Találatok a következő kifejezésre: 15 éves egyáltalán nem (19 db)

Egyaltalan hogy kene beszelyek vele? Otlet? - Írni sem tudsz. Kb egy 15 éves értelmes lány szintjén lehetsz!
Kérdezd meg õt! Valahogy így: "Figyelj, egyrészt teljesen megdöbbentem, mikor a tudomásomra jutott, hogy az elõzõ barátnõd csak 15 éves volt. Én 23 évesen, friss diplomával a zsebemben éppen a munkakereséssel vagyok elfoglalva, és nem is tudom, talán ez a merõképp eltérõ élethelyzet okozza azt, hogy nem igazán tudunk mirõl beszélgetni. Megértem, ha velem nem találod a hangot, mert neked is új a helyzet, hogy egy idõsebb barátnõd van. Másrészt én sem tudok hozzád hogyan viszonyulni. Tetszel nekem, és érdekesnek tartalak, de bármit is mondok neked, csak röviden válaszolsz, vagy megvonod a vállad. Mi érdekel téged, mi hoz lázba? Szeretném tudni, hogy jobban megismerhesselek! Hm, mit gondolsz errõl? De elõbb dugjunk!"
Elnézést a nyelvtanozásért, közben tisztáztuk az okot. :)

Barátnőm 15 éves, én 17. Fél éve vagyunk együtt, már első hónapokba pettingeztünk, és volt hogy egymás után 2 szer is elment, viszont mióta elkezdődött a suli és heti 2-3 szor találkozunk egyáltalán nem képes elmenni. , , ok?

... pedig a kapcsolatunk egyre mélyebb. Kérdésem:Bennem van a hiba vagy benne illetve mi? Nemsokára el jön az els? szex is és nagyon félek hogy azzal se érem el a kívánt eredményt. Lelki vagy testi okai lehetnek? Mi a megoldás? Közre játszhat az hogy kevesebbet találkozunk mint nyáron? Csak komoly kérdéseket várok.

Legjobb válasz: Szerintem meg attól fél, hogy egyre közelebb van a szex. Ami neked már nem, de neki még egy kicsit korai lehet. Semmi bajom semmilyen egészséges korkülönbséggel. Csak tudni kell hogy a másik korosztálynak mik a normái. Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre. Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?

Szerintem meg attól fél, hogy egyre közelebb van a szex. Ami neked már nem, de neki még egy kicsit korai lehet. Semmi bajom semmilyen egészséges korkülönbséggel. Csak tudni kell hogy a másik korosztálynak mik a normái. Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre. Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?
"Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre." Azt mondtam ritkán nem azt hogy soha.
lehet stresszes a suli miatt és nemtud annyira ellazulni másik lehetõség hogy közben már nem szeret, valamiért megváltozott a viszonya hozzád vagy lehet akármi más is
Ok-ok... nem vontam kétségbe...csak válaszoltam. :)
"Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?" ma 15:31 vagyok 23 éves, 14, 5 voltam amikor elvesztettem (szerelembõl, kapcsolatban) jó volt, nem féltem, nem bántam meg, szép emlék, utólag is úgy gondolom érett voltam hozzá, szerettem a párom és kívántam a szexet (vele).
A kérdező hozzászólása: és nyáron a petting mért volt jó ? mért volt akár napi több orgazmusa is ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tippeket, de erre a stresszes dologra mi a megoldás ? Mert én is erre gyanakodtam. Amúgy mindig nagyon közel van az orgazmushoz, de még se jön össze, és lelkileg is egyre közelebb vagyunk és nem távolodtunk el ..
Szerintem hagyjatok több idõ az elõjátékra és akkor talán jobban el tud majd lazulni ;) Csak Hajrá ;)
Szerintem is stresszes (egy-két rossz jegy pl. matekból, stb.), nem tudja kialudni magát (nekem pl. 8 óra alvás sosem volt elég, min. 10-12 óra kellett, hogy kipihenjem magam). Azért van szátok, hogy megbeszéljétek, õ nyilván érzi, ha valami nem ok.
Én örültem a kommentednek. Jó hallani hogy valaki nem bánta meg a korai szexet. És ha úgy kezdted volna, hogy "Én vagyok 23 éves . . ." Akkor nem is link-eltem volna be az idézetem. Mert érhetõ lett volna, hogy nem akarsz általánosítani. Tudom nem egyedi az eseted. De ahhoz képest nagyon ritka, hogy milyen gyakori eset a korai szex. Persze nem egyedi eset, az hogy valaki korán éret. És gáz hogy egy 17 éves fiút soha nem ráz meg egy tizennégy évnél idõsebb lánnyal a szexuáliskapcsolat, viszont egy hozzá korban még illõ lány 14, 15 és 16 évesen sem ritkán teljesen kikészt. Vagy húszon ötévesen visszanézve korainak tart.

