Találatok a következő kifejezésre: 15 éves egyáltalán (39 db)

15 Évesen egyáltalán lehet kopaszodni?

15 Éves vagyok és elkezdtem elég keményen kopaszodni már vagy fél éve....Nem tudom mit?l. Sokan mondták, hogy ez lehet genetika, de én mér nem láttam 15 éves kopaszodó gyereket.Érdemes lenne kivizsgáltatni, hogy ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Lehet , mindenképpen menyél orvoshoz , egyik, ismerõsömnek a szemöldöke kezdet hullani és kilett véve a mandulája . A tested lehet hogy így jelez , hogy valami nem stimmel .

Lehet , mindenképpen menyél orvoshoz , egyik, ismerõsömnek a szemöldöke kezdet hullani és kilett véve a mandulája . A tested lehet hogy így jelez , hogy valami nem stimmel .
A hajhullás belsõszervi elváltozásokra utalhat. Nem árt egy belgyógyászati kivizsgálás. De arra is van esély, hogy szimpla genetika. A családban mennyire hajlamosak a férfiak a kopaszodásra? Egyik ismerõsömnek pl. 17 évesen egy jó nagy foltban megõszült a haja...Vannak érdekes dolgok...
Genetikai kopaszodás szerintem is korai 15 évesen. Fordulj orvoshoz, illetve létezik ilyen speciális fejbõr és haj vizsgálat (nem olcsó)
Igen lehet, és ez nem genetika és nem gyulladás és ez nem hétköznapi hajhullás, ez a fejbõr megfázását jelenti!Tél van, néha még a sapka sem elég ha gyengék a hajszálaid!És ha megfázik a fejed, akkor elkezd a hajad ritkulni hullani, ami súlyos esetben kopaszodáshoz vezet! És ez nem volt probléma mert nem vetted észre, és mikor bejött a nagy hideg akkor valószínûleg jobban rákezdett mint azelõtt pár hónappal!û Õsszel egy nagy szélben is megtud fázni a fejbõröd nemcsak télen!
A kérdező hozzászólása: És ezt vissza lehet valahogyan fordítani mert elég kellemetlen ez nekem....:S
igen! Orvossal!
A kérdező hozzászólása: És milyen orvos? Házi vagy Bõrgyógyász vagy milyen?
Szerintem háziorvos, és majd õ tovább küld. Ha nem vesz komolyan, akkor bõrgyógyászt próbálj, oda nem kell beutaló.
Egyaltalan hogy kene beszelyek vele? Otlet? - Írni sem tudsz. Kb egy 15 éves értelmes lány szintjén lehetsz!
Kérdezd meg õt! Valahogy így: "Figyelj, egyrészt teljesen megdöbbentem, mikor a tudomásomra jutott, hogy az elõzõ barátnõd csak 15 éves volt. Én 23 évesen, friss diplomával a zsebemben éppen a munkakereséssel vagyok elfoglalva, és nem is tudom, talán ez a merõképp eltérõ élethelyzet okozza azt, hogy nem igazán tudunk mirõl beszélgetni. Megértem, ha velem nem találod a hangot, mert neked is új a helyzet, hogy egy idõsebb barátnõd van. Másrészt én sem tudok hozzád hogyan viszonyulni. Tetszel nekem, és érdekesnek tartalak, de bármit is mondok neked, csak röviden válaszolsz, vagy megvonod a vállad. Mi érdekel téged, mi hoz lázba? Szeretném tudni, hogy jobban megismerhesselek! Hm, mit gondolsz errõl? De elõbb dugjunk!"
Elnézést a nyelvtanozásért, közben tisztáztuk az okot. :)

15 évesen mi szükséges ahhoz, hogy egyedül az USA-ba utazhassak (egyáltalán lehetséges-e ez)?

Kevesebb, mint 90 napra. Illetve a Magyarországra szoló jegyet később szeretném megvásárolni, nem pedig egyidőben a másikkal.

Legjobb válasz: Retur jegy nelkul NEM fognak beengedni. Raadasul valoszinuleg sokkal dragabb ket egyiranyu jegyet venni mint egy returjegyet. Az Unaccompanied Minor szolgaltatast, amire Te kivancsi vagy itt mar kiveseztuk parszor, 15 evesen mar nem kotelezo csak lehetoseg.Itt van pl. a KLM http://www.klm.com/travel/ca_en/prepare_for_travel/travel_pl..

Retur jegy nelkul NEM fognak beengedni. Raadasul valoszinuleg sokkal dragabb ket egyiranyu jegyet venni mint egy returjegyet. Az Unaccompanied Minor szolgaltatast, amire Te kivancsi vagy itt mar kiveseztuk parszor, 15 evesen mar nem kotelezo csak lehetoseg.Itt van pl. a KLM http://www.klm.com/travel/ca_en/prepare_for_travel/travel_pl..
1-es: a személyi igazolvány felesleges, de Útlevél és az ESTA annál fontosabb!
Angol nyelvtudás, pénz, diákigazolvány, személyi igazolvány!
jah meg 1 repülõgép sem ártana valamint cipõ, ruhák, szótár, kistáska, telefon, némi rágcsa akkor mi van még! Szóval ilyenek! :)
Nem csak a returjegy kotelezo, hanem a szemely pontos neve, cime, elerhetosege, akinel lakni fogsz, es aki vallalja a felelosseget feletted. Regen "meghivolevel"-nek hivtak az ilyent. Ugyanis egy 15 evesnek nem fogjak elhinni, hogy a sarki motelben fog lakni ket hetig, es kocsi es teljes ellatas nelkul eldegel majd. Miutan 15 evesen erosen fiatalkoru vagy, ezert teljes felugyeletre van szukseged az usa teruleten, ugymint szallas-ellatas-szallitas stb. Maga az utazas lehetseges egyedul, de a bevandorlasi tiszt szo nelkul fog visszaforditani, ha nincs returjegyed es a vendeglatod felelossegvallalasarol papir. A bevandorlasi tiszt rogziti a felelossegvallalo adatait a gepbe, es kesobb, ha barmi gond van veled, seperc alatt behajtjak rajta a koltsegeket. Sokszor mar a belepeskor felhivjak, hogy valos-e a felelossegvallalasa es nem hamisitottak-e a papirt.
Diakigazolvany felesleges, miutan 16 eves korodig akkor is "diak" vagy, ha nem tanulsz sehol, masreszt a magyar diakigazolvanyt siman kirohogik es semmire sem tudnad hasznalni, ha pl. 18 evesen akarnal elni a diakjegyekkel
Tõlem a moziba kértek diákigazolványt! Akkor Amerikába is kéne szerintem! Amúgy 14 éves vagyok, simán gyereknek nézek ki de a qrvája nem jött rá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Barátnőm 15 éves, én 17. Fél éve vagyunk együtt, már első hónapokba pettingeztünk, és volt hogy egymás után 2 szer is elment, viszont mióta elkezdődött a suli és heti 2-3 szor találkozunk egyáltalán nem képes elmenni. , , ok?

