Találatok a következő kifejezésre: 15 éves ballagásra illik-e (1 db)

15 éves barátnőmnek ballagásra illik-e fehér orchidea csokrot adni bordó kiegészítővel? Nem öreges a bordó szín?

A hangsúly a bordón van. Édesanyám azzal nyaggat, hogy a bordó sötét, és öreges szín és ilyet nem illik egy 15 éves lánynak ballagásra adni. Én úgy találom, hogy semmi kivetni való nincs a bordó szalagban és a fehér orchidea csokorban. A lány szolid típus. Nektek err?l mi a véleményetek? A válaszotokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Én sem találok benne kivetnivalót. Ha tetszik, és szerinted a barátnõdnek is tetszeni fog, akkor hajrá. Nem hallottam még errõl, hogy a bordó öreges szín lenne, de ha mégis az, az sem gáz 15 évesen.

Én sem találok benne kivetnivalót. Ha tetszik, és szerinted a barátnõdnek is tetszeni fog, akkor hajrá. Nem hallottam még errõl, hogy a bordó öreges szín lenne, de ha mégis az, az sem gáz 15 évesen.
szia.szerintem a bordó kifejezetten elegáns szín.fõleg fehérrel kombinálva.nem öreges.a fehérhez minden illik.biztos nagyon szép lesz.a két kombináció érzékiséget és tisztaságot tükröz.szerintem jó ötlet.
sztem lényegtelen, nem a színét fogja nézni, de nem gáz
Illik is, és gyönyörû is! Anyukád meg gondoljon csak a bordó bársony alkalmi ruhákra, fiatal lányokon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Nagyon rendesek vagytok. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az baj, ha az ördögbe kívánok minden olyan ismerőst, aki meghív a Facebookon ilyen meg olyan játékot játszani?

Ha van ritkán egy óra szabadidőm akkor horgászni megyek, olvasok egy regényt, vagy fórumozok; de buuzi on-line játékot biztos nem fogok játszani!! Vagy én nem vagyok normális? Hülyék ezek? Nincs jobb dolguk? Hát ez max 13 éveseknek való, és van olyan komoly ismerősöm aki 6 félével játszik! Hogy rázzam ezeket le hogy ne sértődjenek meg?

1

Mi a baj van vele ha egy férfi megaláz egy nőt, mért baj ez ha ugyanez fordítva történik miért nem baj?

9

A Párom ex barátnője ismerősnek jelölt a Facebook-on. Ti mit csinálnátok?

Eléggé meglepődtem... Épp be voltam jelentkezve. A páromat nem tudja bejelölni, mert az ő profiljában le van tiltva mind a két ex barátnője. Nem próbált bekavarni sosem és mióta Páromnál lakom, még nem is láttam, pedig a szomszéd utcában lakik. Mire lehet kíváncsi? Ti mit csinálnátok? Írjak neki, hogy minek köszönhetem a jelölését? Visszaigazolni semmiféleképp nem akarom, érthető okok miatt...

22

Miért van az, hogy én senkinek nem mesélhetek el semmit, meg nem mutathatom meg a fényképeimet, mert nem érdekel senkit?

Mások akármit elmesélnek akárkinek, a másikat az érdekli, szívesen véghallgatja, amit én mesélek az meg nem érdekel senkit. Fényképeimet amiket fényképezek tájakról pl. azokat se mutathatom meg senkinek mert az se érdekli őket. Vagyis elmesélhetek meg megmutathatok dolgokat, megengedik de csak hogy ne tűnjenek bunkónak, igazából nem érdekli a többieket soha. Miért van ez?

2

A rege-pólók és a harcos- pulóverek szélsőségesnek számítanak?

A leendő sulim házirendjében van benne, hogy olyan ruhákban nem lehet járni amik szélsőséges csoportok stílusa szerintiek.

2

Fölköszöntesz valakit szülinapján, akivel épp haragban vagy?

Jelen esetben volt osztálytársról, haverról van szó. Hébe-hóba tartjuk a kapcsolatot, azt már megtapasztaltam, hogy nem igazán lehet adni a szavára, számítani rá, de időnként jó összejönni, vagy váltani pár levelet, hogy mi van vele, hogy alakul a sora.
Legutóbb viszont volt egy húzása, ami nálam túl ment egy határon. (Nagy volt a szája valamiben, ami mellett végül nem állt ki, hanem elsunnyogott, köddé vált.)
Azóta nem beszéltünk, viszont közeleg a szülinapja, és mi mindig köszöntjük egymást.

Azért vagyok a probléma esetén zavarban, mert volt már más barátnőmmel mosolyszünet, aki akkor is tartotta, hogy fölköszöntött engem névnap, szülinapomon, minden nyavalyán, mintha ez valami sérelmek felett álló nemes dolog volna.. (Én meg megköszöntem mindig, de nem lett ebből rögtön nagy békülés.) Szóval ti ezt hogy látjátok?

1

Ti leültök idegenek mellé a buszon?

én mindig leülök idegenek mellé mert nem szeretek állni..de mondjuk a szagos nénik, bácsik mellé nem...de ők nem mindig ülnek le mellém..

28

A Koliban a szobatársam állandóan. De komolyan kb 5 percenként fingik. Ez zavar több szempontból is. Hogy mondjam meg neki tapintatosan, hogy ezt ne tegye? Ha eszem akkor is. Bunkóság.

7

Miért szól bele akinek nincs normális véleménye?

Pár napja már a sokadik kérdésnél látom, hogy valaki(k) teleírogatják szidalmakkal és értelmetlen fricskázásokkal. Miért hagyják ezt itt? Miért nem lehet az ilyen illetőt törölni azonnal az oldalról? Olyan beszólások vannak, hogy elképedek. Tényleg a kérdező normálisan feltesz egy kérdést és elhordják minden szarnak, teljesen mindegy hogy mit kérdezett.

Nincs ezekben az emberkékben egy csöppnyi intelligencia sem? Miért vannak itt egyáltalán?

6

Szerződések, kérvények készítésekor milyen sorrendben szokás megadni az aláírásokat és milyen megszólítást szoknak használni?

Amiért kérdezem: egy általam készített papírt az iskola dékánjának és a tanszék vezetőjének is alá kell írnia. -nem tudom hogy melyikük kerüljön bal ill. jobb oldalra és, hogy elég-e pl. a tanszékvezető úr megszólítás vagy a teljes nevét írjam ki inkább.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!