15 éves fiam egyáltalán nem fogad nekem szót, csavarog, megbukott, nem tudok vele beszélgetni... Mit tegyek?

egyedül nevelem, próbálok jó anyja lenni, beszélgetni vele, meggy?zni, hogy tanulni jó, érdekl?döm a barátairól, semmi nem használ. Nem tartja be a szabályokat, hogy mikor kellene hazajönnie, órákat késik, kikészít teljesen.

Legjobb válasz: Az életkorából adódnak ezek a problémák, és persze abból is, hogy nincs vele az apja. Esetleg egy férfi barátod segíthet, akivel jóban vagytok. Beszélhetne vele a "férfi dolgokról", hiszen ezt egy anyával nem igazán lehet megbeszélni. Vagy szólj az apának (ha erre módod van), hogy beszélgessen vele többet mindenfélérõl. A tanulás meg szinte egyáltalán nem érdekli a fiatal fiúk többségét. A szabályokat sem fogja betartani, akármit is mondasz neki, nem fog felhívni, hogy késik, nem fog sms-t írni. Azt hiszi, hogy már felnõtt. Inkább kezeld felnõttként, ha késik, hát késsen. Idõvel rá fog jönni, hogy néha jó, hogy ha idõben szól, hogy pár órával késõbb megy haza vagy hogy mégis hova megy.

