és jövök haza az utolsó busszal.. (nagyjából 1 órát tudnék tölteni a barátommal.. nagyon régen nem láttam.. és nagyon hiányzik.. és ha elkezdődik az iskola, akkor még ritkábban fogunk találkozni).. és megkértem, hogy indokolja meg a döntését és elkezdett ordítani, hogy nem kell neki indok, de ha akarna, akkor mondhatna akár ezret is... és végül azzal indokolta, hogy nem kérdeztem meg tőle, hogy átlövethetem-e a fülem (pedig mielőtt megcsináltattam megkérdeztem, és azt mondta hogy amikor szeretném, akor nyugodtan csináltassak, amennyit szeretnék..)
Meg azon is kiakadt, hogy miért akarok ott aludni, mert nem kell este 11ig beszélgetni haverommal vagy filmezni, mert azt tudunk amúgy is, meg úgy is 10-11ig csetelünk.. De nem érti meg, hogy az más.. és annyira jó lenne végre találkozni vele és hülyülni meg filmezni.. A filmezésre is azt mondta h kezdjük el külön-külön ugyan azt a filmet ugyan akor, és hogy az ugyan olyan.. pedig nem...
Aztán azon is kiakadt, hog még nem találkoztam a barátom rokonainak szüleivel.. De érdekes, hogy elengedett motorral 90 kilóméterrel arrébb úgy, hogy ott se találkoztam még a szülőkkel, sőt ő se ismerte se a szülőket, se a barátnőmet. A haveromat pedig ismeri..
És akármi van, először sose akarja megengedni, utána nagynehezen belemegy, aztán végül mégse lehet.. (például szerettem volna nyelv piercinget azt is megengedte egy idő után, aztán amikor már ott voltunk, hogy el kellett volna jönnie velem, akkor bejelentette, hogy nem lehet.. pedig már nagyon beleéltem magam..)

5

Programok születésnapra?

14 éves lány vagyok, 24. tartok egy szolid szülinapot, ahova csak a két legközelibb barátomat hívom meg. Erre szeretnék programokat és ötleteket kérni. (ha lehet kintit és bentit is, elég kiszámíthatatlan az időjárás)

7

Egyik barátnőm kapott a szüleitől új mobilt csak úgy. Ez nem elkényeztetés? A régi mobilja is jó volt még.19, L

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!