Találatok a következő kifejezésre: 15 éves fiam (441 db)

Mit szólnál, ha 15 éves fiad egy 29 éves férfit mutatna be?

Legjobb válasz: Nagy a korkülönbség! Nagyon meglepõdnék az biztos. Persze magát a tényt, hogy a fiam meleg, megpróbálnám teljes mértékben elfogadni. De azért, ha belegondolunk már egy 15 éves lány 29 éves férfival, vagy 15 éves fiú 29 éves nõvel is eléggé abszúrd...

Nagy a korkülönbség! Nagyon meglepõdnék az biztos. Persze magát a tényt, hogy a fiam meleg, megpróbálnám teljes mértékben elfogadni. De azért, ha belegondolunk már egy 15 éves lány 29 éves férfival, vagy 15 éves fiú 29 éves nõvel is eléggé abszúrd...
Nagyon nem örülnék neki de hiába papolnék úgyse érne semmit... szóval legalább megpróbálnám elfogadni
Mármint, hogy õ a barátja? Te jó ég :S Hát elég meglepõ. Nem nagyon díjaznám...
nem kötelezõ már ott laknia attól a perctõl kezdve?! te egy vicc vagy! akkor ne vállalj gyereket édesem ha csak addig kell amíg babusgatni való, hanem a vele járó gondokat is vállald fel... -.- szánalom
Azt mondanám, hogy azigen:D
Elájulnék...
Max, ha valamilyen tanára :) És elbeszélgetni hív a jegyekrõl. Egyébként azonnal fejelném le azt a pedofil k*csögöt, aki a kisfiamra ront!
ez nem nevelés kérdése... akár még a legjobban nevelt családokban is elõfordul, hogy a gyermek homosexuális lesz. ez egy ilyen dolog...
Ott óriási nevelési gondoknak kell lennie...
Megmondanám hogy most már nem kötelezõ nálunk laknia.
Nem örülnék neki, pedig abszolút elfogadó vagyok a melegekkel szemben. A korkülönbség a zavaró, egy 29 éves ne terelgessen egy kiforratlan 15 éves gyereket. Ha meleg a gyerek, hát meleg, de ez más kategória.
19/L Hát igen elõször is a gyerekkel kell elbeszélgetni, hogy mit érez, alapból az hogy homoszexuális hogyan érinti. És ha már a férfiak, akkor miért pont egy 29 éves férfi. Aztán a hapsival, hogy mégis miért pont egy 15 éves gyerek? És hogy nem gondolja-e ezt betegesnek? Hogy tudna-e vigyázni rá - gondolok itt arra hogy tuti hogy szexelnek, de akkor már no AIDS és egyéb betegségek. Amúgy most lehet ezért lepontoztok - de nem mintha lexarnám - én visszagondolva a 13-14 éves énemre és most is ha ránézek pár tinilányra nem csodálkozom, hogy az idõsebb pasik is taccsravágták tõlünk magukat. Szép voltam, friss és üde. Cici és popsi helyén, adtam magamra! Én amúgy egyértelmûen vonzódom a 30 körüliekhez, most egy 40 éves francia fószer is van. Azt mondják apakomplexus - nem tagadom, meglehet. Megj. egyik delikvenssel se feküdtem le, pont az ilyen társadalmi normák miatt, meg hát így neveltek. Viszont nekem olyan kedvem lenne hozzá... Mondjuk vica versa is mûködik, volt 29 éves srác megadta a számát, de azt mondta h más lenne ha 25 lennék, akkor 18 voltam, és elõtte bezzeg tök jól elbeszélgettünk. És amúgy is mit számít a kor??? Mindig is sokkal érettebb voltam a koromnál. Már oviban megtanultam olvasni. Általános elsõ nyarán egy enciklopédiából világosodtam fel, mert addig anyum nem volt hajlandó válaszolni, hogy honnan jön a baba... Nekem nem a kor számít, hanem hogy az ember hogy áll hozzá egy kapcsolathoz, mennyire tud felnõni hozzá - legyen az komoly, vagy csak testiségekben megnyilvánuló- . Az meg aki ezért eldobná a fiát, NEM ANYA, ÉS NEM APA. Hanem csak szülõ, aki megcsinálta szegényt, aztán amikor mellette kéne állni eldobja - lepasszolja a gyereket. Úgyhogy szerezz be egy kutyát de ne legyen gyereked!!!!
elég agresszív cselekvéssorozat következne. moderátor miatt nem írom le...
Legalább nyugodt szívvel kihagyhatnám a következõ Kékfényt.
Lehet hogy lenne túlélõ de nem biztos
mimimi ez komoly?XD apám am is elmebeteg de ha meg is tudnáá...XXDDDanyám leosztana az 100....
Ez a válasz 38%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 00:03 Ez voltam én. 38% LOL Am háttértörténetne annyi, hogy anno a nyarat a rokaonainál töltöttük. Volt ott egy fiú - pár hónappal fiatalabb nálam. Iszonyat aranyos gyerek volt, imádtam, aztán egyszer náluk vízipipáztunk és csókolóztunk is. Semmi nem lett belõle, mert én budapesti vagyok õ meg nagyon messze él. Õszintén inkább úgy tekintettem rá eleinte mint egy öcsre, mivel fiatalabb volt nálad, csak hát pasi én meg csajból vagyok. Évek teltek el, párszor msneztünk, aztán már semmi. És most amikor újra visszamentem, unokatestvérem- aki elég közeli barátja- mondta nekem hogy B. meleg, és van egy angliai barátja. Aznap pont át is jöttek, és újra láthattam, sosem volt az a nagyszájú típus, de mindig vidám volt, és most egyértelmûen látszik rajta hogy fél, kicsit visszahúzódóbb. A barátain kívül senkinek nem mondta el, a szülei sem tudják. Ahogy beszélgettünk szóba hozta, hogy szerintem megváltozott-e? Annyit mondtam, hogy jól megnõtt. Ha akarja majd elmondja nekem, hogy homoszexuális, nem fogom az arcába törölni. Nah szóval, ebben a gyerekben egy iszonyat kedves, jólelkû, vidám fiút ismertem meg. Ezért utálom, hogy a nemi identitásból, a külsõbõl ítélkeztek, hogy a saját gyereketeet eldobnátok, ha "ilyen" lenne. Azt se tudjátok ki õ, és milyen ember!
Ez valós story
Miután, vagy mielõtt megöltem azt 29 éves pedofilt ?
eldobnám a hajam az tuti :(
attól függ, tudtam elõtte, hogy meleg vagy nem? vsz. óvnám a korai szextõl, ill. elbeszélgetnénk a védekezésrõl te melyik vagy?
A 29 éves férfit minimum nagyon, nagyon orrbaverném. Nem azért mert meleg, hanem mert keresgéljen a saját korosztályában. Vagy legalábbis nem a kiskamaszok között, a pedofilja.
A manust kidobnám, a gyereket meg sürgõsen befizetném egy fiatal egyetemista ribizlihez!
akár milyen hülyén hangzik de le kell fogadni ez egy szülö feladata sajnos nem tehet semmit el kell fogadnia hogy a gyereke kit választ legyen fiu vagy lány nem kell dijjaznia de elviselnie igen szoval mindenképp normálisan leülnék a férfival és beszélgetnék vele hogy ez most hogy s miként.
Nagyon nem örülnék neki. A férfit kulturáltan megkérném, hogy takarodjon a fiam közelébõl, és keresgéljen a saját korosztályában, különben nem teszi zsebre amit kap. A fiammal pedig elbeszélgetnék, hogy miért nem jó, ha ilyen idõs pasikkal van. A homoszexualitásával úgy sem lehet mit csinálni, inkább felhívnám a figyelmét a védekezés, és az érzelmes szeretkezés fontosságára.
Szerintem röhögõ görcsöt kapnék ^^
Nem örülnék az biztos. Leülnék a fiammal beszélni mióta érzi úgy hogy a férfiakhoz vonzódik. Biztos hogy így érzi. Stb. Ha úgy látnám hogy tényleg sajnos ez a helyzet biztositanám a szeretetemröl hisz én gyermekem akár milyen is. Aztán persze magamban ezt emésztenem kellene hisz nem lesz unoka. De nem szeretnék így járni. Nekem egy 20 hónapos kislányom van.
sokkot kapnék, az biztos... jézusom :O
Igyekeznék elfogadni és várni a végét!

