Találatok a következő kifejezésre: 15 éves alatt minden (6 db)

Igen. És még másra is. Keríts egy ügyvédet.
mindenképp!!!és minden másra amit az elmúlt 15 év alatt szerzett.
Azért ez nem egészen így van.Ne hidd, hogy hipp-hopp tulajdonjogot kapsz egy cégben.Nagyon sok kiskapu van, és nem biztos hogy gyõztesen kerülnél ki belõle.Jobb lenne megegyezni, még úgy is ha valamivel kevesebbet kapnál.Többe kerülne a leves, mint a hús!Ne követelõzz, inkább egyezkedj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Próbálok a közös megegyezés felé hajlani, de férjem nem igazán akar beszélni velem. Pedig neki is jobb lenne ha egymás közt megtudnánk oldani a problémát.
és mi ezzel a baj?
nem gáz
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam a kérdést, 19 éves koráig volt 6, (nem sokat változtat) és azért kérdem, mert picit zavar, pláne eleinte, aztán már 3 éve vagyunk együtt azóta..
ugyanmár mért lenne emiatt ribanc?:S
Nem értem mi ebben a gáz... És egyáltalán minek kérdezted ezt meg kedves kérdezõ, ha már a barátnõd akkor ezek szerint nem zavar és így fogadtad el, a múltjával együtt. Ha most mindenki azt írná hogy [email protected] akkor el is hagynád? Ne foglalkozz a sok bunkóval, az olyan pasik akinek nem adatott meg egy nõ sem, meg a ronda lányok, akik nem kellenek senkinek, persze hogy azt mondják hogy [email protected], mert irígyek. 18 évesen 7 pasi még véletlenül sem gáz. Aki nem találja meg egybõl az igazit, az keresgél... és ez ezzel jár, hogy nõ a szexuális partnerek száma. Mi lenne ebben a rossz. Még ha 17-et írtál volna megérteném, de ez teljesen normális szerintem. 22/N
Másodiknak: és a pasik farka hány nöt dugott? Talán csak egyet? Ugyanmár ezt ki hiszi el? Ez ugyanolyan. Amúgy meg nem mindegy mennyi volt elötte ha nem nemi beteg? Régen volt már, azóta párszor mosakodott normál esetben. Az, hogy a hiúságodat sérti, az ne az ö baja legyen. Nekem 18-21 éves koromig 50 barátom volt legalább, nem minddel feküdtem le nyílván de 8-10 körül igen. Nem lettem ettöl k*rva. Aztán megismerkedtem a férjemmel, onnantól kezdve csak vele. Ö meg 100 nöt dugott elöttem, és kit érdekelt? Már együtt vagyunk, szeretjük egymást és van egy kislányunk is. A jelen a lényeg, nem a múlt. Az ilyen "r*bancozás" tipikusan az éretlen tinikre jellemzö. Kérdezönek: ne foglalkozz vele mi volt elötted, szeressétek egymást!:)
Fúj, kinek van kedve 8 ember ondómaradványát kiszívni belõle orális szexnél. :D:D
jó barátnõd van... gondolj rá úgy hogy ingyen kurv4 és kurd ameddig nem kér pénzt... aztán dobd
a kérdésben...
Ezt hol olvastátok h szerette õket?
Full gáz, én tuti nem járnék iylen csajjal, gondolj már bele hány f*sz járt már elõtted ott. Szerette? na persze...habos mese.Azt sem tudja mit jelen szeretni valakit, mert ha kiszámolod 1 évben minimum 2 srác volt porondon, max fél évig "szerethette" õket, tényleg ez lenne a szerelem?ugyanmár...de te tudod!
kedves második. azért, mert téged megcsalt a barátnõd, ha egyáltalán volt valaha is, és eddig talán összesen 1 emberrel feküdtél le, attól még nem kellene gyûlölettõl fröcsögni. maradj szépen csöndben és recskázz inkább.
szerintem elég gáz...
Persze, 3 év alatt 7 fiúba szerelmes... te ezt be is veszed? Mert akkor inkább te vagy "gáz". Egyébként biztos majd egy rakat válasz lesz aki szerint ez normális, meg mindenkinek ezt kéne csinálnia. Én meg maradi vagyok és rühellem az összes riban.cot. És igen, õ is annak számít, akármilyen nehéz beismerni. 20/F.
3 év után miért érdekel ez? Az hogy veled van már 3 éve és nem csalt meg, nem elég bizonyíték rá hogy nem [email protected] Az meg hogy a te hiúságodat zavarja, nem az õ hibája. Tehát igazából a 4 év alatt 6 pasi a gond???? Ne haragudj, de te tiszta hülye vagy hogy ezen görcsölsz. Megérdemelnéd hogy elhagyjon emiatt. Ha [email protected] tartod akkor ne járj vele, szerintem õ is jobban jár majd mással, aki megbecsüli.
Annyira szeretem ezt a ribancozást istenem, azárt mert mondjuk több fiúval volt dolga mint neked???? kedves elöttem szóló, Nem ez alapján kéne megítélni bárkit is.És azért mert neked esetleg ez az életmód nem fekszik addig a másikat még nem kéne leszólni.Én 8 fiúval feküdtem le 3 év leforgása alatt, és mégis sokkal értékesebb embernek tartanak mint mondjuk olyat aki még senkivel, de egy sz*r ember.Nem ez a lényeg.