... pedig a kapcsolatunk egyre mélyebb. Kérdésem:Bennem van a hiba vagy benne illetve mi? Nemsokára el jön az els? szex is és nagyon félek hogy azzal se érem el a kívánt eredményt. Lelki vagy testi okai lehetnek? Mi a megoldás? Közre játszhat az hogy kevesebbet találkozunk mint nyáron? Csak komoly kérdéseket várok.

Legjobb válasz: Szerintem meg attól fél, hogy egyre közelebb van a szex. Ami neked már nem, de neki még egy kicsit korai lehet. Semmi bajom semmilyen egészséges korkülönbséggel. Csak tudni kell hogy a másik korosztálynak mik a normái. Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre. Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?

Szerintem meg attól fél, hogy egyre közelebb van a szex. Ami neked már nem, de neki még egy kicsit korai lehet. Semmi bajom semmilyen egészséges korkülönbséggel. Csak tudni kell hogy a másik korosztálynak mik a normái. Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre. Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?
"Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre." Azt mondtam ritkán nem azt hogy soha.
lehet stresszes a suli miatt és nemtud annyira ellazulni másik lehetõség hogy közben már nem szeret, valamiért megváltozott a viszonya hozzád vagy lehet akármi más is
Ok-ok... nem vontam kétségbe...csak válaszoltam. :)
"Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?" ma 15:31 vagyok 23 éves, 14, 5 voltam amikor elvesztettem (szerelembõl, kapcsolatban) jó volt, nem féltem, nem bántam meg, szép emlék, utólag is úgy gondolom érett voltam hozzá, szerettem a párom és kívántam a szexet (vele).
A kérdező hozzászólása: és nyáron a petting mért volt jó ? mért volt akár napi több orgazmusa is ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tippeket, de erre a stresszes dologra mi a megoldás ? Mert én is erre gyanakodtam. Amúgy mindig nagyon közel van az orgazmushoz, de még se jön össze, és lelkileg is egyre közelebb vagyunk és nem távolodtunk el ..
Szerintem hagyjatok több idõ az elõjátékra és akkor talán jobban el tud majd lazulni ;) Csak Hajrá ;)
Szerintem is stresszes (egy-két rossz jegy pl. matekból, stb.), nem tudja kialudni magát (nekem pl. 8 óra alvás sosem volt elég, min. 10-12 óra kellett, hogy kipihenjem magam). Azért van szátok, hogy megbeszéljétek, õ nyilván érzi, ha valami nem ok.
Én örültem a kommentednek. Jó hallani hogy valaki nem bánta meg a korai szexet. És ha úgy kezdted volna, hogy "Én vagyok 23 éves . . ." Akkor nem is link-eltem volna be az idézetem. Mert érhetõ lett volna, hogy nem akarsz általánosítani. Tudom nem egyedi az eseted. De ahhoz képest nagyon ritka, hogy milyen gyakori eset a korai szex. Persze nem egyedi eset, az hogy valaki korán éret. És gáz hogy egy 17 éves fiút soha nem ráz meg egy tizennégy évnél idõsebb lánnyal a szexuáliskapcsolat, viszont egy hozzá korban még illõ lány 14, 15 és 16 évesen sem ritkán teljesen kikészt. Vagy húszon ötévesen visszanézve korainak tart.

150 cm 57 kg.15 éves lány.13 kilót szeretnék fogynii. Ez lehetséges-e egyáltalán ilyen korba, úgy hogy ne jöjjön vissza semmi?

Legjobb válasz: Eszedbe ne jusson 13 kilót fogyni!!!!! Az már nagyon egészségtelen lenne! Ráadásul nemhogy 13 éves korban de még 16-17 éves korban is egészségtelen fogyókúrázni, mert fejlõdésben van a szervezet.... Inkább mozogj valamit, táncolj vagy tornázz...és 2-3 kiló nagyon hamar le fog menni...annál többet semmi képpen se fogyj!

Eszedbe ne jusson 13 kilót fogyni!!!!! Az már nagyon egészségtelen lenne! Ráadásul nemhogy 13 éves korban de még 16-17 éves korban is egészségtelen fogyókúrázni, mert fejlõdésben van a szervezet.... Inkább mozogj valamit, táncolj vagy tornázz...és 2-3 kiló nagyon hamar le fog menni...annál többet semmi képpen se fogyj!
*15 éves korban bocsi elõzõ
felejtsd el a fogyókúrát, kezdj sportolni és ne a kg-okkal törõdj, hanem a centikkel ;)
Lehet. De ne 13 kilót, az sok. Bõven elég lesz 7-8 kiló, kb. 2-3 hónap alatt. Ha annál gyorsabban adod le, tutira visszamegy a duplája. Sportolj és étkezz egészségesen. Csökkentsd a szénhidrát és zsír bevitelt(kenyérfélék, tészták) és amit megeszel, az is teljes kiõrlésû lisztbõl készüljön lehetõleg. Növeld a zöldségek és fehérjék arányát. Koplalni tilos, naponta legalább 5 alkalommal egyél! Minél egyenletesebb a vércukor szinted, annál kisebb az esélye, hogy farkas éhség tör rád és kifosztod a hûtõszekrényt...
Ne akarj 13 kg-ot leadni. Elég mondjuk 7-8 kg. De a 13-at sokallom. Azt javaslom, semmiképp se diétázz, fogyókúrázz, és egyéb marhaságok, hanem törekedj egészségesen táplálkozni, tudod, sok zöldség, gyümölcs. Egyél naponta többször, de kevesebbet. És nem utolsó sorban mozogj rengeteget! Nagyon fontos, hogy ne legyél türelmetlen, még növésben vagy, ha a fentiekre ügyelsz, szépen, lassan lemegy a felesleg, és nem jön vissza. :)
mi a sz*rért akarsz te 13 kilót fogyni.Mekkora gebe lennél már.Elég neked egy olyan 7 kiló.
Hát 150 centihez nem annyira kevés 44 kg. Nem tudom miért mondjátok. Fõleg, hogy egy kislányról van szó, még nem nõtt meg a melle (legalábbis nem a végleges méret), nem szélesedett a csípõje stb. DE tényleg ne koplalj vagy ne kezdj drasztikus diétákba. Próbáld ki azt, hogy nem eszel semmilyen cukros ételt és péksüteményt. Ez valószínûleg elég is lesz. Kezdj el sportolni.
egészséges táplálkozás gabonák, zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek mozgás igazából ennyi, chips, csoki meg társaik fölösleges étcsokit néha néha ehetsz, meg pár szem mogyoró, dió, kifejezetten egészéges, de mértékletesen

15 éves fiam egyáltalán nem fogad nekem szót, csavarog, megbukott, nem tudok vele beszélgetni... Mit tegyek?

egyedül nevelem, próbálok jó anyja lenni, beszélgetni vele, meggy?zni, hogy tanulni jó, érdekl?döm a barátairól, semmi nem használ. Nem tartja be a szabályokat, hogy mikor kellene hazajönnie, órákat késik, kikészít teljesen.