Mit szólnál hozzá, ha az alig 15 éves fiad részegen késő este menne haza?

Legjobb válasz: Hát mindenki volt 15 éves. Ha ez egy elsõ alkalom volna meglegyinteném, hogy fiam hogy gondolod, menj feküdj le. Ha köv. hétvégén is elõfordul akkor komolyan elõvenném. Én is jöttem haza atomrészegen tizenéves koromban. Kb 4-5 alkalommal. Nem minden hétvégén.

Hát mindenki volt 15 éves. Ha ez egy elsõ alkalom volna meglegyinteném, hogy fiam hogy gondolod, menj feküdj le. Ha köv. hétvégén is elõfordul akkor komolyan elõvenném. Én is jöttem haza atomrészegen tizenéves koromban. Kb 4-5 alkalommal. Nem minden hétvégén.
Szia! Ha jól emlékszem az elsõ igazi négykézlábas hazamászós italozásom 15 éves koromban volt... Hú, de régen volt! Aznap semmit, max. bevinnék neki egy lavórt, ha netalántán hánynia kéne. Másnap viszont komolyan elbeszélgetnék vele. Semmi kifogásom az alkoholfogyasztás ellen, egészen addig, míg ez mértékkel és nem gyakran fordul elõ. Nekem is voltak olyan osztálytársaim, akiknek az volt a hétvégi program, hogy péntek, szombat dizsi, nekem ez akkor sem, most sem fér bele a világnézetembe. Alkalomadtán be lehet dobni egy sört, de egy sörtõl senki nem kerül a padlóra, szóval mértékkel.
én már nemtok mit szólni, rendszeresen ez van

Meddig engedjek ki hátvégén és hátköznap 12 éves és 15 éves fiamat és lányomat?

Legjobb válasz: én 12 évesen sötétedésig bicikliztem az utcában 15 évesen diszkóba jártam és sose mondták meg mikorra legyek otthon

én 12 évesen sötétedésig bicikliztem az utcában 15 évesen diszkóba jártam és sose mondták meg mikorra legyek otthon
Attól függ milyen környezetben élnek, hova mennek, nameg, h. együtt vagy külön :D Én 14-15 évesen azért felhívtam a szülõket, h. tovább leszek, de nem voltam korlátozva, általában a városban kóricáltunk nagyobb csoportban.
Környéktõl függ. Szerintem este 8 körül azért nem baj, ha otthon van. Lecke ellenõrzés, vacsora, fürdés, családi beszélgetés esetleg. Tudom, a mai világban ezzel sokan nem fognak egyetérteni. Meg is lehet nézni, mi van az utcákon.
12 évesen este 8, 15 évesen este 10. Szerintem.