Az életkorából adódnak ezek a problémák, és persze abból is, hogy nincs vele az apja. Esetleg egy férfi barátod segíthet, akivel jóban vagytok. Beszélhetne vele a "férfi dolgokról", hiszen ezt egy anyával nem igazán lehet megbeszélni. Vagy szólj az apának (ha erre módod van), hogy beszélgessen vele többet mindenfélérõl. A tanulás meg szinte egyáltalán nem érdekli a fiatal fiúk többségét. A szabályokat sem fogja betartani, akármit is mondasz neki, nem fog felhívni, hogy késik, nem fog sms-t írni. Azt hiszi, hogy már felnõtt. Inkább kezeld felnõttként, ha késik, hát késsen. Idõvel rá fog jönni, hogy néha jó, hogy ha idõben szól, hogy pár órával késõbb megy haza vagy hogy mégis hova megy.
sajnos én nem tudom hogy mit csinálj... ez a legnehezebb kor... egyet tudnék javasolni. tekitsd ugy mint egy felnötet... mondd el neki gondjaidat örömeidet mint egy felnötnek. adj neki feladatokat hogy foglalja le magát és gondolkodjon egy picit... nem hiszem hogy a büntetés valami jót is tenne. ne tekintsd ugy mint egy gyereket mert már ö azt hiszi hogy nem az :) csak ennyi jutott eszembe :) üdv brigi mama
Nekem is 15éves a fiam ugyanezzel a gonddal.Próbálom felnõttként kezelni, türelmes vagyok hozzá, pedig sokszor úgy érzem nem birom tovább.Éreztetem vele, hogy nekem fáj amit csinál sokat beszélek vele.Az utóbbi idõben elkezdett javulni.Tehát kitartás.A18éves lányommal ugyanezt eljátszottuk és redes jótanuló lány lett.Visszanézve õ is belátta a dolgait és azt mondta jó hülye volt.
Azon azért nem gondolkodik el ez a nagy betûvel író idióta, hogy az asztalra tették a kaját a szülei és megzabálni jó volt, nem? Majd ha megdolgozol a napi betevõért, utána legyen nagy szád!
Kérdezdd meg tõle, hogy mi az ami igazán bántja! Mondjuk erre nagyon rátesz egy lapáttal za is, hogy nincs egy férfi mellette. Mondd el neki, hogy te nem bántani akarod, hanem segíteni neki!
Akkor esetleg még azon is el lehetne gondolkodni, hogy eddig helyesen nevelted? Megtanítottad, hogy a szülõket tisztelni kell?Nem mindig az a jó ha mindent megkapnak kicsi koruktól kezdve.A gyereknevelést nem akkor kell elkezdeni amikor baj van.Ezeket azért írom mert lehet , hogy nemcsak a gyerekben van a hiba ezt szülõként mondom.
ÉN IS EZT CSINÁLTAM ! MIÉRT? AZÉ MER AZT MONDTA ANYÁM HOGY NE! ÉS MÁ CSAK AZÉ IS! EZZEL AZT AKAROM HOGY NEKEM IS LEGYEN VALAMI JOGOM! EDDDIG TÜRTEM HOGYHA 10 PERCET KÉSTEM UGATTAK VELEM HÁT MOSTMÁ LESZAROM ÉS KÉSZ DE MÁ NEM IS VARIÁZNAK EMIATT ÉS ABBA IS HAGYTAM NEM IS MONDOM HOGY HOVA MEGYEK MEG MIKOR JÖVÖK CSAK MEGYEK, ÉS KÉSZ! HAZA JÖVÖK ESTE 8RA A TÖBBI MEG NEMÉRDEKLI ÖKET ÉS MÁ EZT 6 ÉVES KOROMBA ELKEZDTEM! ASSZEM 6 ÉVWES VOLTAM KB ESTE 10 LEHETETT ÉS ELMENTEM A HELYI CASINOBA(NÁLUNK A CASINÓBA PIZZA MEG LIMONÁDÉ MEG JÁTÉK GÉP MEG COLÁ TEHÁT MINDEN VOLZ) PIZZÁÉRT !!!!!444 NEM ÉRDEKELT ! CSAK UGY NÉZTEK HOGY KI EZ A 120 CM SZEMÜVEGES KENDÕS GYEREK!!! ITT SZEREZTEM SOK FELNÕTT HAWERT!!AKIK MOST IS MEGVANNAK!!4 UGY SZEREZTEM OLYAN KAPCSOLATAOKAT HOGY EGY SZAVAMBA KERÜL ÉS SEGITENEK MINDENBEN!!!! HA TÖBBET AKARSZ TUDNI IRJ: [email protected]
Egy anyai pofon vagy kettö lehet jobb belátásra bírná aztán meg szobafogság oszt ráér már gondolkodni hogy ki az úr a háznál
add intézetbe! eddig ez nekem mind a 9 gyermekemnél bejött;)
ja azzal biztos nagyon sokat el fog érni...
A barátaid közül keress 1 olyan férfit akire felnézhet hogy legyen példaképe!!! Ez nagyon fontos ilyen korba! Tudom hisz én is átéltem csak nekem az apám volt a példakép! De attól független mi is lógtunk a haverokkal tehát ha nagyon meg akarod fogni a fiadat akkor hagyd neki h elmenjen!!! Én is azóta nem megyek semerre lógni mióta anno rám hagyták ezeket!!! Próbáld meg ezt hátha segít!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, iskolát váltottunk, gimnáziumból szakképzésre, talán ez segít, a fiam is belátta, hogy ha nem tanul, akkor felesleges. Némi kis változás azért már látható, igaz kénytelen voltam kitolni a "csavargási idejét" de már nem hajnalban jár haza és nem órákat késik :) Köszönöm a válaszokat!
én is hasonló korú vagyok, mint a fia. a szüleim úgy tekintenek rám, mintha olyan sok gond lenne velem, pedig semmi rosszat nem teszek :D a bukás kicsit durva, de talán idõvel rájön, hogy tanulnia kéne... a lényeg, hogy minél többet magyaráz neki, minél jobban tilt neki vmit, annál jobban fogja csinálni!
Az én gyerekeim nincsenek egyáltalán rászorulva de mégis aljárnak hajnal 4-tõl du3-ig kukoricát címerezni, szintén 3500ft.ért. A pénz az övék, ebbõl mennek üdülni.Szerintem semmi baj nincs ezzel, ha keresnek egy kis pénzt maguknak.
