Találatok a következő kifejezésre: 15 éves fiam. elváltam. van egy (1 db)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülők! Mit szólnátok hozzá?

Mit szólnátok hozzá, ha egy nap a 14-15 éves lányotok bejelentené, hogy szeretne találkozni egy 16-17 éves sráccal egy busszal 20 percnyire arrébb lévő városba? Ti elengednétek a lányotokat?

7

Szülők/ kamaszok. Mit szóltok a tanár-diák "baráti" kapcsolatról?

Lány és nő..

2

Ha valaki nem töltötte a 18-at, szülő engedély nélkül élhet nem otthon?

A barátnőm veszekszik sokat az anyjával, és kidobja otthonról az anyja. A barátnőm nem tud hova menni, de az anyja nem engedné hogy itt legyen velem, mert rendőrséget hívna és inkább be adja az intézetbe. Ezt lehet a barátnőm beleegyezése nélkül?

3

12 éves vagyok, de tökre kamasznak érzem magam! Miért?

9

Szülők, Kamaszok! SOS! Mit csináljak? !

ÚRISTEN!!!

Sziasztok 12 éves lány vagyok, (Lizi) van egy bátyám, aki 13, (Kristóf) és egy öcsém aki 6, (Beni) plusz egy unokatesónk aki 13 éves lány (Sugi).
A Sugi szülei sejtik, hogy nagyon szerelmes, vagy mit tudom én!
Mikor ketten voltunk a Kristóf és a Beni nélkül, egyszercsak megszólal:
-Tudsz titkot tartani? -szólal meg hirtelen.
-Persze! -mondtam. Itt már tudtam, hogy a fiúról lesz szó.
-Jó, de a maminak (Tudjátok a közös mamánk.) se mondhatod el, senkinek!
-Oké! -izgatottan vártam mit fog mondani.
-Oké, -vette elő a telefonját és valami fiút mutatott -én ezzel a fiúval megismerkedtem a táborban és vele járok. De a szüleim nem tudják csak sejtik. És szerintük még túl fiatal vagyok ahoz, hogy barátom legyen. Pff! -egyébként tényleg úgy viselkedik, mintha nagyobb lenne olyan cuccokba jár.
-KOMOLY????? -döbbentem le.
És igen, mikor együtt hülyültünk gépen néha megszólalt, hogy szókirakóval játszik, de csak a barátjával SMS-ezett.
A mamánk töbször is megkérte, hogy beszéljen a Sugi vele erről (ők csak anyitt tudnak, hogy valakibe szerelmes és azzal beszél) mert a szülei kérték, hogy próbálják faggatni.
Mikor elment meghallottam, anya a mamival beszélt telefonon erről úgyhogy az ajtó elött lehallgattam:
-Igen a Zsoltiéknak (a Sugi apja neve) ki kéne deríteni mi van, mert ez így rossz. Nagyon fiatal még, hogy teljesen beszerelmesedjen és barátja legyen. Blablabla... - És ekkor rájöttem, hogy baj van. Anyának igaza van és nekem elkéne mondanom, de megígértem nem szólok semmit. És elkezdett fura érzésem lenni.
Mit tegyek? Mondjam meg anyának? De akkor ő elmondja a Zsoltiéknak és megtudják, lecseszik a Sugit, és elrontom a életét! De ha nem mondom meg baj lesz. Tényleg nem lehet még barátja még csak most lesz 6.-os! Szóval nem tudom. És anya rá fog kérdezni mondott-e erről valamit. ÁÁÁÁ! Bárcsak ne mondta volna el. :(

16

Szerintetek nagyon gáz?

Még soha nem voltam buliban, nem voltam részeg. És amúgy egyáltalán nem vonz a dolog. A barátnőim mind azt mondják, hogy valamikor el kell kezdeni, meg hogy nincs olyan, hogy valaki ne legyen részeg életében legalább egyszer. Mondogatták, hogy el kéne menni bulizni. Én nem akarok menni, mert részegre nem akarom inni magam, meg nem akarom nézni, ahogy a többiek halál részegre isszák magukat. Mondogatták, hogy dehát most kell bulizni, meg később bánni fogom.

16/L

15

Engednétek, hogy a 15 éves lányotok industrial piercinget szúrasson?

http://24.media.tumblr.com/c37266ae3015f2e2e6d540e1e05feeaa/..

Egy ilyen kis valamiről lenne szó.
A jobb fülembe menne, ott csak egy lyuk van, a bal fülemen pedig 2.
A szüleim úgymond a lazább fajták, ti mit gondoltok?
Ismerőseim körében senkiről nem tudok, hogy lenne neki, szóval nem majmolás.
15L
Köszi a válaszokat:)

22

Szülők! Ti hogy viszonyulnátok a fiatokhoz hogy ha bevallaná hogy meleg? 15/f

Mielőtt felmerülne nem vagyok meleg barátnőm is van,az egyik ismerősömről lenne szó,és csak szimplán kiváncsi vagyok.

15

Szülők mit szólnatok ha a 15 éves lányotok olyan kapcsolatba lenne a tanárnőjével hogy sok dolgot vele is megbeszelne?

5

Akkor is felelőtlen egy kamasz, ha védekezés mellett esik teherbe? Szülők! Így is kiakadnátok?

Félreértés ne essék, nem vagyok terhes, csak elgondolkodtam a kérdésen.

(A kamaszt itt most értsük 16-19 évesnek)

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!