Legjobb válasz: Az életkorából adódnak ezek a problémák, és persze abból is, hogy nincs vele az apja. Esetleg egy férfi barátod segíthet, akivel jóban vagytok. Beszélhetne vele a "férfi dolgokról", hiszen ezt egy anyával nem igazán lehet megbeszélni. Vagy szólj az apának (ha erre módod van), hogy beszélgessen vele többet mindenfélérõl. A tanulás meg szinte egyáltalán nem érdekli a fiatal fiúk többségét. A szabályokat sem fogja betartani, akármit is mondasz neki, nem fog felhívni, hogy késik, nem fog sms-t írni. Azt hiszi, hogy már felnõtt. Inkább kezeld felnõttként, ha késik, hát késsen. Idõvel rá fog jönni, hogy néha jó, hogy ha idõben szól, hogy pár órával késõbb megy haza vagy hogy mégis hova megy.

Az életkorából adódnak ezek a problémák, és persze abból is, hogy nincs vele az apja. Esetleg egy férfi barátod segíthet, akivel jóban vagytok. Beszélhetne vele a "férfi dolgokról", hiszen ezt egy anyával nem igazán lehet megbeszélni. Vagy szólj az apának (ha erre módod van), hogy beszélgessen vele többet mindenfélérõl. A tanulás meg szinte egyáltalán nem érdekli a fiatal fiúk többségét. A szabályokat sem fogja betartani, akármit is mondasz neki, nem fog felhívni, hogy késik, nem fog sms-t írni. Azt hiszi, hogy már felnõtt. Inkább kezeld felnõttként, ha késik, hát késsen. Idõvel rá fog jönni, hogy néha jó, hogy ha idõben szól, hogy pár órával késõbb megy haza vagy hogy mégis hova megy.
sajnos én nem tudom hogy mit csinálj... ez a legnehezebb kor... egyet tudnék javasolni. tekitsd ugy mint egy felnötet... mondd el neki gondjaidat örömeidet mint egy felnötnek. adj neki feladatokat hogy foglalja le magát és gondolkodjon egy picit... nem hiszem hogy a büntetés valami jót is tenne. ne tekintsd ugy mint egy gyereket mert már ö azt hiszi hogy nem az :) csak ennyi jutott eszembe :) üdv brigi mama
Nekem is 15éves a fiam ugyanezzel a gonddal.Próbálom felnõttként kezelni, türelmes vagyok hozzá, pedig sokszor úgy érzem nem birom tovább.Éreztetem vele, hogy nekem fáj amit csinál sokat beszélek vele.Az utóbbi idõben elkezdett javulni.Tehát kitartás.A18éves lányommal ugyanezt eljátszottuk és redes jótanuló lány lett.Visszanézve õ is belátta a dolgait és azt mondta jó hülye volt.
Azon azért nem gondolkodik el ez a nagy betûvel író idióta, hogy az asztalra tették a kaját a szülei és megzabálni jó volt, nem? Majd ha megdolgozol a napi betevõért, utána legyen nagy szád!
Kérdezdd meg tõle, hogy mi az ami igazán bántja! Mondjuk erre nagyon rátesz egy lapáttal za is, hogy nincs egy férfi mellette. Mondd el neki, hogy te nem bántani akarod, hanem segíteni neki!
Akkor esetleg még azon is el lehetne gondolkodni, hogy eddig helyesen nevelted? Megtanítottad, hogy a szülõket tisztelni kell?Nem mindig az a jó ha mindent megkapnak kicsi koruktól kezdve.A gyereknevelést nem akkor kell elkezdeni amikor baj van.Ezeket azért írom mert lehet , hogy nemcsak a gyerekben van a hiba ezt szülõként mondom.
ÉN IS EZT CSINÁLTAM ! MIÉRT? AZÉ MER AZT MONDTA ANYÁM HOGY NE! ÉS MÁ CSAK AZÉ IS! EZZEL AZT AKAROM HOGY NEKEM IS LEGYEN VALAMI JOGOM! EDDDIG TÜRTEM HOGYHA 10 PERCET KÉSTEM UGATTAK VELEM HÁT MOSTMÁ LESZAROM ÉS KÉSZ DE MÁ NEM IS VARIÁZNAK EMIATT ÉS ABBA IS HAGYTAM NEM IS MONDOM HOGY HOVA MEGYEK MEG MIKOR JÖVÖK CSAK MEGYEK, ÉS KÉSZ! HAZA JÖVÖK ESTE 8RA A TÖBBI MEG NEMÉRDEKLI ÖKET ÉS MÁ EZT 6 ÉVES KOROMBA ELKEZDTEM! ASSZEM 6 ÉVWES VOLTAM KB ESTE 10 LEHETETT ÉS ELMENTEM A HELYI CASINOBA(NÁLUNK A CASINÓBA PIZZA MEG LIMONÁDÉ MEG JÁTÉK GÉP MEG COLÁ TEHÁT MINDEN VOLZ) PIZZÁÉRT !!!!!444 NEM ÉRDEKELT ! CSAK UGY NÉZTEK HOGY KI EZ A 120 CM SZEMÜVEGES KENDÕS GYEREK!!! ITT SZEREZTEM SOK FELNÕTT HAWERT!!AKIK MOST IS MEGVANNAK!!4 UGY SZEREZTEM OLYAN KAPCSOLATAOKAT HOGY EGY SZAVAMBA KERÜL ÉS SEGITENEK MINDENBEN!!!! HA TÖBBET AKARSZ TUDNI IRJ: [email protected]
Egy anyai pofon vagy kettö lehet jobb belátásra bírná aztán meg szobafogság oszt ráér már gondolkodni hogy ki az úr a háznál
add intézetbe! eddig ez nekem mind a 9 gyermekemnél bejött;)
ja azzal biztos nagyon sokat el fog érni...
A barátaid közül keress 1 olyan férfit akire felnézhet hogy legyen példaképe!!! Ez nagyon fontos ilyen korba! Tudom hisz én is átéltem csak nekem az apám volt a példakép! De attól független mi is lógtunk a haverokkal tehát ha nagyon meg akarod fogni a fiadat akkor hagyd neki h elmenjen!!! Én is azóta nem megyek semerre lógni mióta anno rám hagyták ezeket!!! Próbáld meg ezt hátha segít!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, iskolát váltottunk, gimnáziumból szakképzésre, talán ez segít, a fiam is belátta, hogy ha nem tanul, akkor felesleges. Némi kis változás azért már látható, igaz kénytelen voltam kitolni a "csavargási idejét" de már nem hajnalban jár haza és nem órákat késik :) Köszönöm a válaszokat!
én is hasonló korú vagyok, mint a fia. a szüleim úgy tekintenek rám, mintha olyan sok gond lenne velem, pedig semmi rosszat nem teszek :D a bukás kicsit durva, de talán idõvel rájön, hogy tanulnia kéne... a lényeg, hogy minél többet magyaráz neki, minél jobban tilt neki vmit, annál jobban fogja csinálni!