Megkérdezhetem, hogy miért vagy arra szorulva, hogy dolgozz? Nagyon sajnálom, hogy 13 éves korban egy gyereknek/kamasznak dolgoznia kell, ahelyett, hogy felhõtlenül élvezné a nyári szünetet! NEM VAGYOK RÁ SZORULVA HANEM SZERETEM EZT CSINÁLNI ÉS RÁ ÉREK (AKO IS CSINÁLNÁM HA NEM KAPNÁK ÉRTE PÉNZT) NA PERSZE MEG JÓL JÖN EZ A HAVI 60-70 EZER FORINT!!!!!!
ja fillérekért dolgozok de nem nagyon nehéz munkát!!!!!(najó csak néha az) azé ennyiért mer senki nem MER gyereket alkalmazni !!!!!4(csak õt találtam) MEG SZERETEM CSINÁLNI ÉS LEGALÁBB NEM EGÉSZNAP A GÉP ELÕTT ÜLÖK HANEM CSINÁLOK IS VALAMIT!ÉS KÖZBEN PÉNZT IS KERESEK!!!! JA ERREFELÉ A REGGELL 7TÕL ESTE HATIG TARTÓ NAPSZÁMOS MUNKÁÉRT (KAPÁLÁS MEEG ILYENEK A SZÕLÕBEN MEG ALMÁSBAN) 3500FTOT ADNAK!!!
Az már feljogosítja, hogy mással úgy beszéljen?Én is fillérekért dolgozom, szabadság alatt is a maszekot csinálom.
elöttem iró!!! OLVASS TOVÁBB!!! és megtudod hogy a gyerek 13 évesen fillérekért dolgozik!!
A nagybetûs írónak üzenem, hogy ha õ dolgozna akkor nem lenne kedve ilyen hülyeségeket és durvaságokat írni. Nem is tudom, hogy kerülhet egy ilyen oldalra.
Megkérdezhetem, hogy miért vagy arra szorulva, hogy dolgozz? Nagyon sajnálom, hogy 13 éves korban egy gyereknek/kamasznak dolgoznia kell, ahelyett, hogy felhõtlenül élvezné a nyári szünetet! Egyébként egy baráti szülõkapcsolat nagyon sokat javít a kamaszkori kilengéseken. A kamasznak barátokra van szüksége és megértõ, türelmes szülõkre. Javaslom, hogy ebbe a csapdába, amibe kérdésfeltevõ került, próbáljunk nem beleesni, úgy, hogy több közös programot szervezünk a gyermekünkkel, sokszor annak barátaival. Mi is fiatal, vagány szülõk lehetünk, akire büszke a gyerekünk, ezáltal dicsekszik is velünk és keresi a társaságunkat. Egy bizalmas szülõ-gyerek kapcsolatban elengedhetetlen a kölcsönös BIZALOM és a MEGÉRTÉS, segítsen egymáson a gyerek és szülõ, tanulják meg, hogy a család az elsõ, akire bármikor, bármiben számíthat. Legyen ez lelki, vagy anyagi eredetû probléma. Az olyan kamasz, aki egy ilyen családból lendül ki és linkeskedik, elõbb utóbb lelkiismeretfurdalással megbánva tetteit tér haza, és önmegbocsájtást vár ... Lehet, hogy hülyén hangzik, de ez a lényeg! Hogy milyen meghitt baráti a kapcsolatunk a gyerekkel! A kérdezõnek javaslom, hogy még nem késett el egy baráti kapcsolat kialakításával, és a 13 éves fiúnak is hasonlót a szüleivel! Mindenkinek sok sikert!
Azon azért nem gondolkodik el ez a nagy betûvel író idióta, hogy az asztalra tették a kaját a szülei és megzabálni jó volt, nem? Majd ha megdolgozol a napi betevõért, utána legyen nagy szád! Én 13 éves vagyok (a csupa nagy betûvel iró idióta) és kérlek én most értem haza a MUNKÁBÓL!!!!!! Reggel hét óta dolgozok!!!! Napi 3000ft-ot keresek de DOLGOZOK!!!!4 És nem most kezdtem má 11 éves koromban!!!! ÉN megdolgozok a napi betevõért mert a napi 3E-ból 1.8-at adok anyáméknak MINDEN NAP!!!!!! ennyibõl mácsak kifizetik azt a kaját amit megeszek!!!! +IDIÓTA VAGY TE MEG AANYÁD MER AZT SE TOD KI VAGYOK ÉS POFÁZOL RÓLAM!!!!! ERRE MONDJÁK HOGY BUNKÓ!!!4 ELÕÍTÉLETES NULLA!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, hogy helyesen neveltem, persze mi a helyes? Igyekeztem mindent megadni neki, de halmoztam el az új dolgokkal. Engem úgy neveltek a szüleim, hogy tiszteljem a felnõtteket és igyekeztem ezt a saját gyerekembe is "beleverni". Lehetséges, hogy követtem el hibákat, én nem állítom, hogy tökéletes anya vagyok, de nem is tudok az lenni, mert hiába szeretném én megfogni a fiamat, ha a másik szülõ mindent megenged, õ ezt látja és akkor azt kapom, hogy xy is lent maradhat éjfélig stb... na ez az én problémám.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kicsit úgy érzem, hogy azt "kell" tennem amit a 15 éves "gyerek" akar ahhoz, hogy ne legyen minden nap vita??? Értem én, hogy õ felnõttnek érzi magát, meg több szabadságot akar, de hol marad a szülõnek járó tisztelet?? Merthogy átver, nem jön haza idõben, hazudozik... Emlékszem amikor 15 éves voltam, én is sokat dacoltam anyukámmal, tehát át tudom érezni, hogy õ most a haverokkal szeretne lenni, de én nem mertem volna ilyen dolgokat megcsinálni mint amit a fiam. Korainak tartom, hogy egy 15 éves fiú akarja a szüleit irányítani, de minden kommentben ezt kapom vissza (és más kérdéseknél is ezt olvasom válaszként), hogy hagyjam rá, majd kinövi stb... Nem hiszem, hogy ennek így kellene mûködnie, vagy ennyire le lennék maradva??? Rosszfele halad ez a világ, milyen felnõttek lesznek így?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, most is éppen azt várom, hogy hazaérjen végre... sajnos az apjára egyáltalán nem számíthatok...
Kéne szigor kevasebb gép és tévé ha továb fajul az eset akov verni kell tanulni elkéne beszélgetni nevelési tanásacoval meg persze vele