14~15 éves fiúk! Szerintetek az gáz, ha egy 14 éves lány rock és punk zenét hallgat?

Mármint nem az éppen menõ divatzenéket

Legjobb válasz: Az,a legnagyobb gáz! Legnagyobb gáz,hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!

Az, a legnagyobb gáz! Legnagyobb gáz, hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!
Igaz én is lány vagyok de egyáltalán nem gáz.Azt add aki vagy.Én is 14 vagyok és rock, punk, mötál zenét hallgatok.:3
Így jártál. Nem kellett volna szívózni. :-)
7-es vagyok, akit Te kis csírának nevezel, történetesen ezek mellé még punk is.
A kérdező hozzászólása: 6., és 11. az elõbbi vagyok :)
Én vok a 6-os ismét. Hülye ez a kérdés, mert ha a kérdezõ az a 14 éves lány aki azokat a zenéket szereti, akkor õt nem kellett volna lenyelni. :-) De ha a kérdezõ arról a 14 éves lányról kérdez aki azokat a zenéket szereti akkor õt le kellett volna nyelni és a hetest is és a többi kics csírát is aki ezt gáznak tartja. :-)
nem gáz. az egyik legundorítóbb dolognak tartom, ha valakit az ízlése alapján ítélnek el. (persze van kivétel.) jelen esetben zenei ízlés. komolyan. nem gáz, ne változz meg! :)
A gáz az lesz, ha a fiúk miatt majd mást fogsz hallgatni. Ne légy befolyásolható.
A kérdező hozzászólása: 6. én ugyanezt gondolom rólad. De sajnons nem így lett
6 os.. de a tiednek sem volt jobb dolga..látom. Pedig biztos volt valami értelmes a tv-ben, vagy netán áramszünet volt?
A legnagyobb gáz te lettél mert a nagy szerelem idején anyád nem nyelt le.
Szerintem mindenki azt hallgasson, amit szeret, ne szabjuk meg senkinek, mit szeressen és hallgasson.
Én 18 éves vagyok, de már vagy 12-13 éves korom óta inkább rockot hallgatok, és igaz hogy vannak akik "gáznak" tartják, de azok csak Onedirectiont és Justin Biebert hallgatnak meg ilyen hülyeségeket, hát ez a gáz :/ ... Ezekkel ne foglalkozz, mert az igazság az, hogy te NEM VAGY GÁZ! Azok a gázak akik ezt gondolják rólad! ;)
Én is lány vagyok, és hallgatok rockot is, amikor 14-15 voltam metált és punkot is nagyban hallgattam (most is szeretem, csak nem ordít rólam). Miért lenne gáz? Ha egy fiú gáznak tartana a zenei ízlésem miatt, azzal úgysem akarnék beszélni... Nincs olyan elvárásom fiúktól, hogy hallgassanak olyan zenét mint én, õ se várja el tõlem. Az egy picit zavar engem is, hogy divatként hordják a Ramones meg Guns 'n Roses cuccokat, de igazából nem tudhatod, hogy ki szereti, meg ki veszi fel azért, mert menõ. Én se nézek ki nagy rockernek a sok virágmintás cuccommal meg ilyenek, de ha megkérdeznek, kiderül. Nem bírom azt se, ha valaki csak azért, mert lányosabb vagy akármi nem is vehet fel egy bandáspólót, mert "biztos nem ismeri". Szóval légy büszke a zenei ízlésedre, akármi is az. :)
bár én lány vagyok, szerintem nem gáz. a kérdés, hogy miért lenne az?! én is 14 vagyok, rockot hallgatok, és büszke vagyok rá, hogy nem ilyen divatzenéket hallgatok. a fiúk keresik az ilyen lányokat. ;) bár én azt szeretném, hogy a rock ne legyen divatzene, és nagyon fel tud idegesíteni, mikor a p*csák divatból hordanak Guns n' Roses, Nirvana, meg Ramones pólót..azt sem tudják, mi az. Szóval légy te is kivétel, aki nem azért hallgat rockot, hogy bejöjjön a fiúknak, és légy rá büszke!
Rocker/metalhead/punk emböcként azt tudom nyilatkozni, hogy b.sszál mindenkire, aki a világ legjobb dolgának, a zenének kvintesszenciáját fikázza! :D

15 éves fiam egyedül utazik az USA-ba egy ismerősünkhöz, a vámtisztviselő visszaküldheti-e, ha megvan minden papírja?

Legjobb válasz: Jogilag megvan rá a lehetõsége, hogy bárkit visszaküldjön akkor is, ha minden papírja rendben van. Egy 15 éves gyerekkel nem hinném, hogy megcsinálnák.