Az én gyerekeim nincsenek egyáltalán rászorulva de mégis aljárnak hajnal 4-tõl du3-ig kukoricát címerezni, szintén 3500ft.ért. A pénz az övék, ebbõl mennek üdülni.Szerintem semmi baj nincs ezzel, ha keresnek egy kis pénzt maguknak.
Megkérdezhetem, hogy miért vagy arra szorulva, hogy dolgozz? Nagyon sajnálom, hogy 13 éves korban egy gyereknek/kamasznak dolgoznia kell, ahelyett, hogy felhõtlenül élvezné a nyári szünetet! NEM VAGYOK RÁ SZORULVA HANEM SZERETEM EZT CSINÁLNI ÉS RÁ ÉREK (AKO IS CSINÁLNÁM HA NEM KAPNÁK ÉRTE PÉNZT) NA PERSZE MEG JÓL JÖN EZ A HAVI 60-70 EZER FORINT!!!!!!
ja fillérekért dolgozok de nem nagyon nehéz munkát!!!!!(najó csak néha az) azé ennyiért mer senki nem MER gyereket alkalmazni !!!!!4(csak õt találtam) MEG SZERETEM CSINÁLNI ÉS LEGALÁBB NEM EGÉSZNAP A GÉP ELÕTT ÜLÖK HANEM CSINÁLOK IS VALAMIT!ÉS KÖZBEN PÉNZT IS KERESEK!!!! JA ERREFELÉ A REGGELL 7TÕL ESTE HATIG TARTÓ NAPSZÁMOS MUNKÁÉRT (KAPÁLÁS MEEG ILYENEK A SZÕLÕBEN MEG ALMÁSBAN) 3500FTOT ADNAK!!!
Az már feljogosítja, hogy mással úgy beszéljen?Én is fillérekért dolgozom, szabadság alatt is a maszekot csinálom.
elöttem iró!!! OLVASS TOVÁBB!!! és megtudod hogy a gyerek 13 évesen fillérekért dolgozik!!
A nagybetûs írónak üzenem, hogy ha õ dolgozna akkor nem lenne kedve ilyen hülyeségeket és durvaságokat írni. Nem is tudom, hogy kerülhet egy ilyen oldalra.
Megkérdezhetem, hogy miért vagy arra szorulva, hogy dolgozz? Nagyon sajnálom, hogy 13 éves korban egy gyereknek/kamasznak dolgoznia kell, ahelyett, hogy felhõtlenül élvezné a nyári szünetet! Egyébként egy baráti szülõkapcsolat nagyon sokat javít a kamaszkori kilengéseken. A kamasznak barátokra van szüksége és megértõ, türelmes szülõkre. Javaslom, hogy ebbe a csapdába, amibe kérdésfeltevõ került, próbáljunk nem beleesni, úgy, hogy több közös programot szervezünk a gyermekünkkel, sokszor annak barátaival. Mi is fiatal, vagány szülõk lehetünk, akire büszke a gyerekünk, ezáltal dicsekszik is velünk és keresi a társaságunkat. Egy bizalmas szülõ-gyerek kapcsolatban elengedhetetlen a kölcsönös BIZALOM és a MEGÉRTÉS, segítsen egymáson a gyerek és szülõ, tanulják meg, hogy a család az elsõ, akire bármikor, bármiben számíthat. Legyen ez lelki, vagy anyagi eredetû probléma. Az olyan kamasz, aki egy ilyen családból lendül ki és linkeskedik, elõbb utóbb lelkiismeretfurdalással megbánva tetteit tér haza, és önmegbocsájtást vár ... Lehet, hogy hülyén hangzik, de ez a lényeg! Hogy milyen meghitt baráti a kapcsolatunk a gyerekkel! A kérdezõnek javaslom, hogy még nem késett el egy baráti kapcsolat kialakításával, és a 13 éves fiúnak is hasonlót a szüleivel! Mindenkinek sok sikert!
Azon azért nem gondolkodik el ez a nagy betûvel író idióta, hogy az asztalra tették a kaját a szülei és megzabálni jó volt, nem? Majd ha megdolgozol a napi betevõért, utána legyen nagy szád! Én 13 éves vagyok (a csupa nagy betûvel iró idióta) és kérlek én most értem haza a MUNKÁBÓL!!!!!! Reggel hét óta dolgozok!!!! Napi 3000ft-ot keresek de DOLGOZOK!!!!4 És nem most kezdtem má 11 éves koromban!!!! ÉN megdolgozok a napi betevõért mert a napi 3E-ból 1.8-at adok anyáméknak MINDEN NAP!!!!!! ennyibõl mácsak kifizetik azt a kaját amit megeszek!!!! +IDIÓTA VAGY TE MEG AANYÁD MER AZT SE TOD KI VAGYOK ÉS POFÁZOL RÓLAM!!!!! ERRE MONDJÁK HOGY BUNKÓ!!!4 ELÕÍTÉLETES NULLA!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, hogy helyesen neveltem, persze mi a helyes? Igyekeztem mindent megadni neki, de halmoztam el az új dolgokkal. Engem úgy neveltek a szüleim, hogy tiszteljem a felnõtteket és igyekeztem ezt a saját gyerekembe is "beleverni". Lehetséges, hogy követtem el hibákat, én nem állítom, hogy tökéletes anya vagyok, de nem is tudok az lenni, mert hiába szeretném én megfogni a fiamat, ha a másik szülõ mindent megenged, õ ezt látja és akkor azt kapom, hogy xy is lent maradhat éjfélig stb... na ez az én problémám.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kicsit úgy érzem, hogy azt "kell" tennem amit a 15 éves "gyerek" akar ahhoz, hogy ne legyen minden nap vita??? Értem én, hogy õ felnõttnek érzi magát, meg több szabadságot akar, de hol marad a szülõnek járó tisztelet?? Merthogy átver, nem jön haza idõben, hazudozik... Emlékszem amikor 15 éves voltam, én is sokat dacoltam anyukámmal, tehát át tudom érezni, hogy õ most a haverokkal szeretne lenni, de én nem mertem volna ilyen dolgokat megcsinálni mint amit a fiam. Korainak tartom, hogy egy 15 éves fiú akarja a szüleit irányítani, de minden kommentben ezt kapom vissza (és más kérdéseknél is ezt olvasom válaszként), hogy hagyjam rá, majd kinövi stb... Nem hiszem, hogy ennek így kellene mûködnie, vagy ennyire le lennék maradva??? Rosszfele halad ez a világ, milyen felnõttek lesznek így?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, most is éppen azt várom, hogy hazaérjen végre... sajnos az apjára egyáltalán nem számíthatok...
Kéne szigor kevasebb gép és tévé ha továb fajul az eset akov verni kell tanulni elkéne beszélgetni nevelési tanásacoval meg persze vele

Mi a neve a Veszprémi tornászós csapatnak? Nem késõ 15 évesen elkezdeni? Van egyáltalán kezdõ csoportja?