Mi a neve a Veszprémi tornászós csapatnak? Nem késõ 15 évesen elkezdeni? Van egyáltalán kezdõ csoportja?

Tudom, hogy van Veszprémben egy hely ahol lehet talajtornázni, gerendázni lehet..De nem tudom mi a neve,vagy hogy hol van.

Legjobb válasz: A Vetésiben van ilyen csapat, de a nevüket nem tudom. Amatõr szintén még talán van esélyed tanulni, de ebben a sportban a 14-18 a csúcsidõ, 19-20 éves korra kiöregszik az ember.

A Vetésiben van ilyen csapat, de a nevüket nem tudom. Amatõr szintén még talán van esélyed tanulni, de ebben a sportban a 14-18 a csúcsidõ, 19-20 éves korra kiöregszik az ember.
A kérdező hozzászólása: megtaláltam. elsõ:köszönöm:)

Mit gondoltok arról, hogy 14-15 éveseknek már "komoly" kapcsolatuk van mennyire lehet ez tartós úgy, hogy nem a szex körül forog van egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: barátnõm aki 2 hónap mulva lesz 14 összejött tavaly januárba amikor még csak 6.-os volt összejött egy 8.-os fiúval és azóta is eggyüt vannak több mint másfél évesek és még semmiféle szex nem volt köztük :) szóval van tartós kapcsolat igy is.

barátnõm aki 2 hónap mulva lesz 14 összejött tavaly januárba amikor még csak 6.-os volt összejött egy 8.-os fiúval és azóta is eggyüt vannak több mint másfél évesek és még semmiféle szex nem volt köztük :) szóval van tartós kapcsolat igy is.
Bár igaz, hogy sokszor az ilyen korai kapcsolatok nem hosszú életûek, de azért nem lehet általánosítani, mert több olyan ismerõsöm (pár-házaspár) van, akik 14-15 éves korukban ismerkedtek meg (vagy még korábban) és 10-15 év után még mindig együtt vannak!
A többség a szex körül forog, de egyáltalán nem tartós. Ha tartós, akkor biztos nem a szex miatt jöttek össze, szóval lehet komoly a dolog (ez többségben az ilyenkorú szüzek között szokott lenni, akik még nem akarják elveszíteni). Ha a szex miatt jöttek össze, akkor max 2 hét az egész, és ezalatt min. 7x lefekszenek. Itt általában a srácnak plusz egy trófea, a lánynak pedig "eget rengetõ lelki trauma...;Posztoljuk ki facebookra!!!" a végére.
14-15 évesen még nincsenek akkora vágyai az embernek. Persze, az érdeklõdés megvan, de nekem ez a hatalmas, mindent elsöprõ vágy 17 évesen jelentkezett. 15 évesen vártam volna 1 évet is, most nem tudnék túl sokat. 17/L
Mi 16 honapja vagyunk egyutt a baratommal 15 evesen ismertem meg ez ido alatt nem fekudtunk le mert kertem ra, hogy varjunk vele es o nem is kerte nem is zsarol vele semmi. Igazan szerencses vagyok :) az a baj, hogy a mostani 14-15 evesek nem tudjak mi a kulonbseg a szeretkezes es szex kozott es a lanyok a szuzesseguk elvesztik nem pedig odaadjak. 16L 19F
Én az elsõ párommal 15 évesen jöttem össze és egy évig tartott a kapcsolat. Mi még csak le sem feküdtünk egymással ez idõ alatt. Rá másfél hónapra meg összejöttem a mostani barátommal, õ 24 éves és vele meg már több mint 8 hónapja vagyok együtt. Vele már lefeküdtem. Amúgy sokszor az a baj a fiataloknál, hogy azt sem tudják mi és hogy. Fõleg szexuális téren. Így annyi "baleset" történhet, hogy már számba se veszik. Arra a kérdésre, hogy valami nem a szex körül forog. Elõbb utóbb egy tartós kapcsolat sincs meg szex nélkül. Ezt tudni kell. Persze ha nagyon fiatal a két illetõ, akkor várhatnak vele, de valószínû, ha már eléggé érettek voltak egy kapcsolathoz akkor úgy érzik érettek a szexhez is. Kíváncsiak mások testére stb. 17/L
A kérdező hozzászólása: Nem az a gond, hogy õk ezt komoly párkapcsolatnak hívják. Szexelnek, fogamzásgátlót szednek vagy teherbe esnek és õk erre büszkék. Nyíltan ki is mondják, hogy hányszor csinálják.
ezeket együtt járásnak hívjuk, komoly kapcsolat, ha együtt élsz, majd akkor derül ki mi az ábra
A kérdező hozzászólása: Akiket én ismerek azoknál már baba is van :/
Barátnõm és a barátja 15 évesen jöttek össze, most 17 évesek és még mindig nem feküdtek le. Szeretik egymást, nem hagyja el az egyik a másikat azért, mert még nem áll rá készen. Majd megtörténik az is. Ha szereted, akkor is a barátod/barátnõd is, akivel beszélgetsz, eljársz stb.. és nem csak a szex köt össze.