Jogilag megvan rá a lehetõsége, hogy bárkit visszaküldjön akkor is, ha minden papírja rendben van. Egy 15 éves gyerekkel nem hinném, hogy megcsinálnák.
Persze, simán megteheti.Szerintem ebben az esetben ESTA barátunk egy árnyalattal rizikósabb, mert azért a víuminterjú már eleve egy szûrõ. Bátro dolog 15 évesen egyedül elengedni!Én 19 vagyok, szintén egyedül fogok utazni, de még soha életemben nem repültem, ráadásul átszállás is lesz :)
Megteheti, de ha minden rendben lesz, akkor nem hiszem hogy pont egy gyerekkel szívózna, csak csináljatok és pakoljatok mindent úgy ahogy kell. 15 évesen van már annyi esze, hogy "nem téved el a repülõn", ha át kell szállni, ott sem olyan könnyû elveszni, pláne ha még tud pár szót angolul is. Fontos, hogy tudjon pár telefonszámot, akiket hívhat ha valami probléma adódik, akár kintit, akár itthonit, és azt is tudja hogyan kell tárcsázni, sürgõsségi számokat... Nem létfontosságú, de bármikor szüksége lehet rájuk sajnos. Én is 19 vagyok tavaly utaztam elõször egyedül külföldre (repülõvel), két hétig egyedül voltam, de úgy gondolom, ha az a gyerek talpra esett, abszolút nem kell félteni. Nem hiszem hogy visszafordítják :)
Megtehetik elvileg, hogy bárkit visszaküldenek, de nem nagyon sanszos. A kora miatt nem fogják visszaküldeni. Én is szülõ vagyok, USA-ban élek, de a világért nem engedném a 15 éves fiamat mondjuk Magyarországra egyedül repülni. Nagyon bátor (és kissé könnyelmû?) vagy, nem bántásból mondom. Ez egy hosszú és stresszes út fõleg, ha elõször repül meg a beléptetési rendszer az USA-ban szörnyû a látogatóknak, szóval ide jönni sokkal stresszesebb, mint innen menni máshová...
Persze, bárkivel megtörténhet, de ha minden randben van, akkor nem lesz semmi baj. Ne gondolj rosszra, nem fogják visszaküldeni. Egyébként kérheted a repõlõtéren, hogy biztositsanak kisérõt mellé, aki ügyel rá a gépen és elkiséri a vámig, csomagfelvételig és átadja az arra elõre meghatalmazottnak. Lehet fizetõs, de ha elõször utazik megérné. Utolsónak: Lányaim évek óta egyedül jönnek vissza. 9 és 12 évesek. Minden nyarat otthon töltenek a nagyszülõknél. Eddig semmi baj nem volt soha. A személyzet különösen nagy gonddal ügyel rájuk végig az út során. Mondjuk nekik könnyû a belépés, mert állampolgárok.

15 éves fiamat hydrokelével operálták. Fertőzést kapott, mellékheregyulladás alakult ki nála, csak ismételt műtéttel sikerült meggyógyitani. Vajon a nemzőképessége megmaradt?

Legjobb válasz: Kedves Anyuka! Mindenek elõtt sajnálom, hogy a fiával ilyesmi megtörtént, mivel a hydrokele-mûtétek annyira nem rizikósak, az Önök esetéhez képest. Természetesen mi fórumhozzászólók az Ön kérdésére válaszolni nem tudunk. Képtelenség. Nem vagyunk szakértõk benne, tippelgetni ill. hiú reménnyel ámítani Önt nem segítség az Önök számára, utóbbi viszont etikátlanság lenne. Erre a kérdésre PONTOS VÁLASZ kell, különben sem Ön, sem a kedves serdülõ fia nem fognak tudni megnyugodni. Éppen ezért azt tudom Önöknek javasolni, forduljanak a kezelõ- és mûtõorvoshoz, és tõle kérjenek segítséget. Amennyiben a kezelõ- ill. mûtõorvosa nem tud segíteni vagy megnyugtató információkkal szolgálni, esetleg nem foglalkozik az Önök problémájával két helyet javaslok felkeresni minél hamarabb, hogy ez kiderülhessen és IDÕBEN le7sen megoldani még, amit le7. 1.) Andrológus szakrendelés Az andrológus specifikusan férfigyógyász, ezekre a problémákra szakosodott, ezekben képes segítséget nyújtani, azonban tudomásom szerint nem ingyenes és a TB-támogatásról sem tudok megbíz6ó informásciókat megosztani Önnel. 2.) Kaáli intézetek. Tudomásom szerint õk foglalkoznak jellegzetesen meddõségi problémák feltérképezésével és kezelésével. Ezek az intézetek az ország számos nagyvárosában (Pesten kívül pl. Gyõrben, Debrecenben, Pécsett, Miskolcon és Szegeden is) megtalál6óak, õk le7nek sztem a legnagyobb segítség a kérdésük 100%-os megválaszolására, szóval tippelgetések és spekulálgatások helyett én azt javaslom ezen variációk egyikét keressék meg, ill. jelentkezzenek be telefonon még a héten. WEB: >> http://kaali.hu/ Remélem tudtam Önöknek segíteni a megoldás felkutatásában. Sok sikert, türelmet, kitartást kívánok az elkövetkezendõ idõszakhoz az egész család számára, fõleg a fiának, és nem letörni! LÉPNI! :-o FEL A FEJJEL! :-) Üdv: EE