Tudom, hogy van Veszprémben egy hely ahol lehet talajtornázni, gerendázni lehet..De nem tudom mi a neve,vagy hogy hol van.

Legjobb válasz: A Vetésiben van ilyen csapat, de a nevüket nem tudom. Amatõr szintén még talán van esélyed tanulni, de ebben a sportban a 14-18 a csúcsidõ, 19-20 éves korra kiöregszik az ember.

A Vetésiben van ilyen csapat, de a nevüket nem tudom. Amatõr szintén még talán van esélyed tanulni, de ebben a sportban a 14-18 a csúcsidõ, 19-20 éves korra kiöregszik az ember.
A kérdező hozzászólása: megtaláltam. elsõ:köszönöm:)

Milyen tömegnövelõ edzéstervet ajánlanátok 15 évesnek, vagy egyáltalán milyen edzéstervet?

15 éves vagyok kb. egy éve járok edzeni kondiba és eddig teljes testes edzést csináltam. Most azt szeretném, hogy az izmaim térfogata nõjjön. Nem tudom, hogy ennyi idõsen mennyire lehet ezt vagy egyáltalán mit lehet. A kaja nem gond tudok változtatni amit kell. Nem szeretnék megállni a növésben.

Legjobb válasz: Nincs tömegnövelõ edzésterv. A kaja növeli a tömeget nem az edzés. Ha csak most szeretnéd hogy az izomtérfogatod nõjön akkor nem tudom mit csináltál 1 évig a teremben de valami nagyon nem okés, illetve az is elég fura hogy ennyire pontosan tudod hogy hány %-os a testzsírod. Pont az a gond nálad amire azt írod hogy nem gond, a kaja. Amíg nem tudod kiszámolni hogy a testednek mennyi tápanyagra van szüksége, addig mindegy hogy mióta edzel, mindegy hogy hány éves vagy, és mindegy milyen edzéstervet választasz mert semmire nem fogsz menni.

Nincs tömegnövelõ edzésterv. A kaja növeli a tömeget nem az edzés. Ha csak most szeretnéd hogy az izomtérfogatod nõjön akkor nem tudom mit csináltál 1 évig a teremben de valami nagyon nem okés, illetve az is elég fura hogy ennyire pontosan tudod hogy hány %-os a testzsírod. Pont az a gond nálad amire azt írod hogy nem gond, a kaja. Amíg nem tudod kiszámolni hogy a testednek mennyi tápanyagra van szüksége, addig mindegy hogy mióta edzel, mindegy hogy hány éves vagy, és mindegy milyen edzéstervet választasz mert semmire nem fogsz menni.
Tömegnövelõ edzésterv nincs, csak tömegnövelõ étrend! Egy tömegnövelõ étrendet kellene betartanod!
A kérdező hozzászólása: Igazából arra céloztam, hogy ugye 1 éve járok nõtt így is az izmaim térfogata, csak most úgy érzem, hogy megrekedtem és nem tudom mit csináljak. :( A kaját meg úgy értettem, hogy az nem gond ha változtatni kell.
A kérdező hozzászólása: A testzsírszázalékomat meg onnan tudom, hogy nem rég voltam kardiológián, mert nem egyszer elég magas volt a vérnyomásom, de azt mondták, hogy vashiány miatt van, de régebb volt, mostmár nincs.
A kérdező hozzászólása: Ja és bocsi a hülyeségemért, amúgy is nem is tudom miért tömegnövelõ edzéstervet írtam. Szval annyi az egész, hogy , , megrekedtem" és nem tudom mit csináljak.

Mit gondoltok arról, hogy 14-15 éveseknek már "komoly" kapcsolatuk van mennyire lehet ez tartós úgy, hogy nem a szex körül forog van egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: barátnõm aki 2 hónap mulva lesz 14 összejött tavaly januárba amikor még csak 6.-os volt összejött egy 8.-os fiúval és azóta is eggyüt vannak több mint másfél évesek és még semmiféle szex nem volt köztük :) szóval van tartós kapcsolat igy is.

barátnõm aki 2 hónap mulva lesz 14 összejött tavaly januárba amikor még csak 6.-os volt összejött egy 8.-os fiúval és azóta is eggyüt vannak több mint másfél évesek és még semmiféle szex nem volt köztük :) szóval van tartós kapcsolat igy is.
Bár igaz, hogy sokszor az ilyen korai kapcsolatok nem hosszú életûek, de azért nem lehet általánosítani, mert több olyan ismerõsöm (pár-házaspár) van, akik 14-15 éves korukban ismerkedtek meg (vagy még korábban) és 10-15 év után még mindig együtt vannak!
A többség a szex körül forog, de egyáltalán nem tartós. Ha tartós, akkor biztos nem a szex miatt jöttek össze, szóval lehet komoly a dolog (ez többségben az ilyenkorú szüzek között szokott lenni, akik még nem akarják elveszíteni). Ha a szex miatt jöttek össze, akkor max 2 hét az egész, és ezalatt min. 7x lefekszenek. Itt általában a srácnak plusz egy trófea, a lánynak pedig "eget rengetõ lelki trauma...;Posztoljuk ki facebookra!!!" a végére.
14-15 évesen még nincsenek akkora vágyai az embernek. Persze, az érdeklõdés megvan, de nekem ez a hatalmas, mindent elsöprõ vágy 17 évesen jelentkezett. 15 évesen vártam volna 1 évet is, most nem tudnék túl sokat. 17/L
Mi 16 honapja vagyunk egyutt a baratommal 15 evesen ismertem meg ez ido alatt nem fekudtunk le mert kertem ra, hogy varjunk vele es o nem is kerte nem is zsarol vele semmi. Igazan szerencses vagyok :) az a baj, hogy a mostani 14-15 evesek nem tudjak mi a kulonbseg a szeretkezes es szex kozott es a lanyok a szuzesseguk elvesztik nem pedig odaadjak. 16L 19F
Én az elsõ párommal 15 évesen jöttem össze és egy évig tartott a kapcsolat. Mi még csak le sem feküdtünk egymással ez idõ alatt. Rá másfél hónapra meg összejöttem a mostani barátommal, õ 24 éves és vele meg már több mint 8 hónapja vagyok együtt. Vele már lefeküdtem. Amúgy sokszor az a baj a fiataloknál, hogy azt sem tudják mi és hogy. Fõleg szexuális téren. Így annyi "baleset" történhet, hogy már számba se veszik. Arra a kérdésre, hogy valami nem a szex körül forog. Elõbb utóbb egy tartós kapcsolat sincs meg szex nélkül. Ezt tudni kell. Persze ha nagyon fiatal a két illetõ, akkor várhatnak vele, de valószínû, ha már eléggé érettek voltak egy kapcsolathoz akkor úgy érzik érettek a szexhez is. Kíváncsiak mások testére stb. 17/L
A kérdező hozzászólása: Nem az a gond, hogy õk ezt komoly párkapcsolatnak hívják. Szexelnek, fogamzásgátlót szednek vagy teherbe esnek és õk erre büszkék. Nyíltan ki is mondják, hogy hányszor csinálják.
ezeket együtt járásnak hívjuk, komoly kapcsolat, ha együtt élsz, majd akkor derül ki mi az ábra
A kérdező hozzászólása: Akiket én ismerek azoknál már baba is van :/
Barátnõm és a barátja 15 évesen jöttek össze, most 17 évesek és még mindig nem feküdtek le. Szeretik egymást, nem hagyja el az egyik a másikat azért, mert még nem áll rá készen. Majd megtörténik az is. Ha szereted, akkor is a barátod/barátnõd is, akivel beszélgetsz, eljársz stb.. és nem csak a szex köt össze.

