Találatok a következő kifejezésre: 15 éves cm,63 kg (7 db)

15 éves vagyok, 165 cm, 63 kg. Szeretnék fogyni 8-10 kg-t, de a mozgásra nehezen veszem rá magam. Mozgás nélkül is tudnák fogyni?

Legjobb válasz: Hová édesem? Még növésben vagy. Mozgás nélkül ráadásul nem megy. Meg egyébként sem árt ha mozogsz, mert jobban hasznosulnak a dolgok. S nem hízol tovább vagy el. Szóval fogyikúra one inkább menj és fuss a házkörül!!!!!

Hová édesem? Még növésben vagy. Mozgás nélkül ráadásul nem megy. Meg egyébként sem árt ha mozogsz, mert jobban hasznosulnak a dolgok. S nem hízol tovább vagy el. Szóval fogyikúra one inkább menj és fuss a házkörül!!!!!
Ne fogyózz, még nöni fogsz és kiegyenlítõdik a súlyod. 18 éves korod után kezdj inkább neki a diétának. Meg amúgy sem sok rajtad a felesleg, szerintem ki fog ez egyenlítõdni.
Szerintem se kéne fogynod... Még növésben vagy.. Mit meg nem adnék ha, én 63 kg lennék:) )
8-10kg??? hát az rengeteg a magasságodhoz képest! mozgás nélkül meg nem lehet fogyni, ennyire lusta vagy? és így akarsz fogyni? kitartás is kéne ám hozzá kislány!
Szerintem ne fogyjál, inkább hízzál! Végül is nem gáz a majdnem 25-ös BMI! Egyébként még öt év és újra divatba jön a narancsbõr!
Nah sikerült fogyni? (nem rosszándékbol kérdezem, csak érdekel, mert már eltelt annyi idõ h fogyhass. Meg am most én is fogyozok, és ha gondolod beszélgethetünk privibe a témáról ha van kedved)
mozgással csak

Hogy legyen kockás a hasam? 15 éves vagyok, 175 cm, 63 kg. Nyári szünetre kockás hasat akarnék.

Biciklizek napi 4-5 km az is segit ?

Legjobb válasz: Amíg ilyen mimóza gyík vagy, aki szalad anyuci szoknyája mögé, ha "sérelem" éri, akkor hiába lesz kockás hasad, akkor sem fogsz kelleni a csajoknak.

Amíg ilyen mimóza gyík vagy, aki szalad anyuci szoknyája mögé, ha "sérelem" éri, akkor hiába lesz kockás hasad, akkor sem fogsz kelleni a csajoknak.
Nem fog segíteni 4-5km bicajozás, szerintem neked már most is látszik, csinálj felüléseket talán kicsit megerõsödik, azt nem mondom hogy diétáz és végezz aerob edzéseket, mert úgysem tennéd meg :) )

Ducinak érzem magam nem vagyok elégedett a testemmel.179 cm vagyok és 63 kg.15 éves vagyok. Szerintetek?

.

Legjobb válasz: Szerintem a gyerekeknek nem szabadna lisztet enniük és cukros édességeket, és akkor nem lenne ilyen kérdés.

Szerintem a gyerekeknek nem szabadna lisztet enniük és cukros édességeket, és akkor nem lenne ilyen kérdés.
Szerintem meg 179 cm-hez egyáltalán nem sok a 63 kg. Fogyókúrázni semmiképpen ne kezdj el, inkább sportolj valamit.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm szépen a normális vàlaszokat!
Egyébként a futást vagy az úszást ajánlom neked, ezek azok, amik feltöltenek energiával, s a nap többi részére friss és üde leszel :)
A magasságodhoz nem túl sok a súlyod, fogyózni semmiképpen nem kell :) Inkább tornázz, attól feszesebb leszel :)
Vajon ezt kinövik a csajok, vagy ez már ilyen lesz mindig? Õk vajon fognak dolgozni azért, hogy nekem legyen nyugdíjam? Nem hiszem. A világ megérett a pusztulásra.
Ha lány vagy, írj!