Kedves Anyuka! Mindenek elõtt sajnálom, hogy a fiával ilyesmi megtörtént, mivel a hydrokele-mûtétek annyira nem rizikósak, az Önök esetéhez képest. Természetesen mi fórumhozzászólók az Ön kérdésére válaszolni nem tudunk. Képtelenség. Nem vagyunk szakértõk benne, tippelgetni ill. hiú reménnyel ámítani Önt nem segítség az Önök számára, utóbbi viszont etikátlanság lenne. Erre a kérdésre PONTOS VÁLASZ kell, különben sem Ön, sem a kedves serdülõ fia nem fognak tudni megnyugodni. Éppen ezért azt tudom Önöknek javasolni, forduljanak a kezelõ- és mûtõorvoshoz, és tõle kérjenek segítséget. Amennyiben a kezelõ- ill. mûtõorvosa nem tud segíteni vagy megnyugtató információkkal szolgálni, esetleg nem foglalkozik az Önök problémájával két helyet javaslok felkeresni minél hamarabb, hogy ez kiderülhessen és IDÕBEN le7sen megoldani még, amit le7. 1.) Andrológus szakrendelés Az andrológus specifikusan férfigyógyász, ezekre a problémákra szakosodott, ezekben képes segítséget nyújtani, azonban tudomásom szerint nem ingyenes és a TB-támogatásról sem tudok megbíz6ó informásciókat megosztani Önnel. 2.) Kaáli intézetek. Tudomásom szerint õk foglalkoznak jellegzetesen meddõségi problémák feltérképezésével és kezelésével. Ezek az intézetek az ország számos nagyvárosában (Pesten kívül pl. Gyõrben, Debrecenben, Pécsett, Miskolcon és Szegeden is) megtalál6óak, õk le7nek sztem a legnagyobb segítség a kérdésük 100%-os megválaszolására, szóval tippelgetések és spekulálgatások helyett én azt javaslom ezen variációk egyikét keressék meg, ill. jelentkezzenek be telefonon még a héten. WEB: >> http://kaali.hu/ Remélem tudtam Önöknek segíteni a megoldás felkutatásában. Sok sikert, türelmet, kitartást kívánok az elkövetkezendõ idõszakhoz az egész család számára, fõleg a fiának, és nem letörni! LÉPNI! :-o FEL A FEJJEL! :-) Üdv: EE
Megnyugtató választ valóban egy spermavizsgálat. A kezelõorvos is beutalhat andrológiára, de pl. az urológiai klinika andrológiai rendelésére beutaló nélkül is lehet menni. Ami nem magánrendelés (mint pl. a klinika szakrendelése is), az tb-finanszírozott és ingyenes.
Én is pont ilyen fertõzést kaptam, és sajnos ugyanígy állok. Nálam is csak a mûtét segíthet. :( De még nem biztos. Milyen gyógyszereket kapott a fiad? Én Omicralt szedek + antib., bár nem tenyésztettek még ki semmit, de az Omicral is lehúzta nálam a gyulladást. Csak most megint visszatértek a panaszaim. :( A kérdésre a válasz. Ha csak az egyik mellékherét távolítják el, akkor megmarad tudtommal a nemzõképesség.
Jellemzõ az ember önzõ hajlamára. Ha választ kérnek, és megkapják, utána már semmi nem érdekli õket. Persze, holnap még van idõ válaszolnia a kérdezõnek, de kiismertem én már eléggé az embereket. -_-
@ Elõzõ két hszs írójának (20:40 & 22:15) ------ Idézlek tegnapról: "Persze, holnap még van idõ válaszolnia a kérdezõnek, ..." A mûtéted -- ezek szerint "tegnaphoz képest holnapután", azaz -- holnap lesz? Pontosan mi is? (Hydrokele?) Sajna az emberek 90%-a ilyen, ezért ez már abszolút nem lep meg. Mindenesetre igazad van, ... a kedves anyuka valóban ve7né a fáradságot, és segít7ne a fia egyik sorstársán, ha már neki és a fiának is segítve lett. Ennyi valóban kijárna! :-o (...feltéve, ha visszanéz még a topikjába, mert mjuk bejelölte a válaszértesítõt a topik alján, amit ma éjjel kapott meg, ill. amikor legközelebb feljön. Bár azért illett volna megköszönnie a segítséget, amit kapott tõlem (is)... dO.ob Ennyi is kijárna nekem, ha már megtiszteltem õt válaszommal!) Azonban a két hszsod közt mindössze 1 óra 20 perc telt el. Honnan veszed, hogy a kérdezõ anyuka ebben az idõben fent járt a GyK-n, és nem mjuk a családjának szentelte az idejét? Honnan veszed, hogy olvasta is a kér(d)ésedet? Kben is, ha holnap mûtenek, akkor miért te is az uccsó napokban írsz hszst? Miért nem korábban? A kérdezõnek szvsz túl rövid idõt hagytál a válaszadásra! Mire számítottál? Hogy majd ennyi idõ alatt részletes válasszal szolgál? Hogy este, amikor már fáradt, és inkább ledõlne/együtt élvezné közösen az idõt a családjával, ahelyett pont a te hszsodat fogja olvasni itt? Nem mindenki este van fent! Sõt! A szülõk egy része inkább reggel/délelõtt néznek fel ide, miközben dolgoznak. Ne légy ennyire türelmetlen/tel7etlen te sem elõzõ! dO.ob ÿ :-o ) @ KÉRDEZÕ ANYUKA: ------ A kérdezõ anyukát megkérjük, tisztelje meg a topikot válaszával, ha felnéz, ill. írjon egy RÉSZLETES helyzetjelentést, hogy van most a csemetéje, és mi volt, hogy volt, mikor is!? Ez uis engem is érdekelne! Elõre is köszönjük. Üdv: EE PS (@ elõzõ): S bár nekem ugyan nincs ilyen bajom, de azért megkérdezem, ... miben tudok segíteni?