Ebben a hónapban leszek 15 éves. Baj, ha egyáltalán nem várom? Mármint, hogy szívesebben maradnék 14 éves.

Legjobb válasz: én is szivesebben lennék 17, de nem lehet... (szóval én se örültem se a 18., se a 19. szülinapomnak, na jó, a 18.-nak igen :D)

én is szivesebben lennék 17, de nem lehet... (szóval én se örültem se a 18., se a 19. szülinapomnak, na jó, a 18.-nak igen :D)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :) Tavaly még én is nagyon vártam a 14-et, mert van egy nagyon jó barátnõm, aki majdnem egy évvel idõsebb nálam, és van kb. 2 hónap, amikor "egyidõsek" vagyunk. :D De most valahogy jobban tetszik, mikor egy nagyobb baráti kör összegyûlik, majd jön, hogy "Ki hány éves?" és én vagyok az egyetlen 14 éves. Valamiért már nem érzem cikinek, sõt, tök jó. Viszont már csak pár napig élvezhetem. >.< Azt hiszem - ahogy itt páran tanácsolták - megpróbálok megbékélni a 15-tel.
én ennyi idõsen még vártam, hogy idõsebb legyek, de már inkább vissza felé kacsintgatok, pedig én is még csak 22 leszek, de akkor is a 18-19 volt a legjobb...:) )))
Régebben én sem akartam idõsebb lenni, de most 16 vagyok és már alig várom, hogy 18 legyek! Én már nem érzem magam gyereknek, bár tininek lenni nem olyan rossz. :)
Nem akarsz felnõni, sokan vannak ezzel úgy mint te:) Amúgy én 18 éves koromig nem foglalkoztam vele, a 19-et már nem vártam:) Most meg már 22 vagyok :D
19:24 Dettó
Huha... én abban a korban sosem éreztem igy... most viszont 24 évesen szeretnék ujra 18 lenni. A kerdesedre valaszolva, nem baj, de inkabb orulj, es eld az eleted!
én bele halok ha ki kell írni hogy 14 éves vagyok ..:( 7 szeretnék lenni már vagy 4 éve :) az a vicc hogy tisztára ki voltam borulva amikor 12 éves lettem...bár most szívesen visszamennék arra a februári napra :) nem tudom mit szólok majd 80 évesen xD de lehet hogy nem érem meg mert a 15 szülinapomnál halok meg :((((((
és is ugyanennyi idõs vagyok. és pont úgy érzek mint te. 14/L
én 20 nál szerettem volna megállni, akkor "szabadultam" ki otthonrol, és tök jo volt minden, hát nemsokára 23 leszek a fenébe :) de azér most se olyan rossz :) csak nemsokára vége a jó létnek...
még véletlen se gondolkozz el rajta, hogy lehet hogy van valami abban amit mond.
ezek az anyák. ne törõdj vele...ez a te életed...jol van természetesen van eleszólása meg minden, de abba nem teheti be a kezét, hogy mikor üt a szerelmed órája. Figyelj szerintem ülj le vele és beszéld meg, hogy más anyukája nem így gondolkodik (anyámat például ez nem érdekli) vagy mond azt neki, hogy bizzon benned, mert tudod, hogy meddig kell elmenni ilyen téren 14 éves korban. Bíztasd, hogy nem fogsz félre csúszni, és ha akarja, akkor majd be is mutatod neki a pasid, hogy õ is gyõzõdjön meg róla, hogy nem bunko. Persze mikor rádtalál Õ. :)
anyád az egy hülye olyan mint az enyém :)
Anyukád csak aggódik miattad, de szerintem amíg nincs senki a láthatáron, addig korai lenne errõl beszélni vele. Ha majd lesz valakid, akkor meg anyukád biztos megérti, fõleg, ha nem 30 éves csávóval jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Állítsd tények elé. Vágj a közepébe. Mutasd be a fiút.
Anyukádnak nagyon is igaza van! Legalább a te szüleid fognak téged. Példát vehetnének róluk a többi "jófej" szülõ akit nem is érdekli h épp ki d*gja meg a kicsi lányukat és vihetik majd õket aztán abortuszra! Ráérsz még a pasizással bõven. Semmirõl nem maradsz le! 24L
amúgy nekem is ezt mondta... de így visszagondolva igaza volt, akkor pedig nagyon haragudtam rá
anyám is ilyen áááááá :@@

