Találatok a következő kifejezésre: 15 éves fiam. elváltam (1 db)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez szerintetek teljesen normális egy 16 éves lánynál?

körmöt lakkoz, sminkeli a szemét, miniszoknyákat hord, néha magassarkút, minden nap éjfélre kell hazaérnie, van egy pasija aki vele egy idős, néha bulizik

16

Gólyatáborba mennék a Balatonpartra, de megjött. Mit tegyek?

Ígyis-úgyis megyek, ki nem hagyom. Mellesleg sikerült megfáznom tegnap este, mert koncerten voltam, szóval ez jól összejött.
Eltettem 2 trikót, 3 pólót, 2 shortot, 2 hosszúnadrágot, egy pulcsit, fehérneműt, fürdőruhát(hátha..), fogkefe-fogkrém-tusfürdő-betét-dezodor, egy törcsit, papucsot, sarut, egy tornacipőbe megyek, és hálózsákot. Szerintetek még valamit? Iszonyatosan paranoiás vagyok pakoláskor. Mindig attól félek hogy valamit itthon hagyok, pedig most csak 3 napra megyek.

13

Szerintetek mit tegyek? 14.5/l

14,5 éves lány vagyok és van egy barátom,aki 16 éves.sajnos nem élünk egy városban (kocsival 2-3 óra az út).Anyukám ismeri a fiút,mivel az unokatestvérem legjobb barátja,és voltak már nálunk.Most ,hogy összejöttem a sráccal ,elmondtam anyukámnak aki azonnal rávágta,hogy vele nem járhatok,mert nem hozzám való,meg hogy a Fiúk később érnek ezért legalább 4 év legyen köztünk.A fiúval én megbeszéltem ,hogy találkozunk,mert ő megmondta,hogy még a világ végéről is lejönne hozzám.Anyu viszont teljesen tilt tőle,de én akkor is látni akarom.Szerintetek mit tegyek?Találkozzak vele titokban? 14,5/l

14

Lányom terhes! Mit tegyek?

A 19 éves főiskolás lányom ma bejelentette hogy terhes, a barátjától. Azt mondta hogy mélységesen ellenzi az abortuszt, és szeretné megtartani a gyereket. Viszont tudja, hogy anyagilag egyenlőre nem képes ellátni magát, így szüksége van a támogatásomra. Természetesen mindenben mellette állok, ugyanakkor nem tudom mit javasoljak neki. Érzelmileg, értelmileg elég felnőttnek érzem az anyasághoz (tanulmányaiból kifolyólag napi 4-5 órát tölt mozgássérült kisgyerekekkel tehát etetés-itatás-pelenkázás is a kisujjában van) viszont tudom hogy karriert akart, utazni, világot látni, illetve 19 évesen még nagyon korai lekötnie magát. Meséltem neki a különböző örökbeadási lehetőségekről is. Jobb lenne neki? Ha viszont úgy dönt hogy felnevelik a babát milyen mértékű segítséget nyújtsak ebben? Nem akarom hogy ne érezze egy gyerek anyagi súlyát, viszont mindenképp szeretném ha befejezné a tanulmányait. Mit finanszírozzak? Mennyit vállaljak be? Mi legyen az "önrésze" a dologból? Mit várjak el tőle?

9

Ez szociális fóbia vagy mi lehet?

Nagyjából fél éve kezdődött ez az egész, akkor történt valami, aki kissé megviselt; előtte sem voltam egy társasági ember, de azóta ez csak rosszabb lett. Volt egy időszak, amikor utcára is alig mertem menni (ezt szerencsére már sikerült legyőznöm). Bizalmatlan vagyok mindenkivel szemben; durva, de olykor a legjobb barátaimról is megfordul a fejemben, hogy talán csak átvernek. Ha egy barátnőm elhív valahova, csak úgy találkozni vagy ilyesmi, rögtön kibúvókat keresek, félek, nem akarok elmenni. Nem azért, mert nem kedvelem őket, hanem mert egyszerűen... nem is tudom. Rettegek. A legjobb barátnőmmel vagy 7 éve ismerjük egymást, ezalatt egyszer sem voltam nála. Kezdek tartani tőle, hogy ez nem normális. 14 éves vagyok. Mit kellene tennem?

