Találatok a következő kifejezésre: 15 éves fiam. elváltam (1 db)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok! Tánc, kézilabda, focilabda egyszerre nem sok?

15 éves lány vagyok, három éve rendszeresen táncolok. Heti két óra, modern tánc, ami elég intenzív testmozgás.
Szeptemberben indul az iskolában kézilabda csapat, ahová szintén szeretnék járni, közben pedig ma írt nekem egy lány, hogy szeretnének többen lányoknak focicsapatot a városban, szeretnék-e részt venni. Szeretnék. Viszont kicsit tartok tőle, hogy ennyi sport hogyan hatna rám, mert ha mindet aktívan végezném, az nem lenne sétagalopp. Szerintetek bírnám szuflával?
A másik, hogy időből is elég sokat elvenne, nem tudom, hogy mennyire tudnám kipihenni magam, mennyi időm lenne tanulásra, kikapcsolódásra.
Kicsit félek egyszerre mindenbe belevágni, mert nem szeretném valamelyiket vagy esetleg mindet csak lazán, hanyagul csinálni. Szerintetek megpróbáljam?

3

Mit szólnátok hozzá, ha 13 éves lányotok ezt a zenét hallgatná?

http://www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0&list=PLLMkecBnMl4..

13

Miért csodálkozik az anyám, ha el akarok költözni koliba?

17 éves lány vagyok, nem bírok itthon meglenni. Ma is rossz napja volt a munkahelyén, erre hazaért, és elkezdett velem üvöltözni, hogy azonnal mosogassak el, pedig semmi rosszat nem csináltam, elmosogattam volna üvöltés nélkül is. Állandóan számon kér, mindenért kiabál és veszekszik, a barátomat is utálja, pedig nagyon rendes srác. Egyáltalán nem vagyok problémás, kitűnő tanuló vagyok egy erős suliban, nem iszom, nem cigizem. Nem szoktam bulizni. Mégis így viselkedik. Mondtam neki, hogy koleszba akarok majd menni, mire tisztára megijedt, hogy miért, meg, hogy ő engem úgy szeret, pedig én nem érzem....

20

Hogy viselkednek a tinik?

4

Semmi bajom a testemmel, de nem merek strandra menni. Mi a baj? 15L

Tényleg ki vagyok magammal békülve, szeretek öltözködni.
Viszont egyszerűen rühellek strandra menni, magamutogatás az egész. Fürdőruhában szimplán nem tetszem magamnak.
Fehérneműben más a helyzet, úgy oké.
Nem a mellem miatt parás, mert alapból se hordok push-up vagy vastag szivacsos melltartót, sőt, bikini alsót is olyan fazonút vettem, mint a sima bugyiim, hátha így jobb lesz, de nem:(
Próbáltam már tankinit, egyberészest is, de talán még az egyrészesben éreztem magam a legjobban.
Azért furcsállom, mert pl barátom, barátnőim előtt nem szégyellem magam, de egyszerűen a strand a komfortzónámon kívül esik.
Mit tegyek? Itt a nyár és mindenki strandol.

4

Vasárnap lesz az osztállyal a közös bankettünk. Tudnátok zenéket linkelni, hogy miket rakhatnék be?

Sokat segítenétek, köszi ^^
Ilyenre gondoltam mint pl : Macklemore-Thrift Shop illetve David Guetta - Little Bad Girl.
:)

1

Az egyik osztálytársam 1 hónap múlva elköltőzik távoli városba. Milyen búcsúajándékot vegyek neki?

Megegyeztünk, hogy megajándékozzuk egymást mielőtt elutazik, de sajnos nem tudom, hogy milyen emléket vegyek neki, mivel a ruhákban az izlését nem tudom, ékszereket nem hord, s gicsset nem szeretnék adni. Valamit, ami szép, s emlékezni fog rám általa. Gondoltam egy albumra tele képekkel, de az kevés, még szeretnék valamit mellé. 15l mindketten

5

Milyen idezetet irhatnek anyukamnak?

Valami olyat, hogy mindig veled leszek... .Tudni illik borzaszto sok kuzdelmen es rosszan mentunk at.Irnatok?

3

Ti megengednétek, hogy a 18 éves lányotok éjfélre, 1-re érjen haza?

14

Félek úszni! Mit tegyek?

Szóval... Kiskoromban jártam úszásra, de nagyon kevés ideig és ott nem tanultam meg úszni. Féltem a víztől, és szinte végig reszkettem, egyszerűen nem mertem elengedni magam...

Teltek az évek, most itt vagyok 13 évesen. A közelünkben van egy tó. A barátaim folyton odajárnak ki fürödni, hínak engem is, de én nem merek olyan csípőnél tovább belemenni. Ugrálnak, kakasviadaloznak a vízben, annyira élvezik, és annyira szeretnék én is beszállni! De egyszerűen nem merek! Ugrálnak be a stégről meg minden, tök rosszul érzem magam ilyenkor. Arról nem is beszélve, hogy van pár gyerek aki egymás belökésével szórakozik, és félek, mert ha bepánikolok kitátom a szám, és megfulladok. Hogy küzdjem le a félelmem?
A technika már meg van, egyre bátrabb is vagyok, de akkor is van bennem fulladástól való félelem. De nagyon elszánt vagyok, és ha lesz alkalmam, megpróbálok nem félős lenni.

Egyébként, hallottam olyat is, hogy belelöknek és megtanulom. Szerintetek milyen az a technika?

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!