Utolsó hozzászóló: Félreértés történt a kifejtetlen válaszom miatt. "Persze, holnap még van idõ válaszolnia a kérdezõnek, de kiismertem én már eléggé az embereket. -_-" ez alatt azt értettem, hogy ha holnap nem válaszol az anyuka, akkor holnapután már nem is fog, tehát kérdezett, megkapta a választ, és lelécelt. Nem azt értettem ezalatt, hogy holnap lesz a mûtétem. Az, hogy félre értetted a soraimat, az az én felületességem. Bocsi. Ezek után hidd el, nem vagyok türelmetlen választ várni, bár lehet, hogy általában mégiscsak türelmetlen vagyok. :) Nem tudom. :) "PS (@ elõzõ): S bár nekem ugyan nincs ilyen bajom, de azért megkérdezem, ... miben tudok segíteni?" Én csak azért írtam ebbe a topicba, mert én is pont így jártam. A fertõzõ osztályon voltam wc-n, és elkaptam egy fertõzést. Teljesen a saját betegségemre ismertem, amikor elolvastam a kérdés kiírását, ezért érdekelt volna, hogy pontosan milyen gyógyszert szedett a kérdezõ (anyuka) fia, mert nálam nem volt vizelet, stb gombatenyésztés, és attól félek, hogy ha lett volna, már rég helyre jöttem volna, de nem, nem tenyésztett ki semmit az urológus, most pedig már 2 hónap után úgy néz ki, hogy a mellékhere-gyulladásom nem múlik el, és hogy ki kell venni. Ezért szerettem volna megkérdezni, hogy a kérdezõ fia milyen gyógyszereket szedett pontosan, mert lehet, hogy másfajta fertõzésem van, amire ugyan jó az Omicral kapszula, de talán egy célzottabb gyógyszer helyrehozna, és megmentene egy mûtéttõl. Illetve még a heremûtét során érzett fájdalmakra is kiváncsi lettem volna. De ezekre nem neked kell válaszolnod, kedves elõzõ hozzászóló, hiszen gondolom, hogy ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához kompetensebb a kérdésfeltevõ. Azért köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, most jött értesítõ, hogy második válasz is érkezett. Szóval: hydrokele mûtét után a gyerek a Dél-Pesti kórházban belázasodott. Antibiotikum adására a láz eltûnt, kórházból hazaengedték. Mire hazaértem vele, ismét lázas volt, néhány napos hiábavaló küzdelem és kétségbesett két antibiotikummal való kezelés után visszavette a kórház, ultrahangos vizsgálat mellékheregyulladást mutatott. Már az infuzióban adott antibiotikum sem segített (Zinnat) és sürgõsséggel újraoperálták a gyereket. A mûtéti területet újra felnyitották, nagyon izgultunk, elõre közölték, lehet, az egyik herét el kell távolítani. A második mûtét azonban nagyon jól sikerült, már aznap 40 fokról leesett a láza enyhe hõemelkedés szintjére, másnap már semmi és farkasétvágya volt.Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát és bocsénatot kérek, csak a család tanácsai alapján nagy hezitálásban vagyok, hogy ha esetleg az egyhetes magas láz után nem lehet segíteni, akkor a terméketlenség gondolatát nem lehet elültetni egy 15 éves gyerek fejében. Így is a második mûtét elõtt közölték a gyerekkel: " a heréket küzdjük" és ez teljesen kivágta nála a biztosítékot. Úgyhogy most rágódok magamban, mitévõ legyek.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem beírni, azért kellett elõször megmûteni, mert focin véletlenül megrúgták és nagy hidrokele keletkezett nála, amivel tornaórán, uszodában nevetség tárgya lett volna. Mindenkitõl elnézést kérek, de amint ez az eset tanúsítja, nem mindig értesít ki a rendszer, ha új hozzászólás árkezik. Mégegyszer mindenkinek köszönöm a válaszát.
A kérdező hozzászólása: Már azon is rágódtam, nem lehet-e valami köze az egészhez annak, hogy az elsõ mûtétnél nagyon rosszul sikerült az érzéstelenítés. Gerincrõl érzéstelenítették, derékig kellett volna elérzéstelenednie, ehelyett az altatóorvos kifejezésével élve "felszaladt az érzéstelenítõ", nyakig elérzéstelenedett az egész teste, végtagjait nem tudta mozgatni, nem is érezte, szája elzsibbadt, már attól tartottak, leáll a légzése. Amikor a mûtõbõl kitolták, össsze-vissza beszélt és sokmindenre nem emlékezett, pedig nem altatták, csak érzéstelenítették, feltehetõleg rövid idõre az eszméletét is elveszítette.