4

Mi a franc bajom van mindig? ! :/ 13/L

Mostanában talán túl érzékeny vagyok, mert néha úgy érzem elegem van mindenből, az életből, és kitörik belőlem a sírás.. Úgy érzem nekem semmi sem jön össze, és ráadásul közös szobám van a tesómmal, nincs magánéletem!! :'( Én ezt már nem bírom idegekkel. Ráadásul jövőre ballagok, és tökre parázok a gimitől is.. Mások örülnének a helyembe, de vhogy engem ez nem lelkesít annyira. Normális ez?! 13/L

8

Több dolog miatt nem élvezem az életet, nagyjából utálom, csak nem tudom, jogosan-e?

Az egyik az, hogy a szüleim nem annyira tehetősek (bezzeg az osztálytársaim többsége olyan gazdagfi, el kell viselnem, hogy nekik mindenük megvan, nekem meg nincs), szeretnék már egy hangszert (elektromos basszert) de nincs semmi pénzem, vállalható diákmunkát nem találtam. (nem vállalható pl. messze lévő város, és nem indul jókor vonat odafele)
Másik, hogy nehezen barátkozom, a saját korosztályommal szinte semennyire, mert szerintem (aztán lehet, nekem nincs igazam) a többségük idióta, és nem tud semmit, viszont 16 éves létemre néhány 23 meg 30 évessel nagyon jól kijövök, de iskolában ilyenek nincsenek, és szinte nincs oylan ember, aki szeretné a metálzenét.
Továbbá ott van, hogy szüleimmel, mindkettőjükkel vannak nézeteltéréseink, ugyanis apám sokszor f***paraszt, anyám meg finnyás, orrát sokszor fenn hordja a semmire, és meg akarja mondani azt, amihez semennyire nem ért. 16 évesen mindenki élvezi az életet, csak én nem? Vagy én vagyok gyengelelkű, hogy nem tudom ezeket elviselni?

5

16 éves lányt elengednétek egyedül színházba Budapestre?

4

Mostanában furcsán viselkedek :szemtelen vagyok érzékeny vagyok és barátnőt akarok! Mitöl van ez? 11/f

5

Taszítom az embereket!?

Így a nyári szünet alatt rájöttem,hogy nincs egy barátom se!
Falun lakunk, és az egyik közelünkbe lévő városba járok középsuliba a város kb 30km-re van, ami egy óra buszozást jelent. Suliidőben azt hittem,hogy van két nagyon jó barátom, az egyik lány a másik fiú,de őszintén szólva barátnőmet bizonyítványosztás , haveromat július 1.-je óta nem láttam.. Egy darabig neten beszéltem velük és mondtam nekik párszor,hogy esetleg nincs-e kedvük találkozni, de mindig jött a válasz : " bocs most nem érek rá" . Ezek miatt kezdem elég szarul érezni magam mostanában semmit nem csinálok csak zenét hallgatok.Sokszor érzem magam kiközösítve is,mert,ha beszélgetnek nem nagyon tudok hozzászólni a témához, mert legtöbbször a téma a hétvégi IHB buli, ami engem nemhogy érdekelne ,rendesen undorodom tőle.

Ebben a pár hónapban rájöttem,hogy senkit nem érdeklek,mindenkinek túl drága az ideje, ahhoz,hogy rám pazarolja..
Úgy érzem,hogy taszítom az embereket... ált.isk.-ben se voltak barátaim ,ott még suliidőben sem, azthittem,hogy ha bekerülök középsuliba jobb lesz.. de ezek szerint nem lett az..
mi a baj velem?

köszönöm,hogy elolvastad! :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!