Helosztok! 15 éves szengyörgyi fiu vagyok. Mindig is irigyelve néztem azokat a pasikat kinek nagy bicebsze kockás hasa van. énis ojan akarok lenni. Akinek vmi jo tanácsa van kérem irja le. Hogyan tudnék izmosabb lenni minél hamarabb ido alatt?

Legjobb válasz: Küldok Videokat neked én is ezt használtam bejõtt nekem nézd meg elküldöm http://www.youtube.com/results?search_query=Tim+Rolan+12+het.. 12 Hétig csináld aztán akkor fogsz észre venni változasokat es hogz irta Montez az étrendet én is ezt használom sok sikert ;)

Küldok Videokat neked én is ezt használtam bejõtt nekem nézd meg elküldöm http://www.youtube.com/results?search_query=Tim+Rolan+12+het.. 12 Hétig csináld aztán akkor fogsz észre venni változasokat es hogz irta Montez az étrendet én is ezt használom sok sikert ;)
fogj egy magyar helyesírás szótárat és súlyzózz vele:) olvass "szakirodalmat" pl sárgakapszula, olvasgass testépítéssel foglalkozó honlapokat és tanulgass.
Sperseus: a srác nem magyarországi magyar, ahogy írja is. Lehet, nem is tanult magyart soha iskolában, hiába az az anyanyelve. Van alibije, hogy miért ilyen a helyesírása :)
pontosan ezért férne rá egy kis helyesírás tanulás:) amúgy bagoly mondja mert én meg diszlexiás vagyok és mire leírok egy ilyen hosszúságú szöveget, minimum 4-5 piros aláhúzás van benne:) de nem is ez a lényeg, a válaszomban, hanem a sárgakapszula, meg, hogy olvasgasson sokat pl body.builder-en vagy tesztoszteron.hu-n
A "kedves" kérdezõ magánban mocskolódik... Ezennel visszavonom a hozzászólásom, egy tized másodperc is sok volt az életembõl, hogy egy ilyet a védelmembe vegyek.
Nem hiszem, hogy a CF neked való, ahhoz túl fiatal vagy, és még edzetlen!
Bármit csinálsz nem fogod magad kigyúrni iskolakezdésig. El lehet menni
Mi a cél?
A kérdező hozzászólása: Az alapok megvannak, kicsit növelni a kondimat és, hogy ebbõl látszódjon valami(ruhán, stb).
Milyen alapok vannak meg? Ha állóképességet akarsz fejleszteni, akkor crossfit, Ha testkompozició változást, akkor súlyzózz szálkásitó étrendel. 5 hónapnál elõbb ne várj drasztikus testkompozició változást. http://testepitek.hu/tomegnoveles/50-edzes/528-crossfit-kont..
A kérdező hozzászólása: Nem szálkásítani akarok, mivel így is elég vékony 60kg vagyok, tömegnövelõ étrendem van, csak az edzéstervhez kell egy kis segítség.
"kell egy kis segitség" Mivel nem vagy tisztában?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nehezen hízok, és az elsõ 1-2 héten eléggé csökkent a testsúlyom, most szünetet tartok, mert mondták, hogy a kezdõk gyakran beleesnek ebbe a hibába.Leginkább azzal nem vagyok tisztában, hogy milyen gyakorlatokat csináljak milyen gyakran.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a linkeket, azt hiszem ez a nekem való :)

Ha Budapesten minden 15+ éves busz kiégne, gondolom ez a járműpark nagyobb része, mennyi idő alatt kapna Bp. új buszokat?

Nem omolhat össze a tömegközlekedés, a buszparkot évek óta nem cserélik le, nyilván nincs pénz, meg minél később, annál jobb és olcsóbb buszokat lehet beszerezni, ahogy fejlődik minden, de egy olyan véletlen eseménykor, mint hogy leégne minden busz, mennyi ideig omlana össze a tömegközlekedés Budapesten? Van erre forgatókönyv? Nyilván nem lehet 1 nap alatt több száz buszt beszerezni. (Tény, hogy 1 nap alatt nem is ég le minden öreg busz. De csak elméletben)

Legjobb válasz: venne a kormány új buszokat és bevezetne 1-2 új adót.

venne a kormány új buszokat és bevezetne 1-2 új adót.
Látott már leégni buszgarázst a világtörténelem, bár ez nem úgy nézett ki, hogy a vörös kakas fogta magát és csak a 15 évnél idõsebb buszokat pirózta meg. A megoldás ilyenkor az, hogy szükségmenetrendet állítanak össze, ami addig marad érvényben, amíg sikerül ideiglenesen egyre több buszt bérelni más szolgáltatóktól. Idõközben kiírnak egy buszbeszerzési tendert és a rendkívüli helyzetre így-úgy hivatkozva megpróbálják minél gyorsabban és zökkenõmentesebben lezavarni a tendert. Voltaképpen kitûnõ terepe volna ez a visszaéléseknek (nem mintha a normál közbeszerzésekkel kapcsolatban volnának illúzióim). Utána még le is kell gyártani a buszokat, szóval simán elhúzódhat a flotta megújítása ilyen esetben is egy évig, ha nem tovább.
2 hónapon belül munkába állnak a VT-Transmann vadiúj buszai Budapesten, a BKK színei alatt. Ez így igaz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!