Egy 32 eves pasinak hogy jut egyaltalan eszebe egy 15 eves kiscsajjal kavarni?

Nem kamu a kerdes, az a pasi, aki velem akart jarni, felszedett 1-2honapra egy 15 eves csajt... A pasirol tudni lehet, hogy nagy nocsabasz, de egy 15evessel. Mit adhat neki ez a szinte meg gyerek?

Legjobb válasz: Nem tudom, de megkérdezhetem a szomszédomat...

Nem tudom, de megkérdezhetem a szomszédomat...
Na, ugyan miért jut eszébe? Hidd el, egyszerûek az indokok. 1. A 15 éves tinicsajnak nincsenek nagy igényei. El van ájulva, hogy "Jaj, Istenem, nekem HARMINCKÉT éves barátom van, juuuuj!". Sok helyen a 13-16 éves kislánykáknál az a menõ, hogy minél idõsebb barátjuk legyen, na, õ a maga 32 évesével viszi a pálmát. És nagyjából ennyiben ki is merülnek az elvárásai: nem kell, hogy a férfinek egzisztenciája legyen, nem kell, hogy megbízható legyen, biztos, hogy nem akar vele összeköltözni, ezért nem baj, ha a férfi trehány disznó, elég csak a gimi elõtt várni a nagy szerelmet 1-2 rózsacsokorral és a kislány el van ájulva. Könnyebb ez, mint egy huszonéves vagy harmincas nõ esetén, aki már esetleg kicsit többet is szeretne, mint egy jóképû nõcsábászt. 2. A 15 éves lányka naiv. Õ még elhiszi, hogy a férfi halálosan szereti és csak õt és elõtte senkit, meg utána sem, a rejtélyes telefonhívások, kimaradások pedig természetesen munkaügyben vannak. Hiszen ha a férfi azt mondja, hogy csak õt szereti, az úgy is van. Nem gyanakszik, fülig szerelmes, leereszkedik a rózsaszín köd, attól pedig nem látja, ha élete férfija mással is enyeleg, esetleg inkább a haverokkal sörözik, mint hogy vele foglalkozna. 3. Egy 15 éves lányka még közel sem érett nõ, de azért már alakulgat. Itt-ott domborodik, lehet mit fogni rajta, de még kellõen friss és fiatal, nincsenek ráncok, nincs narancsbõr, nincsenek megereszkedett mellek, nincs fejfájás, "jaj, most ne, szívem, nincs kedvem hozzá". Sajnos manapság már a huszonévesek közt is sok a kiélt, "lelakott" nõ: az éjszakázás, a folyamatosan viselt erõs smink, az ivás és a dohányzás igénybe veszi õket. Van, aki 25 évesen már majd' 40-nek néz ki. Egy 15 éves lányka viszont még a "fiatal vagyok, egyszer élünk, mindent szabad és ki is próbálom" idõszak elõtt van, ezért ártatlan, tiszta, kívánatosabb, mint némelyik idõsebb társa. Szórakozni tehát jó a kislány, tökéletesen megfelel arra, hogy kielégítse a férfi igényeit. Meg az sem kizárt, hogy tényleg beleszeretett a férfi - bár a hasonló kapcsolatokban szerintem bõven 1% alatt van az ilyenek részaránya.
6-oska Azért állatok a férfiak, mart akad egy-két ilyen hülye p*cs köztünk? A nõknél is vannak ám végletek, mégsem általánosítjuk õket. (wc-be dobja a gyereket, hogy mást ne is említsek)
Agybaj...
Hát agyilag valami gondok vannak az biztos.
6.Nem kell általánosítani!
mit adhat? A lány felnéz rá mert idõsebb és tapasztaltabb. ezért cserébe a pasi kap egy jo forró lüktetõ selymes alig használt p*nát...
ezért cserébe a pasi kap egy jo forró lüktetõ selymes alig használt p*nát... És még a férfiak nem állatok..
ma 11:37 ne haragudj, de most mi a gondod? az hogy igazam van, vagy am egfogalmazás? Egy 15 éves lány sajnos már nemzõképes és igenis odafigyel a testréseire innentöl meg helytálló a megfogalmazás is. Az meg megint egy dolog hogy aki 20+on rá néz egy 15 éves lányra azt agyon kellene verni...
Az a 15 éves, aki összeáll egy 32 évessel, se nem ártatlan, se nem érintetlen. Van jó pár 15-16 éves ismerõsöm, akik idõsebbnek néznek ki, mint egy 25 éves nõ. Egy értelmes, kislányos 15 évesnek meg eszébe nem jutna beadni a derekát egy felnõtt f.szinak, már csak a neveltetése miatt sem.
Tudom, hogy ez ment pár száz éve. Itt sem volt "normális" szerintem. Jó helyen tapogatózol, nem pont náluk, de a környéken bõven.
"Aha. És akkor, ha a kultura része, már simán mehet, mindegy hány éves. Akaratán kívül hozzá lehet adni valakihez a gyereklányt." Figyelj, a mi kultúránkból indulsz ki, azt tekinted "normális"nak, ezért ezt úgysem értheted meg. Persze szerintem sem normális dolog, de valójában minket is csak pár száz év választ el ettõl, régen még itt is ez ment. "Azt sem tudom, miért van mégis annyi (helybeli!) kis fiatal prosti azokban az országokban?" Nem tudom, hogy melyik országokról beszélünk, de pl. Szaud Arábiában vagy Iránban kizártnak tartom, hogy ilyesmik vannak.
persze, egyértemû hogy súlyosan defektes a kiscsaj nevelése is
ma 19:12 És itt érkezünk el a legnyagyobb problémához. A Szülei (a kislánynak) ezt hogy engedhetik? Merto lyan nem létezik , hogy egy iylen hirü dolog titokban maradjon (utcán lebukás pletykák stb.) a szülei elött.
Ha anno hozzám jött volna egy 32 éves pali mikor még 2.-os gimis voltam szerintem sírva futottam volna haza, akkoriban még a velem egykorú srácok se nagyon érdekeltek. Ha most hajtana egy ilyen korú fazon a 15 éves gyerekemre, hivatalosan menne a feljelentés (nem érdekel hogy alaptalan vagy nem, rángassák csak meg) meg lehet este pár hivatlan vendég felkeresné a házában. Semmiképp se normális, az ilyen kapcsolat és mind a 2 félnél nagy gondok vannak fejben.
Illetve az biztos, hogy az araboknál elég sok helyen van ilyesmi. Sok más fura, számunkra érthetetlen dologgal együtt.
