Találatok a következő kifejezésre: 15 éves fiam. elváltam (1 db)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti elengednétek a 15 (egy hónapon belül 16-ot töltő) lányotokat egy napra Sziget Fesztiválra a barátnőjével és annak az édesapjával, vagy szintén egy napra Sound-ra nagy társasággal?

Sound-on csak barátai lennének, esetleg a testvére (20 éves), bár lehetséges hogy az imént említett apuka is ott lesz. a lány megbízható, nem iszik, nem cigizik, stb...
ha nem engednétek, miért nem?

14

Mit tehetnék? (több lent)

A legjobb barátnőm teljesen elhanyagol amióta van barátja.. tavaly nyáron szinte éjjel-nappal együtt voltunk, mostanra ez már teljesen megszűnt mert ahogy megkezdődött a suli más suliba is kerültünk (bár ő 8. félévkor visszament a régi sulijába, de attól függetlenül találkoztunk meg minden..) de azóta amióta barátja lett teljesen megváltozott csak a barátja érdekli.. azóta alig beszéltünk amikor szakítottak én egyből hozzá siettem megvigasztalni ... de sajnos egy napot nem bírnak ki egymás nélkül így megint összejöttek.. nekem is volt barátom egy jó ideig, de én ugyanúgy törődtem volna vele mint azelőtt meg azután.. persze ő akármi történt velünk nem érdekelte.. és itt jön a legjobb én ezt megpróbáltam elfogadni amikor a barátja elkezdett engem bökdösni, írogatni hogy tetszek neki meg stb.. erről nem szóltam senkinek és nem is tudom mit tegyek.. nagyon fontos nekem a barátnőm, csak ő nagyon szereti a barátját és kár hogy nem tudja milyen szemét is valójában.. én meg semmit nem tudok tenni... mert hiába lenne vége az ő kapcsolatuknak (utána úgyis megbocsájtana bármit a drága barátnőm a barátjának).. de ezzel a barátságunkat ami már így is romokban van teljesen tönkre menne... nem tudom mit tegyek..

1

Tizenévesek, ti szerettek komolyzenét hallgatni? Vagy tényleg mindenki csak a "menő" zenéket szereti?

Régebben én is hallgattam ilyen "menőket", de most már, hogy kicsit visszafogottabb lettem, inkább a komolyzene tetszik. El tud bűvölni, ahogy szól a hegedű, a zongora káprázatos, nagyon szeretem (a nővérem kezdte el, de nekem is megtetszett) a Hattyúk tavát. Ezektől az előadóktól hallgatok komolyzenét:
Mendelssohn (kedvenc :), Tchaikovsky, Brahms, Ludovico Einaudi, Beethoven, Vivaldi, Paganini, Bach.

Ti is szoktatok komolyzenét hallgatni? Mi most a menő, mit hallgattok? Persze én is szoktam ezeken kívül mást hallgatni, de én olyan Kool and a Gang és Earth Wind & Fire zenéket szeretek :D Felpörgök tőlük, ti nem a hasonlóktól? Én az Életrevalók c. filmből megismertem ezeket az együtteseket és azóta a kedvenceim. :))

Ti hogy álltok zene terén? Mitől tudtok felpörögni és feldobódni? Írnátok nekem ezekhez (amiket leírtam) hasonló zenéket? Kellene már frissítenem a zenei listámat, de nem tudom mivel.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat előre is! :)

14/L :)

29

Kamaszok. Nektek van olyan tanarotok akivel sokmindent megbesztek? 15/l

Ha igen akkor meselnetek a kapcsolatokról??

7

Mit gondoljak a legjobb barátnőmről? Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Mindketten 15 évesek vagyunk,gyerek korunk óta legjobb baratnők vagyunk.De ő 1 éve megváltozott de lényegében ugyanaz a lány maradt kedves jófej bolondos,de mégis sokat beszél a sexrol,pasikról,szopásrol,perverz dolgokról, persze én és a többiek ezt elhalgassuk mi is beszélunk ilyenekről,nevetunk jókat.
Eleggé szereti mutogatni magát,és feltünősködni is nagyon szeret.
Elmegy buliba akkor mindig iszik/berúg és fölszed valami pasit,persze kérdem tőle hogy több is lesz vagy csak kaland....ő csak azt mondja hogy ami ott történt az ott is marad.
Most hétvégem is elment buliba de én nem mentem vele mer családdal kirándulni mentünk,nagyon bánom hogy nem voltam vele.
A barátainktól elszkadt és összejött kb 5-6 fiúval táncolgattak meg minden de állítólag az egyikkel nagyon jóba és leszopta őt és sexeltek is.
Kérdeztem tőle mire jó hogy berúg és a pasik kihasználják őt csak annyit válaszolt hogy hogy ő ezt élvezi.
Tudja hogy meg kellene változnia de nem tud minden buli elott elmondja hogy nem pasizik...végül mindig pasiktól viszem haza őt.
Mit gondoltok róla?