Általában mikor kell hazajönniük 14-15 éves fiaitoknak vagy lányaitoknak nyári szünetben? Hányra kell hazajönniük?

Szüleim mindig azt mondják h jöjjek haza korán,eddig 9re kelet de mos 8ra kel hazajönnöm,a NYÁRISZÜNETBEN!!nem értem suli közben 1-2 alkalom volt h 10ig is elengedtek,de most az a bajuk h nem vagyunk együt eleget,de ?k is dolgoznak mit csinájak ?k meg 4-5körül érnek haza,akkor én már nem szoktam itthon leni,az is volt a bajuk h egész nap az ucán logok,jo téleg volt h reggel elmentem és este jötem haza de ez csak pár alkalommal

Legjobb válasz: Én azt szoktam mondani a fiamnak, hogy amikor felkapcsolják a lámpákat az utcán, akkor jöjjön haza. (már egy tucat karórát elhagytunk) Õ most 12 éves.

Én azt szoktam mondani a fiamnak, hogy amikor felkapcsolják a lámpákat az utcán, akkor jöjjön haza. (már egy tucat karórát elhagytunk) Õ most 12 éves.
10-fél11
én 15/L vagyok, eddig hétköznap (ha másnap suli van) akkor fél8-8-ra kellett hazamennem, amikor nincs suli, akkor fél11. De most nyáron lesz fesztivál, szóval anyáék tovább elengednek :) (a fesztivál a városunkban lesz, de nem ilyen balaton sound-ra kell ám gondolni:D). de soha nem jövök haza egyedül, mindig a barátom kísér, így nem féltenek. ja és fontos, hogy mindig tartsd be, hogy mikorra kell hazaérned, mert ha elkésel, nem fognak benned annyira bízni és nem fognak elengedni sehova!
Ne az utcán lógjál, hanem csinálj programot. Ha annak vége menj haza. A céltalan lödörgés semmire nem jó. Általában ha az ember vendédégbe van illik 8-kor elhagyni a lakást, kivéve a bulikat. Ugyan ez vonatkozik a haverozásra. Van aki már 8-kor fáradt hazakívánkozik. Szüleid kicsit fordítva csinálják a dolgot, de biztos azért szigorúbbak a nyári otthonléttel, mert féltenek, hogy valami felelõtlenségbe belerántanak. Nyáron általában nem mûködnek a gyerekekbe a fefelõségérzet, hamarabb adják meggondolatlanságra a fejüket. Ha meg minden nap nem vagy otthon amikor õk jönnek akkor érthetõ a szüleid kíváncsága, nem fantomnak szültek.
Szerintem is legkésõbb 10-re legyél otthon.Nem piszkálódásként mondják a szüleid hanem mert nem akarják, hogy történjen veled valami.Fõleg ha lány vagy.Nem hinném, hogy szívesen együtt élnél egy olyan traumával, hogy megerõszakoltak.Azt a borzalmat nem lehet elfelejteni és kihat az egész jövõdre.Vagy belerángatnak drogozásba a többiek.Azzal is csak a saját életedet teszed tönkre!És ezektõl szeretnének megóvni a szüleid.Hallgass rájuk!
Most miért kell mindenben a rosszat látni??-hogy jajj a drog meg megerõszakolják...1.Ha épp eszû a gyerek, akkor nemfog drogozni...2.ha meg társasággal van kint, nem hiszem, hogy az egész csapatot megerõszakolják...a szüleim nem korlátozzák, hogy mikorra kell hazajönnöm...volt, hogy haza se mentem, mert a belvárosban nem jártak a villamosok...szóltam a szüleimnek, hogy nem tudok hazamenni és ott alszok a FIÚ haveromnál.Mondták, hogy jólvan...és nem feküdtem le vele csak dvd-ztünk.a szüleim megbíznak bennem, és tudják, hogy nem csinálok hülyeséget és valamilyen szinten már van egy kis felelõsség érzetem.és ezért elengednek akármeddig akárhova... L/17
19 vagyok és engem 10-fél11-ig engedtek el 14 évesen, esetleg 11ig. 15 évesen kikönyörögtem, hogy fél 12-éjfél néha. De az tényleg csak néha volt.De a 8-9 óra nagyon korai.Ha megbízható vagy, akkor nem tudom, miért nem engednek el.
Kedves 14:53-as!Nem akkor fog rád támadni egy aberrált mikor társasággal vagy!Akkor csak kifigyel és mikor elindulsz hazafelé és egyedül mész sötét utcán akkor fog rád támadni!Fogalmad sincs milyen az!Úgyhogy kár volt lepontoznod!
Sajnálattal közlöm veled, hogy nem én pontoztalak le:) és engem tuti nemfognak betámadni, mert a barátaimmal egy utcában lakom..

A 15 éves fiam még mindig plüssmacival alszik. Ez baj?

Üdv mindenkinek! A 15 éves fiam kiskora óta megszállottja a plüss jegesmedvéknek, az els?t 5 évesen, az utolsót 13 évesen kapta (mert kérte). A medvével nem szokott játszani de néha beszél hozzá, mintha valami h? barátja lenne. Azzal alszik, és minden nyaralásra vagy nagyobb távollétre magával viszi, a kütyüivel együtt (telefon meg iPod meg a többi anyámkínja) Ezen kívül semmilyen más "gyerekes" tulajdonsága nincs. Ez probléma? És meddig fog ez így maradni? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Én kiskoromtól fogva egy plüssmacival aludtam. Közbe teljesen "normális" fiatalként éltem. Jártam szórakozni, bulizni, volt barátom, mint a többi átlag fiatalnak. 20 évesen költöztem külön, a maci is költözött velem. Mikor megismertem a Férjem, 24 évesen, Õ számûzte egy idõ után. Most a kisfiunk alszik vele :-) Inkább már megszokásból volt az ágyamban. 30 N

