Találatok a következő kifejezésre: 15 éves ballagásra illik-e fehér orchidea (1 db)

15 éves barátnőmnek ballagásra illik-e fehér orchidea csokrot adni bordó kiegészítővel? Nem öreges a bordó szín?

A hangsúly a bordón van. Édesanyám azzal nyaggat, hogy a bordó sötét, és öreges szín és ilyet nem illik egy 15 éves lánynak ballagásra adni. Én úgy találom, hogy semmi kivetni való nincs a bordó szalagban és a fehér orchidea csokorban. A lány szolid típus. Nektek err?l mi a véleményetek? A válaszotokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Én sem találok benne kivetnivalót. Ha tetszik, és szerinted a barátnõdnek is tetszeni fog, akkor hajrá. Nem hallottam még errõl, hogy a bordó öreges szín lenne, de ha mégis az, az sem gáz 15 évesen.

Én sem találok benne kivetnivalót. Ha tetszik, és szerinted a barátnõdnek is tetszeni fog, akkor hajrá. Nem hallottam még errõl, hogy a bordó öreges szín lenne, de ha mégis az, az sem gáz 15 évesen.
szia.szerintem a bordó kifejezetten elegáns szín.fõleg fehérrel kombinálva.nem öreges.a fehérhez minden illik.biztos nagyon szép lesz.a két kombináció érzékiséget és tisztaságot tükröz.szerintem jó ötlet.
sztem lényegtelen, nem a színét fogja nézni, de nem gáz
Illik is, és gyönyörû is! Anyukád meg gondoljon csak a bordó bársony alkalmi ruhákra, fiatal lányokon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Nagyon rendesek vagytok. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehetnék cigányos?

Lécci normális válaszokat! :)

3

Nagyon rosszul tettem h ekrü színű ruhát vettem a lagzira?

egyik ismerősünknek lenne, és csak az volt rám jó, meg így árban is...

12

Facebookon miért angolul írkálnak ki az emberek?

15

Miért mondják az amerikaiak olyan sokszor hogy "you know"?

2

Munkahelyen nálatok nyáron meg van engedve a szandálviselés mezítláb?

Vagy nőknek is pasiknak is kötelező a zárt cipő?

7

Miért nem szüntetik be ezt a magázás-tegezés dolgot?

Csak a baj van belőle, haszna meg nincs.

9

Miért mondják azt, hogy "kéz és lábtörést! "?

Hogy lehet ez jó kívánság, hogyan alakult ki?

2

Most, akkor mit köszönjek?

Felnőttként szembesülök ezzel a gonddal. Ma reggel mentem le a lécsőházban és az új lakóknak, akiket akkor láttam először "helló"-t köszöntem. Én 45 vagyok, ők olyan 25-30 körül lehetnek. A visszaköszönés egy halvány "jó napot" volt reggel 8-kor. Most felnőtt fejjel nem tudom, hogy mit köszönjek a fiataloknak. Szerintem tegnap költöztek ide a házba.

20

SÜRGÕS! Közel 150-180 szál cigarettát vinnék magammal haza Indonéziából Magyarországra! Ezt vihetem a kézipoggyászban van kötelezően a bőröndbe kell rakni? Ez még igaz vámmentes?

cigi, dohány, vám, utazás, Indonézia, bőrönd, poggyász

3

Szerintetek bunkóság, ha bemegyek egy hipermarketbe, és végig vásárlás közben zenét hallgatok fülhallgatóval, és csak akkor veszem ki, ha fizetek a kasszánál?

Vásárolni vagyok ott, nem beszélgetni, csak egy biztonsági őr egyszer megszólt ezért. Nem értem, mi kivetnivalója van ebben..
19/f

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!