"Tudom, hogy ez ment pár száz éve. Itt sem volt "normális" szerintem." Látom, nem nagyon tudsz kilépni a saját kultúrád korlátaiból még annyira sem, hogy logikusan átgondold a dolgokat. Az, hogy mi a normális, teljesen szubjektív dolog. Ez nem olyan dolog, mint egy matematikai vagy fizikai törvényszerûség, aminek az igazságtartalma logikusan, feketén-fehéren levezethetõ és eldönthetõ. Teljes mértékben az adott emberi közösségtõl függ. Vannak pl. olyan elmaradott törzsek még ma is, ahol a férfiak harcossá avatási szertartásába beletartozik az, hogy a leendõ harcoson homoszexuális aktust követnek el a többiek. Az például ott, a saját szemszögükbõl, a saját értékrendjükben teljesen normális, természetes dolog. Egy európai kultúrájú embernek meg hányingere van még a gondolattól is. De biztosan léteznek fordított példák is; Például el bírom képzelni, hogy a számunkra természetes orális szex bizonyos helyeken/kultúrákban tabunak, gusztustalannak, undorító dolognak számít.
Nem kell annyit magyarázkodnod. Megértem, te még kevesett társalogtál velem. Itt sem volt normális = már magát azt a kort sem tartottam normálisnak. Továbbá, feltûnõek számomra az erõs, kettõs mércék. Ha kényszerítik a lányt a házasságra néhol 14-15 évesen, vagy itt gyakran férjhez adták 15-16 évesen õket, az "normális", míg manapság, ha önön akaratából veszti el a szüzességét, az emberek azonnal jönnek a "milyen gyerek, milyen fejletlen még!" szöveggel.
Lehet, hogy elfogtok ítélni, de Shevy-nek igaza van. Az én apám sosincs itthon, mindig utazik, lényegében hárman élünk egy családban. Én és a nõvérem. Sokkal jobban vonzódok az idõsebb férfiakhoz tizenévesen. De fel tudom azt is mérni, hogy egy ilyen kapcsolat lányegében nem mûködõképes, ráadásul a szüleim is lenyakaznának. Ugyanúgy 15 éves fiúkkal jártam még csak, maximum 16, mert van annyi eszem, hogy ne kezdjek ki egy nálam 10, vagy akár 5 évvel idõsebbel.
sajnos vannak pedofilok..... és többvan mint gondolnánk
egy 15 éves kis csajnak nincsenek nagy igényei, könnyû neki megfelelni.. egy-két kedves szó után szerelmes lesz, a pasi meg örül, h hülyítheti..
Mennyi "értelmes" ember. Csak azt nem gondolja végig senki, hogy az a 15 éves csajszi nem 15nek néz ki. Innen gratula a pedofilozóknak, olvasd el mi az elsõ nekifutásnak, mert aki olyan szavakat használ, amit nem ért az nagyon beégeti magát. A feljelentõs verzióhoz. Gratula (ez a nap már csak ilyen, gratulálni kell mindenkinek). Jelentsétek fel, de remélem - nem szeretek másnak rosszat kívánni - feljelent becsületsértésért, rágalmazásért. Mondjuk valószínûbb, hogy a rendõrségen kiröhögik, amikor közli, hogy a 15 éves lánya idõsebb férfival jár. Ne keverjük a jogot az erkölcsökkel. És akkor meg is érkeztünk az iszlám világhoz (amit nagyon sokan elítélnek pedig nem is értik), ahol eléggé keveredik a kettõ. Vegyétek ki a fejetek a seggetekbõl és gondoljátok végig, hogy a mi kultúránk az õ szemszögükbõl egy dekadens erkölcsi posvány. Nem beszélve arról, hogy csak egy tulajdonságára vagytok kiakadva a csajnak. A kora. Pedig 15 és 15 éves között is van különbség. Sõt - remélem újat nem mondok - van, hogy egy 15 éves szellemileg/érzelmileg/testileg érettebb mint egy 20 éves. A hölgyemény pedig simán simán lehet, hogy már most élvezi az élet minden lehetõségét. Ha már ítélkezni akartok, akkor ne diszkriminatívan tegyétek. Ne feltétlenül egy kétcopfos, kockás szoknyás lányt lássatok magatok elõtt, ha azt mondják, hogy 15 éves! Objektív infót pedig nem fogunk megtudni, mert a kérdezõ erõsen hajaz a savanyú a szõlõ esetre.
Utolsó! igen valószínû, hogy a 15 éves kis csaj 20 évesnek néz ki, sõt felnõtt fejjel gondolkodik, a 32 éves pasi meg 20 éves fejjel.. nem mondom van érett gondolkodású tinédzser a fiatalok között, de nem ez a jellemzõ, ha megnézed a mai fiatalokat, az pedig, hogy valaki nemileg érett. Mert nõies, fejlett, nemileg érett, az még nagyon messze áll attól, hogy õ összejöjjön egy 32 éves férfival. És igazából nem egy olyan kultúrából kéne példákat sorolni, ahol a szülõnek a mai napig joga van megölni a saját gyermekét ha az házasságot tör. Ez egy primitív, és barbár civilizáció, ahol ezt engedik, és jó, hogy mi legalább már nem itt tartunk. Egy 32 éves férfi aki pedig összejön egy 15 éves lánnyal, annál komoly gondok lehetnek. Nekem is van a környezetemben ilyen kapcsolat, és a hapsi felelõtlen, komolytalan, megbízhatatlan. Ez a jellemzõ.
Aha. És akkor, ha a kultura része, már simán mehet, mindegy hány éves. Akaratán kívül hozzá lehet adni valakihez a gyereklányt. Azt sem tudom, miért van mégis annyi (helybeli!) kis fiatal prosti azokban az országokban? (Bár valószínûleg azért, mert aki megengedheti magának, tizenévesen férjhezadja a lányát, aki meg nem, az "megél" belõle). Vannak kinti ismerõseim, úgyhogy tudom. Fura kettõsség. Halállal büntetik a homoszexualitást, sok helyen, mégis futtatnak kis gyerekfiúkat is.
Az "elfátyolozós" országokban k*rvára nem futtatnak 15 éves lányokat, mert ott eléggé kritikus kérdés, hogy megõrizze a szüzességét a házasságig. Az már más kérdés, hogy 15 évesen már akár férjhez mennek, de az ott a hagyomány, a kultúra része.
