Találatok a következő kifejezésre: 15 éves dohányoztam, emellett (1 db)

15 éves vagyok, dohányoztam, emellett sportolok, és folyamatosan éreztem hogy egyre gyengébb a tüdőm, egyre hamarabb kifáradok. Most elhatároztam, hogy leszokok. Lehet majd a tüdőm a régi?

eljutottam arra a szintre hogy a kett? együtt már nem mehet tovább és elhatároztam hogy leszokok. id?vel ki fog tisztulni a tüd?m? lehet majd olyan mint régebben vagy így marad?

Legjobb válasz: Igen - 90%-ig helyrejöhet. 1 év múlva már a fele szenny kimegy, és 15 év múlva meglesz a 90% is.

Igen - 90%-ig helyrejöhet. 1 év múlva már a fele szenny kimegy, és 15 év múlva meglesz a 90% is.
Ez egyébként attól is függ, hogy mennyi ideig dohányoztál. Lassú folyamat míg az összes szenny kitisztul a tüdõdbõl. Én ajánlom a jógázást. Nézz utána én is szoktam (bár nem dohányzom), de a közérzetem ettõl mindig jó. És a légzést is segíti. De egy rövid idõ múlva érzed, hogy nagyon picit javulni fog a tüdõd. Aztán majd késõbb teljesen kitisztul. De ne hogy újra cigihez merj nyúlni! :P Wanda
ha mellette tényleg rendszeresen sportolsz akkor szerintem hamarabb kitisztul a tüdõd
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat már kajak érzem h tisztább


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tud itt valaki olyan emberről (esetleg saját példa), aki NEM úgy nyert a Nemzeti Dohánybolt pályázatán, hogy nyíltan Fidesz-közeli lenne?

Én egy viszonylag kis városban élek, de mindet a fideszhaverok meg rokonok kapták meg: polgármester, alpolgármester rokonai. Aki úgy nyert, hogy nem rokon, azok meg nagy hangadók, akik ott vannak minden kormánypárt melletti tüntetésen, s folyton hangoztatták eddig is politikai nézeteiket. A médiából is csak azt hallom, hogy Palcsó Tomika meg néhány nagy fideszközeli vállalkozó hány meg hány trafikot tart a kezében...

11

Vízipipa dohány keresek! Merre találhatok nagyobb kiszerelést?

Egyszerűen idegesítő, hogy a pár tömésre elegendő 50 grammos dohányokat látom csak mindenhol, ahhoz képest, hogy régebben akár egy évvel ezelőtt is még tudtam venni/rendelni egyszerre több kilót. Ha valaki tud erre vonatkozóan oldalt, kontaktot, ne tartsa magában :)

1

Meddig tart a dohányzás abba hagyása utáni kellemetlen tünetek megléte?

Sziasztok! Olyan emberek válasza érdekelne, akik leszoktak a cigiről. Mit éreztetek amikor letettétek a cigit? Mert én állandóan aludnék és nincs kedvem semmihez mert minden ténykedésemet követte a cigi. Takarítás közben, vagy kutya sétáltatás közben, telefonálásnál is leginkább a reggeli kávé-cigi kombináció hiányzik alig bírok kikelni az ágyból most h.ez nincs. Ne oltogassatok, elhatároztam h.nem gyújtok rá többé akár hogy szenvedek, csak az érdekelne meddig tart ez az állapot? El fog múlni valaha is? 1hete nem cigizek, de jobban szenvedek mint az első napokban és már odáig jutottam h.rágyújtok mert a sírás kerülget. Ez normális? Ilyenkor mit tehetek h.csillapodjon a vágy egy cigi után?

19

Ti mit válaszoltok arra, ha megkérdezik, hogy miért dohányoztok?

Valahogy azt egy nem dohányzó nem tudja felfogni, hogy "mert szeretek!" és jönnek, a "jajj, tönkre teszed magad, hogy lehet azt szeretni!"

Van erre olyan válasz, ami után nem kezdenek el meggyőzni, hogy tedd le a cigit?

12

Most nem nevetséges kicsit, hogy nem lehet se belátni a trafikba, se bemenni 18 éven alul?

Mintha akkor megszünne minden 18 év alattinak a fogalma a dohányzásról, és arról, hogy a cigarettát meg lehet venni...
Azt hiszik, ettől majd elfelejtik az emberek a dohányzást?

4

Tudtok nekem olyan cigit mondani ami 100's és mentolos?

4

Ha a dohányzás annyira káros, pár évtizede miért voltak még reklámok is a dohányzás mellett?

Ázsiában, még a gyerekeknek is cigit adnak...

9

Erre a pipára jó ez a hőtartó?

pipa:
hőtartó: rá fog menni szerintetek?

1

Mennyibe kerül most a dunhill cigi? (kék)

Kérlek mondjatok egy árat:) tudom hogy létezik pattintós is,de én most elsősorban a simára lennék kíváncsi.persze jöhet a pattintós ára is hogy lássam mennyi az eltérés,de a válaszokat nagyon megköszönném!!!! :)

6

Benzin kúton lehet még cigit venni?

Holnap reggel indulunk VOLT fesztiválra és nem vennék cigit itt BP-n, hanem megállnánk autóval valami benzinkúton, ha még kapni.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!