Találatok a következő kifejezésre: 15 éves fiam. elváltam (1 db)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sos! Mit tegyek? Többi lent

A lányomat ma maszturbáláson kaptam.

7

Kinek melyik tetszik jobban? 15l

Táska:
1.
2.
3.
Tolltartó:
A.
B.

15

En is beallok. Kamilla nevrol mi jut eszedbe? Igy Rita, Krisztian es Katinka utan. : D

Bocsi, ha mar nagyon idegesit benneteket. :D (En eddig mindegyikre valaszoltam! :D)

20

Úgy érzem, ez nagyon nem normális. Mit tegyek vele?

A 15 éves lányom Edgar Allan Poe műveit olvassa és a művek alapján készült filmeket nézi mindig... Úgy gondolja, zseniális ahogyan megírja a különböző gyilkosságokat és egy lángész volt... És felnéz a slasher sorozatgyilkosokra.. Kedvenc idézete egy Závada Péter versből van (Élek, s ez nem az én hibám/ Ígérem orvosolva lesz.) Ilyen és ehhez hasonló zenéket hallgat: Általában feketében jár, feketére lett festve a haja, minél több lyukat akar a fülébe, Van fültágítója és viccesnek gondolja azt, hogy amikor eggyel nagyobbat tett be legutóbb a fél karja csuron vér volt és tetszik neki, hogy fáj... Szinte teljesen érzéketlen (mármint érzelmeket nem nagyon érez..). Utálja az emberi fajt. Ha ez nem lenne elég, még Istenben sem hisz... Mostanában észrevettem, hogy sátánizmussal kapcsolatos dolgokat olvasgat (a Sétén Bibliája például). Utálja a kisgyerekeket. Ha valakit utál, akkor azon gondolkozik (csak azért tudom mert szoktam hallani, amikor magában beszél ezzel kapcsolatban), hogyan tudná addig kínozni, amíg meghal... Ha összeveszünk és addig szórakozik az idegeimmel, hogy azt mondom hogy még egyszer obszcén megjegyzést tesz rám, akkor felpofozom, akkor mondja, hogy en.. hanem inkább fogjam meg a kést és állítsam feje a fejébe (mutatja, hogy az állánál felfelé, mert hogy akkor majdnem biztos, hogy meghal).. vagy vágjam el a torkát... vagy legalább mérget tegyek a kajájába.. vagy lőjem le, mert ő nem fog mozdulni...

38

Az normális hogy 12 éves vagyok és 90/C a kosárméretem? Kb egy éve jött meg.155 cm vagyok.

14

Rettegek az iskolától már most, hogyan élvezzem ki a nyarat?

Már most temetem a nyarat, pedig még majdnem a fele hátra van! Jövőre 11.-es leszek, szóval már számítanak az osztályzatok érettséginél. Egy tárgy már letudva ötösre, jövőre tervezem az angolt, arra nagyon sokat gyúrok majd, mert a felsőfokút szeretném megcélozni, és amúgy is szeretem az angolt. :)
Csak sajnos nem nagyon szeretem a sulimat, 1,5 évig nagyon utáltam, aztán elfogadtam, de még mindig nem érzem olyan fényesen magamat ott. Egy barátot már szereztem, szóval nem is vagyok annyira egyedül, 1,5 évig kívülálló voltam. De nagyon nem gondolok szívesen a sulira, a társaság miatt sem várom, nem valami jó az osztályközösségünk, az ofőnk meg egy boszorkány! :( És ezek miatt nem akarok visszamenni, osztálytársak+ofő, nem akarok újra órákat eltölteni ezekkel a személyekkel. A többi tanáromat kedvelem. Meg jövőre lesz fakt is, az jó lesz. De hogyan élvezzem ki a nyarat, ha folyton rettegek? :( Még semmi hasznosat nem csináltam a nyáron....
lány

4

A Krisztián névről milyen fiú jut eszetekbe? (Rita után szabadon)

12

Mennyire gyakori, hogy szüleitek titkolóznak előttetek?

Fontos információkat utólag tudtok meg például, ami állítólag "nem rátok tartozik".

9

Szülők! Ti megengednétek 16-18 éves kamasz lányotoknak a tetoválást/hegtetoválást/piercinget/fültágítót? Már hosszú ideje szeretne.

21

Szülők! Ti engednétek a 13 éves lányotoknak hogy? (minél több válasz jöhet )

Hogy tangàt hordjon? (válászaitokat indokoljátok is meg)

23

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!