Szia! Én kiskoromtól fogva egy plüssmacival aludtam. Közbe teljesen "normális" fiatalként éltem. Jártam szórakozni, bulizni, volt barátom, mint a többi átlag fiatalnak. 20 évesen költöztem külön, a maci is költözött velem. Mikor megismertem a Férjem, 24 évesen, Õ számûzte egy idõ után. Most a kisfiunk alszik vele :-) Inkább már megszokásból volt az ágyamban. 30 N
Miért lenne baj? Szerintem ez inkább aranyos:) 16l
Én 13 éves vagyok és még néha én is csinálok ilyet mert éppen hoz van kedvem. Szerintem nincs semmi baj a fiadnak. Ha beszélnél vele az méh gázabb lenne
ismerõsöm 26(!!) éves és még mindig azzal alszik
Szia!:) en is mindig aludtam vmi plussel:) par eve a ferjemtol kapoott gyonyoru elefant plussommel alszom:) es ha megyek vhova egyedul, akkor viszem magammal:) ahol mondjuk ott is ell aludni:) biztonsagot ad. Sztem nem baj egyaltalan!:) ) Egy 1 honapos kislany anyukaja:) )
Mert nyilván Neki az is, egy hû barát.Kérdezõ nemtudom hová lett Belõled a gyerek, de a Fiadat hagyjad csak, had legyen az.Mert egyáltalán nem baj, sõt még késõbb sem!:) Lásd 1-es Válaszolónál.
Szerintem egyáltalán nem baj, én is plüssel alszok. :) 16/L
18 vagyok és még mindig egy pici plüssmacival alszok..és nem szégyellem, szeretem a macim :D
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ!
szerintem nem baj
biztos hiányzik neki valaki, akit átöllehet
Nekem plüsskutyám van, 10 éve azzal alszom. Van olyan, hogy éjszaka órákon keresztül sírok/beszélek neki. Addig marad így, amíg neki erre szüksége van. Gondolom, a barátnõje ágyába nem fogja magával vinni.:) 15L
Húgom 16 évesen a plüss állatával, én is úgy aludtam még 21 évesen is, hogy ott volt mellettem a kedvenc plüssöm, még akkor is ha a párommal aludtam, most már nincs de azért, mert a kisfiam elkobozta a kedvenc állatom :) 23L
Unokaöcsém lassan 19 éves lesz és még mindig a plüss macijával alszik. Ne tudd meg, mekkora vita volt, mikor a 3 éves lányom szemet szúrt a macira és a saját ágyába akarta vinni. Végül ô is kapott egy ugyanolyat.
A ferjem 46 eves es meg mindig a haloszobankban van a gyerekkori macija :) Pedig mar böven 2 gyerekes apuka. A fiam 24, a lanyom 21 eves. Mind a ketten plüssel alszanak. Vagy legalabbis az agyukban van, meg a fiamnak is aki mar itthon sem lakik. Nalunk egyszerü az indok, a ferjem edesanyjatol kaptak akit nagyon szerettek, de sajnos mar meghalt. Örülj neki inkabb, hogy nem csak a müszaki kütyüihez kötödik a gyereked, hanem valami ertelmeshez is!!!!
2-es vagyok, látszik, hogy nem érted.Ez nem nemfüggõ.
Amíg suliba nem viszi magával addig ne aggódj. Mindenkinek van valamilyen dilije és hiába tagadják mindenki beszél magában vagy tárgyakhoz.
Én is plüssmacival alszom, mert így szoktam meg. Ne zavarjon, felnõttet is ismerek, aki kiskorától fogva mindig plüssel aludt, sõt felbõttként is ott van az ágyban. Szerintem emiatt ne aggódj.:) 14/F
A kérdező hozzászólása: Én értem csak zavar hogy max. lányokat látok plüssel ilyen korban
A macim a legjobb barátom. Rengeteg átsírt éjszakánk volt együtt. :D Én csak úgy tudok aludni, hogy átölelem. Egy napnál tovább nem vagyok távol tõle. 15L egy teljesen normális fiatal :D

13-15 éves fiúk! Melyik testalkat jön be nektek?

13 éves vagyok, azt mondják, hogy nagyon szép arcom van, csak híznom kéne egy kicsit, bár van aki meg azt mondja, hogy szépek a vékonyabb lányok is. Szerintetek? egyébként nem vagyok olyan nagyon vékony. :)

Legjobb válasz: 14 évesen már lehet beszélni róla, 13 évesen még nem? Az csak 1 év, akkor már agyilag és tesileg sem áll messze az érett(ebb)ségtõl, csak 1-2 kibas.zott agyú embernek a fejébe az van berögzülve hogy a 13 még kisgyerek,attól feljebb már nagylány vagy.

14 évesen már lehet beszélni róla, 13 évesen még nem? Az csak 1 év, akkor már agyilag és tesileg sem áll messze az érett(ebb)ségtõl, csak 1-2 kibas.zott agyú embernek a fejébe az van berögzülve hogy a 13 még kisgyerek, attól feljebb már nagylány vagy.
160 cm mellé 40 kilós lányok
OMG 13 évesen már az alakról beszélni? :O Vagy csak én maradtam le? XD 13 évesen még gyerek vagy.... :/ jó esetben....
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert nem akarok túl vékony lenni.
a szexi testalkat:D

15 éves fiúk! Milyen ajándékoknak örülnétek? 15/L

Az osztályban volt ilyen karácsonyi húzás és kihúztam az egyik fiút és fogalmam sincs, mit vegyek neki. Igazából nem sok mindent tudok róla (3 hónapja ismerem) nincs különösebb érdeklõdési köre. Azt viszont tudom, hogy hát nem a legjobb fej, kicsit bosszantó, de azért mégis csak 1000-1500Ft-ból valamit kéne neki vennem. Remélem tudtok segíteni!:)

Legjobb válasz: 1000-1500 Ft... nem nagyon van ötletem bocs :( az meg van adva hogy mettõl meddig költhetsz az ajándékra?

1000-1500 Ft... nem nagyon van ötletem bocs :( az meg van adva hogy mettõl meddig költhetsz az ajándékra?
hú de utáltam én az ilyet vegyél neki egy foci labdát régen :D
A kérdező hozzászólása: Most már az osztályfõnök kitalálta, hogy 300Ft értékben készítsünk valamit. Esetleg erre ötlet?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!