Nyíregyházán autókereskedés? 10-15 éves 5 ajtós autót szeretnénk venni. Hol vannak Nyíregyházán olyan autókereskedések, ahol érdemes lenne megnézni? (egyáltalán nem vagyok ismerõs NYh-án)

Legjobb válasz: Ha autót akarsz venni akkor ne egy kereskedést nézz meg, hanem gondold át milyen autó kell, ezeket a feltételeket milyen típusok teljesítik, majd ez alapján nézd végig a hirdetéseket. És ha Debrecenben van álmaid autója? Az az idõ amíg leutazol a kocsihoz megér annyit hogy a következõ pár évben amíg nálad van kevesebbet szívj. (amúgy hasznaltauto.hu-n lehet település alapján keresni kereskedéseket)

Ha autót akarsz venni akkor ne egy kereskedést nézz meg, hanem gondold át milyen autó kell, ezeket a feltételeket milyen típusok teljesítik, majd ez alapján nézd végig a hirdetéseket. És ha Debrecenben van álmaid autója? Az az idõ amíg leutazol a kocsihoz megér annyit hogy a következõ pár évben amíg nálad van kevesebbet szívj. (amúgy hasznaltauto.hu-n lehet település alapján keresni kereskedéseket)
A kérdező hozzászólása: Nem egy kereskedést akarok megnézni, hanem többet. Mivel a jövõ héten egyéb okok miatt Nyíregyházán kell töltenem majd egy napot úgy, hogy reggel és délután van tennivalóm, gondoltam, megnézem az autókereskedéseket is, ha lenne olyan kedves ember aki a kérdésemre válaszolva ajánlana néhányat, hogy ne vaktába induljak el. Egy autó miatt pedig nem valószínû, hogy érdemes lenne Debrecenbe utaznom, ami jóval messzebb van tõlünk, mint Nyíregyháza, ráadásul oda nem kell egyéb ok miatt elmennem. Arra pedig nincs idõm, hogy egy-egy autó miatt több órát utazzak oda, ugyanannyit vissza néhány településre. Megkérlek, hogy ha nem tudsz a kérdésre válaszolni. akkor inkább ne írj!
Debreceni úton rengeteg kereskedés van, mást nem is látsz ott :) . h31y busz megy arrafelé a vasúttól, de még más is biztos. ezenkivûl találsz még autókeeskedést a Kert utcán (keleti oldala a körgyûrûnek) és a tesco felé (4es-pazonyi úton) is van egy ha jól tévedek.
ismerj meg engem
Sajnos inkább ösztönösen sajátítják el a lányok, mert azt tapasztalják, hogy csak úgy lehet megtartani egy fiút, ha néha flegmák vele. :/
A kérdező hozzászólása: De én ezen próbálok változtatni, de komolyan nem megy...csak így jön és ennyi..
Nekem 20 éves férfi létemre ugyan ez van a csajokkal :D Van , hogy érdeklõdök iránta tetszik , van , hogy meg számba se veszem , bunkózok vele. Úgy h nem feltétlenül a serdülõkorral jár :D 20F
Hülye vagy olyan nincs hogy nem megy. Kontrolláld magad nem túl bonyolult. Így csak a hülye pi*csák viselkednek
A kérdező hozzászólása: IGAZ! :D

Csak én gondolom úgy, hogy a mai 12-15 éves lányok egyáltalán nem olyan ártatlanok és nem is szorulnak védelemre?