15 éves vagyok 178 cm 64 kg és 63 kilót tudok kinyomni fekve úgyhogy nem edzek itthon meg máshol sem. Ez jó?

az egyik 17 éves haverom magasabb egy kicsit és kb 60 kiló és csak 45-öt tud kinyomni

Legjobb válasz: Eddzél mindent, ne csak a diszkóizmokat.

Eddzél mindent, ne csak a diszkóizmokat.
Persze, hogy jó.De akkor mitõl vagy ilyen erõs, ha nem edzel?
Igen, jó.
A kérdező hozzászólása: ilyen az alkatom..néha szoktam fekvõzni és eléggé nagy a mellem
A kérdező hozzászólása: most akarok elkezdeni fevenyomni itthon
Én 13 évesen még akkor nem gyutam . csak boxoltam és kinyomtam a 70 kilot.
Átlag erõd van.
Ez jó. Lehet, hogy komolyabban kéne venned a sportot.
Semennyit.
Pff.. semennyit. Nem tudjuk hogy nézel ki. Ne legyél hájas, akkor tudod hogy ideális súlynál vagy. Ha nem eszel hájasító kaját, akkor is gyaníthatod hogy egészséges a testsúlyod, zsír-arányod.

15 éves lány vagyok.63 kg és 165 cm. Szeretnék nyárára. Formás feneket és formásabb melleket. Hogyan?

Felülések,gugolások.. reggel este.. mennyi idő múlva látszik ez vagy ti mit ajánlottok?

Legjobb válasz: Kezd a bemelegítéssel. Fejtõl lefelé haladva fejkörzés, malomkörzés, törzsdöntés, nyújtás (megfeszített kinyújtott lábadra ráhajolsz). Ez legyen 10-20 perc. A fekvõtámasz minden izmot megmozgat, minden nap csinálj kicsit többet. Kezd 5-tel. Járj futni, az fenéknek és formás lábnak jó. Kezd fél km-el, de folyamatosan fuss. Minden nap kicsit többet. A melleden nagyon nem tudsz formásítani, de meg lehet elõzni, hogy késõbb lógjanak. Sport közben mindig viselj melltartót. Ülj egyenes gerinccel, és végezz gyors tempójú karkörzést ökölbe szorított kézzel. A könyököd ne hajlítsd, hogy mellizomból végezhesd a mozdulatot. A közérzeted azonnal jobb lesz, fogyni is fogysz, hacsak nem eszed vissza, szerintem 1 hónap alatt formásabb leszel. Sok sikert!

Kezd a bemelegítéssel. Fejtõl lefelé haladva fejkörzés, malomkörzés, törzsdöntés, nyújtás (megfeszített kinyújtott lábadra ráhajolsz). Ez legyen 10-20 perc. A fekvõtámasz minden izmot megmozgat, minden nap csinálj kicsit többet. Kezd 5-tel. Járj futni, az fenéknek és formás lábnak jó. Kezd fél km-el, de folyamatosan fuss. Minden nap kicsit többet. A melleden nagyon nem tudsz formásítani, de meg lehet elõzni, hogy késõbb lógjanak. Sport közben mindig viselj melltartót. Ülj egyenes gerinccel, és végezz gyors tempójú karkörzést ökölbe szorított kézzel. A könyököd ne hajlítsd, hogy mellizomból végezhesd a mozdulatot. A közérzeted azonnal jobb lesz, fogyni is fogysz, hacsak nem eszed vissza, szerintem 1 hónap alatt formásabb leszel. Sok sikert!
Biciklizhetsz is, annál is folyamatosan érdemes növelni a megtett km-ek számát :) sok sikert!
kezdj el keményebben sportolni
Pihentetésképpen meg vegyél fel néha magassarkú cipõt (nem kell túl magas, sem tûsarkú, csak amiben biztonságosan tudsz járni). Ez formálja a vádlit és a feneket, illetve a helyes testtartásban is segít, ami meg a melleidnek fontos. :D Sok sikert! :)
duci
Pont jó! :)
hát inkább kerekded vagy formás néhány kg fogyás biztos jót tenne mind az egészséged és az önbizalmad szempontjából
kép nélkul hogy gondolod hogy erre a kérdésre racionális választ tudunk adni, vagy olyan választ akarsz hogy rácsapunk a hasunkra?
szerintem igen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!