Találatok a következő kifejezésre: 15 éves fiam. elváltam (1 db)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szégyelljem én magam?

Elsősorban lányos anyák és lányok válaszát várnám priviben. Tegnap este rajtakaptam a nevelt lányomat! Tanácsra lenne szükségem.

21

Mit szóltok az ötletemhez?

Most ballagok majd 8.-ból. A legjobb barátnőm az osztálytársam, nagyon fontos nekem, mindent meg tudok vele beszélni, soha nem vesztünk még össze. Arra gondoltam, hogy egy papírra írok neki valami idézetet, meg emlékeket, kinyomtatom egy közös képünket, és odaadom neki ballagáskor. Szép gesztus lenne? Vagy felesleges? Ez amolyan "örökreemlékezzrám" ajándék lenne, mivel mindketten kollégisták leszünk és messze fogunk majd tanulni egymástól.
Esetleg tudtok nekem pár idézetet írni?

Előre is köszönöm!

6

Ti hogy viszonyultok az élsport kérdéséhez szülőként?

A fiam 13 éves, jövő szeptembertől lesz középiskolás. Úszni jár és judózik is, az előbbit versenyszerűen, a másikon edzésre jár néha, de az úszás miatt nem versenyzik judóban. Az edzői szerint mindkettőben tehetséges, de el kellene dönteni, hogy melyiket szeretné tovább csinálni, még a judo sem késő.
Én apaként leginkább azt szeretném, ha egyiket sem, megmondom őszintén. Annak idején én fociztam NB I-es ifistaként, még külföldre is eljutottam próbajátékra, végül az anyám nyomására hagytam abba, igaz egy szerencsétlen sérülés is közbeszólt. Õt akkor nagyon utáltam ezért, de most már teljes mértékben megértem, és hálás vagyok neki, hogy inkább a tanulást választottam a versenysport helyett (persze lehet egymás mellett a kettőt is).
Én nagyon féltem őt az élsporttól, a dopping miatt. Ne legyenek kétségeink, nagyon komoly probléma. Több ismerősöm is versenyzett különféle sportágakban, és tolták magukba a "kokszot", néha edzői segédlettel/utasításra. Én fociztam, az nem volt akkoriban annyira doppingérzékeny sport, de ott is volt rá példa.
Ugyanakkor felmerül bennem a kérdés, hogy van-e jogom ilyen szinten beleszólni a fiam életébe? Igaz, hogy még csak 13 éves, de ez hatással lesz a későbbi életére. Én azt szeretném, ha sportbarát maradna, de csak hobbi szinten.
Mi a véleményetek?

11

Tegnap mondták a suliba, hogy orvosi vizsgálat lesz, ott mit fognak csinálni? 13/L

7

Nem tudom mit tehetnék. Lelkifurdalásom van. Szerintetek?

Hétvégén elmentünk szórakozni én a barátnőm a párom és a barátnőm párja.
Én és a barátnőm párja nagyon berúgtunk. A barátnőm és a párom hamarabb hazamentek, mert ment az utolsó buszuk. Nekem később volt a busz, de lekéstem így a barátnőm párjánál aludtam. Együtt aludtunk átölelve, de nem történt köztünk semmi. Aztán tegnap összefutottunk a városba és elmentünk megint egy picit szórakozni és megint együtt aludtunk. Mikor hazaértem reggel facebookon kaptam tőle egy üzenetet hogy nagyon jó volt velem aludnia és hogy ma este is találkozzunk most értem haza. A találkozón csókolóztunk és azt mondta belém szeretet. Nem tudom mit tehetnék?
18/L

8

Ez a 'normális' a mai fiatalság körében?

Egyik barátnőm két DJ-vel is lefeküdt és egy azt hiszem 42 éves férfival is, akitől iPhone-t kapott. Valamiért a 30 körüli pasikkal kezd, mert szerinte ők az 'értelmesek'.

Ez a normális?

17l, ő 19

10

Munkát szeretnék! Nem lenne ciki így? (lent)

Vendéglátós iskolába járok, pincér szeretnék lenni. Van egy kocsma ahova gyakran járok le. Gáz lenne, ha csak úgy odamennék a pultoshoz, hogy nem-e lenne számomra munkalehetőség?
16/L

8

Lehet cigarettázni, mint végzős diák, a banketten?

A tanárok előtt ?

4

Kamaszok, mennyire szerettek azon a településen élni, ahol éltek?

Mit szerettek benne, mit nem?

18

Mert csinalja mindig ezt velem apu?

15L vagyok.A szuleim elvaltak tobb mint 10 eve.Csak most kezdem erezni a nehezsegeket.Minden kethetben jarok apuhoz.Az a nagy helyzet, hogy most hetvegen kellene menjek hozza de megvagyok hivva a baratnom eskuvojere (tevedes ne legyen 23 eves .De apu kozben eltervezte, hogy megyunk valahova halaszni, vasarnap.Amikor felhivtam s megmondtam neki, elkezdett lelkezni, hogy mindig ot hatra teszem mindenben, s hogy akkor KI FOG MOST VIGYAZNI A TESOMRA amig ok dolgozni lesznek...ugyanez a helyzet volt egyszer amikor taborba mentem.Elvarta volna, hogy inkabb vigyazzak a hisztis 7 eves tesomra minthogy taborba menjek.Ertem en, hogy ez csak egy eskuvo, de akkor is szegyelnem visszautasitani.Elegge szarul erzem igy is magam.Szerintetek neki van igaza?Volt olyan, hogy valahova kellet menjen dolgozni, es nem tudott utanam jonni...de, ezt mar elfelejtette.Mellesleg, ugyvolt h penteken elvisz, es akkor szombaton hazahozna.De o szombaton megy Magyarosrszagra..s akkor ki lesz a tesommal..ss vasarnap sem mennenk sehova.Ugyis faradt lenne.Mondtam hogy menjenek nekulem, es ravagta hogy "megyunk is, nem beloled all a vilag"..Van mert rosszul erezzem magam?Kinek vanigaza?
Szarul fogalmaztam, s ossze vissza de nem tudok erre koncentralni..

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!