15

Ti mit vesztek le a fiú viselkedéséből?

Van egy srác. Nem rég rám írt facebookon, hogy én ki vagyok. Beszéltünk 10 percet, azóta nem is írt.
Van egy csomó közös ismerősünk, és nem rég összefutottam velük egy másik városban. Nagyon feltűnően bámult, vagy 10 percen keresztül, jól megnézett magának. Volt egy másik fiú, aki beszólt nekem, én meg rávágtam egy választ, csak kicsúszott a számon, teljesen meggondolatlan mondat volt, és egy cseppet beégtem nála. Újabb 5 percen keresztül nézegetett, majd 3 asztallal arrébb ült 2 lány és 3 fiú társaságába, én meg maradtam ott azokkal, akikkel eredetileg is voltam. 2x elmentem előtte, akkor is figyelt.
Egyébként nagyon tetszik nekem a fiú. De ő olyan típus, hogy meg vannak érte őrülve a lányok, szóval szerintem csak egy vagyok a sok közül.
Vajon gondolhatott olyat, hogy: "Hmm. Nem rossz", vagy más okból stírölt? Vagy ezt csak bemesélem magamnak?

6

Mekkorára fogok nőni?

13 éves vagyok 164 centi anyum 160.cm apu 178.cm, testalkatilag apura hasonlítok tesóim 175-176 viszont ők féltesók és apjuk alacsonyabb volt. Szerintetek fogok még nőni? ÉS mennyit?

10

Kamaszok! Rátok mennyit költenek havonta a szüleitek általánosságban? Milyen az anyagi helyzetetek? (csak, hogy tudjak viszonyítani) Kort és nemet is írjatok!

15

A fiam beleszeretett a férfi magántanárába?

A fiam 18 éves,érettségi elött áll.A matek a gyengéje ,tavaly majdnem bukott ezért mindenképp szükség volt egy magántanárra.Hozzáteszem a fiam nem buta gyerek a többi tantárgyból szinte jeles,mrgbizható gyerek.A barátnőmnél érdeklődtem mert a lányának is hasonló problémái vannak.Õ ajánlotta a férfit..Egy 24 éves egyetemista srác aki szivesen korepetál matekból diákokat.A fiam eleinte ellenkezett de szükséges volt.Mikor elöször találkoztunk a sráccal meglepődtem hogy egy ilyen férfinak mi előnye származhat ebből..Jóképű,sportos az ember meg se mondaná róla,hogy homoszexuális..Pár alkalom utánfiammal egyre jobb viszonyuk lett.Naiv módon semmit nem vettem észre az egészből.Már a közösségi oldalon is egymással beszélgettek egésznap,mint kiderült sokszor mentek el együtt moziba kettesbe és szórakozni.Akkor tünt fel amikor a fiamat ő hozta haza egy buli után kocsival.A fiam kérlelte hogy maradjon itt vele de ezt annak tudtam be,hogy alkohol hatasa alatt állt..A fiamra jó hatással volt hiszen az épp bukást feltornázták az év végére négyesre amiért hálás is vagyok neki.Akkor tünt fel amikor a srác már nem is kért pénzt azért,hogy segitsen neki.Nagyon furcsa volt számomra.A fiamon sose vettük észre,hogy más lehet hiszen ő is egy férfias,sportos jó kiállásu gyerek igaz a lányokról sose beszélt..Amióta elkezdődött a nyári szünet mindennap ezzel az emberrel tölti az idejét.Tegnap mikor hazahozta a fiamat és elköszöntek egymástól láttam ahogy megcsókolják egymást..Sokkolt,nyelni nem birtam szó szerint..Nem vagyok rá büszke de amikor elment fürdeni megnéztem a telefonján a facebookos üzeneteket és megláttam amiket irtak egymásnak..Egyrészt megdöbbentem másrészt tudtam,hogy valaki vigyáz a fiamra.A sok sziven és szeretleket fura volt olvasnom..A fiam meglátta és én rákérdeztem.Elmondta,hogy már akkot tetszett a fiú neki amikor elöször belépett hozzánk..Mit tegyek?Engedjem nekik ezt a kapcsolatot?Vagy mondjam meg a férfinek,hogy ne jöjjön többet?

10

Magyarországon van kötelező szexuális felvilágosítás az iskolákban a kamaszoknak? Ha igen, akkor hanyadik évfolyam körül? Miről esik szó?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!