Sokan ezen az oldalon is egyb?l nagy balhét csinálnak, ha egy ilyen kiscsaj mondjuk egy id?sebb sráccal kavar, de mégis mire fel féltik, amikor épp ma is hallottam egy alig 12-14 év körüli kiscsaj szájából a [email protected] meget és nem egy buli helyen láttam már 13 év körüli kiscsajokat full piásan, részegen. Na már most, miért is kéne ezeket a fiatal csajokat védeni, amikor nem egy havaromat is kigúnyolták már csak, mert nem jött be nekik, de persze ?ket nem szabad megsérteni, másrészt még más lány barátn?ikkel is isznyat kegyetlenek tudnak lenni és állítom, hogy nincs olyan jó lány-lány barátság, mint fiú-fiú barátság. Féltékenyek a barátn?ike és gyakran kibeszélik ?ket a hátuk mögött. MI fiúk ilyet nem igazán csinálunk szerintem.

Legjobb válasz: azért mert gyerekek és a szüleik nagy ívben [email protected]ák a fejüket, így máshol kell keresni azt, amit otthon kellene megkapniuk

azért mert gyerekek és a szüleik nagy ívben [email protected]ák a fejüket, így máshol kell keresni azt, amit otthon kellene megkapniuk
Egyet értek Veled!
2. vagyok, mármint a kérdezõvel értek egyet, h nem szorulnak védelemre.
nem mindegyik kiscsaj ilyen nagyszájú, vagány vannak kis béna könyvmolyok akik ilyen twilight-os giccses romantikus szerelemrõl álmodoznak csendben és ha egy ilyennel szúr ki egy pasi meg bántja meg van amelyik egy életre nem heveri ki mindenki más
ha akarod észre venni a jó lányokat, megtalálod õket. ha elkönyveltél minden lányt gonosznak, nincs az a válasz itt, ami meg tudna téged gyõzni az ellenkezõjérõl. Ez esetben tényleg nem fogsz rendes lányt találni, mert esélyt sem adsz nekik. Akkor meg ne panaszkodj, ha csak utálatos lányokkal találkozol.
Kérdezõ én úgy érzem kivétel vagyok ez alól..és én egyetlen velem egykorú lányt nem ismerek aki így viselkedne. Mondjuk lehet ez a katolikus suli miatt van, de azért ne általánosíts már. Mert én pl. egyeltalán nem szólogatok be fiúknak, soha nem voltam még részeg és nem minden 2. szavam a b+.
szánalmasok ezek a kislányok. Hibáa is képzelik magukról azt, hogy felnõttek meg menõk, igazából õk még kicsik és szánalmasok.
Pont ezért szorulnak védelemre! Mert hiába "vagánykodnak" , valójában a legtöbbjüket roppant naivitás jellemzi. Én már 20 éves vagyok , nem kezdenék ilyen lányokkal , mert ha bár némelyikük néz ki úgy mint egy 18 éves , de szellemileg nagyon nem illenek hozzám , éretlenek. És rohadtul fel***a az agyamat h már nem lehet normálisan bulizni mer mindenhol ott vannak ezek a kicsik. Hogy a bulisok a haszon miatt inkább nem dobják ki õket. Aztán ott kefélnek a wc-ben , engem is megkörnyékeztek már, de nem éltem a lehetõséggel, szánalmasnak tartom. Lehet , hogy én vagyok maradi, de nekem ez sok. Szerintem igen is védelemre szorulnak, h legalább egy bátty, vagy valaki idõsebbel együtt menjenek ilyen helyekre. És nem, nem a twilightos csajokat kell megvédeni, mert õk semmi veszélynek nincsenek kitéve, vagy legalábbis 10ede annak, amilyen veszélybe vannak a züllött társaik. Most h lebaz+ol kinevet, akkor is naív. A pásztor vagy ki a tököm is otthagyta a nyájat , hogy megkeresse az elveszett bárányt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!