Az ártatlanságát. A fiatal tini testét.Többet nem
Miért állat az a férfi akinek 15 éves csaja van?
Az állat akinek 32 évesen 15 éves a csaja.. Szegény kiscsaj. És a pasi szemétláda, mert csak kihasználja, ezzel elég durva lelki sebeket tud okozni..
Nem volt jobb, a kislányok meg mindig könnyebben felszedhetõk. Kb. ha kedvesen rájuk nézel, már mindent megtesznek neked.
A kérdező hozzászólása: A csajrol is tudja mindenki, hogy megeri a penzet, engedi a pasiknak, hogy fogdossak...
Ez nevelés kérdés. Nekem sajnos/szerencsére(?) nincs lányom de ha lenen biztos vagyok benne, hogy ö nem 30+ os pasikat keresne magának 15 évesen, ugyanis azo ka lányok akiknél a kor számít legtöbbször apakomplexusosak. A lányok nagyon nagy %a igani az apjához jobban vonzódik, egy idõ után, mitn az anyjához (ez nem látványos nem kell félreérteni) mivel elsösorban az apában látja a FÉRFI ideált. legtöbbször azért választanak iylen fiatalon ilyen idõs pasit, mert vagy csonka családban nõttek fel ahonnan hiányzott az apa, vagy ha telejs a család akkro meg az apa olyan link, amit a lány 15 évesen már látja, hogy nem férfi. A pasi szemszögébõl meg nagyon egyszerü a képlet. Amitn az elöttem szóló bõ lére eresztett (egyet értek vele 100%ban amit irt) a pasi azért keres iylen lányt, mert annak korlátlanul minden hülyeséget be tud mesélni és a lány hajlamos elhinnie. Illetve a maga korabeli nõk meg átlátnak rajta, és semmibe se veszik mert vagy alapjáraton kretén, vagy link vagy bármi ilyen.
Az, hogy egy 30 as pasi kezd egy tinilánnyal annak az az oka, hogy nincs elég tapasztalata a nõk terén. És ezért nem akar korabeli "minden hájjal megkent" (átvitt értelemben gondoltam) nõvel kezdeni, akinek már bõven van annyi tapasztalata, hogy egybõl levágja, hogy a pasi tapasztalatlan. Szóval nem akar beégni. A tinilányon lehet gyakorolni. :) Bár ezt szebben is megfogalmazhattam volna, de ez a lényeg. És még csak fizetni se kell neki, csak max. egy kis csokit vagy plüssnyuszit. Ráadásul aki még nem akarja magát elkötelezni, nem akar még gyereket, az logikus, hogy nem akar érettebb nõvel lenni, akinek már igencsak kellene. Tehát ilyen szempontból jó, hogy nem veszi el az idejét mondjuk a 25+ lánynak, akinek már komolyabb családalapításon járnak a gondolatai. Viszont meg ezzel kihasználja a tinicsajszikat. De viszont nekik még biztos nem kell gyerek, meg összeköltözés.
12. válaszoló. Ez kétélû dolog. Mert az is szemétség lenne, ha összeállna egy komolyabb gondolkodású 25 feletti lánnyal, nõvel, aki már gyereket és családot szeretne, de a fickó meg még nem akar elkötelezõdni. Az is kihasználás lenne.
16-os, itt meg már az elkötelezõdni nem akaró nõk kezdenek pár évvel fiatalabb srácokkal, pl. 27-28 nõ / 22-23-24 éves fiú. Akkor most mi van?? Ezeknek meg a 30-32 éves férfi nem kell már annyira, a 40-esrõl nem is beszélve. (És nem zavarja õket, ha a srác tapasztalatlan).
Nem minden 20-on felüli lány akar gyereket. De akárhogy is nézzük-elhiteti a kislánnyal, hogy szereti, aztán megd*gja párszor, majd lelép.A szerencsétlen kiscsaj szíve összetörik, a szüzességét elvették tõle, évekre elmehet a kedve a fiúktól.. Ez szerintem szemétség, továbbra is.
Még mindig jobb, ha lelép, mintha "maradna", rémes volt olvasni, hogy valami 55 éves fickó akar talán elvenni egy 16 éves lányt. Megfogja szegényt egy életre, vagy már csak egy fél életre, mindegy. (Bár a fene se szól már bele, ki tudja, ki hogyan, kitõl, mitõl boldog?)
Hát egyik fél sem komplett! A 32 éves azért mert gyerekkel kezd (mert "szûk", satöbbi) A 15 éves meg mert egy kis naív, aztán eldõl neki. Fuj, eszem ágában se lenne egy szinte gyerekkel kezdeni, pedig még nem értem teljesen a 3. x-hez! Akkor inkább egy igényes prostit felkeresni.
Talán úgy, hogy ma egy 15 éves úgy néz ki és öltözködik, mint egy 20 éves, feslett erkölcsû r*banc. Szóval talán nem kéne az ostoba kis p*csáknak sminkelni magukat, meg kirakni a s*ggüket/cs*csüket a kirakatba, és fõleg nem kéne kocsmába/diszkóba/egyáltalán bármilyen felnõtt szórakozóhelyre járniuk, és legfõképpen úgy kéne viselkedniük, ahogy az egy 15 éves gyerekhez illik, és akkor nem történnének ilyenek.
22. Pont olyan országokban dúl legjobban a "kislányprostitúció", ahol elfátyolozva járnak a nõk. Vagy férjhez adják 13-14 évesen, vagy gyakran maga a család "futtatja". Errõl ennyit.
"Vegyétek ki a fejetek a seggetekbõl és gondoljátok végig, hogy a mi kultúránk az õ szemszögükbõl egy dekadens erkölcsi posvány." Szerintem az övéké nem, mert nem ítélem el a homoszexualitást (ott állítólag NAGYON megy fû alatt, ami érthetõ!). Bár a gyermek, kisfiú prostitúciót, tömeges lány prostitúciót már igen... még ha a sajátjaikra vigyáznak is. A vallásuk egy dolog. Amit mûvelnek (számomra bizonyítottan, mert nem egy ismerõsöm élt kint)- megint másik dolog. A vallásukban sem helyeslek mindent, de ne keverjük a kettõt. Arról nem is beszélve, hogy a kislányokat néha akaratukon kívül megrontó férfiakat kövezném meg kissé. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!